Partyflock
 
Nieuws · oktober 2018
­ Nederland
Achter de schermen zitten wij nooit stil. Na de zomer hadden we het idee om weer eens verrassend uit de hoek te komen en dat is gelukt: zaterdag 8 december 2018 van 22.00 tot 03.00 uur een nieuwe locatie, op een nieuwe plek.
Snowbass Festival 2019
dinsdag 30 oktober 2018
Na "helemaal off-piste" te zijn gegaan in 2018 met hardstyle, freestyle und apres-ski tijdens de eerste editie van Snowbass Festival keert Snowbass terug op zaterdag 16 februari op de Balkenhaven nabij Amsterdam! Dit keer "kouder dan de rest"! Wat houdt dit in? 5 overdekte stages met winterse gekkigheid, hardstyle, freestyle, herkenbare apres-ski klappers omgetoverd tot hardstyle rammers und een größere apres-ski area als de zwarte piste je even te veel wordt.
History of Hardcore 2018
dinsdag 30 oktober 2018
It's time for your wake-up call! It's time for a serious history lesson! Zaterdag 22 december neemt Outlaw Events je mee terug in de tijd met de dikste millenium-hardcore en early classics in een legendarische locatie die een belangrijke onderdeel is van de hardcore geschiedenis: Hemkade 48 aka Fun Factory, Mysteryworld & North Sea Venue.
deepsense in Luxor Live
dinsdag 30 oktober 2018
Na een zeer geslaagde zomer duikt deepsense de clubs in! Dit najaar maakt de Nijmeegse organisatie voor het eerst een uitstapje naar Arnhem!
Vier jaar geleden bracht de Belgische dj Felix De Laet aka Lost Frequencies zijn debuutsingle 'Are You With Me' uit, waarmee hij in maar liefst achttien landen een tijdlang op nummer één in de hitlijsten stond.
Breeze Festival
maandag 29 oktober 2018
Op zondag 10 februari 2019 brengen wij een klein stukje van de Caribbean naar Nederland. Het Klokgebouw in Eindhoven wordt omgetoverd tot de ultieme Latinbestemming tijdens een gloednieuwe en zomerse editie van Breeze Festival Indoor!
Halloween is populairder dan ooit in Nederland. Dat is vandaag in Rotterdam weer gebleken toen duizenden bezoekers dit feest kwamen vieren op het uitverkochte Crazy Sexy Cool Halloween.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode.
November is de maand dat ook de Indian summer die dit jaar eeuwig leek te duren echt voorbij is. Het is zeker nog geen tijd om kerst te gaan vieren. Eerst nog even deze toffe feestjes! Bekijk hier de leukste feesten van November 2018:
Bonzai Records & Age Of Love slaan de handen in elkaar op oudejaar om 2019 met een knal in te zetten. Het belooft het grootste retro oudejaarsvent in België te worden met een line-up om ù tegen te zeggen!
Ronnie Flex en zijn band Deuxperience gaan dit voorjaar op tournee langs vijf grote zalen in Nederland: Oosterpoort, TivoliVredenburg, 013, Doornroosje en Parkstad Limburg. De kaartverkoop start zaterdag 27 oktober om 10:00 uur via de websites van de zalen.
Met helden als Paul Elstak, Twenty 4 Seven, T-Spoon en Def Rhymz is er voor ieder wat wils tijdens het gloednieuwe feestconcept van de organisatie van Gelderpop.
Sunsetterz XXL
dinsdag 23 oktober 2018
Het populaire Trance & House concept viert zijn éénjarig bestaan en maakt de line –up bekend voor 'Sunsetterz XXL – The Indoor Edition' dat plaatsvindt op 22 december in 'The Box' in Amsterdam.
Winnaar Vinylized 2018 bekend
maandag 22 oktober 2018
Met de track "Untroubled" heeft Mylow de veertiende editie van danceproducerscontest Vinylized gewonnen. LAu, Smeek, Mylow, Cool Tiger en Meraki waren de vijf finalisten van Vinylized 2018.
