Partyflock
 
Nieuws · september 2018
­ Nederland
Martin Garrix heeft onlangs de komst van zijn boek LIFE = CRAZY op 17 oktober aangekondigd, en om dit te vieren opent hij een pop-up store in × BANK tijdens Amsterdam Dance Event.
Sfeer the Ibiza editie
vrijdag 28 september 2018
SFEER is op zaterdag 13 oktober keihard terug met de Ibiza Edition! Je hebt er even op moeten wachten na die waanzinnige White editie van SFEER op 28 april. Wat een knaller was dat!
The Root Sessions
donderdag 27 september 2018
Reggae-sensatie Roots Rising releast nieuwe E.P. "The Root Sessions."
Toffler Indoor Festival
donderdag 27 september 2018
Zaterdag 24 november vindt de tweede en tevens de laatste dag van Toffler indoor Festival in de onderzeebootloods plaats. Op vrijdag trapt Joris Voorn af met zijn concept Spectrum met grote namen als Âme, Maya Jane Coles en Secret Cinema. Echter zal de line-up van zaterdag er ook zeker niet om liegen.
Crazyland 3 november volledige line up
donderdag 27 september 2018
Crazyland is een feest wat slechts 2 × per jaar gehouden wordt en met trots kunnen wij zeggen dat er geen een feest is waar de mensen zo hun best doen om zich aan de dresscode te houden. Dat maakt Crazyland zo uniek. Niet alleen een thema naam geven aan je feest maar dit ook naleven alsof je zelf meespeelt in dit freaky circus.
LUDWIG presenteert PastPresentFuture
woensdag 26 september 2018
Dinsdag 16 oktober – de dag voorafgaand aan het Amsterdam Dance Event - neemt muziekcollectief LUDWIG jou alvast mee op experimentele reis door het verleden, heden en de toekomst van muziek met PastPresentFuture: een rondreizend live-muziek symposium.
Vrijdag 19 oktober is Ignition weer terug in P60 voor een nieuwe editie. Met headliner Cookie Monsta is er weer eens flink uitgepakt: de echte dubstep fan kan deze avond niet ontbreken!
Ultra 90's gaat uitverkopen
woensdag 26 september 2018
Het is bijna tijd voor een avondje lekker terug in de tijd bij Ultrasonic presents Ultra 90's met de leukste Dj's van toen zoals DJ Paul Elstak, Mental Theo, DUNE, DJ Jean, DJ Jurgen en nog meer om helemaal uit je plaat te gaan.
Op 24 november viert Ohm hun zesjarig bestaan. Een heuglijke gelegenheid maar tegelijk ook een emotionele gebeurtenis aangezien ze op hetzelfde moment hun tweede thuis, De Kreun in Kortrijk, voorgoed vaarwel zeggen.
Hard bass stopt na aankomende editie
woensdag 26 september 2018
b2s trekt de stekker uit Hard Bass. Dit werd zojuist bekendgemaakt door de organisatie. Na de aanstaande editie op 9 februari 2019, zal het hardere stijlen-concept in het GelreDome de deur achter zich dichttrekken. "This is the last one ever!"
Samen met 5 klassiek geschoolde strijkers remixed hij de 2 tracks tot een gevoelige rap ode aan de vrouw.
Op zaterdag 20 oktober wordt tijdens AMF, het grootste festival van het Amsterdam Dance Event (ADE), de nummer 1 dj van de wereld bekendgemaakt in de Johan Cruijff ArenA.
Deelnemers krijgen de unieke kans op een persoonlijk mentorschap van Afrojack, een officiële release van hun remix bij Wall Recordings en een set PMC result6 studio monitors
Future Urban Legends
maandag 24 september 2018
De tweede editie van Future Urban Legends vindt plaats op zaterdag 20 oktober in AFAS Live! De line-up is bijna compleet.
Start 2019 met een big bang tijdens de eerste editie van Rough & Chique in The Box Amsterdam op 31 december.
Sziget pakt het gelijk groots aan voor de 2019-editie. Het multiculturele muziekfestival bevestigt de komst van één van de grootste popsterren van het moment: Ed Sheeran.
Na een mooie, warme zomer wordt het weer tijd voor een spectaculaire editie van White Moon in de mooie club The Box! 17 November gaat weer legendarisch worden! White Moon zal van begin tot eind een groot spektakel worden met de lekkerste muziek, mooie decoratie, intieme areas, gave shows, luxe vip-decks & spectaculaire led- & lasershows!
Resonate is een gloednieuw Hardcore Classics-evenement, dat terug zal blikken op de hardcore klassiekers uit 2005 tot 2011.
The Grapevyne 90's & 00's RNB & HipHop
donderdag 20 september 2018
The Grapevyne 90's & 00's RNB & HipHop – 5 Yr anniversary' 'This is how we do it'!
Bye Bye Blijburg
donderdag 20 september 2018
Met een daverend meerdaags festival (inclusief camping) valt in het laatste weekend van september definitief het doek voor Blijburg.
