Partyflock
 
Nieuws · oktober 2017
­ Nederland
Eén ding is zeker; als je 2018 spectaculair en onvergetelijk wilt inluiden dan moet je bij Flirterz.
Afgelopen weekend vond het allereerste outdoor Halloween festival van Nederland plaats in Rotterdam.
DJ duo Mightyfools is terug met een nieuwe knaller! Samen met de veelbesproken Bizzey, voormalig lid van Yellow Claw, droppen zij hun nieuwste tune 'Dansen'.
Kygo naar Ziggo Dome
maandag 30 oktober 2017
De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in Ziggo Dome, Amsterdam. Het concert maakt deel uit van zijn 'Kids In Love' tournee.
In de nacht van 28 op 29 oktober heeft Koning Winter alvast zijn gezicht laten zien. Meer dan honderd pinguïns hebben het centrum van Utrecht overgenomen.
Woofers, omdat er nog zo veel vraag is naar tickets voor 4 november en er veel illegale (en te dure) tickets worden aangeboden hebben we het volgende besloten;
Op zaterdag 27 januari 2018 treden de absolute grootmachten der hardere stijlen ten tonele in het immense GelreDome te Arnhem. Zestien acts, vier formaties, één dome. Tijd om de namen bekend te maken! De selecties van Team Blue, Green, Yellow en Red maken zich op voor het grootste indoor event van b2s.
Amsterdam Nightlife Ticket
woensdag 25 oktober 2017
Wil jij je bezoek aan Amsterdam ten volle benutten? Dan is de Amsterdam Nightlife Ticket iets voor jou.
In 1992 waren we het begin van een nieuw era, nu zijn we uitgegroeid tot de hechtste community en hét hardcore festival van de lage landen.
Er komt geen maximumprijs voor het doorverkopen van concertkaartjes. De Eerste Kamer heeft een initiatiefwet van SP en CDA verworpen waarin dat werd geregeld. Volgens de initiatiefnemers zou de 'tussenhandel' hooguit 120 procent voor een kaartje van een evenement mogen vragen. Als de koper toch meer in rekening wordt gebracht, zou hij het te veel betaalde kunnen terugvorderen.
Haunted - A Hardstyle Halloween
dinsdag 24 oktober 2017
Leg je meest freaky outfit klaar, want aanstaande zaterdag is het tijd voor de eerste editie van Haunted – A Hardstyle Halloween!
Winnaar Vinylized 2017 bekend
dinsdag 24 oktober 2017
Met de track Constellations heeft Nicky Elisabeth de dertiende editie van producerscontest Vinylized gewonnen.
Reverze "Essence of Eternity"
maandag 23 oktober 2017
Zaterdag 24 februari 2018 zal Reverze, Belgiës grootste indoor Harder Styles event, voor de 13e keer plaatsvinden in het Sportpaleis en de Lotto Arena te Antwerpen.
De 20-jarige Mike Williams heeft dit jaar voor het eerst zijn plek veroverd in de DJ Mag top 100, dat vannacht bekend is gemaakt. Hij behoort nu officieel tot de exclusieve groep van beroemde dj's die op de grootste dj-lijst ter wereld staan. Mike is binnengekomen op plaats 60 en is daarmee één van de hoogste nieuwe binnenkomers.
Martin Garrix mag zich opnieuw de meeste populaire dj van de wereld noemen. Dat is bekendgemaakt tijdens AMF, het grootste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit. Vorig jaar won Garrix ook al. Dimitri Vegas & Like Mike uit België staan tweede op de lijst, terwijl Armin van Buuren de derde plek bekleedt.
Release: 'More Than A Dream
vrijdag 20 oktober 2017
Vandaag gaat de track 'More Than A Dream' van Rät N FrikK en Ransom in release via ROQ 'N Rolla Music.
It's Showtime
donderdag 19 oktober 2017
Ben jij al klaar voor een avond vol entertainment, een knallende line-up en ben je eraan toe om eens echt in de watten gelegd te worden? Zorg dan dat je 11 november vrijhoudt!
De hele wereld over reizen, lekker plaatjes draaien en heel veel geld verdienen: voor veel mensen is dj-en een droomberoep. Maar steeds meer dj's durven ervoor uit te komen dat hun werk gepaard gaat met grote mentale problemen. Over dit taboe wordt dit jaar uitgebreid gesproken op de conferentie van het Amsterdam Dance Event.
Danceliefhebbers van over de hele wereld stromen de hoofdstad binnen voor het Amsterdam Dance Event (ADE), dat vanavond aftrapt en dat vijf dagen en nachten duurt.
De organisatie verwacht de komende dagen ruim 375.000 bezoekers: bijna het dubbele van de 200.000 van vijf jaar geleden, maar slechts 10.000 meer dan de afgelopen twee jaar.
