Partyflock
 
Nieuws · april 2018
­ Nederland
Zo viert Brabant op 5 mei de vrijheid. Veteranen, vluchtelingen, artiesten, jong en oud vieren samen de vrijheid op Bevrijdingsfestival Brabant.
Woofers, het is zover, de line-up voor Wooferland 2018 is rond! En we hebben weer een indrukwekkend lijstje met klappers voor jullie weten te strikken. En dat mag ook wel want we vieren 25 augustus ons vijftien jarig jubileum.
Komende zomer zijn vrije geesten en levensgenieters aan het juiste adres bij het onlangs nieuw geopende Colorado Charlie langs het Zwarte Pad in Scheveningen. Wie bij deze eigenwijze cowboy op de koffie gaat loopt het risico te eindigen met de blote voeten dansend in het zand.
Na het enorme streamsucces van zijn vorige releases – waaronder 'Crazy' met het Nederlandse duo Zonderling – heeft Lost Frequencies vandaag wederom een klapper uitgebracht, net op tijd voor zijn driedubbele show op Kingsland Festival. Voor 'Melody' werkte de Belgische superster samen met niemand minder dan de Britse singer-songwriter James Blunt, die maar liefst vijf maal een Grammy-nominatie mocht ontvangen, waaronder drie voor zijn megahit 'You're Beautiful'.
Morgen
donderdag 26 april 2018
Morgen is weer terug deze zomer! Op zaterdag 26 mei zal dit zomerse event aan de prachtige Zevenhuizerplas het seizoen openen met een speciale 'Stat of the Summer edition'. Eindelijk weer naar Beachclub 7, de hotspot in de regio Rotterdam en Zevenhuizen.
Metz on the Beach
donderdag 26 april 2018
No sunday without Metz. en we gaan er gewoon vanuit, want vertrouwd op zondag 20 mei is het Eerste Pinksterdag en wordt het heerlijk weer op het strand van Hoek van Holland.
The countdown has begun
donderdag 26 april 2018
De zomer begint al stiekem zijn eerste tekenen te vertonen, en dat verlangt natuurlijk naar een zomer vol met zonnige dagen! Maar ook een zomer vol met mooie festivals! Eentje voor in je agenda: Ultrasonic Festival 2018 bij de Maarsseveense Plassen met wel een heleboel dikke namen.
Crazy wonderland festival is het voorbeeld dat een festival met zoveel stages en goede dj's helemaal niet perse duur hoeft te zijn. Voor maar 32,50 euro ben jij eigenaar van een ticket van dit veelzijdige festival met het leukste entertainment en de beste dj's.
Het legendarische Trancemania was tot 2003 hét dance-event van het zuiden. Reunion brengt houseclassics (2004-2010) in Muziekgieterij en verkoopt iedere editie uit. Deze twee op één avond in twee zalen: wat wil je nog meer?
DJ Seinfeld, Serge, Fit Siegel
woensdag 25 april 2018
DJ Seinfeld, Serge, Fit Siegel
Dat de meeste bewoners op de Donksbergen fan zijn van Dominator wordt duidelijk wanneer we met activiteiten coördinator Anita het aankomende jaar bespreken.
Voor het zevende jaar op rij is stadsstrand De IJzeren Man in Eindhoven gastheer voor Atmoz Outdoor. Op zaterdag 16 juni trakteren o.a. Pat Krimson, Francois & DJ Ghost de bezoekers op de enige échte Atmoz-sound van vroeger.
De Zweedse artiest Avicii is op 28-jarige leeftijd dood aangetroffen in Oman. Zijn publicist heeft dit medegedeeld.
Bij een dagje strand denk je niet snel aan vechtpartijen, massaal drugsgebruik en een agressieve sfeer. Toch wordt kustplaats Bloemendaal al jaren geteisterd door overlast tijdens het strandseizoen.
Na het grote succes van 'Coño' is Nederlands rapper Jhorrmountain terug, ditmaal samenwerkend met het duo Pyramids voor een sterk staaltje zomermuziek.
