Partyflock
 
Nieuws · juni 2019
­ Nederland
Lakedance, op zaterdag 10 augustus op Aquabest nabij Eindhoven, mag zich verheugen op een groot aantal bekende DJ's en artisten. De Eindhovense mannen van Showtek spelen bijna een thuiswedstrijd op de mainstage, waar verder onder anderen Deepend, Julian Jordan en Justin Mylo zijn te verwachten. Todd Terry is de special guest op de We Are Defected Stage, waar bijvoorbeeld ook Roog een show verzorgt. Childsplay, Jeckyll & Hyde en Billy the Kit en vele anderen staan op Winter Park, terwijl Gio, Darryl en anderen zijn te verwachten op de Heimwee stage.
Defqon.1 2019 Album
donderdag 27 juni 2019
Weekend Warriors, the motherland awaits us. In Juni gaat ieder Hardstyle liefhebbend hart sneller kloppen, want dan is het weer bijna tijd voor Defqon.1 Festival. Van 28 tot en met 30 juni keren we weer terug op het heilige terrein voor het grootste hardstyle festival van de wereld.
De vierde editie van Mandala Festival in Wanroij start morgen. Voor het eerst met extra dag - de donderdag - en een tweede hoofdpodium.
"DJ Paul is een mega icoon voor zoveel generaties en dat is zo mooi om te zien, al die nieuwe jeugd die ook met zijn muziek is opgevoed en nu met zijn Biggi fissa in de Gelredome... Shiiiit daar MOET je wel bij zijn en IK mag zeggen dat ik erbij ben aldus The Darkraver. Hij komt, net als Mental Theo, als gastartiest naar de jubileumshow 25 Years Rainbow in the Sky, zaterdag 14 december, van 18.00 tot 23.00 uur, in Gelredome in Arnhem.
Het Amsterdam Dance Event (ADE), 's werelds grootste clubfestival en de belangrijkste zakelijke conferentie voor elektronische muziek, maakt vandaag de eerste selectie artiesten bekend.
Dit jaar tijdens Amsterdam Dance Event presenteert Martin Garrix opnieuw zijn succesvolle all ages en 18+ show in de RAI. Deze shows markeren het 5-jarig jubileum van de solo-shows van Garrix tijdens Amsterdam Dance Event.
Het muziekfestival Defqon is op vrijdag, zaterdag en zondag op het evenemententerrein bij Walibi in Biddinghuizen. Walibi heeft hiervoor de vereiste vergunningen, maar afhankelijk van de windrichting en het volume van de muziek kan dit overlast opleveren. Net als in 2018 vinden er geluidmetingen plaats in de gemeenten Nunspeet, Elburg en Oldebroek.
Nadat Dutch Valley eerder de komst van onder anderen Lil Kleine, Snollebollekes XL, Tino Martin, Nielson, Bizzey, Jan Smit, Gerard Joling, JeBroer 4Life, Ali B & Friends en Davina Michelle bevestigde is zojuist bekend gemaakt dat de 11-jarige Silver Metz als laatste artiest is toegevoegd aan de line-up van de mainstage.
Na een succesvolle, uitverkochte show in 2017 keren Sunnery James & Ryan Marciano dit jaar terug naar de AFAS Live tijdens het Amsterdam Dance Event. Op vrijdag 18 oktober lanceren ze daar hun nieuwe solo show genaamd Exposed.
Een heel weekend lang SMÈRRIG midden in de zomer? Meerdere intieme en niet massale stages met verschillende muziekgenres? Classic hiphop, R&B, dancehall, house, hitjes en nog veel meer gladde geluiden over ons festivalterrein met toffe randprogrammering en schitterende deco.
Wat een buitengewoon geweldige avond hebben we gehad op de vorige Unleashed – The Fetish Cruise! Zo leuk, dat we op veler verzoek het nog maar een keertje gaan over doen deze zomer. Dus heb je het vorige keer gemist? Of wil je graag nog één keer deze unieke nacht meemaken, bomvol sexy vibes, klasse DJs, performances die overal in het publiek worden gegeven, en natuurlijk alle prachtige bezoekers. en dit alles terwijl je geniet van de skylines van Amsterdam? Dit is je kans – 20 juli - Unleashed – Summer Fetish Cruise! Er zijn maar 400 tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang!
