Partyflock
 
Nieuws 2021
­ Nederland
Draaimolen heeft haar plannen voor het festival in 2022 bekendgemaakt en daarin bevindt zich in ieder geval één grote verrassing. Aankomend jaar zal Draaimolen van haar gebruikelijke eendaagse festival afstappen en uitbreiden naar twee dagen met zes stages op vrijdag 9 en zaterdag 10 september. Deze twee dagen in de vertrouwde bossen van het MOB Complex in Tilburg zullen gevuld zijn met elektronische muziek, live acts, artistieke samenwerkingen, kunstprojecten en veel meer.
Het kan nu weer én nog steeds. De grote artiest waar je al jaren fan van bent live bezoeken. Hoewel er veel en strenge regels zijn, zien organisaties het toch weer zitten om mooie festivals en events te organiseren. De agenda loopt ook voor dit najaar weer behoorlijk vol om maar niet te spreken van 2022. Diverse festivals die soms twee jaar afgelast werden hebben inmiddels de datum voor volgend jaar nu al bekend gemaakt. Wees er dus vlug bij en koop nu al je ticket als je niet achter het net wilt vissen. Op deze site kun je altijd veilig en snel de nieuwste tickets bestellen. Alles volgens de huidige regels.
Sunnery James & Ryan Marciano have recently been getting a lot of plaudits for giving talent a chance via their 'The Tribe' compilation series, and that recognition only motivated the Dutchmen to do more for the next generation of dance music. Today, the pair released 'Better Things', a new single that puts the limelight on the upcoming talent featured on the record: GINGE and QG.
The inaugural edition of Creamfields South sees the UK's biggest dance festival do the double in June 2022, and it's already clear that the new edition is going to be a solid front-runner on the global festival scene, with the first phase of acts just announced featuring a collection of some of the biggest names from across the dance music spectrum.
Down the rabbit hole
donderdag 25 november 2021
Down The Rabbit Hole keert in 2022 terug naar de Groene Heuvels in Beuningen. Er is tenslotte geen betere plek dan ons geliefde natuurparadijs aan het meer om je ziel en zaligheid eindelijk weer de vrije loop te laten. Parkeer je slaapzak, neem een frisse duik en dwaal door het bos, langs velden en wegen waar headliners, heetkomers en verscholen festivaljuweeltjes wachten.
Satori telt af naar nieuw album
vrijdag 5 november 2021
Vandaag verschijnt 'Yellow Blue Bus', de nieuwe single van Satori. Met de wereldwijde release keert hij terug op 'Damian Lazarus' iconische label Crosstown Rebels. 'Yellow Blue Bus' is de eerste van drie singles die afkomstig zijn van zijn langverwachte nieuwe studioalbum. Opgenomen in de legendarische Sonic Visa Studios op Ibiza, staat het album gepland voor april 2022. Satori sluit dit jaar af met een uitgebreide Amerikaanse tour.
De nieuwste track van DJ- en producerduo Sunnery James en Ryan Marciano, Unseen Heroes, is nu live en te horen via Spotify en andere streaming platforms. Het is niet zomaar een nieuw nummer, de track is opgebouwd met technische geluiden die opgenomen zijn achter de schermen van Defensie. Met de meest bijzondere sounds heeft het DJ duo een nummer geproduceerd als muzikale ode aan de technici van Defensie. De track werd de afgelopen tijd al af en toe getest door de DJ's op festivals en feesten en is heel goed ontvangen. Er is ook een Music Video opgenomen op Vliegbasis Volkel, die vanaf vandaag te zien is op het YouTube kanaal van Armada Music.
Het coronavirus houdt ons nog dagelijks in de greep. Gelukkig zijn festivals en evenementen buiten vanaf 25 september weer toegestaan. Ook in het buitenland worden er steeds meer evenementen georganiseerd. Ga jij binnenkort naar een festival in het buitenland? Met deze vijf tips zorg je er in ieder geval voor dat je goed voorbereid op festivalreis gaat!
Amsterdam krijgt een eigen museum voor elektronische muziek cultuur: Our House opent officieel haar deuren op vrijdag 29 oktober. Het is het eerste moderne museum ter wereld gericht op de ontstaansgeschiedenis, cultuur en subculturen van de elektronische muziek. Een keur aan legendarische DJ's en evenementenorganisaties leverden een bijdrage aan Our House: Armin van Buuren, Carl Cox, Charlotte de Witte, Diplo, Kevin Saunderson, Tomorrowland, Ultra Music Festival, The Frankie Knuckles Foundation en ID&T, om er een paar te noemen.
