Partyflock
 
Nieuws · januari 2018
­ Nederland
Valtifest gaat ook dit jaar door
woensdag 31 januari 2018
De datum van de 2018-editie van Valtifest is bekend. Het festival vindt plaats op zaterdag 1 september op het terrein Thuishaven in Amsterdam.
Burgemeester Theo Weterings heeft de exploitatie- en drank- en horecavergunning van Epic ingetrokken. Dit betekent dat de discotheek aan de Heuvelring 116 per direct dicht moet. De gemeente gaat handhaven.
Goed nieuws, want na drie succesvolle edities gaat La Fête Du Frenchcore voor het eerst naar het land van braadworst en bier: Duitsland!
Timetables Pleinvrees on Tour
dinsdag 30 januari 2018
Pleinvrees maakt vandaag om 12:00 uur alle timetables bekend. Utrecht is de eerste van de 4 steden waar Pleinvrees de Tour aanstaande zaterdag aftrapt.
Wát een mijlpaal voor Metz! Een van de meest langstlopende concepten in Nederland bestaat 19 (!) jaar en dat moet natuurlijk op een bijzondere manier en grootse wijze gevierd worden.
Dancefair 201 8
dinsdag 30 januari 2018
Dancefair 2018 begint nu serieuze vormen aan te nemen. Inmiddels staat het complete programma online. Meer dan 160 artiesten, 200 masterclasses, 22 areas en een 6000m2 expo floor. Voor elke DJ, producer en music professional is er meer dan genoeg te vinden èn te leren.
Nieuw festival Camp Moonrise presenteert met onder andere My Baby, Gilles Peterson, Joep Beving, Joris Bijdendijk (RIJKS), Kenny Dope, Alain Caron & zonen en Tim den Besten de eerste namen van veelzijdig programma
Zojuist maakte UDC Events de eerste artiesten bekend die op 18 augustus tijdens Dutch Valley hun opwachting zullen maken.
Na een uitverkochte editie tijdens New Year's Eve wordt het nu tijd om op 26 april los te gaan tijdens de Koningsnacht special!
CUT_ is terug voor een ferme elektronische klap in het gezicht. Na de afgelopen EP 'Unplugged', met daarop gestripte versies van de laatste drie singles 'Tune In Tune Out', 'Electrify' en 'Undertow', staan Belle Doron en Sebastiaan Dutilh in de startblokken hun nieuwe EP 'BLIND = BLISS' in een exclusieve en intieme setting wereldkundig te maken.
The Promised Land winter edition
maandag 29 januari 2018
Zaterdag 10 maart: Classics uit de beginperiode van dance tijdens The Promised Land winter edition op Thuishaven Na eerdere succesvolle uitverkochte edities keert The Promised Land voor de vierde keer terug naar festivalterrein Thuishaven.
Berry Blaster Detox Drink
vrijdag 26 januari 2018
Kenners hebben het flesje allang in de koelkast staan, maar je moest hiervoor altijd naar De Tuinen, Kruidvat of Etos. Bij de Albert Heijn is wel een stuk handiger!
Hard Bass 2018 CD
vrijdag 26 januari 2018
2018 is nog maar net van start en we beginnen gelijk goed! Hard Bass staat voor de deur en ook dit jaar belooft het weer een onvergetelijke editie te worden waar duizenden mensen hun liefde voor de muziek zullen tonen.
Aanstaande B.I.T.C.H moet nog komen maar nu al gaan we beginnen met de voorverkoop van de oktober editie. Speciaal omdat het feest altijd binnen no time uitverkocht is. Zet morgen 12 uur in je agenda. De voorverkoop gaat altijd heel snel.
Open P60 Day
donderdag 25 januari 2018
Op zaterdag 3 februari gaan alle deuren open in P60! Al sinds 2001 is dit hét podium van Amstelveen voor muziek, visual art, cultuur en (muziek)educatie.
