Partyflock
 
afbeelding 40UP
concept
SiteSite 40up.nl
AdresNederland
Oprichting2006
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudyoutube
Genres
70s, 80s, 90s, disco

Informatie

Ben je ook een 40-plusser?

Uitgaan is nu een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek? Een stil verlangen naar die tijd dat je zorgeloos met je vrienden aan de zwier ging? Je weet niet waar dat nu kan?

Kom dan naar 40UP, waar 40-ers dansen/swingen op goede muziek! Een groot feest der herkenning, zowel door de muziekkeuze, de videobeelden en de leeftijdsgenoten die zich weer even veilig thuis voelen en als vanouds een avondje uit hun dak gaan.

40UP is een initiatief van Harry de Winter; oorspronkelijk alleen in Amsterdam, nu vanwege groot succes in het hele land!
Nieuws
De 40 gepasseerd? Uitgaan is nu een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek? Een stil verlangen naar die tijd dat je zorgeloos met je vrienden aan de zwier ging? Je weet niet waar dat nu kan? Bij 40UP natuurlijk: het voorjaar komt eraan dus de bloemetjes kunnen weer buiten worden gezet!
40UP
9 oktober 2012
De 40 gepasseerd? Uitgaan is nu een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek? Niet nodig! Bij 40UP kan je namelijk ouderwets uit je dak!
40UP
22 december 2011
DJ Harry de Winter & DVD-DJ Alex van Oostrom in het Haarlemse Patronaat op vrijdag 13 januari 2012. 1
40UP
19 juni 2011
DJ Harry de Winter & DVD-DJ Alex van Oostrom in het Haarlemse Patronaat op zaterdag25 juni. De 40 gepasseerd? Uitgaan is nu een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek?
40Up
26 maart 2011
De veertig gepasseerd? Uitgaan is nu een etentje met vrienden, bioscoopje pikken of theaterbezoek? Een stil verlangen naar die tijd dat je zorgeloos met je vrienden aan de zwier ging? Je weet niet waar dat nu kan? Harry de Winter, de initiatiefnemer van de 40Up feesten, besloot om iets te organiseren voor de generaties van veertig jaar en ouder. 1