Amsterdam Dance Event, here we come! Op vrijdag 15 oktober neemt de hottest party van 't land voor het eerst de hoofdstad over tijdens de ADE special in Club Maïa Amsterdam! Verwacht een bomvolle club met de mooiste ladies, ijskoude drankjes, superstar dj's en alleen maar good vibes! Waan jezelf tot een echte Super Rich Kid & join the party.
Dutch DJs Magazine
vrijdag 1 oktober 2021
Nederlandse DJ's domineren al geruime tijd het internationale podium van de entertainmentindustrie. Wat is hun drive, en hoe was hun weg naar de wereldtop? In het Dutch DJs Magazine wordt de wereld van DJ's en dance en getoond aan de hand van unieke en ludieke foto's van de DJ's die zijn gemaakt in hun werk of woonomgeving met korte interviews van zo'n dertig Nederlandse top DJ's. Dit word afgewisseld met foto's van dancefestivals. Dit is het eerste bewaarmagazine voor DJ's wat gepersonaliseerd kan worden.
To celebrate the return of live music after an 18-month stint, Tiësto's label Musical Freedom will return to ADE for a special evening showcase at Amsterdam's Club NOVA on Saturday the October 16th. The evening will feature Musical Freedom's most talked about up and coming artists, alongside established DJs that represent the label's finely crafted reputation.
Snelle maakt op voorhand kans op een aantal Buma NL Awards in de categorie Pop. Zowel bij de singles als bij het album is hij terug te vinden in het rijtje genomineerden. Bij het album solo, bij de singles in combinatie met met Suzan & Freek (De overkant) en met Maan met het nummer Blijven slapen. De winnaars van de Buma NL Awards, die ook in de categorieën Hollands en Alternatief worden uitgereikt, worden op maandag 4 oktober bekendgemaakt.
Het voelt inmiddels als een eeuw geleden dat we met elkaar in de Maassilo stonden te dansen tijdens de Flower Power editie van GIF 2019. Maar wat een mooie, kleurrijke editie was dit. Met een vooruitziende blik hadden we al besloten om in 2020 een dag editie te gaan doen. Maar ja, 2020 is niet geworden wat we er allemaal van hadden gehoopt. Nu afgelopen week bekend is geworden dat we tot 75% vulling kunnen in de Maassilo, geeft dit ons hèt vertrouwen om er 200% voor te gaan om met het 'Wild Wild West' thema weer een editie neer te zetten die jullie lang bij zal blijven.
Na maandenlange spanning is het definitief; Zomervreugde gaat Framed festival gaat door! De aangepaste maatregelen aangekondigd op dinsdag 14 september zorgen voor groen licht, waardoor het als eerste festival direct op 25 en 26 september plaatsvindt. Eenieder die toe is aan vrolijke festival vibes met muziek, dans, food en sports kan het laatste weekend van september zijn hart ophalen op het paradijselijke Papendal in Arnhem.
Na een eerder geslaagde voorstelling pakken Draaimolen en museum De Pont de draad weer op van hun unieke samenwerking. Middels een bijzondere opvoering van dansgezelschap Transcending Bodies wordt hier op zondag 5 september vorm aan gegeven op het voorplein van het museum.
Na een overweldigende eerste editie in 2019 keert concertreeks Hidden Musics in 2021 terug naar Le Guess Who?, 11-14 november in Utrecht.
Op zaterdag 21 augustus wordt in vijf Nederlandse steden de protestmars 'Unmute Us!' (unmute-us.nl) gelopen. Tijdens deze demonstratie uiten tot nu toe 470 aangesloten partijen uit de volledige Nederlandse evenementenbranche samen met hun bezoekers hun gevoelens van onbegrip over het kabinetsbeleid rondom evenementen. 'Unmute Us!' vindt vanaf 14:00 uur plaats in Groningen, Nijmegen, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Partijen uit Den Haag zullen aansluiten bij de demonstratie in Rotterdam. De boodschap: Stop de willekeur! Wij eisen dat per 1 september 2021 evenementen weer mogen plaatsvinden met een volledige capaciteit.
Mini-festival
woensdag 11 augustus 2021
In navolging op de door het kabinet aangekondigde versoepelingen vanaf 14 augustus presenteert Music Dome het mini-festival "de Zomertuin" dat dit weekend plaats zal vinden. De Zomertuin presenteert headliners als Bizzey (14 augustus), Joris Voorn (15 augustus), Josylvio (21 augustus) en Wildstylez (22 augstus).
