Partyflock
 
Nieuws · oktober 2020
­ Nederland
Net als vele andere artiesten, promoters en muziekprofessionals is ook Scooter, de meest succesvolle Duitse Techno act, hard geraakt door het jaar 2020. Door de COVID 19-uitbraak zag de band zich gedwongen om hun uitverkochte GOD SAVE THE RAVE open-air-shows uit te stellen, evenals al hun geplande festivaloptredens. H.P. Baxxter, de leadzanger van de band, werd zelfs persoonlijk getroffen door het virus op vakantie, met milde symptomen tot gevolg. Op zijn zachtst gezegd is 2020 een jaar om snel te vergeten
Vandaag brengt Typhoon met Lichthuis zijn persoonlijkste album tot op heden uit. Het album verschijnt zes jaar na het succesvolle Lobi Da Basi. Het waren zes bewogen jaren waarin Glenn de Randamie zichzelf na hard werken even verloor, maar ook weer terugvond. Over deze liefdevolle reis doet hij verslag op dit album, waarop hij voor het eerst ook zelf componeerde en zich naast het rappen ook steeds meer toelegt op zingen. Lichthuis telt 10 tracks, met featurings van Wende, Paskal Jakobsen, Freez, Roos Rebergen en Michelle David. Het album dat al lovende recensies heeft ontvangen is vanaf vandaag verkrijgbaar in de platenzaken, online en op alle streamingsdiensten.
Nederlandse rapper en zanger Frenna bewijst op zijn nieuwste track 'Amiri Jeans' met Philly Moré wederom één van Nederlands hotste artiesten van het moment te zijn. Met zijn album 'Francis' al 100 weken in de top 100 album charts is Frenna in de winning mood en is hij nog lang niet klaar om daar op in te leveren.
Jebroer zet weer een grote stap om zijn internationale roem uit te breiden. Vandaag brengt de artiest wereldwijd een Engelse versie van zijn megahit 'Kind Van De Duivel' uit. 'Child Of The Devil' werd wederom in samenwerking met Dr Phunk gemaakt, maar ook de wereldberoemde Australische DJ Timmy Trumpet heeft een aandeel in de track. 'Child Of The Devil' zal op Jebroer's album 'Six' komen te staan, dat deel uitmaakt van het drietalige album 'Zes Sechs Six'. Voor de bijbehorende videoclip werd het productiebedrijf Kraftstoff ingeschakeld. Zij zorgen voor een indrukwekkende clip waarbij Jebroer letterlijk alles uit trekt! Deze video zal later vandaag online worden gezet op YouTube.
Komende zondag staat SLAM! in het teken van David Geutta. Tijdens het ingetogen ADE-weekend sprak SLAM!-DJ Martijn La Grouw uitgebreid met de wereldberoemde DJ. De Franse maître loopt al bijna twee decennia op hoog niveau mee en er gaan geruchten dat Guetta binnenkort bovenaan de DJ Mag Top 100-lijst prijkt.
Dua Lipa pakt op 27 november groots uit met Studio 2054: een mutlidimensionale live stream waarin muziek van haar nieuwste album Future Nostalgia, performances, theater en dans centraal staan.
Evenementenorganisatie ALDA is een unieke samenwerking aangegaan met Pathé. De speciale show "AMF presents TOP100DJs Awards 2020", waarbij de nieuwe nummer 1 DJ van de wereld wordt aangekondigd, zal worden vertoond in alle Pathé & Euroscoop bioscopen. Doormiddel van deze samenwerking kan er toch publiek aanwezig zijn tijdens de show en uitreiking.
Van 13 t/m 15 november 2020 presenteert Le Guess Who? het hybride evenement ON/OFF: een tweedelig programma voor zowel internationale als lokale festivalbezoekers. Met LGW ON introduceert het festival een eigen online televisiekanaal, wereldwijd gratis te volgen; LGW OFF biedt een coronaproof, tweedaags liveprogramma in de stad Utrecht, gewijd aan Nederlandse artiesten.
Wie regelmatig naar een feestje of festival gaat, valt het zonder twijfel op dat er veel diversiteit op het gebied van fashion te vinden is. Wat veel mensen niet weten, is dat een groot deel van de fashiontrends zelfs óp festivals ontstaat! Het zijn voornamelijk de feestbeesten en it-girls op Coachella Valley Music and Arts in Californië die een statement maken met een bepaalde look.