Ondanks de drukte met Grotesque op diverse festivals, heeft PT Events toch nog een ideale datum gevonden om de inmiddels 6e editie van Trancebeats te presenteren. Dit jaar op de unieke, drijvende locatie Undercurrent, aan het IJ in Amsterdam. Zowel bij goed als slecht weer, hebben we dé locatie bij uitstek voor het perfecte feestje!
Na zijn twee laatste zomerhits ('I Need You' en 'Sunny Days') en de superfunky 'Sex, Love & Water' heeft Armin van Buuren opnieuw een onweerstaanbare plaat aan zijn repertoire toegevoegd.
De 24-jarige DJ/Producer Sam Feldt, heeft zijn eerste stappen gezet richting zijn doel naar een duurzamere wereld en een schoner milieu door zijn CO2-uitstoot te compenseren met behulp van GreenSeat.
Morgen vanaf 14:00 gaan we terug naar vervlogen hardstyle tijden. Voor de echte hardstyle classics lovers een Oorgasme, handjes in de lucht en de keeltjes geschraapt. Stil staan is geen optie! Als de lichten na de laatste plaat weer aan gaan, zijn de zolen onder je Sneakers gegarandeerd weg gesleten van het losgaan! 100% feest garantie voor een memorabele Reminder editie dus met alleen maar helden als Frontliner, D-Block & S-Te-Fan, Zany, Technoboy, The Pitcher, Activator en vele anderen!
Bevrijdingsfestival Drenthe presenteert met trots een spetterende line up voor Bevrijdingsdag 2018. Op het affiche prijken fantastische namen als Jett Rebel, Lucas Hamming, Navarone, Mooi Wark, DJ Vato Gonzalez & MC Tjen en Praia del Sol.
Toneshifterz
dinsdag 17 april 2018
Het is inmiddels al een gevestigde naam in de scene, maar dit keer tilt Toneshifterz het naar een hoger level.
Happy Hunting Ground Festival
dinsdag 17 april 2018
Het eerste échte grote strandfestival op het Zwarte Pad. Een paradijselijk dorp in het zand met live podium van festivalformaat óp het strand waar je de zon ziet ondergaan.
SDE Kingsnight Edition
dinsdag 17 april 2018
Op 27 april zal in het gehele land weer Koningsdag gevierd worden. Als opwarmer voor deze feestdag kan er op donderdagavond 26 april en de aansluitende nachtelijke uren van 27 april weer volop gedanst worden in Zaal Beatrix.
Wie produceert de beste dance track en wint een release op 12 inch vinyl? Producers kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor Vinylized, de Nederlandse danceproducerscontest.
Panama Amsterdam maakt zich klaar voor Koningsnacht en haalt hét Ibiza fenomeen Glitterbox naar Nederland.
909 Festival brengt het Amsterdamse Bos op zaterdag 26 mei weer geheel in de ban van techno. Vandaag maakt de organisatie de line-up compleet met de aankondiging dat Collabs 3000, de unieke samenwerking van Chris Liebing en Speedy J na een jarenlange pauze weer een comeback maakt, en wel op 909 Festival.
Nederlands DJ/producer Rocky Wellstack is terug bij Spinnin' Records. Na vorig jaar een grote hit te hebben gescoord met 'I Miss You', featuring zangeres Nicole Bus, komt hij nu met de zonnige, latin getinte 'High Roller', een echte oorwurm en onvermijdelijke zomerhit.
Aan het programma van Bevrijdingsfestival Heerlen werden vandaag vijf nieuwe namen toegevoegd: Donnie, Folk Road Show, Vortex Surfer, Mt. Atlas en Korvo.
Cartel keert op vrijdag 27 april voor de derde keer terug naar het Westerpark voor de langste Koningsdagviering van Amsterdam.
