Partyflock
 
Afgelast
Afgelast
Afgelast
Afgelast
Afgelast
Afgelast
Afgelast
Afgelast
Afgelast
Afgelast
Oranje Koningsdag
27 april 2020
georganiseerd door Site Site
host: Vunzige Deuntjes Site afbeeldingen aanpassen

AFAS stadion (binnen) op de kaart
Stadionweg 1
Alkmaar
NederlandNederland
hip hop × 6, pop × 2, urban × 1, EDM

Tickets & prijs Oranje Koningsdag

Voorverkoop:€ 25,25
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Toegang voor alle leeftijden!?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.

Line-up Oranje Koningsdag

Line-up is niet compleet.
· rap hip hop, pop
· rap Frankrijk Nederland hip hop
Suriname Nederland house, urban, drum & bass, r&b, hip hop
latin
· rap hip hop
house, latin
techno, hardcore, 90s/00s
techno, house
hardcore
· zang pop, nederlandstalig
· MC house, urban
Nieuws
Het nieuwe festival ORANJE Koningsdag heeft een flink aantal nieuwe namen naar buiten gebracht voor de twee edities in Alkmaar en Amersfoort op 27 april. In Alkmaar staat niemand minder dan Nicky Romero op de Mainstage. Het Vunzige Deuntjes Stage is onder andere uitgebreid met Jonna Fraser, Chivv en AFROBBROS. In Amersfoort zit je ook bijzonder goed met Bram Krikke, Kris Kross Amsterdam en Feest Team. In de stad die onze Koning vorig jaar nog bezocht host Vunzige Deuntjes tevens een eigen stage met onder andere Yung Felix en Henkie T naast een aantal acts die ook in Alkmaar te zien zijn.
Het nieuwe festival ORANJE Koningsdag heeft een flink aantal nieuwe namen naar buiten gebracht voor de twee edities in Alkmaar en Amersfoort op 27 april. In Alkmaar staat niemand minder dan Nicky Romero in de Dance tent. Vunzige Deuntjes Stage is onder andere uitgebreid met Jonna Fraser, Chivv en AFROBROS. In Amersfoort zit je ook bijzonder goed met Bram Krikke, Kris Kross Amsterdam en Het Feest Team. In de stad die onze Koning vorig jaar nog bezocht host Vunzige Deuntjes tevens een eigen stage met onder andere Yung Felix en Henkie T naast een aantal acts die ook in Alkmaar te zien zijn. Eerder maakte de organisatie al een aantal grote namen bekend, waaronder De Jeugd van Tegenwoordig, Bizzey, Wolter Kroes, Bassjackers, Donnie en La Fuente.
Niet één, maar twee plaatsen worden op 27 april door ORANJE Koningsdag op zijn kop gezet. Dit nieuwe Koningsdag festival vindt zowel in Alkmaar als in Amersfoort plaats. Zo staat ORANJE Koningsdag voor verbinding, feest, muziek, broederschap, saamhorigheid, vrolijkheid en ORANJE. In Alkmaar op dezelfde plek als voorgaande jaren, met vertrouwde en nieuwe elementen. In Amersfoort met een flink programma van dance, hiphop, pop en urban. De kaartverkoop voor ORANJE Koningsdag start dinsdag 28 januari om 19:00 uur.
Bezoekers
uitgebreid · beknopt
Geïnteresseerden
uitgebreid · beknopt
Oranje Koningsdag | Alkmaar (Uitgesteld)
Wat voorheen bekend stond als Slam Koningsdag is Oranje Koningsdag geworden en na twee jaar afgelasten is het eindelijk zover: Oranje Koningsdag gaat door!

Met een vernieuwd recept en drie stages gevuld met de grootste artiesten uit Nederland en de lekkerste tracks binnen de genres dance, urban, hits en classics, beloofd Oranje Koningsdag 2022 een fantastische dag te worden!
→ lees meer