Partyflock
 
Nieuws · november 2019
­ Nederland
Spinnin' Records viert dit jaar het 20-jarig bestaan, met als hoogtepunt een uniek verjaardagsfeest, vrijdag 6 december in de roemruchte Amsterdamse club Paradiso! De line-up bestaat uit verschillende Spinnin' artiesten, van legendarische namen tot aanstormende talenten, samengebracht in exclusieve back2back DJ-sets.
Vandaag verschijnt het laatste deel van het vierdelige project en tevens vijfde studioalbum van Sévaio Mook, beter bekend als Sevn Alias: 'Twenty Four Sevn 4'. De 23-jarige rapper, gekenmerkt door misschien wel de hoogste productiviteit van alle Nederlandse artiesten, laat op deze plaat een hongerige, return-to-form Sevn Alias horen, bewapend met klassieke, rauwe teksten over zijn leven, en verhalen over – en ván de straat.
SLAM! en Dedicated Bookings hebben een contract getekend voor drie jaar en staan daarmee aan de start van een nieuwe, langdurige samenwerking. Al jaren tourt SLAM! door het hele land met roadshows en gaat dit per direct uitbreiden met festival hostings en dj acts. Met Dedicated Bookings heeft SLAM! een partner gevonden om de volgende stap te zetten en daarmee SLAM! onder een groter publiek onder de aandacht te brengen.
Vandaag verschijnt de nieuwe Nederlandstalige single en videoclip van rapper en songwriter Brainpower. Op '1999-2019' blikt Brainpower terug op zijn 20-jarige carrière; de single verschijnt dan ook exact 20 jaar na zijn eerste release 'Lyricist'. '1999-2019' is de 75ste single van de Amsterdamse rapper.
Verlang je al een tijdje naar een gezellige ladies night out samen met je vriendinnen, maar is er tot nu toe nog geen feest voorbijgekomen waar jouw party hart sneller van ging kloppen? No worries, Poke & Dyna got you!
Pionier en grootheid in de Nederlandse dance scene, Saskia Slegers, viert op 14 december in de Warehouse Elementenstraat het dertigjarig bestaan van haar eigenzinnige Nederlandse label Djax Records. Fans uit heel Europa komen raven op snoeiharde beats van onder andere dj Skull, Pet Duo, Terrace en Junk Project. De platenbaas én dj, alias Miss Djax, houdt niet van hokjesdenken. Ook binnen haar muziek en label doet ze geen concessies. "Ik pas me niet aan en doe in mijn werk wat ik zelf leuk vind."
3,2,1 en snoeihard gaan! Je bent van harte uitgenodigd om met ons tijdens oud en nieuw af te tellen op het grootste Indoor Festival van Nederland! Records worden verbroken, de beste artiesten van het moment zullen acte de présence geven én we hebben nog enkele verrassingen in petto! De klok tikt dus tel met ons af in één van de vijf steden waar TIKTAK, samen met Vunzige Deuntjes, van 2019 verleden tijd zal maken.
Wat doe je als legendarisch DJ-duo als je ieder je eigen weg wilt gaan, en trots kunt terugblikken op een duizelingwekkende internationale carrière die een kwart eeuw geleden uit de startblokken schoot? Als je het waanzinnig mooie jaar 2019 (met maar liefst 300.000 bezoekers) wilt afsluiten door je fans nog één laatste eer te bewijzen?
RAM viert 25-jarig jubileum
woensdag 27 november 2019
Reeds 25 jaar is de Amsterdamse Dj/Producer RAM al actief in de Dance scene. Om dit groots te vieren heeft hij alles op alles gezet om zijn hoogst gepositioneerde Bucketlist item weg te kunnen strepen. Zijn eigen show "Essence of Trance" in de legendarische, poptempel Paradiso! En het gaat gebeuren, op zaterdag 18 januari 2020.
