Partyflock
 
Nieuws 2019
­ Nederland
Zijn positie als meest legendarische straatrapper van Nederland weet Hef met een bijzondere mijlpaal te claimen. Vandaag is hij met 'Tranen' op nummer 1 binnengekomen in de Nederlandse album charts - slechts een week na de release. Eerder dit jaar wist hij ook al de nummer 1-positie te bemachtigen met zijn album 'Koud'. Hiermee is hij de eerste Nederlandse artiest ooit die dit weet te bereiken in slechts één jaar tijd. Vandaag werd Hef verrast bij hem thuis met het nieuws.
Q-dance en Art of Dance, twee van 's werelds grootste organisatoren van hard dance evenementen, bundelen de krachten voor een nieuw alles-in-1 vakantie-en festival concept: VAQATION.
Na een geslaagde eerste editie in Tilburg staat de 2e editie al ingepland op 28 december 2019. Met een nog betere line up, volop entertainment, de beste special effectten en het mooiste publiek van Nederland. 7 DJ'S waaronder Ruben Vitalis, Des Santos, Maus, Maximo, Mep Stones, I-CLUAD, Blaezinn, Vandalos en Italiander zullen de beste house beats uit de speakers van de Winkel van Sinkel laten knallen! Om de avond compleet te maken hosten maarliefst 2 MC'S de avond. MC G en de internationale bekende MC Iceman de avond.
Organisatoren de Borrel en Vrijmiboot hebben vijf unieke locaties uitgekozen voor bijzonder gezellige oud en nieuw feesten. Concertgebouw de Doelen, de Pier van Scheveningen, de Foodhall van Arnhem, EVE in Tilburg en de monumentale Koepelkerk van Amsterdam worden 31 december omgetoverd tot pop-up club met DJ's, food, bubbels, karaoke, oliebollen en de leukste mensen van de stad.
Bluetiek-In New Years Party
maandag 23 december 2019
Al enige jaren is Hal 4 in Rotterdam onze Bluetiek-In locatie en in deze exclusieve venue brengen we je weer terug naar de jaren 80/90 toen Bluetiek-In/Network een fenomeen in Nederland was. Je kan hier lekker minglen, socializen en dansen met de mensen van vroeger op de muziek van toen.
Heroes of Techno
maandag 23 december 2019
Na enige jaren van afwezigheid keert het Techno concept "Heroes of Techno" in 2020 weer terug in Poppodium P60 in Amstelveen.
Jebroer breidt zijn internationale repertoire uit met een samenwerking met de wereldberoemde Belgische DJ Regi. Nadat ze elkaar al eerder in de wandelgangen hadden gesproken vond Regi de perfecte Jebroer-melodie, Jebroer voegde daar zijn kenmerkende topline aan toe. Het resultaat was 'Rebel', een track met sterke beats en Nederlandstalige rap.
SFEER indoor 5 years Anniversary gaat verhuizen en wel naar de Central Studios in Utrecht en wel op 18 april 2020. De afgelopen editie's waren steeds ruim van tevoren volledig uitverkocht en moesten helaas veel geïnteresseerden teleurstellen.
De Achterhoekse organisatie Magistraal Events, bestaande uit Pim te Loeke, Jaap Bruijstens, Joris Nieuwenhuis en Ingmar Brandt, heeft een succesvol jaar achter de rug. Niet alleen groeien de indoor feesten, maar ook hun eigen outdoor festival 'Fahrenheit' was dit jaar weer uitverkocht. De organisatie sluit het succesvolle jaar af op 9 november, in het inmiddels voor hen thuishonk: De Radstake, te Heelweg.
Unleashed New Year's Party
donderdag 31 oktober 2019
With great pride and pleasure, we announce our grand New Year 2020 celebration will take place in one of the world's most famous and beautiful venues, Amsterdam's center of art, music and nightlife culture, PARADISO Amsterdam.
Vrijdag 8 november opening MUNCH
donderdag 17 oktober 2019
Stuivend door het nachtleven, nieuwe creaties en bizarre verhalen. De opening van MUNCH is op vrijdag 8 november en stof zal het doen opwaaien. de aftrap is met een terugkerende factor in de naam van een onderscheidende nieuwe avond: OPIUM. De zwarte loper ligt uit om 22.10 uur en dan ben je welkom in onze 'eigen' vibe.