San Holo verrast met album1
donderdag 20 september 2018
Deze week verschijnt album1 van San Holo. Met het materiaal op zijn debuutalbum zoekt de artiest de diepte op die hij in traditionele EDM niet meer kan vinden.
Rock Hennemeeuwis
donderdag 20 september 2018
Rock Hennemeeuwis pakt uit op eerste editie met Rowwen Hèze.* 12 oktober vindt er een splinternieuw festival plaats in Neerpelt. Onder de naam Rock Hennemeeuwis zullen ze een avond aanbieden met live-muziek en after-Dj.
De Loft op de 16e verdieping van de A'DAM Toren in Amsterdam en Audio Obscura zijn sinds de eerste editie een gouden combinatie.
De roze loper wordt letterlijk en figuurlijk uitgerold tijdens Rotterdam Pride. Vier dagen lang staat de stad in het teken van inclusiviteit en diversiteit met tal van activiteiten en feesten van 27 tot 30 september 2018.
Crazy Wonderland Aftermovie
dinsdag 18 september 2018
Iedereen is nog aan het nagenieten van Crazy Wonderland Festival afgelopen 1 september. En wat een feest was het. We hadden veel geluk met het weer. Maar ook zaten alle showelementen van het feest goed in elkaar. Veel mensen die al bekend waren maar ook veel nieuwe mensen die hun ogen uit hebben gekeken.
Sexy By Nature heeft aangekondigd op 29 december dit jaar een show te geven
in de Onderzeebootloods in Rotterdam.
De premier van de Australische deelstaat New South Wales zegt alles op alles te stellen om een einde te maken aan het muziekfestival Defqon.1. Zaterdag kwamen op het evenement een man van 23 en een vrouw van 21 om het leven, vermoedelijk door overdoses drugs. Dertien anderen zijn opgenomen in het ziekenhuis. Premier Gladys Berejiklian spreekt van een "onveilig evenement".
Martin Garrix kondigt zijn samenwerking met AXE aan voor de lancering van het gloednieuwe platform AXE Music.
Vandaag gaat de Spaanstalige Hardstyle track 'Cocaina' van Outsiders, Dutch Movement feat. Emy Perez in release.
Dé afsluiter van je festivalseizoen
donderdag 13 september 2018
Voor alle liefhebbers van billenschudden is er goed nieuws, want Vunzige Deuntjes , Wasserette , De Danshal , Schuurpapier én Mrs Mokum slaan de handen inéén voor het Schud Je B!l Festival!
Op zaterdag 27 oktober 2018 organiseert Glow in the Dark, in samenwerking met Give Soul en VISUAL, een nieuwe editie van Glow in the Dark in de Maassilo.
2018 is het jaar waarin Houseliefhebbers terugblikken op 30 jaar dance in Nederland! In het najaar van 1988 maakte Nederland kennis met illegale Warehouse feesten, waar de house platen vanuit Detroit, Chicago, New York en London gecombineerd werden met dé nieuwe partydrug XTC.
De viering van 30 jaar dance in Nederland wordt komende herfst opgeluisterd met het allereerste internationale boek over de succesvolle vaderlandse scene.
Poppodium De Helling in Utrecht is vanaf de start van het nieuwe culturele seizoen rookvrij.
Op zaterdag 1 december vindt Blijdorp Winterfestival voor de derde keer plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.
Van restaurant en club Canvas op de zevende verdieping tot de creatieve nachtbar DOKA in de
kelder tot en alles daar tussenin: ADE zal het hele hotel onderdompelen.
Daybreaker
dinsdag 11 september 2018
Een alcoholvrije subcultuur doet zijn intrede in Amsterdam. Op woensdagochtend 17 oktober trapt het Amsterdam Dance Event (ADE) af met Daybreaker, een broodnuchter ochtendfeest in de WesterUnie. Wie had dat een paar jaar geleden kunnen denken?
Summerlake Festival
dinsdag 11 september 2018
De zomer van 2018 verdient een perfect slotakkoord! Komende zaterdag zwaaien wij de zon uit tijdens Summerlake Festival 2018!
Wil jij knallend het nieuwe jaar in gaan met de meest sexy artiesten? Kom dan op 31 december naar Rough & Chique in The Box!
DJ Hardwell stopt ermee
vrijdag 7 september 2018
Top-dj Hardwell stopt ermee. Hardwell - echte naam Robbert van de Corput - laat in een persoonlijk bericht weten dat het leven als dj hem te veel tijd vergt 'een normaal persoon' te zijn.
Ransom sluit het festivalseizoen af met de banger "Hit The Sky". De song bevat met een feel-good party vibe alle elementen van een ultieme Freestyle track.
In uitgaanscentrum Lucky in Rijssen heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een grote brand gewoed.
Audio Obscura blijft hun aanwezigheid tijdens Amsterdam Dance Event 2018 uitbreiden, vandaag met de aankondiging van een derde show in het Centraal Station van Amsterdam.
