Partyflock
 
Nieuws · augustus 2015
­ Nederland
Rapper Lil Kleine (20) is na zaterdag niet meer welkom in Hilversum, zolang hij zijn gedrag niet aanpast en politie en justitie belachelijk blijft maken. De aanleiding is de arrestatie bij zijn optreden op Hilversum On-Air waar hij zijn bezoekers een middelvinger liet opsteken naar de autoriteiten.
Pleasure Island festival loopt dit jaar weer als een geoliede machine. De promotie loopt goed, de kaartverkoop loopt ultiem en de mensen hebben er echt heel veel zin in! Pleasure Island festival bestaat dit jaar precies tien jaar en mede daardoor zal het een nog grotere happening worden.
IKON kondigt zich aan als een nieuw revolutionair nightlife project dat veel meer moet worden dan de zoveelste nachtclub. IKON is een eventlocatie die elk weekend weer jongeren het beste van de elektronische muziek wil voorschotelen. Geen gure nachtclub, geen ouderwetse discotheek, maar een multifunctionele event space waar er plaats moet zijn voor alles en iedereen.
Na twee uitverkochte edities opent Aus Berlin Festival op 28 november 2015 haar deuren in de meest indrukwekkende indoor-locatie van Nederland: De Spoorzone 013 in Tilburg. Aus Berlin richt zich op de Berlijnse 'upperground', de top van de lokale underground-techno uit de Duitse hoofdstad. Zo verwelkomt het festival dit najaar Anja Schneider, moeder van de Berlijnse techno.
Rebel Yard presenteert op 14 oktober 2015 haar allereerste event in Nederland. Tijdens het Amsterdam Dance Event organiseert het label van het meest dynamische DJ duo van Nederland, 'The Partysquad' een nacht vol creatieve chaos in de Rabozaal van de Melkweg. Rebel Yard heeft in de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd waar diversiteit de boventoon voert.
Dit jaar zal Don't Let Daddy Know (DLDK) haar eigen stage hosten op een van de bekendste dance festivals ter wereld; Creamfields. Het succesvolle dance cross-over concept is langzamerhand de wereld aan het veroveren met DLDK events in België, Chili en op Ibiza. Aankomende zondag zal DLDK voor het eerst plaatsvinden op Creamfields.
De leukste feesten in september staat alom bekend als de laatste maand van het festivalseizoen. Lowlands is net achter de rug, en de brandende zon maakt plaats voor aangenaam nazomers weer met een licht briesje. Amber Schutte van Dresscode.nl ging op zoek naar de leukste parties met een dresscode om het festivalseizoen mee af te sluiten en geeft kledingtips. Nu hopen dat het weer meewerkt!
Ground Zero Festival last info
vrijdag 28 augustus 2015
Embrace 10 years of darkness, 10 years of mayhem and 10 years of total disorder. We are ready for a hell of a night with 10 stages, 10 ambassadors, 10 hours long and more than 100 harder style acts and artists. Be prepared for the only night festival in Holland! To ensure you have an amazing night, here are the updates.
Aflevering 233 in het verhaal dat SFX heet. De NOS meldt dat het financieel gezien zo slecht dat kredietbeoordelaar Moody's betwijfelt of het nog goedkomt met het bedrijf.
Op zaterdag 14 november a.s. vindt We Are Electric opnieuw in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven plaats van 20.00 uur tot 7.00 uur. De eerste tien klinkende namen die de organisatie kan bevestigen zijn Netsky live, Tchami, Baauer, Joris Voorn, Camo & Krooked, What So Not, Dekmantel Soundsystem, Secret Cinema, Kuenta i Tambu en Arjuna Schiks. We Are Electric heeft dit jaar weer drie podia, opvallende decors en spraakmakende lichtshows die het nog jonge en populaire festival kenmerken.
