Partyflock
 
A State Of Trance Festival
10 oktober 2014
georganiseerd door Site ⊂ ( Site & )

Jaarbeurs (binnen) op de kaart Site
Jaarbeursplein 6
Utrecht
NederlandNederland
trance × 32

Tickets & prijzen A State Of Trance Festival

Early bird:€ 49,50tot 26 oktober 2014
Deluxe + warm up:€ 79,50→ uitverkocht, tot 26 oktober 2014
Voorverkoop:€ 54,50
Deluxe + warm up:€ 84,50→ uitverkocht
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Meeting
Er was een meeting, om 21:00, met 18 bezoekers.
Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig.
Verslag
Door Kevolution (1104).
Stemresultaat: zeer goed
geweldig31138%
zeer goed31238%
goed13717%
ok324%
voldoende202%
onvoldoende61%
slecht1
zeer slecht1
waardeloos1

176 waarderingen

Mr Pleasure
New talents room te gek
Tanzrakker
nieuwerwetse trance niet helemaal mijn ding meer
Max
top feest
Ypl
Arty & Gareth: HELDEN! GENOTEN! Armin op dat moment ook OK! Omnia ook goed!
Raphael1979
Geweldig
**Maarten**
zeer goed
We vonden het een zooitje. De 2e set van Armin was niet eens de moeite om langer te blijven. Voor ons de laatste keer.
Kim Knw Laan
Geweldig
Erol
Super genoten van onze one year! love you schatje!
LIBOH
138 Stage! Atkinsane, Tyas, Liquid Soul en Coming Soon!!!
Jacklynn
Goed
Positive_­Energy
Fantastisch!
venus38
super
gaat het?
Heerlijke setjes gehoord! Goed feestje!
Mirage
geweldig
Trance Mountain
heerrrrrlijk! goed!! groot, goed geregeld, lekkere muziek!
Vibes
goed
SssIreen
Ik heb genoten!
mark251977
Beetje druk, de mainstage was soms afgesloten
renéhuisje
goed
MargoK
Ziek vettttttt
Een geweldige avond gehad. Armin op main viel tegen, maar wat hebben we genoten van Ram en Andrew Rayel :p volgend jaar weer!!!!
Bradje­feunin­g
De set van MaRLo, beste die ik ooit gehoord heb!
Sander Gaia
Top!
x john x
super feest
ArjanV
luminosity
Japie_­kingcorn
De 'manieren'van de buitenlandse gasten lieten te wensen over. Duwen, trekken, vuile blikken en de bizarre drukte hebben mij doen besluiten niet meer te gaan. Shows waren zeer goed met als uitsmijten Orjan Nilsen!
Top
P@rty@nim@ls
SUPERRRRRRRRRRRR feest!!!!!!!!
Herman
We waren er op tijd gezien we tickets hadden met 'warm up set'. De eerste beats.......ongelooflijk... wat een geluid. Hierna hebben wij de gehele avond/nacht ons opgehouden bij de 138 stage. Deze was ongelooflijk goed. Wat een line-up, wat een sound. Prima geregeld mbt tot de bars, vlakbij een rookgelegenheid en in de buurt van de toiletten. zowel naar binnen gaan alsmede het vertrek, was erg goed geregeld. Kan dus zeggen.... het was weer een topeditie dit jaar. Volgend jaar zeker weer....
*MM'ris*
Super! Heerlijke muziek
killerjojo
heerlijke potten en pannen
Ly
Ilan Bluestone, Andrey Bayer, Cosmic Gate en Armin!!! Jammer dat iedereen achter Armin aanloopt. Komt de sfeer niet ten goede.
Cooperke
Ingang goed geregeld, toiletten beter dan vorige jaren. Geluid was top!
Dirty H
TOP organisatie !!! Echt alles super......van binnenkomst tot toiletten...tot einde plankgasss genoten ! Was af en toe wel fris....... ;-)) . Next year zeker weer !!!
SilhouettES
Gaaf!
Koning G
Mooi feestje, zeker de sets van Ørjan Nilsen en MaRLo
de witte cobra
Beter dan verwacht
steven-eg [Go-focking-wildddd]
Buitenverwachting gaaf! organisatorisch zo goed geregeld drinken direct aan de beurt evenals munten en wcs, top geluid ook!
EdwinO
Top feest!!!
spooki1976
was echt een fantastische avond!!! minder druk als vorig jaar en dat was heerlijk.......alle djs super bedankt voor de amazing muziek
mootje44
helemaal te gek het was superrr
pink_lady
<3 andrew rayel!!!
Moodshifter
te gek
Veel beter geregeld dan vorig jaar. Wel onhandig dat je weer maar 1 kant op mocht lopen, maar dat hielp wel tegen de drukte. Ook vreemd dat je bij het verlaten van het evenement weer werd gefouilleerd.
Punky@
Jammer dat je eenmaal binnen niet meer bij je kluisje kon, verder veel te groots opgezet kale ruimtes
UltraVibe!
Iedere beat, iedere string en iedere synth was raak. Geweldige avond met helden Andrew Beyer, CG, MarLo en bovenal mister Van Buuren! :respect:
Frans83
precies wat ik er van verwacht had iets teveel psy trance in de 138 zaal met een verassende set van Aly in fila in de main maar me toch wel stiekum vermaakt
Mik3
Heb me super vermaakt!
Sjaak Knaak
Super feest!
sda
top feest zeker heel gezelig gehad maar hoopte op meer uplifting !! ram ze set was geweldig en van main stage natuurlijk armin top en aly&amp;fila the bom !! keep it trancy !! tot volgend jaaar
Ik heb enorm genoten van deze editie! Het anthem, waarvan ik had verwacht dat ie niet zo zou klappen, die klapte er keihard op los :D !!! Dit was mijn derde keer ASOT en ik ben zeer blij dat ik dit weer heb mee mogen maken! Ik heb zelfs een vriend overgehaald (die gaat alleen naar raw hardstyle feestjes en moest niets van ASOT hebben) om mee te gaan en hij vond het geweldig :D !!!
<Rogier>
