Partyflock
 
Nieuws · februari 2018
­ Nederland
The Return of headhunterz
woensdag 28 februari 2018
Dit is het mini album waarvan de hardstyle scene nooit had gedacht dat het ooit gemaakt zou worden.
Swingen met de Boogie Nights in P60
woensdag 28 februari 2018
Op zaterdag 24 maart maakt P60 de dansvloer vrij voor de Boogie Nights. Deze dansavond wist de rest van Nederland al te veroveren en op vanavond zal dat niet anders zijn in de poptempel van Amstelveen!
Het zal waarschijnlijk velen niet ontgaan zijn dat de Gemeente Bloemendaal met nieuwe regels is gekomen voor het nieuwe strandseizoen. Voor Beachclub Fuel betekent dat slechts dat er een paar evenementen minder georganiseerd kunnen worden in 2018.
Technargy
dinsdag 27 februari 2018
Onversneden techno, dat is waar Technargy in grossiert. Het nieuwste feest uit de koker van de gevierde Berlijnse organisatie Percep-tion strijkt zaterdag 14 april neer op het Amsterdamse Thuishaventerrein.
Zaterdag 5 mei Feest
dinsdag 27 februari 2018
Het Groene Hart Festival is terug op zaterdag 5 mei met een spetterende Bevrijdingseditie aan de Cattenbroekerplas te Woerden.
Op 8 september keert Sunglow terug naar het Recreatieoord aan de Binnenmaas,
op een kwartiertje van Rotterdam.
Ontderk de nieuwe unieke beleving
donderdag 22 februari 2018
Onze succesvolle maandelijkse "Sensual" edities in Club Organza gaan wij afwisselen met het zelfde Sensual concept maar.
Op zaterdag 9 juni is het meest bruisende festival van Nijmegen terug met een achtste editie van Drift Festival.
De Utrechtse bass-music producer BeauDamian komt na enkele losse singles weer met een 3-track tellende EP, Endorfine genaamd.
Afgelopen september viel er daags voor de start van het jaarlijkse popfestival Breda Barst ontzettend veel regen. Zoveel, dat het Valkenbergpark helemaal blank kwam te staan.
Ghosttown
woensdag 21 februari 2018
Het is 1993. 'House' begint zich steeds verder op te splitsen in Mellow en Hardcore.
Disneyland Parijs gaat een tweede editie organiseren van Electroland. Het EDM-festival wordt met een dag uitgebreid.
Reverze Essence of Eternity
woensdag 21 februari 2018
Klaar voor de start? Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zo ver: 20.000 liefhebbers vanuit meer dan 40 verschillende landen, 35 wereldacts, allemaal verenigt in het immense Sportpaleis en bijbehorende Lotto Arena.
Fabbrica in Rosso Classxx
woensdag 21 februari 2018
Fabbrica in Rosso more than just a party.
De vette industriële locatie in Veghel, de prachtig in rood en zwart geklede frnds, de enthousiaste nationaal en internationaal bekende DJ's, de vocalisten, TOP dansers, MC's, special effects, entertainment, visuals en de unieke niet te kopiëren gemoedelijke BLSSD vibe allemaal ingrediënten die maken dat Fabbrica in Rosso veel meer is dan zomaar een feestje.
Op vrijdag 9 maart een nieuwe editie van Inversion in Poppodium P60. Zoals je gewend bent ook deze keer weer de beste internationale Drum & Bass artiesten uit de scène op de line-up.
Daar waar de release van 'Bed Of Roses' vele fans afgelopen woensdag al op de banken kreeg, is Afrojack vandaag nog een stap verder gegaan.
Bloomingdale XXL Grand Opening
maandag 19 februari 2018
Na de sold out grand closing van 2017 trekt Bloomingdale beach in 2018 weer alles uit de kast om het seizoen op de juiste manier te starten.
Hiphop superster The Game in Arnhem
maandag 19 februari 2018
Hiphopicoon The Game is één van de grootste Amerikaanse rappers van het moment. Na meerdere Amerikaanse nummer 1 noteringen, een realitysoap en samenwerkingen met Dr. Dré, Kendrick Lamar en Drake staat hij plots in Arnhem voor een intieme clubshow in Musis.
The Butcherbell BDayBash in P60
vrijdag 16 februari 2018
Op vrijdag 23 februari keert dubstepavond Ignition weer terug in P60. Ditmaal een speciale avond met Shiverz dabutcher en Stinkahbell ter ere van hun verjaardag.
Though there's still a day or so to go before the biggest indoor Trance event in the world helps us descend into Trance-driven madness, fans from all over the world can already get into 'A State Of Trance'.
