Partyflock
 
Nieuws · maart 2016
­ Nederland
Tijdens het weekend van 15 t/m 17 juli vindt de eerste editie van Wildeburg plaats. Een kakelvers meerdaags festival met camping van de organisatie van Into the Woods. Onder andere Extrawelt (live), San Soda en Gallowstreet zijn de eerste namen die zijn aangekondigd. In totaal spelen er meer dan 70 artiesten op vier podia, waarvan er één podium volledig op livemuziek is gericht.
A Story About House
woensdag 30 maart 2016
A Story About House brengt het heden en verleden van House met elkaar in contact. Dj's Bountyhunter, Merijn, Hankey en Nickey, laten horen waar hun elektronische roots liggen en vertellen hun verhaal. Deze nacht duiken deze dj's dieper in hun platenkast dan ooit en laten je horen waar de house is ontstaan. House van toen door de generatie dj's van toen, binnen een klassieke intieme underground-sfeer. A Story About House starts today!
Zaterdag is het tijd voor weer een editie van 's werelds grootste indoor hardcore happening: zes enorme arena's met alle stijlen die de hardcore kent en duizenden liefhebbers!
Op eerste paasdag, zondag 27 maart 2016 gaan de deuren van theater de De Kattendans open voor een nieuwe editie van Harder Faster Louder! Naar aanleiding van het uitverkochte succes van vorig jaar hebben DN Events en Warriors of the Core besloten om hun krachten weer te bundelen voor een nieuwe avond gabbermuziek in Bergeijk.
In navolging van onder meer Carl Cox en Danny Tenaglia heeft Extrema Outdoor haar volledige line-up bekendgemaakt. De organisatie trekt de vorig jaar ingezette koers wat programmering betreft door. Nieuwe namen die prijken op het affiche van het Brabantse festival zijn onder meer Loco Dice, Flux Pavilion, Sub Focus, DJ Sneak en Kölsch. De artiesten zijn verdeeld over vijf verschillende podia.
Het Baco & Bitches circus strijkt op Paaszondag 27 maart neer in Club Rodenburg, Beesd! Het concept van The The Darkraver en Outsiders heeft het feestlandschap voorgoed veranderd en lapt alle hokjes aan zijn laars.
De uitreiking van de IDMA's wordt wereldwijd gezien als één van de hoogtepunten van de jaarlijkse Winter Music Conference (WMC) in Miami. Het is tevens de langstlopende award-ceremonie die internationaal gefocust is op elektronische muziek. Gisteren vond de 31e editie van de IDMA's plaats op Miami Beach. 'And the winners are......'
The Crave Festival pakt dit jaar groter uit met drie podia op het terrein van creatieve hotspot BINK36. Het programma wordt onder andere gevuld door DVS1, Levon Vincent, Pariah, Sigha, Helena Hauff en Rahaan.
STRAF_WERK presenteert vandaag het eerste deel van de line-up. Na drie onvergetelijke uitverkochte edities, keert Straf_werk festival ook deze zomer terug. De vierde editie van STRAF_WERK Festival zal op zaterdag 20 augustus plaatvinden. Voor deze editie heeft STRAF_WERK o.a. Jamie Jones, Joris Voorn en Hot Since 82 uitgenodigd.
Wouter S. heeft de afgelopen jaren al een aardige status opgebouwd en in de reeks 'All Night Long' edities in Toffler mag ook zijn naam inmiddels niet ontbreken.
Op Pinksterzondag 15 mei 2016 is het na een succesvolle, zonovergoten editie afgelopen jaar, tijd voor 7th Sunday Festival. De bezoekers zullen verwelkomt worden met een adembenemende mainstage, passende headliners bij elke area, nieuwe verrassingen op het festivalterrein met leuke niet eerder ontdekte plekjes en een line-up die in de breedte de liefhebbers zal doen verheugen, met onder andere headliner Steve Aoki.
[Prcptn] vanavond in RADION
zaterdag 19 maart 2016
De Berlijns/Amsterdamse organisatie, PRCPTN is weer terug in RADION. 19 maart is het feest en mogen zowel Duitse als Nederlandse electronische muzikanten hun unieke eigenschappen uitsloven voor het publiek. De interessante line-up bied plaats voor Duits talent tot Nederlandse veteranen en heeft een verrassend frisse uitwerking bij het publiek.
