Partyflock
 
Nieuws · juli 2017
­ Nederland
Een afterparty van het Rotterdamse Zomercarnaval is uit de hand gelopen door onverwacht grote drukte. Op het feest in het WTC in het centrum van de stad kwamen volgens de politie te veel mensen af. Vanwege het tumult dat ontstond heeft de politie drie mensen aangehouden.
Een enorme brand op het podium van Tomorrowland in Barcelona heeft een voortijdig einde gemaakt aan het dancefestival. Volgens de organisatoren zijn alle 22.000 feestgangers zonder problemen van het terrein gehaald.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode. De maand augustus staat natuurlijk in het teken van de Gay Pride, oftewel outfits vol glitter en glamour! Bekijk hier de leukste feesten van augustus 2017:
Thunderground
vrijdag 28 juli 2017
Thunderground maakt zich op voor echte Freestyle Madness! Zes acts, gruwelijke B2B sets en een ongekend harde afsluiter… Zaterdag 14 oktober trilt de Effenaar in Eindhoven tussen 22:00 en 04:00 op haar grondvesten en staan de Thunderground helden The Darkraver en Vince klaar om er een groot freestyle circus van te maken.
Voor het vijfde jaar op rij host Grotesque een eigen stage op Electronic Family!
Swingen en genieten
vrijdag 28 juli 2017
Sins op Ibiza presenteert op een unieke locatie een unieke sfeer. Zaterdag 2 september wordt Buitenplaats de Houtmaat in Hengelo omgetoverd tot dé dancetempel.
Voor de tweede keer op rij keert Monstercat terug naar Melkweg Amsterdam voor een spectaculaire showcase op donderdag 19 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event.
Nederlands DJ/producer Rocky Wellstack heeft zijn eerste single bij Spinnin' Records uitgebracht, het met de soulvolle vocalen van Nicole Bus geperfectioneerde nummer 'I Miss You'.
In januari dit jaar introduceerde Joris Voorn zijn nieuwe concept Spectrum al in zijn woonplaats Amsterdam.
DGTL heeft zojuist hun langverwachte ADE plannen openbaar gemaakt, bestaande uit drie aansluitende events inhun thuisbasis, de NDSM werf. Muzikale grootheden opdedonderdag zijn de Russische heldin Nina Kraviz en muzikale whizzkids Modeselektor.
Milkshake festival, the world's most open-minded music festival taking place in Amsterdam is taking place this Saturday 29th and Sunday 30th July and to celebrate, have revealed some more weird and wonderful festival happenings to get you in the mood.

Now in its sixth year, Milkshake is a true celebration of diversity and freedom of expression, created from the thought that 'nothing should be mandatory and anything is possible'. Here's 10 reasons why this year's event is not to be missed!
Net als vorig jaar zorgen natuurorganisaties voor juridisch getouwtrek rond het Airforce Festival. De organisatie blijft er rustig onder. "We zouden onze tijd liever steken in het feest, maar hier moeten we even doorheen."
We created a Monster
woensdag 26 juli 2017
Slechts één editie verwijdert van het 10 jarig jubileum presenteert Amsterdam Halloween dit jaar haar Monsterball!
Dance festivalmarkt onder druk
dinsdag 25 juli 2017
De Nederlandse dancefestivalmarkt heeft het moeilijk, blijkt uit de halfjaarlijkse Dance Festival Monitor. Hoewel het aantal festivals en het aantal bezoekers in de eerste helft van 2017 is toegenomen ten opzichte van dezelfde periode in 2016, is de ticketomzet gedaald. Lagere ticketprijzen gelden als voornaamste verklaring.
Laatste nieuwe muziekbevestigingen voor lowlands: o.a. nicolas jaar, killbox (ed rush + audio), you're a melody dj's Van 18 t/m 20 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de vijfentwintigste editie van "A Campingflight to Lowlands Paradise" plaats.
Breakfast Club will be back again on Saturday October 21st during ADE with a smashing edition, spread out over 3 areas at Radion Amsterdam with an appetizing programme and a free of charge breakfast.
