Partyflock
 
Nieuws · februari 2019
­ Nederland
HUTS
donderdag 28 februari 2019
Impala's, damherten, paardengeiten, zijn jullie klaar voor die echte lente vibe?! Zaterdag 30 maart wordt een echte dierentuin met voor de eerste keer in Amsterdam de hele HUTS-crew live on stage Joey AK, CHIVV, Yung Felix, Young Ellens, Mouad Locos, Esko en The Blockparty,
Zojuist heeft Drumcode Festival de volledige line-up bekend gemaakt voor de editie van 2019.
Na een uitstekend uitverkocht debuutjaar verwelkomt Drumcode Festival dit jaar meer dan dertig van de grootste internationale en opkomende artiesten uit de moderne techno scene. Ook dit jaar zullen er 4 verschillende podia zijn, waar op iedere stage een andere Drumcode sound ten gehore wordt gebracht. Vorig jaar trok Drumcode Festival bezoekers uit meer dan 60 landen. Op zaterdag 24 augustus verwelkomt het festival 15.000 bezoekers.
Zet je schrap en zet een groot kruis op Zaterdag 18 Mei in je agenda; Bass Addicts Events presenteert met een donderende knal de eerste editie van Hardtekno event Holy Shit.
City Queens werd opgericht in '99, toen het bruisende Gentse nachtleven op iets nieuws wachtte. De straatcultuur floreerde, met veel geweldige initiatieven tot gevolg. Van feesten tot expo's, van battles tot concerten, maar er ontbrak iets. Iets classy, iets ladylike, iets clubby.
Lil Kleine, Davina Michelle, Charly Lownoise & Mental Theo, Ali B & Friends, Nielson, Jonna Fraser, Snollebollekes, Jebroer 4 Life , Tino Martin, Gerard Joling en Bizzey voeren line-up gezelligste feest van Nederland aan.
Spinnin' Records en zijn artiesten zijn genomineerd voor negen International Dance Music Awards (IDMA's). Het Nederlandse muzieklabel ontving nominaties voor Best Label en Best YouTube Channel, en zag ook IDMA nominaties binnenkomen voor Spinnin' artiesten Alok, EDX, Nora En Pure, Tiësto en Vintage Culture.
Vanaf komend festivalseizoen is Bar-le-Duc de vaste leverancier van flesjes water op de Nederlandse evenementen van Apenkooi Events. Tijdens DGTL Amsterdam, een van 's werelds meest duurzame festivals, trapt Apenkooi zowel het festivalseizoen als de driejarige samenwerking met Bar-le-Duc af.
Festival Macumba komt deze zomer terug met hun succesformule waarbij je je voor een hele dag waant in Latijns-Amerika: de ultieme mix aan reggaeton, salsa, merengue en caribbean beats. De vibe van het populaire latin feest Fiesta Macumba wordt wederom verplaatst naar de Ouderkerkerplas. Op zaterdag 27 juli geniet je hier van vijf stages aan live artiesten, DJ's en dansworkshops.
Op zaterdag 9 maart staat Metz at the Rooftop bij velen in de agenda voor onze editie in Den Haag. Omdat de toiletten van Club Bink in verbouwing zijn en wij helaas niet tot een gewenste oplossing zijn gekomen met de pandeigenaar, hebben we snel geschakeld en een zeer bijzondere, unieke locatie gevonden om het event gewoon door te laten gaan in hartje Den Haag: Het Regeringsgebouw!
Trance liefhebbers uit meer dan 100 landen vonden zaterdagnacht hun weg naar het festival met tientallen grote acts in De Jaarbeurs Utrecht, aldus organisator ALDA. Het evenement was dit jaar ruim 7 weken van tevoren uitverkocht.
Na het succesvolle nieuwjaarsconcert komt Lange Frans terug naar Panama! Op vrijdag 29
maart zal Lange Frans samen met Jayh Jawson, Tabitha ervoor zorgen dat ook deze editie
weer ongekend gezellig gaat worden.
Vijf maanden voordat headliners Bon Iver, A$AP Rocky en Jorja Smith naar de Stalen Stad afreizen, legt Melt Festival de laatste hand aan de line-up voor 2019. Onder meer Kaytranada, Virgil Abloh, FKJ, Yung Lean en HVOB vullen het affiche aan. Melt vindt dit jaar plaats van 19-21 juli, op het industriële Ferropolis-terrein aan het Gremminmeer in Duitsland.