Na acht succesvolle jaren heeft het vernieuwde management besloten om het concept Noxx stop te zetten. Nationale en internationale sterren gaande van Rihanna tot Tiësto en vele anderen meer waren geregeld te gast in Noxx. Zelfs recent hebben grote namen uit de urban scene zoals Young Thug en Rick Ross Noxx verkozen om hun concert te houden. Toch wordt er een punt gezet achter dit concept dat wekelijks nog steeds duizenden bezoekers naar Noxx trok.
Martin Garrix is weg bij zowel zijn management, MusicAllstars, als recordlabel Spinnin'. De reden? Hij heeft geen vertrouwen in 't managementbureau en van Spinnin' krijgt hij de auteursrechten op zijn eigen werk niet terug.
De datum was al even bekend; na de daverende uitverkochte editie van vorig jaar gaat Ghosttown dit jaar op zaterdag 14 november de uitdaging aan om die magische sfeer van 2014 te overtreffen. De lat ligt hoog, maar aan de line-up van Ghosttown 2015 zal het zeker niet liggen. Het is er weer eentje vol aangename verrassingen. Onverwachte namen, legendarische namen, internationale namen en veelbelovende namen.
Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben
woensdag 26 augustus 2015
Vanaf 2 september komt RTL5 met de nieuwe, spectaculaire spelshow: Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben! Onder enthousiaste leiding van de presentatie strijden steeds twee verschillende teams van ieder vier personen in de studio tegen elkaar door allerlei spectaculaire en humoristische opdrachten uit te voeren. Iedere ronde pakt het winnende team een groot geldbedrag. Maar pas op, want dat is nog niet alles.Het verliezende team moet namelijk een gênante, vervelende of grappige opdracht uitvoeren om in het spel te blijven. De teams hebben bij verschillende opdrachten hulp nodig van het publiek en jij kunt hier nu deel van uitmaken!
Met de komst van PRJCT Music Festival ondergaat de wereldwijde dance-conferentie dit najaar een flinke opwaardering. Het allereerste indoorfestival tijdens Amsterdam Dance Event in de RAI Amsterdam vult vier stages van verschillende toonaangevende (internationale) hostingpartners, met uiteraard alleen maar de allerbeste artiesten uit hun stal. Elke stage heeft zijn eigen muziekstijl en een eigen kleur als thema, waaronder PRJCT Blue, PRJCT Green, PRJCT Grey en PRJCT Red.
Calvin Harris Cash Koning van de EDM
dinsdag 25 augustus 2015
Forbes heeft weer een bijzonder nutteloos, maar niettemin leuk, lijstje samengesteld. Op hun site kunnen we lezen wie de bestbetaalde / meest verdienende dj's zijn.
Magneet Festival zal dit jaar plaatsvinden op 11, 12 en 13 september. Het festival siert de zandvlakte Oostpunt op het Amsterdamse Zeeburgereiland. De vijfde editie zal op een intieme wijze gevierd worden waarbij vrijheid, bewustzijn en co-creatie een grote rol spelen. Inmiddels zijn de eerste artiesten bekendgemaakt. Phill Hartnoll van het Britse muziekduo Orbital, de tweekoppige rockband zZz en de 12-koppige brassband Gallowstreet Brass Band geven de diversiteit, waar Magneet om bekend staat, goed weer.
Kommune · curated by Nathan Surreal
dinsdag 25 augustus 2015
Naast al het festivalgeweld van aankomend weekend staat er nog een heel mooi feestje op de planning. Aankomende zaterdag wordt de tweede editie van Kommune gehouden. Kommune is tegenwoordig officieel het kindje van Nathan Surreal en zal hij als curator zorg dragen voor alle volgende evenementen.
Soixante Neuf Birthday Beach Edition
maandag 24 augustus 2015
Zondag 13 september is het wederom aan! Het is dan weer tijd voor Soixante Neuf The Bday Beach Edition in Beachclub Vroeger! En niet zomaar een editie, want Soixante Neuf viert haar dertiende verjaardag in de maand september!