Fantastische eerste trance feest! Geweldige sfeer in de main1 (vooral tijdens Armin). Baal er alleen van dat ik niet in de 138 ben geweest nu ik de reacties lees en de set van Liquid Soul terug hoor. Volgend jaar zeker weer!
Equinox
schandalig hoe weinig alcohol er maar in de cocktails was. je proefde enkel de frisdrank. dronken werd je er ook al niet van en dat voor 8.31 € per glas. puur afzetterij!
Boppos
in het begin slecht geluid in de 138 (veel mid-hoog) na een rondje weer bij jorn terecht gekomen en daarna een kal avond gehad tot even voor 7uur
Stan&Debby
Wat een geweldige set van RAM!!!! WOUW!!!!!
Onderg­rondse Paultje
een vd betere edities !!! Sean Tyas , Wil Atkinson waren beest !!
Veelie
zeer goed:)
te dik (Y)
heb me weer goed vermaakt! verlichting in main 1 beter verdeeld over de hele zaal, top! 138 was super! wat een sfeer en energie! main 2 naar mijn idee wat tam en daar wilde het niet goed los gaan... talentroom alleen even binnen geglipt maar snel weer terug naar 138... Zin in volgend jaar!!!
Dance-Melly
Mijn eerste ASOT in NL. En wat was het geweldig (op Marlo bij Main 2 na). Voornamelijk op main 1 vertoeft waar goede sets werden neergezet. Maar het meest geweldige optreden was van RAM! Kippevel tot aan mijn kruintje!
trancemann 10
Het was een grandioos en een gaaf feest.Hoewel ik hoofdzakelijk voor ARMIN komben ik tussendoor ook in de andere zalen geweest.En ik ben nog bij de radio dome geweest waar ik nog met ARMIN op de foto ben geweest. Alleen de aanduiding naar de hallen had van mij wat beter gekund , moest af en toe even zoeken.Maar desondanks een geweldige avond gehad. mij wel
Benjamin_F
Hele dikke psytrance stage (de 138stage), was echt vet! Verder leek het wel een doolhof, het leek alsof een kleuter de stages had ingedeeld. Heel veel gelopen in de stille gangen, maar ergens was dit ook wel weer leuk voor het vormen van gesprek. Jammer dat we in het begin tot 4x toe terug moesten lopen naar de sleutelafgifte van de kluisjes omdat we steeds kapotte kluisjes toegewezen kregen. Daarom dus niet perfect, maar dit feest is zeker een aanrader!!
Zwever
gezellig
hartenvrouw
Zeer goed
Trance Beats
Simon Patterson domineerde gewoon op de main stage, Super Trance !!!
In 1 woord: G.E.W.E.L.D.I.G.
lucien1993az
Ook dit jaar weer een topfeest! Wel een minpunt was de catering.. Minder keuzer & drankglaasjes die ik bij de talent stage die je kreeg waren om te janken...Decor niet zo denderend. Maar wel vette lichtshows en mooie mainzalen! Sets waren eigenlijk allemaal top :)Dan Thompson, Jorn van Deynhoven, David Gravell draaiden heerlijk! Maar de verassing van de avond kwam toch wel van MarLo :D Op naar 750!
fro
Helaas slecht geluid in main 1 en 2 - veel gegrom in het laag :-(
!!! That's me !!!
zeer goed
Mark Sixma, Cosmic Gate, Andrew Rayel en natuurlijk Armin :RESPECT: Geweldig genoten! (L)
Dian1985
Helemaal gaaf!
Rick Nagel
Bazen feest net als elk jaar!
D-railed
de setjes van sean tyas en jorn van deynhoven waren de hoogtepunten voor mij!
138!! Top zaal! Geluid goed en heerlijke trance! Geluid in de twee main zalen? Echt slecht. Dus hele avond in de 138 gestaan.
Blue Ocean
Vond Armin behoorlijk tegen vallen 1 ste sessie was wel ok maar daarna echt alleen maar drama gewoonweg gelopen leek wel een bij geraapt zooitje
V0NK
Sean Tyas ongetwijfeld held van de avond! Verder hele 138 top, binnengekomen tijdens RAM die Sattelite draaide en afgesloten op de main met Aly & Fila en Patterson (Y)
Ramzuzz
Superset van Armin in Main 1 maakte de avond.. Sean Tyas en Simon Patterson maakten hem compleet! Minpunt was het geluid tijdens Omnia en Marlo in Main 2. Verder echt een geweldige top nacht gehad! :lief:
Miss Bee
Boven verwachting zeer goed genoten van JvD t/m Liquid Soul in 138 zaal en daarna in main 1 van Fadi en Simon Patterson :-D
DreamCatcher
Super faaf feest zeg!! Top vermaakt!! Jammer van die hippe gastjes die alleen Armins reet achterna lopen en zo de hele zaal versperren voor de rest, maar goed. Buiten dat super vermaakt! Aly & Fila t Hoogte punt op de avond!!
gewoon toptoptop!! ouderwets Trance Energy gevoel!!!
F@RMER
Mooi feesje weer, 138 zaal was super, 10 minuten op Main 2 geweest bij Armin maar wat was het geluid daar slecht en dof zeg! Snel terug naar 138 met het hoogtepunt van de avond Liquid Soul!! Afgesloten op Main 1. Volgend jaar weer van de partij!!!
CoRo
Geweldig!!!!!
Linho
Wat een absolute topavond! ASOT begonnen op de main om vervolgens daarna bij de Talent Room en 138 rond te zwerven. Liquid Soul was met afstand de held van de avond. Wat draait die gast lekker zeg!
Liquid-Ice &­ Delici­ousLin
Binnenkomst met Deluxe voor de warming-up was ruk. 3 kwartier verknald. Maar daarna werd het super, na een lekker half uurtje warming up naar de 138..eurforisch..geen andere woorden voor. Afsluiten met A&F en Patterson in main-1 was een top keuze ook. Wat een heerlijke nacht..thanks aan iedereen die dat mogelijk heeft gemaakt