Martin Garrix is voor de derde achtereenvolgende keer uitgeroepen tot populairste dj van de wereld. Hij staat opnieuw bovenaan in de publiekspoll die wordt georganiseerd door het gezaghebbende tijdschrift DJ Mag.
Exclusieve preview van zijn muziek ontroert gasten tijdens ADE
Gisteravond gaf Hardwell zijn voorlopig laatste show in een uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam. Samen met het Metropole Orkest nam de dj met Symphony: The Global Revolution of Dance het publiek van jong tot oud mee op een muzikale reis door de geschiedenis van de dancemuziek.
LIFE = CRAZY, het boek van Martin Garrix, is nu officieel te koop en dat werd gisteren gevierd met een lancering in × BANK.
Armin van Buuren is vijfmaal uitgeroepen tot beste dj van de wereld en met zijn programma 'A State of Trance' al jaren te horen op Radio 538.
Veel Haarlemse dertigers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte Frank & Nick feesten in het aloude Stadscafé vanaf 1996.
Metz NYE Cruise
woensdag 17 oktober 2018
Oud & Nieuw is voor velen dé dag van het jaar. We laten het jaar 2018 achter ons en gaan vol positieve zin naar het nieuwe naar 2019, waarin Metz natuurlijk niet mag ontbreken.
50ste Mega Platen & CD Beurs
woensdag 17 oktober 2018
Op zaterdag 17 en zondag 18 november vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Mega Platen & CD Beurs plaats.
Nog vier avonden en dan sluit Beitel90, oftewel de oude Peppermill, definitief.
De Nederlandse dance-organisator ALDA wil verder uitbreiden naar andere delen van de wereld.
Altijd al willen weten hoeveel de grootste dj's ter wereld verdienen? Radio 538 zocht het uit! Uit het jaarlijkse Danceonderzoek van 538 Nieuws in samenwerking met ING blijkt dat een internationale top-dj gemiddeld - hou je vast - 571.000 euro per week verdient!
Na eerder onder meer de Canadese legende deadmau5 en hostings van NOX en van HYTE (met Chris Liebing, Marcel Dettmann en Robert Hood) te hebben aangekondigd is het programma van de (vijfde) indoor editie van WE ARE ELECTRIC Eindhoven volledig met de navolgende namen.
Tijdens ADE verwelkomt Amsterdam jaarlijks duizenden bezoekers uit de hele wereld. Met de ADE Hangover willen de initiatiefnemers ADE, Stichting NDSM-Werf en Into the Woods graag iets terugdoen voor de bewoners van de stad; een gratis festival voor alle Amsterdammers.
Op evenementen in Twente is steeds minder politie-inzet nodig. Voor Eric van Oosterbaan van het Enschedese Absolutely Fresh is dat geen verrassing.
Hardwell en Ticketswap zijn een bijzondere actie gestart. De dj zal vandaag via het verkoopkanaal, onder zijn eigen naam, Robbert van de Corput, een golden ticket inclusief meet & greet aanbieden voor zijn uitverkochte ADE-show.
Sfeer the Ibiza editie
woensdag 10 oktober 2018
A.s zaterdag is er weer een SFEER in het Noorderlicht in Schaijk. En 90% van alle tickets zijn verkocht. Met een decor, van led schermen, co2, confetti, vuurwerk en een dikke line-up met 2 eara's gaan we nog 1 keer het IBIZA gevoel beleven!
Sugar Factory presenteert haar volledige line-up voor Amsterdam Dance Event 2018. Het is een vol en veelzijdig programma, met clubnachten, concerten en afterparties.
Het programma van AIR Amsterdam voor het Amsterdam Dance Event is helemaal compleet!
Nederlands populairste feestact Snollebollekes knalt uit zunne panty. Zojuist werd bij de Coen en Sandershow op Radio 538 bekend gemaakt dat Snollebollekes op zaterdag 30 maart in de voetsporen zal treden van internationale grootheden als Prince, Justin Bieber, The Rolling Stones en Helène Fischer met zijn eigen stadiumshow in het Gelredome Arnhem.