Grammy-winner, No. 1 DJs of the World and 34 artists of the DJ Mag Top 100 – More than 200 artists are coming to Neustadt-Glewe mid July
Met nog een maand te gaan maakt de organisatie van WOO HAH! vandaag enkele updates over het programma bekend. ScHoolboy Q is aangekondigd als de vervanger van Kodak Black. Er zijn twee nieuwe toevoegingen aan de line-up: Skepta en M Huncho. Tenslotte zal Pusha-T zijn show op vrijdag in plaats van zondag geven. Het totaal aantal acts komt hiermee op 64 te staan. Van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli 2019 zullen de live-acts te zien zijn bij Beekse Bergen, waar bezoekers ook kunnen overnachten. Naast de shows is er nog veel meer te beleven op het terrein. Binnenkort wordt er meer info over het randprogramma bekend gemaakt en zal de timetable worden gedeeld. De laatste weekendtickets exclusief camping en dagtickets zijn verkrijgbaar via: woohahfestival.com.
Oh wat is het leven fijn als de zon schijnt! En zeker wanneer de Nederlandse artiest Hartebees hier de ultieme plaat bij maakt. Het dance-project van comedian/tv-presentator Arjen Lubach scoorde in 2015 al een paar bescheiden hits, en komt nu met een onvervalste deephouse track, zo eentje die vooral op strand en zonovergoten festivalweides goed tot zijn recht komt; met dank aan een uitermate ontspannen groove en een instant verslavende fluit-melodie niet meer uit je hoofd te krijgen. Is dit Zomer Met Lubach? Nee, dit is Hartebees die hier de soundtrack van het seizoen aflevert: 'Summer Go'!
Woensdagavond werd door de organisatie bekend gemaakt dat DJ Paul Elstak dit jaar het programma van Crazy on Big Rivers zal aftrappen, op de zaterdagavond op het Statenplein.
Headliners als 2ManyDJs, Basement Jaxx, Eats Everything en Fisher strijken op zaterdag 7 september neer in het groene Havenpark in Amsterdam
Heaven Outdoor is jarig en dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Het beste van alle voorgaande jaren, dat is wat je mag verwachten tijdens onze 5de verjaardag op 27 juli 2019. Dit jaar komen alle hoogtepunten van de afgelopen jaren samen. Heaven truly is a place on earth! 35 topartiesten, verdeeld over 4 stages met de beste hardstyle-, freestyle-, urban- en dancetracks en guilty pleasures.
Na de knallende editie van maart is latin lovers weer terug op zaterdag 22 juni in de Winkel van Sinkel. Deze keer met Diaz & Bruno. De boys staan garant voor mega entertainment met een heerlijke sound. Leroy Styles, bekend van zijn heerlijke Afro sounds. Natuurlijk mag hij niet ontbreken tijdens deze editie. Andrew Mathers inmiddels een vaste naam binnen Latin Lovers!.Door zijn energieke sets en eigen sound mag hij natuurlijk niet ontbreken.
Op vrijdag 18 oktober komt TIKTAK tijdens het Amsterdam Dance Event terug naar de RAI Amsterdam. Na het grote uitverkochte succes van vorig jaar pakken we dit jaar extra groots uit met een mega ADE line-up én een next-level productie.
Watermeloen, de vaste r&b/hiphop clubavond van Luxor Live, organiseert een festival ter ere van haar 3-jarig bestaan onder de noemer Watermeloen Verjaardagsfestival. Het muziekevenement strijkt zaterdag 31 augustus neer bij De Melkfabriek in Arnhem.
Met de laatste aanvullingen Remember the Time en DJ Dr. Anders is de line-up van het Fields of Joy festival volledig. Op zaterdag 6 juli barst het vrolijkste festival van Nederland los op Het Hulsbeek in Oldenzaal met als headliners De Dijk, Gavin James en Golden Earring.
De organisatie van het Almeerse festival Gestrand heeft laten weten te stoppen met de voorbereidingen voor de komende editie. Het einde van het tweedaagse festival heeft te maken met een slechte kaartverkoop.
Op zaterdag 15 juni openden de poorten van de verlaten stad rond 13 uur en niet veel later betraden de eerste hardcore en hardstyle liefhebbers 'the abandoned city'. Met de vetste line-up uit de geschiedenis van de hardere stijlen hebben we Spaarnwoude op zijn grondvesten laten schudden tijdens de eerste editie van Immortality Outdoor.
Dancing in the Street ontvangt aanstaande zaterdag onder andere Maan en DJ Jean op het podium. Het feest trekt jaarlijks vele Achterhoekers naar de gezellige binnenstad van Groenlo, die voor een keer gebruikt wordt als grote open-air dansvloer.