Met 4 muziek area's, een casino, een wedding chappel, een "Gentlemens Club" is BLSSD at Las Vegas the place to be op 2 november. Niets staat je in de weg om je volledig onder te dompelen in de Las Vegas vibe!
Amsterdam Dance Event has all of the ingredients, but it's up to you to cook up your own unique festival experience. Like with a marathon, it doesn't hurt to prepare.
ADE Hangover sluit zondag 20 oktober het Amsterdam Dance Event af met een passend programma op de NDSM-werf. Initiatiefnemers Amsterdam Dance Event, Into the Woods en Stichting NDSM-werf willen hiermee iets terug aan de stad en de nieuwsgierige Amsterdammers geven. Het gratis toegankelijke festival biedt vermaak voor jong, oud en iedereen die de drukke week van clubnachten waardig wil afsluiten. De industriële locatie wordt gevuld met live muziek, DJs, platenmarkt, hottubs, arcade games en kunstinstallaties.
Vandaag zijn er negen nieuwe feestartiesten aan de line-up van het Grootste Feestcafé van Nederland toegevoegd. Ook Ronnie Ruysdael, Lawineboys, Gebroeders Rossig, John West, Henny Huisman, Lamme Frans, Abba Fever, DJ galaga en Factor 12 maken deel uit van de eerste editie van het Grootste Feestcafé op zaterdag 25 januari in Ziggo Dome. De kaartverkoop hiervan is reeds begonnen.
Suppression presents xtra raw
donderdag 12 september 2019
Suppression is back on the 7th of December at the North Sea Venue, Zaandam. With two sold out editions in this location (The Extreme & FearTheGearXXL) it's time to redefine what Suppression truly stands for: Rough hard XTRA RAW dancefloor bangers together with a sharp energetic atmosphere. The dedicated crowd can party from 14:00 till 01:00 on the best mix of the coolest versus sets and the best talents.
Op zaterdag 14 september 2019 wordt sinds jaren weer de Dance Parade georganiseerd en daar moet je bij zijn! Dit jaar vertrekken we vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel.
Pablo Discobar en Under The Palm Trees slaan de handen ineen voor een 16 uur durende dansmarathon. Cabane Festival brengt de jonge honden en gevestigde namen van de house in Europa bij elkaar voor een zomers extravaganza. Waan je in tropische sferen met de sets van o.a. Bambounou, William Djoko B2B met Cincity, Makossa, Mauro Moreno en Pablo Discobar Soundsystem.
Get ready because we're celebrating seven years of Don't Let Daddy Know, and we have every intention to celebrate that milestone the right way! However, a night of #DLDK won't be complete without the most beautiful party people in the world, and yes, that's why you are invited. With seven years of #DLDK behind us we're ready to present the biggest and most epic DLDK weekender yet on March 6th & 7th at the massive Ziggo Dome, Amsterdam. Pre-register now for the exclusive pre-sale on August 26th at 10 AM (CEST).
Vroeger Was Alles Beter
dinsdag 23 juli 2019
Sluit ramen en deuren en houd kinderen veilig binnen, want The VWAB-Team is klaar voor actie! De organisatie van Vroeger Was Alles Beter heeft alle leden van het professionele team bekendgemaakt: "De plannen voor extreme chaos zijn compleet."
Op zaterdag 14 december gaat PT Events de uitdaging weer aan met een Flower Power editie van het Grotesque Indoor Festival in de Maassilo. Na 2 jaar op rij uitgeroepen te zijn als Nederlandse beste indoor festival zijn de verwachtingen natuurlijk hooggespannen. Om deze wederom te overtreffen zijn de voorbereidingen al in volle gang. Om het 10-jarig bestaan te vieren zal de organisatie extra bloemetjes buiten zetten!
Maxx Monopoli, beter bekend als The Stunned Guys, heeft aangekondigd een punt te zetten achter zijn DJ carrière. Na 26 jaar gevuld met meer dan 200 tracks en talloze optredens, wordt 2019 het laatste DJ jaar voor de Italiaanse Traxtorm Records oprichter.
Ook zo'n zin in de zomer
vrijdag 14 juni 2019
Ben jij al in zomerse sferen? Wij in ieder geval wel!
Promoter Uhmpire Music (Ibiza/Barcelona) organiseert voor de tweede keer op rij het techno festival Uhm op zaterdag 6 Juli. Vorig jaar nog in de gouverneurstuin en dit jaar op het industrieterrein aan de Havenkade op de binnenplaats van de
Ondernemersfabriek Drenthe.
