Partyflock
 
Marc MacRowland
10 augustus 2013
NaamMarc MacRowland
Functie525 × DJ, producer
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd42
HerkomstNederland 🇳🇱
Genreshouse
E-mailmarc@marc-macrowland.com
BoekingenSite tttmanagement.com
Linksbeatportfacebookpageinstagramitunesx
Lid
partyflock Marc MacRowland (8 nov 2012)

Biografie

"Future Hero of House Music" Marc MacRowland zit in de lift, en hoe? De Rotterdamse DJ en producer heeft naam en faam gemaakt in de clubs in zijn eigen Maasstad, maar inmiddels staan er meer spotlights op hem gericht. Clubs, festivals, promoters en artiesten over de hele wereld hebben Marc MacRowland in het vizier. Een status die hij hoogstpersoonlijk heeft afgedwongen met weergaloze dansvloerkrakers en zijn energieke DJ sets.

In 2011 heeft Marc wereldwijd gescoord met de release van The Final Countdown, uitgebracht op Spinnin' Records. De track is een bombastische remake van Europe's klassieker uit de jaren tachtig. Het is een monsterhit bij uitstek met lovende reacties en veel airplay in de meest prestigieuze clubs en radio stations ter wereld. Deze hit opende vele deuren voor Marc, iets waarvan hij in zijn tienerjaren aan het begin van zijn carrière alleen maar van kon dromen.

Uitgaansagenda Marc MacRowland

Laatste optreden was op zaterdag 19 maart 2022: Basement, Now&Wow, Rotterdam

Statistieken

524·optredens
geen·in de toekomst
524·in het verleden
298Partyflockfans
2·nieuws
1·foto tijdens optreden
4·opmerkingen
8·waarderingen
geenstemresultaat (1.9834 stemmen)

Nieuws

Rotterdamse dj/producer Marc MacRowland timmert hard aan de weg. Een aantal weken geleden werd Marc benaderd door platenmaatschappij EMI Records UK om een officiële remix te maken voor de Engelse variant van Justin Bieber met de naam Conor Maynard. 1
State of Mind
23 augustus 2010
Enige tijd geleden sloegen Robbie Taylor & Marc MacRowland hun handen in een met Zawdi MC MC om te werken aan hun nieuwe plaat: ‘State of Mind'. Het resultaat mag er zijn en is naar eigen zeggen een house plaat met ballen.