Nu de organisatie druk bezig is met de opbouw van het festivalterrein, is het aftellen tot Vestiville officieel begonnen. Muziekliefhebbers hebben nog maar vijftien dagen te gaan voordat enkel van 's werelds grootste artiesten optreden op het Belgische Vestiville in Lommel.
Ook zo'n zin in de zomer
vrijdag 14 juni 2019
Ben jij al in zomerse sferen? Wij in ieder geval wel!
Breda Barst maakt vandaag bekend welke artiesten zaterdag 14 en zondag 15 september op het Suikerbeat podium te vinden zijn. Op zaterdag staan SHMLSS, Lövestad, Iggy P, Peter Groovin & Yves Charles Juliën en Nozem & Makou garant voor de lekkerste beats. De zondag staat geheel in het teken van Bredase DJ's die al vanaf het begin van de landelijke opkomst van de house betrokken waren bij de Bredase dance-scene.
Dj's Lucas & Steve en Deepend hebben de handen ineen geslagen. Vandaag releasen zij - op het label van Spinnin' Records - hun allereerste samenwerking: 'Long Way Home'. Met deze 'catchy' feel-good track weten zij iedereen in een zomerse stemming te brengen.
De zomer krijgt steeds meer vorm en daar zijn we dan ook zeer, zeer content mee! Metz 'The Real House Event' heeft er voor de aankomende zomer wederom een nieuwe locatie bij en dit keer strijkt de karavaan van het leukste, tofste en een van de meest langst lopende concepten van Nederland neer aan de Scheveningse kust: Strandclub WIJ! De datum die jullie allemaal kunnen noteren is zondag 14 juli, vanaf 16:00 tot 01:00 maken wij samen met jullie de dienst uit daar. Leuk!
De Amsterdamse festival organisatie DGTL kondigt deze week hun meest ambitieuze ADE programmering tot nu toe aan. Op de planning staan vijf unieke evenementen in de Scheepsbouwloods op de NDSM-werf die een bijzondere selectie van artiesten samenbrengt.
In Alkmaar, het "dance" hart van Noord-Holland zal voor de eerste keer het Devotion outdoor festival plaats vinden. Met een fantastische line up en schitterend entertainment zul je je geen moment vervelen.
De zesde editie van Down The Rabbit Hole vindt plaats van 5 t/m 7 juli 2019 in de Groene Heuvels bij Beuningen. Deze avontuurlijke minivakantie aan het kraakheldere meer speelt zich af rond drie muziekpodia en vele verscholen wereldjes waar veel te ontdekken is.
Chicos y Chicas! Zaterdag 13 juli 2019 is Afas live voor 1 nacht een coco island! Oogjes dicht, handjes in de lucht en bailar de wereld in van Coco! fiesta. Vergeet voor één nacht al je zorgen en swing, zwaai en draai, mi amor!
De organisatie van Desperados Road Show festival maakt vandaag haar line-up bekend met daarbij ook de bekendmaking van maar liefst 11 hostende partijen: Rewind - Disco Snolly - Herrie met Gerrie - Soepel by Desperados - Sjannies schuurtent - Smerrig - Q-music the party fout! - Vroeg pieken - Café de Puinhoop - Ik mis de zeroes & De grootste silent disco van Tilburg (RBG).
Op eerste Pinksterdag streek 7th Sunday Festival, het Allround Music Festival, voor de elfde keer neer op het festivalterrein in Erp. Een editie met veel veranderingen, goede artiesten en uitzinnig publiek, waar wederom alles klopte.
De organisatie van Pleinvrees laat weten dat het festival gepland voor zaterdag 8 juni op de NDSM-werf in Amsterdam is afgelast.
Op 15 & 16 juni vindt de eerste editie van het nieuwe popfestival Daddy Cool plaats in het prachtige park Aambos aan de rand van het stadscentrum van Heerlen. Het belooft een fantastisch, gratis toegankelijk, familie-feest te worden. Behalve muziek is er voor elke generatie iets te doen: van goocheltrucs voor de jongsten tot speciaalbier-colleges voor alle vaders.
deepsense terug in Nijmegen
vrijdag 7 juni 2019
Deepsense is na diverse evenementen in Arnhem, terug in thuishaven Nijmegen. De stad waar het in maart 2018 voor deepsense allemaal begon. Dit keer is het evenement op een mooie plek aan de Waal: Brebl. Geniet van de lekkerste deephouse, tech house en techno op één evenement. Hoor, zie, proef en voel tijdens deepsense in Brebl.
