Partyflock
 
Nieuws · juli 2021
­ Nederland
Het is onmogelijk om stil te blijven zitten wanneer dit nummer uit de speakers klinkt. Paper Planes is dé nieuwe zomer track van dj-duo Lucas & Steve. Voor dit nummer hebben ze samengewerkt met de Noorse producer Tungevaag. Met als resultaat een energieke, feel-good song, die je weer even laten genieten van een onbezorgd zomergevoel.
De Nederlandse nachtburgemeesters, -raden en -stichtingen doen met klem een oproep
aan de overheid om de nachtcultuur in ons land te redden via een gecontroleerd,
aangescherpt heropeningsplan. De jongste spoedmaatregelen tegen het coronavirus,
funest voor de nachtcultuur, bewogen hen ertoe een nieuw samenwerkingsverband op te
richten. Als Dutch Nighttime Alliance (DNA) maken ze gezamenlijk een krachtig
statement met dringende adviezen.
Meer dan 200 Harder Styles DJ's zullen 10 dagen lang non-stop live optreden tijdens de langste Harder Styles DJ-Marathon Livestream van de wereld
Vanwege de nieuwe, verscherpte maatregelen zijn meerdaagse evenementen met camping in ieder geval tot 1 september door de overheid verboden.
Lowlands 2021 gaat niet door
maandag 26 juli 2021
Vanwege de nieuwe aangescherpte coronamaatregelen zijn meerdaagse evenementen met camping in ieder geval tot 1 september door de overheid verboden.
Het Rotterdamse Festival dat draait om om Music, Art & Happiness zou dit jaar 14.000 bezoekers ontvangen maar moet, vanwege de aangescherpte coronamaatregelen, voor het tweede jaar op rij verplaatsen.
DJ Sam Feldt heeft de openingstrack gemaakt voor Remastered, de nieuwe digitale audiovisuele Experience onder de Erasmusburg in Rotterdam. In Remastered zijn de Oude Hollandse Meesters zoals Van Gogh, Vermeer, Bosch & Rembrandt digitaal bewerkt door de Nieuwe Hollandse Meesters zoals DJ Sam Feldt en de beste Nederlandse digitale studio's waaronder Woodwork, Y=f(X) lab, YiPP en Studio Smack. Met de Oude Hollandse Meesters is een nieuwe digitale wereld gecreëerdRemastered gaat vrijdag 30 juli open voor het publiek.
Het was even spannend. De Gashouder stond helemaal klaar, de DJ's waren in het land, maar kon de eerste editie van Hunkering In Concert doorgaan? Het antwoord is JA! Dankzij het snelle schakelen van de organisatie kon het event met wat kleine creatieve aanpassingen gewoon doorgaan, hierdoor was het event ook een van de laatste events in Nederland. Op zaterdag 10 juli genoten uitzinnige dance liefhebbers van de eerste uitverkochte editie van Hunkering In Concert met optredens van HOSH, Klangkarussell, Fur Coat en Alex Niggeman samen met bijzondere solisten en een live orkest.
Hardcupleverancier Cupstack neemt Cupking over. Dat heeft Cupstack bekend gemaakt. Met de overname krijgt Cupstack onder meer de voorraad hardcups en het klantenbestand van Cupking in haar bezit. Ook campagnes onder de noemer 'Never Give Up On Your Cup' worden vanaf nu door Cupstack uitgevoerd. Als gevolg van de overname groeit Cupstack uit tot de marktleider binnen de evenementen en festivals.
KETTAMA brings his signature full-on rave-fuelled house to Mall Grab's SCDD label with 'Higher (Steel City Power House)'.
Evenementenorganisatie Event Warehouse, bekend van onder meer Paaspop, WiSH Outdoor en WE ARE ELECTRIC, heeft afgelopen periode niet bepaald stilgezeten. Allereerst is ze de nieuwe eigenaar geworden van het internationaal gevierde festival Solar Weekend. Daarnaast heeft het Brabantse evenementenbureau een meerderheidsaandeel in Extrema Outdoor België genomen. Dat heeft de directie zojuist bekendgemaakt. Event Warehouse is jaarlijks verantwoordelijk voor meer dan 120 evenementen en haalt met het elektronische muziekfestival Extrema Outdoor België en met het Limburgse Solar Weekend twee A-merken binnen die op alle fronten een grote meerwaarde zijn.
