Partyflock
 
Nieuws · mei 2016
­ Nederland
Releases & Aankondigingen
dinsdag 31 mei 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: : Psyko Punkz, Raiden, KC Lights & Polina.
Zin om de benen uit je lijf te dansen op de heerlijkste houseplaten uit de vroege jaren '90? Het kan 11 juni weer bij The Promised Land in Spaarnwoude Park. Na twee edities was het festival toe aan een nieuwe locatie. Die is gevonden bij de modelboot vijver midden in het recreatiegebied. De nieuwe locatie is groter en biedt daardoor ruimte voor verschillende creatieve uitspattingen.
Op vrijdag 24 t/m zondag 26 juni keert Luminosity Beach Festival terug op het schitterende strand van Bloemendaal aan Zee bij Beachclub Fuel en Beachclub Vroeger. Wederom zullen in drie area's de vonken er vanaf spatten. Met namen als Paul van Dyk, Markus Schulz, John O'Callaghan en Eddie Halliwell kun je ervan uitgaan dat dit weer een editie wordt die de boeken in zal gaan!
Releases & Aankondigingen
vrijdag 27 mei 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Martin Garrix, Alesso & AC Slater.
Universal Music Group neemt voor $1 miljoen cash het marketingbedrijf Fame House van SFX over. Het is het eerste onderdeel van de noodlijdende dance-moloch SFX Entertainment dat van de hand is gedaan. De deal werd op 26 mei goedgekeurd door De Rechter.
Naast de 1 miljoen dollar in contanten zijn er ook afspraken gemaakt over het overnemen van de $400.000 aan schulden en verplichtingen die Fame House is aangegaan.
Zojuist zijn o.a. de nieuwe namen Joey Bada$$, Kehlani, Baauer, Konshens, Walshy Fire en Branko (Buraka Som Sistema) toegevoegd aan de line-up van de derde editie van Encore Festival op zondag 28 augustus. Eerder strikte Encore Festival namen als Fetty Wap, Metro Boomin, Sevn Alias, WSTRN en MHD. Wederom presenteert het festival hiermee een selectie van de beste hiphop, (elektronische) r&b, bass en dancehall artiesten uit binnen- en buitenland.
Directeur bij concertorganisator Mojo Concerts, Wilbert Mutsaers, pleit voor meer hiphop en r&b op Nederlandse popfestivals. Mutsaers ziet liever Beyoncé of Kanye West eens op Pinkpop. Het festival in Landgraaf zoekt het volgens hem te vaak bij de oude rockers. Dat zegt hij vrijdag in een interview met De Volkskrant.
Na een spectaculaire eerste editie op 29 april met de recent getekende House-legende Erick Morillo maakt niemand minder dan Armin van Buuren zijn opwachting als headliner van de tweede editie van 'Armada Invites'. Het nieuwe concept is recent in het leven geroepen door platenmaatschappij Armada Music en host intieme showcases die live te volgen zijn via Armada Music's Facebook-pagina.
Releases & Aankondigingen
donderdag 26 mei 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Flume, YAX.X ft. Brad Mair, Chus & Ceballos, Amine K & MOTi.
Daar is ie dan: de trailer van Ultrasonic Festival! Van de meest explosieve EDM tot swingende latin, van stampende hardstyle tot diepe techno, voor elke stijl is er een stage. We verwelkomen je graag op 30 juli aan het strand van de Maarsseveense Plassen. Haal snel je tickets, want deze zomerse festivaldag wil je niet missen! In de trailer hoor je trouwens ook een preview van het anthem. De track heet 'Kiss myself' en komt van Dirt Delux.
Dit jaar zal Dance Boulevard gehouden worden op een splinternieuw groen en bosrijk festivalterrein op steenworp afstand van De Wouwse Tol in Bergen op Zoom. Hier is meer ruimte en vrijheid in een nog relaxtere omgeving dan voorheen. Op deze prachtige en sfeervolle locatie komt het intieme en gezellige festival gevoel nog meer tot zijn recht! Daarnaast is er ruimte voor meer entertainment, een groter aanbod aan eten en een nieuwe stage.
