Partyflock
 
Nieuws · februari 2020
­ Nederland
Vandaag brengt Lil Kleine zijn nieuwe single 'Joanne' uit, geïnspireerd op zijn verloofde die dit als tweede naam draagt. De track is geproduceerd door Jack $hirak en laat een nieuw geluid van Lil Kleine horen in aanloop naar zijn langverwachte album dat 'Jongen Van De Straat' gaat heten en op vrijdag 3 april zal verschijnen. Op het album zullen o.a. Ronnie Flex en Frenna te horen zijn.
Paaspop stormt linea recta richting uitverkocht (maar liefst 85% van de tickets is reeds verkocht) en kondigt en passant ook weer 27 namen aan waaronder -jawohl- de legendarische Duitse schlagerzanger Heino, de Zweedse psychedelische bluesy rockers Blues Pills, beflijster MEROL en Tim Knol & Blue Grass Boogieman. Daarnaast komen vooral ook de liefhebbers van decibellenparadijs The Warehouse (voor house-, EDM- en hardstyle liefhebbers) aan hun trekken.
Zeven nieuwe namen Vestrock 2020
donderdag 27 februari 2020
We zijn er trots op zeven nieuwe namen voor de elfde editie van Vestrock op 5, 6 en 7 juni 2020 bekend te maken.
Het nieuwe festival ORANJE Koningsdag heeft een flink aantal nieuwe namen naar buiten gebracht voor de twee edities in Alkmaar en Amersfoort op 27 april. In Alkmaar staat niemand minder dan Nicky Romero op de Mainstage. Het Vunzige Deuntjes Stage is onder andere uitgebreid met Jonna Fraser, Chivv en AFROBBROS. In Amersfoort zit je ook bijzonder goed met Bram Krikke, Kris Kross Amsterdam en Feest Team. In de stad die onze Koning vorig jaar nog bezocht host Vunzige Deuntjes tevens een eigen stage met onder andere Yung Felix en Henkie T naast een aantal acts die ook in Alkmaar te zien zijn.
OH MY!', dat zaterdag 18 juli 2020 plaats vindt op Almere Strand, heeft het tweede deel van de line up bekendgemaakt. Naast de grote namen die al eerder naar buiten zijn gebracht, maken ook onder anderen Josylvio, Tory Lanez, City Girls, Bow Wow en M Huncho deze zomer hun opwachting op het succesvolle urban- en popmuziekfestival. Eerder kondigde de organisatie onder meer de 'African Giant' Burna Boy, A Boogie Wit Da Hoodie, Lil Durk en Frenna aan.
INVADERS Hosting op Outdoor Stereo 2020
donderdag 27 februari 2020
Met nog zes maanden te gaan is de hosting partner van de Hardstage bekend gemaakt, deze stage is na de mainstage de grootste van het festival en trekt een toegewijd publiek aan uit alle windhoeken van Nederland. De heren van Invaders, Daan en Jan Looman, hebben vorig jaar voor het eerst de kans gekregen om hun creativiteit los te laten op deze magische stage.
Morgen
woensdag 26 februari 2020
Morgen liefhebbers! 'The talk of the town' is weer terug. gewoon keihard het leukste strandfeest van de regio, de start van het zomerseizoen 2020 met Morgen events bij Beachclub 7! Zetten jullie zaterdag 16 mei in de agenda want we kunnen maar beter goed beginnen en dat gaan we doen ook.
De jonge zangeres geeft met deze Red Bull Music Uncut-video letterlijk een nieuwe draai aan haar diepzinnige album 'Snowsniper'. In de clip mixt S10 namelijk de nummers 'Wacht Op Mij' en 'Geen Game' met volledige liveband tot een bewonderenswaardig geheel.
Studio Festivale, het nieuwste festivalconcept uit de koker van Apenkooi Events (DGTL, STRAF_WERK, Pleinvrees) zet de toon met de aankondiging van de headliners Claptone, Hot Since 82, Luke Slater en Oliver Koletzki. Het gloednieuwe zomerfestival dat op 20 juni zal plaatsvinden op landgoed Duynenwater bij Eersel, combineert muziek op een nieuwe en unieke manier met food & art.
