Partyflock
 
Nieuws · juli 2019
­ Nederland
Castle of Love
woensdag 31 juli 2019
Castle of Love Festival is voor het 14e jaar op rij terug en is dé perfecte afsluiter van het festivalseizoen! Dit altijd gezellige dance-event zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september 2019. De locatie zal hetzelfde zijn als voorgaande jaren, namelijk Kasteel Erenstein in Kerkrade. Een sfeervolle locatie die naadloos aansluit bij de visie van Castle of Love en perfect past binnen het thema van dit jaar: fairytales.
Breda Barst biedt niet alleen een mooi, gevarieerd programma voor muziekliefhebbers, ook voor de jongere bezoekers is er ieder jaar genoeg te doen. Onder de noemer 'Mini Barst' vinden er op zaterdag 14 en zondag 15 september volop creatieve activiteiten voor kinderen plaats in het stadspark Valkenberg.
Geweldig nieuws
woensdag 31 juli 2019
We hebben geweldig nieuws voor het SFEER FESTIVAL a.s zaterdag Ivm de verwachte drukte gaan we een half uur eerder open. Van 14.00 naar 13.30. Maar dat is niet alleen het goede nieuws, De weersvoorspelling zijn ook nog eens goed.
Rave Rebels
dinsdag 30 juli 2019
De twee grootste techno instituten van België slaan de handen in elkaar en pakken uit met een nieuw concept in Paleis 12: Rave Rebels.
SLAM! laat opnieuw een stijging zien in de luistercijfers. Al drie metingen op rij maakt het radiostation een groei door in marktaandeel. De zender wint terrein bij mannelijke luisteraars in de leeftijdscategorie 20-34, zij zijn fors langer gaan luisteren.
The world-renowned music festival concept Don't Let Daddy Know (DLDK) expands to Gdansk/Sopot in Poland on November 30, 2019 with a stunning line-up including Tiësto, Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, Gianluca Vacchi & Mike Williams. Tickets are on sale on August 5th at 8 PM local time.
Slechts 7 dagen tot Cirque Magique de magische velden van Ledegem omtovert tot een heus circusdorp waar alle zintuigen 200% zullen geprikkeld worden. Van muziek, tot animatie, food tot zelfs de toiletten, Cirque Magique heeft een ijzersterk concept en weet dit tot in de puntjes uit te werken. Naast de vaste waarden als de clowns, de vuurspuwers, de draaimolen, etc. zijn er ook dit jaar heel wat nieuwigheden.
Het was even wachten op de nieuwe plaat van Tony Junior en Sjaak nadat laatstgenoemde 'm in de afgelopen maanden al een aantal keer in zijn setjes draaide, maar het moment is nu eindelijk daar. 'Pipperdepap', waar ook D1E ENE en Stepherd aan hebben meegewerkt, is vandaag uitgebracht bij de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music en niets minder dan een klapper van een plaat met een extra rauw randje.
Crazy Wonderland festival is in een paar jaar tijd een begrip geworden in Nederland met 7 stages en elk jaar ruim van te voren uitverkocht. Er wordt al een jaar lang toegeleefd naar dit spectakel en In de pre sale die na het festival voor een dag werd aangezet werden al een paar duizend kaarten verkocht.
De negende editie van Electronic Family was wederom een geweldige bijeenkomst van ruim 10.000 trance liefhebbers die vanuit de hele wereld naar de Autotron afreisden. Met wereldsterren zoals Above & Beyond, Ferry Corsten, Giuseppe Ottaviani en Marco V deed de 2019-editie eer aan de reputatie van het grootste outdoor trance festival van Europa.
Na het succes van afgelopen jaar komt de SLAM! Summerjam terug tijdens één van de heetste dagen van het jaar. De SLAM! Summerjam is een Top 100 van de populairste zomertracks, zowel classics als hits van nu die live aan elkaar gemixt worden.
Festival Onder de Radar op de voormalige vliegbasis Twenthe gaat aankomende zaterdag definitief door. De gemeente Enschede heeft dinsdag opnieuw een omgevingsvergunning verleend aan het festival, nadat een eerdere toestemming moest worden ingetrokken vanwege een uitspraak van de Raad van State over de te hoge stikstofuitstoot.