B.I.T.C.H had afgelopen oktober 2 edities. Dat kwam omdat editie 1 van zeven oktober al binnen enkele weken helemaal was uitverkocht.
Prijzen van online concert-, theater- en festivaltickets worden nu vermeld inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) vastgesteld na een controle bij de primaire online aanbieders van concert-, theater- en festivaltickets. Zij hadden van de ACM tot 1 oktober de tijd gekregen om hun prijzen aan te passen.
Na een geweldige en uitverkochte editie van Pussy lounge New Year's Eve afgelopen jaar, keren de grondleggers van freestyle terug naar de Brabanthallen met een gloednieuw concept.
Art of Dance brengt je een bizarre, harde, gekke, frisse en extravagantie oud & nieuw viering: Foolish New Year's Eve.
Tiësto presents clublife in Breda
maandag 16 oktober 2017
Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto, staat samen met support acts op vrijdag 22 december met zijnclublife show in de nieuwe evenementenlocatie Breepark in Breda.
Het is zover, de tickets voor Winter Wooferland 2018 staan online! We beginnen net als elke winter-editie natuurlijk weer om 21:00.
Het eerste succes voor de nieuwe plaat van VASSY en Afrojack is binnen. 'LOST', hun samenwerking met Oliver Rosa, werd vandaag uitgebracht op Armada Music en sloeg direct twee vliegen in één klap door zowel de '538 Dance Smash' als SLAM!'s 'Grandslam' in de wacht te slepen.
InZanity
vrijdag 13 oktober 2017
Lampengat, Rommelgat en de rest van het Brabantse carnavalslandschap opgelet! Op zaterdag 11 november 2017 staat in de Effenaar in Eindhoven alles in het teken van de magische datum; de 11e van de 11e.
Sinds vandaag heeft Club NL haar deuren heropend. De iconische club huist al bijna 18 jaar aan de Nieuwezijds Voorburgwal 169.
Vandaag gaat het verzamelalbum 'Jebroer Presents Paranoia' in release. Hierop zijn drie gloednieuwe tracks van Jebroer te vinden, namelijk 'Motjo' (geproduceerd door Dias & Begani), 'Adrenaline' featuring Dutch Movement & Outsiders en 'After de After' met Lady Bee.
Iets meer dan 10 jaar na de oprichting van het ticketingbedrijf Paylogic, krijgt het een geheel nieuw uiterlijk. De rebranding van Paylogic wordt tijdens het Amsterdam Dance Event uit de doeken gedaan.
Festival Generator Amsterdam
donderdag 12 oktober 2017
Tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) organiseert Generator in hun Auditorium een bijzondere serie Q&A's met een selectie van gecureerde labels uit Amsterdam & Rotterdam.
In 3Doc: #DJ volgt de camera Bram Fidder, een jonge veelbelovende dj uit de Amsterdamse undergroundscene.
Op vrijdag 29 september kwam Ferry Corsten zijn nieuwe single 'Waiting' uit, met gastvocalen van singer-songwriter Niels Geusebroek.
Online muziekwinkel Bax Music is op zoek naar bands, singer-songwriters, producers en DJ's die zich verder willen ontwikkelen. Door een video van een performance in te sturen, maken ze kans op een goed gevuld prijzenpakket, waaronder opnametijd in een professionele studio en 3000 euro shoptegoed.
Softwarebedrijf Verve is vanaf vandaag actief in Nederland. De Engelse startup ontwikkelt toonaangevende software voor ambassadeursprogramma's binnen de evenementenbranche.
Tiësto is een van de dj's die in november zal draaien op een benefietconcert voor de slachtoffers van de schietpartij in Las Vegas.
Het Amsterdamse The Student Hotel opent in samenwerking met 538 op woensdag 18 oktober het tijdelijke 538DJ Hotel.
Amsterdam Dance Event (ADE) blijkt vorig jaar te zijn afgesloten met een verlies van een half miljoen euro.
Met ruim 13.750 bezoekers op vrijdag, 14.500 bezoekers op zaterdag en een gemoedelijke sfeer, kijkt de organisatie terug op een goed verlopen editie van FestyLand.
De club 'WAS.' aan de Tractieweg heeft gisteravond bezoekers met een kaartje geweigerd omdat zij niet aan de huisregels voldeden.
Madness
maandag 9 oktober 2017
De Victorie in Alkmaar opent op 11 november de deuren voor madness, wat maar één ding betekent: de nodige waanzin, confetti, ballonnen en één grote muzikale ratjetoe van hardere stijlen.
Nederlandse topacts Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve maken dit jaar kans op de felbegeerde award voor Best Dutch Act tijdens de MTV EMA 2017, dat maakt Viacom-zender MTV vandaag bekend.
Van 18 tot en met 22 oktober vinden tijdens Amsterdam Dance Event honderden feesten plaats.