Q-dance, organisator van de populairste dance-evenementen wereldwijd, maakt vandaag bekend dat zij op 28 november groots gaan uitpakken met een unieke digitale ervaring: 'Qlimax The Source', dat tienduizenden fans over de hele wereld thuis kunnen beleven. Qlimax, dat al twintig jaar bekend staat om de hoogwaardige kwaliteit van haar shows, belooft een audiovisueel hoogtepunt te gaan worden met de beste artiesten, speciaal geproduceerde muziek en state-of-the-art productietechnieken.
Artiest Jebroer lanceert vandaag zijn exclusieve app 'Jebroer All Access' voor zijn fans. Hij is hiermee de eerste Nederlandse artiest die een app lanceert waarbij fans in contact kunnen komen met een artiest en optredens kunnen aanschouwen. Hij luidt hiermee een nieuw tijdperk in van digitalisering in de Nederlandse muziekindustrie. Via de app worden zijn fans direct op de hoogte gesteld van alle nieuwtjes rondom Jebroer, ontvangen ze exclusieve content – van videoclips tot een inkijkje in zijn persoonlijke leven -, kunnen ze clips (exclusief) bekijken, ontvangen ze diverse kortingen en kunnen ze op verschillende manieren in contact staan met Jebroer. Elke week worden er live video's toegevoegd aan de app waar de fans direct op kunnen reageren.
Dolby Laboratories (NYSE: DLB), leider op het gebied van impactvolle entertainmentervaringen, kondigt vandaag aan dat de legendarische Nederlandse DJ Armin van Buuren een speciale heruitgave van zijn zevende studioalbum 'Balance' in een meeslepende Dolby Atmos® remix lanceert.
De 25e editie van het Amsterdam Dance Event, dat de afgelopen vijf dagen voor het eerst volledig digitaal plaatsvond, heeft miljoenen bezoekers bereikt. Ook de conferentie die ADE jaarlijks organiseert is in deze nieuwe vorm een groot digitaal succes.
Resident Advisor - een van de grootste media platformen gericht op elektronische muziek - en Asahi Super Dry hebben sound bar Doka opgenomen in hun documentairereeks over zogeheten 'listening bars'. In deze reeks worden 'listening bars' in Tokyo, Barcelona, Londen en nu ook Amsterdam uitgelicht. Al deze plekken onderscheiden zich door ruimte te bieden aan muziekliefhebbers en leggen de nadruk op het luisteren naar muziek op een zo goed mogelijk geluidssysteem.
A.s. vrijdag pakt SLAM! uit met de SLAM! MixMarathon ADE special. De zender brengt de nodige portie dancemuziek speciaal voor iedereen die met (een beetje) weemoed terugkijkt naar het Amsterdam Dance Event. Nu de 25ste editie van het wereldberoemde muziekevent voornamelijk online zal plaatsvinden, haalt het station komende vrijdag de meest memorabele sets van de SLAM! MixMarathon XXL van 2019 uit het archief. Luisteraars en kijkers worden getrakteerd op grote namen als Sunnery James & Ryan Marciano, Armin van Buuren, Kris Kross Amsterdam en Meduza. De DJ-sets zijn tussen 06:00 en 00:00 uur te horen op radio als ook te zien op SLAM! TV en het SLAM! Music kanaal op YouTube.
In de zomer van 2021 krijgt Amsterdam de eerste 'electronic music experience' ter wereld. De afgelopen decennia heeft Nederland zich ontwikkeld tot het epicentrum van de elektronische muziek. Artiesten, producers, event organisatoren en een breed scala aan professionals hebben de Nederlandse dance industrie mondiaal toonaangevend gemaakt. Het enige dat nog mist is een plek waar je de dance cultuur en -historie zélf kunt ervaren.
DJ/productietrio Kris Kross Amsterdam bewijst met hun nieuwe single 'Donderdag' wederom garant te staan voor een heerlijke meezinger, waarop dé gangmakers van de Nederlandse muziekindustrie te horen zijn: Emma Heesters en Bilal Wahib. Het nummer is een ode aan de donderdagavond, waarop de artiesten normaal gesproken altijd in hun favoriete stad te vinden waren. Nu staat deze avond vooral in het teken van chillen op de bank, waarvoor zij nu de ultieme soundtrack hebben geschreven met een toepasselijke 90's feelgood vibe. De videoclip van het nummer verschijnt op vrijdag 23 oktober.