Sony en SoundCloud sluiten deal
vrijdag 18 maart 2016
Sony Music Entertainment en SoundCloud hebben een deal gesloten waarbij het muzieklabel het streamingplatform een licentie verstrekt en aandelen in SoundCloud ontvangt. Music Business Worldwide meldt 'uit betrouwbare bronnen' dat de partijen het eens zijn over de contractuele afspraken.
Vrijdag 19 augustus 2016 openen de poorten van Park East & Camp West op Beekse Bergen voor de ultieme Decibel outdoor ervaring! Met duizenden andere feestgangers verblijf je op het gezellige campingterrein of in een van de luxere accommodaties. Net zoals afgelopen jaar kun je dit jaar ook helemaal los gaan tijdens de Friday kick-off party, Saturday night party en de Sunday closing party!
Vorig jaar verkochten deze mannen de tunnel volledig uit en ook deze keer zijn ze klaar om jullie van een uitgebreide set te voorzien tijdens |Toffler Presents Klangkarussell met support door Rotterdamse lokale artiesten in de vorm van het duo Your Locals en Kayzereaux.
Nieuwe releases
woensdag 16 maart 2016
Vandaag lees je meer over de volgende artiesten: Helena Legend en Alpha².
Apple Music werkt samen met Dubset om duizenden geremixte nummers, DJ mixen en mashups die voorheen vanwege auteursrechtelijke kwesties niet beschikbaar waren te streamen. Dubset heeft MixBank ontwikkeld dat een remix kan analyseren om zo de originele nummers te herkennen en zo dus ook de rechthebbenden te betalen.
'Ecstacy, You Got What I Need', wie kent deze klassieker niet? De track gaat alweer twintig jaar mee! En daarom heeft Rob Gee, de maker van het origineel, een remix-actie opgezet!
Op Koningsdag vindt de derde editie van het Kralingse Bos Festival plaats. Dit jaar nog groter dan voorgaande jaren. Met vier stages is er voor iedere koning wat wils. Dagduik is er voor alle house en techno liefhebbers waar Henrik Schwarz, Marcel Dettmann & Ben Klock staan. Op de Venour stage dans je mee met onder andere Coolio, Je Broer en Sevn Alias. De Dope boys Jazzy Jeff, Roger Brouwn, Slick en Djoevenile komen je vermaken en Sunnery James & Ryan Marciano garanderen een gekke fissa in het tuinhuisje.
De vogels beginnen te fluiten, het zonnetje laat zich steeds vaker zien en de eerste festivals raken al uitverkocht; de zomer komt eraan! Op paaszondag 27 maart is het tijd voor de traditionele HEY! Beachopening bij Strandclub de Karavaan in Scheveningen. Na een geweldige zomer met maarliefst 17 Strand HEY! edities in 2015 kan Michel niet wachten om weer voet te zetten in zijn favoriete strandtent in zijn favoriete badplaats!
Het aftellen is nu echt begonnen! Aanstaande zaterdag gaat deze heerlijke locatie in Culemborg eindelijk weer officieel open. Het hele pand is grondig onder handen genomen, het geluid is zuiverder dan ooit en de dj's, het personeel en vooral alle leuke partypeople hebben er zin in! Nog geen kaartje? Wees dan snel!
Metz gaat weer kolossaal uitpakken: zaterdag 23 april is er weer een Metz XXL! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland gaat tijdens haar april editie weer grootser dan groots. Ook deze keer zal er op zeer hoog niveau worden uitgepakt in wederom een van de meest unieke locaties van Rotterdam: Het WTC! 'The Real House Event' is inmiddels een vaste gast in deze toffe hotspot na eerdere succesvolle en legendarische edities! Memories will be made again.
Dance4Freedom op 9-4-2016 in de WesterUnie te Amsterdam combineert dansbare muziek met alle waarden waar Amsterdam al eeuwen om bekend staat, zoals vrijheid, diversiteit, respect, tolerantie, leven en laten leven, genieten en laten genieten. Dance4Freedom verwelkomt en verenigd dan ook alle extravagante nachtvlinders en Flamboyante vrijheidsfiguren; van alle leeftijden van 18 tot 80, van alle seksuele voorkeuren en GLBTI, enz., van alle nationaliteiten en afkomst en alle levende decorstukken in hun eigen dresscode, met alle make-up, mode en haarstijlen, allemaal en helemaal uitgedost en uitgerust om voor vrijheid flink los te gaan.
