Partyflock
 
Nieuws · mei 2019
­ Nederland
Als het aan vereniging Clean Air Nederland ligt worden alle festivals in Nederland rookvrij. De Vereniging wil dat gemeenten alleen nog vergunningen verstrekken aan festivals waar niet gerookt mag worden. Dat meldt BNR.
Vandaag brengt Jebroer zijn album 'Jebroer 4 Life' uit. De plaat laat zien dat, ondanks alle commotie van de afgelopen jaren, Jebroer niet van zijn stuk te brengen is en zijn plaats in de muziek business veroverd heeft. Fans van Jebroer zijn dat voor het leven. Op het album staan bekende hits als 'Engeltje', die een Multi Platina status heeft, en 'Marathon' samen met Anita Doth van 2Unlimited. Daarnaast is de meer recente hit 'Flitsmeister' te horen, die binnen een paar dagen méér dan 1 miljoen views op YouTube kreeg.
De 23-jarige Niels Janssen, artiestennaam Sound Distractorz, brengt vandaag, 29 mei, zijn eerste officiële track uit, genaamd 'Behold'. De DJ uit Tolkamer (Gelderland) is al vele jaren bezig met draaien en produceren en heeft zijn ervaring gebruikt om zijn kersverse energieke hardstyle-track te creëren. De track is beschikbaar op Spotify en Soundcloud
De organisatie van Breda Barst maakt vandaag bekend dat Goose (BE), Rondé, Indian Askin, TAPE TOY, The Pilgrims en Ten Times A Million op 14 en 15 september te zien zijn in het Valkenberg park. Daarmee is het programma van het hoofdpodium compleet. Eerder deze maand veroverden de talenten van Johnny Jester en Damé al een plekje op dit podium tijdens de Breda Barst Kick-Off.
Nederlandse hiphop in full effect, dat is de nieuwste samenwerking tussen DJ/producer Delivio Reavon en Nederlandse rappers LA$$A, Mr.Ontspannen, Chivv & Henkie T. Samen presenteren zij 'Hans Betaalt De Schade', een warmbloedige tune met lekker hobbelende baslijn en rauwe, grommende vocalen. Een sure shot voor elke dansvloer, kijk uit voor deze viezerik.
Grote festivals hebben de tarieven van weekendtickets de afgelopen 10 jaar flink verhoogd. Dit blijkt uit onderzoek van beslist.nl naar de festivaltrends waarbij onder andere de prijzen van tickets zijn vergeleken met de ticketprijzen van dezelfde festivals uit 2009. Bij Pinkpop is het verschil het grootst, daar is een kaartje maar liefst 64% duurder dan 10 jaar terug.
Computergames don't affect kids. I mean, if pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover, Hardshock Festival! De organisatie heeft er super zin in, de locatie ligt er prachtig bij, het weer ziet er FANTASTISCH goed uit! Lees hieronder alle praktische informatie die jij als bezoeker moet weten!
Op zaterdag 25 mei 2019 vond de derde editie van Central Park plaats. Organisator Festifairs introduceerde deze editie 2 nieuwe (overdekte) podia en verwelkomden maar liefst 20.000 bezoekers die kwamen voor bands als de Kaiser Chiefs, DI-RECT en BLØF.
SWF
vrijdag 24 mei 2019
Het aftellen naar de zevende en grootste editie van SWF is nu echt begonnen. Dit jaar brengt STRAF_WERK onder andere twee nieuwe stages naar het Havenpark: DIMENSION en PARALLEL. Dimension is de plek waar alles samenkomt, een driedimensionale combinatie van house, melodisch en techno.
Bløf, De Jeugd van Tegenwoordig, Rondé en Robin Schulz zijn de eerste vier namen die organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events zojuist hebben aangekondigd voor de allereerste editie van hun nieuwste all-ages festival: Hullabaloo. Vandaag is het startsein van de line-up release.
Na een geslaagde eerste editie in 2018 keert Veldtrip Festival terug naar de Wijthmenerplas in Zwolle. Op zaterdag 6 juli 2019 gaan alle handen de lucht in onder de vetste beats van verschillende nationale en internationale artiesten. Het leukste begin van je zomervakantie!
Le Guess Who? is een festival voor grensverleggende muziek van over de hele wereld. De dertiende editie vindt plaats van 7 tot en met 10 november in Utrecht met gecureerde programma's van Jenny Hval, The Bug, Patrick Higgins, Moon Duo, Fatoumata Diawara en Iris van Herpen & Salvador Breed. Le Guess Who? onthult nu de eerste gecureerde programma's, speciale shows en optredende artiesten binnen de reguliere line-up van 2019.