Het 'International Music Summit Ibiza's Business Report' voor 2016 is publiek gemaakt. In dit rapport vinden we een sloot aan statistieken over de huidige positie van EDM/Dance muziek in de wereld. Wat interessante feiten uit dit rapport op een rij....
P-Diddy's B-Day Bash
woensdag 25 mei 2016
Pascal van Underground Dance Events is 36 jaar geworden en al meer dan twintig jaar actief in de underground scene, dat verdient een feestje voor iedereen! Op zaterdag 28 mei gaat het dak er dan ook vanaf in discotheek MAX! Een van de grootste uitgaanslocaties van Alphen aan den Rijn, met plek voor meer dan 350 partypeople in de grote zaal, met extra verdieping! Acht uur lang zal de dikste hardcore, frenchcore en tekno te horen gebracht worden door niemand minder dan Obliviator, Parsel, Kev, Sprinky, The Dark-Joker, Skullz, Bad Habit en B24M & D323k.
Indicator in Martiniplaza is een vast gegeven voor duizenden (early) hardstyle liefhebbers en is hét hardstyle-event van het Noorden. Indicator staat onder meer bekend om de dikke stagedesigns en kwalitatieve programmering. Maar ze blijven altijd kritisch en het kan altijd beter en mooier! Dus verwacht zaterdag 8 oktober een editie van Indicator die de voorgaande edities gegarandeerd gaat overtreffen!
Releases & Aankondigingen
dinsdag 24 mei 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Shelco Garcia & Teenwolf, Yves V & Dimitri Vangelis & Wyman, Sem Vox, Salvatore Ganacci feat. Enya & Alex Aris.
Op 18 juni viert Mystic Garden haar vijfjarig jubileum in het Sloterpark. Het jaarlijkse openluchtfestival, dat bekend staat om de intieme sfeer en de sprookjesachtige setting, pakt extra uit om het jubileum te vieren. Dat zien bezoekers terug in handgemaakte decoratie, beleving en line-up.
Line-up Dour compleet
dinsdag 24 mei 2016
De line-up van Dour Festival is compleet en staat als een huis met acts zoals Underworld, Floating Points, Richie Hawtin en Sigur Rós. Het grootste en meest toonaangevende muziekevenement van onze zuiderburen vindt plaats tussen 13 en 17 juli. Vorig jaar was een top editie, die in een razend tempo uitverkocht. Naast de acht oude en vertrouwde podia heeft het festival een verrassing in het petto: een negende podium, de Cubanisto Dancing.
Behold the lunatic world of Untamed fury.
Thousands of infatuated souls prepare themselves for the annual ritual of slaughter.
Embrace the savagery or be shattered!
Daylight Festival
maandag 23 mei 2016
Met nog een kleine twee maanden te gaan, komt Daylight Festival steeds dichterbij. De zesde editie van Daylight zal voor de tweede keer plaatsvinden op Breda International Airport. Het terrein past perfect bij het thema van dit festival. Dit jaar neemt Daylight je mee naar New York, Cape Canaveral, Bermuda en New Delhi. Nieuw dit jaar is de talent stage, de zogenaamde Flight Academy. Je vindt hier aankomend talent uit de regio.
Aan het eind van het decennium overwoog Moby het einde der dingen, het einde van zijn carrière en de rest van zijn leven. En hij legde al zijn emoties in wat hij als zijn zwanenzang zag. Het album dat hij voorzag als afscheid van alles, werd in werkelijkheid het begin van een verbazingwekkende nieuwe fase in zijn leven: Play. Er werden miljoenen exemplaren verkocht.
Morgen is terug! Na een succesvolle zomer vorig jaar bij location=20668] in Zevenhuizen is er weer de drang naar een warm vervolg. Deze hotspot op het eiland Lake 7 aan de Zevenhuizerplas is voor de komende zomer in 2016 weer de enige 'place to beach' voor het leukste event in de regio: Morgen! De eerste editie staat te trappelen van enthousiasme, namelijk op zondag 12 juni!
