Partyflock
 
Nieuws · oktober 2016
­ Nederland
TIKTAK komt op zaterdag 26 november terug naar AIR Amsterdam met een avond vol top artiesten, confetti, ballonnen en meer! De laatste editie van TIKTAK was helemaal uitverkocht en met A-Trak als grote internationale headliner belooft het weer een heel groot feest te worden.
Hoe wij deze mededeling hebben kunnen missen, is ons een raadsel. Het is dus in zekere zin al oud nieuws, maar we willen het niet ongemerkt voorbij laten gaan. Omdat het toch een icoon in de hardcore betreft. Outblast heeft aangekondigd zijn carrière als hardcore-dj te beëindigen.
Een nieuw housefeest ziet het daglicht en meteen zullen jullie je daar thuis voelen. Op kerstavond zaterdag 24 december start het nieuwe concept thuis in hal4 aan de Maas te Rotterdam. THUIS is waar jij jezelf kunt zijn, waar je kunt genieten van een voortreffelijke feelgood vibe en waar ook de deejays deze avond thuiskomen om er een gedenkwaardige avond van te maken.
Kampeer vier surreële dagen en nachten aan het water, struin over de veldjes, plons in het meer en dwaal door het bos. Ga op zoek naar nieuwe verborgen programmaplekken, geheime feestjes en onverwachte ontmoetingen. Leef er op los! Hotot, teddy widder, fuzzy lop, wilde haren, idyllisch, vuig, vurig, la salon & porto-parties en veel meer nieuws staan te trappelen!
Toko Techno is al 4 jaar in Breda actief als succesvolle organisatie. De laatste 5 edities van deze intieme techno avond waren stijf uitverkocht en niet zonder reden.
De bombastische partij Elrow geeft op zaterdag 31 december haar eerste Nederlandse New Years Eve feest in de industriële Scheepsbouwloods op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord.
HerfstBal op Blijburg
woensdag 26 oktober 2016
Op 5 november viert Blijburg het bombastische Mexicaanse HerfstBal. Na hun Openingsbal, Zomerfeest en Lentefeest is het weer tijd voor een excentrieke viering. Dit HerfstBal staat in het teken van het Mexicaanse festijn 'Dia de los Muertos'. Een viering voor de voorouders: ze eren de doden en vieren het leven.
Een uniek partyconcept in het zuiden van Nederland. Een stijlvolle
beachclub, een multicultureel publiek en vier areas met de allerbeste Latin
en Urban muziek smelten samen tot één superzwoele breeze.
Super Sunday is back en zal dit jaar weer genadeloos uitpakken met een
onvergetelijke X-mas Bash editie. De edities waren keer op keer uitverkocht en daarom is het niet de vraag of er dit jaar weer uitgepakt wordt uitgepakt met een dikke line-up, maar welke namen het dit jaar zullen zijn.
Op groot verzoek inviteert soixante neuf de heren van broederliefde om toch nog een keer naar club red te komen. De vorige editie van broederliefde in red was ver van tevoren dik uitverkocht, dus zorg dat je er gelijk bij bent, want als soixante neuf samen gaat met broederliefde, weet je hoe laat het is! Dit gaat een uitverkochte editie worden die je niet wilt en mag missen!
Op zaterdag 29 oktober is Digital Playground in Bax Music Goes dé
place to be voor dj's en producers. De gehele dag vinden er gratis bij te
wonen workshops, demo's en masterclasses plaats. De bekendste en
belangrijkste merken op het gebied van dj-en en produceren zijn aanwezig
met nieuwe producten, tips en trucs.
Vanuit een metershoge 3D Kubus met caleidoscoopeffect, treedt vijf keer verkozen wereldwijd beste DJ Armin van Buuren vanavond op in het entreegebouw van het Van Gogh Museum ter gelegenheid van de lancering van Embrace Vincent, de speciale multimediatour die Van Buuren samen met het museum ontwikkelde. De show is wereldwijd tweemaal 25 minuten live via Facebook Livestream van zowel het museum als Armin van Buuren te volgen (vanaf 21.30 uur). Zo bereiken het museum en Armin meer dan 9 miljoen volgers. Embrace Vincent is mede een initiatief van ALDA, de organisatie achter o.a. Armin Only en State of Trance.