Voor het vierde jaar op rij opent Metropole Orkest officieel het Amsterdam Dance Event met een bijzondere samenwerking.Op woensdag 16 oktober deelt 's werelds meest veelzijdige orkest het podium van de Rabozaal van de Melkweg met songwriter/producer SOHN. De live-elektronica en prachtige stem van SOHN komen samen met het orkestrale geluid van het Metropole Orkest onder leiding van dirigent Hans Ek.
Eerder deze week werd al aangekondigd dat Rey Tranquilo is getekend bij Top Notch. 'Green On Me' is daarvan het eerste wapenfeit. De 20-jarige, veelzijdige artiest won vorig jaar De Grote Prijs van Nederland en stond al op festivals als WOO HAH! en SMIB TNO Fest. Ook was hij het gezicht van de laatste Zalando campagne. Momenteel is hij op TV te zien als jurylid in het RTL-programma All Together Now. De single 'Green On Me' is via Spotify te beluisteren. De bijbehorende video is geschoten in Miami en is via YouTube te bekijken.
Betty Ford Clinic met Erick E
woensdag 29 mei 2019
Op de avond van 1e Pinksterdag gaat het gebeuren. De Betty Ford Clinic keert na jarenlange afwezigheid terug naar Rotterdam. De gloednieuwe club Reverse wordt het toneel van dit spektakel.
Met slechts drie jaar aan producerervaring is de grote stap gemaakt en heeft toetredend hardcore dj Tim Jonkman (a.k.a GridKiller) zich bij het team van Neophyte Records gevoegd.
G-Town = The Party
donderdag 16 mei 2019
Na een grandioos feest ter ere van het 25 jarig bestaan in 2018 gooit G-Town Madness er nog een dikke party tegenaan. Op zaterdag 18 mei 2019 zal Huize Maas te Groningen wederom uit elkaar knallen met de dikste Early, Hardcore, Millennium en Oldschool!
Verscholen tussen de bomen van het Hulsbeek vind je tijdens het Fields of Joy Festival 'de Boomhut'. De gekste area van het festival en misschien zelfs wel de area met het grootste feestje! Op 6 juli 2019 zijn er optredens van o.a. Mr. Polska, Bonnie St. Claire en Rapper Sjors.
In november 2018 lanceerde RIMON haar debuut EP "BBYGIRL FOCU$", bestaand uit 6 tracks die gaan over een moeilijke periode uit haar leven. Opgesplitst in 3 fases – verliefdheid, heartbreak/pain en - uiteindelijk - zelfreflectie en groei.
Nederlandse DJ en producer Bakermat heeft zojuist zijn nieuwste single 'Learn To Lose (feat. Alex Clare)' uitgebracht.
SDE Kingsnight
dinsdag 23 april 2019
Aanstaande vrijdag 26 april is het weer koningsnacht. Op deze avond zal Schiedam Dance Event (SDE) weer een knallend feest verzorgen in Zaal Beatrix te Schiedam.
Het aftellen is begonnen, de ski's gaan uit het vet, de snowboards worden in de wax gezet en de outfits al in de wintersport koffer. Maar vergeet ook zeker je partymood niet, want het Dutchweek Festival 2019 is bijna een feit!
Recordpoging vindt dit jaar plaats tijdens Kingsland Festival in Rotterdam
Ashanti, Dru Hill, Ja Rule en Ryan Leslie toegevoegd aan de spetterende line-up van Vestiville 2019
Heb jij dat ook?
vrijdag 29 maart 2019
Jarenlang die ene vriend of vriendin van vroeger niet gezien en dan opeens kom je elkaar weer tegen. Het gevoel van toen speelt op. Jouw innerlijke ik komt weer naar boven. En eigenlijk willen jullie weer de boefjes zijn van vroeger. Altijd samen knallen, ieder weekend, dag in dag uit!
Breeze Festival outdoor editie
woensdag 27 maart 2019
Met veel trots presenteert Salsa Breeze de vijfde editie van Breeze Festival! Na een reeks succesvolle outdoor en indoor edities is het tijd voor een nieuwe outdoor editie op een gloednieuwe locatie. Op zondag 23 juni 2019, van 13:00 tot 23:00 uur, staat het strand van Recreatiepark Hemelrijk geheel in het teken van Salsa, Kizomba, Caribbean, Eclectic en Bachata.