We Are It Festival
woensdag 26 februari 2020
Op 19 September 2020 is het dan voor het eerst echt éindelijk zover ! De twee meest legendárische clubs uit de Amsterdamse, en misschien wel Nederlandse House geschiedenis en clubscene óóit, gaan terugkeren op het Amsterdamse uitgaanstoneel ! Uiteraard hebben we het hier over de IT en de Roxy ! De compléte DJ line up ínclusief hun legacy én uniek extravaganza entertainment der beide grootmachten van de uitgaanswereld, zal die dag zijn opwachting maken en in vol ornaat aantreden op een speciaal hiervoor in het leven geroepen festival op de énige locatie in Amsterdam die hiervoor in aanmerking kan komen kwa entourage , Thuishaven !
Op 9 Mei aanstaande is het weer tijd voor een nieuwe editie van de Fortress Cruise. Dit jaar zal het feest niet op 1, maar op 4 verschillende boten plaatsvinden. De 4 boten hebben allemaal een eigen genre en worden gehost door 4 verschillende organisaties / DJ's. Door middel van de Silent Disco op de bovendeks van de boten, kun je de muziek horen van de andere boten. Zo kun je er toch bij zijn, zonder echt van boot te wisselen.
Na de sluiting van Stalker, de Stemming, Monkey Bar, Storing en Ruis plus het stoppen van de dance events in de Lichtfabriek bleven er maar weinig plekken over om te dansen in Haarlem. Gelukkig komt hier vanaf aanstaande zaterdag verandering in met de opening van JUNE, op de oude plek van club Ruis in de Smedestraat in hartje Haarlem.
Anitta komt naar, Pal Mundo Outdoor. De grootste Braziliaanse artiest van dit moment, maakt op zaterdag 4 juli haar opwachting op het strand van Scheveningen, de nieuwe locatie van het grootste Latin & Caribbean festival van Europa. Ook Rolf Sanchez, die afgelopen seizoen furore maakte in De Beste Zangers, heeft zijn komst bevestigd. Eerder werden al onder anderen Ozuna, Natti Natasha, El Alfa, Gente de Zona en Konshens aangekondigd, terwijl in de komende periode nog meer artiesten worden vastgelegd.
De carrière van Glenn de Randamie, oftewel Typhoon, kent al ongekend veel hoogtepunten. Zijn doorbraakalbum 'Lobi Da Basi' (2014) behaalde met singles als 'Zandloper' en 'Hemel Valt' de platina status en belandde een jaar lang in de Album Top 100. Het album viel ruimschoots in de prijzen met maar liefst drie Edisons, twee 3FM-Awards en een 3VOOR12-Award.
De Nederlandse DJ en producer Lodewijk Fluttert, beter bekend als Bakermat, is de samenwerking aangegaan met Engelse artiest Kidda, op hun nieuwe single Under The Sun.
Het oosten van 't land kleurt roze, rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Honey Honey 'The Festival' doet zijn intrede. Inspelend op het belang van seksuele vrijheid en de groeiende behoefte aan zelfexpressie, creëert het kersverse multidisciplinaire muziekfestival een veilige thuishaven voor iedereen. Honey Honey 'The Festival' vindt zaterdag 30 mei plaats op een nieuwe spannende plek op het Vasim terrein in Nijmegen.
Na jaren grote stappen te hebben gemaakt op het gebied van circulariteit, zet het elektronische muziekfestival DGTL tijdens de aankomende achtste editie een cruciale volgende stap. Als pionier op het gebied van innovatie en duurzaamheid, heeft het festival een circulaire blauwdruk gerealiseerd die toepasbaar is op zowel een festival als een stad. DGTL Amsterdam, dat 11 en 12 april het festivalseizoen aftrapt op de NDSM-werf, is hiermee 's werelds eerste elektronische muziekfestival dat volledige circulariteit nastreeft.
Door Harry Schipper – Partycentrum, discotheek, fitnesscentrum en Indoor Karting & Racing Centre: Uitgaanscentrum Harders Plaza gaat nu toch echt keihard tegen de vlakte om plaats te maken voor een 'retailcentrum' met 'periferische detailhandel' en horeca. En minstens één supermarkt: Dirk van de Broek.