Op zaterdag 16 oktober komt de Berlijnse DJ en producer Paul Kalkbrenner met zijn Episode One concertreeks naar de AFAS Live tijdens het Amsterdam Dance Event. Voorafgaand aan de volledig nieuwe liveshow zal er ook een speciale screening te zien zijn van de cultfilm 'Berlin Calling', waarin Kalkbrenner de hoofdrol speelt.
Hoewel de Flock-community niet meer zo hecht is als deze vroeger was en de leden van de 'party community' elkaar sinds Covid-19 ook niet meer zo vaak tegenkomen kunnen sommige berichten uit de gelederen van de 'originals' (want lidnummer 607 :O ) niet genegeerd worden. Flocker én partyfotograaf van het eerste uur, Dummy oftewel Dimitri, heeft ons laten weten dat hij het kutste nieuws heeft gekregen wat iemand kan krijgen: hij is ongeneeslijk ziek. Kanker.
Back To Back
vrijdag 9 juli 2021
Wat hebben we weer zin in een lekkere middag en avond vol house muziek! Hierbij presenteren we back 2 back to Ibiza. Alle dj's staan zij aan zij of rug aan rug te draaien achter de dj booth, hoe vet is dat?
Dit gave dance feest wil je toch niet missen?! Heerlijk bij de beachclub aan het strand genieten van hapjes en drankjes en daarbij muziek van van deze geweldige dj's!
Toppers aan de lek
vrijdag 9 juli 2021
Wie zit er nou niet te wachten op een super leuk Nederlandstalig festival met toppers zoals Frans Duijts, Wolter Kroes, Wesley Klein, Wilbert Pigmans, Danny Froger, Ronnie van Bemmel, Martin van Doorn en vele anderen op het prachtige strand van de Beachclub Klein Scheveningen in het mooie Lopikerkapel?
Sounds Sexy
vrijdag 9 juli 2021
Dit festival wil je toch niet missen?! Heerlijk aan het strand genieten van het zonnetje, hapjes en drankjes en daarbij muziek van top dj's!
Zaterdag 28 augustus staat het Haagse Zuiderpark in het teken van de vierde editie van het Dance Festival Den Haag Outdoor. Artiesten als Secret Cinema, La Fuente, Erick E, Outsiders, KM (Live), De Sluwe Vos, Bart Skils, Barend & Van Breukelen (538) en Django Wagner maken hun opwachting op één van de vijf stages. Chuckie heeft een bijzondere rol in 'zijn' Den Haag, waar in 1993 zijn internationale carrière startte: hij beklimt alle vijf stages tijdens Den Haag Outdoor.
Woensdag 7 juli om 19:00 uur maak je kans op de allerlaatste 7th Sunday Festival presents: LIVE AGAIN Festival tickets! Het betreft de ongeldig gemaakte tickets die onderschept zijn. Zorg dat je klaar zit, want ze zullen in no time weg zijn🔥🔥 Good luck.
Amsterdam Dance Event (ADE) lanceert haar gloednieuwe Arts & Culture-programma, waarin bezoekers de kruisbestuivingen tussen dance cultuur en kunst kunnen ontdekken met een programma dat verspreid is door Amsterdam. Onder de eerste bevestigde samenwerkingen bevinden zich onder meer Nelly Ben Hayoun, Helena Basilova, een artist-in-residency programma met Nxt Museum en meer.
Wish outdoor presents
maandag 5 juli 2021
Zoals bekend is WiSH Outdoor, dat dit weekend plaats zou vinden, vanwege de coronacrisis uitgesteld naar volgend jaar (1, 2 & 3 juli 2022). Dat betekent echter niet dat de organisatie dit jaar bij de pakken neer is gaan zitten. Integendeel! Haar drang naar avontuur is na deze corona-periode namelijk zó groot dat WiSH met grote trots een speciale en eenmalige (indoor) editie bekend maakt:
Hiphop-festivals in de VS
maandag 5 juli 2021
De situatie rondom het coronavirus in Amerika verbetert razendsnel. Hierdoor kunnen op korte termijn zelfs weer grote evenementen zoals feesten en festivals plaatsvinden. Hier lees je welke festivals in 2021 vooralsnog door lijken te gaan.
Eerste namen Vestrock Downtown
donderdag 1 juli 2021
Op 5 en 6 november 2021 vindt Vestrock Downtown plaats. Met trots presenteren we hiervoor de eerste twaalf namen:.