Het tijdschema van het leukste Live Muziekpodium op Vlaggetjesdag, De Keizerstraat in het hart van Scheveningen, is bekend. Op zaterdagmiddag 15 juni is het één groot feest van 11.45 - 18.30 uur op het Oude Kerkplein, met Charly Lownoise en Splendid als aflsuiters die bij elkaar meer dan 2 uur lang een topshow geven!
Een prachtig gelegen, sfeervolle en luxueuze festivalcamping met veel voorzieningen en faciliteiten. Dat is wat de organisatie van WE ARE ELECTRIC Weekender gaat realiseren voor de lustrumeditie van dit internationaal gevierde crossover festival, van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli op het bosrijke Historisch Landgoed Velder (Velder Woods), gelegen in de driehoek Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch.
Promoter Uhmpire Music (Ibiza/Barcelona) organiseert voor de tweede keer op rij het techno festival Uhm op zaterdag 6 Juli. Vorig jaar nog in de gouverneurstuin en dit jaar op het industrieterrein aan de Havenkade op de binnenplaats van de
Ondernemersfabriek Drenthe.
Club Prijs Index Europa 2019
donderdag 6 juni 2019
Europa zit boordevol geweldige uitgaansgelegenheden maar wat zijn nou echt de beste bestemmingen voor een geslaagd feestweekend? Om hierachter te komen heeft HomeToGo onderzoek gedaan naar de 25 beste Europese feestbestemmingen en deze gerangschikt op basis van de prijs. Zo blijkt dat iedere stad qua prijs behoorlijk van elkaar verschilt.
Na een aantal fantastische samenwerkingen met grote namen heeft Lost Frequencies de volgende alweer te pakken. Voor 'Truth Never Lies', zijn tweede single van dit jaar, werkte de de Belgische hitmachine ditmaal samen met niemand minder dan de voor een Grammy genomineerde zanger en songwriter Aloe Blacc, die vooral bekend is van internationale hitsingles als 'Wake Me Up' en 'SOS' (beiden van Avicii), 'Carry You Home' (van Tiësto) en zijn eigen hit 'I Need A Dollar'.
Voor het vierde jaar op rij opent Metropole Orkest officieel het Amsterdam Dance Event met een bijzondere samenwerking.Op woensdag 16 oktober deelt 's werelds meest veelzijdige orkest het podium van de Rabozaal van de Melkweg met songwriter/producer SOHN. De live-elektronica en prachtige stem van SOHN komen samen met het orkestrale geluid van het Metropole Orkest onder leiding van dirigent Hans Ek.
Paul Elstak heeft onder andere Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor uitgenodigd voor het jubileumconcert rond 25 years Rainbow in the Sky. Dat viert Elstak zaterdag 14 december, van 18.00 tot 23.00 uur, in Gelredome in Arnhem. Het stadionconcert belooft de grootste show van Paul Elstak ooit te worden.
Na een wervelende start afgelopen zomer gaat de Vrijmiboot ook dit jaar de wateren van Nederland weer voorzien van spectaculaire vrijdagmiddagborrels. De Vrijmiboot is een concept op een grote boot met plek voor 600 feestvierders, ideaal om samen met collega's en/of vrienden het weekend zomers van start te gaan. Behalve in thuisbasis Amsterdam vaart de Vrijmiboot deze zomer ook in Utrecht, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle en Den Bosch.
De beste dj's zijn present tijdens de eerste Rotterdamse editie van A Day at the Park op 21 september 2019 in het Kralingse Bos. Na de al eerder aangekondigde namen: Chris Liebing, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Green Velvet en Todd Terry zijn er vandaag nog tientallen extra namen aan de line-up toegevoegd.
Al jaren is het lastig voor studenten om tijdens de tentamenperiode een studieplek te veroveren in bibliotheken, scholen en op universiteiten; er is een chronisch tekort aan werkplekken. Daarentegen staat de gemiddelde nachtclub in Nederland ongeveer zestig procent van de tijd leeg. Red Bull ziet hier kansen en organiseert daarom van 24 tot en met 27 juni de eerste Red Bull Study Club.
Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Goose, Netsky, Push, Steve Aoki, The Bloody Beetroots en Tïësto brengen de ultieme Tomorrowland classics tijdens drie uren durend spektakel. Een primeur tijdens Amsterdam Dance Event want voor de allereerste keer komt Tomorrowland met een gloednieuw concept naar de club- en muziekconferentie in Nederland.
After four previous sell-out shows at the iconic O2 Victoria Warehouse, Manchester, the worldrenowned clubbing brand 'Don't Let Daddy Know' returns on Saturday 12th October with its explosive party concept.
27 juni 2019
Zaterdag 10 augustus Aquabest Eindhoven
Defqon.1 2019 Album
Mandala voor het eerst vier dagen - morgen van start
26 juni 2019
Mental Theo & The Darkraver ook bij jubileumshow 25 Years Rainbow in the Sky van Paul Elstak in Gelredome
Amsterdam Dance Event maakt eerste selectie artiesten bekend
25 juni 2019
Martin Garrix voor vijfde keer op rij met solo show tijdens Amsterdam Dance Event
Mogelijk geluidsoverlast door Defqon
Dutch Valley maakt complete line-up bekend
Sunnery James & Ryan Marciano met grootste solo show ooit in AFAS LIVE
SMÈRRIG Zomerweekender Festival 2019
24 juni 2019
UNLEASHED - the Summer Fetish Cruise!
Airbeat One Festival declares terrific full Line-Up
21 juni 2019
WOO HAH! update programma met Skepta, ScHoolboy Q & M Huncho
Nieuwe geluiden van dance-project Arjen Lubach
Big Rivers verwelkomt Paul Elstak
20 juni 2019
Elrow Town Amsterdam heeft line-up bekend gemaakt
Heaven Outdoor festival pakt flink uit op haar 5de verjaardag!
Latin Lovers komt met knallende editie in de Winkel van Sinkel
TIKTAK kondigt volledige ADE line-up aan met o.a. Lil Kleine, Broederliefde, Ronnie Flex én Carnage US
19 juni 2019
Watermeloen viert 3-jarig bestaan met festival bij De Melkfabriek in Arnhem voor 2.500 bezoekers
Line-up Fields of Joy is compleet
18 juni 2019
Festival Gestrand stopt wegens tegenvallende kaartverkoop
On June 15th, thousands of hardstyle and hardcore lovers united in Spaarnwoude and brought this city back to life!
17 juni 2019
Dansen met Maan en DJ Jean tijdens Dancing in the Street
14 juni 2019
The countdown has begun nog 1 dagen te gaan
Ook zo'n zin in de zomer
13 juni 2019
SHMLSS, Lövestad, Iggy P, Cor Fijneman en meer op het Suikerbeat podium
Dj's Lucas & Steve en Deepend brengen samenwerking uit
12 juni 2019
Metz On The Beach maakt line-up bekend
DGTL kondigt volledige programma aan voor Amsterdam Dance Event 2019
Dit weekend carnaval uit alle windstreken komen samen op Devotion Outdoor
Down the Rabbit Hole live te volgen via studio Rabbit
COCO! FIESTA met Ronnie Flex (en nog 35 andere artiesten) in de Afas Live Amsterdam
11 juni 2019
Desperados Road show festival maakt line-up bekend
Uitverkocht 7th Sunday Festival verwonderde 40.000 bezoekers
7 juni 2019
Pleinvrees Festival afgelast door weersomstandigheden
Swingende eerste editie Daddy Cool Festival in vaderdagweekend
deepsense terug in Nijmegen
Tijdschema Vlaggetjesdag Festival Keizerstraat Scheveningen bekend
We Are Electric Weekender 2019 pakt uit met prachtige en luxe festivalcamping 'Electric Village'
6 juni 2019
Techno festival Assen in Spaanse sferen
Club Prijs Index Europa 2019
Lost Frequencies en Wake me up- zanger Aloe Blacc releasen nieuwe single
SOHN & Metropole Orkest verzorgen openingsconcert Amsterdam Dance Event 2019
Paul Elstak ontvangt onder meer Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor bij 25-jarig jubileum Rainbow in the sky
Vrijdagmiddagborrel concept de Vrijmiboot gaat deze zomer weer varen
Festival A Day at the Park onthult line-up
5 juni 2019
Nachtclub De Marktkantine overdag omgebouwd tot stille studieruimte
4 juni 2019
Tomorrowland presents Our Story
World Renowned Dance Concept 'Don't Let Daddy Know' Returns to O2 Victoria Warehouse on Saturday 12 October