Kevolution
Alle dj's die ik heb opgezocht waren stuk voor stuk te gek! Super fijne mensen om me heen gehad, en sfeer was meer dan geweldig, vooral in de 138 area, waar eigenlijk alles goed was, topgeluid ook (Y) Wát een nacht :D
Geniale set van Armin in Main 2, en genoten van Cosmic Gate. Vond het wel massaal aan mensen, waardoor het lastig was om vrienden terug te vinden.
;­p Qnallertjuh ;­p
Muziek in MAIN1 prima, maar aankleding vond ik zeer te wensen overlaten. En voor de rest: echte trance is toch echt niet zo mijn ding...
Patis@live
Dit was mijn eerste Trance feest. Niet helemaal mijn muziek. Locatie en parkeren was goed geregeld, bonnen relatief duur, te weinig wc capaciteit, stages en zalen vrij donker. Hier had ik echt meer van verwacht! Niettemin een leuke avond gehad. Wel niet snel een tweede keer denk ik....
Fantastisch feest. 10/10 !
Einstein
Leuk
Hanna
Start was niet soepel; hadden VIP tickets en entree was onduidelijk aangegeven en moesten toch wachten. Daarom weinig kunnen meemaken van de warmup. Maar leed was snel vergeten! Wat een heerlijk feest! Prima geluid! Ohh en Sean Tyas verdient de Main!! Wat een set! Afgesloten met Patterson die ik in het begin niet erg lekker vond draaien, maar toen het richting psytrance ging, werd het knallen! Jammer dat het al 7 uur was... Volgend jaar weer!!
jennifer 34
Geweldig
Sasquatch (L)
138 stage was top!!! Toch tegen beter weten in tussendoor naar Main 2 geweest.........Volgend jaar gewoon blijven staan!!!! Afsluiten vanaf half vijf in de Main was super :)
dickvankuijk
Armin (z'n tweede set Main) nog nooit zo goed gehoord en Alda top geoorganiseerd. , mag ook wel eens gezegd worden.
Dj Sidious
138% superfeest:)
Sven:jaja:
Wat een geweldige ervaring was het weer.Andrew Rayel was de held van de avond.Misschien wel zijn beste set.
DJ Rensz
Geweldige 5e editie. Onverwachts verrast door Tyas en Patterson gelukkig draaiden ze vooral "real Trance" en niet te veel van die Psytrance. Aly & Fila ook top zoals altijd :)
ClaMa
Geweldig! 2e keer en zeker niet de laatste!
Diaantjuh77
Fijne sfeer, super line up! Geweldige (nieuwe) mensen ontmoet en genoeg space om nog lekker uit je dak te kunnen gaan! Enige nadeel is mensen terug vinden, zelfs met 4G slechte verbinding!
fvtende
Geniaale set van Armin in Main 2. Daarvoor al een hele goeie Arty-set gehoord. Helaas leek Audien echt helemaal nergens op, maar dat werd goedgemaakt door een voor mij onverwachts lekkere set van Patterson.
Rafzzz
Alles perfect geregeld. Behalve de bewegwijzering tussen de diverse stages. Jezus wat heb ik veel gezocht en gelopen. Dat kan veel beter mensen. Voor de rest Chapeau !!
Mauz
Helemaal top! Verhouding tussen Progressive & Trance DJ's mogen wel wat beter.
Besjaanse
Het was weer een mooi feest, mooie show en over het algemeen goeie muziek. Helaas heb ik maar de helft van de avond ervan kunnen genieten, aangezien de keelpijn en vermoeidheid maar bleef toeslaan :( glazen vullen blijkt voor velen hier ook nog moeilijk..
Happy2
Heerlijk feest, main1 van begin tot eind top!!! Heerlijke sfeer en topsetjes gehoord. Jaarbeursstedenbeker een fijne locatie
zidaantje
Sfeer, muziek en gezelschap waren TOP!!
Ottowa
Liquid Soul :O :respect:
Helemaal top. Goede setjes en alles was keurig geregeld.
Gabriëlle
geweldig!!!
funn
Toppie nacht gehad, zeer goed georganiseerd, nergens wachttijden.... en er werd geweldig gedraaid.
R½je.
Wat een geweldige nacht! manmanman!! Alda heeft ook goed geleerd van vorig jaar met betrekking tot de wc's! Goed geregeld allemaal! Tot volgend jaar!! (l)
Mies_Cor
Top feest met TOP dj's, alleen drinken is bijna niet meer te betalen 9,75 voor een Baco en 6,50 voor een flesje water!! Bizar
*NG*
heerlijke muziek, gezellige mensen, top vermaakt :D
Tirza
zeer goed
Kelss
Geweldig! Heerlijke muziek en een goede sfeer
enjoy-life
Mooiste feest van het jaar. Tot volgend jaar.
hompi
Eerste Trance feestje, meteen een van mijn betere feesten die ik gepakt heb. Wat een heerlijke muziek en alles perfect geregeld.
Geweldig
versuz-me87
het wordt te massaal, asot was mijn favoriete feest altijd toen het nog in Den bosch werd gehouden maar dit is helaas verleden tijd :( aankleding en decors waren miniem terwijl ze toch voldoende inkomsten hebben lijkt mij zo?!
jelle80
wat een gruwelijke avond met simon patterson als superheld wat heb ik genoten
rene2011
Alles was op en top geregeld
Lexcore 8)
138 !!! :D wat een geweldige sfeer!! DJ RAM geweldig zoals altijd...
japnl
Massive wederom! Top geluid, sfeer, setjes... genieten :D
blackorca
zeker 1e helft set van armin was super maar wij missen beetje de lekkere zweef trance van bv a&b
super goed. aly en fila e armin waren geweldig
Jasper ®
hoe kun je dit maar een "zeer goed" geven?? jezus wat een dik feest :cheer:
NadirK
De sfeer en de mensen waren 300x beter dan vorig jaar.