Vorige week werd het nieuws al bekend gemaakt dat Delany heeft getekend bij 777, de platenmaatschappij van Frenna. Vandaag is het eerste wapenfeit van deze samenwerking uitgebracht: de single 'Fake Love', geproduceerd door Shafique Roman en Diquenza. In de bijbehorende videoclip zijn Frenna en Delany allebei te zien in verschillende rollen.
Op vrijdag 27 september keert Rotterdam Rave weer terug in de Now&Wow Club met een All Night Long editie. Dit keer staat de Engelse DJ Rebekah achter de draaitafel.
The legendary club in Brussels just finished their massive 25 year anniversary rave at Palais/Paleis 12. Now they are ready to reveal the full line-up and stage hosts for their boutique outdoor festival at Parc des Etangs/Vijverspark on June 30.
Met nog slechts 250 tickets in de verkoop stevent de organisatie van Zomervreugde Festival af op een succesvolle eerste editie. Het eclectische muziekevenement strijkt zaterdag 25 mei neer op Papendal bij Arnhem.
Een brede line-up met onder meer Omar Souleyman, The Mauskovic Dance Band, Vive la Fête, Tom Trago en een dj-set van Palmbomen II. Maar ook zestien verschillende Tribes, stuk voor stuk unieke areas op het festival met een eigen thema. Het programma van de vierde editie van Mandala Festival is breder dan ooit met muziek, kunst, theater en meer uit alle windstreken.
Vacatures Partyflock & Appic!
woensdag 22 mei 2019
Voor onze snel groeiende organisatie Appic en Partyflock (2xpr BV) zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste nieuwe mensen om ons team te versterken.

Er staan momenteel drie vacatures open.
Laat je verrassen op zondag 9 juni door Fiësta Coconut met de latino Pinksterparty XXXL. Verschillende latin DJ Kings, een speciale zang-act en een unieke workshop Kizomba, verdeeld over 2 zalen. En natuurlijk Johnny 500. Pak je Pinksterparty kans, en maak kans op een meet & greet met Johnny 500.
Chicos y Chicas! Zaterdag 13 juli 2019 is Afas livevoor 1 nacht een coco island! Oogjes dicht, handjes in de lucht en bailar de wereld in van Coco! fiesta. Vergeet voor één nacht al je zorgen en swing, zwaai en draai, mi amor!
Bassrulers bestaat al 14 jaar, maar kwam pas geleden ineens in het nieuws met de opvallende 3e plaats in de Harder Styles Festivalchart. Reden genoeg om eens in te zoomen op dit Westbrabantse festival, dat dit jaar plaatsvindt op 25 mei.
WAVES Festival
maandag 20 mei 2019
De eerste editie van WAVES, het nieuwe Texelse watersport en muziekfestival, georganiseerd door tweevoudig Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe vindt van 19 tot en met 23 juni plaats op het strand bij paviljoen Paal 17, Texel.
Hier is het bomvolle Ruimtekoers programma! Voor iedereen die het leven in de stad nog mooier, beter en leuker wil maken. Van 3 tot en met 7 juli genieten we samen van heerlijk eten en drinken, theater, muziek, kunst en workshops in Arnhem-Zuid. Binnenkort maken we ook het kinderprogramma, de Open Call activiteiten en een aantal verrassingen bekend. Voor sommige voorstellingen heb je een kaartje nodig. Deze zijn vanaf 27 mei te bestellen.
ON is de clubnacht van RADION in RADION met een simpele belofte: het zal minstens 12 uur duren en plaatsvinden in minimaal drie ruimtes.
Twee grote acts uit de dance scene staan tijdens de openingsdag van het jaarlijks terugkerende Amsterdam Dance Event samen in de NDSM-loods. DJ, producer en technogrootheid Richie Hawtin en Modeselektor (live-set) geven ieder een eigen show op woensdag 16 oktober, in de NDSM-loods in Amsterdam.
TIKTAK × ADE Special
donderdag 16 mei 2019
Op vrijdag 18 oktober komt TIKTAK terug met een Amsterdam Dance Event Special in de RAI Amsterdam. Na het grote uitverkochte succes van vorig jaar pakken we dit jaar weer groots uit met een next-level line-up!
G-Town = The Party
donderdag 16 mei 2019
Na een grandioos feest ter ere van het 25 jarig bestaan in 2018 gooit G-Town Madness er nog een dikke party tegenaan. Op zaterdag 18 mei 2019 zal Huize Maas te Groningen wederom uit elkaar knallen met de dikste Early, Hardcore, Millennium en Oldschool!
Laatste tickets beschikbaar voor 3-daags festival dat met Lil Mosey, MadeinTYO, Kevin, Jacin Trill & Leafs en meer de line-up van 60+ acts rond maakt.
Nazomeren Festival geeft dit jaar alweer haar 7e editie! Dit jaar belooft het weer een groot succes te worden in Groningen. Op 14 september zal festivalterrein Roodehaan in Groningen weer gevuld worden met alleen maar gezellige mensen en acts van nationaal en internationaal topniveau!