Dromen komen uit voor La Rêve
dinsdag 23 juli 2019
Dit jaar organiseert La Rêve voor de 3e keer op rij het festival op het terrein van Thuishaven. Na 2 edities met zo'n 2000 bezoekers is het festival dit jaar stijf uitverkocht met 4 verschillende stages, een unieke combinatie van grote internationale acts en opkomend talent en meer dan 3000 dromers.
In de vroege uurtjes van maandag 22 juli werd de 22eeditie van Melt Festival afgesloten. Onder het motto 'Melt Knows No Borders' slaagde het festival er in het industriële Ferropolis-terrein aan het Gremminmeer een weekend lang te transformeren tot een ideale wereld ver weg van sociale conventies en grenzen.
Work hard, play hard is het motto van deze video. Voor alles een eerste keer, zo ook voor de hardstyle ontmaagding van festivlogger Roosmarijn Koster. Oh, en bij hardstyle, hoort natuurlijk ook hard werken, als het nou echt niets wordt kan onze Roos altijd nog patatbakker worden.
Juicy: Hip Hop, Food & Drinks, ooit begonnen als vrijdagmiddag borrel met hip hop, lekker eten en verse cocktails groeide al snel uit tot een gevestigde naam in de Amsterdamse partyscene.
Een speciale editie van The Grapevyne die je niet wilt missen! Met een complete line up van female DJ's en MC. Ben jij van de 90's 'Do The Ladies Run This Mutha? (*Hell Yeah)*', Of meer van de 'Who run the world? *Girls*!' in onze 2000 zaal? De dames runnen de show deze editie!
Weet u het nog ? SDC world party in 2018? Want dat was een feest waar heel veel mensen nog over napraten. Een magisch feest van begin tot het eind. Ondeugend maar wel weer met heel veel klasse. Dit jaar doen we het over met nog meer top dj's en entertainment.
Latifah brengt vandaag, 2 jaar nadat haar succesvolle EP 'On My Way' verscheen, haar debuutalbum uit. De plaat beschrijft in 16 tracks de persoonlijke ontwikkeling die zij de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en heeft daarom de passende titel 'Van Een Meisje Naar Een Vrouw' gekregen.
Het Nederlandse dj-duo Blasterjaxx brengt vandaag debuutalbum Perspective uit. Het album bevat in totaal 23 tracks waarvan 6 singles zijn uitgebracht. Het is het eerste album van het duo sinds ze 9 jaar geleden zijn begonnen en komt uit op hun eigen label Maxximize Records, een sub-label van Spinnin' Records.
Vandaag lanceert live act Mike Rogers het nieuwe muzieklabel Vibe With Us. Het label focust zich op het begeleiden en ontwikkelen van talentvolle artiesten met een soortgelijke sound als Mike Rogers; een combinatie van Indie Pop en Urban Beats. Mike Rogers is een project van dj's en producers Mike Mago en Rogerseventytwo/TWR72, die beiden al meerdere internationale hits op hun naam hebben staan.
De Leuke Festival
woensdag 17 juli 2019
Elf uur lang dansen op glimmende pop, glitterdisco, de beste live-acts, glijdende hiphop en dampende dancehall, verspreid over 4 podia en één café. Een feest der herkenning, een ode aan confetti en een polonaise zonder einde: dát is De Leuke Festival in een notendop.
Naast wereldberoemde dj's als Martin Garrix, The Chainsmokers en Armin van Buuren staan 538-dj's Dennis Ruyer, Ivo van Breukelen, Daniel Lippens, Barend van Deelen, Mark Labrand en Menno de Boer dit jaar ook op Tomorrowland. De dj's reizen af naar België om live radio te maken vanaf het grootste dancefestival ter wereld. Radio 538 doet als enige Nederlandse radiozender on air, via 538.nl en TV 538 uitgebreid verslag van Tomorrowland.
Op zaterdag 14 december gaat PT Events de uitdaging weer aan met een Flower Power editie van het Grotesque Indoor Festival in de Maassilo. Na 2 jaar op rij uitgeroepen te zijn als Nederlandse beste indoor festival zijn de verwachtingen natuurlijk hooggespannen. Om deze wederom te overtreffen zijn de voorbereidingen al in volle gang. Om het 10-jarig bestaan te vieren zal de organisatie extra bloemetjes buiten zetten!
Progressive house masters Hernan Cattaneo en Nick Warren slaan de handen ineen voor een niet te missen Amsterdam Dance Event day time event op vrijdag 18 oktober in het prachtige Muziekgebouw aan 't IJ. Hun concepten Sudbeat en The Soundgarden zullen voor deze speciale gelegenheid de krachten bundelen.
