Partyflock
 
Nieuws · september 2016
­ Nederland
Op vrijdag 21 oktober verkeerd de WesterUnie, Westerliefde en Transformatorhuis in Berlijnse hogere sferen tijdens de Berlin ADE Special. Voor deze avond slaan de labels Katermukke en Sisyphos de handen ineen!
Op woensdag 19 oktober barst het Amsterdam Dance Event (ADE) los. Amsterdam is dan even hét middelpunt van de internationale dancewereld. Voor de vierde keer zetten ID&T en ADE onderwerpen als duurzaamheid, innovatie en sociale verandering prominent op de agenda tijdens ADE Green.
Vrijdag 30 september verschijnt een van de meest spraakmakende boeken van het jaar: de biografie van DJ Dano, ook wel bekend als de 'Herman Brood van de house'.
Hij jaagde zijn fortuin erdoor aan drank, 30 gram cocaïne per week, vakanties en hoeren.
Spotify wil concurrent SoundCloud kopen
donderdag 29 september 2016
Muziekdienst Spotify zou op het punt staan om zijn concurrent SoundCloud te kopen.
Voor B.I.T.C.H 4 februari loopt de voorverkoop zo hard dat we nu binnen 4
dagen bijna online uitverkocht zijn. De VIP en Early bird zijn online
al helemaal uitverkocht. Het ging zo hard dat de VIP kaarten nog niet
eens in de fetish voorverkoop winkels liggen.
Vanaf vandaag is de Red Alert app beschikbaar via de App Store en Google Play. In deze app kunnen gebruikers van uitgaansdrugs zien welke ecstasypillen er bij het Trimbos-instituut bekend zijn die een extra groot risico voor de gezondheid met zich meebrengen.
De zomer loopt jammer genoeg ten einde, maar de herfst brengt altijd weer een leuk vooruitzicht: het Amsterdam Dance Event! 's Werelds grootste indoor clubfestival en meest toonaangevende elektronische muziekconferentie. Aanleiding voor Luminosity om met een speciale ADE editie te komen om dit event van de toon te voorzien die het verdient.
Ellen Allien, Project Sugar & GROOVE-Magazin, Duitsland's meest prominente tijdschrift betreft elektronische muziek sinds 1989, presenteren met trots een ADE special van Ellen Allien's "We Are Not Alone" series.
De verkoolde rand van je pizza, dat aangebrande stuk lasagne, dat overgebleven sliertje spaghetti in de pan. Dat is de Hardcore Italy Showcase op 22 oktober in het World Fashion Center. En wat voor een feest gaat het worden: een 100% Italiaanse line-up, 1.500 liefhebbers en het enige harde event op het Amsterdam Dance Event.
Interview DJ Dano
maandag 26 september 2016
DJ Dano staat al dertig jaar achter de draaitafels. De ster van Daniël Leeflang rees begin jaren negentig snel op de golven van het housevirus dat Nederland toen overspoelde. Nog altijd behoort hij tot de groten van de hardcorescene. Het leven van DJ Dano is door Arne van Terphoven opgetekend in de biografie 'Wat de fok, ouwe', die op 30 september uitkomt via Mary Go Wild.
B.I.T.C.H 1 oktober moet nog komen ( al maanden uitverkocht ) en voor het volgende feest wordt de voorverkoop alweer gestart! En dat is niet zomaar want de vraag naar de volgende editie is nu alweer groot. En om het nog mooier te maken heeft de organisatie ook nog eens een leuke early bird actie in petto.
Trailer Freaqshow
zaterdag 24 september 2016
Komt dat zien! Op 31 december kan jij onderdeel zijn van het meest bizarre circus dat er is. Dames en heren, welkom in de bizarre wereld van Freaqshow!
In het kader van het naderende Amsterdam Dance Event kondigt het Nederlandse EDM-duo Blasterjaxx een exclusieve kroegentocht aan; oftewel de Blasterjaxx ADE Pub-Crawl.
Slechts 75 gelukkige fans zullen zich op deze avond bij hen aansluiten voor een speciale tocht die vier van Amsterdams meest beruchte barren en cafés zal aandoen.
Op zaterdag 1 oktober vindt de 2e editie van 'District East Presents Magic.' plaats in City Lido te Groenlo. Deze keer met grotere namen en een paar opkomende talenten uit de buurt. Dit belooft weer een mooi feestje te worden!
Zaterdag 1 Oktober brengen we models, bottles en superstar DJ's naar de Club Abe voor het meest exclusieve feest in Amsterdam: Be Xclusive! Dress to impress!