Halloween in je eigen haunted house
donderdag 22 oktober 2020
Crazy Sexy Cool organiseert elk jaar het grootste outdoor Halloween festival van Nederland, met verwarmde en overdekte festivaltenten en bloedstollende scarezones waar bezoekers het uitgillen van angst. Vanwege COVID-19 kan de outdoor editie niet doorgaan, maar dat betekent niet dat ze Halloween in 2020 zomaar voorbij laten gaan. Op zaterdag 31 oktober stream je in heel Rotterdam en ver daarbuiten van 20.00 tot 22.30 artiesten zoals Jessica Joan, DRashid, Irwan, Vaiks & Row en Benn & Paul.
In aanloop naar de 25e editie van Amsterdam Dance Event (ADE) hebben Buma Cultuur en ADE een rapport laten opstellen in verband met de invloed van Covid-19 op de Nederlandse elektronische muziekindustrie. De branche is in acuut gevaar. Zonder overheidssteun kan de leidende positie binnen enkele maanden verloren gaan en daarmee tienduizenden banen.
Het Amsterdam Dance Event en Beatclub onthullen een speciale sessie van "The Evolution of Our Sounds", dat zal plaatsvinden als het slotevenement van ADE Pro. Het evenement wordt op vrijdag 23 Oktober om 21.00 uur uitgezonden via het ADE Online-platform, en is gratis en voor iedereen toegankelijk. Deze exclusieve blik in het artistieke en creatieve leven van artiesten die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de wereldwijde muziekscene, vindt plaats met niemand minder dan de legendarische producer Timbaland, DJ en productiegigant David Guetta, en de toonaangevende Nederlandse DJ en producer Martin Garrix. Het gesprek wordt gemodereerd door BBC Radio1 DJ Danny Howard.
NDSM Music zendt met Amsterdam Dance Event 2020 haar programma live uit op stream. In 5 dagen meer dan 50 uur aan topartiesten, labels en de nieuwste talenten in house- en technomuziek. Vanwege de nieuwe maatregelen worden er COVID-19 proof digital dance parties georganiseerd om vanuit de huiskamer middels videoconferenties wereldwijd samen te dansen.
Op 6 maart 2021 staan Sunnery James & Ryan Marciano op een nieuwe editie van Don't Let Daddy Know in de Ziggo Dome in Amsterdam, gepresenteerd door E&A Events. De mannen zijn de eerste namen op het affiche van alweer de achtste editie in de vaste thuisbasis.
Tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) brengen lichtkunstenaars Boris Acket en Vladimir Grafov een ode aan nacht- en festivalcultuur, juist nu de stad 's nachts noodgedwongen stiller is. Op uitnodiging van Stichting NDSM-werf ontwikkelen beide makers een site-specifieke installatie op de werf onder de noemer Because the Night. Deze werken maken in deze individuele tijd een collectieve beleving in de openbare ruimte mogelijk, door te spelen met elementen als geluidsgolven, licht en ritme.
The Sound Of Hardstyle
maandag 19 oktober 2020
Als jullie niet naar een feest kunnen, zorgt Be Yourself er wel voor dat het feest naar jullie komt! Met de gloednieuwe The Sound Of Hardstyle – Home Edition weet je zeker dat je je thuis feestje omtovert tot een dikke rave met 2 mixen van Wildstylez en Brennan Heart. Geen setje op het podium, maar eentje die je onderweg in de auto kunt luisteren of kunt streamen via Spotify. "De muziek op zo'n compilatie moet uiteraard goede muziek zijn en moet het ook echt de "sound of hardstyle" representeren: van euforische tot raw hardstyle", legt Brennan Heart uit.
In de week van ADE (Amsterdam Dance Event) brengt JUKE een ode aan 30 jaar dance met de Dutch Dance Podcast, een podcastserie met meeslepende avonturen over de weg naar het wereldwijde succes van Nederlandse dance iconen mét alle daarbij komende ups en downs. In drie afleveringen van twintig minuten neemt dance expert en journalist Arne van Terphoven de luisteraar mee door 30 jaar dance geschiedenis.
