Partyflock
 
SFEER
15 februari 2019
SFEER
15 februari 2019
georganiseerd door Site

Beachclub Klein Scheveningen (binnen) op de kaart Site
Lekdijk Oost 16A
Lopikerkapel
NederlandNederland
trance × 8, house × 4

Tickets & prijzen SFEER

Early bird:€ 18,50→ uitverkocht
Voorverkoop:€ 28,50
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
25
Stemresultaat: goed
geweldig920%
zeer goed818%
goed1330%
ok511%
voldoende25%
onvoldoende25%
slecht37%
zeer slecht0
waardeloos25%

10 waarderingen

Binky
eerste en laatste keer......
SFEER
En dan is het maandag ochtend. De dag na SFEER op een nieuwe locatie Beachclub Klein Scheveningen. Gisteren hadden wij als organisatie een dankwoord geplaatst en uitgelegd waar het fout is gegaan. Hier kwamen leuke en minder leuke reacties op, en dat mag ook. Soms ontstaan dingen in het leven waar je niet voor weg moet lopen . En dat doen we dan ook zeker niet !!! Waar immers mensen werken worden fouten gemaakt. Maar als je dan na succes volle editie's op div locatie's op een nieuwe locatie komt en er ontstaan misverstanden dan wel fouten dan willen wij als organisatie zeker het boetekleed aan trekken en een excuus maken naar onze bezoekers, maar zelfs dan zijn er nog mensen die door blijven zeuren. Iedereen maakt fouten ! Zo is dat ook gegaan afgelopen zaterdag met het parkeren. Het had 5,- euro moeten zijn in de plaats van 10.- Dit heeft de eigenaar van de beachclub proberen op te lossen door alle bezoekers 5,- terug te geven bij het weg rijden van de parkeerplaats. Bij de meeste van jullie is dat ook gelukt. Dat het niet bij allemaal is gelukt, vinden we erg vervelend. Maar het verhaal kent ook een andere zijde. Zo betaal je bij andere feesten misschien niets, minder of zelfs meer, maar wat als je auto dan opengebroken word ? Dan is er niemand thuis. Hier sta je op eigen terrein en is de auto bewaakt en beveiligd incl camera's. Toch wel lekker als je terug komt en je auto staat er nog netjes bij ! Dan het gedeelte promo tickets die maar geldig waren tot 22.00. Zo ook te lezen op je ticket. Vele van jullie waren te laat ! Maar we hebben als organisatie niet moeilijk gedaan en ieder door laten lopen en na 22.00 geen entree gevraagd. Dan de dresscode die wij als SFEER al jaren hanteren. Daar waren ook vele reactie's op. Wij zullen daar in de toekomst nog duidelijker in zijn. Zodat daar geen misverstanden meer over kunnen bestaan. Dan de toiletten die buiten stonden, ja het was koud heel koud en wij hebben dit een beetje proberen op te lossen door heaters te plaatsen. Maar wie had dit verwacht in april min 4 gr
Heerlijk feest, werd goed gedraaid, misschien alleen ietsjes te druk, maar mocht de pret niet drukken.
Rob Wouda
Het is niet netjes 10 euro parkeerkaarten te rekenen terwijl een dagkaart 7,50 kosten . Ook lockers 8, euro zonder teruggaaf . Dan snap ik dat je gratis kaarten kan weggeven je verdient het wel aan het parkeren en de lockers . Dat is niet erg maar vermeld dat dan netjes . Je stapt nu het feestgedruis binnen met een vieze bijsmaak . Overigens was de lokatie leuk en de muziek goed !
GoedZicht
10 euro parkeerkosten, warm, druk, krap, lockers duur en onoverzichtelijk, barpersoneel, wc en wc papier, wc buiten incl, lockers, rommelige onoverzichtelijke opzet. voor de rest leuk publiek, goeie SFEER, en lekkere muziek.
Droppie &­ Moppie
Sfeer events wat een teleurstelling!!! Wij hadden echt zin in jullie feest....hadden ons supernetjes aangekleed...geen spijkerbroek en GEEN sneakers....ik herhaal...GÉÉN sneakers!!! Werden wij door de portier geweigerd ivm met mijn Witte schoenen???? Waar in de dresscode staat dat witte schoenen niet mogen??? Dus sfeer?? Wat is dit? Ook anderen werden geweigerd om hun witte schoenen...gdvr wel leren schoenen van een heel duur merk....en dan nog wat...10 euro parkeerkosten?? Was dat gecommuniceerd...nee dus...wat een zakkenvullerij...nee dit feest nooit meer
Travoltazz
Beetje erg druk. Muziek en locatie top.
Henny
Het parkeren op dit feest is niet normaal €10,00 en dan wordt er gezegd bij vertrek krijg je €5,00 terug, maar als er dan niemand op de parkeerplaats loopt voel je wel beetje genaaid te zijn. Doe gewoon €5,00 parkeergeld en dan is iedereen te vreden
kusjes
Muziek en vibe waren top. Nog wel paar verbeterpuntjes qua locatie. Maar prima feestje
ronkanon
SFEER vol feestje......