De beelden van de populaire DJ Afrojack, die regelrecht uit een horrorfilm lijken te komen, kondigen de Halloween Fright Nights in Walibi Holland aan. Met deze beelden vestigt Walibi Holland de aandacht op 'The Clinic', de nieuwe Halloween Fright Nights experience.
Met de zomer nog in onze bol kijken we al uit naar 28 januari 2017, waar we het in Park Transwijk niet zo nauw nemen met het koudste seizoen van het jaar. Voor de vijfde winter op rij duikt Sneeuwbal Winterfestival op in hartje Utrecht met veel muziek, feestjes en vooral winterse gekte.
Spinnin' Records heeft onlangs drie nieuwe artiesten getekend. Sinds vorige week is de jonge dj/producer Hasse de Moor onderdeel van de Spinnin' familie met een exclusive platendeal, eerder deze week gevolgd door het 16-jarige talent Trobi.
Stutterheim koopt ID&T mogelijk terug
vrijdag 16 september 2016
ID&T komt mogelijk terug in Nederlandse handen. Dat zegt oprichter Duncan Stutterheim in het AT5-programma Over de top.
Tijdens de 21e editie van het Amsterdam Dance Event organiseert Dance4bridges op vrijdag 21 oktober een benefiet dancefeest voor Bridges for Music. Het Atrium DanceHall van AmsterdamConnected is het middelpunt van dit bijzondere event. Tussen 22.00 uur en 04.00 uur brengen onder meer FrenkyZ, SPRSTRDJS en DJ Hendra hun dj-set ten gehore. De opbrengsten van het feest komen ten goede aan de non-profit organisatie Bridges for Music.
De volledige line-up voor Under The Sun, 'The Final Chapter' is vandaag bekend geworden. Nadat de organisatie eerder namen als Jayh Jawson, BIGGI en Jebroer naar buiten bracht, komen ze nu met de internationale superster Julian Jordan.
Oldschool gangsters
donderdag 15 september 2016
Eén keer per jaar is het concept Oldschool Gangsters terug in Rotterdam, in het altijd gezellige Social Underground Rotterdam (S.U.R.), waar er wederom 2 zalen worden ingericht voor een leuke avond vol met dikke Oldschool Classics, Early Rave en Early Hardcore. Artiesten als Darkraver, Frantic Freak, Rob & MC Joe, Stanton en vele andere gaan hun best doen om jullie als bezoekers weer een toffe avond te bezorgen.
Soixante Neuf 050
donderdag 15 september 2016
Ben JIJ vrijdag 30 september aanwezig bij het meest gaande feest van Groningen? Soixante Neuf 050 ! Deze keer gaat het nog harder worden dan onze vorige edities, aangezien we het 14 jarige bestaan van Soixante Neuf gaan vieren! Zorg dus dat jij erbij bent! Niemand minder dan de heren van Two Crooks zullen aanwezig zal zijn!!
Wall Recordings, het label van Afrojack, organiseert een eigen avond tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event op 19 oktober in de Escape Club in Amsterdam, met optredens van dj's die aan het label zijn verbonden of er singles hebben uitgebracht. De line-up bestaat onder andere uit Apster, D-wayne, Fais, Hellberg, Karim Mika, KIIDA, Oliver Rosa, Ravitez, Rui, Tom & Jame, Valentine, plus een aantal special guests. De avond wordt gehost door MC Ambush.
De 41-jarige Noord-Ierse acteur Kristian Nairn, beter bekend als de vriendelijke reus 'Hodor', uit de HBO-serie 'Game of Thrones', is op 28 oktober aanstaande als dj te bewonderen bij Poppodium Annabel.
Het Amsterdam Halloween Festival 2016
woensdag 14 september 2016
Het Amsterdam Halloween Festival 2016 heeft meerdere dagen met gruwelijke Halloweengezelligheid voor je in petto! Omdat we er ziekelijk van overtuigd zijn dat Halloween langer dan één dag zou moeten duren, loopt het festival van 20 tot 31 oktober 2016, met diverse evenementen die al vanaf 5 oktober plaatsvinden.
LIK terug in AIR Amsterdam
dinsdag 13 september 2016
Op vrijdag 16 september keert LIK terug in AIR Amsterdam en we hebben deze keer wat bijzonders te vieren: We worden namelijk alweer een jaartje oud! Onze glijbaby is het afgelopen jaar druk bezig geweest met het terugbrengen van sexy vibes naar de club en man man man.
De ruzie tussen Spinnin' Records en dj Martin Garrix, die als 16-jarige bij hem tekende, leek gesust toen hij de rechten over zijn eigen muziek vorig jaar terugkreeg. Toch staan ze nu weer tegenover elkaar voor de rechter.