Hardwell vindt het 'een ontzettende eer' dat hij sinds donderdag een wassen beeld in Madame Tussauds heeft. "Maar het is ook heel bizar natuurlijk", zegt de dj. "Je ziet jezelf ineens driedimensionaal in 360 graden, ik loop om mezelf heen. Super bizar", vindt de 28-jarige Robbert van de Corput, beter bekend als Hardwell.
Levensgevaarlijke XTC aangetroffen
donderdag 20 oktober 2016
Afgelopen week is er een levensgevaarlijke pil aangeleverd bij een van de testcentra van het Drugs Informatie en Monitoring Systeem (DIMS), die als XTC was verkocht. De pil bevat een zeer hoge dosis PMMA.
Het jaarlijks terugkerend tweedaags festival "DGTL", onderdeel van Apenkooi Events, wint "a Greener Festival Award 2016". De prijsuitreiking vond woensdagavond plaats tijdens het Amsterdam Dance Event bij conferentielocatie "de Brakke Grond". De Greener Festival Award werd dit jaar voor de tweede maal uitgereikt aan de festivals die grote stappen hebben gezet richting duurzaamheid.
Amerikaans AEG Live deed bod op SFX
woensdag 19 oktober 2016
Het was de bedoeling dat deze week bekend zou worden dat Wouter Tavecchio (ID&T), Rocco Veenboer (Awakenings) en Jan Lok (b2s), het bijna failliete SFX over zouden nemen, maar AEG Live gooide roet in het eten.....Het Amerikaanse sport- en entertainmentbedrijf heeft bij de bewindvoerders namelijk een bod gedaan op het bijna failliete SFX. Volgens een bron is het bod inmiddels al weer afgewezen.
Spinnin' Records, de grootste indie dance maatschappij ter wereld, en Headliner Entertainment, het artiestenplatform van ID&T, slaan de handen ineen. De partijen gaan samenwerken aan de ontwikkeling van nieuw talent. Door de ontstane combinatie van muziek en live evenementen krijgen nieuwe artiesten de ultieme kans zich te bewijzen tegenover de hele wereld.
Kerstbal Festival maakte afgelopen weekend de line-up van haar eerste editie bekend. Op het winterfestival staan populaire namen uit de 90's als Captain Jack en 2 Brothers on the 4th Floor die je deze avond helemaal terugbrengen naar de 90's en 00's.
Een medewerker van TivoliVredenburg wordt ervan verdacht vorig jaar een bedrag van 80.000 euro uit de kas te hebben gestolen. De verdachte is vorige week gearresteerd. Het muziekcentrum heeft in april aangifte gedaan van de verduistering. Vanwege het rechercheonderzoek kon dit niet eerder naar buiten worden gebracht, zegt TivoliVredenburg.
The Darkraver & Vince, back to back, vier uur lang! Zaterdag 22 oktober 2016 breekt dit enorme freestyle geweld los tijdens een nieuwe en zeer speciale jubileum editie van Thunderground: Combined Forces! Van 22:00 tot 04:00 uur is alleen de beste freestyle, early rave en millennium hardcore goed genoeg om het 5-jarig bestaan van Thunderground op grootse wijze te vieren. The Darkraver en Vince bundelen hun skills 4 uur lang en maken van deze loeiharde avond een 100% aanrader voor de echte freestyle fanaten!
Als eerste ticketingbedrijf wereldwijd kondigt Your Ticket Provider tijdens Amsterdam Dance Event de lancering van NFC -ticketing aan. Deze nieuwe technologie is beschikbaar voor alle festival- en evenementbezoekers die via het ticketingplatform een kaartje aanschaffen.
De Nederlandse dj Armin van Buuren heeft een track aangeleverd voor Skylanders: Imaginators. In de nieuwe game kunnen spelers muziek koppelen aan hun Imaginators. Onder de songselectie bevindt zich ook "A State of Trance" van Van Buuren.
ADE sleep/over presenteert line-up
maandag 17 oktober 2016
Nog maar een paar dagen voordat het Amsterdam Dance Event (ADE) losbarst in de hoofdstad! Deze 21e editie biedt het ADE haar bezoekers een nieuwe bijzondere beleving; de ADE Sleep/Over! Een unieke 'urban' pop-up camping op de postindustriële NDSM-werf in Amsterdam Noord.