Vanaf 12 september dit jaar zullen de eerste evenementen plaatsvinden in Amsterdams nieuwste evenementenlocatie The BOX op bedrijventerrein Westpoort. Met 3.000m2 wordt dit een van Nederlands grootste evenementenlocaties.
Jongeren onder de achttien jaar kunnen dit jaar hun muzikale hart luchten tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). De wereldwijde dance-conferentie krijgt namelijk een 'under 18'-event, alcoholvrij. Door de aangepaste alcoholwet is voor deze specifieke doelgroep een blokkade ontstaan, als het gaat om dance-evenementen.
Op 28 november 2015 zal Bass Protocol - 5 Years Of Spoontech Records plaatsvinden bij Club Rodenburg. Het hardste en meest experimentele hardstyle label heeft zijn sporen de afgelopen vijf jaar zeker verdiend! Met een wel heel bijzondere line-up voor een klein prijsje mag dit uniek genoemd worden!
Eerste editie Sterallures op 3 oktober
donderdag 20 augustus 2015
Op zaterdag 3 oktober 2015 organiseert Bad Ass Events in De Ster Nieuwkuijk voor het eerst Sterallures! Een nieuw house-concept waar je lekker los kunt gaan op de meest swingende housebeats van deze tijd!
Met in de line-up alleen maar grote namen uit de scene, kan de avond al bijna niet meer stuk.
Dance & dream zijn een match made in heaven en komen samen op zaterdag 26 september in de majestueuze Kurzaal. Het monumentale stedelijke badhuis leent zich perfect voor MUST: stijlvol, uitbundig en kleurrijk. Gasten worden wederom getrakteerd op een extravagant dansspektakel.
Na de ontiegelijk gave 'Where The Freq Are We?!' pré-party die op 31 juli heeft plaatsgevonden is het aanstaande zaterdag tijd voor het echte werk. High Energy Events presenteert RAWdefinition Outdoor op het Veluwemeer Strand in Kampen! 2500 échte liefhebbers, één stage, een keiharde line-up en maar liefst 12 uur lang maximaal uit je plaat gaan.
Op zoek naar de sfeer van vroeger?
maandag 17 augustus 2015
Early Ravers United is al een zegen voor velen. Zij hebben de sfeer, het geluid en de 'crowd' van vroeger al teruggevonden op dit unieke en meest intieme en sfeervolle oldschool feestje van Brabant.
DeeB Events gaat weer door met een nieuwe editie, Mix 'n Masque, met zes uur lang de beste dj's die (belangeloos) klaarstaan om jullie zes uur lang maximaal te vermaken met de lekkerste sound op vinyl.
Op donderdag 20 augustus wordt SAIL 2015 opgeluisterd door één van de meest exclusieve feesten van het jaarlijkse evenement. Het feest draagt de naam 'Boatsters & Armada on Board', vindt plaats op de Supperclub Cruise en beschikt over de beste dj's van internationaal niveau.
Poema 11 years anniversary month
vrijdag 14 augustus 2015
Poema RAW viert de start van het nieuwe clubseizoen met haar elfde verjaardag! Het einde van het festivalseizoen betekent voor de club, Utrecht en alle house -en techno aficionados uit Nederland dat er weer ongegeneerd genoten kan worden tot de zon op komt. De club, in-house producties, organisaties en DJ's staan klaar om deze wens in vervulling te brengen.
Afrojack staat weer volop in de schijnwerpers in Amerika. Zijn single SummerThing is de top 10 van de Billboards hitlijst Hot Dance/Electronic Songs binnengestormd.
Voordat Bloomingdale Beach zes maanden geleden haar deuren voor het eerst opende, zag het er nog niet al te best uit. Stormachtige dagen die niet veel goeds beloofde voor het seizoen. Niemand kon toen bedenken dat het een zomer vol tropische temperaturen, hittegolven, perfecte stranddagen zou worden. Naast de zonnige uitschieters was het ook bij Bloomingdale Beach genieten van de muzikale hoogtepunten. Een fantastisch seizoen dat het publiek en de DJ's een magische ervaring bezorgden dat op 27 september haar Grand closing beleeft.