Line-up SFEER

1House Room
house
trance, house
België house
house, techno, trance
house
trance, house
house, techno
2Trance Room
trance, psy, house
trance
trance, house
techno, trance, house, psy
trance
Statistieken
55Partyflockbezoekers
22Partyflockgeïnteresseerd
924Appicbezoekers
1424Appicgeïnteresseerd
311Facebookbezoekers @ 12 april 2019
764Facebookgeïnteresseerd @ 12 april 2019
1071Facebookuitnodigingen + geïnteresseerd + bezoekers @ 9 november 2020
56 / 38·mannen / vrouwen
47.3Partyflockgemiddelde leeftijd
49.1Partyflockleeftijd mediaan
18·opmerkingen
10·waarderingen
goed·stemresultaat (44 stemmen)
Zaterdag 13 april is er weer een SFEER in Beachclub Klein Scheveningen. Een super mooie locatie in Utrecht, lekker centraal van het land. Een locatie waar je meteen de sfeer gaat voelen , met voldoende zit plaatsen een overdekte verwarmde rook ruimte, met uitzicht op het water. De laatste 3 editie's waren geheel uitverkocht. dus wees op tijd met het aanschaffen van je tickets.!
→ lees meer

18 opmerkingen

 
1 kaartje te koop!
laatste aanpassing
Is er inmiddels een timetable bekend voor aanstaande zaterdag
Werkzaam bij SFEER
Nog even en dan is het zover ! Op een geweldige nieuwe locatie aan de rand van Utrecht. 😎 Beachclub Klein Scheveningen 🏖 Voor de mensen die denken dat het een buiten feest is, nee alles zal binnen plaats vinden. En ik mag wel zeggen dat het er geweldig uit ziet. Voor de dames, de beach club heeft een gelijke vloer. Dus hakken kunnen gewoon aan. Dan toch nog steeds vragen over de dresscode. SFEER heeft al jaren een dresscode, No blue jeans en sneakers. Waarom ? Dat is gewoon het concept.. Zo heb je over het algemeen een mooi en gekleed feest. Dan de vraag zijn er lockers Ja die zijn er . Hoe zit het met parkeren ? genoeg parkeer plaats ! Zijn er nog kaarten aan de deur verkrijgbaar.... ja die zijn er maar beperkt en zijn 5,- duurder, dus bestel ze online nu het nog kan. https://www.facebook.com/events/318973765407097/

We hopen zo toch wat antwoorden te hebben gegeven op de vragen die jullie hadden. En tot vanavond.....
Aanwezig.....soort van thuis wedstrijd ;-)
Kaartje over iemand intresse ? Pb graag
Sfeer events wat een teleurstelling!!! Wij hadden echt zin in jullie feest....hadden ons supernetjes aangekleed...geen spijkerbroek en GEEN sneakers....ik herhaal...GÉÉN sneakers!!!
Werden wij door de portier geweigerd ivm met mijn Witte schoenen????🤮

Waar in de dresscode staat dat witte schoenen niet mogen???