Neem ons mee naar betere tijden waarin we samen konden genieten van de beste DJ's en muzikanten op de heetste plekken van Amsterdam. Laat ons je tofste ADE ervaring zien en deel dit met alle andere ADE genieters in Appic. De beste ervaring krijgt een Appic prijs!
Dutch Dance Quiz
vrijdag 16 oktober 2020
Op zaterdag 17, 24 en 31 oktober presenteren Vivienne van den Assem en dance-expert Arne van Terphoven vanuit de legendarische Warehouse Elementenstraat in Amsterdam de Dutch Dance Quiz. De quiz, die kijkers vanuit hun eigen woonkamer kunnen spelen, neemt ons in drie afleveringen mee op een trip down memory lane door meer dan 30 jaar Nederlandse dance geschiedenis. Partyflock mocht alvast de eerste aflevering meespelen. Waarschuwing: Deze quiz brengt een echte knaldrang mee!
Als jullie niet naar een feest kunnen, zorgt Be Yourself er wel voor dat het feest naar jullie komt! Met de gloednieuwe The Sound Of Hardstyle – Home Edition weet je zeker dat je je thuis feestje omtovert tot een dikke rave met 2 mixen van Wildstylez en Brennan Heart. Geen setje op het podium, maar eentje die je onderweg in de auto kunt luisteren of kunt streamen via Spotify. "De muziek op zo'n compilatie moet uiteraard goede muziek zijn en moet het ook echt de "sound of hardstyle" representeren: van euforische tot raw hardstyle", legt Brennan Heart uit.
Snelle Livestream vanuit AFAS Live
donderdag 15 oktober 2020
Lars Bos, oftewel Snelle, kondigt vandaag een speciaal livestream concert aan voor alle fans die een ticket hadden gekocht voor zijn AFAS Live concerten. Snelle stond oorspronkelijk op 15, 16 en 17 oktober in een uitverkocht AFAS Live maar moest onlangs noodgedwongen zijn concerten verplaatsen naar 2021. De artiest uit Deventer liep sindsdien met het idee maar brengt vandaag de verrassing richting zijn fans.
Het zat er natuurlijk al aan te komen, maar ook Underground Forever is het, dankzij dat duivelse coronavirus, helaas niet gegund om op zaterdag 10 oktober a.s. een keiharde comeback te maken. De organisatie keek er met de fans al bijna een jaar naar uit, om voor het eerst sinds 2011 weer een echt Underground Forever feest te kunnen beleven. Maar helaas moeten ze bij deze mededelen, dat we er nog een jaartje op moeten wachten..
De Nederlandse rapper en zanger Frenna zet zijn volgende stap richting een internationale carrière met zijn nieuwe single 'Pop It', die vandaag op platenlabel 777 / Top Notch is uitgebracht. Voor de track en bijbehorende videoclip zocht hij de samenwerking op met collega artiesten Priceless en Rich2Gether en 40 bekende Instagram modellen.
Met hits als 'Summer On You', 'Far Away From Home' en 'Post Malone', samen goed voor meer dan 350 miljoen streams op Spotify, is Sam Feldt een gevestigde naam in de DJ-wereld. Het duo The Him heeft sinds 2015 naam gemaakt in de muziekwereld met hun remixes van grote hits als Avicii's 'Without You' en 'Another Life' van Afrojack en David Guetta.
Armin van Buuren rijgt al jaren de bijzondere samenwerkingen aaneen en ook nu heeft de vijfvoudig nummer één-dj van de wereld wat speciaals voor zijn fans in petto. De Nederlandse dj en producer sloeg de handen ineen met landgenoot Jaap Reesema (a.k.a. Jake Reese) en releast vandaag 'Need You Now', een krachtige vertolking van het overweldigende gevoel dat in de volksmond 'liefde' wordt genoemd.
Fieldlab Evenementen heeft namens de evenementenbranche overleg gevoerd met de ministers Grapperhaus (Justitie en Veiligheid), Van Ark (Medische Zorg & Sport), Van Engelshoven (OC&W) en staatssecretaris Keijzer (Economische Zaken & Klimaat). Tijdens het gesprek werd de ernst van de situatie onderkend en ook aangegeven dat het schetsen van economisch en maatschappelijk perspectief van wezenlijk belang is. Ook is het voor alle partijen duidelijk dat er stappen moeten worden gemaakt. Het overleg biedt weer enigszins perspectief voor de sector en de samenleving, hoewel er zeker oog is voor de huidige ontwikkeling van het virus.
