Partyflock
 
Nieuws · april 2017
­ Nederland
De gages van artiesten worden steeds hoger. Na twaalf jaar afwezigheid trad Tiësto weer in Twente op. Joost Dijkgraaf meldde eerder al zijn geschatte gage en laat in een vervolgartikelen daar zijn licht nog eens over schijnen.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode. Mei is de maand dat het festivalseizoen echt op gang komt, maar nog steeds de leukste indoor feesten worden georganiseerd. Bekijk hier de leukste feesten van mei 2017:
City of Dance festival is in loop der jaren uitgegroeid tot een
festivalweekend boordevol muziek, creativiteit, kleur en liefde!
Deze vrijdag zorgt Café d'Anvers voor een primeur door house-legende Erick Morillo naar Antwerpen te brengen. De bekende Amerikaanse DJ en producer stond aan de wieg van de housescene met hits onder verscheidene pseudoniemen zoals Reel 2 Real.
Ben jij klaar om de sterren uit de hemel te knallen deze zomer? Zet je alvast schrap want op 11, 12 en 13 augustus wordt één van de mooiste festivallocaties in België omgetoverd tot een heus "ravers paradise" voor de 10 jarige jubileumeditie van The Qontinent: "Decade of Dedication"!
Nederlands dj-duo Mr. Belt & Wezol heeft een gloednieuwe dance-versie gemaakt van disco classic 'Good Times'. De plaat wordt inmiddels gesupport door talloze dj's, waaronder Martin Garrix, Tiësto, Sam Feldt, Quintino en Jay Hardway.
Sander van Doorn revisits a techno classic on his storming new track The Rhythm, giving it a contemporary refurb that hits in all the right places.
Kingsland Festival is een petitie gestart om Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander op Koningsdag naar hun festival te halen.
Het gratis toegankelijke Dancetour keert dit jaar met Hemelvaart terug in het Leijpark.
Sunnery James & Ryan Marciano, Booka Shade, Big Gigantic, Dubfire, Chef'Special en méér.
Naar aanleiding van het 40 jarig bestaan in 2016 besloot de Reuselse discotheek El Sombrero vorig jaar haar eigen festival te organiseren.
SLAM! Koningsdag uitverkocht
maandag 24 april 2017
Alle 30.000 kaarten voor SLAM! Koningsdag zijn uitverkocht. SLAM! viert Koningsdag samen met bekende Nederlandse dj's als Fedde Le Grand, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Nicky Romero, Oliver Heldens en W&W en hiphopacts als Kraantje Pappie en Lil' Kleine.
Met naast Dijkwachter en Brein achter deze avond Jaydee (Robin Albers) weer een nieuw gezicht in de Lounge en niet zomaar eentje: Alexander Koning komt hier voor het eerst draaien en de naam zegt al genoeg!
Ter ere van het vijfjarig jubileum wordt tijdens Kingsland Festival, dat op Koningsdag plaatsvindt in maar liefst vijf steden, het Wilhelmus gezongen.
Op 20 april werden in Amsterdam de SpinAwards uitgereikt, Hardwell nam de prijs voor 'Digital Celebrity' mee naar huis, die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt.
Breda is een DJ stad. Tiësto, Hardwell, Dannic, R3hab en Ward van W&W, ze komen allemaal uit de Oranjestad met nog geen 185.000 inwoners in het zuiden van Nederland. Buiten deze grootheden bestaan nog vele andere Bredase DJ's, zoals Kill The Buzz, Mark Sixma, Suyano, Funkerman en Biggi, die wekelijks op grote inter- en nationale dance-podia hun draaikunsten vertonen.
De line-up van Dance Valley 2017 is bekend! Dance Valley vindt deze zomer op 12 augustus voor de 23e keer plaats in het iconische Velsen Valley te Spaarnwoude.
Jett Rebel is dit jaar de ambassadeur van Record Store Day Nederland, de feestdag voor de onafhankelijke platenzaak die plaatsvindt op zaterdag 22 april.
Metz op de woensdag in Club Vie
vrijdag 21 april 2017
Op woensdag 24 mei is The Real House Event weer terug in Rotterdam: Club Vie!
Ben jij klaar voor Kingdance?
donderdag 20 april 2017
Koningsdag 2017 komt nu wel héél dichtbij! Ben jij er al helemaal klaar voor?
Net als de vele bezoekers zijn ook BKJN Events en Partyraiser vandaag
verrast met het slechte nieuws dat CRAFT festival is afgelast.