Het plein aan de Waalkade voor Holland Casino is dit jaar opnieuw het toneel voor Matrixx Live aan de Kade. Zeven dagen lang organiseert Matrixx een gratis feestavond tijdens de 100ste Nijmeegse Vierdaagse van 16 t/m 22 juli. De kar wordt getrokken door de dj's van Q-Music met Het Foute Uur live en elke avond zal er een live-optreden plaatsvinden van een bekende Nederlandse artiest zoals Jan Smit, 2 Unlimited, Ronnie Flex, Romy Monteiro, Brace, Gebroeders Ko, Snollebollekes en een speciaal 25-jarig jubileum concert van de Sjonnies.
Passie & La Mode on the beach
woensdag 18 mei 2016
Na de uitverkochte strandopening keert Passie & La Mode op zaterdag 9 juli terug in location=18886] Scheveningen. Passie & La Mode, het concept waarbij zon, zee, strand en fashion met elkaar gepaard gaan.
Het onmogelijke wordt realiteit deze zomer: op 6 augustus combineren Art of Dance en Absolutely Fresh hun expertise voor het nieuwe event AIRFORCE Festival. Dit nieuwe concept zal plaatsvinden op militaire vliegbasis Twenthe in Enschede. Verspreid over zes area's zullen hardcore, raw-hardstyle, freestyle en andere hardcore-subgenres vertegenwoordigd zijn. Hangars, een enorme strip, bunkers, wrede oorlogsgebieden, radartorens en nog veel meer zullen onderdeel zijn van het 'slagveld' tijdens AIRFORCE Festival.
Het zal de gemiddelde feestganger als muziek in de oren klinken: een stijlvol 25+ housefeest in een historisch landhuis midden in de Veluwse bossen. Dat het goed aanslaat blijkt uit de vele bezoekers uit het hele land. Het personeel van Princess Hotel de Wipselberg maakt zich nu, na een uitverkochte derde editie, op voor de vierde editie van Wine, Dine & Dance.
Japies Hof pioniert met festivalfood op sterrenniveau; topchefs als Richard van Oostenbrugge, Pascal Jalhay en Syrco Bakker staan naast mooie artiesten als Nick Mulvey, Vaudou Game en Joost van Bellen.
De eerste editie van dit nieuwe festival vindt zaterdag 2 juli plaats op het terrein van de Jaap Eden Baan in de Amsterdamse Watergraafsmeer
Wat gingen jullie lekker tijdens het vijfjarig bestaan van TIKTAK! Een betere verjaardag konden ze zich niet wensen. Op 28 mei komen ze opnieuw met heel veel supersterren. Zo komen o.a Dyna en BIGGI langs. Je weet wat je kunt verwachten, maar ze vertellen het graag nog een keertje: tijdens TIKTAK gaat het van hiphop, house, trap, classics, pop, moombathon en RnB weer terug naar de beukers van dit moment.
Zondag 15 mei (eerste Pinksterdag) komt Sander Kleinenberg naar Luxor Live voor een exclusieve drie-uurs set tijdens Sundaypeople.
Zaterdag 11 juni is de dag dat de wereld zal veranderen, voor langere tijd worden we er door de media al op voorbereid. Wereldleiders zijn in het diepste geheim bezig de mensheid klaar te maken voor misschien wel de meest schokkende gebeurtenis aller tijden. We zijn niet alleen en onze wereld is niet uniek. De eerste publieke ontmoeting staat gepland en zal niet onopgemerkt blijven. Maar is het wel de eerste ontmoeting?
Of zijn zei altijd al onder ons geweest... Brace yourself for the hardest encounter!
De temperaturen komen voor het eerst weer ruim boven de twintig graden en dat betekent maar één ding het Nederlandse strand seizoen is nu echt begonnen! Op zaterdag 18 juni is het daarom tijd voor een "ouderwets" strandavondje met ROOG & Erick E (Housequake) in Bloemendaal aan Zee. Het strand waar in het verleden talloze legendarische HouseQuake-avonden plaats hebben gevonden.