SPEC en MOJO zijn een boekingskantoor gestart voor Nederlandse urban artiesten. Het roster van Wolf Bookings bestaat uit artiesten als Ronnie Flex, Boef, Jacin Trill, Ali B, Donnie, Bokoesam, Jairzinho en Paul Sinha.
18 HRS festival
donderdag 25 januari 2018
Kan een festival jou niet lang genoeg duren? Dan moet 14 juli omcirkelt staan in jouw agenda. Dan vindt de 8ste editie plaats van 18hrs Festival! Het unieke festival waar je niet om 23:00 al aftaait maar doorgaat tot het ochtendgloren! Van 12:00 uur 's middags tot 06:00 in de ochtend gaat het los op 5 stages op de Balkenhaven, gelegen aan de oevers van het Noordzeekanaal in het havengebied van Amsterdam.
Na de A'dam Toren heeft ondernemer Duncan Stutterheim ook de zeventien gebouwen van de Westergasfabriek overgenomen.
Het stuiterbal
donderdag 25 januari 2018
Sinds 2011 zijn de brouwers van Het Stuiterbal bezig met een geheim recept. Na jaren van proeven, katers en krankzinnige experimenten opent de brouwerij haar poorten.
Zojuist is bekend gemaakt dat Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano ook deze zomer weer iedere woensdag van 20 juni tot en met 19 september in Club Hï Ibiza staan.
Tijdens een perspresentatie in Rotterdam Ahoy hebben De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch zojuist een unieke samenwerking aangekondigd. Vanwege de jubilea van beide evenementen zal op zaterdag 15 september een eenmalige editie van De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!
Elsom Open Air Groeit
woensdag 24 januari 2018
Wat begon als een jubileumfeest is in twee jaar tijd gegroeid naar een regionaal cross-over festival met bezoekers uit de grote Kempen. Het is prachtig om te zien dat je binnen twee jaar groeit van 1700- naar 2500 bezoekers.
2018 is net begonnen, maar de Amsterdamse dj/producer The Flexican zorgt ervoor dat je muzikaal nog geen afscheid hoeft te nemen van het jaar 2017.
Vandaag gaat de track 'Leven Na De Dood' van Jebroer en Dr Phunk in release.
Dj-trio Kris Kross Amsterdam heeft grootse plannen in 2018. Het eerste wapenfeit is een tour langs de Nederlandse poppodia. Op vrijdag 3 maart vindt in Tivoli Utrecht de kick-off plaats om vervolgens op zaterdag 9 maart door te reizen naar het gloednieuwe podium Victorie in Alkmaar.
TIKTAK, het grootste eclectische dance evenementen concept van Nederland, zal op zondag 8 april een grootschalig festival op het strand van Bloemendaal organiseren samen met hosting partners Vunzige Deuntjes en Fuifje.
Thunderground
vrijdag 19 januari 2018
Zaterdag 27 januari zorgen de hardste platen voor een ijsbreuk in de Effenaar tijdens Thunderground: Arctic Madness! Vanaf 22:00 uur openen de deuren tot het freestyle geweld en zoals er van Thunderground verwacht mag worden, wordt het een heerlijke avond met de beste freestyle, early rave, classics en millennium hardcore.
De complete line-up voor de derde editie van The Crave Festival is bekend. Headliners van de derde editie van het festival, dat 2 juni voor het tweede jaar plaats vindt in het groene Zuiderpark in Den Haag, zijn onder andere Blawan, Levon Vincent, Hessle Audio Trio, DJ Stingray en Palms Trax.
Een van de grootste Nederlandse Trance helden aller tijden komt wederom naar Beachclub Vroeger met zijn concept 'Johan Gielen Trance Classics Worldtour'.
In 2017, het derde bestaansjaar van Q-Factory, is het Amsterdamse muziekmakerscentrum, popzaal en hotel door 110.000 mensen bezocht. Dat zijn er 20.000 meer dan in 2016.
Nieuwe track The Odyssey
woensdag 17 januari 2018
Na een grandioos 2017 gaat Malua in 2018 verder waar ze mee begonnen is, namelijk het bestormen van de hardere scene en het waarmaken van haar dromen.