Volgende week strijkt het jaarlijks terugkerende internationale muziekspektakel Amsterdam Dance Event weer neer in onze hoofdstad. Speciaal voor alle bezoekers en reizigers die via luchthaven Schiphol vliegen opent het populaire danceconcept Don't Let Daddy Know van 17 tot 24 oktober een pop-up store buiten op het plein van Schiphol Plaza.
Panama, de club gelegen aan de noordoostelijke rand van het centrum van Amsterdam is gehuisvest in een monumentaal, voormalig havenbedrijf gebouw. Panama is een club voor lokaal en internationaal house en techno talent en liveoptredens en introduceert tijdens Amsterdam Dance Event het nieuwste soundsystem van Pionieer, bekend van o.a. Fabric Londen en Magdalena Berlijn, een primeur in Nederland.
Om het succes te vieren van het grootste en meest omvangrijke koffietafelboek waarin het vak als Nederlandse DJ/producer centraal staat en de industrie waarin zij werkzaam zijn, is er op 18 oktober een exclusieve lancering van de Dutch DJs foto-expositie. Op de A'DAM LOOKOUT, op de bovenste verdieping van de onlangs geopende A'DAM Toren, zal de expositie 18 tot 23 oktobert zien zijn.
Zaterdag 22 oktober kunnen alle Latin liefhebbers losgaan tijdens de eerste editie van Tropicalia! Dit jongste familielid van Salsa Breeze neemt je mee naar een tropische Latin-Caribbean party. De eerste editie van Tropicalia zal plaatsvinden op zaterdag 22 oktober van 21:30 tot 03:00uur in Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg.
Paradigm jubileert in stijl
donderdag 13 oktober 2016
Aankomende zondag viert Paradigm het vijfjarig bestaan. De Groningse club doet dit tijdens het maandelijks terugkerende "Sunday Afternoon Collective" concept. De lijst met artiesten die komen optreden werd onlangs bekendgemaakt. Op de lijst is het Duitse duo Kollektiv Turmstrasse terug te vinden.
Programma We Are Electric compleet
woensdag 12 oktober 2016
Het programma voor we are electric Klokgebouw is volledig na de toevoeging van de Losjes Invites stage; met oa. Detroit Swindle, Cinnaman en Mino Abadier. De vierde indoor editie van we are electric wordt gehouden op zaterdag 12 november van 21.00 uur tot 7.00 uur in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven.
Spinnin' Records opent volgende week een eigen winkel in Amsterdam. Deze Pop-up Store is onderdeel van het Amsterdam Dance Event (ADE), en zal het toneel zijn van talloze activiteiten rondom het wereldberoemde dance label uit Nederland, waaronder meet & greets met gerenommeerde artiesten, speciale demo drops en (product)lanceringen.
De nominaties van de European Festival Awards zijn bekendgemaakt. In totaal zijn Nederlandse festivals veertien keer genomineerd.
Tijdens de komende editie van Amsterdam Dance Event opent het Rijksmuseum haar deuren voor een moderne kunstenaar uit onverwachte hoek – underground dj Maceo Plex. De artiest en het museum bundelen hun artistieke krachten op initiatief van dance-organisatie Audio Obscura in een unieke show op 21 oktober. Locatie van het event: de iconische Passage onder het Rijksmuseum.
Sugarfactory staat komende week vol met spraakmakende programma's tijdens het Amsterdam Dance Event. Pablo Nouvelle, Suuns, Blanck Mass, Carl Craig & Friends, Louie Vega, Jazzy Jeff, Cassy, Ellen Allien, Kenny Dope en meer spelen van woensdag 19 oktober tot en met zondag 23 oktober in Sugarfactory.
Na een fantastische editie vorig jaar brengt Menno de Jong zijn In Trance We Trust terug naar de hoofdstad om daarmee het grootste trance-event van Amsterdam Dance Event neer te zetten.
PleasureSeeker is een nieuw partyconcept die zich in essentie focust op rauwere, donkerdere elektronische muziek in de genres techno, house en al zijn subgenres.