De populaire Nederlandse dj en producer Bakermat komt met nieuwe single 'Trouble'. Een knipoog naar zijn muzikale roots. "Met dit project ga ik terug naar waar het allemaal begon: jazz combineren met soul en dance" legt Bakermat uit.
Op 13 juli staat alweer de negende editie van 18HRS Festival op het programma. Het unieke festival waar je niet om 23:00 aftaait maar doorgaat tot het ochtendgloren. Verspreid over maar liefst 6(!) stages kunnen de bezoekers van 12:00 tot 06:00 genieten aan de oevers van het Noordzeekanaal. Dit jaar met grootheden als Claptone, Headstrong & Noir op het programma.
Zojuist heeft organisator Matrixx de volledige programmering van het populaire festival Emporium bekend gemaakt.
De eerste vrijdagmiddagborrel in het Centraal Station Amsterdam is een feit. Op vrijdag 1 maart geeft 'de Borrel' een bijzondere vrijdagmiddagborrel op deze geweldige locatie.
Neverland gaat de tweede editie in met een eigen camping. Van vrijdag 12 juli tot en met 15 juli is de camping genaamd 'Luna Village', geopend voor de festivalbezoekers. Luna Village heeft een directe ligging naast het festivalterrein, Megaland in Landgraaf. Aangezien Neverland vorige editie alleen al 16 verschillende nationaliteiten op bezoek had, was de keuze voor een camping al snel gemaakt.
De line-up van We Are Electric Weekender 2019 is uitgebreid met onder andere The Chemical Brothers, Eric Prydz en Richie Hawtin. Verder is ook de komst van Alan Walker en San Holo bevestigd naast vele andere live-acts en dj's. Eerder zijn al namen als Disclosure (dj set), Oscar and the Wolf, Nina Kraviz, Netsky, Charlotte de Witte en Ronnie Flex & Deuxperience aangekondigd. Het festival neemt in Nederland met het aanbod van elektronische (live-)acts op meerdere podia, de ruime eindtijden en bijzondere locatie een unieke plaats in. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 7 juli is het groene Landgoed Velder in Boxtel het toneel van We Are Electric Weekender.
Met headliners als Tale Of Us, Ben Klock, Kölsch, Pan-Pot boekt SWF dit jaar een diverse mix van melodische deephouse tot no-nonsense techno. Met deze muzikaal brede line-up zet de organisatie haar trend door om voor iedere smaak een passende artiest te vinden. Het festival verhuist dit jaar van Blijburg naar het in Amsterdam gelegen Havenpark. Dit terrein heeft zich tijdens ADE bewezen als grootschalige feestlocatie.
Het prachtige, witte eiland van Ibiza wordt beschouwd door velen als dé dans- en feesthoofdstad, bekend om genres zoals house, techno en EDM.
Vunzige Deuntjes op SLAM! Koningsdag
maandag 18 februari 2019
Extra stage zorgt voor een nog groter feest op 27 april!
Het ultieme bedankje van SLAM! aan alle luisteraars die The Boom Room hebben gemaakt tot wat het nu is. Sinds de oprichting van SLAM! in 2005 loopt de zender altijd voorop en nooit achteraan. Het zaterdagavond programma The Boom Room is daar een schoolvoorbeeld van. Binnen vijf jaar is The Boom Room uitgegroeid tot het grootste House en Techno programma van Nederland.
Nederlands dj/productie trio Kris Kross Amsterdam heeft de indrukwekkende mijlpaal van 1 miljard streams bereikt. De groep van Sander Huisman, Jordy Huisman en Yuki Kempees ontving hier gister een award voor uit handen van Twan Huys tijdens RTL Late Night, waar ze te gast waren naar aanleiding van hun #1 hit 'Hij Is Van Mij', samen met Maan, Tabitha en Bizzey.
Op zaterdag 5 oktober vindt de tweede grootschalige editie van Airwalk Indoor Trance festival plaats in De Maaspoort, Venlo. Na een succesvolle eerste editie met ruim 1800 bezoekers komt de top van de trance ook dit jaar weer naar Venlo. Het festival is een samenwerking tussen De Maaspoort, Airwalk Events en Grenswerk.
Line Up Release
vrijdag 15 februari 2019
Gratis toegang & alle leeftijden. Vrijheid hoor je te vieren! Groots en vooral samen. Daarom organiseren we alweer voor de 11de keer Bevrijdingsdag Enschede - zondag 5 mei. Een compleet (te) gek spektakel voor alle gezellige mensen in Enschede en ver daarbuiten.