Slot Zuylen, vlakbij Utrecht, is een petitie gestart tegen de komst van het Smeerboelfestival, dat op 14 september plaatsvindt in het natuurgebied aan de rand van het plaatsje Oud-Zuilen.
Tijdens de komende editie van het Roemeense UNTOLD Festival zal dj Armin van Buuren zijn langste mainstageset ooit draaien. De Leidenaar heeft van het festival zijn eigen dag op de mainstage toegewezen gekregen.
Na het succes van de uitverkochte 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo shows in de Ziggo Dome, reist Guilty Pleasure Festival dit keer samen met Radio 538 af naar Groningen met de Jubileumshow van de happy hardcore idolen. Vrijdagavond 29 november 2019 is Martiniplaza een waar 90's paradijs tijdens Guilty Pleasure Festival Indoor met support acts als 2 Brothers on the 4th Floor, DJ Jean, Darkraver en Mystery Guests die niet vies zijn van een feestje.
Vanaf Zaterdag 31 Augustus is Den Haag een mooi festival rijker. De La Haye Festival is een evenement in de nazomer, met een verfrissende programmering met de focus op zonnige en groovy House, Disco en Urban. Voor dit project zullen er verschillende partijen uit Den Haag de krachten bundelen in de vorm van meerdere stages, een belevingsmarkt en muzikale samenwerkingen.
Op de A12 richting de Duitse grens is zaterdagmiddag ter hoogte van Zevenaar een Audi in brand gevlogen. Het blijkt te gaan om de wagen van dj Psyko Punkz, die op weg was naar een optreden in Duitsland.
Over iets meer dan een week is het zover, Zomerpret Festival 2019! De weerberichten zien er goed uit! Een zonnetje en 24 graden. We gaan er dan dus ook een echt zomers spektakel van maken.
Op 9, 10 en 11 Augustus 2019 vindt de negende editie van Paradigm Festival plaats op het Paradigm-terrein in Groningen. Het jaarlijks terugkerende evenement zal ook dit jaar drie dagen en drie nachten toegankelijk zijn voor duizenden bezoekers.
Reggaeton bestaat 25 jaar en is populairder dan ooit. De hitlijsten staan bomvol met de Latijns-Amerikaanse hits. Door artiesten als Daddy Yankee, Don Omar, Wisin & Yandel en natuurlijk J. Balvin is Reggaeton wereldwijd een geliefd genre. In Nederland zie je dit ook terug op populaire feestavonden zoals Fiesta Macumba wat al jarenlang het allergrootste en meest succesvolle latin clubfeest in Nederland is.
Legendarisch! Dat is wat de bezoekers van de eerste editie van Genesis vonden. Een grotere tweede
editie kon niet uitblijven. Op zaterdag 21 september 2019 keert Genesis terug naar het Klokgebouw in Eindhoven.
Voor deze nieuwe release zocht Nicky Romero de samenwerking op met het Hongaarse duo Stadiumx en Grammy-bekroonde singer / songwriter Sam Martin voor de dance-pop cross-over single "Love You Forever". De song is een mooie mix van instrumentalen en filmische melodieën en worden aangevuld met de vocals van Sam Martin. De single is de opvolger van Nicky's releases uit 2019 waaronder "Midnight Sun" met Florian Picasso, "Ring The Alarm" met David Guetta en "Distance" met Olivia Holt.
Strictly RAM 2019
dinsdag 9 juli 2019
Zaterdag 28 september komt RAM met zijn solo show naar Bloemendaal om hopelijk een prachtige zomer af te sluiten. Strictly RAM is al 5 jaar op rij een uitverkocht evenement dus wees wijs en koop je tickets nu.
De gemeente Roermond hoeft geen maatregelen te nemen om 's nachts overlast te beperken op de camping van Solar Festival. Dat heeft de rechter bepaald. De activiteiten op de camping mogen bovendien tot 01:30 uur 's nachts doorgaan.
Deze zomer maakt Den Haag kennis met het gloednieuwe stadsfestival Green Garden Festival. De eerste editie vindt op zaterdag 24 augustus plaats op het Malieveld. Het festival is een initiatief van diverse bevriende organisaties uit het Haagse nachtleven.