Wat doe je als legendarisch DJ-duo als je ieder je eigen weg wilt gaan, en trots kunt terugblikken op een duizelingwekkende internationale carrière die een kwart eeuw geleden uit de startblokken schoot? Als je het waanzinnig mooie jaar 2019 (met maar liefst 300.000 bezoekers) wilt afsluiten door je fans nog één laatste eer te bewijzen?
Na een zeer geslaagde eerste editie keert het Arnhemse festival Zomervreugde op 20 juni 2020 terug. Uitgerekend op de eerste dag van de zomer zal het festival plaatsvinden, opnieuw op Papendal bij Arnhem. Met 5.000 bezoekers was het festival vorig jaar compleet uitverkocht. De organisatie, bestaande uit Vunzige Deuntjes, Watermeloen en Luxor Live, pakt dit jaar daarom extra groot uit!
After last year's sold out edition, we are back! #MMB, the brand-new worldwide concept, will have its second edition at the massive rave venue the Onderzeebootloods in Rotterdam (The Netherlands) on December 31st.
HARD
maandag 25 november 2019
Op 4 december aanstaande is de verschijning en officiële boekpresentatie van HARD: de autobiografie van dj/producer Fabian Bohn aka Brennan Heart. Vanaf 19.00 uur zijn fans, vrienden en andere genodigden van harte welkom in het DeLaMar Theater te Amsterdam.
DJ Pat B schrijft boek
maandag 25 november 2019
DJ Pat B (Patrick Burremans) uit het Belgische Hoogstraten verdiend al bijna 20 jaar zijn brood met draaien. Hij is een graag geziene gast op evenementen en festivals in Nederland en België binnen het hardere genre. Er zijn dus weekenden dat hij niet in een privéjet afgeladen met fotomodellen naar een boeking toe vliegt. Zijn leven staat dus niet bol van de "sex, drugs en electronische muziek". Toch heeft hij een interessant verhaal te vertellen, niet alleen via zijn muziek, maar ook vanaf nu met zijn eigen boek!
Op 28 maart 2020 wordt het zomerse gevoel naar binnen gehaald! Festival Strand presenteert: Strand Indoor 90's & 00's. Na opnieuw een succesvolle zomereditie, is de organisatie terug met een indoor concept. Namen als Paul Elstak, Twenty 4 Seven, Jody Bernal en vele anderen kun je live aanschouwen tijdens Strand Indoor. Weer of geen weer, de zon schijnt hier altijd!
History of Hardcore is terug! Zaterdag 15 februari knalt de dikste millennium en early hardcore door de Fun aka North Sea Venue aka Hemkade! Tijdens deze tweede editie brengen we een ode aan de labels die volgens de organisatie een cruciale rol hebben gespeeld in de vorming van de hardcore historie zoals wij hem nu kennen: (A-Z) Babyboom, BZRK, Enzyme, MOH, Mokum, Ruffneck, Third Movement en Traxtorm.
Meer dan 10.000 bezoekers hebben Thunderdome never dies, de documentaire over het iconische Thunderdome-feest, in de bioscoop gezien. De film heeft daarmee de Kristallen Film-status behaald. Regisseurs Ted Alkemade en Vera Holland, producenten Rogier Jaarsma en Edvard van 't Wout en cameraman Bob Alkemade namen de award in ontvangst. De Kristallen Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds. Thunderdome never dies is de derde film die in 2019 de Kristallen Film Award ontvangt.
Armin van Buuren kondigt een vierde 'This Is Me'- show in de Ziggo Dome aan op zaterdag 23 mei 2020. Eerder deze maand bracht Armin van Buuren naar buiten dat hij in mei twee shows zou geven. Voor zijn meest loyale fans is er op woensdag 20 mei 2020 een exclusieve première avond toegevoegd. Hij maakte zojuist in de 538 Ochtendshow met Frank Dane bekend dat deze drie shows in de voorverkoop binnen recordtijd reeds volledig uitverkocht zijn.