ABSTRKT × Moonday
vrijdag 13 april 2018
Moonday × Abstrkt geven startschot Open Air seizoen met internationale line-up
Vijf maanden voordat de poorten van het Olympiapark en -stadion open gaan voor Lollapalooza Berlin op 8 en 9 september, maakt de organisatie de line-up van haar 4e editie compleet. Onder meer A$AP Ferg, K.I.Z., Trettmann en Fink schuiven aan naast eerder aangekondigde namen als The Weeknd, Imagine Dragons, The National, Kraftwerk 3D, David Guetta en vele anderen. Ook is vanaf nu de festivalplattegrond online te bekijken.
Petit Biscuit brengt vandaag een remix van de hitsingle 'Problems' uit. De remix is gemaakt door de opkomende Amerikaanse singer-songwriter en producer shallou.
Drie dj-talenten hebben de eer om het grootste open-air dance event van Nederland, The Flying Dutch, te openen. Op 2 juni staan tien van de grootste Nederlandse dj's – met onder anderen Afrojack, Armin van Buuren en Tiësto – op het podium in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.
Stedentrippen enkel geschikt in het voor- en najaar? Zeker niet! Als je in de zomer gaat, ben je niet alleen verzekerd van goed weer (oké, voor 95% dan), maar ook van een uitgebreid aanbod aan muziekfestivals waar je je citytrip mee kunt combineren. Hierbij drie steden die je juist in de zomer wilt bezoeken.
De zomer komt er weer aan en hier hoort ook een breed scala aan festivals bij. Door het hele land worden velden en pleinen vrijgemaakt voor muziek, spel en dans.
Wat een lekker feestje was het op Eerste Paasdag! Wij hebben genoten van een uitverkochte Soizante neuf in Club Kokomo te Groningen.
Twee ooievaars zorgen ervoor dat de organisatie van het Flinke Pink Festival in Leek op zoek moeten naar een andere locatie. De ooievaars hebben Podium Nienoord uitgekozen om een nest te bouwen.
It's Showtime
woensdag 11 april 2018
It's Showtime & Club Rodenburg slaan handen ineen voor het 33-jarig bestaan van Club Rodenburg.
New Soul Connection
maandag 9 april 2018
oul heeft de afgelopen paar jaar in sneltreinvaart de harten van veel Nederlanders weten te veroveren. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat er nu meer aandacht en ruimte is voor het heden en verleden van de soulmuziek.
Hemeltjelief Festival
vrijdag 6 april 2018
Hét festival voor groot en klein op Hemelsvaartdag op de NDSM werf in Amsterdam.
H7 warehouse omgebouwd tot rave tempel zoals deze bedoeld zijn.
Op zaterdag 21 april nodigt Project Sugar het Zweedse label Dirty Hands uit in de Sugarfactory. Na de ongelofelijke label nacht van vorig jaar, heeft labelbaas Per Hammar dit jaar een zeer speciale gast uitgenodigd, niemand minder dan Bella Sarris.
Ook dit jaar doet Breda Barst weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Vanaf vandaag tot en met maandag 16 april haalt het festival zoveel mogelijk stemmen binnen om extra faciliteiten voor jongeren op het festival toe te voegen.
The Qontinent
woensdag 4 april 2018
Op 10, 11 en 12 augustus is het tijd voor het hardste hoogtepunt op één van de meest unieke festivallocaties van België: ͚The Qontinent.
In navolging van vorig jaar kiest Dance Valley Festival wederom voor een programma met daarin een combinatie van het beste uit de internationale dance en de nationale urban scene.
Al eerder werden namen als Ebo Taylor, Orlando Julius en The Cool Quest bekend gemaakt. Vandaag worden er weer nieuwe top-artiesten toegevoegd aan de line-up van Festival Mundial 2018!
Het feest duurt nog maar 10 dagen en de spanning wordt langzaam aan opgebouwd. Er wordt over gepraat, outfits worden uitgezocht en contacten worden via de sites gelegd.
Rapper Boef heeft met de release van zijn nieuwe single Sofiane twee Nederlandse records verbroken, op zowel Spotify als YouTube. Afgelopen vrijdag 30 maart heeft de single het record voor de meeste Spotify-streams per dag in Nederland verbroken door meer dan 680.000 streams in 24 uur te behalen.