Highlights Nationale Drug Monitor 2018
donderdag 14 februari 2019
Ecstasy is de populairste uitgaansdrug onder jongvolwassenen. Alcohol en tabak veroorzaken de meeste sterfgevallen als gevolg van middelengebruik. Dat blijkt uit de Nationale Drug Monitor 2018.
Audio Obscura kondigt weer twee zeer speciale events aan, deze keer tijdens Koningsdag- en nacht. Wanneer de stad oranje kleurt zal Audio Obscura de verjaardag van onze Koning vieren met twee nachten in temp. Amsterdam. Voor deze gelegenheid gaat de Amsterdamse evenementen organisatie een samenwerking aan met Joris Voorn's Spectrum en het Zwitserse duo Adriatique.
Oprichtster en eigenares Gladia Soeleman richt zich met haar clubconcept op (jong)volwassenen die behoefte hebben aan een exclusieve party in stijl. Soeleman haalde inspiratie bij buitenlandse clubs uit Europese grootsteden.
Na uitverkochte edities in Rotterdam tijdens New Years Eve & Koningsnacht én een hosting op Kingsland Festival op Koningsdag wordt het tijd voor een eigen festival van TIKTAK in Rotterdam.
Oliver Heldens heeft zijn langverwachte terugkeer naar zijn geboortestad aangekondigd, waar hij maar liefst 2 shows zal geven. Voor het eerst in 4 jaar staat de Nederlandse DJ/producer in Rotterdam met een 18+ show op 12 april en een all-ages shows op 13 april, met Maassilo als dé plek waar het allemaal gaat gebeuren.
Vandaag heeft de organisatie van SLAM! Koningsdag de eerste namen bekend gemaakt voor SLAM! Koningsdag 2019 in Alkmaar. Bassjackers, Jay Hardway, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Nicky Romero, STUK en Ummet Ozcan zullen zaterdag 27 april de Mainstage van het leukste Koningsdagfestival van Nederland betreden.
20 maal hoera voor Metz! 20 jaar? Jazeker. en met deze mijlpaal schaart 'The Real House Event' zich in het illustere rijtje van een van de meest succesvolle en langstlopende concepten van Nederland.
Vier keer is scheepsrecht voor Pleinvrees Festival. Na drie eerdere locaties in zes edities vindt het Amsterdamse Festival een nieuw thuis aan de oevers van het IJ en op een kwartier van het centrum op het NDSM-terrein.
Op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli viert Stereo Sunday haar tiende verjaardag. Om op een unieke manier aandacht te vragen voor haar jubileum editie deelde Stereo Sunday gratis vlaai uit in Venlo. Het tweedaagse festival doet er een schepje bovenop en biedt iedereen de kans om 24 uur lang de Special Birthday Bird Weekend Tickets te kopen voor slechts €15,-.
Voor het 4de achtereenvolgende jaar wordt er in het tweede weekend van juni het leukste dance event georganiseerd van Alkmaar en omstreken. Wat de eerste 2 jaar begon als Fuse, is vorig jaar overgenomen door Beatcoin festival wat uiteindelijk heeft geresulteerd in Devotion Festival Outdoor!
WOO HAH! doet haar status als één van de grootste Europese hiphopfestivals eer aan met een nieuwe aankondiging live-acts. Vandaag voegt de organisatie 15 nieuwe namen toe aan de line-up: Lil Uzi Vert, Pusha-T, Aminé, Bizzey, Comethazine, Jay Rock, Rich The Kid, DJ Maximum, Esko & Friends, Jiri11, Eenhoorn Joost, Snelle, The Gaslamp Killer, Tokimonsta en YBN Cordae.Eerder werden o.a. Travis Scott, Brockhampton, Rae Sremmurd, Skepta, $uicideboy$, Gunna en Sheck Wes al aangekondigd. Hiermee komt het totaal aantal aangekondigde acts op 31 te staan. In totaal zullen er meer dan 60 artiesten te zien zijn bij Beekse Bergen, een bijzonder evenemententerrein waar weekendbezoekers kunnen overnachten op de camping of in luxe bungalows. WOO HAH! vindt plaats van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli 2019. Tickets voor luxe accommodaties waren binnen 24 uur uitverkocht.
