Partyflock
 

Spinnin' Records

Spinnin' Records
30 juni 2014
label
SiteSite spinninrecords.com
E-mailinfo@spinninrecords.nl
AdresMarathon 4
1213 PJ
Hilversum
Nederland Nederland
Telefoon+ 31 35 700 9750
KvK32075851
Oprichting1999
Linksdiscordfacebookpageinstagramresidentadvisorsoundcloudspotifytiktokxwikipediayoutube

Informatie

Dutch record label founded in 1999 by Eelko van Kooten and Roger de Graaf. In September 2017, Warner Music Group acquired Spinnin' Records for over $100 million.

Uitgaansagenda Spinnin' Records

Laatste feest was op vrijdag 2 februari 2024: FUTURE × Spinnin' Sessions, Ministry of Sound, London
Artiest
Robert Falcon
Statistieken
69·feesten
69·in het verleden
1·artiest
41·nieuwsberichten
2·fotoshoots
171·foto's
2757·video's
831·bezoekers
687·unieke bezoekers
2268Partyflockfans
4·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (49.1057 stemmen)
Nieuws
De Nederlandse DJ en producer Oliver Heldens en muzieklabel Spinnin' Records zijn door Activision gevraagd om de officiële soundtrack van het vierde Call of Duty®: Warzone seizoen te produceren. Het resultaat van de samenwerking, het nummer Sound Of Vondel is sinds gister te beluisteren via alle streaming platforms en in-game in het nieuwe seizoen van Call of Duty®: Warzone Season 04.
Het dj-en producers duo Lucas & Steve brengt vandaag de nieuwe track "After Midnight" van Lucas & Steve, Yves V - (feat. Xoro) uit op het label Spinnin' Records. Voor deze track hebben ze de handen ineen geslagen met de belgische dj Yves V. En hoe? After Midnight is een knaller van een track met internationale allure en met voor velen een herkenbare melodie; de sample van de legendarische dansvloer klassieker 'Children' van Robert Miles. De track wordt al meteen geprezen op de Nederlandse radio, zowel Radio 538 als SLAM! hebben de track als Dance Smash en GrandSLAM! bekroond. After Midnight is vanaf vandaag overal te beluisteren.
Spinnin' Records en UEFA Futsal EURO 2022 lanceren de Goaltune Contest voor het grootste EK Futsal ooit welke begin volgend jaar in eigen land plaatsvindt. 1
Vengaboys droppen dé last minute soundtrack van de zomer. Dit keer hebben ze niemand minder dan de Australische dj-sensatie Timmy Trumpet aan boord gehaald voor een upgrade van de wereldhit 'Up & Down'. 1
Wereldberoemd DJ/producer Afrojack heeft weer getekend bij Spinnin' Records en neemt hiermee zijn eigen Wall Recordings terug naar de plek waar hij het ooit begon. De hernieuwde samenwerking trapt aanstaande vrijdag 21 februari af met nieuwe single 'All Night', featuring niemand minder dan Fifth Harmony zangeres Ally Brooke. 1
Spinnin' Records viert dit jaar het 20-jarig bestaan, met als hoogtepunt een uniek verjaardagsfeest, vrijdag 6 december in de roemruchte Amsterdamse club Paradiso! De line-up bestaat uit verschillende Spinnin' artiesten, van legendarische namen tot aanstormende talenten, samengebracht in exclusieve back2back DJ-sets.
Spinnin' Records viert dit jaar het 20-jarig bestaan, met als hoogtepunt een uniek verjaardagsfeest, vrijdag 6 december in de roemruchte Amsterdamse club Paradiso! De line-up bestaat uit verschillende Spinnin' artiesten, van legendarische namen tot aanstormende talenten, samengebracht in exclusieve back2back DJ-sets.
Spinnin' Sessions
24 september 2019
Voor het vierde jaar op rij organiseert Spinnin Records het welbekende Spinnin' Sessions feest tijdens Amsterdam Dance Event. Samen met de beste Spinnin artiesten en jullie party animals gaan we de Q-Factory laten schudden op zijn grondvesten op woensdag 16 oktober!
Op dinsdag 15 oktober komt Blasterjaxx terug tijdens ADE met de Maxximize Label Night. Na twee uitverkochte ADE-edities wordt dit jaar de derde show georganiseerd in de Chicago Social Club. Thom en Idir brengen tijdens deze show een set met nieuwe muziek van een uur, waarvan een half uur een B2B set met verschillende dj's die hun opwachting maken. 1
Q-Factory lanceert de 'Factory Of Dance'! Van woensdag 16 tot en met zondag 20 oktober ontvangt Q de allergrootste EDM DJ's ter wereld. Dag en nacht ben je in Q-Factory op het juiste adres voor alles op het gebied van dance muziek en entertainment.
It was twenty years ago today. Spinnin' Records startte officieel in september 1999, en viert nu 20 jaar aan hoogtepunten, uitgroeiend van klein, clubgericht label naar een internationaal opererend muziek- en mediabedrijf. Deze verjaardag werd onlangs afgetrapt met een serie exclusieve video's waarin uiteenlopende artiesten hun mooiste Spinnin' momenten delen, alsmede hun Spinnin' tracks in een speciale playlist.