Het Amsterdamse podium biedt óók dit jaar ruimte aan een kleurrijk palet van elektronische genres en disciplines tijdens Amsterdam Dance Event. Onder de noemer 'ADE Specials' wordt van woensdag 21 t/m zondag 25 oktober een aangepast en coronaproof-programma gepresenteerd, met audiovisuele (live)shows, dj-sets en producer workshops. Daarbij wordt in Melkweg Cinema in samenwerking met Africadelic een unieke selectie van nieuwe muziekdocumentaires en short films vertoond die de invloed van zwarte cultuur op elektronische muziek belichten. Hieronder de highlights en een overzicht van het volledige programma.
Het debuutalbum 'Letters To Remember' van hitduo Lucas & Steve verschijnt op 16 oktober a.s. Een muzikaal hoogtepunt in hun tienjarige carrière, dat het duo niet ongemerkt voorbij laat gaan. Op donderdag 15 oktober vieren ze hun album release met een speciale drive-in party op het Borchland terrein in Amsterdam. Fans kunnen vanuit hun eigen auto genieten van een live-set, waarin Lucas & Steve voor het eerst alle zestien tracks van het album laten horen.
Onderwerp bezoekers aan een sneltest en het publiek kan weer terugkeren naar de stadions en andere accommodaties. Het is een plan van de evenementensector. De sector wil met mobiele laboratoria snelle testen laten uitvoeren om het coronavirus op te sporen.
Nederland verlangt naar live-evenementen én heeft er verrassend veel voor over om ze weer te kunnen bezoeken. Er is veel vertrouwen in de veiligheid en men is bereid om diverse maatregelen te accepteren en rekening te houden met kwetsbare groepen. Dit blijkt uit een groot onderzoek door Fieldlab Evenementen in samenwerking met dr. N. Kenters, onderzoeker en prof. dr. A. Voss, hoogleraar Infectiepreventie en arts-microbioloog. Het onderzoek werd gehouden onder 29.929 bezoekers van zakelijke evenementen, sportevenementen en entertainment als concerten, festivals en theater. Doel is om te onderzoeken in hoeverre de plannen die het Fieldlab Evenementen ontwikkelt om de bezoekerscapaciteit te verhogen aansluiten bij de wensen en behoeften van bezoekers van evenementen.
Vunzige Deuntjes en DJ WEF zijn geen onbekenden van elkaar. De kersverse, en tevens eerste vrouwelijke 'FunX Best DJ Of The Year', is regelmatig terug te vinden achter de draaitafels bij een vunzig feestje. De langdurige samenwerking krijgt nu een vervolg in de studio: WEF en Vunzige Deuntjes Soundsystem droppen vandaag de gezamenlijke track 'Obsessed', waarbij WEF achter de mic is gedoken en de vocalen verzorgt.
Na het releasen van de singles 'Ogen Dicht', 'Alles Is Gezegend' (met Freez) en 'Walnootboom' (met Paskal Jakobsen) heeft Typhoon zijn langverwachte derde album met de titel Lichthuis aangekondigd. De opvolger van het gigantische succes van Lobi Da Basi uit 2014 verschijnt op 30 oktober 2020. Op zijn social media deelde hij zojuist het artwork en de tracklist en gaf hij het startschot voor de pre-order van Lichthuis. Het vinyl verschijnt in december.
Producer/DJ LA$A (Yves Lassally) zette zichzelf de laatste jaren op de kaart als een van de frisse nieuwe hitmakers van Nederland en werkte binnen de kortste keren met de grootste artiesten uit binnen- en buitenland. Het door hem geproduceerde 'Más Más Más' is momenteel de hitlijsten niet uit te slaan en bezorgde hem en Rolf Sanchez een nummer-1-hit en een gouden plaat. Dat hij geliefd is in de muziekindustrie en een van de meest veelzijdige producers is bewijst hij vandaag op zijn debuutalbum KA$$A, waarop hij met maar liefst 26 verschillende artiesten samenwerkt.