Grotesque Indoor Festival #300
maandag 24 juli 2017
Op zaterdag 9 december haalt PT Events het Amerikaanse Mardi Gras spektakel naar de Rotterdamse Maassilo voor alweer de achtste editie van het Grotesque Indoor Festival. Met dit veelzijdige en bovenal kleurrijke thema streeft de organisatie naar de ultieme beleving, waar niet alleen zijzelf, maar ook de bezoekers zich volledig in kunnen uitleven.
Het gratis toegankelijke Dancetour keert dit jaar op 30 juli 2017 terug op de Grote Markt.
"Never Let Me Go" is the seventh single from the latest full-length studio album by Andrew Rayel, MOMENTS (Armada Music).
Dat de voorverkoop veel harder gaat dan vorig jaar was al bekend. Dat we nu de laatste 900 kaarten gaan verkopen nog niet. Elke dag gaan de kaarten sneller.
Touch at the Sea 2017
vrijdag 21 juli 2017
Het leukste strandfeest van het jaar viert haar 10-jarig bestaan. Dit hoog aangeschreven dance-concept komt op zaterdag 29 juli 2017 weer naar Beachclub Fuel in Bloemendaal. Touch at the Sea is een zeer populair jaarlijks terugkerend Beach Event.
Walibi Holland organiseert deze zomer het nieuwe festival #lekkergaan. Op zes woensdagen in juli en augustus. Vandaag trapte Walibi in tropische temperaturen af met de eerste editie van dit zomerse festival.
Op zaterdag 23 september 2017 keert Cocktail Fest terug naar de Maassilo Rotterdam. Opnieuw zal de organisatie de krachten bundelen met meerdere nationale en internationale feesten tot één groot open-minded mega festival!
De gemeente Amsterdam gaat proberen de overlast van evenementen in de hoofdstad te beperken. De gemeente bepaalt voortaan aan welke geluidseisen festivals moeten voldoen. Voor 21 belangrijke locaties komen er ook specifieke eisen om onder een nieuwe decibelnorm te blijven.
Al drie keer eerder was het Roel Langerakpark, naast Diergaarde Blijdorp, het toneel van Blijdorp Festival. Naast een uitgebreid muziekprogramma is er vanaf de eerste editie ook ruimte voor kunst en cultuur. Deze bijzondere mix zorgt ervoor dat het festival ieder jaar groeit, dit jaar is dat vooral te zien aan de stijgende kaartverkoop.
Op zondag 30 juli worden aan de Amsterdamse Gaasperplas al jouw stiekeme verlangens werkelijkheid en vliegen de guilty pleasures je lukraak om de oren. Doe maar gek dan doe je al gewoon genoeg. Ga je met ons mee naar Ibiza of liever een lekker potje sexen on the beach? Dans maar en sjans maar, want op Guilty Pleasure Festival spot je jouw jeugdsentiment in het wild!
Of het nu gaat om het succes van wereldhits als 'Are You With Me' en 'Reality' of om het supervette geluid van nieuwe platen als 'Here With You', Lost Frequencies is niet te stoppen.
Vandaag is bekend gemaakt welke artiesten 25 years of Hardcore moeten vertegenwoordigen!
Zomerfeest Blijburg
donderdag 13 juli 2017
Dit keer volgen we de bedoeienen in de magie van onze eigen urban oase. Zes atmosferische stages gaan aan en dit keer beginnen we vroeg.
Sneakerz in de stad
donderdag 13 juli 2017
Sneakerz in de Stad is terug, en harder dan ooit! Op zaterdag 26 augustus 2017 is het Stadhuisplein in Eindhoven tussen 15:00 en 01:00 uur weer de thuishaven voor een vette mix van verschillende muziekstijlen.
Fuifje goes bloomingdale
donderdag 13 juli 2017
De zomer is in volle gang en daarom is het voor Fuifje de hoogste tijd om daar volop van te genieten. Wat is een betere plek voor een dansje en een drankje onder de sterrenhemel, dan Bloomingdale!