Op zaterdag 14 mei vindt de allereerste editie van Loodsrave Festival plaats. Het is de eerste keer dat het roemruchte Loodsrave-concept van Paradigm in een 'festival-jas' gestoken wordt. Gratis entree tot 15:00 uur en de mogelijkheid om eigen drinken mee te nemen, zijn elementen die het concept uniek maken. Op het voormalige Suikerunie terrein te Groningen zal het feestgeweld losbarsten. Het festival zal 20 uur duren (van 12.00 uur tot 09.00 uur) en meer dan 40 artiesten geven acte de présence!
Full Moon Festival wordt georganiseerd op een nieuwe locatie, De Ven in Spaarnwoude! Check wat de voordelen van deze locatie zijn en lees alles over de verschillende, voordelige, ticketopties!
Doorgaans bekend als 'Pleinvrees Heroes' gaat het jaarlijkse evenement van Pleinvrees in 2016 door onder de noemer 'Pleinvrees Festival'. Dit jaar valt de eerste zaterdag in september op de derde en zal Pleinvrees Festival 2016 op deze datum plaatsvinden. Vandaag is de organisatie naar buiten gekomen met de volledige line-up voor het festival en – erg verrassend – nieuw artwork en website!
Komende Shoeless weekender op 4 en 5 juni wordt de aller-, allerlaatste. Na negen jaar vindt de organisatie Alter Ego het tijd voor een nieuwe stap. Shoeless dat ooit begon als een huiskamerfeestje van vrienden voor vrienden, groeide uit tot een instituut in de festivalwereld. Nagenoeg alle 25 edities waren uitverkocht.
Zaterdag 27 augustus aanstaande vindt op de NDSM-Werf in Amsterdam de elfde editie van het festival Voltt Loves Summer plaats. Het festival dat in 2006 begon is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het dance landschap. Met 1500 bezoekers in het eerste jaar verdubbelde het aantal bezoekers tot het maximaal aantal van 15.000 en de jaren erna. Het festival biedt een spannend scala aan nationale en internationale artiesten op het bijzondere industriële erfgoed van de NDSM-Werf aan het Amsterdamse IJ.
Met Afrojack, Hardwell, Martin Garrix, Armin van Buuren en Tiësto maakt Transsylvanië in Roemenië zich op voor een Nederlandse invasie deze zomer. Vorig jaar werd het festival voor het eerst gehouden en trok het bij elkaar 240.000 bezoekers. Begin dit jaar werd het festival tijdens Eurosonic Noorderslag verkozen tot beste grote Europese festival. Naast de Nederlandse top DJ's zijn onder andere ook Faithless, Dimitri Vegas & Like Mike, Scooter, Sasha, John Digweed en Seth Troxler bevestigd. Het festival wordt gehouden van 4 tot 7 augustus.
Het festivalseizoen is weer gestart en dat betekent voor veel jongeren dat er elk weekend weer een feestje op het menu staat. Maar nog steeds stappen jonge festivalgangers regelmatig met drugs en/of alcohol op achter het stuur. Jongerenorganisatie TeamAlert gaat het komende seizoen met het Witte Waas project langs zoveel mogelijk festivals om met jongeren in gesprek te gaan over dit thema. Wanneer jongeren beloven drank- en drugsvrij aan het verkeer deel te nemen, mogen ze met vrienden op de foto of krijgen ze een leuke gadget als aandenken.
Donderdag avond 5 mei heeft Markus Schulz in zijn wekelijkse Global Dj Broadcast radioshow de aankondiging gedaan: na uitverkochte indoor-edities in Amerika, Canada en Europa strijkt het succesconcept neer in Nederland! Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee heeft de eer om het allereerste Europese outdoor-event van Coldharbour Recordings in Nederland te houden.
Club 2 Venue in de verkoop
maandag 9 mei 2016
Vanmorgen maakt eigenaar Herman van Club 2 Venue bekend dat hij de locatie gaat verkopen. Zijn gezondheid speelt hem parten, zo valt te lezen op een bericht op Facebook.