Samen met ontwerpster Lizzy van der Ligt van Le Café Noir Studio en Unrobe presenteert Amsterdam Open Air (AOA) een ethisch verantwoord geproduceerde kledinglijn van organisch katoen (GOTS certified). Deze wordt op maandag 13 mei gelanceerd.
Vandaag is het nieuwe album van Murda verschenen: 'BABA'. De titel betekent vader in het Turks en verwijst naar het recente vaderschap van Murda. Eerder verschenen van het album al de tracks 'Runnin', 'Stretch', 'Culé' en 'Trabajo'. 'BABA' telt 15 tracks en is hier te beluisteren. De video van 'Lil One', waarin beelden van zijn dochter te zien zijn, is net verschenen.
Blendfest
vrijdag 10 mei 2019
Na onze uitzinnige en uitverkochte 5 year anniversary in 2018, hebben wij het afgelopen half jaar lang nagedacht hoe we op zaterdag 6 juli 2019 de afgelopen editie zouden kunnen overtreffen en welk thema we kunnen koppelen aan de 6e editie van blendfest.
Amsterdam overweegt om op bepaalde plekken in de stad een alcoholverbod op het water in te voeren, dit om overlast tegen te gaan.
De volumeknop van de tweede editie van hardcorefestival Phoenix zaterdag in Nuland, moet lager dan een jaar eerder in Oss.
20 jaar SoHo in Amsterdam
vrijdag 10 mei 2019
Twintig jaar geleden, toen Amsterdam zich aan het voorbereiden was voor het begin van het nieuwe Millennium, ging er in de Regulierdwarsstraat een club open voor de fijnproever van lekker uitgaan.
In november 2018 lanceerde RIMON haar debuut EP "BBYGIRL FOCU$", bestaand uit 6 tracks die gaan over een moeilijke periode uit haar leven. Opgesplitst in 3 fases – verliefdheid, heartbreak/pain en - uiteindelijk - zelfreflectie en groei.
Op zaterdag 8 juni vindt voor het eerst de clubnacht GAY80's plaats in de grote zaal van Paradiso. Een nacht met de beste bekende maar ook minder bekende roze danshits van gay-iconen zoals George Michael, Bronski Beat, Pet Shop Boys, Frankie Goes to Hollywood en Madonna.
Met 200 artiesten verdeeld over 7 stages, onderscheidt het driedaagse muzikale pretpark 'City of Dance' zich in 2019 als hèt dancefestival van Zuidwest Nederland. City of Dance vindt plaats van 19 t/m 21 juli 2019 op het festivalterrein Oude Veerseweg in Middelburg. De festival programmering is dit jaar breder dan ooit met namen als Frenna, Jay Hardway, Bizzey (live), Pig&Dan, Yung Felix, Tony Junior en Snollebollekes.
Nieuwe Nor Nacht, het dance-platform van de Nieuwe Nor, presenteert aanstaande zaterdag een extra lange dansnacht. Liefhebbers van techno-muziek mogen voor het eerst tot 06.00 uur 's nachts dansen in het centrum van Heerlen.
Q-dance, grondlegger van de hardstyle-sound en gerenommeerd organisator van de populairste hardstyle-evenementen wereldwijd, heeft vandaag het gloednieuwe festival IMPAQT – Festival of Titans aangekondigd. IMPAQT is de langverwachte opvolger van het festival Q-BASE, dat na vijftien succesvolle jaren gestopt is.
Op woensdag 29 mei (dag voor Hemelvaart) gaan we "back in the days" Terug naar de tijd van
The beauty of silence, Simulated, Godd en the end of time.
Van over de hele wereld komen muzikanten deze zomer naar het Pijnackerplein in Rotterdam-Noord voor de negende editie van het gratis Rotterdam Bluegrass Festival. Het wordt weer drie dagen feest op het grootste bluegrassfestival in Europa, dat vorig jaar 14.000 bezoekers trok. Het aanbod is zoals altijd erg gevarieerd. Er is een internationale line-up met zowel traditionele als nieuwe bluegrassmuziek. Dit jaar komen een paar grote namen uit de Verenigde Staten naar Rotterdam: The Po 'Ramblin' Boys en The Hackensaw Boys.
Twee weken geleden zette DGTL een succesvolle zevende editie neer van hun festival in Amsterdam. Naast de zes regular stages, was er dit jaar voor het eerst een stage toegewijd aan live performances. Het hele weekend door kon het publiek genieten van shows van onder andere George FitzGerald, Colin Benders, GusGus, Satori en Tourist. Tijdens het Amsterdam Dance Event dit jaar zal DGTL dit LIVE concept verder uitbreiden met twee speciale concertavonden.