Na positieve berichten vanuit de overheid over de aanstaande versoepelingen en de drang van het publiek om weer te mogen dansen heeft Have A Nice Day Festival enige tijd geleden haar 15e-verjaardags-editie aangekondigd. Deze staat gepland voor 7 augustus en zal gehouden worden in en rondom het openluchttheater te Borculo. 'De plannen lagen natuurlijk al in de kast, maar nu kunnen we echt doorpakken' aldus Ingmar Brandt namens de organisatie van Have A Nice Day Festival. Na maanden speculeren over de mogelijkheid tot het organiseren van een event mogen we na 1,5 jaar eindelijk weer. 'De reacties vanuit de vaste bezoekers zijn geweldig en ook online merken we dat het event goed aanslaat'. De organisatie is super enthousiast en heeft creatieve plannen voor haar verjaardags editie.
Nee, we hebben het niet over de rapper. Maar we proberen te laten merken wat de sfeer van onze werkomgeving is. Als je ergens 40 uur per week doorbrengt, is het lekker als je werkomgeving past bij wie je bent. En dat je je talent kunt ontwikkelen. En dat je lekkere koffie tot je beschikking hebt. Of thee, als je dat lekkerder vindt. En dat je bevlogen bent in wat je doet. Want als jij door het vuur gaat om een klant maximaal tevreden te stellen, je een koning bent in het behouden van het overzicht en dat over te brengen op anderen, en informatie van klanten naadloos kan vertalen in nieuwe ideeën, dan is deze functie jou op het lijf geschreven.
Defqon.1 2021 album
donderdag 1 juli 2021
Defqon.1 staat bekend als het grootste festival in de hardere stijlen met jaarlijks ruim 80.000 bezoekers en miljoenen fans die over de hele wereld meekijken via livestreams. Helaas kunnen we Defqon.1 nog niet bezoeken op het legendarische terrein in Biddinghuizen, maar mogen we genieten van een digitaal festival en hebben Be Yourself en Q-dance besloten om de Defqon.1 beleving naar de fans te brengen met een gloednieuw album: Defqon.1 At Home 2021
Dit jaar bestaat BIRD, Rotterdams jazzpodium, restaurant en club, 10 jaar. Ter ere van dat jubileum brengt BIRD op 2 juli 2021 een compilatiealbum op vinyl uit, getiteld Hummingbird Archives. De compilatie bevat een breed scala aan Nederlandse artiesten waaronder Kraak & Smaak, Benny Sings, Kofi the Unknown en Sophia.
YES, we mogen weer! Heerlijk raven, shinen en knuffelen! En wil jij Summerlake Festival dit jaar niet missen?
30 juli 2021
Lucas & Steve droppen onbezorgde zomer track "Paper Planes"
28 juli 2021
Nachtburgemeesters Red nachtcultuur, gecontroleerde heropening is noodzaak
27 juli 2021
Geen festivalseizoen meer, maar wel de wereldrecordpoging langste harder styles dj marathon
26 juli 2021
Down the rabbit hole 2021 gaat niet door
Lowlands 2021 gaat niet door
23 juli 2021
Blijdorp festival verplaatst naar 6 augustus 2022
22 juli 2021
Geopend vanaf 30 juli onder de Erasmusbrug Rotterdam
20 juli 2021
Eerste editie van Hunkering in concert groot succes
Hardcupleverancier Cupstack neemt Cupking over
15 juli 2021
KETTAMA releases explosive club track 'Higher (Steel City Power House)' on Mall Grab's Steel City Dance Discs
13 juli 2021
Evenemantenorganisatie events Warehoues neemt Solar weekend over en gaat samenwerkend met Extrema outdoor Belgie
Paul kalkbrenner op 16 oktober in AFAS Live
11 juli 2021
Hou je taai Dummy en feest nog maar tot het licht uitgaat!
9 juli 2021
Back To Back
Toppers aan de lek
Sounds Sexy
8 juli 2021
Huzarenstukje van Chuckie tijdens Den Haag Outdoor
7 juli 2021
𝟯𝟬𝟬+ extra tickets vandaag in de verkoop
6 juli 2021
ADE lanceert nieuw Arts & Culture programma met kunstenaarsresidenties, artistieke crossover projecten en meer
5 juli 2021
Wish outdoor presents
Hiphop-festivals in de VS
1 juli 2021
Eerste namen Vestrock Downtown
15 jaar Have A Nice Day Festival
Vacature: Client Success Manager Appic
Defqon.1 2021 album
Jazzpodium BIRD viert 10-jarige jubileum met eigen compilatiealbum
De allerlaatste tickets voor Summerlake Festival 2021 nu in de verkoop