Partyflock
 
Nieuws · maart 2018
­ Nederland
Goed nieuws! Voltage Festival keert terug naar de Transfo-site in Zwevegem op zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018. Dit nichemuziekfestival staat op het punt van een grote doorbraak en behoort binnenkort tot de belangrijkste undergroundfestivals in België.
Electronic Family
donderdag 29 maart 2018
Na een geweldige editie van vorig jaar is het dit jaar tijd voor de 8ste editie van Electronic Family! Op zaterdag 28 juli 2018 wordt het Autotron-terrein in Den Bosch omgetoverd tot een plek waar je als echte trance-liefhebber je hart kunt ophalen.
Mesto is Coming Home
donderdag 29 maart 2018
De 18-jarige Nederlandse DJ/producer Mesto heeft een plaat uitgebracht met zijn wereldberoemde landgenoot Tiësto. De track 'Coming Home' verscheen gisteren, met een exclusieve video op Tiësto's YouTube-kanaal.
Dour Festival
donderdag 29 maart 2018
Het festival kondigt de laatste 35 namen aan en rond de programmatie af. Dour Festival vindt plaats van 11 tot 15 juli 2018.
Sugarfactory
donderdag 29 maart 2018
Het bekende Engelse boekingskantoor Air London viert haar 10 jarig bestaan met een tour langs verschillende vooraanstaande Europese clubs en zal op vrijdag 6 april de Sugarfactory aan doen.
Sunday mess-in'around
woensdag 28 maart 2018
Op 1e pinksterdag (zondag 20 mei) komt in de oudste kerk van de Haarlemmermeer 's werelds meest gerespecteerde en grondlegger van de housemuziek DJ, Kenny Dope draaien.
Martin Garrix' PR vrouw José Woldring is als eerste Nederlandse vrouw gekozen door Billboard in hun Dance Power Players lijst.
Mainstage
dinsdag 27 maart 2018
Na succesvolle laatste edities is mainstage op zaterdag 14 april weer terug naar AIR Amsterdam!
Na meerdere succesvolle edities in Utrecht, Den Haag en Rotterdam, keert De Microclub op zaterdag 7 april terug naar De Kring (ClubUp) voor weer een volle avond dansen (20.00u - 0.00u) voor 25+ op de beste elektronische muziek.
Full line-up Freshtival
dinsdag 27 maart 2018
Wooeehoeee. We gaan weer keihard knallen! Freshtival bestaat 10 jaar en dat zal je weten ook! Op 19 & 20 mei (1ste Pinksterdag) gaan we Recreatiepark Het Rutbeek in Enschede omtoveren tot het mooiste, gekste en meest muzikale dorp van Nederland!
De danceact Swedish House Mafia heeft tijdens een verrassingsconcert in Miami aangekondigd weer bij elkaar te komen.
Op zaterdag 9 juni 2018 komen op De Ven in Velsen-Zuid de liefhebbers van de echte houseclassics periode weer bij elkaar. The Promised Land Open Air heeft voor haar vijfjarig jubileum een bijzondere line-up in petto.
Veldtrip Festival
maandag 26 maart 2018
Voetjes van de vloer, handen in de lucht, toffe outfits en fijne deuntjes! Festivalliefhebbers kunnen deze zomer weer in eigen stad hun hart ophalen.
Peter Andre, bekend van o.a. Mysterious Girl, komt dit jaar naar Guilty Pleasure Festival! Het Amsterdamse nostalgiefestival verzamelt al jouw guilty pleasures op 29 juli aan de Gaasperplas. Namen als 2 Unlimited, Brainpower, K-Liber en Def Rhymz zijn al bevestigd. De Early Bird tickets waren direct uitverkocht, maar tickets vanaf €29,50 excl. servicekosten zijn nog in de verkoop.
Camp Moonrise maakt met Lamb, Seun Kuti & Fela's Egypt 80, Antal, Soul Clap, Joy Orbison, Hot Chip Megamix en anderen muziekprogramma compleet
Less is more' is deze zomer het motto van Pleinvrees. De afgelopen jaren had de Amsterdamse evenementenorganisatie met Pleinvrees am Strand en Pleinvrees Festival twee zomerfestivals op de agenda.
Tijdens de uitreiking van de International Dance Music Awards in Miami zijn Armin van Buuren en Armada Music in de prijzen gevallen.
Het geluid van Amsterdam
donderdag 22 maart 2018
DJ, producer, maar vooral muziekliefhebber Yuri Boehmer heeft speciaal voor Amsterdam een Spotify-playlist gecreëerd, namelijk: Amsterdam Waves.