OMG! Dit was het beste feest in jaren!! Jorn van Deynhoven, Hazem Beltagui, Aly&Fila helden!! Absolute koning van de avond: MARLO!! Zoveel classics :D echt, alles was perfect!!!!
Gnarf
Goed georganiseerd, fijn publiek, fantastische muziek.
SummerQing
Geweldig genoten.. Meer woorden hoef ik hier niet aan te voegen...
Mystic_Dumm¥
Andrew rayel, onbetwiste koning :respect: ook Armin, Ram en Alexander Popov hebben goeie setjes neergezet. op naar 750
KYA
GENIAAL!!! fantastische dj's, visuals en DIK geluid! hier was ik weer aan toe, echt TOP. Beste dj's: Armin, Fila (the legacy!), OIrjan Nielsen, Dan Thompson, Gareth Emey. Retestrak georganiseerd ook allemaal. :)
Marty
Super georganiseerd! Cosmic gate en Armin draaiden super. Op de talent stage werd ook boven verwachting gedraaid. .
Thecla
Enige kleine dissonant was de bediening in 138. De rest in mijn reactie.
Dee&Bia
Wat een top sfeer en de muziek was top. Veel leuke verschillende mensen gezien en ontmoet. Als er een nadeel te noemen moet zijn
Trust the magie of a new beginning
Wat een goede set van Cosmic Gate en uiteraard Liquid Soul van het begin tot het einde en als afsluiter Coming Soon (what a artists, a great music perfomance in combination with your amazing acting with the audience.. Super !)
Q-Rious¼ is seriously easy going b)
I was not afraid of the 138m ging daar erg lekker!! Vanaf Will Atkinson bleef het lekker doorgaan.... :9 :woep: :bounce: ook verrassend de laatste 2 setjes van de nacht! :woep:
geweldig
Johnno87
Geweldige nacht. Een van de betere ASOT feesten voor mij. RAM was toch wel de held van de avond.
Dyon41
Anjunabeats it was! Ilan Bluestone b2b Jerome Isma-ae & Andrew Bayer de helden van de avond!
Nique
eerste keer! onvergetelijk. eenmaal bij 138 aangekomen nooit meer weggegaan. Wat was dat vet zeg! hard! ging maar door! niet normaal! heerlijk publiek ook.
wondertje
Was erg mooi feestje!!! Ik heb heel erg genoten!!!!
Kokkie81
Ram, jorn en Aly & Fila absolute hoogtepunten
Heerlijke avond gehad. Vooral op main 1 geweest. Werd lekker gedraaid. alles goed geregeld.
M@rco-T
Erg goede line up. wat een lekkere set van Cosmic Gate, Armin van Buuren en Andrew Rayel in de Main1.
Trance-boy29
Armin en Cosmic Gate op main niet geweldig (behalve laatste 10 min Cosmic Gate), Andrew Rayel top! Maakte een hoop goed
Chris Claymour
Mark Sixma, HELD! En helaas Armin gemist op de mainstage1... Volgend jaar weer :)
Joost
Gewldig feest geweest!! In tegenstelling tot 2013 in Den Bosch nergens rijen; prima georganiseerd!!
achilles29
goed
Fantastich feest, Armin was draaide super en had een fantastische show. Super goed georganiseerd, je hoefde nergens te wachten.
Cherry­bouque­t
RAM, Armin, Gareth en Aly & Fila helemaal top :D
Heerlijk feest. werd super gedraaid en Gezellige vrienden
Ladylee
-
elpadro
Van het begin tot het einde bij main 1 gestaan..,hele avond knallen!! Was echt te gek!!
borco
Genoten!
:bounce: blauwtsie blauw :bounce:
geweldig feest gehad maar dat kwam groten deels door de gene met wie ik was dan door het feest zelf met die kut 1 richtings regels!!! maar goed vermaakt :bounce:
Tedje1111
fantastisch feest!! Arty, Gareth Emery en Armin draaiden top in Main 2
Pluutooo b)
Heerlijk feest (L)
GE-WEL-DIG! beste ASOT evaring tot nu toe (L) :respect:
M.A.R.J.O.N.
zeer goed
Goed
[WZDG] Plank
Wat een heerlijk feest, hele nacht dik genoten!!
Trance­ForBre­akfast
Coming Soon 10/10
Daniël en Linda
Heerlijk feestje Armin viel tegen op Main 1Cosmic Gate zoals altijd top!who is afraid of 138 Sean Tyas top maar liquid Soul geweldig en de bomb was de afsluiter Coming Soon wat een act en zoveel energie vqn die dj,s uit Israël SUPER GENOTEN.
Bass-Powah
Wauw wat een feestje weer! Dik genoten van sets van Jorn van Deynhoven, Armin met 138 set, Aly en Fila en ook van Simon Patterson. Gareth Emery vond ik erg tegenvallen en ook Audien kon me niet bekoren. Verder ook jammer dat 138 stage zo klein was dit jaar
Peter G
Super avond gehad!!!
WallMart
leuk feestje weer, het was goed druk! liquid soul en sean tyas waren erg vet!
Quick
Alleen 138 was top. Rest niet interessant.
wingo841
zeer goed
ssussann
Voldoende
Henk uit Helden
top!!
Peet_brug
Super vette nacht gehad, met als baas van de avond jorn van deynhoven, wat draaide die gast goed. Alles goed geregeld ook, alleen even voor de muntjes in de rij gestaan. Zeker volgend jaar weer
muis14-8
prima avond in de jaarbeus bij ASOOT.Veel leuke nieuwe mensen ontmoet en oude bekende gezien. Nergens echt heel lang in de rij gestaan. Graag tot een andere keer!
Tom620
Goede sfeer, goede muziek, top!
B-Flock :bounce:
Gebeurd niet zo vaak dat een feest zo goed georganiseerd is. Nergens hoeven wachten, overal kon je doorlopen en ben je zo aan de beurt. Mijn complimenten! Muzikaal helaas niet echt mijn ding. Andrew Rayel held van de avond! :lief:
melow
thuis aan het mee luisteren. helaas niet aanwezig. goede set van cosmic gate. lekker herkenbaar en altijd goed. volgend jaar er bij :-)