Dus sfeer?? Wat is dit? Ook anderen werden geweigerd om hun witte schoenen...gdvr wel leren schoenen van een heel duur merk..

10 euro parkeerkosten en bij weggaan krijg je 5 euro terug?? WTF....natúúrlijk niemand aanwezig bij weggaan neeeeee ZAKKENVULLERS zijn jullie.

HERMAN SFEER nóóit meer
Rommelige en onoverzichtelijke opzet, koud op de wc (zonder wc papier) en bij dure lockers die onoverzichtelijk waren. Je moesten met een zaklamp op je knieën.
Barpersoneel... 👎warm druk en krap..🤒😳 druppels condens vielen naar beneden.🤢
En dan die 10 euro parkeerkosten met slechte begeleiding. Waardoor we de verkeerde kant werden opgestuurd.
Muziek installatie was niet al te best. Nouja klonk niet goed.
Ik hoorde dat sneakers niet naar binnen mochten. Ik heb best wel wat sneakers zien rondlopen binnen
👎👎👎 Er zijn mensen geweigerd, die heb ik moeten missen.
Voor de rest gezellige Sfeer, publiek en lekkere muziek.👍
En een goede grote rookruimte!👍
Veel te veel mensen in te kleine ruimte. 10 euro parkeren. nee..... later toen het wat rustiger werd wel heerlijke muziek! Joey Domingo: top!!!!!
En dan is het maandag ochtend. De dag na SFEER op een nieuwe locatie Beachclub Klein Scheveningen. Gisteren hadden wij als organisatie een dankwoord geplaatst en uitgelegd waar het fout is gegaan. Hier kwamen leuke en minder leuke reacties op, en dat mag ook. Soms ontstaan dingen in het leven waar je niet voor weg moet lopen . En dat doen we dan ook zeker niet !!!

Waar immers mensen werken worden fouten gemaakt.
Maar als je dan na succes volle editie's op div locatie's op een nieuwe locatie komt en er ontstaan misverstanden dan wel fouten dan willen wij als organisatie zeker het boetekleed aan trekken en een excuus maken naar onze bezoekers, maar zelfs dan zijn er nog mensen die door blijven zeuren. Iedereen maakt fouten ! Zo is dat ook gegaan afgelopen zaterdag met het parkeren. Het had 5,- euro moeten zijn in de plaats van 10.- Dit heeft de eigenaar van de beachclub proberen op te lossen door alle bezoekers 5,- terug te geven bij het weg rijden van de parkeerplaats. Bij de meeste van jullie is dat ook gelukt. Dat het niet bij allemaal is gelukt, vinden we erg vervelend. Maar het verhaal kent ook een andere zijde.

Zo betaal je bij andere feesten misschien niets, minder of zelfs meer, maar wat als je auto dan opengebroken word ? Dan is er niemand thuis. Hier sta je op eigen terrein en is de auto bewaakt en beveiligd incl camera's. Toch wel lekker als je terug komt en je auto staat er nog netjes bij ! Dan het gedeelte promo tickets die maar geldig waren tot 22.00. Zo ook te lezen op je ticket.

Vele van jullie waren te laat ! Maar we hebben als organisatie niet moeilijk gedaan en ieder door laten lopen en na 22.00 geen entree gevraagd. Dan de dresscode die wij als SFEER al jaren hanteren. Daar waren ook vele reactie's op. Wij zullen daar in de toekomst nog duidelijker in zijn. Zodat daar geen misverstanden meer over kunnen bestaan. Dan de toiletten die buiten stonden, ja het was koud heel koud en wij hebben dit een beetje proberen op te lossen door heaters te plaatsen. Maar wie had dit verwacht in april min 4 graden. Ook waren er opmerkingen dat het zo druk was. Ja als er op een feest maar 100 mensen zijn, dan kan je al snel het antwoord krijgen wat een k.u.t feest . Gelukkig zijn er ook vele goede reactie's op het feest gekomen en ondanks het boetekleed nemen we die met liefde in ontvangst. Kortom een aantal dingen die wij als organisatie met de locatie houder gaan bespreken en verbeteren. Dank voor jullie komst en alle opmerkingen en commentaar waar wij zeker mee aan het werk gaan.