Sunnery & Ryan have made several trips to South Africa over the years. On their journeys, they got to connect with the new wave of often very tribal and rhythmic house music being produced there right now and even met Heavy-K, one of the country's biggest producers. You can already guess where this is going; Sunnery, Ryan and Heavy-K struck up a conversation, exchanged ideas and now bring to the table an empowering and hopeful track that speaks of the struggles in South African townships and cries out for change to come: 'Amanzi', featuring South African singer-songwriter Just Bheki.
Evenementenorganisatie Event Warehouse, bekend van onder meer Paaspop, WiSH Outdoor en WE ARE ELECTRIC, heeft afgelopen periode niet bepaald stilgezeten. Allereerst is ze de nieuwe eigenaar geworden van het internationaal gevierde festival Solar Weekend. Daarnaast heeft het Brabantse evenementenbureau een meerderheidsaandeel in Extrema Outdoor België genomen. Dat heeft de directie zojuist bekendgemaakt. Event Warehouse is jaarlijks verantwoordelijk voor meer dan 120 evenementen en haalt met het elektronische muziekfestival Extrema Outdoor België en met het Limburgse Solar Weekend twee A-merken binnen die op alle fronten een grote meerwaarde zijn.
Nee, we hebben het niet over de rapper. Maar we proberen te laten merken wat de sfeer van onze werkomgeving is. Als je ergens 40 uur per week doorbrengt, is het lekker als je werkomgeving past bij wie je bent. En dat je je talent kunt ontwikkelen. En dat je lekkere koffie tot je beschikking hebt. Of thee, als je dat lekkerder vindt. En dat je bevlogen bent in wat je doet. Want als jij door het vuur gaat om een klant maximaal tevreden te stellen, je een koning bent in het behouden van het overzicht en dat over te brengen op anderen, en informatie van klanten naadloos kan vertalen in nieuwe ideeën, dan is deze functie jou op het lijf geschreven.
Defqon.1 2021 album
donderdag 1 juli 2021
Defqon.1 staat bekend als het grootste festival in de hardere stijlen met jaarlijks ruim 80.000 bezoekers en miljoenen fans die over de hele wereld meekijken via livestreams. Helaas kunnen we Defqon.1 nog niet bezoeken op het legendarische terrein in Biddinghuizen, maar mogen we genieten van een digitaal festival en hebben Be Yourself en Q-dance besloten om de Defqon.1 beleving naar de fans te brengen met een gloednieuw album: Defqon.1 At Home 2021
Festivalorganisatie Hunkering keert na eerdere succesvolle edities terug met nieuw concept. Op zaterdag 10 juli vult de Gashouder te Amsterdam zich met 1999 uitzinnige danceliefhebbers voor Hunkering In Concert, hiermee is Hunkering In Concert het eerste grootschalige indoor event wat plaats vindt in de venue sinds lange tijd. DJ's/Producers HOSH, Klangkarussell, Fur Coat en Alex Niggeman vormen de line up en zullen tijdens Hunkering In Concert samen met bijzondere solisten, een grand orchestra en een prachtig audiovisueel decor zorgen voor een avond die men niet snel zal vergeten.
Defqon.1 at Home
dinsdag 29 juni 2021
Hardstyle liefhebbers uit de hele wereld konden afgelopen weekend vier dagen lang genieten van de Defqon.1 at Home next level online experience. Het evenement heeft dan ook een diepe indruk weten achter te laten. Er kwamen meer dan 100 artiesten voorbij die hun sets voorafgaand aan het event opnamen bij het Defqon.1 festivalterrein in Biddinghuizen.
Het langverwachte album van Bakermat, de Nederlandse DJ, producer en master of funk is eindelijk uit. 'The Spirit', zoals het album heet bestaat uit twaalf songs, waaronder de onlangs uitgebrachte gospel-house-single 'Ain't Nobody' (feat. LaShun Pace) en de track 'Walk That Walk' met Nic Hanson. Voor de titeltrack van het album kreeg de producer toestemming om een sample van Spirit In The Dark' van de in 2018 overleden legendarische zangeres Aretha Franklin te gebruiken.