We hebben vette track, en de nieuwste samenwerking tussen DJ/producer Michael Jalink en Nederlandse rappers Dopebwoy & Henkie T bevredigt alleszins. Samen presenteren zij 'Ketchup Mayo', een vuige tune met lekker hobbelende baslijn, warmbloedige ritmes en grommende vocalen. Een onvermijdelijke shot vettigheid voor elke dansvloer, kijk uit voor deze viezerik - nu uit op Spinnin Records. 1
De Nederlandse formatie The Sunclub, bekend van hits 'Fiesta' (1997) en 'Summerjam' (2003), zijn terug met een indrukwekkende nieuwe: 'Hot Summernight'. Dit pakkende, zonovergoten nummer is geïnspireerd op de melodie van Tony Esposito's 80's hit 'Papa Chico' en met de zang en coproductie van jong supertalent Red Lemon zal deze track het zeker goed gaan doen op zowel radio- als festivals - officieel nu uit SOURCE.
Lucas & Steve lanceren vandaag hun nieuwe single Why Can't You See. De plaat laat zich het best omschrijven als een echte festival hit met een stevige beat en een waanzinnig hands-in-the-air refrein. Het bekende dj-duo heeft de single voor het eerst aan een uitzinnig publiek laten horen tijdens afgelopen Tomorrowland.
Nederlands platenlabel Spinnin' Records heeft deze week de bijzondere mijlpaal van 25 miljoen subscribers op YouTube gehaald. Onder de naam Spinnin' TV is dit kanaal uitgegroeid tot een van 's werelds grootste muziek kanalen, én winnaar van de International Dance Music Award voor Best YouTube Channel, gisteravond uitgereikt tijdens een feestelijke IDMA award show in Miami.
Het Nederlandse dj-duo Blasterjaxx brengt vandaag zijn gloednieuwe single Super Friends uit op hun eigen sub-label Maxximize Records dat valt onder het dancelabel Spinnin' Records. De inspiratie voor Super Friends komt voort uit de onvoorwaardelijke vriendschap tussen de mannen.
De Nederlandse DJ/producer The Boy Next Door (bekend van grote hits 'La Colegiala' met Jody Bernal en 'Whenever' met Kris Kross Amsterdam) is een samenwerking aangegaan met aanstormend DJ/producer talent Rino Sambo voor zijn eerste Nederlandstalige plaat 'Snel & Duur'.
Nederlands DJ/producer act Afro Bros is in de prijzen gevallen voor hun productiewerk van de wereldwijde hit 'X' van Nicky Jam & J Balvin. Nadat ze vorige week in Puerto Rico al een ASCAP Latin Music Award ontvingen, wonnen de Arnhemmers gisteravond ook de #1 Buma Award Internationaal.
Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Lil Kleine en Yellow Claw zijn enkele van de artiesten die organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events zojuist hebben aangekondigd voor de zevende editie van Kingsland Festival.
Koningsdagfestival Kingsland keert ook in 2019 terug in Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Twente, en voegt daar dit jaar een nieuwe stad aan toe: Rotterdam. Het festival strijkt neer op het buitenterrein van Rotterdam Ahoy. Dat maken organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events vandaag bekend. Ook dit jaar wordt het weer een groot oranje spektakel met meerdere muziekpodia met de populairste muziekstijlen en de grootste artiesten van dit moment.
Sam Feldt heeft een goed jaar gehad met grote hits als "Where's My Love", "Heaven (Don't Have A Name)", "Just To Feel Alive" en "Down For Anything". 2019 begint hij met een samenwerking met een van de populairste vrouwelijke artiesten van Europa, namelijk de Belgische Kate Ryan.
Het programma van AIR Amsterdam voor het Amsterdam Dance Event is helemaal compleet!
Spinnin' Records, een van 's werelds bekendste dance labels, lanceert een nieuwe 'music intelligence tool' dat een unieke Spotify playlist genereert met de beste platen van het label uit 2017, gebaseerd op het persoonlijke luistergedrag van de gebruiker.
Martin Garrix heeft woensdag een rechtszaak tegen zijn voormalig manager en platenbaas Eelko van Kooten gewonnen. De dj werd beschuldigd van contractbreuk, maar de rechter heeft nu geoordeeld dat hij in zijn recht stond toen hij het contract met Spinnin' Records ontbond.
Warner Music Group (WMG) kondigt vandaag de overname aan van Spinnin' Records, een van 's werelds meest toonaangevende, onafhankelijke elektronische muziekbedrijven. 1
Blasterjaxx neemt dit jaar de Bitterzoet over tijdens het Amsterdam Dance Event. Op woensdag 18 oktober vindt hier hun Maxximize Label Night plaats.
Het Nederlandse dancelabel Spinnin' Records is uitgeroepen tot 'Best International Label' tijdens de jaarlijkse awardshow van Promo Only Summer Sessions in Atlantic City, New Jersey.