Op zaterdag 14 september viert festival Smeerboel zijn tiende verjaardag in Utrecht. Waar het ooit tien jaar geleden klein begon als creatief dorp op Strand Oog in Al is het inmiddels uitgegroeid tot het meest creatieve festival van Utrecht. Bezoekers kunnen zich hier vermaken met verschillende spellen en zich onderdompelen in muziek van 32 acts verdeeld over vijf podia.
Promised land
vrijdag 3 mei 2019
Verzamel al je vrienden en kom de dagelijkse sleur vergeten in de Groene Ster op Promised Land Festival 2019 op zaterdag 15 juni. Een dag vol geluksmomentjes, feest, verassingen en spektakel. Verdeeld over vijf area's kun je genieten lokaal en top artiesten. Naast het dansen is er ook ruimte voor leuke randprogrammering en heerlijke foodtrucks.
Draaimolen kondigt de zevende editie van Holy Pink festival aan en maakt meteen de ijzersterke line-up bekend!
Een recordpoging confetti schieten in Rotterdam gaat de organisatie van het Kingsland-festival veel geld kosten. Het terrein waar het festival werd gehouden is, met name door die poging, niet schoon opgeleverd.
Model 500, Heidi en VNTM. Dat zijn de headliners tijdens danceCode: een nieuwe technonacht in Westerunie in Amsterdam. Model 500, het alias van Juan Atkins, geeft een live performance en is te zien naast jong talent.
31 mei 2019
Alle Nederlandse festivals moeten rookvrij worden
Jebroer toont kracht met album 'Jebroer 4 Life'
29 mei 2019
Sound Distractorz brengt eerste officiële track uit
Goose, Rondé, Indian Askin en meer toegevoegd aan programma Breda Barst
Nederlands dream team Delivio Reavon x LA$$A x Mr.Ontspannen dropt nieuwe single 'Hans Betaalt De Schade' (feat Chivv & Henkie T)
Festivaltickets in tien jaar meer dan 50% duurder
27 mei 2019
Retro Arcadehal blast galaxy op Pleinvrees Festival
Laatste informatie omtrent Hardshock Festival
20.000 bezoekers derde editie Central Park
24 mei 2019
SWF
Hullabaloo Festival lanceert eerste namen van line-up
Veldtrip Festival keert terug naar de Wijthmenerplas in Zwolle
23 mei 2019
Utrechts festival Le Guess Who onthult eerste 87 acts
Frenna en Delany werken samen op 'Fake Love'
Rebekah all night long draait all night voor Rotterdam Rave
Fuse releases full line-up for their Sunday afternoon festival Crossroads 2019
5.000 bezoekers verwacht op nieuw festival Zomervreugde
Mandala Festival presenteert brede line-up en kleurrijk programma
22 mei 2019
Vacatures Partyflock & Appic!
Fiësta Coconut presents Pinksterparty XXXL with Johnny 500
21 mei 2019
COCO! FIESTA met Ronnie Flex (en nog 35 andere artiesten) in de Afas Live Amsterdam
10 redenen waarom je Bassrulers Outdoor niet mag missen
20 mei 2019
WAVES Festival
16 mei 2019
Het Ruimtekoers Festival programma is bekend
ON keert terug met Hemelvaart special
Richie Hawtin CLOSE & Modeselektor
TIKTAK × ADE Special
G-Town = The Party
15 mei 2019
WOO HAH! Festival maakt line-up compleet
Nazomeren Festival presenteert line-up
14 mei 2019
Amsterdam Open Air start bewustmakingscampagne met eigen kledinglijn en duurzame markt
10 mei 2019
Murda brengt album 'BABA' en video 'Lil One' uit
Blendfest
Gemeente Amsterdam denkt na over alcoholverbod op het water
Hardcorefestival Phoenix moet in Nuland zachter
20 jaar SoHo in Amsterdam
9 mei 2019
RIMON sluit met adembenemende Uncut-video een moeilijke periode uit haar leven af
8 mei 2019
Dansnacht GAY80's viert 'gay icons' uit de jaren '80 in Paradiso
City of dance maakt volledige line-up bekend
7 mei 2019
Voor het eerst tot 06:00 uur 's nachts dansen in Heerlen Centrum
Q-dance keert terug naar Airport Weeze met nieuw harder styles festival IMPAQT
6 mei 2019
Trance Classics met Johan Gielen en Marco V tijdens Hemelvaart
3 mei 2019
Het best bewaarde Bluegrass-geheim van Europa
DGTL zet haar succesvolle LIVE concept door tijdens Amsterdam Dance Event 2019
Smeerboel viert tiende editie en maakt line-up bekend
Promised land
2 mei 2019
De zevende editie van Holy Pink festival tijdens Roze Maandag
Recordpoging met confetti wordt dure grap voor Kingsland-festival
1 mei 2019
Nieuw techno concept in Westerunie: danceCode