Loveland Festival has just announced a massive lineup for 2020. On August 8th and 9th the Amsterdam-based festival will once set up camp at the stunning Sloterpark. For their 25th anniversary Loveland plans a 4-star hotel takeover with exclusive afterparties, rooftop BBQ, hangover breakfast and more.
Wereldberoemd DJ/producer Afrojack heeft weer getekend bij Spinnin' Records en neemt hiermee zijn eigen Wall Recordings terug naar de plek waar hij het ooit begon. De hernieuwde samenwerking trapt aanstaande vrijdag 21 februari af met nieuwe single 'All Night', featuring niemand minder dan Fifth Harmony zangeres Ally Brooke.
Don't Let Daddy Know Music Festival is voor haar volgende editie verhuisd van de Ziggo Dome naar RAI Amsterdam. Hier viert het succesvolle Nederlandse dance concept op vrijdag 6 maart 2020 haar zevende editie met 30.000 feestgangers, het hoogste aantal bezoekers in de geschiedenis van Don't Let Daddy Know. Pers krijgt de gelegenheid aanwezig te zijn bij deze extra feestelijke editie met grote namen als Dimitri Vegas & Like Mike, Sunnery James & Ryan Marciano, Oliver Heldens en Fedde Le Grand on stage.
Nieuwe locatie Central Park Festival
dinsdag 18 februari 2020
Het grootste stadspark van Utrecht, Park Transwijk, wordt per 23 mei 2020 de thuisbasis van popfestival Central Park. "Wij zijn enorm trots op onze nieuwe locatie. Transwijk draagt met al haar groen, grote vijver en een glooiende grasweide bij aan de parksfeer en beleving die we met het festival willen brengen." Aldus de organisatie. Dit park ligt hemelsbreed 2 km van de huidige locatie en biedt het festival toekomst.
Metz 21 Years Anniversary
dinsdag 18 februari 2020
Lucky number 21, ja het is toch echt waar… 21 kaarsen op onze taart, we blazen ze uit op zaterdag 29 februari 2020 in De Doelen te Rotterdam. Magistraal en kolossaal, onze verjaring moet en zal groots gevierd gaan worden met een internationale en nationale programmering die nog aardig lang over de tong zal blijven rollen… maar er is meer.
Op zaterdag 25 juli keert de meest gestreamde artiest van Nederland, Frenna, met zijn succesvolle '777 Festival' terug, ditmaal is zijn thuishaven Den Haag aan de beurt. Afgelopen jaar schitterde vele grote namen op de line-up en dit jaar beloofd de artiest wederom een spectaculair en memorabel festival neer te zetten.
Het nieuwe festival ORANJE Koningsdag heeft een flink aantal nieuwe namen naar buiten gebracht voor de twee edities in Alkmaar en Amersfoort op 27 april. In Alkmaar staat niemand minder dan Nicky Romero in de Dance tent. Vunzige Deuntjes Stage is onder andere uitgebreid met Jonna Fraser, Chivv en AFROBROS. In Amersfoort zit je ook bijzonder goed met Bram Krikke, Kris Kross Amsterdam en Het Feest Team. In de stad die onze Koning vorig jaar nog bezocht host Vunzige Deuntjes tevens een eigen stage met onder andere Yung Felix en Henkie T naast een aantal acts die ook in Alkmaar te zien zijn. Eerder maakte de organisatie al een aantal grote namen bekend, waaronder De Jeugd van Tegenwoordig, Bizzey, Wolter Kroes, Bassjackers, Donnie en La Fuente.
Kraantje Pappie en Sunnery James & Ryan Marciano zijn erbij op 538 Koningsdag. Één van de meest succesvolle rappers van Nederland en het internationaal bekende dj-duo maken er die dag samen met de 538-dj's en 40.000 bezoekers op het Chasséveld in Breda een onvergetelijke Koningsdag van. Dit werd zojuist bekendgemaakt in 'De 538 Ochtendshow met Frank Dane'.
Zaterdag nacht verzamelden meer dan 35.000 Trance-liefhebbers in de Jaarbeurs Utrecht voor het uitverkochte evenement 'A State of Trance 950' en vrijdagnacht bezochten 5.000 fans de officiële ASOT950 pre-party in Amsterdam. Dit is een record aantal bezoekers, dat deze editie tot de best bezochte ooit maakt.