Spinnin' Records is afgelopen dinsdag uitgeroepen tot 'Best Indie Label' tijdens de awards show van de 2015 Promo Only Summer Sessions. Het Nederlandse dancelabel versloeg hiermee andere bekende indies als Astralwerks, Ultra, Dim Mak en Armada tijdens een speciale ceremonie in Atlantic City, New Jersey.
Draaimolen Festival
donderdag 13 augustus 2015
Zaterdag 19 september is het weer tijd voor Draaimolen Festival. Na een geslaagde eerste editie op het stadsstrand van Tilburg moest de organisatie dit jaar op zoek naar een nieuwe locatie. En dat is zeer zeker gelukt met het voormalig Charlotte Oord.
Aanstaande zaterdag is het zover! De 10-Year Anniversary van Decisions! Tien van de allermooiste jaren vol leuke feesten komen samen bij Beachclub Vroeger. De verwachting is goed, met wat wolkjes, veel zon, weinig wind en een aangename 23 graden, dus perfect weer voor een heerlijk feest op het strand!
Na de geslaagde lancering in 2014 en de geweldige editie in februari van dit jaar, kriebelde het weer bij organisator Minority Events, om dit jaar een tweede editie van Memorylane te organiseren. De datum 10 oktober werd vrijgemaakt bij het Klokgebouw en achter de schermen kon de organisator gaan werken aan de line-up. Met een rijtje illustere namen, verantwoordelijk voor vele grote dansvloerbommen, lijkt Minority Events weer in de roos te schieten.
SFX Entertainment heeft een brief gestuurd naar betrokken partijen waarin het stelt 'in grote verlegenheid' te zijn gebracht door het niet uitkeren van royalty's van zijn Beatport-platform. Betalingen zouden de komende dagen weer gedaan worden, werd beloofd.
Timetable Dance Nature bekend
maandag 10 augustus 2015
Het festival 'Dance Nature' is dé afsluiter van het festivalseizoen. Het festival kent een spetterende line-up met DJ's als La Fuente, Sidney Samson, ROOG, Dyna, Erick E, The Flexican en vele anderen. Het festival telt maar liefst 14 acts. Over een maand vindt dit veelbelovende evenement plaats, waarvan nu ook de timetable bekend is. Sidney Samson (Dance) en Erick E (House) zullen het evenement afsluiten.
Dancetour is er weer klaar voor! Op 3 september knallen ze, voor de allerlaatste keer dit seizoen, van 18:00 tot 23:30 in Doetinchem. Dit jaar wordt heel het Simonsplein weer in beslag genomen om een gaaf feest te vieren. Het feest wordt gevierd met de volgende DJ's; Robin Riccio, Dirtcaps, Kenneth G en FeestDJRuud.
Valrave verruilt de WesterUnie op zondag 30 augustus voor een uitstapje naar het Diemerbos, waar het met maar liefst 4 stages de dag voorziet van de lekkerste muziek. Oudgedienden John Digweed, Nic Fanciulli en Edu Imbernon zwepen de dag op, samen met smaakmakers zoals Olivier Weiter, Man With No Shadow en Ruttenbergs.
Sinds een paar weken kan worden gestemd voor de DJ Mag Top 100. Elk jaar doet DDMCA een poging – aan de hand van openbare data – te voorspellen welke dj de nieuwe nummer 1 wordt. In 2013 werd duidelijk in de EDM Monitor dat een relatie tussen de positie in de Top 100 en social media bestaat. Denis Doeland voorspelt op basis van huidige informatie dat Martin Garrix wel eens de winnaar van 2015 zou kunnen worden.....