Hemeltjelief! Festival 2019
vrijdag 8 februari 2019
Nog even en de lente is daar. Dat betekent Hemelvaart, dat betekent Hemeltjelief! Festival. Met dit jaar voor het eerst geen dier in het thema, maar wel heel veel fantasie: Als een raket.
De toonaangevende Amsterdamse festivalorganisatie Audio Obscura kondigt vandaag hun samenwerking aan met Vujaday Music Festival in Barbados, waar ze op zaterdag 6 april een stage zullen hosten. Gedurende vijf dagen (3-7 april) vindt op locaties verspreid over het eiland Barbados een scala aan events plaats, zowel overdag gehouden als in de nacht. Deze events worden gehouden op de stranden en op andere bijzondere plekken op het eiland.
Het Magazijn in Den Haag slaat na bijna twee jaar een nieuwe koers in voor de invulling van de clubnachten. Zo laat de club de standaard €10,- entree los en wisselt deze in voor gratis entree tijdens de meeste nachten. Daartegenover staan dan twee à drie extra lange clubavonden waar voorverkoop voor wordt gedaan.
Paaspop komt met nieuwe namen
woensdag 6 februari 2019
We breiden de line-up voor Paaspop 2019 uit. Een stoet aan vers-bevestigde namen voor Paaspop 2019 komt met veel kabaal voorbij gedenderd. Hop on!
Work hard, Cash in & go Ult
dinsdag 5 februari 2019
Friends, fun, festivals en keiharde cash. Wat wil je nog meer? Het hele jaar door werken YOUNGsters op de tofste events in Nederland en het buitenland. Van horecawerkzaamheden bij voetbal- en schaatsevents tot horeca en bediening bij beurzen en congressen: YOUNG vind je overal.
Op zaterdag 29 juni vindt op de Pettelaarse Schans in Den Bosch voor de eerste keer het Paradijs van het Zuiden plaats. Voor het festival zal de bijzondere locatie – een stervormig eiland met veel groen en omringd door water – worden omgetoverd tot een paradijselijk oord met vijf podia met verschillende muziekstijlen in een tropische setting. Het festival wordt geproduceerd als samenwerking met partijen zoals Daisy, Vunzige Deuntjes, Rewind, Losjes, Duikboot, Café de Puinhoop en RGB Silent Disco.
Hard Bass 2019
dinsdag 5 februari 2019
Al jaren een begrip in de (hard)dance wereld: Hard Bass. Met duizenden gelijkgestemden in een ram vol Gelredome losgaan op de veste tracks, van euforisch tot aan keihard rammen. Dit jaar wordt een hele speciale editie, want Hard Bass stopt.
Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Lil Kleine en Yellow Claw zijn enkele van de artiesten die organisatoren 4PM Entertainment en E&A Events zojuist hebben aangekondigd voor de zevende editie van Kingsland Festival.
Het Westerpark in Amsterdam is dit jaar voor de vierde keer het toneel van de langste Koningsdagviering van de stad. Met een breed scala aan (inter)nationale house- en techno-artiesten keert het Amsterdamse Cartel op 27 april terug naar het Westergasterrein om zowel binnen, buiten, overdag als in de nacht ruim 5000 bezoekers te ontvangen.
Buitenlandse festivals
maandag 4 februari 2019
Een gezellige sfeer, goede muziek en lekker eten: steeds meer mensen genieten van een weekend op een festival. Nederland kent een aantal leuke en grote evenementen, maar in het buitenland worden er ook ontzettend goede festivals georganiseerd. Alleen maar goed nieuws voor muziekliefhebbers, want zij combineren muziek met een leuke internationale vakantie. Dit zijn de beste festivals in het buitenland.
Heimwee is back!! En deze keer hebben we heimwee naar het schoolfeest! Op 23 maart zal Heimwee Beachclub Sunrise in Best overnemen om het spannendste feestje van jouw jeugd te herleven: het schoolfeest!
Na een geslaagde eerste editie, opent deepsense op zaterdag 9 februari voor de tweede keer haar deuren in Luxor Live in Arnhem. JM Evenementen brengt dan met deepsense wederom een unieke mix van muziekstijlen naar Arnhem met een hoge kwaliteit en de grootste namen uit de scene. Het doel is van het evenement is even weg van de realiteit met een intense beleving van de zintuigen, zoals de naam van het feest ook zegt. Kom naar deepsense Luxor Live en luister, kijk, proef en voel. Beleef de muziek die je zintuigen streelt en je diep van binnen raakt.