Amsterdam Roots Festival maakt zich klaar voor een van de eerste openluchtfestivals in Amsterdam. "Ongelofelijk maar waar, Roots Open Air gaat echt plaatsvinden over een week." "Het mag weer! Het is nauwelijks te geloven, maar het gaat dan toch echt gebeuren." zegt Danka van Dodewaard, directeur van de ARF. Nu ook de Gemeente Amsterdam groen licht heeft gegeven, zal ARF een van de eerste openluchtfestivals zijn die na lange tijd weer plaatsvindt in Amsterdam. "En het wordt weer een echt festival. Samen in het park, samen dansen, eten, drinken en genieten. Geen mondkapjes of afstand houden. De bezoekers moeten wel een test- of vaccinatiebewijs hebben, maar eenmaal binnen ben je helemaal vrij."
Heb jij het nieuws al gehoord? Het festivalseizoen 2021 gaat er toch echt aan komen! En dat betekent dat wij op 17 en 18 juli de 20ste editie van City Of Dance kunnen vieren. OH YES!
Voor San Holo draait alles om persoonlijke connecties. Elke noot is een verhaal en elke songtekst een herinnering, een hyperrealistische verkenning van een doel en gedeelde ervaring. Deze emotie schijnt door op San's album "bb u ok?" dat vandaag verschijnt op bitbird/Counter Records. Met een indrukwekkende 20 nummers tellende tracklist op "bb u ok?" kiest San zijn eigen weg en maakt de crossover van dance naar de indiewereld. Hij werkt hiervoor samen met onder andere de Amerikaanse rockband American Football en Rivers Cuomo van Weezer.
Draaimolen maakt line-up bekend
donderdag 3 juni 2021
Draaimolen heeft zojuist 57 artiesten aangekondigd voor de aankomende editie van Draaimolen Festival 2021 in september. Grote namen als Carista, DVS1 en LSDXOXO zullen dit jaar het Tilburgse MOB-Complex betreden, maar ook bijzondere live concerten van Caterina Barbieri en opkomend talent Mathilde Nobel staan op de line-up.
After reaching the milestone number of a thousand episodes with his A State Of Trance radio show, hosting a seven-day countdown stream to reveal the fan-voted ASOT Top 1000 of all time and even releasing a 'A State Of Trance 1000 – Celebration Mix' album, Armin van Buuren still isn't done magnifying an already monumental year in A State Of Trance history. Today, the five-time #1 DJ in the world launched the highly-anticipated eighteenth installment in his A State Of Trance mix album series: 'A State Of Trance 2021'.
Door de versoepelingen van de coronamaatregelen kunnen er dit najaar weer evenementen plaatsvinden. Maar of een evenement doorgaat, is niet vanzelfsprekend.
Na een succesvolle eerste editie van het Grootste Feestcafé van Nederland presenteren Het Feestteam & MOJO een tweede editie van het spektakel. Op zaterdag 19 februari 2022 wordt de Ziggo Dome in Amsterdam opnieuw omgetoverd tot het ultieme feestcafé, waar bezoekers een avondlang onbeperkt feesten met meer dan 20 van Nederlands' leukste feestartiesten.
Sony Music Nederland kondigt vandaag de release aan van het officiële UEFA EURO 2020-nummer 'We Are The People' van Martin Garrix, met Bono en The Edge. Na het meer dan een jaar geheim te hebben gehouden, is de track nu eindelijk beschikbaar voor iedereen om te streamen en downloaden via alle digitale serviceproviders.
AMF keert op zaterdag 16 oktober 2021 terug naar de Johan Cruijff Arena voor een fysieke editie. Met dj-sets van Armin van Buuren, Brennan Heart, David Guetta, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic en AMF's eigen II=I (Two is One) concept: met dit jaar een exclusieve set van Afrojack samen met Nicky Romero. Ook de bekendmaking van de 'DJ Mag Top 100' met uitreiking van de award voor nummer 1 dj van de wereld vindt weer plaats tijdens AMF.
Als de coronamaatregelen het toelaten, geeft Danny Vera op 24 december zijn grootste concert ooit. De Zeeuwse zanger staat op die datum in de Ziggo Dome in Amsterdam, kondigt concertorganisator Friendly Fire woensdag aan.
Na een jaar zonder grote publieksevents pakt Radio 538 op zaterdag 24 april uit met '538 Oranjedag'. Samen met 10.000 bezoekers, de 538-dj's en artiesten als Davina Michelle, Snollebollekes, DI-RECT en Armin van Buuren zet 538 het Chasséveld in Breda op z'n kop, tijdens het grootste Fieldlab test-evenement tot nu toe. Op dinsdag 27 april (Koningsdag) kan ook de rest van Nederland mee feesten vanuit huis, tuin, balkon of onderweg, met een speciale event-uitzending van '538 Oranjedag' op Radio 538, TV 538 en SBS6.