Met trots presenteert LatinVillage, hét grootste Latin en salsa-festival van Europa, de zestiende editie van LatinVillage Festival. Op zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2020 krijgen de festivalbezoekers de kans om te genieten van live acts en waanzinnige dj performances.
Op zaterdag 25 juli vindt de allerlaatste editie plaats van het festival 'Electronic Family' in Den Bosch. Na tien jaar stopt het festival op haar hoogtepunt. Dit wordt gevierd met een grootse jubileum-editie, waarbij de Trance familie nog een keer samenkomt. Dj's Allen Watts, Ben Gold, Cosmic Gate, Jorn van Deynhoven, Markus Schulz, Rank 1 en Ruben de Ronde zijn de eerste namen die vandaag zijn aangekondigd. Binnenkort worden er nog meer namen aan de line-up toegevoegd. Het belooft een dag te worden met alle hoogtepunten en memorabele momenten van de afgelopen jaren op een rij.
Chateau Techno is terug
woensdag 12 februari 2020
De organisatie van Chateau Techno zag veelvuldig het verzoek van haar trouwe bezoekers binnenkomen; die goede herinneringen aan de dampende avonden wilden zij graag herbeleven! Hierdoor is besloten om Chateau Techno weer terug te laten keren! Met een line-up van bekende techno-legendes ga je een onvergetelijke avond tegemoet met een legendarische show zoals je die van Chateau gewend bent!
Na een intensieve tour met vele uitverkochte live shows en optredens bij de grootste festivals over de hele wereld zoals Awakenings, Time Warp, Ultra en Sonar, begint de Nederlandse techno legende Reinier Zonneveld aan een spannend nieuw hoofdstuk in zijn indrukwekkende carrière.
SWF 2020
dinsdag 11 februari 2020
15 augustus zijn we terug voor SWF 2020. Na de uitverkochte en zonovergoten editie van vorig jaar, zijn we klaar voor editie #8 bij Havenpark. Natuurlijk met een ijzersterke line-up zoals je van ons gewend bent. Verdeeld over vijf area's kan je terecht voor de vetste house & techno acts van dit moment. Hierover snel meer.
Op zaterdag 4 april 2020 vindt de 9e editie van De Nacht van De Hollandse Sterren plaats! De SilverDome in Zoetermeer wordt voor één avond en nacht weer omgetoverd tot de gezelligste en grootste kroeg van de regio!
Op zaterdag 12 september zal Sunglow Festival opnieuw neerstrijken op Recreatieoord Binnenmaas, waar het festival in 2013 voor het eerst werd georganiseerd. Het festival typeert zich door stage hostings van hardcore pioniers Paul Elstak en DJ Rob.
14 maart is het tijd voor de vierde editie van PRYZE: "Día De Los Muertos. Wederom bouwt PRYZE de underground H7 Warehouse om tot een heuse hardstyle tempel.
Summerpark Festival kondigt line-up aan met o.a. Benny Rodrigues B2b De Sluwe Vos, Frenna, Jonna Fraser, Kris Kross Amsterdam, Luuk van Dijk & Secret Cinema
Eerder maakte het succesvolle dj-trio Kris Kross Amsterdam al bekend dat zij voor hun nieuwe single 'Loop Niet Weg' niemand minder dan Tino Martin en Emma Heesters hebben weten te strikken. In de single, die ze gister live deden bij Jinek, zingen zij over de liefde tussen een koppel dat ondanks hun ups en downs voor elkaar blijft vechten.
Het dj-duo Lucas & Steve heeft zojuist in de ochtendshow op 3FM bekend gemaakt dat zij dit jaar Ambassadeurs van de Vrijheid zijn. Samen met Zangeres Roxeanne Hazes, rapper Snelle & de Lieve Jongens band en dj-trio Kris Kross Amsterdam treden ze op 5 mei 2020 op veertien festivals. In dit bijzondere lustrum jaar, waarin Nederland 75 jaar vrijheid viert, vliegen ze in helikopters van Defensie van bevrijdingsfestival naar bevrijdingsfestival.