Niet alleen met optredens van Snap!, Captain Jack, Jody Bernal, Def Rhymz, Trafassi en Lange Frans zet Guilty Pleasure Festival koers naar je jonge jaren. Ook de games, video's en spelletjes staan in het teken van ouderwetse gezelligheid. Tijdens een groot Nintendo toernooi wordt de grootste baas in bijvoorbeeld Mario Kart, Donkey Kong of Duck Hunt gehuldigd. Vorig jaar won de beste speler op de 8- en 16bit consoles een Gilera Citta, ook dit jaar wordt de beste old-school gamer met een mooie prijs beloond. Op zondag 15 mei is er een Guilty Pleasure Festival-preparty op Boerderij Langerlust met Def Rhymz en DJ Irwan.
Sunnery James & Ryan Marciano komen deze zomer exclusief naar Bloomingdale Beach met hun 'Sexy By Nature' concept. Bloomingdale Beach bestaat vijftien jaar en dat wordt groots gevierd op zondag 17 juli.
Traditiegetrouw heeft technolegende Dave Clarke weer als eerste de eer om zijn ADE-avond uit de doeken te doen. Na elf legendarische Dave Clarke Presents edities in de Melkweg, keert Clarke terug voor een nieuwe ronde, met "The Dirty Dozen": 12 jaar Dave Clarke Presents en 12 DJ's die 12 uur lang steenharde techno door de speakers jagen. Zo staan onder andere Luke Slater & Ø [Phase], Marcel Fengler, Miss Kittin, Tommy Four Seven, Rebekah, Black Asteroid, Louisahhh en meer op het programma.
Zon, feest en héél véél kleurtjes: aanstaande donderdag belooft het waanzinnig lekker weer te worden! Onder anderen FeestDJRuud, La Fuente, Dirtcaps, Bougenvilla en Kris Kross Amsterdam hebben de zonnebrand dus al klaar staan... Vier jij Bevrijdingsdag op Mumbai Color Festival?
De Belgische overheid heeft drie websites laten blokkeren die concertkaarten tegen woekerprijzen doorverkopen. Dat meldt de Belgische minister van Consumentenzaken Kris Peeters in Het Nieuwsblad.
Zondag 3 juli strijkt STRAF_WERK neer bij Woodstock in Bloemendaal voor haar tweede strandeditie. Eerder dit jaar zorgde een grote brand ervoor dat Woodstock volledig werd verwoest maar inmiddels zijn zij weer uit de as herrezen en klaar voor een nieuw seizoen waar STRAF_WERK voor één dag de dienst zal uitmaken.
Releases & Aankondigingen
dinsdag 3 mei 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Deorro vs Riggi & Piros, Dave Winnel feat. Jackie Jaxx, Yves V vs Dimitri Vangelis & Wyman en Mosimann.
Friendzone is bijna summerbody ready, vrijdag de 13e mei wordt een mooie dag in Bitterzoet, editie nummer zeven alweer en net als goede wijn wordt het lekkerder en lekkerder.
De laatste edities waren uitverkocht zo stijf als Ron Jeremy in the 70's. Na de 'FLAVA all night long' leggen ze de lat weer wat hoger, ja nog hoger geen grappen dus de 13e.
Leo's... wie kent het niet?! Hét exclusieve high-class event van Rotterdam; voor 25-plussers met oog voor klasse, beauty en plezier als missie. Gasten worden tijdens de lente-editie via de catwalk ontvangen.
Zoetermeer is zaterdag 25 juni eindelijk een festival rijker en kan zich nu meten met de festivals in de grotere steden. Turn The F*ck Up, heeft een betekenis die op vele manieren het festival weergeeft: de DJ's gaan keihard knallen, het is een feest waar je bij moet zijn en ze zetten de boel gegarandeerd op zijn kop!