In december 2015 vond de eerste editie van Evasion plaats met Sub Sonik als headliner. In twee jaar tijd is het event uitgegroeid tot hét RAW Hardstyle club event van de Utrechtse binnenstad en dat moet groots gevierd worden!
May your sweaters be ugly & bright: Geen stijve overhemden, geen strakke jurkjes die niet op hun plek blijven zitten en al zeker geen hakken.
"A typical Scottish wedding on a Saturday evening in Glasgow; including two masked intruders", zegt Gunz for Hire op Facebook. Het duo geeft 'wedding crashen' en nieuwe dimensie.
Op vrijdag 3 november staat niemand minder dan 'Grammy-award-winning' rap superstar Nelly live in The Box Amsterdam.
FestyLand telt af
maandag 2 oktober 2017
Met 6,1 kilometer aan hekwerk en ruim 180.000 kilo aan steigermateriaal, wordt er momenteel keihard gewerkt om het 70.000 m2 tellende terrein om te toveren tot een sfeervol tentenkamp op recreatiepark Hemelrijk!
Laidback Luke keert wederom terug met zijn 'Kung Fu Class' tijdens de hectische ADE week.
Ook voor het bestellen van concert- of evenementkaartjes hoef je vanaf vandaag Facebook niet meer te verlaten. Tickets die via het platform Eventbrite worden verkocht, kun je gewoon in de Facebook-app bestellen.
31 oktober 2017
Vier jouw New Year's Eve op Flirterz in The BOX Amsterdam
Halloween is groots gevierd in Rotterdam
30 oktober 2017
Nederlands dj-duo Mightyfools en rapper/songwriter Bizzey gaan 'Dansen'
Kygo naar Ziggo Dome
Koning winter is in Utrecht gearriveerd
Extra tickets en area op Thuishaven
25 oktober 2017
b2s maakt line-up Hard Bass 2018 bekend
Amsterdam Nightlife Ticket
25 jaar Hardcore - 25 jaar Thunderdome (album)
Eerste Kamer verwerpt maximumprijs doorverkoop concertkaarten
24 oktober 2017
Haunted - A Hardstyle Halloween
Winnaar Vinylized 2017 bekend
23 oktober 2017
A Fabulous Xmas Night
Reverze "Essence of Eternity"
Mike Williams verovert plek in DJ Mag top 100
22 oktober 2017
Martin Garrix opnieuw op toppositie DJ Mag 100
20 oktober 2017
Release: 'More Than A Dream
19 oktober 2017
It's Showtime
18 oktober 2017
'De dj voelt zich een soort God, maar de crash komt daarna'
ADE trekt weer volle zalen, maar toch is de rek uit de Nederlandse dance
17 oktober 2017
B.I.T.C.H voorverkoop begint dinsdag 17 oktober om 16:00 uur. Wees er snel bij. Aftermovie klaar
Prijzen van online tickets nu inclusief onvermijdbare kosten dankzij actie ACM
16 oktober 2017
Foolish New Year's Eve in de voorverkoop
Tiësto presents clublife in Breda
Voorverkoop winter wooferland paradiso gestart
Vassy en afrojack slaan dubbelslag met nieuwe single Lost: 538 dance smash en grandslam
13 oktober 2017
InZanity
Iconische Club NL heropent met vernieuwde look
Drie nieuwe Jebroer tracks op 'Jebroer Presents Paranoia' verzamelalbum
12 oktober 2017
Paylogic presenteert tijdens ADE nieuw logo en website
Festival Generator Amsterdam
3doc: dj over de maakbare wereldvan de eenzame dj Bram Fidder
11 oktober 2017
Ferry Corsten en Niels Geusebroek bundelen krachten op nieuwe single 'Waiting'
10 oktober 2017
Bax Music organiseert muzikanten-wedstrijd We support your stage
Verve haalt 18,5 miljoen op en integreert met Paylogic
Tiësto draait op benefietconcert slachtoffers Las Vegas
9 oktober 2017
The Student Hotel Amsterdam wordt omgetoverd tot 538DJ Hotel
ADE vorig jaar afgesloten met half miljoen euro verlies
Sfeervolle tiende editie van FestyLand
Club WAS. weigert bezoekers met kaartje omdat ze de naam van de dj niet kennen
Madness
4 oktober 2017
Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve strijden voor MTV EMA 2017
Onbeperkt feesten tijdens Amsterdam Dance Event?
Evasion viert tweejarig bestaan met dikke line-up!
Kerstbal Festival keert terug naar het Berlijnplein
3 oktober 2017
Gunz for Hire verrast Schots stel op hun bruiloft
Amerikaanse rapper Nelly op vrijdag 3 november in The Box Amsterdam.
2 oktober 2017
FestyLand telt af
Niets Laidback Aan Luke tijdens ADE
Tickets nu via Facebook te koop zonder Facebook te verlaten