Lively LA-based production duo Niiko x SWAE are globally renowned for their larger than life sound. Enlisting NY-based producer Zack Martino and Californian artist Kyle Reynolds for a summer-tinged collaboration, 'Glue' is out now on Armada Music.
Renowned German DJ and producer Boris Brejcha has joined forces with long-term collaborator Ginger on new single 'Spicy', out 2nd April via Ultra.
Paaspop kondigt nieuwe acts aan
dinsdag 16 maart 2021
Hiphop; bluegrass-folk; Spaanse fiësta; occulte psychedelische rock-metal; live-DJ's; breekbare pop; stoner; yacht-rock en Britse rock-soul met woke-attitude. Ofwel: Paaspop voegt weer flink wat nieuwe acts toe aan de line-up van de eenmalige unieke september-editie op (vrijdag) 3, (zaterdag) 4 en (zondag) 5 september op festivalterrein De Molenheide in Schijndel.
House music legend Todd Terry has remixed the Shane Codd smash 'Get Out My Head', out Friday 19th February.
Anonymous DJ and producer CloudNone today completes his riveting debut EP on OH2 Records with 'Dopamine'. After releasing 'Dream Running' featuring trailblazing Ohio-based talent, Direct last week, 'Dopamine' rounds out the 2-track feature in style.
Sometimes, it can take a bit of time for the world to fully see a record for the absolute gem it is. Such is the case with Tinlicker & Helsloot's 'Because You Move Me', a brilliant track released on Armada Electronic Elements in the summer of 2017. Fast-forward a few years and the record has clocked up nearly 30 million plays across streaming platforms and over half a million Shazams in 2020 alone, making it one of the label's most successful releases since its launch about five years back. And to celebrate this notable achievement, Tinlicker and Helsloot have just released the official music video of 'Because You Move Me'.
Angelique Houtveen gaat vanaf 1 maart het programma 'Angelique's Afternoon' maken op radiozender Sublime. Het programma is elke maandag tot en met donderdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur te beluisteren op Sublime.
Festivalgangers hebben zich massaal aangemeld voor de proeffestivals van Fieldlab Evenementen in maart. De teller stond maandagavond op 63.000, vertelde programmamanager Pieter Lubberts maandag in Jinek.
Festivalgangers kregen vandaag de kans om een ticket te reserveren voor Blijdorp Festival, het populaire muziekfestival dat op zaterdag 7 augustus plaatsvindt in Rotterdam. Binnen twee uur was het evenement volledig 'uit-gereserveerd'.
Voor Pleinvrees Festival stond vorig jaar weer een kennismaking gepland met een voor hun gloednieuwe locatie, de NDSM werf. Maar zoals bij alle festivals van het afgelopen seizoen gooide Corona roet in het eten waardoor de oorspronkelijke editie op 30 mei niet door kon gaan. Met de aankondiging van het tien-jarig jubileum op 31 juli op de NDSM-werf is Pleinvrees Festival plotsklaps het eerste festival op de Amsterdamse zomerkalender.
Melkweg mist het gedruis van de Amsterdamse nacht en lanceert daarom een nieuw platform voor DJ's uit de stad. Kijk en luister elke vrijdag tussen 17:00 en 19:00 uur naar een mix van oude bekenden, nieuw talent en gevestigde namen uit het hyperdiverse dancespectrum. Geen vastgeroeste playlists, maar iedere week twee frisse DJ's met eigen klankpalet live vanuit de Melkweg.
Radiozender Sublime lanceert met ingang van maandag 1 februari een nieuwe programmering. Vanaf die datum presenteert Jaap Brienen iedere werkdag tussen 07.00 en 10.00 uur 'De Sublime Ochtendshow'. Francis Broekhuijsen verschuift naar de avond en gaat doordeweeks van 19.00 tot 21.00 uur het programma 'The Sublime Experience' presenteren en elke vrijdag het programma 'Funky Friday'. Verder heeft Candy Dulfer zich aan Sublime verbonden: vanaf zondag 7 februari, 19.00 uur, brengt zij wekelijks gedurende twee uur 'Candy's World'.
Brazilian dance music star Alok kicks off 2021 with new single 'Rapture', a collaboration with Irish singer, producer and DJ Daniel Blume, out on Friday 8th January via Alok's label CONTROVERSIA in conjunction with leading UK dance label Positiva – home of Daniel Blume – and Spinnin' Records.