Lyca Mobile Festival WKND komt naar Amsterdam; dit driedaagse familiefestival staat bol met shows, optredens en kinderactiviteiten en stelt dagelijks één thema centraal met op zaterdag 19 mei 'Hey Bollywood', zondag 20 mei 'Viva Latin' en maandag 21 mei 'Fawaka Su!' .
Een paradijselijk dorp in het zand met live podium van festivalformaat óp het strand waar je de zon ziet ondergaan.
30 april 2018
Zo viert Brabant op 5 mei de vrijheid
Line-up Wooferland festival 2018 compleet
Colorado Charlie verklaart strandseizoen geopend
Lost Frequencies en James Blunt slaan handen ineen voor nieuwe single: 'Melody'
26 april 2018
Morgen
Metz on the Beach
The countdown has begun
1 september begint "het" spektakel weer, Crazy Wonderland festival met 7
Muziek van toen, DJ's van toen, publiek van toen.
25 april 2018
DJ Seinfeld, Serge, Fit Siegel
Een blijvend stukje Dominator op de Donksbergen
23 april 2018
Atmoz Outdoor presenteert line-up inclusief toevoeging extra area
20 april 2018
Avicii overleden op 28-jarige leeftijd
Strandseizoen is geopend, dus begint de onrust op partystrand Bloemendaal
Nederlandse acts Pyramids en Jhorrmountain spannen samen voor zwoele zomerhit
Op 9 juni de 'hele' dag feest tijdens Trancebeats bij Undercurrent
Armin van Buuren blikt terug op jeugdliefde
DJ/Producer Sam Feldt wordt ambassadeur van Greenseat
Zagen met Hardstyle classics van 2006-2011
18 april 2018
Spetterde line up bevrijdingsfestival Drenthe
17 april 2018
Toneshifterz
Happy Hunting Ground Festival
SDE Kingsnight Edition
16 april 2018
Inschrijving Vinylized 2018 van start
13 april 2018
Panama omarmt Ibiza's Glitterbox tijdens Koningsnacht 2018
909 Festival in Amsterdamse Bos maakt line-up compleet
Nederlands DJ/producer Rocky Wellstack presenteert nieuwe single op Spinnin' Records
Bevrijdingsfestival Heerlen kondigt nieuwe namen aan
Cartel en Westerunie pakken op Koningsdag uit met 19-uurs marathon bij de Westergasfabriek
ABSTRKT × Moonday
Line-up Lollapalooza Berlin compleet en festivalplattegrond bekend
Shallou maakt remix van Petit Biscuit hitsingle Problems
Dj's Estiva, Ferreck Dawn en Mike Williams trappen The Flying Dutch af
12 april 2018
De beste citytrips voor in de zomer
Land van Ooit Festival keert weer terug
Club Kokomo & Soizante neuf present Kingsday afterparty
Festival moet wijken voor nestelende ooievaars
11 april 2018
It's Showtime
9 april 2018
New Soul Connection
6 april 2018
Hemeltjelief Festival
5 april 2018
Ici brengt het gevoel van de illegale warehouse raves terug
Bella Sarris debuut in Amsterdam tijdens Project Sugar × Dirty Hands label nacht
Extra aandacht voor cultuurparticipatie van jongeren op Breda Barst
4 april 2018
The Qontinent
Dance Valley brengt Steve Aoki, Showtek, Fedde le Grand, Quintino, Boef en Lil' Kleine naar Spaarnwoude
Ook TheColorGrey, FATA BOOM en La Sra. Tomasa zijn bevestigd!
Laatste kaarten voor SDC World Party 14 april Central Studio's Utrecht
3 april 2018
Rapper Boef verbreekt Nederlands Spotify-record
Pinksterweekend vier je met familie en vrienden op het Lyca Mobile Festival-WKND in The Box
Een festival tussenbeachclub Indigo & Whoosah in