Vandaag gaat het album 'Techniek' van NoizBoiz in release. De release van het album valt tegelijk met het tien-jarig bestaan van de formatie.
De Nederlandse DJ/Producer Don Diablo heeft zojuist de data en locaties van zijn Europese tour aangekondigd. Voor de tour die 7 maart van start gaat in Stockholm, slaat hij de handen ineen met KWF Kankerbestrijding.
The beginning
vrijdag 16 februari 2018
Na een zeer geslaagde editie in 2017 is The beginning terug in het Patronaat. En The Beginning zou the beginning niet zijn als het deze keer weer even helemaal anders gaat worden!
Free Your Mind heeft in het kader van het 15 jarige jubileum twee evenementen aangekondigd voor Koningsdag 2018.
Het Nederlandse producer/dj-duo Firebeatz heeft een publishingdeal getekend met Cloud 9 Music.
Don't feed The Animals
woensdag 14 februari 2018
Zaterdag 3 maart opent Don't feed The Animals wederom de poorten van stadsjungle DOK Amsterdam tijdens een speciale samenwerking met Mrs Mokum.
Mysteryland announce stage hosts
woensdag 14 februari 2018
The biggest dance music festival of The Netherlands has announced its 2018 hosting partners.
Dj en producer Hardwell is dit jaar twee dagen aanwezig op het festival Mysteryland, dat op 24, 25 en 26 augustus plaatsvindt.
Toonaangevend The Crave Festival zet nieuwe standaard met afschaffen van additionele ticketfee
Kinky On The Beach
maandag 12 februari 2018
Binnenkort vieren we dat we alweer 12 jaar bestaan. Al 12 jaar "anders dan anderen" .
Met aardig wat hits op zak, heeft Don in de afgelopen jaren zijn shine weten te pakken op menig event wereldwijd. Het is eindelijk zover, want Don Diablo, released zijn langverwachte tweede album 'Future'. – vanaf nu verkrijgbaar!
Noisia Invites
vrijdag 9 februari 2018
Het is inmiddels een mooie traditie geworden: de Groninger drum & bass helden van Noisia hosten als vanouds Noisia Invites tijdens Koningsnacht in De Oosterpoort.
Detroit Swindle nemen hun platenlabel op een korte tour door Europa tijdens 3 aaneensluitende weekenden in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Claire in Amsterdam is als eerste aan de beurt op zaterdag 17 februari, daarna op vrijdag 23 februari gaan ze door naar de Prince Charles in Berlijn als onderdeel van hun maandelijkse residency daar en als laatste komen ze langs IBoat in Bordeaux op vrijdag 2 maart.
Melt Festival heeft zojuist de laatste hand gezet aan de line-up voor de 2018-editie. Onder meer Little Dragon, Mount Kimbie en trouwe Melt-vrienden Modeselektor en Apparat schuiven aan naast eerder aangekondigde artiesten als Florence + The Machine, The xx, Fever Ray en Tyler, The Creator.
Bedrijven die (concert)kaartjes doorverkopen moeten voortaan aan extra voorwaarden voldoen om te adverteren via Google. Dat heeft Google woensdag bekendgemaakt in een blogbericht.
Kris Peeters, de Belgische minister van Consumentenzaken, gaat een onderzoek instellen over de prijs van de tickets voor Tomorrowland. Dat zei Peeters in het radioprogramma De Inspecteur.
Zojuist heeft de organisatie van Drumcode Festival haar line-up bekendgemaakt. De nieuwkomer op de festivalmarkt strijkt deze zomer op 18 augustus neer op de NDSM-werf in Amsterdam.
Vunzige Deuntjes vol. 01 is uit
woensdag 7 februari 2018
Vunzige Deuntjes start haar eigen muzieklabel! Via dit platform gaan we muziek uitbrengen van de tofste en vunzigste artiesten van het moment. Leuk?
SLAM! koningsdag 2018 aangekondigd
woensdag 7 februari 2018
De 12e editie van SLAM! Koningsdag is zojuist aangekondigd op radiozender SLAM!. De afgelopen jaren is het dance event in Alkmaar uitgegroeid tot een waar Koningsdagfestival.
Festival Macumba
dinsdag 6 februari 2018
Muziek met Latijns-Amerikaanse invloeden is volop terug te horen in de Nederlandse hitlijsten.
Heerlen viert Bevrijdingsdag op zaterdag 5 mei met een nieuwe editie van Bevrijdingsfestival Heerlen.
Op het Pancratiusplein-Zuid zullen o.a. The Brahms, Afterpartees, Komodo en Kuenta i Tambu
optreden.