Lakedance, op zaterdag 18 mei op Aquabest nabij Eindhoven, kent wederom een line up om van te watertanden. Onder meer Lucas & Steve en Ummet Ozcan zijn te vinden op de mainstage, terwijl The Partysquad en Ruthless zijn aangetrokken voor de Winter Park stage. Brainpower en DIO zijn te verwachten op de Heimwee stage.
Q-Dance komt met een line-up om van te smullen. Tijdens Koningsnacht wordt de bezoeker optimaal verwent met hardstyle artiesten zoals B-Front, Bass Chaserz, Frequencerz, Keltek, Primeshock, Retrospect, Sound Rush en natuurlijk MC DL! Tevens sluit D-Fence de avond af met een knetterend geweld aan uptempo hardcore.
Gezocht: Vrijstad-burgemeester
donderdag 7 maart 2019
Vrijstad Festival, hét nieuwe bevrijdingsfestival in Utrecht dat 5 mei voor het eerst plaatsvindt, is op zoek naar een burgemeester. Een die weet hoe een mooi feestje te bouwen. Een die boordevol gekke ideeën zit. Een die uitblinkt in lintjes doorknippen. Een die weet wat te doen met €1500, vrij te besteden voor de stad. Maar vooral een die buiten de kaders denkt, want dat is waar Vrijstad Festival immers voor staat. Niet voor niets is het motto 'Doe maar gek, dan doe je al normaal genoeg!'.
Ongeveer een jaar na de release van zijn vorige DLDK-anthem maakt de Nederlandse dj en producer Sem Vox vandaag weer zijn opwachting met een kolossale track. 'Let's Go', zijn gloednieuwe single, is de anthem van Don't Let Daddy Know Amsterdam 2019, de nieuwste editie van het wereldbekende evenement dat dit jaar haar zesde verjaardag viert door de Ziggo Dome op 1 en 2 maart op zijn kop te zetten.
Spinnin' Records en zijn artiesten zijn genomineerd voor negen International Dance Music Awards (IDMA's). Het Nederlandse muzieklabel ontving nominaties voor Best Label en Best YouTube Channel, en zag ook IDMA nominaties binnenkomen voor Spinnin' artiesten Alok, EDX, Nora En Pure, Tiësto en Vintage Culture.
Ontdek wanneer welke DJ's het tegen elkaar zullen opnemen voor de Red Bull Music 3Style wereldtitel op zondag 27 januari.
In november 2018 kondigde Bumble de 'Making Moves In Music' campagne aan, een muzikaal initiatief om de strijd aan te gaan tegen de
ongelijkheid in een sterk door mannen
gedomineerde muziekindustrie.
Het Koninklijk Huis heeft aan de minister-president een nieuwe, nationale feestdag voorgesteld. Zijne Majesteit Willem Alexander heeft vandaag de volledige line-up van het Supersized Kingsday Festival mogen bekijken en besloten deze direct te delen met het volk. Of er daadwerkelijk een nationale feestdag komt, is tot op heden onbekend. Zowel het Koningshuis als het kabinet hebben echter hun genoegen uitgesproken. Bekijk hieronder een lijst met artiesten die ten tonele zullen treden op zaterdag 27 april:
Essence of Trance by RAM
dinsdag 22 januari 2019
Zaterdag 6 april staat de Amsterdamse dj RAM achter de draaitafels in Paradiso Noord voor een bijzonder unieke clubavond. Een eenmalige beleving die puur is opgezet voor de meest gepassioneerde Trance liefhebbers. Vanuit RAMs essentie van Trance zal alleen de mooiste Trance van het laatste decennium samenkomen in een zes uur durend oorgasme.
Op zaterdag 26 januari is Popfestival Breda Barst, na een jaar afwezigheid, weer terug op de Cultuurnacht in Breda. Het festival heeft een nieuwe plek gevonden op STEK, waar dit jaar de Nederlandse rockband RUV en de vijfkoppige Belgische band The Girl Who Cried Wolf optreden.
Zo blijkt het goedkoopste biertje (€2,30) in Winterberg, Duitsland te zijn. Dit is een behoorlijk groot verschil in vergelijking met het Zwitserse Davos. Daar kost een biertje namelijk maar liefst €7,10! In Val d'Isere kost een shotje overigens gemiddeld €8.