SFEER indoor 5 years Anniversary gaat verhuizen en wel naar de Central Studios in Utrecht en wel op 18 april 2020. De afgelopen editie's waren steeds ruim van tevoren volledig uitverkocht en moesten helaas veel geïnteresseerden teleurstellen.
Young Cult Club
donderdag 21 november 2019
Je vindt Lovelee op de Lijnbaansgracht 238, in het hart van Amsterdam. Lovelee is een Young Cult Club: een community van gelijkgestemden die zich willen ontplooien op het gebied van Music, Art & Ideas. Lovelee is voor jonge Amsterdammers, door jonge Amsterdammers. De oprichters van Lovelee zijn de groep vrienden achter de Chin Chin Club en Hula Hula: Danny (30), Joy (27), Kaihan (29), Oscar (30) en Tan (25). Samen willen zij vanaf 29 november aanstaande de legacy van de Sugar Factory
Dinsdag 24 december tijdens kerstnacht staat Rotterdam in het teken van Black Tie! Met CLUB Villa Thalia als unieke setting en een ongekende show zorgt Black Tie ervoor dat jouw kerst dit jaar een extra erotisch randje krijgt. Dit jaar schittert het thema: 'Red Light District'
Amsterdam, 21 november 2019 - Op de plek waar nachtclub Claire haar deuren afgelopen maand sloot komt een nieuwe restaurant in combinatie met een club. Het geheel is een initiatief wat de oude eigenaren samen met de teams achter feestconcepten Bambu, Terug Naar Toen, Happy Feelings en Rewind hebben opgezet. Op zaterdag 7 december opent Oliva haar deuren. Letterlijk deuren, in meervoud, want er zijn twee entrees met ieder een andere beleving.
Frenna's Bday Bash
donderdag 21 november 2019
Op zaterdag 23 november is het tijd voor de birthday bash van het jaar, en dat kan er natuurlijk maar één zijn: Frenna's Bday Bash!
De zomer wordt zonniger dan ooit met 180+ mega acts op 11 area's verspreid over het ultieme weekend festival eiland op vrijdag, zaterdag en zondag. Bij REBiRTH Festival 2020 gaat het feest altijd door!
Al langere tijd leeft een heerlijk broeiend idee tussen bauhauz en Planet Rose om samen een geweldig evenement te organiseren, en er voor te zorgen dat een breder publiek elkaars muzikale wereld ontdekken en volop beleven.
De voorverkoop voor Zwart Cross 2020 gaat op zaterdag 23 november van start. Vanwege de grote vraag heeft de organisatie van Zwarte Cross, Feestfabriek Alles Komt Goed BV, besloten om de campingcapaciteit te verhogen van 26.500 naar 30.000 bezoekers.
Qlimax 2019 Symphony of Shadows
dinsdag 19 november 2019
t's time to gather all desciples
GelreDome is ook dit jaar weer het decor voor een magische avond als duizenden Qlimax fans verzamelen. Verwacht een groteske show, een imposante stage en artiesten die on top of their game zijn. Zij nemen je mee in het verhaal van de Symphony Of Shadows, met in de hoofdrol natuurlijk anthem-maker B-Front. Dit is de ultieme beleving waar muziek, storytelling, de artiesten en de fans samenkomen: Qlimax.
Paaspop kondigt eerste 40 acts aan
dinsdag 19 november 2019
Paaspop kondigt eerste 40 acts aan, o.a. André Hazes, Anouk, Kensington, Krezip, Netsky, Parkway Drive, Paul Kalkbrenner, Sean Paul
De winter moet nog goed en wel beginnen, maar Beachclub FUEL is alweer druk bezig met het nieuwe strandseizoen! Zaterdag 21 maart trapt Beachclub FUEL het seizoen af met een 4 uur set van Roog & Erick E! Een heerlijk vooruitzicht om de donkere maanden door te komen!