Line-up A State Of Trance Festival

1Mainstage 1
za 20:00 - 21:00:  trance
za 21:00 - 22:15:  Verenigd Koninkrijk house, trance
Duitsland Verenigde Staten house, trance
za 22:15 - 23:30:  Verenigde Staten trance, reggae
za 23:30 - 00:45:  Duitsland trance
zo 00:45 - 02:00:  trance
zo 02:00 - 03:15:  Moldavië trance
zo 03:15 - 04:30:  Noorwegen trance
zo 04:30 - 05:45:  Egypte trance
zo 05:45 - 07:00:  Verenigd Koninkrijk trance
2Mainstage 2
za 21:00 - 22:15:  house, trance
za 22:15 - 23:30:  trance
za 23:30 - 00:45:  Verenigde Staten trance
zo 00:45 - 02:00:  Rusland trance
zo 02:00 - 03:15:  Verenigd Koninkrijk Verenigde Staten trance
zo 03:15 - 04:30:  trance
zo 04:30 - 05:45:  Oekraïne trance
zo 05:45 - 07:00:  Australië house, techno, trance
3Talent room
za 21:00 - 22:00:  trance, house
za 22:00 - 23:00:  Verenigd Koninkrijk trance
za 23:00 - 00:00:  Egypte trance
zo 00:00 - 01:00:  Polen trance
zo 01:00 - 02:00:  trance
zo 02:00 - 03:00:  trance
zo 03:00 - 04:00:  Egypte trance
zo 04:00 - 05:00:  Rusland trance
zo 05:00 - 06:00:  Turkije trance
4Who's afraid of 138
za 21:00 - 22:15:  Verenigd Koninkrijk techno, trance
za 22:15 - 23:30:  trance
za 23:30 - 00:45:  Schotland trance, psy
zo 00:45 - 02:00:  Duitsland trance
zo 02:00 - 03:15:  Verenigde Staten Zwitserland techno, trance
zo 03:15 - 04:30:  Zwitserland trance, psy
zo 04:30 - 06:00:  Israël psy
Nieuws
Armin van Buuren heeft gisteravond in zijn gelijknamige radioshow A State of Trance Festival aangekondigd. In 2015 zal er voor het eerst in de historie van A State of Trance, geen celebration tour, maar een celebration weekend plaatsvinden. Vervolgens zal A State Of Trance Festival de komende drie jaar een aantal vaste bestemmingen in de wereld aandoen, waar festivals met meerdere podia worden georganiseerd. 7
Event time (local time)