Op zaterdag 16 juli is het genieten van de echte House classics op het 1992 is 4 you! festival. Een unieke samenwerking gehost door de legendarische Rotterdamse clubs Parkzicht, Nighttown en Carrera. Hun voormalige residents en gast artiesten nemen je mee naar een trip down memory lane. Als echte house classic liefhebber mag je het 1992 is 4 you! festival niet missen!
Eindhoven de Gekste! Dat staat één dag per jaar als een paal boven water. Het festival 'Down Under' is dé opening van het festivalseizoen in Eindhoven. In 2016 vindt dit plaats op zaterdag 23 april op Strandbad De IJzeren Man. Eén van de hoofdacts is Fox Stevenson. Een Engelse DJ die de afgelopen jaren bekendheid kreeg met hits als Sweets (Soda Pop) en Hoohah. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Shermanology, Tony Junior en Jorn van Deynhoven. Het festival wordt dit jaar afgesloten door Billy the Kit op het house podium en RAM op het trance podium.
Op zaterdag 13 augustus om 13:00 uur start de derde editie van Blijdorp Festival in het Roel Langerakpark in Rotterdam. Dit jaar pakt de organisatie groter uit en is er ruimte voor 5000 bezoekers. De stages worden imposanter en er zijn nog meer internationale headliners uitgenodigd. De tipi stage was de eerste twee jaar zo'n succes dat deze wordt uitgebreid naar een tipi village.
Latin Jam is een feestconcept met meerdere muziekgenres verdeeld over meerdere zalen op één locatie. Latin Jam brengt top artiesten bijeen om jou te trakteren op de beste muziek en shows van dit moment. Met een mix van Latin House, Hip Hop, R&B, Dancehall, Salsa, Merengue, Bachata, Mambo, Kizomba, Ritmo Kombiná en Zouk is er voor ieder wat wils. Latin Jam zal gehost worden in het prachtige restaurant en zalencentrum, Rosarium en Parker's.
Op donderdag 24 maart luidt Club Loud het paasweekend in met een dikke house avond in De Helling, Utrecht!
Fedde le Grand reikte vandaag het eerste exemplaar van het album 'Dannic presents Fonk' uit aan de uit Breda afkomstige DJ/Producer Dannic. Na de eerste release op zijn onlangs gelanceerde label Fonk Recordings heeft Dannic de smaak flink te pakken. Vandaag brengt hij zijn eerste album uit genaamd 'Dannic presents Fonk', waarop tevens exclusief zijn nieuwe single te beluisteren is.
Het zeer populaire dance-concept onder jongeren Don't Let Daddy Know' (DLDK) breidt nog verder uit. De organisatie heeft ambitieuze plannen en kondigt vandaag het allereerste 'DLDK Music Festival' aan. Dit is een logisch gevolg op alle successen die het merk wereldwijd beleeft.
EDM is wereldwijd enorm populair en mainstream media meldt ook zeer regelmatig over artiesten, events en randverschijnselen. In de USA gaat men nu een stapje verder en daar wordt een speciaal themakanaal rond EDM geïntroduceerd.
Na negentien knallende Hardclassics edities van Free2party in de afgelopen zeven jaar gaat Nederlands langstlopende early hardstyle concept voor de twintigste editie flink uitpakken. Drie zalen met alleen maar classics, classics en nog veel meer classics: hardstyle-, hardhouse-, harddance-, hardcore-, early rave- en hardtrance-klassiekers, alles komt aan bod. Maak je klaar voor de muzikale terugreis door het verleden, een reis van bijna twintig jaar hardere stijlen in twaalf uur.
Art of Dance & Absolutely Fresh vormen een 'sonic alliance' voor een nieuw, hard festival! De locatie is een unieke in Nederland, maar de exacte naam en waar het precies zal plaatsvinden, blijft een vraag.
Vandaag heeft Ruis Festival haar volledige line-up bekend gemaakt voor de 2016 editie. Tijdens het pinksterweekend verwelkomt het festival o.a. Marcel Dettmann, Eats Everything, Ben Sims, Jackmaster, Shadow Child, Waze & Odyssey, Truncate b2b Drumcell, Pär Grindvik, Joel Mull, De Sluwe Vos en nog veel meer.