Deze week maakte producer Reverse bekend dat hij zijn eigen label is gestart in samenwerking met Top Notch: BOOMIN' Recordings. Met het label wil Reverse zich richten op nieuwe talenten: "Het plan is om muziek uit te brengen in meerdere genres en me te richten op alles wat tussen pop en urban in zit. Daarnaast denk ik dat er in Nederland veel ruimte is voor nieuw talent, en wil ik vrouwelijke artiesten graag supporten."
De meest beruchte doorbabe van Nederland, Miss X en haar Team Erofeestjes heten jullie van harte welkom in "Villa X". Een puur erotisch pretpaleis van genot over twee verdiepingen de beste beats, spanning, sex en plezier!
Ondanks dat hij vooral bekend staat als een artiest die menig dansvloer in vuur en vlam zet, heeft Joris Voorn altijd zijn intenties duidelijk gemaakt om graag gezien te willen worden als muzikant in de meest traditionele zin van het woord. Eerder al bracht hij drie geprezen studio albums uit die zijn gevoel voor muzikaliteit en arrangement duidelijk lieten zien. Zijn vierde album '\\\\' [four] komt vandaag uit: het glorieuze hoogtepunt van zijn studio-inspanningen tot nu toe.
WOO HAH! is genomineerd in de categorie 'Best Medium Sized Festival' tijdens de European Festival Awards. Het festival maakt kans in de prijzen te vallen voor de 6de editie van het festival dat plaatsvond op evenemententerrein Beekse Bergen, Hilvarenbeek (regio Tilburg). De award wordt uitgereikt op woensdag 15 januari tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen.
De 12e editie van Freshtival zal aanstaande zomer geen twee, maar drie dagen beslaan. Voorgaande jaren moesten duizenden feestgangers genoegen nemen met twee dagen feest, maar dat is verleden tijd. 29, 30 en 31 mei 2020 is het drie dagen los gaan op recreatiepark Het Rutbeek.
Spinnin' Records viert 20e verjaardag
woensdag 13 november 2019
Spinnin' Records viert dit jaar het 20-jarig bestaan, met als hoogtepunt een uniek verjaardagsfeest, vrijdag 6 december in de roemruchte Amsterdamse club Paradiso! De line-up bestaat uit verschillende Spinnin' artiesten, van legendarische namen tot aanstormende talenten, samengebracht in exclusieve back2back DJ-sets.
Dave Clarke is geboren en getogen in Brighton, Engeland, maar woont momenteel in Amsterdam, een stad die zijn leven en werk positief veranderde. Hij is de zoon van een technologie-liefhebbende vader en een disco-soul-liefhebbende moeder, het stond in de sterren geschreven dat Clarke in de muziek business zou belanden.
Armin van Buuren komt met zijn meest persoonlijke en intieme show tot nu toe: 'This Is Me', dat maakte hij vandaag bekend op Radio 538 in de Coen & Sander show. Op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 22 mei 2020 staat de wereldberoemde dj in de Ziggo Dome in Amsterdam.
ID&T heeft de 60% aandelen van oprichter Stacey Dijkstra in VD Events (''Vunzige Deuntjes'') overgenomen.
Op zaterdag 16 november volgt de tweede editie van Essence of Trance in Paradiso-Noord, Amsterdam. Na het opvallende succes van RAM's Essence of Trance heeft Nocturnal Animals opnieuw een raspaardje van stal gehaald. Iemand met ruim 20 jaar ervaring op het hoogste tred van de Trance scene en een disco grafisch portfolio waar je u tegen zegt. Met trots presenteert NA jou niemand minder dan Richard Durand!
Thunderdome Never Dies
maandag 11 november 2019
Op donderdag 14 november gaat Thunderdome Never Dies in première. In de tachtig minuten durende film wordt teruggekeken op het ontstaan en de geschiedenis van één van de sterkste jongeren/muziekculturen van Nederland en ver buiten de landsgrenzen.