Beppie Kraft duikt de studio in met Stereo Sunday festival. Ter ere van de 11e editie besloot de festivalorganisatie contact op te nemen met Beppie Kraft voor een samenwerking. Al snel bleek dat het enthousiasme wederzijds was, een dance remix van haar hit In D'n Hiemel werd geboren.
The Dutch record producer and owner of Protocol Recordings Nicky Romero is hosting this week's Tomorrowland Friendship Mix on One World Radio. Romero will be premiering 2 world exclusive unreleased tracks.
Housequake Festival keerde vorig jaar mei terug op het festivalterrein Thuishaven, na een afwezigheid van maar liefst zes jaar. En met veel succes, het festival was namelijk binnen no-time uitverkocht. Bezoekers waren laaiend enthousiast, tot 's avonds laat stonden alle stages ramvol. Op zaterdag 9 mei 2020 wordt dit nog even dunnetjes overgedaan. Deze keer pakken de grondleggers van Housequake, Roog en Erick E, weer groots uit.
Balaton Sound maakt een tweede golf namen bekend voor deze zomer. Onder meer DJ Snake, Lost Frequencies, Steve Aoki, Banks en Paul van Dyk vullen het affiche aan. Eerder was al de komst bevestigd van onder andere Martin Garrix, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike en Don Diablo. Het vijfdaagse Hongaarse festival aan het Balatonmeer vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 12 juli.
Zojuist heeft Diggy Dex via zijn Instagram bekend gemaakt dat hij op zaterdag 26 september dit jaar zijn grootste show ooit gaat geven: in AFAS Live. Na twee uitverkochte 'Karavaan' clubtours vorig jaar is het tijd voor de next step: samen het leven en de muziek vieren in AFAS Live met al zijn fans!
De negende editie van Milkshake Festival, 25 & 26 juli 2020 op het terrein van de Westergas in Amsterdam, is volledig uitverkocht. Zowel op zaterdag als zondag passeren 18.000 bezoekers de kassa's. Niet eerder kon de organisatie al zo vroeg 'sold out' op de website vermelden. Organisator Marieke Samallo: "Wij springen hierdoor natuurlijk een gat in de lucht. Het is mooi om te zien dat een grote groep mensen behoefte heeft aan een festival waarin we de identiteit vieren, maar ook liefde voor humanity."
Onder de noemer Kickerz Kingsday organiseren Luxor Live en Future of Hardstyle op Koningsdag 2020 een gloednieuw, 11 uur durend, harddance festival in poppodium Luxor Live. Negen opeenvolgende jaren was dit podium voor hardere stijlen te vinden onder de John Frostbrug in Arnhem. Met Kickerz Kingsday zetten ze de harddance legende van Koningsdag Arnhem voort.
De line up van Mysteryland, op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus op het voormalig Floriadeterrein in de Haarlemmermeer, staat garant voor een afspiegeling van de huidige wereldwijde elektronisch muziek. Meer dan 300 artiesten komen naar de zeventien stages. Organisator ID&T is verheugd over de komst van onder anderen Armin van Buuren, die na drie jaar weer de afsluiter van het festival voor zijn rekening neemt. Daarnaast staan de namen van onder meer Carl Cox, DJ Snake, Lil' Kleine, Brennan Heart, Sam Feldt en vele anderen op het affiche.
Who is ready for summer 2020? We just couldn't wait for this year's Free your Mind Festival!
Brabant is vanaf deze zomer een gloednieuw festival rijker. Op 20 juni is Landgoed Duynenwater in Eersel het decor van het nieuwste festivalconcept van Apenkooi Events (DGTL, STRAF_WERK, PLEINVREES).
Kingsland Festival, het grootste oranjespektakel van Nederland, strijkt op 27 april wederom neer in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en voor het eerst dit jaar in Tilburg. Artiesten als Afrojack, Fisher, Joris Voorn, Snelle en internationale superster Wizkid maken deel uit van de line up, die de uiteenlopende stijlen laat zien waar Kingsland Festival bekend om staat. Dat maken organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events bekend.
Na de uitverkochte ADE editie keert het Britse Defected label terug naar het World Fashion Centre! Ruim 2000 house liefhebbers kunnen maar liefst 9 uur lang hun hart ophalen! Van 15:00 tot 24:00 knallen de fijnste house platen door het World Fashion Centre.