Spuiten en Slikken is compleet vernieuwd en omgedoopt tot Spuiten en Slikken Specials. De BNN-presentatoren gaan de studio uit en onderzoeken de wereld van seks en drugs in alle uithoeken van ons land. Tim Hofman, Gwen van Poorten, Emma Wortelboer, Nathan de Vries en Jan Versteegh beleven wekelijks hun eigen avontuur als zij op pad gaan voor de beste seks- en drugsverhalen
Digital Punk - Adapt or Die
maandag 12 september 2016
Maak je klaar voor 'Adapt or Die', want Hardstyle zwaargewicht Digital Punk is klaar om de scene flink op te zwepen! Dit album wordt er een voor de echte die hards.
Na een korte zomerstop knalt ST8MENT zaterdag 8 oktober 2016 weer de Effenaar in met een keiharde 'The One Who Knocks' editie. Titan is samen met een select DJ team flink bezig om terrein te veroveren in de hardstyle scene. Met verschillende TOWK hostings achter de rug, wordt het beruchte kartel van Titan weer in stelling gebracht voor een complete overname in het zuiden van het land.
Sunset Festival
maandag 12 september 2016
Zaterdag is het dan eindelijk zover: alle weermodellen kondigen een mooi nazomerweekend aan voor de ultieme afsluiter van het festivalseizoen, Sunset Festival!
CLICK & Labyrinth presenteren met terechte trots en uitbundige fanfare hun meesterlijke ADE 2016 festival met voor de inwendige mens Str-eat van The Jane in Antwerpen en op het dansmenu 's werelds grootste headliners en ongerepte fine fleur door 4 wereldvermaarde organisaties. Een line-up voor en door winnaars, 3 dagen lang bij Dok.
Club Godverdomme komt naar Tilburg
zaterdag 10 september 2016
Ervaring en ambitie niet gewenst. Club Godverdomme komt naar Tilburg! Zaterdag 15 oktober worden ervaren DJ's uit de booth van Club Smederij geweerd zodat onervaren DJ's hun aller-eerste set door de Spoorzone kunnen knallen.
Schilderes, DJ, model en festivalpromotor. Creativiteit overschrijdt grenzen en dat wil Charlotte De Cock op 10 september maar al te graag in praktijk omzetten. Charlotte zal in Café d?Anvers live een schilderij maken, geïnspireerd door de muziek, het publiek en alle andere invloeden die ze op dat moment krijgt in de nachtclub.
Zaterdag 17 september vindt in Woerden alweer de tiende editie plaats van het razendpopulaire Summerlake Festival. Wat als een klein, lokaal festivalletje begon is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd outdoor event in de agenda van de Nederlandse festival scene.
De wereldberoemde Londense discotheek Fabric moet zijn deuren sluiten. Vandaag maakte de gemeente bekend dat de vergunning van de club definitief wordt ingetrokken. Aanleiding is overmatig drugsgebruik.
Dagschotel, de Arnhemse organisator van non-conformistische dansavonden, is jarig en viert dat zaterdag 10 september met een mini-festival met de absolute hoogtepunten uit haar vijfjarig bestaan in alle zalen van Luxor Live.
Na een waanzinnig jubileumjaar met feesten in Curacao, AIR Amsterdam en Beachclub Bloomingdale, keert TIKTAK voor zijn New Years Eve editie terug naar de Heineken Music Hall en Maassilo.
Pleasure Island is heel hard gegaan deze editie. Was het vorig jaar van te voren uitverkocht, deze keer waren we nog sneller met het uitverkopen. Pleasure island wordt georganiseerd door de Crazyland organisatie en dat weten de mensen.
1 jaar Dok Amstedam
zaterdag 3 september 2016
Op zaterdag 10 September zal 'Ons kent Ons' de handen in een slaan met
Amsterdams enige stadsstrand binnen de ring: Dok Amsterdam. Dok bestaat
precies één jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden, dus hebben we
besloten van twee feesten één te maken!
Sunnery James & Ryan Marciano keren wederom terug naar Escape Club tijdens Amsterdam Dance Event. Na de zeer succesvolle en uitverkochte editie van vorig jaar kiest het meest bekende DJ-duo van Nederland wederom voor Escape Club, een van de meest legendarische en ook intieme clubs van Amsterdam. Een beperkt aantal tickets zijn in de voorverkoop gegaan.
De laatste zeven dagen kennen een vlaag van activiteit in het faillissementsproces van SFX. Eerder deze week hebben functionarissen van het bedrijf een herzien reorganisatieplan ingediend. Dit slechts enkele dagen voor een hoorzitting in het Delaware Court die als doel had de herstructureringsovereenkomst goed te keuren.