Vandaag brengt Lil Kleine in samenwerking met Samsung een bijzondere nieuwe videoclip uit waar iedereen in mee kan spelen. In deze video van zijn nieuwe single 'Blijven' is te zien hoe Lil Kleine in een zinderende achtervolging probeert te ontkomen aan een groep gangsters. Fans kunnen nu de rol van Lil Kleine's handlanger spelen...
Na een heerlijke zomer en het geweldige steeds meer succesvolle Full Moon Festival, wat elke jaar groter en drukker wordt bezocht, op het mooie festivalterrein De Ven in Spaarnwoude met verschillende areas. Er is een grote Mainstage met vette tribal sounds van Full Moon, een hardere area met dj's zoals The Darkraver, Sound Rush, Dr Rude en Thera, een gezellige Open Outland stage met dj's zoals Dimitri, Gregor Salto, D-Rashid en andere grote namen en natuurlijk niet te vergeten en trance area gehost door Grotesque!
Saskia Slegers, beter bekend als Miss Djax, is pionier en een grootheid in de Nederlandse dance scene. De Acid Queen viert op 14 december het dertigjarig bestaan van haar platenlabel Djax Records samen met Technargy in de Warehouse Elementenstraat.
De Achterhoekse organisatie Magistraal Events, bestaande uit Pim te Loeke, Jaap Bruijstens, Joris Nieuwenhuis en Ingmar Brandt, heeft een succesvol jaar achter de rug. Niet alleen groeien de indoor feesten, maar ook hun eigen outdoor festival 'Fahrenheit' was dit jaar weer uitverkocht. De organisatie sluit het succesvolle jaar af op 9 november, in het inmiddels voor hen thuishonk: De Radstake, te Heelweg.
Op vrijdag 23 oktober komt The Chainsmokers voor een show naar de Amsterdamse Ziggo Dome. Het concert dat plaatsvindt tijdens het Amsterdam Dance Event in 2020 maakt deel uit van hun Euro Tour.
De Limburgse DJ en eigenaar platenmaatschappij Xzata Music, Michiel de Jong (DJ XZATIC), heeft samen met NHA Opleidingen, DJSchool én softwarefabrikant MAGIX een opleiding samengesteld waarmee je in een handomdraai DJ & Muziekproducer kunt worden.
Het is inmiddels bijna vijfentwintig jaar geleden sinds 'Not An Addict' van de Belgische band K's Choice wereldwijd succes vergaarde, maar dankzij Ran-D en Psyko Punkz is de megahit nu weer nieuw leven ingeroepen. In samenwerking met Sam Bettens, de zanger van K's Choice, staken de Nederlandse hardstyle-acts de track in een nieuw jasje om zo 's werelds grootste festivals op hun kop te zetten, zoals eerder dit jaar tijdens Defqon.1.
Broederliefde is officieel terug! De grootste rapgroep van het land lanceert vandaag het gloednieuwe album 'Broeders', het eerste wapenfeit van Emms, Sjaf, Mella, Jerr en DJ Edson sinds 'We Moeten Door 2' (met o.a. monsterhit 'Hoe Je Bent') uit 2018.
Nicky Romero en Mike Williams brengen vandaag via Nicky Romero's label Protocol Recordings hun langverwachte samenwerking Dynamite officieel uit. De opzwepende track maakt al langere tijd deel uit van de DJ-sets van Romero en Williams en is daardoor inmiddels uitgegroeid tot een fanfavoriet.
Een dichter op de dansvloer
vrijdag 1 november 2019
Spoken word wordt steeds populairder in Nederland. Deze woordkunst is het best te beschrijven als "performance-poetry". Wie er vanaf 2009 al actief is in deze scéne is Justin Samgar. Begonnen als huisdichter bij Spuiten en Slikken en later overal in Nederland te zien als spoken word artiest bij onder andere Lowlands, Mysteryland, Paradiso en Melkweg. Inmiddels brengt hij muziek uit onder de naam SpaceAgePoetry. Hierin combineert hij Nederlandstalige poëzie en spoken word met de elektronische muziek van techno producers uit verschillende landen. Nog niet eerder in Nederland werden deze genres samengevoegd. Volgende week verschijnt zijn nieuwste single Rattenfänger.