20.00 - 21.00 WARM UP SET
21.00 - 07.00

Start ticket sales

October 25 at 11 AM Local Time

Ticket types

Regular (21.00 - 07.00)

Regular + warm up set (20.00 - 07.00)

Deluxe (20.00 - 07.00)

Ticket sales for #ASOTfest Utrecht will start Saturday October 25 with an exclusive ticket price for only 13 HRS: from 11.00 - 00.00.

Ticket prices October 25 11.00 - 23.59.

Regular 49,50
Regular + warm up set 49,50
Deluxe 79,50

Ticket prices from October 26 0.00

Regular 54,50
Regular + warm up set 54,50
Deluxe 84,50

Parking tickets

Age: 18

Venue

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
The Netherlands
→ lees meer
Forum
ForumonderwerpForum#Tijd
TK: asot tickets4
TK: 1 Regular ASOT ticket wegens ziekte voor €55,- tickets2
TK: (gesloten) 2 tickets ASOT regular EUR 30 per stuk tickets1
TK: (gesloten) 1 Regular Ticket (zonder warmup) € 35,- tickets2
TK: (gesloten) Regular ticket - Entrance B - €40,- tickets1
TK: (gesloten) ; 2 regular tickets met warm up 49,50 p stuk of doe een bod tickets1
TK: (gesloten) 2 tickets ASOT regular tickets1
TK: 2 x Deluxe + Warm up tickets tickets2
GZ: (gesloten) 1 E-ticket gezocht ASOT! tickets1
TK: Ticket entrance A. Regular + Warm up €38.50 tickets2
GZ: (gesloten) 4 kaarten gezocht, VIP, incl. warming up tickets1
GZ: 3 tickets ASOT tickets1
TK: 2 reguliere tickets van EUR 49,5 voor EUR 40 per stuk tickets1
TK: A state of Trance Jaarbeurs Utrecht tickets te KOOP tickets1
TK: 2 kaarten ASOT, af te halen in den bosch tickets1
TK: ASOT Regular E-Ticket voor 40 Euro Ingang B tickets1
TK: (gesloten) 1 regular ticket zonder Warm-Up. E-ticket dus veilig. 40 euro. tickets1
(gesloten) 2 GUEST tickets ASOT festival 45 EU per stuk of samen 75 EU tickets1
TK: 2 reguliere tickets A State Of Trance Festival 21 februari 75,- tickets1
TK: (gesloten) 2 ASOT Festival reguliere tickets voor 40.- per stuk tickets1
TK: 2 reguliere tickets EUR 45 per stuk tickets1
TK: (gesloten) 1 VIP (deluxe) ticket tegen kostprijs E 79,50 tickets2
TK: 2 regular tickets 40 euro per stuk tickets1
GZ: (gesloten) 2 Regular tickets ruilen voor tickets inclusief warm-up tickets1
TK: (gesloten) 2 ASOT 700 tickets voor 45,- p.s.! tickets1
TK: (gesloten) 2 reguliere tickets A State Of Trance Festival 21 februari tickets1
TK: (gesloten) ASOT Utrecht 21-02-2015 tickets1
TK: (gesloten) 2 reguliere tickets A State Of Trance Festival 21 februari 100,- tickets1
PDF bestand f:trance4
TK: (gesloten) 2 reguliere tickets, samen voor 100,- tickets1
TK: 2 reguliere tickets ASOT tickets1
TK: 2x A state of trance kaartjes €40,- p.s tickets2
TK: 1x A state of trance kaartje €35,- p.s » Bieden vanaf 30 euro tickets1
TK: (gesloten) ASOT 700 2x Deluxe tickets incl. warmup. Ingang A. tickets1
TK: (gesloten) 1 deluxe incl warmup te koop voor E 84,50 tickets0
GZ: 4 tickets ASOT tickets2
TK: 1 ticket met warm-up tickets1
TK: 2 kaartjes ASOT tickets1
TK: 2x ASOT festival regular + warmup ticket tickets6
TK: A State of Trance 700 Vip Deluxe 2x tickets2
TK: 4 kaarten ASOT voor 150 euro tickets2
GZ: 1 ticket voor ASOT! tickets2
TK: (gesloten) 1 early bird regular voor €49,50 tickets1
TK: (gesloten) 2 regular early bird tickets voor €99 euro samen tickets1
TK: (gesloten) 2 warming-up tickets voor ASOT tickets1
TK: (gesloten) 4 Deluxe (VIP) tickets ASOT tickets4
TK: (gesloten) 2 x regular (zonder warm up) € 95,-per 2 tickets1
TK: Regular ticket te koop ( 45 euro) of 2 ruilen voor 1 deluxe tickets1
TK: (gesloten) 2 kaarten voor ASOT tickets1
TK: (gesloten) 2 Tickets + warm up voor € 100,00 tickets1
TK: (gesloten) 2 tickets regular +warmup tickets1
TK 4x regular plus warm up kaarten asot festival tickets1
TK: , 2 regular Tickets voor normale prijs van 99 euro tickets1
TK: (gesloten) 1x ASOT regular ticket (50 euro) tickets1
TK: 2 regular tickets for 85 euro totaal tickets2
TK: (gesloten) 2 early birds ASOT. Samen €100,- tickets1
TK: (gesloten) 2 early bird tickets voor 100 euro. tickets1
TK: (gesloten) 2 regular tickets for below cost price tickets1
TK: (gesloten) ASOT festival regular + warm up ticket (normale prijs: 58.25 incl.) tickets2
TK: 1 ticket voor A State Of Trance, regular + warm up. 21 febr, jaarbeurs utrecht tickets1
TK: (gesloten) 2 Regular Tickets ASOT Utrecht tegen kostprijs €107,35 tickets1
GZ: (gesloten) ASOT deluxe + warm up ticket tickets1
Twee kaarten met warm up....ruilen voor twee kaarten Armin Only 6-dec tickets1
TK: (gesloten) ASOT 5 tickets regular + WARM UP te koop voor 50 euro tickets2