Spinnin' Records, het grootste onafhankelijke dance-label ter wereld kondigt vandaag de lancering aan van Spinnin' NEXT – een nieuw platform voor dj-talenten tussen de 16 en 21 jaar die op het punt staan om internationaal door te breken als de volgende generatie dance-artiesten. 1
Spinnin' Records, het grootste onafhankelijke dance label ter wereld, kondigt vandaag een partnership aan met Revolve Music – een platform waarmee dj's eenvoudig een website kunnen maken. Met de samenwerking helpt Spinnin' Records de 1 miljoen dj's en producers van de Spinnin' Talent Pool om zich beter online te kunnen profileren.
Het Nederlandse muzieklabel Spinnin' Records opent dit jaar de tweede editie van het Spinnin' Hotel tijdens de Miami Music Week. 1
Spinnin' Records heeft onlangs drie nieuwe artiesten getekend. Sinds vorige week is de jonge dj/producer Hasse de Moor onderdeel van de Spinnin' familie met een exclusive platendeal, eerder deze week gevolgd door het 16-jarige talent Trobi.
De ruzie tussen Spinnin' Records en dj Martin Garrix, die als 16-jarige bij hem tekende, leek gesust toen hij de rechten over zijn eigen muziek vorig jaar terugkreeg. Toch staan ze nu weer tegenover elkaar voor de rechter. 16
De online netwerken van Nederlandse Spinnin' Records, met meer dan 23 miljoen fans en volgers, vertegenwoordigen een potentiële waarde van ruim 40 miljoen euro. Samen met Pim van Berkel, lecturer bij Nyenrode, stelde Denis Doeland dit vast op basis van een uitgebreide data-analyse. 1
Zoals bekend vertrok Martin Garrix als donderslag bij heldere hemel het welbekende Spinnin'. Zijn vertrek is nog steeds niet geheel afgerond met een rechtszaak die Spinnin' van plan is aan te spannen om gemiste inkomsten vergoed te krijgen. Vandaag maakt Julian Jordan bekent ook te vertrekken bij het label en tevens ook bij managementteam MusicAllStars. 2
Het bekende label Spinnin' Records zorgt dit jaar voor een extra reden om de Miami Music Week te bezoeken. Na meerdere succesvolle feesten tijdens het wereldberoemde Amerikaanse dance event, keert Spinnin' ditmaal namelijk terug met een alles overtreffend evenement: Spinnin' Hotel. Deze eerste editie van het Spinnin' Hotel staat voor vijf unieke 'poolside events', die plaatsvinden van 16 tot en met 20 maart in het nieuwe boutique hotel Nautilus aan het wereldberoemde Miami South Beach.
In augustus meldden we dat Martin Garrix per direct vertrok bij Spinnin' en MusicAllStars Management. Het zag ernaar uit dat het toen reeds zou uitlopen op een kort geding, maar de partijen kwamen overeen dat Garrix de rechten op zijn muziek weer in eigendom zou krijgen. Nu krijgt het verhaal toch een staartje, want MusicAllStars Management spant nu een rechtszaak aan waarin zij genoegdoening eist voor de gemiste inkomsten van het bedrijf door het wegvallen van de jonge topartiest en Spinnin' wil een vergoeding wegens het niet meer exclusief mogen exploiteren van Garrix' muziek. 8
Spinnin' Sessions is terug! Na een daverende showcase in AIR Amsterdam tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) is het nu tijd voor Eindhoven. Op zaterdag 19 december staan meer dan 15 artiesten met een link naar het grootste platenlabel ter wereld op het podium in het Klokgebouw in Eindhoven.
Spinnin' Records is vanaf vandaag het eerste label dat onderdeel uitmaakt van 'Spotify Running', een speciale hardloop feature op de streaming-site die kan worden aangepast op het looptempo. Het Nederlandse dancelabel heeft hiervoor een mix gemaakt met bijdragen en speciale tracks van elf van zijn artiesten, waaronder wereldberoemde dj/producers Oliver Heldens, Martin Solveig, Quintino, Firebeatz en Sander van Doorn.
Spinnin' Records is afgelopen dinsdag uitgeroepen tot 'Best Indie Label' tijdens de awards show van de 2015 Promo Only Summer Sessions. Het Nederlandse dancelabel versloeg hiermee andere bekende indies als Astralwerks, Ultra, Dim Mak en Armada tijdens een speciale ceremonie in Atlantic City, New Jersey.
Spinnin' Sessions wordt een van de blikvangers van het Amsterdam Dance Event 2014. Het event, dat eind juni nog voor een uitverkochte AIR zijn Nederlandse debuut beleefde, neemt op vrijdag 17 oktober de Heineken Music Hall (capaciteit 5.500) over. 4
Spinnin' Sessions, het succesvolle wekelijkse radioprogramma en showcase event van platenlabel Spinnin' Records, wordt dankzij de nieuwe samenwerking met E&A Events en ID&T nu ook wereldwijd uitgerold. Het live concept, dat ieder voorjaar de Miami Music Week in vuur en vlam zet, beleeft op zaterdag 28 juni in de AIR in Amsterdam zijn wereldpremière in deze nieuwe vorm. 10