Op zaterdag 25 augustus viert Wooferland haar vijftienjarig jubileum op het Houtrak terrein in Halfweg NH. Het festival is tijdens haar bestaan voor de liefhebber van house classics uitgegroeid tot een jaarlijks hoogtepunt. De line-up en het thema staan deze editie in het teken van de oorsprong van het festival: de muziek en de sfeer van toen.
Swedish House Mafia:
Jordi: Er wordt heel veel geroddeld. Swedish House Mafia afsluiter van Ultra Miami zondag, wat denk je?
Hardwell: Ja, ik denk het ook eerlijk gezegd.
Het lijkt nog ver, maar over vijf weken is het alweer zover: Oranjekoorts Koningsnacht strijkt voor de vierde keer neer op de Markt in Delft.
Na de overweldigende reacties op de line-up van Draaimolen Festival 2017
werd gedacht dat deze dit jaar niet meer te overtreffen zou zijn. Niets
bleek minder waar!
Hardwell, André Hazes en Lucas & Steve vieren Koningsdag met Radio 538! De zanger en dj's zijn na Armin van Buuren de eerste namen die zijn toegevoegd aan de line-up van 538Koningsdag.
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste latinhouse & vrouwvriendelijke urban: Latin Lovers keert dit seizoen opnieuw terug naar het Bloemendaalse strand!
Vandaag gaat 'lituatie 2 - Aftershock' van glowinthedark in release. Hierbij komen er vijf dikke bonustracks uit met een gevestigde en nieuwe generatie artiesten.
Ruim 10.000 fans van Techno, House, Hiphop en R&B kunnen op zaterdag 9 juni in het Rotterdamse Kralingse Bos met hun voeten in het zand genieten van een gevarieerd muziekaanbod op vijf verschillende stages.
Magisch festival in Landgraaf
donderdag 15 maart 2018
Op 14 en 15 juli 2018 zal het Megaland terrein in Landgraaf omgetoverd worden tot een waar sprookje. Een nieuw dance festival genaamd Neverland is tot het leven geroepen.
Feestbeesten Koningsnag
dinsdag 13 maart 2018
Op donderdag 26 april 2018 is Club Poema de 'place to be' voor alle Feestbeesten uit Utrecht en omstreken.
Nog iets meer dan een maand en het allerleukste feest van Utrecht en omstreken zal zijn deuren openen. De organisatie heeft voor jullie nog de allerlaatste early bird kaarten te koop voor 37,50 euro.
Freaks of Freedom
maandag 12 maart 2018
Zaterdag 5 Mei is het zover: Freaks of Freedom.
Snoeihard de vrijheid vieren tijdens het bevrijdingsfeest van Zaandam.
Radiostation SLAM! brengt de hele week een ode aan de Nederlandse dancescene met de SLAM! Awards 2018.
Masters of Hardcore
vrijdag 9 maart 2018
Op 24 maart 2018 worden er keiharde battles uitgevochten tijdens Masters of Hardcore – Tournament of Tyrants.
Het Amsterdamse DJ/producer duo Detroit Swindle brengt op 28 mei hun tweede studioalbum 'High Life' uit via hun eigen label Heist Recordings.
Het duurzame festival, DGTL, heeft al grote sprongen gemaakt om hun missie – het eerste zero-waste, circulaire festival te worden in 2020 – te volbrengen.
Heey pssstt. Heb jij onze volledige Line up al gezien? Of heb je een geheugensteuntje nodig?
Zwitsers DJ duo Adriatique zal vijf uur lang optreden in Lil' Club in de Amstelpassage
WOO HAH! pakt dit jaar groter uit dan ooit. Het evenemententerrein van Beekse Bergen zal een weekend lang gelden als de ultieme hiphop getaway.
Zojuist werd op radiostation SLAM! bekend gemaakt dat de SLAM! Award in de categorie 'Best Talent' is gewonnen door Brooks.
Voor jong en oud en voor ieder wat wils! De tiende editie van Bevrijdingsdag Enschede belooft een gigantisch spektakel te worden.
Op 25 april 2018 vindt in Paradiso in Amsterdam een uniek optreden plaats. Headhunterz, 's werelds #1 hardstyle artiest, treedt op in een intieme concertsetting.
Zojuist werd op radiostation SLAM! bekend gemaakt dat de SLAM! Award in de categorie 'Best Producer' is gewonnen door Noisia.
Dag van de Nederlandse Dance
dinsdag 6 maart 2018
Om het nationale en internationale succes van de Nederlandse dance muziek te vieren en eren, gaat vanaf dit jaar de eerste zaterdag van juni de boeken in als de 'Dag van de Nederlandse Dance'.
Deze zomer keert Rotterdam Rave terug naar het Lloyd Multiplein in Rotterdam voor haar derde outdoor festival editie. Op 18 augustus worden artiesten als Nina Kraviz, Speedy J, Headstrong, MPIA3 en Dax J verwelkomt.