28 februari 2020
Lil Kleine brengt nieuwe single 'Joanne' uit en kondigt albumtitel en releasedatum aan
27 februari 2020
Weer 27 nieuwe namen voor Paaspop o.a. legende Heino, Tim Knol, Blues Pills & Merol
Zeven nieuwe namen Vestrock 2020
Nieuwe namen voor ORANJE Koningsdag en 1e reeks tickets uitverkocht
OH MY! Music Festival voegt o.a. Josylvio, Tory Lanez, City Girls, Bow Wow en M Huncho toe aan line up
INVADERS Hosting op Outdoor Stereo 2020
26 februari 2020
Morgen
S10 lanceert nieuwe track in duizelingwekkend mooie Uncut-video
Eerste headliners Studio Festivale bekend
We Are It Festival
25 februari 2020
Fortress Cruise wordt Fortress Cruise Parade met vier boten in plaats van één
Haarlem's nachtleven krijgt boost met opening van JUNE zaterdag 29 februari
24 februari 2020
Braziliaanse superster Anitta naar Pal Mundo outdoor
21 februari 2020
Typhoon start nieuwe muzikale reis met 'Ogen Dicht'
Bakermat werkt samen met Kidda op nieuwe single 'Under The Sun'
20 februari 2020
Het nieuwe LGBTQ-festival van Oost-Nederland: Honey Honey
DGTL Amsterdam creëert blauwdruk voor circulair festival
19 februari 2020
Sloop Uitgaanscentrum Harders Plaza eindelijk van start
Loveland Festival unveils huge lineup for 25 year anniversary edition
18 februari 2020
Afrojack keert terug bij Spinnin' Records
Don't Let Daddy Know Music Festival 2020 verwacht best bezochte editie ooit
Nieuwe locatie Central Park Festival
Metz 21 Years Anniversary
Frenna keert met 777 festival terug naar thuishaven Den Haag
17 februari 2020
Nieuwe namen voor ORANJE Koningsdag en 1e reeks tickets uitverkocht
Kraantje Pappie en Sunnery James & Ryan Marciano op 538 Koningsdag
Uitverkocht evenement 'A State of Trance 950' met host Armin van Buuren groot succes
14 februari 2020
Zestiende editie van Europa's grootste Latin festival LatinVillage 2020
Electronic Family viert laatste editie met 10-jarig jubileum
12 februari 2020
Chateau Techno is terug
Reinier Zonneveld lanceert eigen festival, Live NOW Festival
11 februari 2020
SWF 2020
10 februari 2020
De nacht van de Hollandse sterren 2020
Sunglow festival start met kaartverkoop
PRYZE "Día De Los Muertos" hét mexicaanse hardstyle evenement van Amsterdam
7 februari 2020
Summerpark Festival kondigt line-up aan
Kris Kross Amsterdam werkt samen met Emma Heesters en Tino Martin op nieuwe single 'Loop Niet Weg'
Lucas & Steve zijn Ambassadeurs van de Vrijheid 2020
6 februari 2020
Stereo Sunday festival en Beppie Kraft brengen remix uit van In D'n Hiemel
Nicky Romero is premiering 2 world exclusive tracks on One World Radio tonight
Housequake Festival deze zomer opnieuw op Thuishaven na uitverkochte editie in 2019
5 februari 2020
DJ Snake, Lost Frequencies en Steve Aoki onder nieuwe namen Balaton Sound 2020
Diggy Dex kondigt AFAS Live aan op 26 september
Milkshake festival volledig uitverkocht
4 februari 2020
Harddance feest tijdens Koningsdag Arnhem verplaatst van John Frostbrug naar Luxor Live
Armin van Buuren na drie jaar terug als afsluiter op Mysteryland
We will return to Scheveningen Beach for Easter!
Nieuw festival Studio Festivale komt naar Landgoed Duynenwater bij Eindhoven
3 februari 2020
Afrojack, Fisher, Joris Voorn, Snelle en internationale superster Wizkid op Kingsland Festival 2020
Defected met special guest Low Steppa in het World Fashion Centre Amsterdam!