Op vrijdag 9 oktober verschijnt het nieuwe album van Bakermat: The Ringmaster. Op het album zijn tien tracks te vinden, waaronder de reeds eerder verschenen singles Partystarter, Trouble, Learn To Lose en Under The Sun. Ook de zomerhit Baianá, met meer dan 100 miljoen streams en Goud en Platina status in Frankrijk, ontbreekt niet. Baianá is ook opgenomen als één van de officiële soundtracks van EA SPORTS FIFA21 waardoor hij nu via de console en PC bij gamers over de hele wereld te horen zal zijn. Tegelijkertijd met het album wordt een nieuwe videoclip rondom de single Bad Dreams uitgebracht.
30 oktober 2020
Scooter steekt middelvinger op naar 2020 met nieuwe single FCK 2020
Typhoon brengt langverwacht album Lichthuis uit
Frenna en Philly Moré bestormen opnieuw de Nederlandse hitlijsten met 'Amiri Jeans'
Jebroer brengt met Timmy Trumpet en Dr Phunk Engelse versie 'Kind Van De Duivel' wereldwijd uit
David Guetta in de leer bij Martin Garrix "Hij is een melody-beast'
Dua Lipa kondigt exclusieve livestream 'Studio 2054' aan
AMF brengt de 'TOP100DJs Awards 2020' naar het witte doek bij Pathé
29 oktober 2020
Le Guess Who? kondigt programmagids voor online tv-kanaal LGW ON aan
28 oktober 2020
Fashiontrends voor feestjes van vroeger tot vandaag
27 oktober 2020
Q-dance innoveert met nieuw online concept
Jebroer lanceert als eerste Nederlandse artiest exclusieve app voor fans
26 oktober 2020
Armin van Buuren brengt zijn zevende studio album 'Balance' geremixed uit in Dolby Atmos
Amsterdam Dance Event bereikt miljoenen bezoekers met online editie
Resident Advisor en Asahi Super Dry brengen documentaire uit over sound bar Doka
22 oktober 2020
SLAM! brengt het beste van ADE tijdens de SLAM! MixMarathon
Eerste 'electronic music experience' ter wereld vestigt zich in Amsterdam
Kris Kross Amsterdam strikt Emma Heesters en Bilal Wahib voor nieuwe single
Halloween in je eigen haunted house
21 oktober 2020
Alarmerende oproep in aanloop naar 25e editie Amsterdam Dance Event: "Je mag niet het succesvolste muzikale exportproduct aan de kant schuiven"
19 oktober 2020
Timbaland, David Guetta en Martin Garrix in gesprek op ADE Online
Amsterdam dance Event 2020 x NDSM music digital dance parties
6 maart 2021 in Ziggo Dome Amsterdam: Sunnery James & Ryan Marciano sieren line up Don't Let Daddy Know
Lichtinstallaties op NDSM brengen een ode aan festivals en nachtleven
The Sound Of Hardstyle
16 oktober 2020
Dutch Dance Podcast vanaf zondag 18 oktober bij JUKE
Breng ons terug naar die ultieme ADE ervaring WIN!
Dutch Dance Quiz
15 oktober 2020
Be Yourself komt met dubbele cd-compilatie "The Sound of Hardstyle - Home Edition"
Snelle Livestream vanuit AFAS Live
10 oktober 2020
Sodom & Gomorrah - The I Hate Trance Reunion verplaatst naar 9 oktober 2021
9 oktober 2020
Frenna laat internationale ambities zien in nieuwe track 'Pop It'
Win een masterclass van Sam Feldt!
Armin van Buuren en Jaap Reesema releasen krachtige Love song
8 oktober 2020
Ministeries en evenementenbranche erkennen noodzaak van economisch en maatschappelijk perspectief
Melkweg open voor coronaproof editie van ADE
Lucas & Steve lanceren debuutalbum tijdens een drive-in party
Voorstel evenementensector: met sneltests vooraf kan publiek weer terugkeren
6 oktober 2020
Nederland verlangt naar evenementen
2 oktober 2020
Vunzige Deuntjes en 'Best DJ Of The Year' WEF releasen gezamenlijke track 'Obsessed'
Typhoon kondigt album Lighthuis aan en wint 3fm award
LA$$A verzamelt meer dan 25 artiesten op debuutalbum
Nieuw album van Bakermat The Ringmaster