Slechts een week na het lanceren van de pre-order voor debuutalbum 'Less Is More' heeft Lost Frequencies vandaag de tweede nieuwe single van het album uitgebracht op Armada Music. Met 'What Is Love 2016' blaast Lost Frequencies nieuw leven in de 23 jaar oude hitsingle van Haddaway en zorgt er ongetwijfeld voor dat zijn fans nóg meer uitkijken naar de release van 'Less Is More' over twee weken.
Het stadsfeest in de boschvijver
zaterdag 8 oktober 2016
Zaterdag 5 november zal de eerste editie plaats vinden van Het Stadsfeest. Dit evenement is voor iedereen van 21+ die in Apeldoorn woont, werkt of er graag komt.
Op zaterdag 10 december wacht de bezoekers van Grotesque Indoor Festival niet alleen een spectaculaire indoor festival ervaring, met 3 verschillende area's, headliners & aanstormend talent in een breed scala aan stijlen én een uitgebreid aanbod aan entertainment, maar ook de viering van RAM's 250ste radioshow én de lancering van twee nieuwe Grotesque sublabels: Reworked & Fusion. Na de succesvolle viering van de 200ste show vorig jaar, die volledig uitverkocht was, keert ook in 2016 de hoge kwaliteit live feed en audio streaming terug.
Vier jaar geleden liet Olivier Weiter een onuitwisbare indruk achter in Paradiso, op zaterdag 26 november keert hij terug naar de Amsterdamse poptempel met zijn succesproject Weiter.
When you turn 50 all you want is free Vizitors! Aanstaande zaterdag viert The Vizitor zijn vijftigste verjaardag groots in Event Center Culemborg! En wie jarig is trakteert! Daarom zijn alle heren a.s. zaterdag gratis welkom op The Vizitor 50 years of Terror! Er is slechts één kleine voorwaarde je moet in het gezelschap zijn van een mooie dame die een kaartje in de voorverkoop heeft gekocht.
Moby ontvangt milieuprijs in VS
donderdag 6 oktober 2016
Moby krijgt dit jaar de milieuprijs Missions in Music Award van de Environment Media Association, meldt Billboard.
De artiest is volgens EMA-voorzitter Debbie Levin de perfecte kandidaat vanwege zijn verschillende activiteiten voor het milieu. Hij heeft zijn eigen ngo en zijn eigen veganistische restaurant.
Toffler presents Monoloc
donderdag 6 oktober 2016
Vrijdag 14 oktober komt de uit Frankfurt afkomstig techno fanaticus Monoloc voor het eerst naar TOFFLER! Met muziek die werd uitgebracht op Innervisions, Life & Death, Hotflush, SOMA, CLR en zijn eigen label Smallroom Music heeft hij zijn plek binnen de scene inmiddels ruimschoots verworven.
Zet twee ijzersterke techno labels bij elkaar en er ontstaat een chemie die zijn weerga niet kent. Met Terminal M x Tronic heeft Q-Factory Amsterdam op vrijdag 21 oktober een absolute technokraker in huis gehaald tijdens het Amsterdam Dance Event.
Infinity The Burning City
woensdag 5 oktober 2016
9 December vind Infinity –The Burning City plaats in Twente. Een nieuw raw hardstyle festival. Met een denderende line-up en de grootst mogelijke feesttent komt de raw hardstyle liehebber hier zeker aan zijn trekken.
BR Hard Techno in Breda
dinsdag 4 oktober 2016
BR Hard Techno staat bekend om zijn snoeiharde feesten waarin iedere keer weer een goede opbouwende line up wordt geprogrammeerd in diverse intieme locaties.
De editie van 8 oktober wordt aangevoerd door Frank Kvitta die de avond zal gaan openen.
Night presenteert Vegas x ADE
dinsdag 4 oktober 2016
Op vrijdagavond 21 oktober tijdens Amsterdam Dance Event pakt NIGHT uit met een spectaculaire VEGAS editie.