HoGent presenteert: POP The GLOCK
woensdag 5 september 2018
Kijk je uit naar de start van een legendarisch feestsemester? Ben je klaar om het academiejaar in stijl in te zetten? Verlang je naar een magisch pop circus?
De Moldavische DJ Andrew Rayel komt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) naar Amsterdam met zijn eigen show Find Your Harmony. Op zaterdag 20 oktober zal Rayel De Bajes op zijn kop zetten samen met special guest Orjan Nilsen en enkele van de beste Nederlandse Trance DJ's van dit moment.
De Amsterdamse eventorganisatie Audio Obscura heeft vandaag aangekondigd voor het eerst evenementen te zullen gaan organiseren in de Bijlmerbajes.
Crazy Wonderland Festival was de bom
dinsdag 4 september 2018
Crazy Wonderland had het allemaal. De unieke Sfeer, mooi weer, super publiek, gafe shows en natuurlijk heerlijke muziek. Alles bij elkaar een onvergetelijke dag. Voor ons maar ook voor jullie. Want wat hebben we gemerkt?
Zojuist is de SLAM! Dance 1000 van start gegaan; de lijst met duizend meesterwerken op het gebied van dance, vijf dagen lang in één voortreffelijke mix.
Na een succesvol eerste jaar keert De Microclub weer terug naar de plek waar het allemaal begon: club BASIS in Utrecht.
Finalisten Vinylized 2018 bekend
maandag 3 september 2018
Drieëntwintig kopstukken uit de dance bogen zich afgelopen weken over de inzendingen van Vinylized. Aan hen de taak om de vijf finalisten van Vinylized 2018 te selecteren.
28 september 2018
Martin Garrix opent pop-up store in × BANK tijdens Amsterdam Dance Event
Sfeer the Ibiza editie
27 september 2018
The Root Sessions
Toffler Indoor Festival
Crazyland 3 november volledige line up
26 september 2018
LUDWIG presenteert PastPresentFuture
Cookie Monsta naar nieuwe editie Ignition
Ultra 90's gaat uitverkopen
Ohm viert zesjarig bestaan én neemt afscheid van hun vertrouwde locatie, De Kreun
Hard bass stopt na aankomende editie
25 september 2018
Yung Nnelg verrast met klassieke remix van Serena en Diamonds & Pearls
Kersverse nummer 1 dj van de wereld draait op AMF
Afrojack presents "Global Remix Battle I" powered by PMC Speakers
24 september 2018
Future Urban Legends
20 september 2018
Rough & Chique brengt grootse namen naar The Box op NYE
Ed Sheeran eerste headliner Sziget Festival 2019
Full line up White Moon, Super Early Birds bijna uitverkocht
Resonate verhuist naar Autotron wegens grote belangstelling
The Grapevyne 90's & 00's RNB & HipHop
Bye Bye Blijburg
San Holo verrast met album1
Rock Hennemeeuwis
18 september 2018
Audio Obscura's After hours keren terug in de Loft van de A'dam toren tijdens Amsterdam Dance Events
Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride
Crazy Wonderland Aftermovie
17 september 2018
*Sexy By Nature kondigt grootse show aan in de Onderzeebootloods in Rotterdam
16 september 2018
Australische autoriteiten willen einde aan festival Defqon.1 na drugsdoden
14 september 2018
Martin Garrix brengt samen met AXE een video uit voor zijn nieuwe single 'Burn Out'
Outsiders en Dutch Movement pionieren met Spaanstalige Hardstyle track 'Cocaina'
13 september 2018
Dé afsluiter van je festivalseizoen
Glow in the Dark is terug met een Halloween Special
Vier 30 jaar house op O.W.A.P 29 september 2018
12 september 2018
Eerste internationale boek over succesvolle, jubilerende Nederlandse scene
De Helling eerste rookvrije poppodium in Nederland
Blijdorp Winterfestival boekt Ronnie Flex & Deuxperience voor gigantische live stage
Volkshotel maakt ADE-programma 2018 bekend
11 september 2018
Daybreaker
Summerlake Festival
Rough & Chique komt tijdens Oud & Nieuw naar The Box
7 september 2018
DJ Hardwell stopt ermee
Ransom sluit festivalseizoen af met 'Hit The Sky'
Grote schade na brand in Lucky Rijssen
6 september 2018
Audio Obscura brengt Mareo Plex's alter ego Mariel Ito naar Centraal station tijdens ADE
5 september 2018
HoGent presenteert: POP The GLOCK
4 september 2018
Andrew Rayel kondigt Find Your Harmony ADE special aan
Audio Obscura transformeert de Bijlmerbajes eenmalig tot club voor Amsterdam dance event
Crazy Wonderland Festival was de bom
3 september 2018
AVICII op één in de Slam! dance 1000
Nieuw seizoen 'microclubben' begint op vrijdag
Finalisten Vinylized 2018 bekend