Kom dan naar 'Like a Millionaire' het feest op 21 mei in 2 Venue! Ervaar hier een compleet verzorgde avond en maak kans op een vakantie naar party-eiland Ibiza voor 10 personen! Jullie verblijven in een luxe villa in Sant Rafael met 7 slaapkamers, 5 badkamers, een eigen zwembad met jacuzzi, op loopafstand van de beroemde discotheken en een prachtig uitzicht die tot aan de zee reikt! Deze kans laat jij toch niet voorbij gaan?!
31 mei 2016
Releases & Aankondigingen
30 mei 2016
Houseclassic festival The Promised Land op nieuwe locatie
Luminosity Beach Festival 2016 breidt uit met tweede mainstage
27 mei 2016
Releases & Aankondigingen
SFX verkoopt Fame House aan Universal
Joey Bada$$, Kehlani, Baauer en meer nieuwe namen voor Encore Festival
Mojo-directeur: Pinkpop moet meer ruimte geven aan 'zwarte' muziek
Armin van Buuren headliner bij uniek livestream-event 'Armada Invites' op 7 juni
26 mei 2016
Releases & Aankondigingen
Ultrasonic Festival trailer release
Dance Boulevard is klaar voor de zomer van 2016
Eén op de zeven Europeanen bezocht ooit dance-event
25 mei 2016
P-Diddy's B-Day Bash
Indicator op 8 oktober weer in Martiniplaza
24 mei 2016
Releases & Aankondigingen
Mystic Garden viert vijfjarig jubileum
Line-up Dour compleet
23 mei 2016
Dominator Festival 2016 - Methods of Mutilation line-up release
Daylight Festival
Biografie Moby vanaf juni in de winkel
22 mei 2016
Morgen zorgt voor zomerse vibes bij Beachclub 7 te Zevenhuizen
19 mei 2016
Matrixx Live aan de Kade tijdens Vierdaagsefeesten
18 mei 2016
Passie & La Mode on the beach
17 mei 2016
Line-up nieuw AIRFORCE Festival bekend
16 mei 2016
De Wipselberg maakt zich weer klaar voor Wine, Dine & Dance
Japies Hof nieuw festival voor vrienden, familie en liefhebbers van goede live muziek & heel lekker eten
15 mei 2016
TIKTAK op 28 mei in AIR Amsterdam
14 mei 2016
Sander Kleinenberg draait exclusieve set in Luxor Live tijdens Eerste Pinksterdag
13 mei 2016
BKJN vs Partyraiser Festival · the Hardest Encounter
Beachclub Fuel presents Roog b2b Erick E op 18 juni in Bloemendaal aan Zee
Bouwen aan het nieuwe Paradigm tijdens Loodsrave Festival
12 mei 2016
Eén groot gekkenhuis op Full Moon Festival met Madhouse, Trance Nation, Xtra Large, Tom Harding & JP en Temptation Events
11 mei 2016
Pleinvrees geeft Ten Walls een tweede kans tijdens Pleinvrees Festival
Het allerlaatste Shoeless Festival
10 mei 2016
Voltt Loves Summer festival heeft line-up rond
Martin Garrix, Afrojack, Hardwell en Tiësto naar Transsylvanië voor Untold Festival
Controle over je kaken en het stuur tijdens het festivalseizoen
9 mei 2016
Coldharbour Recordings naar Beachclub Vroeger
Club 2 Venue in de verkoop
Guilty Pleasure Festival zoekt Nintendobaas
5 mei 2016
Sunnery James & Ryan Marciano brengen Sexy by Nature naar Bloomingdale Beach
4 mei 2016
Dave Clarke presents The Dirty Dozen tijdens ADE in de Melkweg
Mumbai Color Festival · Laatste info
België blokkeert drie malafide ticketwebsites
Straf_werk gaat naar het strand
3 mei 2016
Releases & Aankondigingen
Friendzone is bijna summerbody ready
Leo's Borrel gaat je weer verrassen
2 mei 2016
Turn the F*ck Up Festival nieuw in Zoetermeer
Win: Met 10 van je beste vrienden 5 dagen naar party-eiland Ibiza?