Hardwell komt met hardstyle plaat
donderdag 10 maart 2016
Hardwell gaat iets nieuws proberen. Hardstyle! Op het Ultra Music Festival in Miami eind maart gaat Hardwells eerste solo hardstyle track in première. 'Ik heb in januari hard gewerkt aan nieuw materiaal. En de geruchten zijn waar... Op Ultra release ik mijn eerste solo hardstyle plaat', zei Hardwell in een interview met Your EDM.
Crazyland Super Heroes is alweer voorbij en wat een succes was het! Nu staan de volgende feesten alweer voor de deur en ze hebben het voor de gemak maar even alles op een rij gezet. Er zijn een aantal hele fijne acties wat betreft de kaartverkoop!
In de jaren 2006, 2007 en 2008 wist Core Dance Event landelijke bekendheid te krijgen door een kleinschalig evenement met de grootste artiesten uit de hardcore scène neer te zetten. Eind 2008 viel helaas het doek voor Mindblowers waarmee er een groot gat viel in de hardcore scène in de regio van Zwolle. Nu, tien jaar na de eerste editie van Mindblowers, hebben sinaK-E en Icon de koppen weer bij elkaar gestoken.
Nieuwe releases
maandag 7 maart 2016
Vandaag: Martin Garrix, Noiseshock & Inpetto.
Tomorrowland is al lang en breed uitverkocht dus wachten of de line-up interessant is, was er niet bij. De eerste fase van de line-up voor het driedaags evenement in België is inmiddels in etappes bekend gemaakt. En die liegt er niet om!
Op zaterdag 27 augustus vindt de 6de editie plaats van het festival We love the 90's in 't Goffertpark te Nijmegen. De organisatie heeft wereldartiest Shaggy als hoofdact weten te strikken voor het 90's festival. Shaggy heeft diverse hit noteringen gehad in de Nederlandse top 40, waarvan de nummers 'Angel' en 'Wasn't me' de nummer één positie hebben behaald.
Latin Lovers naar Mondial
zaterdag 5 maart 2016
Leuk nieuws voor alle fans van sexy latinhouse, zomerse decoraties en nog veel meer tropische aspecten...Latin Lovers komt weer terug naar Club Mondial in Beek met een extra grote editie! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland was al eerder te gast in deze fenomenale club tijdens haar negenjarige bestaan en komt nu dus weer naar Beek met een unieke lijst aan top artiesten voor een onvergetelijke avond uit met maar liefst drie area's: zaterdag 9 april it is!
Na een dik uitverkochte eerste editie, is het zaterdag 19 maart tijd voor de tweede Arnhem-editie van Soixante Neuf in Luxor Live!
Op vrijdag 11 maart dalen Nino & Frankie af naar een speciale locatie in het ondergrondse van Rotterdam, om daar hun zevenjarige bestaan te vieren samen met DJ Freddie Mercure. Tijdens de verbouwing van het voormalige Blender, opent de zaak de deuren naar de kelder waar N&F hun zelfgemaakte mijnschacht presenteren tijdens het feest 'Mijnwerkers'.
Na een adembenemende eerste editie keert 3TiT - This is Techno 5 maart 2016 terug in de WesterUnie Amsterdam voor een nieuwe editie van Close! Met een grote passie voor techno en events is 3TiT - This is Techno dé nieuwe techno organisatie van Amsterdam. Ze creëren een belevenis en niet zomaar een event. Close is een avond waar de artiesten en het publiek zullen samensmelten tot één geheel.
538 viert ook dit jaar 538Koningsdag in Breda. Vanmiddag kondigde Coen Swijnenberg in 'De Coen en Sander Show' aan dat Tiësto samen met Hardwell gaat draaien op het grootste Oranjefeest van Nederland, 538Koningsdag. Het is voor het eerst dat de twee dj's samen op Koningsdag in Nederland draaien. Breda is voor Tiësto én Hardwell de thuisstad, dat maakt dit optreden extra bijzonder.
Ushuaïa Ibiza Beach Hotel maakt bekend dat Hardwell komende zomer terugkeert naar Ibiza voor het derde achtereenvolgende jaar. Hij zal de dinsdagavonden voor zijn rekening nemen.