De succesvolle talkshow 'Speakers @ ADE' keert terug bij KPN Presenteert. In dit interactieve programma interviewt Wessel van Diepen samen met het publiek de grootste Nederlandse dj's over hun inspirerende levens. Dit jaar zijn onder andere Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano en W&W te gast. De afleveringen van 'Speakers @ ADE' worden van 23 tot en met 28 oktober elke dag om 20.30 uur uitgezonden op kanaal 18 van KPN Presenteert en zijn daarna ook on demand beschikbaar
Reckless Rauw, Industrieel & Hard
maandag 3 oktober 2016
Reckless heeft alles te bieden voor de liefhebber van de hardste & rauwste hardstyle. Verdeeld over twee area's krijgen de bezoekers acht uur lang het beste op het gebied van raw hardstyle voorgeschoteld.
31 oktober 2016
TIKTAK komt op zaterdag 26 november terug naar AIR Amsterdam
Outblast neemt afscheid als hardcore dj
29 oktober 2016
Kerstavond vier jij thuis bij Roog & Erick E
28 oktober 2016
Down The Rabbit Hole start kaartverkoop voor 2017
27 oktober 2016
Zaterdag 12 november is de laatste editie van Toko Techno in Breda
26 oktober 2016
Elrow komt naar Amsterdam tijdens NYE
HerfstBal op Blijburg
Salsa Breeze, the best of Latin, Caribbean and Urban music in one party
25 oktober 2016
Super sunday x-mas bash 2016 Line-up bekend
24 oktober 2016
Soixante neuf 058 & club Red invites Broederliefde
22 oktober 2016
Bax Music Digital Playground: Dé dag voor dj en producer
21 oktober 2016
Armin van Buuren brengt Van Gogh tot leven tijdens unieke showcase
Hardwell naast Tiesto, Armin van Buuren en Afrojack in Madame Tussauds
20 oktober 2016
Levensgevaarlijke XTC aangetroffen
DGTL Festival wint a Greener Festival Award 2016 tijdens ADE
19 oktober 2016
Amerikaans AEG Live deed bod op SFX
Spinnin' Records en Headliner Entertainment bundelen krachten en lanceren ID&T Music
Kerstbal Festival maakt line-up bekend
'Medewerker steelt 80.000 euro uit kas TivoliVredenburg'
18 oktober 2016
Thunderground Combined Forces · The Darkraver & Vince
17 oktober 2016
Nederlands ticketingbedrijf maakt einde aan papieren festival ticket
Armin van Buuren te horen in game Skylanders
ADE sleep/over presenteert line-up
16 oktober 2016
Don't Let Daddy Know opent pop-up store Schiphol tijdens Amsterdam Dance Event
Divers en uitgebreid ADE programma Panama Amsterdam
15 oktober 2016
Dutch DJs lanceert foto-expositie in de A'DAM Toren
13 oktober 2016
Tropicalia · Feel the tropical vibes and the latin in you
Paradigm jubileert in stijl
12 oktober 2016
Programma We Are Electric compleet
Spinnin' Records opent winkel in Amsterdam 19 – 23 oktober
Nederlandse festivals genomineerd voor European Festival Awards
11 oktober 2016
Rijksmuseum, Audio Obscura en Maceo Plex gaan unieke samenwerking aan tijdens Amsterdam Dance Event
Sugarfactory licht hoogtepunten ADE programma uit
In Trance We Trust zet grootste trance avond ADE neer
10 oktober 2016
Op 14 oktober zal PleasureSeeker doorgaan in de Ampere club te Antwerpen
9 oktober 2016
Lost Frequencies blaast 23 jaar oude hitsingle nieuw leven in
8 oktober 2016
Het stadsfeest in de boschvijver
7 oktober 2016
RAM viert 250ste Grotesque Radioshow in Maassilo Rotterdam
Olivier Weiter presenteert nieuwe 'Weiter' in Paradiso
The Vizitor ziet Abraham en viert dit met BKJN en jou!
6 oktober 2016
Moby ontvangt milieuprijs in VS
Toffler presents Monoloc
5 oktober 2016
Monika Kruse & Christian Smith bundelen krachten tijdens ADE
Infinity The Burning City
4 oktober 2016
BR Hard Techno in Breda
Night presenteert Vegas x ADE
Wessel van Diepen terug met talkshow Speakers @ ADE
3 oktober 2016
Reckless Rauw, Industrieel & Hard