Wij hebben er al enorm veel zin in: Eurosonic Noorderslag 2018! Deze week is het weer zover en ja, natuurlijk zijn wij er ook!
Aftermovie klaar booming new year
dinsdag 16 januari 2018
Booming Sexy New Year was weer een super gezellig feest en daar hoort natuurlijk ook een dikke aftermovie bij. En deze movie is wederom goed gelukt! Als je er naar kijkt krijg je al zin in weer zo'n feest. En omdat de aanstaande 2 feesten al uitverkocht zijn, kun je je nu al opmaken voor Crazy Wonderland Festival ( voorheen Pleasure Island ) De laatste super early bird kaarten voor maar 30,00 gaan er nu al doorheen.
Het wereldwijde concept Don't Let Daddy Know komt op 2 en 3 maart terug naar Amsterdam met de Zweedse dj-legendes Axwell & Ingrosso, Nicky Romero, NERVO, Timmy Trumpet, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Sem Vox en de zojuist aangekondigde speciale gast Steve Angello!
Royaal Kabaal
vrijdag 12 januari 2018
Na het ongekende succes van vorig jaar is er een nieuwe traditie geboren. Royaal Kabaal, Noord Hollands hardste Koningsdag festival, is terug. Wederom vindt het festival plaats op het Balkenhaven terrein nabij Amsterdam.
Het Servische EXIT Festival staat niet alleen bekend om haar exclusieve locatie tussen de vestingmuren van het Middeleeuwse Petrovaradin Fort, maar ook om het hosten van één van 's werelds beste podia: de Dance Arena.
Het Amsterdam Dance Event, 's werelds grootste clubfestival en conferentie voor elektronische muziek, vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 21 oktober.
Crazyland maart helemaal uitverkocht
woensdag 10 januari 2018
Goed nieuws voor iedereen! De early bird voor Crazy Wonderland festival ( Pleasure Island ) is gestart! Kijk snel op crazyland.org en koop jouw kaartje voor een heel net prijsje van 30,00 euro! Ook zijn er nog VIP kaarten te koop in de early bird! Vorig jaar was dit het festival van 2017 waar iedereen nog lang over na heeft gepraat.
Platen & CD Beurs
dinsdag 9 januari 2018
Kopte de Telegraaf onlangs en de vele bezoekers van de halfjaarlijkse internationale vinylplaten en cd beurs in de RAI Amsterdam deden dit al jaren geleden.
De Nederlandse rapper en producer Ronnie Flex is een exclusieve publishingsamenwerking aangegaan met CTM.
Beat The Bridge
maandag 8 januari 2018
Op 26 en 27 april zal beat the bridge voor de allerlaatste keer plaatsvinden. We kijken samen met jullie terug op 7 geweldige edities en gaan er nog 1 keer keihard tegenaan!
Op 27 januari viert 100% kansloos haar uitbreiding in Paviljoen Breezze in Vierpolders. Deze spraakmakende locatie is gelegen aan het Brielse meer, aan de voet van de Brielse brug. Het debuut wordt afgetrapt met een kwalitatieve line-up waar muzikale diversiteit de boventoon voert.
Kouvatten op de rommelmarkt of jezelf naar de getver stampen op het hardste festival van het land: wij weten het wel! Op 27 april keert het grootste en gezelligste festival weer terug naar Aquabest.
Sfeer
vrijdag 5 januari 2018
Na het succes van 7 oktober is er zaterdag 13 januari een nieuwe SFEER! Met natuurlijk een top line up van dj's in de house eara, en deze keer een speciale lounge eara waar je lekker kan chillen op heerlijke kussens.
Poppodium Atak is dicht, maar een tijdelijke oplossing voor de exploitatie is in de maak. Wethouder Jeroen Hatenboer verwacht dat concerten en oefensessies op korte termijn weer kunnen worden opgepakt.