Helden van Holland zal garant staan voor een oer-Hollands meezingspektakel met de leukste artiesten van dit moment. Er is flink uitgepakt voor deze eerste editie, want dit jaar zorgen niemand minder dan Snollebollekes, Tino Martin, John West, Frans Duijts & Henk Dissel voor een ongeëvenaard feestgehalte.
Amsterdamse promotor Audio Obscura onthult vandaag de eerste evenementen voor Amsterdam Dance Event 2019 waar zij het Muziekgebouw aan 't IJ overnemen voor drie onvergetelijke nachten (17-19 oktober). Deze prachtige locatie aan 't IJ beschikt over vier bijzondere ruimtes: het theater, het Bimhuis, het deck en de kapel. Audio Obscura heeft ook deze keer een top of the bill line up weten samen te stellen waarbij ze een bijzonder scala aan house en techno artiesten samen brengen tijdens het wereldberoemde club festival en muziek conferentie ADE.
Vanaf zaterdag 31 Augustus is Den Haag een mooi festival rijker. De La Haye Festival is een evenement in de nazomer, met een verfrissende programmering met de focus op zonnige en groovy House, Disco en Urban. Voor dit project zullen er verschillende partijen uit Den Haag de krachten bundelen in de vorm van meerdere stages, een belevingsmarkt en muzikale samenwerkingen.
Oh wat is het leven fijn als de zon schijnt! En zeker wanneer de Nederlandse artiest Hartebees hier de ultieme plaat bij maakt. Het dance-project van comedian/tv-presentator Arjen Lubach scoorde in 2015 al een paar bescheiden hits, en komt nu met een onvervalste deephouse track, zo eentje die vooral op strand en zonovergoten festivalweides goed tot zijn recht komt; met dank aan een uitermate ontspannen groove en een instant verslavende fluit-melodie niet meer uit je hoofd te krijgen. Is dit Zomer Met Lubach? Nee, dit is Hartebees die hier de soundtrack van het seizoen aflevert: 'Summer Go'!
De Tilburgse organisatie Draaimolen maakt de gehele line-up bekend voor de zesde editie van Draaimolen Festival. Meer dan 40 (inter)nationale topacts zullen op 14 september naar Tilburg komen.
Aanstaande vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli openen de deuren voor Stereo Sunday 2019. De organisatie bereid de laatste zaken voor en laat weten klaar te zijn voor een onvergetelijk feest. Met maar liefst 6 podia en een zwembad noteert Stereo Sunday de grootste productie uit haar geschiedenis!
Q-dance, grondlegger van de hardstyle-sound en organisator van de populairste hardstyle-evenementen wereldwijd, maakt vandaag bekend dat de 17e editie van Defqon.1 Weekend Festival 2019 alle verwachtingen heeft overtroffen. Het grootste dance-evenement van Nederland vond plaats op 28, 29 en 30 juni en was met 78.000 unieke bezoekers uit maar liefst 110 verschillende landen de drukst bezochte editie in de geschiedenis van het festival.
Laatste 500 early birds
maandag 1 juli 2019
Na uitverkochte indoor edities nog vers in het geheugen kijken wij nu al uit naar zaterdag 3 augustus. Vier de zomer met het SFEER FESTIVAL. Een intiem festival met 30 dj's op een super locatie aan de rand van Utrecht. Beachclub Klein Scheveningen ! Het heeft alle ingrediënten voor een geweldig festival aan het water, met een héérlijk strand, geweldige foodtrucks en met 3 stages is er een ruim aanbod aan diverse muziekstijlen.
Broodroosterfeest
maandag 1 juli 2019
Broodrooster Vrienden, 6 juli is het weer tijd om de bloemetjes buiten te zetten! Op veler verzoek presenteren wij: de Broodrooster Zomereditie.
De organisatie kondigde het nieuws reeds enkele weken geleden aan: alle inwoners van de stad Zottegem en haar deelgemeenten krijgen deze week een persoonlijke uitnodiging in de bus, om op vrijdag 2 augustus naar het gratis buurtfeest te komen. Een initiatief van de nieuwe organisatie om de buren kennis te laten maken met het festival.
Becky G maakt haar opwachting bij tweede outdoor editie van het Caribbean & Latin Festival Pal Mundo, zaterdag 6 juli in het Arenapark Amsterdam. Zij vervangt Wisin Y Yandel die aanvankelijk op het affiche stonden, maar niet naar Amsterdam komen vanwege uitstel van hun Europese tournee.