MvG Sfeer events 🎧
Is dit een excuus of verwijt
Uitspraak van GoedZicht op zondag 14 april 2019 om 17:14:
Rommelige en onoverzichtelijke opzet, koud op de wc (zonder wc papier) en bij dure lockers die onoverzichtelijk waren. Je moesten met een zaklamp op je knieën.
Barpersoneel... 👎warm druk en krap..🤒😳 druppels condens vielen naar beneden.🤢
En dan die 10 euro parkeerkosten met slechte begeleiding. Waardoor we de verkeerde kant werden opgestuurd.
Muziek installatie was niet al te best. Nouja klonk niet goed.
Ik hoorde dat sneakers niet naar binnen mochten. Ik heb best wel wat sneakers zien rondlopen binnen
👎👎👎 Er zijn mensen geweigerd, die heb ik moeten missen.
Voor de rest gezellige Sfeer, publiek en lekkere muziek.👍
En een goede grote rookruimte!👍


Laat je urine een testen op PH waarde ik denk dat je azijn zeikt
Uitspraak van @marc-o@ op maandag 15 april 2019 om 18:27:
Laat je urine een testen op PH waarde ik denk dat je azijn zeikt


VVind ik wel een beetje aparte opmerking van je...denk eens aan degenen die meemaken dat ze worden geweigerd, kou, onterechte parkeerkosten etccc....

Wat als het jou overkomt?
Uitspraak van GoedZicht op zondag 14 april 2019 om 17:14:
Rommelige en onoverzichtelijke opzet, koud op de wc (zonder wc papier) en bij dure lockers die onoverzichtelijk waren. Je moesten met een zaklamp op je knieën.
Barpersoneel... 👎warm druk en krap..🤒😳 druppels condens vielen naar beneden.🤢
En dan die 10 euro parkeerkosten met slechte begeleiding. Waardoor we de verkeerde kant werden opgestuurd.
Muziek installatie was niet al te best. Nouja klonk niet goed.
Ik hoorde dat sneakers niet naar binnen mochten. Ik heb best wel wat sneakers zien rondlopen binnen
👎👎👎 Er zijn mensen geweigerd, die heb ik moeten missen.
Voor de rest gezellige Sfeer, publiek en lekkere muziek.👍
En een goede grote rookruimte!👍


HELEMAAL MEE EENS NIKS VAN GELOGEN.....
Super feest gehad, goede muziek (Rez-A de best)
We stonden lekker op camping voor ons geen klagen
Uitspraak van Tintin op dinsdag 16 april 2019 om 14:46:
Super feest gehad, goede muziek (Rez-A de best)
We stonden lekker op camping voor ons geen klagen


😂😂
Uitspraak van Droppie & Moppie op dinsdag 16 april 2019 om 10:22:
VVind ik wel een beetje aparte opmerking van je...denk eens aan degenen die meemaken dat ze worden geweigerd


heb ik het over dat jij geweigert bent....... nee over azijnzeikers over het geluid over drukte en dat soort onzin, ik hoop dat deze mensen volgende keer niet komen dat maakt het alleen maar gezelliger voor mensen die het wel naar hun zin hadden
Uitspraak van GoedZicht op maandag 15 april 2019 om 17:02:
Is dit een excuus of verwijt


TTypisch deze organisatie......service een dikke 0 geven. Klanten weigeren om de foute redenen. Zakkenvullerij....en mensen die terrecht klagen een verwijt maken.......

Totaal onbetrouwbaar dus......

Zoals ik al aangaf

SFEER NOOIT MEER!!!