De all ages ADE-show van Hardwell en het Metropole Orkest op 18 oktober in de Amsterdamse Ziggo Dome is uitverkocht. Hardwell verwijst op zijn website door naar TicketSwap als kanaal waar je veilig aan officiële kaarten kan komen.
Flirterz is op zaterdag 27 oktober terug in The Box Amsterdam met een speciale Halloween Editie!
Sexy Night Creatures komen samen tijdens deze monsterlijke editie voor een nacht gevuld met de beste artiesten gemixt met verbluffend entertainment.
Girls Love DJs AIR Amsterdam
dinsdag 9 oktober 2018
Girls Love DJs is back! En hoe? Na het succes van de terugkeer in september is het tijd om het prestigieuze Amsterdam Dance Event klaar te stomen voor the real deal.
W&W starten nieuwe ravecultuur
dinsdag 9 oktober 2018
Een nieuwe rave-beweging is gearriveerd en niemand minder dan W&W hebben dat op hun geweten.
De Amerikaanse rapper Nelly komt voor een exclusief optreden naar Amsterdam. Op 21 november zal hij voor een spetterende show Q-Factory aandoen.
DJ/Producer Sam Feldt is altijd op zoek naar nieuwe verfrissende samenwerkingen en voor zijn allernieuwste single 'Heaven (Don't Have A Name)' richtte hij zijn pijlen op Hollywood ster Jeremy Renner, die vooral bekend is van zijn rol als de superheld 'Hawkeye' uit de Marvel-filmreeks: 'The Avengers' en zijn Oscar-nominaties voor Beste Acteur in 'The Hurt Locker (2010) en Beste Mannelijke Bijrol in 'The Town' (2011). Naast gelouterd acteur blijkt Jeremy Renner ook een waar zangtalent te zijn.
Op 27-10 -2018 gaat de tweede Rave, Acid, Techno, Oldskool en het House Classics 89/00 spektakel "The Warehouse Rave II" editie plaatsvinden op een van de mooiste locaties van Nederland "de Suikerunie", in de stad Groningen.
Valhalla Festival onthult Line-up
woensdag 3 oktober 2018
De line-up van de zevende editie van Valhalla Festival is bekend. Anders dan voorgaande edities programmeert de organisatie niet alleen muziekstijlen als house-, techno- en bigroom maar hier is nu ook hip-hop/urban aan toegevoegd.
Op 1 december staat de Van Nelle Fabriek voor de derde keer in het teken van Blijdorp Winterfestival.
GirlsLoveDJs NYE AIR Amsterdam
dinsdag 2 oktober 2018
Het is niet eens een keuze: dit jaar vier je NYE in de AIR Amsterdam cause GirlsLoveDJs takes over NYE!
Tijdens de Hackathon zullen 100 deelnemers zich buigen over de verschillende uitdagingen waar de dance scene tegenaan loopt en de kansen die data en technologie hierin kunnen bieden.
Radio 538 opent ook dit jaar weer de deuren van het 538DJ Hotel tijdens het Amsterdam Dance Event. Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 oktober is The Student Hotel Amsterdam City de thuisbasis van 538 en komen alle programma's tussen 06.00 en 00.00 uur live vanuit Amsterdam.
XXlerator presenteert Lunatixx
dinsdag 2 oktober 2018
De leukste Freestyle Show van Nederland is terug! Op zaterdag 13 oktober is het tijd voor een nieuwe editie van Lunatixx; hét freestyle feest waarbij de timetable bepaald wordt door het lot!
*Na enige tijd van afwezigheid is de meest incapabele Britse spion terug van weggeweest op het witte doek; Rowan Atkinson is weer in de bioscopen te zien als Johnny English in de derde film uit de reeks, Johnny English Strikes Again!
Voor het derde jaar op rij keert STRAF_WERK terug naar het Klokgebouw in Eindhoven en dit keer doen zij dit samen met de Spaanse partij elrow. Vandaag zijn de eerste namen bekend gemaakt die op 7 december achter de draaitafels staan.
