Partyflock
 
Interviews · november 2009
­ Nederland
De afgelopen jaren werden de jongens van Rauwkost vaak neergezet als: ‘De belofte van 2008/2009’! En zeg nou zelf, dit hebben ze in Nederland ook meer dan waargemaakt. Er zijn weinig feesten of festivals op het gebied van techno waar het jonge duo nog niet heeft gestaan.
Hun eerste release was op ThirtyOneTwenty, 'Trump It' EP, en werd gedraaid in binnen en buitenland door dj`s van verschillende allure en nationaliteiten. Ook werd de plaat opgepikt door Karotte voor de Karotte`s Kitchen Compilatie.

Tijd om eens even te praten hoe zij deze ontwikkelingen op jonge leeftijd zelf hebben ervaren..
Ophidian: een muzikale rollercoaster
woensdag 11 november 2009
Ophidian draait al weer enkele jaren mee. Zijn bekendste productie: Butterfly VIP krijgt nog steeds de grootste zalen volledig op hol. Een eendagsvlieg is hij echter niet, en ‘die dj van dat ene nummer’ al helemaal niet. Van de meest duistere tracks tot melodieuze hardcore en van harde kicks tot het bedenken van regenbooggeluiden, hij schudt het allemaal moeiteloos uit zijn mouw. Nadat hij er duizenden keren kritisch naar heeft gekeken, dat dan weer wel. Fans omschrijven hem zelfs als ‘homo musicalis’. Partyflock voelde hem aan de tand over zijn muzikale jeugd, zijn labels en zijn bronnen van inspiratie.
Rauwkost: “We mogen van geluk spreken dat we dit onze baan mogen noemen."30 nov 2009
Ophidian: een muzikale rollercoaster11 nov 2009