29 november 2019
Spinnin' Records viert 20e verjaardag
Sevn Alias brengt laatste deel uit van Twenty Four Sevn
SLAM! gaat langdurige samenwerking aan met Dedicated Bookings
28 november 2019
Brainpower brengt nieuwe single '1999-2019' uit
Ladies Night Out met Poke, Dyna en de heetste beats
27 november 2019
Mother of acid-techno, Saskia Slegers, viert dertigjarig bestaan Djax Records
TIKTAK presenteert het grootste NYE Indoor Festival van Nederland!
Charly Lownoise & Mental Theo zetten punt achter duo-carrière
RAM viert 25-jarig jubileum
26 november 2019
Charly Lownoise & Mental Theo zetten punt achter duo-carrière
Zomervreugde Festival keert terug in 2020
25 november 2019
MEET ME BACKSTAGE invites Marco Carola and Loco Dice at New Year's Eve 2019
HARD
DJ Pat B schrijft boek
22 november 2019
Strand indoor haalt grootste 90's namen naar Central Studios
History of Hardcore 2020 Praise the labels
Kristallen Film voor Thunderdome never dies
Armin van Buuren verkoopt binnen recordtijd drie keer Ziggo Dome uit
Sfeer indoor gaat verhuizen! En komt met extra early-bird tickets
21 november 2019
Young Cult Club
Red Light District in Rotterdam tijdens Black Tie X-Mas Eve
Opening nieuwe club & restaurant op Rembrandtplein
Frenna's Bday Bash
Rebirth Let's kick off the festival season together
20 november 2019
Geweldige feesten verdienen een vervolg
19 november 2019
Kaartverkoop Zwarte Cross 2020 start op 23 november
Qlimax 2019 Symphony of Shadows
Paaspop kondigt eerste 40 acts aan
Beachclub FUEL opent strandseizoen 2020 met 4 uur set Housequake helden Roog & Erick E
15 november 2019
Producer Reverse start eigen label BOOMIN' Recordings
Villa X na 10 jaar terug in Club Organza
Joris Voorn brengt langverwachte vierde studio album uit genaamd '\\\\'
14 november 2019
WOO HAH! genomineerd voor 'Best Medium-Sized Festival' bij European Festival Awards
Freshtival 2020 geen twee, maar drie dagen
13 november 2019
Spinnin' Records viert 20e verjaardag
Teknoville met Dave Clarke, 7 december in Radar
Armin van Buuren komt eenmalig met meest persoonlijke show ooit
12 november 2019
ID&T neemt meerderheidsbelang in Vunzige Deuntjes
Richard Durand Live met Christina Novelli en RAM op 'Essence of Trance'
11 november 2019
Thunderdome Never Dies
8 november 2019
Lil Kleine nodigt iedereen uit om mee te spelen in zijn nieuwe gepersonaliseerde clip 'Blijven'
White Moon 16 november komt met nog nooit vertoonde led- en lasershow & decor!
7 november 2019
Djax Records viert haar dertigjarig bestaan in Warehouse Elementenstraat Amsterdam
6 november 2019
Magistraal Events sluit jaar in stijl af
4 november 2019
The Chainsmokers naar Ziggo Dome tijdens ADE 2020
DJ XZATIC, NHA & MAGIX lanceren opleiding DJ en Muziekproducer
1 november 2019
Ran-D en Psyko Punkz maken nieuwe versie van K's Choice-hit "Not an addict"
Broederliefde dropt gloednieuw album 'Broeders'
Nicky Romero en Mike Williams lanceren nieuwe track Dynamite
Een dichter op de dansvloer