Sugar Factory sluit haar deuren
maandag 7 januari 2019
Vanaf maandag 7 januari 2019 zal Sugar Factory in Amsterdam per direct haar deuren sluiten. De club is niet langer gemachtigd om te exploiteren en heeft faillissement aangevraagd.
30 december 2019
Hef breekt record met zijn nieuwe album 'Tranen'
27 december 2019
Q-dance en Art of Dance lanceren gloednieuw concept: VAQATION
24 december 2019
Het DIKSTE house feest van 2019 staat weer voor je deur!
23 december 2019
Oud en Nieuw vieren op een unieke locatie
Bluetiek-In New Years Party
Heroes of Techno
6 december 2019
Jebroer breidt internationale repertoire uit met samenwerking Belgische Regi
22 november 2019
Sfeer indoor gaat verhuizen! En komt met extra early-bird tickets
6 november 2019
Magistraal Events sluit jaar in stijl af
31 oktober 2019
Unleashed New Year's Party
17 oktober 2019
Vrijdag 8 november opening MUNCH
11 oktober 2019
BLSSD with FRNDS neemt jullie op 2 november mee naar Las Vegas
10 oktober 2019
Unity's guide to Celebrate Safe at ADE 2019
9 oktober 2019
ADE Hangover sluit Amsterdam Dance Event af met gratis festival
2 oktober 2019
Nieuwe namen Grootste Feestcafé van Nederland in Ziggodome
12 september 2019
Suppression presents xtra raw
Dance Parade 2019, dans mee voor het goede doel
26 augustus 2019
Pablo Discobar en Under The Palm Trees slaan de handen ineen voor een 16-urige dansmarathon
14 augustus 2019
Don't Let Daddy Know announces huge return to the Ziggo Dome on March 6 & 7, 2020
23 juli 2019
Vroeger Was Alles Beter
17 juli 2019
Flower Power op het jubilerende Grotesque Indoor Festival
19 juni 2019
The Stunned Guys stopt zijn DJ carriere
14 juni 2019
Ook zo'n zin in de zomer
6 juni 2019
Techno festival Assen in Spaanse sferen
SOHN & Metropole Orkest verzorgen openingsconcert Amsterdam Dance Event 2019
29 mei 2019
Rey Tranquilo brengt 'Green On Me' uit
Betty Ford Clinic met Erick E
17 mei 2019
GridKiller at Neophyte Records
16 mei 2019
G-Town = The Party
14 mei 2019
Mr. Polska, Bonnie St. Claire en Rapper Sjors op Fields of Joy festival
9 mei 2019
RIMON sluit met adembenemende Uncut-video een moeilijke periode uit haar leven af
26 april 2019
Bakermat komt met nieuwe zomerplaat 'Learn To Lose'
23 april 2019
SDE Kingsnight
15 april 2019
Dutchweek Festival 2019 - 360 Bar, Le Monde, Malaysia & Jackie
Gaat Kingsland Festival opnieuw het wereldrecord confetti schieten verbreken?
5 april 2019
Vestiville onthult nieuwe namen voor 2019 line-up met gloednieuwe 'legends' stage
29 maart 2019
Heb jij dat ook?
27 maart 2019
Breeze Festival outdoor editie
Lucas & Steve, MK, Tujamo, Ummet Ozcan, Brainpower, DIO, The Partysquad, Secret Cinema, Tony Junior e.v.a. naar Lakedance
19 maart 2019
Q-Dance geeft gas op Koningsdag met "Heel Holland Hakt"
7 maart 2019
Gezocht: Vrijstad-burgemeester
28 februari 2019
Sem Vox dropt nieuwe anthem voor Don't let daddy know amsterdam
26 februari 2019
Spinnin' Records artiesten en label genomineerd voor negen International Dance Music Awards
25 januari 2019
DJ Turne klaar voor de Red Bull Music 3Style World Finals
24 januari 2019
Bumble onthult 'Making Moves In Music' finalisten
23 januari 2019
Line-up Supersized Kingsday Festival bekend!
22 januari 2019
Essence of Trance by RAM
9 januari 2019
Breda Barst keert terug op Cultuurnacht op nieuwe locatie
8 januari 2019
We onderzochten namelijk uit waar je het best en goedkoopst kan après-skiën
7 januari 2019
Sugar Factory sluit haar deuren