Laatste belangrijke punten B.I.T.C.H 2 februari. Kom op tijd! B.I.T.C.H 15 juni laatste kaarten bij vvk winkels.
Hijs de zeilen en trotseer de zeven zeeën. Er wordt gefluisterd over een verlaten paradijs vol juwelen en muzikale pareltjes diep in het hart van Rotterdam. Zet op 3 augustus koers naar het Zuiderpark en zet voet op Treasure Island!
28 februari 2019
HUTS
27 februari 2019
Drumcode Festival kondigt volledige line-up aan
Nieuw Hardtekno event Holy Shit presenteert onder andere Darktek & Radium in Bibelot
City Queens viert 20e verjaardag op 27 april
26 februari 2019
Headliners Dutch Valley festival 2019 bekend
Spinnin' Records artiesten en label genomineerd voor negen International Dance Music Awards
Partnership Apenkooi en Bar-le-Duc: belangrijke stap naar circulaire evenementen
25 februari 2019
Festival Macumba maakt comeback deze zomer met bekendmaking eerste namen
Metz op 9 marrt verhuist naar unieke locatie Het Regeringsgebouw
Armin van Buuren maakt indruk met ongekend A State of Trance 900 spektakelstuk
22 februari 2019
Lange Frans & friends 29 maart in Panama
Kaytranada, Virgil Abloh, FKJ, Yung Lean, HVOB en 40+ anderen maken Melt Festival line-up compleet
Bakermat ontketent door jazz geïnspireerde nieuwe single 'Trouble'
18HRS Festival 2019 maakt line-up bekend
21 februari 2019
Emporium The Zoo presenteert volledige line-up
20 februari 2019
De Borrel presenteert een nieuwe vrijdagmiddagborrel
Neverland lanceert festival camping 'Luna Village'
The Chemical Brothers, Eric Prydz, Richie Hawtin, Alan Walker en San Holo toegevoegd aan programma We Are Electric Weekender
Headliners bezorgen zevende editie SWF grootse line-up
18 februari 2019
Ibiza Goes Hard pakt uit met 5-daags hardcore festival in Ibiza
Vunzige Deuntjes op SLAM! Koningsdag
SLAM! viert de 250e aflevering van The Boom Room in Toffler Rotterdam
15 februari 2019
Kris Kross Amsterdam haalt mijlpaal van 1 miljard streams
Tweede editie Airwalk Indoor Trance Festival
Line Up Release
14 februari 2019
Highlights Nationale Drug Monitor 2018
13 februari 2019
Joris Voorn en Adriatique tijdens Audio Obscura's Koningsdag- en nacht feesten in temp. Amsterdam
Nieuwe nachtclub 'Phantom Antwerp' strijkt neer in havenwijk
TIKTAK komt op 21 september met een eigen festival naar het Lloydplein in Rotterdam
12 februari 2019
Oliver Heldens krijgt standbeeld in Rotterdam en kondigt voor het eerst in vier jaar 2 lokale shows aan
Lucas & Steve, Nicky Romero, STUK en Kris Kross Amsterdam eerste namen SLAM! Koningsdag
De line-up voor Metz 20 jarig bestaan in de Doelen op 30 maart is bekend
Pleinvrees Festival viert nieuwe locatie met avontuurlijke line-up
8 februari 2019
Stereo Sunday trapt kaartverkoop jubileum editie feestelijk af
Met meer dan 50 dj's en 6 stages pakt Devotion Outdoor dit jaar nog dikker uit!
WOO HAH! Festival voegt 15 nieuwe acts toe aan line-up met internationale allure
Hemeltjelief! Festival 2019
7 februari 2019
Audio Obscura kondigt eigen stage aan tijdens Vujaday Music Festival op Barbados
6 februari 2019
Het Magazijn gaat groter, lokaler en gratis
Paaspop komt met nieuwe namen
5 februari 2019
Work hard, Cash in & go Ult
Nieuw festival Paradijs van het Zuiden strijkt neer op eiland in Den Bosch
Hard Bass 2019
Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Lil Kleine en Yellow Claw op zevende editie van Kingsland Festival
4 februari 2019
Cartel en Westerunie onthullen programma voor 18-uurse Koningsdagmarathon
Buitenlandse festivals
Kom fuiven en slowen met o.a. Dio en Darryl
1 februari 2019
deepsense voor tweede keer in Luxor Live
Laatste belangrijke punten B.I.T.C.H 2 februari. Kom op tijd
Crazy Sexy Cool maakt thema 2019 bekend