Het Hongaarse festival Balaton Sound kondigt een derde reeks namen aan voor de 2018-editie. Onder meer Rita Ora, Big Sean, Big Shaq, GoldLink en Sander van Doorn (als Purple Haze) zijn toegevoegd aan het affiche.
Sommige artiesten zijn nadat ze stopten net zo (of nog meer?!) besproken dan toen ze nog actief optraden en muziek creëerden. Swedish House Mafia valt in die categorie. En de geruchtenmachine draait weer eens volop!
Deventer Koningsfestival
vrijdag 2 maart 2018
Op 26 en 27 april 2018 vindt de tweede editie van het Deventer Koningsfestival plaats in het Havenkwartier.
We Are Electric
donderdag 1 maart 2018
Het muzikale programma van de vierde editie van We Are Electric Weekender op 6, 7 en 8 juli in Velder Woods te Boxtel is vandaag met toevoeging van Martin Garrix, Mura Masa, plus de volledige line-up van vier nieuwe stage hosts -te weten Rampage, Heldeep, Netsky and Friends en Future House Music flink uitgebreid.
De 30ste editie van Dour Festival vindt plaats op 11 tot 15 juli 2018
City of Dance
donderdag 1 maart 2018
Het creatieve crossoverfestival biedt in 2018 een driedaags muziekfestijn aan de Zeeuwse Costa.
Hard Hallucination
donderdag 1 maart 2018
Het is 1991: een tijd waarin punkers, krakers en kakkers verbroederen in clubs waar ze samen compleet uit hun dak gaan op de hypnotiserende beats van de house muziek.
30 maart 2018
Zaterdag 18 & zondag 19 August 2018 @ Transfo-site Zwevegem
29 maart 2018
Electronic Family
Mesto is Coming Home
Dour Festival
Sugarfactory
28 maart 2018
Sunday mess-in'around
José Woldring als eerste Nederlandse vrouw in de Billboard Dance Power Players
27 maart 2018
Mainstage
Op zaterdag 7 april is De Microclub terug in Amsterdam
Full line-up Freshtival
26 maart 2018
Danceact Swedish House Mafia bevestigt reünie
Vijf jaar The Promised Land Open Air
Veldtrip Festival
22 maart 2018
Pop-idool Peter Andre naar Guilty Pleasure Festival
Het nieuwe driedaagse festival Camp Moonrise
Enige Pleinvrees-show deze zomer onthult line-up
Armin van Buuren en Armada Music winnen International Dance Music Awards
Het geluid van Amsterdam
21 maart 2018
Vijftien jaar Wooferland met Ex-Kraftwerk Wolfgang Flür
Hardwell over comeback Swedish House Mafia: 'Dat moet wel gaan gebeuren
20 maart 2018
Oranjekoorts Koningsnacht, het grootste feest van de regio
Draaimolen Festival overtreft zichzelf weer met ijzersterke line-up
Hardwell, André Hazes en Lucas & Steve op 538Koningsdag
16 maart 2018
Latin Lovers op zondag 22 april bij Beachclub Bloomingdale
Glowinthedark presenteert Lituatie 2
15 maart 2018
Boothstock Festival veelzijdige line-up en 5 keer Benny Rodrigues
Magisch festival in Landgraaf
13 maart 2018
Feestbeesten Koningsnag
De allerlaatste 100 early bird en 75 VIP kaarten voor SDC World Party 14 april
12 maart 2018
Freaks of Freedom
9 maart 2018
Martin Garrix wint slam! award best dj
Masters of Hardcore
8 maart 2018
Detroit Swindle brengt tweede album High Life uit op 28 mei
DGTL neemt de volgende stap richting circulariteit: zero food waste
Lil' Kleine, Kris Kross Amsterdam, Bizzey & many more op Supah! Dupah!
DJ-duo Adriatique eerste act ooit op Amsterdam Centraal Station
7 maart 2018
WOO HAH! pakt dit jaar groter uit dan ooit
Slam! award best talent gaat naar Brooks
Bevrijdingsdag Enschede viert haar tiende editie spectaculair
Headhunterz op 25 april in paradiso amsterda
6 maart 2018
Noisia wint Slam! award best producer
Dag van de Nederlandse Dance
Rotterdam Rave Festival keert deze zomer terug met meerdere grote namen uit de techno scene
3 maart 2018
Nieuwe namen Balaton Sound 2018 bekend
Geruchtenmachine rond Swedish House Mafia draait volop
2 maart 2018
Deventer Koningsfestival
1 maart 2018
We Are Electric
25 nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van Dour Festival
City of Dance
Hard Hallucination