3304 opmerkingen

Uitspraak van Kevolution op donderdag 5 maart 2015 om 17:39:
daar niet van. zou het vele malen erger vinden als JoC of Patterson opeens ermee kapt of lang niet te zien is.


haha, tjsa dat heb ik beetje met Super8 & Tab
Uitspraak van verwijderd op donderdag 5 maart 2015 om 00:27:
Maar dan kun jij nooit meer naar feestjes omdat je op onze kinderen moet passen..... ;-)


Mwah, ik heb sowieso geen behoefte aan elk weekend een feestje hoor! Die tijd ligt na 9 jaar veel feesten wel achter me ;-)

Uitspraak van Kevolution op donderdag 5 maart 2015 om 00:31:
Als je dat goed aanpakt kan je daar wel wat mee denk ik .


Dat is het hem juist. Regeltjes, regeltjes, regeltjes. Gastouder of kinderopvang bieden is gebonden aan strenge regels. Dus het idee is leuk, de uitvoering een stuk ingewikkelder dan het lijkt ;-)
GGD controle, gemeente die een vinger in de pap heeft, zoveel vierkante meter per kind en nog veeeeel meer.

Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op donderdag 5 maart 2015 om 08:53:
Ziggo Dome lijkt me prima tijdens TN als ik zo de aantallen kids hier bekijk..:roflol:..


B-day van mijn vent gaat voor alles :lief:
Uitspraak van Venusss op donderdag 5 maart 2015 om 20:52:
stuk ingewikkelder dan het lijkt

true...
maar om eerlijk te zijn dacht ik aan zwart werken :P
maar misschien is dat met kinderen niet de slimste zet, kan vanalles gebeuren met die apen :P
Uitspraak van Kevolution op donderdag 5 maart 2015 om 21:24:
kan vanalles gebeuren met die apen :P


:yes: zeker als die 3 musketiers van mij erbij zijn....
 
Jammer hoor. Het is niet anders
Uitspraak van Venusss op donderdag 5 maart 2015 om 20:52:
B-day van mijn vent gaat voor alles :lief:


Beetje Metal Dude eet prikkeldraad, drinkt napalm, viert zijn verjaardag en sleept zijn schatje mee naar TN tot een uurtje of 07:00u? Niet...:)..:)
Uitspraak van Kevolution op donderdag 5 maart 2015 om 21:24:
true...
maar om eerlijk te zijn dacht ik aan zwart werken :P


:lol:

Uitspraak van White Wizard op donderdag 5 maart 2015 om 21:36:
zeker als die 3 musketiers van mij erbij zijn....


ben wel iets gewend (y)

Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op vrijdag 6 maart 2015 om 10:21:
Beetje Metal Dude eet prikkeldraad, drinkt napalm, viert zijn verjaardag


...met maten thuis en zijn muziek! ;-)
laatste aanpassing
Damn,

zaterdagavond en ik zit naar de set van Coming Soon!!! te luisteren. Wauw....
laatste aanpassing
Uitspraak van Thecla op zaterdag 7 maart 2015 om 23:47:
Damn,

zaterdagavond en ik zit naar de set van Coming Soon!!! te luisteren. Wauw....


Jahaaaa die was echt super ook.

Wij hebben de set van Ørjan Nilsen nog eens gezien/gehoord....tjonge, hij heeft mijn respect toch ook. Wat een super set was dat ook, erg gevarieerd, super gemixt, echt meesterlijk ook...:)
laatste aanpassing
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op zondag 8 maart 2015 om 10:36:
de set van Ørjan Nilsen


Die komt binnenkort aan de beurt. Ben benieuwd want de laatste jaren vond ik hem tegenvallen.
Uitspraak van Thecla op zondag 8 maart 2015 om 13:09:
de laatste jaren vond ik hem tegenvallen.


Yep, vond ik ook. 2011/2012 waren sterke jaar van hem, daarna minder maar dit is toch wel weer goed hoor. Heerlijke set. Oordeel zelf.
laatste aanpassing
Set Armin Mainstage 1:

Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op zondag 8 maart 2015 om 10:36:
Jahaaaa die was echt super ook.