Unleashed Amsterdam
donderdag 13 juli 2017
Na een spectaculaire eerste editie in de WesterUnie kunnen wij niet wachten tot augustus, wanneer unleashed wederom het hart van het Westerpark verovert met het meest prachtige publiek, een krachtige line-up, en de welbekende geweldige atmosfeer en unique vibe die jullie gewend zijn van unleashed.
Na een heerlijke reeks indoor events, keert Grotesque terug naar de geliefde Beachclub Fuel in Bloemendaal!
Thuiskomen in "NatureOne-Land"
dinsdag 11 juli 2017
Van 4 tot en met 6 augustus vindt op de raketbasis Pydna bij Kastellaun in Hunsrück de 23e editie van Nature One plaats. Er worden ruim 60.000 bezoekers verwacht op dit festival voor elektronische muziek, dat de meeste traditie in Duitsland kent. Meer dan 350 dj's en live-acts zijn te bewonderen op 23 podia onder het motto "we call it home".
Het feest is pas over een week, maar nu al zijn zeker 38 mensen geweigerd en mogen niet naar Tomorrowland om 'veiligheidsredenen'.
Nederland telde vorig jaar 943 festivals. Dat zijn er bijna honderd meer dan in 2015.
Zaterdag 26 augustus aanstaande vindt op de NDSM-werf in Amsterdam de twaalfde editie van het festival VOLTT Loves Summer plaats. Na een renovatie van ruim 3 jaar is er groen licht gekomen om de scheepshelling weer in gebruik te mogen nemen als festivallocatie, dus dat betekent dat VOLTT weer kan knallen met de mainstage op De Helling!
Het Tilburgse bass-collectief BANGANAGANGBANGERS zit niet stil; onlangs stonden ze op We Are Electric op het E3-Strand in Eersel.
Het lijkt nog ver weg, maar de tijd gaat snel. Voordat je het weet is het alweer november en is het tijd om ons Luminosity 10 Year Anniversary Weekender groots te vieren in Amsterdam. Wanneer? Op vrijdag 17 november 2017 van 21.00 uur tot 05.00 uur en op zaterdag 18 november 2017 van 21.00 uur tot 05.00 uur is Panama Amsterdam het decor voor deze feestelijke Luminosity 10 Year Anniversary editie.
The Grapevyne
maandag 10 juli 2017
Zaterdag 02 september '17 brengt The Grapevyne je wederom een onvervalste old-school-ninetiesparty met de beste r&b- en phiphop.
Het festival was voor het tweede jaar op een rij volledig uitverkocht en maakte wederom een grote groei door.
90's on the beach
maandag 10 juli 2017
De zomer zit goed in ons bol! Met heel veel plezier kondigen XSENSE en The Zoo aan dat het nostalgische festival 90's on the Beach nu ook naar Woudenberg komt.
Gisteren is het boek 'Celebrate Life' verschenen. Naast ID&T heeft ook Q-Dance een groot aandeel gehad in de vorming van wat ID&T. Normaal hoor je niet zo veel van Wouter Tavecchio. 3voor12 heeft hem uitgebreid geïnterviewd.
Sunnery James & Ryan Marciano hebben hun zomerresidentie in Hï Ibiza pas net afgetrapt, maar hebben nu al een nieuwe single gelanceerd om de zomershows nóg onvergetelijker te maken.
Win en jaar lang gratis entree voor alle ALDA events!
De artiesten van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste hiphop, R&B, future beats, house en techno, zijn bekend. The Flexican, Snelle Jelle, Boris Werner, Jengi Beats, Steven Pieters, Mikey Nice, Joshua J, De Badmeesters, Murten, Yorick Knijff, Raywell, Lolo en Nozem draaien op het dancepodium.
Aanstormend Nederlands DJ/producer The Boy Next Door is een samenwerking aangegaan met landgenoot Fresh Coast voor de energieke latin dance plaat 'La Colegiala' ('het schoolmeisje').