8 december 2021
Draaimolen Festival breidt uit naar twee dagen in 2022
3 december 2021
Grote artiesten weer live te zien op het podium
26 november 2021
Sunnery James & Ryan Marciano collaborate with upcoming talent on new single Better Things
Creamfields South huge first phase line up announced
25 november 2021
Down the rabbit hole
5 november 2021
Satori telt af naar nieuw album
22 oktober 2021
Sunnery James & Ryan Marciano maken uniek track met de technische geluiden van defensie
20 oktober 2021
Goed voorbereid naar een festival in het buitenland
6 oktober 2021
Museum voor elektronische muziek'Our House' onthult openingscollectie
1 oktober 2021
Super Rich Kids komt met ADE Special naar Club Maïa
Dutch DJs Magazine
29 september 2021
Musical freedom announce showcase at ADE 2021
27 september 2021
Snelle grossiert in nominaties voor Buma NL Awards
24 september 2021
Grotesque Indoor Festival 2021 goes Wild
15 september 2021
Zomervreugde gaat Framed Festival gaat door
2 september 2021
Samenwerking Draaimolen en De Pont museum wordt voortgezet middels intrigerende Transcending Bodies choreografie
1 september 2021
Le Guess Who? presenteert tweede editie van concertserie Hidden Musics op festival in 2021
17 augustus 2021
Unmute Us!' protestmars zaterdag in vijf steden
11 augustus 2021
Mini-festival
10 augustus 2021
Sunnery Jam & Ryan Maiano connect with South Africa Through Amanzi
13 juli 2021
Evenemantenorganisatie events Warehoues neemt Solar weekend over en gaat samenwerkend met Extrema outdoor Belgie
1 juli 2021
Vacature: Client Success Manager Appic
Defqon.1 2021 album
29 juni 2021
Hunkering in concert is eerste grootschalige indoor event in de Gashouder
Defqon.1 at Home
25 juni 2021
Bakermat brengt langverwachte tweede album The Spirit uit
23 juni 2021
Amsterdam Roots maakt zich klaar voor een van de eerste openluchtfestivals in Amsterdam
12 juni 2021
𝗛𝘂𝗿𝗿𝘆 𝘂𝗽! 𝗟𝗮𝘁𝗲 𝗕𝗶𝗿𝗱 𝗧𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀 𝗴𝗮𝗮𝗻 𝗵𝗮𝗿𝗱!
4 juni 2021
Ode aan liefde en leven op tweede album San Holo
3 juni 2021
Draaimolen maakt line-up bekend
28 mei 2021
Armin van Buuren releases brand-new mix album
25 mei 2021
Toch geen feest: evenementen geschrapt door tekort bij politie
18 mei 2021
Het grootste feestcafé van Nederland keert terug naar Ziggo Dome in 2022
14 mei 2021
Martin Garrix feat. Bono & The Edge
30 april 2021
Afrojack, Armin van Buuren, David Guetta, Nicky Romero en Tiësto op fysieke editie AMF 2021
14 april 2021
Danny Vera staat op 24 december 2021 in Ziggo Dome
Radio 538 viert '538 Oranjedag' met 10.000 bezoekers in Breda
9 april 2021
Niiko x SWAE enlist Zack Martino & Kyle Reynolds for a summer-tinged collaboration
6 april 2021
Boris Brejcha links up with Ginger on new single 'Spicy'
16 maart 2021
Paaspop kondigt nieuwe acts aan
24 februari 2021
Todd Terry drops bumping remix of Shane Codd hit 'Get Out My Head'
19 februari 2021
CloudNone closes out OH2 Records EP with scintillating track 'Dopamine'
Tinlicker & Helsloot celebrate succes of because you move me with official music video
17 februari 2021
Angelique Houtveen maakt overstap van 3FM naar Sublime
16 februari 2021
Vraag naar kaarten voor proeffestivals overstijgt het aanbod ruim
10 februari 2021
Alle tickets voor Blijdorp Festival 2021 binnen twee uur gereserveerd
8 februari 2021
Pleinvrees Festival viert 10-jarig bestaan op 31 juli en is hiermee eerste festival van Amsterdamse zomerkalender
2 februari 2021
Melkweg Lanceert nieuw platform voor DJ's
28 januari 2021
Candy Dulfer één van de nieuwe presentatoren
8 januari 2021
Alok & Daniel Blume join forces on new single 'Rapture'