Omdat vroeger alles beter was stappen we op 17 augustus in de tijdmachine van Heimweee & Format #1, en gaan we terug naar de basis. Voor even terug naar het gevoel van de jaren 90, waar de house nog Mellow heette en dat extravagantie alleen in clubs als RoXY & de iT te vinden was. Hartje zomer vanaf het strand van Bloemendaal gaan we de summer of love doen herbeleven. Met de muziek, artiesten en gasten van toen heerlijk in de zon met een cocktail.
31 juli 2019
Castle of Love
Uitgebreid programma voor jongere bezoekers van Breda Barst
Geweldig nieuws
30 juli 2019
Rave Rebels
Stijgende lijn in luistercijfers voor SLAM!
26 juli 2019
Don't Let Daddy Know announces full line up with Tiësto, Don Diablo & more!
Cirque Magique licht een tipje van de sluier op voor vijfde verjaardagseditie
24 juli 2019
Tony Junior en Sjaak komen met rauwe track en hilarische music video: 'Pipperdepap'
Crazy Wonderland festival alle normale kaarten uitverkocht. Alleen nog 300 late bird kaarten. Daarna helemaal uitverkocht
Electronic Family 2019 een groot trance succes!
SLAM! Summerjam Top 100 maakt comeback
23 juli 2019
Nieuwe vergunning: Onder de Radar Festival op vliegbasis gaat door
Dromen komen uit voor La Rêve
Melt Festival viert grenzeloze editie met meer dan 20.000 bezoekers
Work hard, play hard is het motto van deze video
22 juli 2019
Alweer voor de derde keer Juicy Festival
The Grapevyne 90's & 00's RNB & HipHop
Early Bird alarm! SDC world party 23 november in Utrecht voorverkoop begint maandag 22 juli om 19.00 uur.
19 juli 2019
Latifah brengt haar eerste album uit: Van Een Meisje Naar Een Vrouw
Blasterjaxx brengt vandaag debuutalbum uit
Mike Rogers en Bmkltsch Rcrds lanceren nieuw muzieklabel 'Vibe With Us'
17 juli 2019
De Leuke Festival
Dj's Dennis Ruyer, Ivo van Breukelen en Daniel Lippens op Tomorrowland
Flower Power op het jubilerende Grotesque Indoor Festival
16 juli 2019
Sudbeat x The Soundgarden slaan handen ineen voor een bijzonder ADE day time event
Petitie tegen komst Smeerboelfestival in Oud-Zuilen
Armin van Buuren draait zijn langste mainstageset ooit op UNTOLD Festival
25 Years Charly Lownoise & Mental Theo komt naar Groningen
Gloednieuw Festival In Den Haag presenteert karakteristiek programma
15 juli 2019
Dj ziet zijn Audi in brand vliegen op A12
12 juli 2019
Timetable & final info Zomerpret Festival 2019
Gemoedelijk Paradigm Festival aan vooravond van negende editie
11 juli 2019
Reggaeton bestaat 25 jaar en dat moeten worden gevierd
10 juli 2019
Genesis keert terug naar het Klokgebouw
Nicky Romero werkt met Stadiumx en Sam Martin op single "Love You Forever"
9 juli 2019
Strictly RAM 2019
Rechter: 'Geen extra maatregelen nodig voor camping Solar Festival'
Samenkomst van stijlen op Green Garden Festival
8 juli 2019
Snollebollekes & Tino Martin op eerste editie Helden van Holland
4 juli 2019
Audio Obscura keert terug naar het Muziekgebouw aan 't IJ voor Amsterdam Dance Event 2019
Gloednieuw Festival in Den Haag presenteert karakteristiek programma
3 juli 2019
Hartebees keert terug met zomer soundtrack 'Summer Go'
De volledige line-up voor Draaimolen Festival 2019!
Stereo Sunday nagenoeg klaar voor 10e verjaardag
Defqon.1 met ruim 78.000 unieke bezoekers drukst bezochte editie ooit
1 juli 2019
Laatste 500 early birds
Broodroosterfeest
Voor de eerste keer dit jaar: Dance D-Vision festival start met gratis buurtfeest
Becky G vervangt Wisin Y Yandel bij Pal Mundo Outdoor
HEIMWÉÉÉ × Format #1 Classic