Op woensdag 26 april wordt het 3 jarig bestaan van Project Sugar royaal gevierd. Tijdens Koningsnacht laat Project Sugar zich van haar beste kant zien met een line-up om je vingers bij af te likken, gepresenteerd in een volledig omgebouwde Sugarfactory
CRAFT Festival afgelast
woensdag 19 april 2017
Door tegenslagen lukt het Lose Your Mind niet om CRAFT Festival voor te zetten.
Lees hier openhartige bericht van de organisatie.
Madhouze 'Dat Spant De Kroon
woensdag 19 april 2017
Tijdens Koningsnacht heb je maar één optie en dat is kei hard feesten als een koning(in).
B-Front, Warface vs Killshot, Crypsis vs Act of Rage, Sub Sonik (live), Regain vs D-Sturb vs Insidiouz, Deetox (live) en nog veel meer artiesten staan dit jaar op Dedicated om het festival op zijn grondvesten te laten trillen
Have a nice day festival
dinsdag 18 april 2017
Have A Nice Day Festival zal op zaterdag 1 Juli 2017 voor het laatst in Eibergen gehouden worden. Nog één keer zal het geliefde Festival neerstrijken in het mooie pittoreske dorp Eibergen.
Dour Festival heeft sinds het begin een hart voor vaderlandse artiesten, en in 2017 wordt daar onder geen beding van afgeweken.
Op zaterdag 6 mei geeft Armin van Buuren een sneak preview van the Best of Armin Only voor alle leeftijden in de Brabanthallen.
SDE
zaterdag 15 april 2017
Tijdens Koningsnacht op woensdagavond 26 april gaat het tweede Schiedam Dance Event plaatsvinden in Zaal Beatrix aan de Lange Kerkstraat in Schiedam.
Ouwe Stijl is Botergeil
vrijdag 14 april 2017
Zaterdag 17 juni is het weer tijd voor een nieuwe 10 uren durende serenade aan de 909's en Juno's van weleer op Ouwe Stijl is Botergeil waarbij de organisatie wederom gezorgd heeft voor een niet alledaagse lineup.
Silo presenteert Luke Slater
vrijdag 14 april 2017
Na de twee succesvolle edities van SILO vs Materia, besloot Silo op regelmatige basis in La Fabrik in Herstal neer te strijken.
Klaar met Bevrijdingsfestival?
vrijdag 14 april 2017
Club poema opent op vrijdag 5 mei haar deuren om fout Utrecht welkom te heten op een van de foutste feestje van het jaar: : Voute Frijdag".
Pablo discobar presents Dan Shake
donderdag 13 april 2017
De mannen van Club Loud zetten 21 april in TivoliVredenburg alweer hun zevende clubavond neer met Utrechts gezelligste dansavond Pablo Discobar.
Het radiostation SLAM! en Dancetour gaan samenwerken onder de naam SLAM! Presents Dancetour.
Op 9 verschillende locaties door heel Nederland land komen de twee merken met festivals voor duizenden danceliefhebbers.
GOGO en Totally Summer zijn op zoek naar aanstormend DJ talent dat deze zomer de kans krijgt op te treden voor ruim 2.500 jongeren op Totally Summer in Barcelona.
Titan vs Regain vs Requiem, Kronos vs Outbreak en The Opposition. Dit zijn stuk voor stuk unieke en keiharde battles die jij op zondag 16 april kunt gaan bewonderen tijdens Megabase Outdoor - The RAW Battles op het Almere Strand!
True Rave
woensdag 12 april 2017
Dit jaar vindt mayday, de "moeder van alle raves", voor het 26ste jaar plaats. Het motto "True Rave."
Op donderdag 13 april viert Give Soul haar verjaardag met een internationale line-up in de voor hun vertrouwde Maassilo.
Ventureland
woensdag 12 april 2017
Er wordt gefluisterd over een verlaten paradijs. Achter een afgebakende wildernis schuilt een nu nog verborgen Party Paradise.
Extrema Outdoor België heeft net haar festival voor 2017 voorgesteld. Als thema van de 7de editie trekt de festivalorganisator de kaart van een duurzaam en groen festival. Hiermee wil zij sensibiliseren en activeren van jongeren in de strijd tegen klimaatverandering en global warming.
Urban music festival kingsday
maandag 10 april 2017
In heel Nederland is het nu wel bekend, dat er eindelijk na al die jaren in onze hoofdstad "Amsterdam" een festival plaats zal vinden op koningsdag, die geheel in het teken staat van de nummer 1 muziekstroming van het moment urban.
Only two weeks after 'Armada Invites: Eelke Kleijn', Kevin Saunderson will head up the sixteenth edition of the unique livestream event.
Vrijdag 26 mei staat De Helling in Utrecht opnieuw in het teken van techno tijdens de tweede editie van Panic room.