Wij hebben de set van Ørjan Nilsen nog eens gezien/gehoord....tjonge, hij heeft mijn respect toch ook. Wat een super set was dat ook, erg gevarieerd, super gemixt, echt meesterlijk ook...:)


Helemaal mee eens! :-)
Helaas niet de hele set, maar hier toch een half uurtje Aly & Fila:

 
Uitspraak van WeslyvB op dinsdag 10 maart 2015 om 19:03:
Helaas niet de hele set, maar hier toch een half uurtje Aly & Fila:


aaaaaaaah zo lekker! Kan niet wachten tot 23 mei om weer heerlijk uit mijn dak te gaan.
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op zondag 8 maart 2015 om 10:36:
Wij hebben de set van Ørjan Nilsen nog eens gezien/gehoord....tjonge, hij heeft mijn respect toch ook. Wat een super set was dat ook, erg gevarieerd, super gemixt, echt meesterlijk ook...:)


Dikke eens!!
Lekker frisse melodieuze platen! Baal er wel een beetje van dat ik die set gemist heb, maar heej, je kan je helaas niet opsplitsen haha!
Uitspraak van Linssen op woensdag 11 maart 2015 om 01:11:
Baal er wel een beetje van dat ik die set gemist heb, maar heej, je kan je helaas niet opsplitsen haha!


Haha heb jij dat nou ook? Ik ook, echt een heel onterecht gevoel maar soms niet te onderdrukken. Maar bij Orjan dacht ik, wat heerlijk om dat live mee te maken...echter...dan hadden we Liquid Soul moeten missen...en die was weergaloos goed..:)..:)
Uitspraak van Liquid-Ice & DeliciousLin op woensdag 11 maart 2015 om 09:17:
Haha heb jij dat nou ook?


Yup! En vooral als ik weer wat setjes terug luister. Van de Talent stage zaten er ook een paar hele goede bij. Bij andere sets ben ik weer blij dat ik daar niet aanwezig ben geweest. Bij Audien en Arty bijvoorbeeld...
Misschien geen trance, maar zit nu die set van Rodg op de talent stage terug te luisteren, man man man heerlijk diepe progressive!!!
Uitspraak van Linssen op woensdag 11 maart 2015 om 11:19:
En vooral als ik weer wat setjes terug luister.

Ja idd... Niet dat ik Aly&Fila / Simon Patterson zou omruilen ervoor, maar ik had echt heel graag bij de set van MaRLo willen zijn. Gelukkig Armin wel gezien @ mainstage 2, maar die mainstage-set van hem was ook niet mis! Ook daar heb ik voor mijn smaak de juiste keuze gemaakt door naar Jorn v Deynhoven te gaan, maar toch... je blijft altijd het gevoel houden iets gemist te hebben :D
Uitspraak van Linssen op woensdag 11 maart 2015 om 15:28:
set van Rodg


Ik kan deze set nergens vinden. Waar heb je hem vandaan?


Uitspraak van Linssen op woensdag 11 maart 2015 om 11:19:
Audien


Draaide geen slechte set op ASOT650 naar mijn idee. Maar op 700 stukken minder, ben het eens met je.


Uitspraak van Kevolution op woensdag 11 maart 2015 om 15:43:
MaRLo


Mij viel op dat de zaal nog redelijk vol was, hij draaide toch van 05:45u-07:00u.
Hele dikke set, velen vonden MaRlo terecht heel vet.....maar net wat jij zegt, A&F draaiden top maar Patterson.....voor geen goud willen missen die man....wat een uitsmijter...tering..jammie..:)..:)
Uitspraak van Linssen op donderdag 12 maart 2015 om 13:53:
Ideaal voor bij dit weer, warme temperaturen, cocktail in je hand en uitzicht op het strand. De moeite waard om ff te beluisteren ;-)


Thanks man, ik heb hem nu opstaan, dat werkt heerlijk hahaha.....:yes: :)


Edit 17:00u

Het is inderdaad een heerlijke set, eigenlijk een geweldige openingsset voor de talent stage.
laatste aanpassing
Nog steeds heerlijk aan het na genieten, nu al zin in de Miami broadcast, http://www.edmliveset.com/filter/a-state-of-trance-festival/
Ik ben nog steeds op zoek naar de set van RAM, kan hem alleen maar vinden dat na 25minuten... ur now in the mix with, Ian Stenderwick..?? of hoort dat zo.?
Klopt idd ja, haha! Heb de set overigens gewoon helemaal via lsdb gevonden volgens mij
Uitspraak van heffie op woensdag 18 maart 2015 om 19:49:
Ik ben nog steeds op zoek naar de set van RAM, kan hem alleen maar vinden dat na 25minuten... ur now in the mix with, Ian Stenderwick..?? of hoort dat zo.?


LSDB doet het linkje het niet meer, onderaan de pagina van de link hieronder staan een paar download opties. 1 Soundcloud van RAM zelf, denk dus niet dat je het veel beter kan vinden ;)

http://1001tracklists.com/tracklist/70357_ram-at-whos-afraid-of-138-stage-a-state-of-trance-700-festival-jaarbeurs-utrecht-netherlands-2015-02-21.html