Quest4Trance ADE 2016
donderdag 1 september 2016
Met trots kondigt Quest4Trance aan dit jaar onderdeel te zijn van Amsterdam Dance Event 2016! In het gloednieuwe, multifunctionele Amsterdam Connect, een uniek kantoor & evenementen gebouw met industrieel karakter, strijken we op zaterdag 22 oktober neer voor Quest4Trance ADE 2016.
Zaterdag 24 september vindt de 5e editie plaats van het populaire Wine, Dine & Dance. Dit exclusieve 25+ evenement trekt bezoekers uit het hele land en mag zelfs buitenlandse gasten verwelkomen.
Na Zwarte Cross, dat de afgelopen twee jaar met microkrediet voor 'armlastige bezoekers' experimenteerde, gaat ook Into The Great Wide Open een sociaal experiment aan. Tijdens de komende editie presenteert Innofest een sociale festivalverzekering. Into The Great Wide Open begint morgen en duurt tot en met zondag 4 september.
30 september 2016
Berlin ADE Special met Katermukke & Sisyphos is uitverkocht
Id&t en ADE presenteren programma ADE green
29 september 2016
Wat de fok, ouwe - het bizarre leven van DJ Dano
Spotify wil concurrent SoundCloud kopen
B.I.T.C.H 1 oktober laatste belangrijke punten! B.I.T.C.H 4 februari nu al de laatste online kaarten over de toonbank
28 september 2016
Trimbos Red Alert app waarschuwt voor gevaarlijke pillen
Laatste 150 tickets Luminosity & Flashover Recordings ADE special
Groove & Project Sugar present We Are Not Alone
27 september 2016
Amsterdam Dance Event Hardcore Italy showcase in het World Fashion Center
26 september 2016
Interview DJ Dano
Nieuwe B.I.T.C.H voorverkoop 4 februari 2017 begint vandaag! Early bird actie gestart!
24 september 2016
Trailer Freaqshow
23 september 2016
Blasterjaxx trakteert fans op exclusieve kroegentocht tijdens ADE
Zaterdag 1 oktober vindt de 2e editie van District East Presents Magic
22 september 2016
Be Xclusive is back on Saturday October 1st
21 september 2016
Viral DJ Afrojack kondigt Halloween in Walibi Holland aan
20 september 2016
Sneeuwbal winterfestival kaartverkoop gaat van start
17 september 2016
Dancelabel verwelkomt Hasse de Moor, Trobi en Tavi Castro Spinnin' Records tekent drie nieuwe artiesten
16 september 2016
Stutterheim koopt ID&T mogelijk terug
Dance4Bridges pakt uit op ADE 2016 voor Zuid-Afrikaans muzikaal talent
Volledige line-up Under the sun the final chapter bekend
15 september 2016
Oldschool gangsters
Soixante Neuf 050
Exclusieve label night van Afrojacks Wall Recordings tijdens ADE
Hodor uit Game of Thrones bij Poppodium Annabel voor Halloween
14 september 2016
Het Amsterdam Halloween Festival 2016
13 september 2016
LIK terug in AIR Amsterdam
Martin Garrix nog niet klaar met zijn oude manager
Spuiten en slikken gaat het land in voor seks en drugsverhalen
12 september 2016
Digital Punk - Adapt or Die
ST8MENT presents Titan: The One Who Knocks
Sunset Festival
10 september 2016
Click & Labyrinth presenteren met terechte trots en uitbundige fanfare hun meesterlijke ADE 2016 festival
Club Godverdomme komt naar Tilburg
8 september 2016
Charlotte De Cock schildert live in nachtclub
Grotesque klaar voor jubilerend Summerlake Festival
Wereldberoemde Londense club Fabric dicht om xtc-doden
7 september 2016
Dagschotel viert vijfjarig bestaan met mini festival
Line-up FestyLand nagenoeg compleet met vele spraakmakende namen
6 september 2016
TIKTAK New Years Eve komt terug naar Amsterdam en Rotterdam
5 september 2016
Pleasure Island is afgelopen zaterdag op uitverkocht gegaan.
3 september 2016
1 jaar Dok Amstedam
Sunnery James & Ryan Marciano zes uur in Escape tijdens ADE
2 september 2016
Strijd rond SFX blijft zich ontwikkelen
1 september 2016
Quest4Trance ADE 2016
Wine, Dine & Dance publiek geniet van luxe Landhuis
Experiment met sociale festivalverzekering op ITGWO