Zaterdag 3 juni is er weer een mooie editie van Full Moon Festival – New Moon @ The Lake! 4 Geweldige areas met alleen topdj's zullen er draaien die gehost worden door bekende organisaties zoals Xtra Large, Goodgreef (UK), Full Moon & Goodgreef Xtra Hard (UK)!
Op zondag 4 juni eerst pinkster dag zal de Amsterdamse Trance pionier RAM weer een zeven uur durende showcase verzorgen in Beachclub Fuel. RAM zal de traditie in 2017 voortzetten in Bloemendaal aan Zee.
Hardshock Festival
woensdag 5 april 2017
Met nog een dikke week te gaan maakt de Hardcore scene zich op voor het meest besproken 100% Hardcore Festival van dit moment; Hardshock Festival! Hardshock Festival 2017!
Tiktak beach
woensdag 5 april 2017
Op zondag 21 mei komt #TIKTAK terug naar Beachclub Bloomingdale met ChildsPlay, Freddy Moreira, The Partysquad en meer!
Dromen worden werkelijkheid voor Pleinvrees. Na één jaar Overhoeks en drie jaar Sportpark Riekerhaven, is het tijd voor de Amsterdamse organisatie om haar vleugels creatief uit te slaan.
Festival Mundial bestaat 30 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd. Het festival vindt op 24 en 25 juni 2017 plaats in de Spoorzone van Tilburg, een voormalige NS-werkplaats.
15 years of DOTF
maandag 3 april 2017
15 jaar DOTF radio, going out with a bang! De tijd vliegt soms sneller dan ons lief is, terugkijkend vanaf een zolderstudio in Spijkenisse waar de muffe lucht van nachten lang radio maken nog hangt en waaraan het gros van Oldschool draaiend Nederland minimaal één bezoek heeft gebracht, is het tijd voor de laatste show van Defenders of the Faith.
29 april 2017
Was Tiësto in Twente twee ton waard?
De leukste feestjes met een dresscode in mei
28 april 2017
De volledige line-up van City of Dance festival is bekend
26 april 2017
Oudste club van 't stad haalt New Yorkse legende naar Antwerpen
24 april 2017
The Qontinent - Line-Up, Website & Tickets
Nederlands dj-duo brengt Chic's disco classic tot leven
Sander van Doorn shows his techno muscle on the rhythm
Kingsland start petitie om koning naar festival te halen
Dancetour Tilburg dit jaar met Hemelvaart
Solar Weekend knalt bomvolle en diverse line-up de wereld in
Discotheek El Sombrero organiseert tweede editie "elsom open air"
SLAM! Koningsdag uitverkocht
Dijkbreuk in muziek in de RLGC44 zaterdag 6 mei
21 april 2017
Recordpoging volkslied zingen tijdens Kingsland festival
Hardwell uitgeroepen tot meest innovatieve artiest bij SpinAwards
DJ Pop Up Store opent in geboortestad Tiësto en Hardwell
Housy MainStage, meer dan 100 acts verdeeld over 9 podia
Een verse lp uit het cellofaan halen is zo geil!
Metz op de woensdag in Club Vie
20 april 2017
Ben jij klaar voor Kingdance?
19 april 2017
Van Craft naar BKJN vs Partyraiser
Project Sugar: 3 Year Anniversary (extended)
CRAFT Festival afgelast
Madhouze 'Dat Spant De Kroon
18 april 2017
Line-up Dedicated outdoor 2017 bekend
Have a nice day festival
Dour Festival heeft een groot hart voor de Belgische scene
Sneak preview the best of Armin only voor alle leeftijden in Brabanthallen
15 april 2017
SDE
14 april 2017
Ouwe Stijl is Botergeil
Silo presenteert Luke Slater
Klaar met Bevrijdingsfestival?
13 april 2017
Pablo discobar presents Dan Shake
12 april 2017
SLAM! en Dancetour organiseren 9 gratis festivals
Gogo en Totally Summer starten Talentenjacht naar nieuw DJ talent
Ben jij klaar voor dé ultieme battles op het Almere Strand
True Rave
Give Soul 5 Year Anniversary in de Maassilo
Ventureland
11 april 2017
Extrema Outdoor Belgium maakt thema bekend
10 april 2017
Urban music festival kingsday
8 april 2017
Techno legend Kevin Saunderson heads up new Armada Invites
7 april 2017
Panic Room in De Helling Utrecht met Objekt
6 april 2017
Zaterdag 3 juni Full Moon festival
5 april 2017
Strictly RAM 2017 - Beachclub FUEL
Hardshock Festival
Tiktak beach
4 april 2017
Pleinvrees Festival verhuist 2 september naar Het Twiske
De eerste namen van Festival Mundial 2017
3 april 2017
15 years of DOTF