Melkweg ADE 2018
maandag 1 oktober 2018
Van woensdag 17 t/m zondag 21 oktober staat Amsterdam geheel in het teken van Amsterdam Dance Event. De Melkweg slaagt er elk jaar opnieuw in zich als multidisciplinair podium te positioneren binnen het grootste clubfestival ter wereld, met een steeds groter wordend programma dat ruimte biedt aan clubnachten, liveshows, films en conferenties
Dat 'Stap Voor Stap', de laatste release van Kav Verhouzer en Sjaak, momenteel een hit is, is een feit.
Dat B.T.C.H. een heel populair feest is , dat weet onderhand heel Nederland. Al 15 jaar timmert dit feest aan de weg en in die 15 jaar tijd is ieder feest op rij uitverkocht.
30 oktober 2018
Pssst wij hebben een nieuwe locatie
Snowbass Festival 2019
History of Hardcore 2018
deepsense in Luxor Live
29 oktober 2018
Lost freqeuncies is meest succesvolle belgische artiest ooit in Duitsland
Breeze Festival
Rotterdam vierde Halloween in het Zuiderpark
27 oktober 2018
De leukste feestjes met een dresscode in november
26 oktober 2018
Bonzai Records en Age Of Love presenteren: In With A Bang
Ronnie Flex & Deuxperience kondigen voorjaarstournee 2019 aan
24 oktober 2018
Gelderpop presenteert op 9 februari een wintereditie in Hart van Holland
23 oktober 2018
Sunsetterz XXL
22 oktober 2018
Winnaar Vinylized 2018 bekend
21 oktober 2018
And the winner is ... opnieuw Martin Garrix
19 oktober 2018
Willem de Bruin raakt met zijn album man in nood
Hardwell voor voorlopig laatste keer los in een uitverkocht Ziggo Dome
18 oktober 2018
Martin Garrix lanceert boek 'LIFE = CRAZY' in × BANK
Armin van Buuren ontvangt 538Dance Smash Award
17 oktober 2018
Oproep voor de Haarlemse dertigers om hun jeugd te herbeleven
Metz NYE Cruise
50ste Mega Platen & CD Beurs
Nu komt er echt een einde aan de 'Peppermill'
ALDA sluit partnership met Amerikaanse Insomniac
Dit is hoeveel een top-dj per week verdient
15 oktober 2018
We Are Electric Eindhoven op zaterdag 10 november
12 oktober 2018
ADE Hangover keert terug op de NDSM- werf
11 oktober 2018
Absolutely Fresh over afname politie-inzet: 'nog vóór probleem ingrijpen'
10 oktober 2018
Hardwell verkoopt bijzonder ticket op TicketSwap
Sfeer the Ibiza editie
9 oktober 2018
Sugar Factory presenteert haar volledige line-up voor Amsterdam Dance Event 2018
Check het ADE programma van AIR amsterdam
Snollebollekes zet Gelredome op z'n kop
Laatste show van Hardwell via livestream bij te wonen
Flirterz viert 'Halloween' op 27 oktober
Girls Love DJs AIR Amsterdam
W&W starten nieuwe ravecultuur
8 oktober 2018
Nelly voor exclusieve show naar Amsterdam
5 oktober 2018
Sam Feldt en Hollywood-acteur Jeremy Renner lanceren nieuwe single
4 oktober 2018
Paradigm , The Beginning & Taped pres
3 oktober 2018
Valhalla Festival onthult Line-up
Blijdorp Winterfestival onthult volledige line-up
2 oktober 2018
GirlsLoveDJs NYE AIR Amsterdam
DGTL, ADE en Tech & Dance Collective organiseren samen voor de derde keer de ADE Hackathon
Wereldberoemde dj's checken in bij 538DJ Hotel
XXlerator presenteert Lunatixx
1 oktober 2018
Johnny English danst tot in de vroege uurtjes op het van Vato Gonzalez
Eerste namen elrow × STRAF_WERK Klokgebouw onthuld
Melkweg ADE 2018
Frequencerz droppen keiharde hardstyle-remix van Kav Verhouzer en Sjaak
B.T.C.H. kaarten voor 15 jarig bestaan gaan aanstaande woensdag 12 uur in de verkoop