Eerste namen voor Sonus 6de editie
maandag 5 februari 2018
Sonus Festival maakt zich op voor de 6de legendarische editie met Amelie Lens, Charlotte de Witte, Jackmaster, Nicolas Lutz, Peggy Gou, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Ryan Elliott, Seth Troxler, Solomun, Sven Väth en nog 34 anderen!
KD soundsystem
vrijdag 2 februari 2018
KD soundsystem vertrekt vandaag, via Parijs, naar Brazilië voor een unieke show tijdens het wereldberoemde carnaval in Rio de Janeiro.
De Franse elektronica producer Petit Biscuit lanceert vandaag de video bij zijn single 'Problems'.
Multigroove
vrijdag 2 februari 2018
Een rauw, duizelingwekkend snel, grappig en belangrijk boek over het begin van de Nederlandse dance
Na singles als 'I Need You' en 'Sunny Days' mag het geen verrassing meer zijn dat Armin graag zijn horizon verbreedt.
De oranjekoorts slaat weer toe! Na een zeer succesvolle eerste editie van Royal Dutch Eindhoven keert het grootste Koningsnacht- en dag festival terug op het Stadhuisplein in Eindhoven.
SLAM! lanceert nieuw radiostation
donderdag 1 februari 2018
Op SLAM! hoor je elke zaterdag tussen 16 en 19 uur de SLAM!40 en vanaf vandaag kan je élk moment van de dag naar de 40 populairste tracks van dit moment luisteren.
Bezoekersrecord voor Melkweg in 2017
donderdag 1 februari 2018
De Melkweg heeft in 2017 een recordaantal bezoekers getrokken en verwelkomde ruim 474.000 bezoekers, 25% meer dan eerdere jaren.
28 februari 2018
The Return of headhunterz
Swingen met de Boogie Nights in P60
Beachclub Fuel presents Roog b2b Erick E
27 februari 2018
Technargy
Zaterdag 5 mei Feest
23 februari 2018
Sunglow Festival knalt in 2018 onverbiddelijk door
22 februari 2018
Ontderk de nieuwe unieke beleving
Drift Festival maakt line-up 2018 bekend
BeauDamian combineert muziek en gamification op nieuwe Endorfine EP
21 februari 2018
Breda Barst zoekt donateurs na financiële tegenslagen
Ghosttown
Tweede editie Disney-festival Electroland duurt dag langer
Reverze Essence of Eternity
Fabbrica in Rosso Classxx
20 februari 2018
Een vers portie Neurofunk Drum & Bass bij nieuwe editie Inversion
19 februari 2018
Afrojack zet Rotterdam centraal station op stelten met groots verrassingsoptreden
Bloomingdale XXL Grand Opening
Hiphop superster The Game in Arnhem
16 februari 2018
The Butcherbell BDayBash in P60
A State of trance 850 kicks off one day early through its official album
NoizBoiz vieren tien-jarig bestaan met album 'Techniek'
Nederlandse dj/producer Don Diablo treedt gratis op in europa voor het KWF
The beginning
15 februari 2018
Free Your Mind kondigt Koningsdag evenementen aan
Cloud 9 Music tekent publishingdeal met Firebeatz
14 februari 2018
Don't feed The Animals
Mysteryland announce stage hosts
13 februari 2018
Hardwell treedt op en krijgt met label eigen podium op Mysteryland
Einde aan festival-servicekosten tijdperk
12 februari 2018
Kinky On The Beach
9 februari 2018
Don Diablo released zijn tweede album
Noisia Invites
8 februari 2018
Heist recordings showcases aangekondigd in Berlijn, Bordeaux en Amsterd
Modeselektor, Apparat, Little Dragon en meer maken line-up Melt 2018 compleet
Google lanceert strengere regels voor doorverkoop concertkaartjes
7 februari 2018
Minister stelt onderzoek in naar prijs tickets Tomorrowland
Drumcode festival kondigt line-up aan
Vunzige Deuntjes vol. 01 is uit
SLAM! koningsdag 2018 aangekondigd
6 februari 2018
Festival Macumba
5 februari 2018
Eerste namen Bevrijdingsfestival Heerlen
Eerste namen voor Sonus 6de editie
2 februari 2018
KD soundsystem
Petit Biscuit Problems (feat. Lido)
Multigroove
Armin van Buuren laat funky zien met nieuwe single
Royal Dutch eindhoven terug op het Stadhuisplein tijdens koningsnacht- en dag
1 februari 2018
SLAM! lanceert nieuw radiostation
Bezoekersrecord voor Melkweg in 2017