8 juli is het eindelijk zover en wordt het gras langs de oever van de Middelwaardse plas betreden door duizenden levensgenieters die het betere leven komen proeven op By the Creek.
Het is meestal niet het favoriete onderdeel van festivalgangers: het terugrijden naar huis. Vanaf vandaag krijg je te maken met iets nieuws, want de politie kan nu via een speekseltest veel sneller checken of je drugs hebt gebruikt. En of je dus wel mag autorijden.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode. Juli is de maand middenin het festivalseizoen. Bekijk hier de leukste feesten van juli 2017
30 juli 2017
Afterparty Zomercarnaval Rotterdam loopt uit de hand
UNITE with Tomorrowland Barcelona afgelast na brand
29 juli 2017
De leukste feestjes met een dresscode in augustus
28 juli 2017
Thunderground
Grotesque met unieke line-up op Electronic Family
Swingen en genieten
27 juli 2017
Monstercat Uncaged presented by Bassrush op Amsterdam Dance Event
Rocky Wellstack presenteert single op Spinnin' Records met Nicole Bus 'I Miss You'
Joris Voorn keert tijdens ADE terug naar Amsterdam met Spectrum
DGTL maakt ADE programma bekend met vaste partners Kompakt en Paradise
26 juli 2017
10 Reasons Milkshake is This Summer's Most Unique Festival
Organisatie Airforce Festival vertrouwt op goede afloop rechtszaak
We created a Monster
25 juli 2017
Dance festivalmarkt onder druk
Laatste nieuwe muziekbevestigingen voor lowlands
Breakfast Club announces ADE programme
24 juli 2017
Grotesque Indoor Festival #300
ChildsPlay en Mental Theo op Dancetour Goes
Out Now: Andrew Rayel featuring Angelika Vee
Pleasure Island Crazy wonderland laatste 900 kaarten in de verkoop. VIP ook uitverkocht! Weer een area bekend!
21 juli 2017
Touch at the Sea 2017
Zomerse sferen tijdens eerste lekkergaan in walibi
20 juli 2017
Cocktail Fest bereidt zich voor op tweede editie tijdens Rotterdam Pride
Amsterdam verhardt strijd tegen geluidsoverlast en wil strengere normen voor evenementen
19 juli 2017
Vierde editie Blijdorp Festival dicht tegen uitverkoop aan
Wees schaamteloos jezelf op Guilty Pleasure Festival
14 juli 2017
Lost frequencies lanceert deluxe-versie van debuutalbum
13 juli 2017
Thunderdome line-up bekend gemaakt
Zomerfeest Blijburg
Sneakerz in de stad
Fuifje goes bloomingdale
Unleashed Amsterdam
12 juli 2017
Grotesque verwelkomt de zomer tijdens Trance Beats
11 juli 2017
Thuiskomen in "NatureOne-Land"
Alle festivalgangers Tomorrowland worden gescreend
Aantal festivals in Nederland vorig jaar toegenomen
VOLTT Loves Summer Festival is terug op oude locatie
BANGANAGANGBANGERS werkt samen met Sitida op nieuwe track Years of Light
Luminosity weekender 10 jarig bestaan
10 juli 2017
The Grapevyne
Woo hah festival 2017 daverend succes
90's on the beach
8 juli 2017
Hoe Q-Dance de hardstyle uitvond (en gekocht werd door een megalomaan)
7 juli 2017
Sunnery james & Ryan marciano lanceren nieuwe single
Golden Ticket actie ALDA events
6 juli 2017
The Flexican, Snelle Jelle, Boris Werner en meer op het Suikerbeat podium van Breda Barst
Nederlands dream team The Boy Next Door & Fresh Coast feat. Jody Bernal presenteert
5 juli 2017
Adembenemende dansparades, tropische stranden en tuben voor waterfanaten.
1 juli 2017
Zo lang mag je niet autorijden na drugsgebruik
De leukste feestjes met een dresscode in juli