The Grapevyne 90's
donderdag 4 januari 2018
The Grapevyne brengt je wederom een onvervalste RNB & HipHop party met de beste classics.
Xplosion 8
donderdag 4 januari 2018
Jazeker, we gaan weer knallen: de 8e editie van het Helmondse hardstyle evenement Xplosion. Voor deze editie, wat zaterdag 13 januari plaats vind in De Cacaofabriek, staan o.a. Rebelion, Deetox, Stereotuners en Break Zero op het programma!
Wil jij artist booker worden, een eigen label starten of weten hoe blockchain werkt? Dancefair verbindt (aanstormende) muziekprofessionals met de nieuwste innovaties en trends in de muziekindustrie. Neem plaats in de "Business of Music" of in de "School of House" areas en volg 21 inspirerende masterclasses volledig gericht op de ontwikkeling van music professionals.
De Microclub
dinsdag 2 januari 2018
Na meerdere succesvolle edities in 2017 keert De Microclub op vrijdag 12 januari terug in BASIS. Vanaf 20.00 wordt er begonnen met dansen!
31 januari 2018
Valtifest gaat ook dit jaar door
30 januari 2018
Burgemeester beslist dat Epic dicht moet
La Fête du frenchcore gaat de grens over naar Duitsland
Timetables Pleinvrees on Tour
Metz invites Todd Terry en viert op vrijdag 2 maart 2018 haar 19 jarig bestaan
Dancefair 201 8
Festival Camp Moonrise kondigt eerste namen aan
29 januari 2018
Kensington, Andre Hazes en Jebroer naar Dutch Valley
TikTak koningsnacht in de Central Studios
Elektronisch popduo CUT_ presenteert nieuwe EP op 15 maart
The Promised Land winter edition
26 januari 2018
Berry Blaster Detox Drink
Hard Bass 2018 CD
25 januari 2018
B.I.T.C.H oktober editie voorverkoop en early bird begint morgen
Open P60 Day
SPEC en MOJO starten boekingskantoor voor Nederlandse urban acts
18 HRS festival
Duncan Stutterheim neemt Westergasfabriek over
Het stuiterbal
Armin van buuren en Sunnery james & Ryan Marciano
De Vrienden van Amstel LIVE! en The Flying Dutch kondigen unieke samenwerking aan
24 januari 2018
Elsom Open Air Groeit
23 januari 2018
The Flexican releast zijn populaire 'Yearmix'
22 januari 2018
Jebroer gelooft in leven na de dood
19 januari 2018
Dj-trio Kris Kross Amsterdam op tour door Nederland
TIKTAK komt met groot strand festival
Thunderground
18 januari 2018
The Crave Festival maakt complete line-up bekend
17 januari 2018
Johan Gielen Trance Classics World tour
Q-Factory trok vorig jaar 110.000 bezoekers
Nieuwe track The Odyssey
16 januari 2018
Kom naar de Music & Tech Hideout tijdens ESNS 2018
Aftermovie klaar booming new year
15 januari 2018
Don't Let Daddy Know voegt Steve Angello toe aan de line-up!
12 januari 2018
Royaal Kabaal
11 januari 2018
EXIT Festival's Dance Arena lanceert eerste batch techno-namen voor 2018
10 januari 2018
Festivaldata Amsterdam Dance Event 2018 bekendgemaakt
Crazyland maart helemaal uitverkocht
9 januari 2018
Platen & CD Beurs
8 januari 2018
Ronnie Flex gaat samenwerking aan met CTM
Beat The Bridge
100% Kansloos hard breidt uit naar paviljoen Breezze
5 januari 2018
Koningsdag kan niet hard genoeg gaan met Supersized Kingsday festival!
Sfeer
4 januari 2018
Atak in Enschede dicht, Absolutely Fresh in beeld voor tijdelijke exploitatie
The Grapevyne 90's
Xplosion 8
3 januari 2018
Maak werk van muziek tijdens Dancefair 2018
2 januari 2018
De Microclub