Afgelopen maand waren Jason Derulo en DJ Chuckie al te gast bij Escape en ook deze maand staan er internationale artiesten geprogrammeerd! Vrijdag 11 maart is Sander Kleinenberg van de partij en vrijdag 25 maart rockt The S-Man, Roger Sanchez, de clubzaal! Boek op tijd je VIP spot via <vip@escape.nl> of scoor je tickets. Als je meer wilt koop dat een Diner & Dance ticket en begin je avond in stijl bij Escape Caffe!
5 November wordt de volgende Crazyland weer gehouden. Op 1 maart om 19:00 uur begint de populaire early bird actie. Er zijn nooit zo heel veel early bird kaarten en ze zijn razendsnel uitverkocht. Zorg dat je op tijd bij de knoppen zit! Het thema is deze keer 'Dark Circus of Pleasure'. Zwarte magie, circus-acts, sexy vampiers en heel veel goede muziek. Een feest met vijf area's met allemaal hun eigen identiteit en muziek. Een grote loungetent van 40 bij 12,5 meter en op Crazyland hoef jij je nooit te vervelen.
31 maart 2016
Meerdaags festival Wildeburg kondigt eerste artiesten, start kaartverkoop en locatie aan
30 maart 2016
A Story About House
24 maart 2016
Timetable & final info Masters of Hardcore
Harder Faster Louder · Pasen was nog nooit zo hard
23 maart 2016
Grote namen en frisse talenten op Extrema Outdoor
Baco & Bitches op Paasbest in Rodenburg
22 maart 2016
International Dance Music Awards uitgereikt in Miami
Den Haag 13 augustus in teken van The Crave Festival
Eerste artiesten Straf_werk festival 2016 bekend
21 maart 2016
Zaterdag 2 april is het de beurt aan Wouter S om Toffler ondersteboven te gooien
7th Sunday Festival presenteert line-up
19 maart 2016
[Prcptn] vanavond in RADION
18 maart 2016
Sony en SoundCloud sluiten deal
17 maart 2016
Fuck Ibiza, choose Destination Decibel
Klangkarussell volgende week in Toffler
16 maart 2016
Nieuwe releases
Apple Music gaat samenwerking met Dubset aan om DJ content te streamen
Rob Gee organiseert remix-actie om verjaardag klassieker 'Ecstacy, You Got What I Need' te vieren
Voel je Konings op Kralingse Bos Festival
Michel de Hey opent strandseizoen in paasweekend
15 maart 2016
O.a. Randy Katana, Ruben Vitalis, Mike S, Ruthless & Outsiders openen Event Center Culemborg aanstaande zaterdag
14 maart 2016
Metz goes XXL in het WTC te Rotterdam
Dance4Freedom · Kom jij ook feesten voor vrijheid en het recht om jezelf te zijn?
Legendarische Rotterdamse clubs en artiesten vormen het 1992 is 4 you! festival
Down Under Festival 2016 maakt timetable bekend
13 maart 2016
Blijdorp Festival in 2016 terug met zomer én wintereditie
11 maart 2016
Eerste editie Latin Jam in Amsterdam
Vrijdag vrij, donderdag los tijdens Club Loud
Dannic brengt eerst album 'Dannic presents Fonk' uit
10 maart 2016
Don't Let Daddy Know komt met festival
EDM krijgt in USA eigen televisiekanaal
Eerste paasdag twaalf uur knallen op HardClassics
Art of Dance & Absolutely Fresh komen met nieuw festival
Complete line-up derde editie Ruis Festival gepresenteerd
Hardwell komt met hardstyle plaat
9 maart 2016
Crazyland kijkt na succesvolle Superheroes editie naar de toekomst
8 maart 2016
Mindblowers komt eenmalig terug met een knetterharde reünie
7 maart 2016
Nieuwe releases
Eerste fase Tomorrowland line-up
We love the 90's haalt Shaggy naar Nijmegen
5 maart 2016
Latin Lovers naar Mondial
Soixante Neuf weer naar Luxor Live in Arnhem
4 maart 2016
Nino & Frankie vieren zevenjarig bestaan in een mijn
TiT – This is Techno keert morgen terug in Westerunie
3 maart 2016
Tiësto en Hardwell samen op 538Koningsdag in Breda
2 maart 2016
Hardwell keert deze zomer terug naar Ushuaïa
Roger Sanchez en Sander Kleinenberg in maart naar Escape
1 maart 2016
Early bird verkoop Crazyland start vanavond 1900