Kort & Bondig
donderdag 6 augustus 2015
Lees hier de kleine, korte nieuwsberichten die niet 'het nieuws' haalden. Kort nieuws, snippets, aankondigingen van releases, roddel & achterklap......we verzamelen het voor je! Deze week nieuws over Dave Clarke, Kaiserdisco & Cesar Martinez, Dimitri Vegas & Like Mike, 1RDJ, Manuel Broekman & Geza Weisz.
Of je nu op vakantie gaat of niet, zomer 2015 is niet compleet zonder nieuwe Dirty House Mixtape. Vato Gonzalez lanceert dan ook het negende deel uit de befaamde reeks deze week. Met de nieuwe mixtape gaat Vato Gonzalez terug naar zijn roots, hetgeen hij ook laat horen in zijn nieuwe producties die de komende maanden uit gaan komen. De Dirty House Mixtape 9 is vanaf nu verkrijgbaar als gratis download en als stream te beluisteren.
De verrassing van het ADE seizoen in 2014 was nieuwkomer Dockyard Festival dat gehouden werd op het beroemde Amsterdamse industrie terrein NDSM-Werf in Amsterdam-Noord. In 2015 belooft Dockyard Festival alle verwachtingen te overtreffen.
Toffler presents ROD
woensdag 5 augustus 2015
Na zijn DJ sabbatical kwam deze Rotterdamse DJ keihard terug en niet alleen onder zijn eerste artiestennaam, maar ook onder zijn techno alias ROD aka Rod Malmok. Sindsdien doet hij vele harten sneller kloppen met zijn opzwepende techno sets die variëren van alles tussen diepe ambient techno tot aan het hardere beukwerk aan toe. Met name zijn RODnachten in voormalig TrouwAmsterdam hebben menig liefhebber adembenemende herinneringen bezorgd. Ook als producer maakte hij furore met ijzersterke releases en remixes die werden uitgebracht op gerenommeerde labels als Klockworks, CLR, Figure, Soma en Balans.
Na al het kak weer van de afgelopen tijd, is het eindelijk weer zomer in Nederland! En dat komt goed uit want a.s. zondag maakt het strand van Bloemendaal zich weer op voor een nieuwe editie van Hardcore at Sea! BKJN Events events presenteert hier een keiharde line-up met bijpassend geluid, wat ieder strandbedje in de buurt geheid zal laten trillen!
Het Amsterdamse hiphopfestival Appelsap kan definitief doorgaan. Volgens de rechter is de veiligheid in orde en de schade aan het groen in het Flevopark minimaal. Bovendien zijn er 'voldoende parken om te recreëren' in de buurt. Er was bezwaar tegen het festival aangetekend door de Vrienden van het Flevopark, het park waar Appelsap dit jaar eenmalig plaatsvindt. Hoger beroep is niet mogelijk.
Click at the beach
woensdag 5 augustus 2015
Click staat standaard garant voor een topfeest en de Click at the Beach edities vormen de kroon op dansbaar vertier aan zee. Onafgebroken seizoen op seizoen knallen op met liefde geselecteerd elektronisch feestgeluid. The Advent live in het holst van de zomer aan De Kust achter de decks van Woodstock 69 is inmiddels een jaarlijkse traditie. Hollands goud Steve Rachmad, Dimitri, Wouter de Moor en Stefano Richetta onderstrepen dit Click at the Beach hoogtepunt.
Crazy Sexy Cool Outdoor Festival vindt plaats in het Zuiderpark te Rotterdam. Het outdoor festival van het jaar knalt op 8 augustus met Joey Dale, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Dyna, Kill The Buzz, Billy the Kit, Apster, Joey Daniel, FeestDJRuud, Genairo Nvilla, MC Ambush, MC Patrick Brown and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle informatie om helemaal startklaar te zijn...
Na een uitverkochte B.I.T.C.H op 3 oktober is er een extra datum bij gekomen. 26 September gaat het gebeuren en de voorverkoop is gestart! In een paar dagen tijd zijn er al ruim 600 kaarten verkocht! B.I.T.C.H 26 september kun je in de agenda zetten, want deze editie heet niet voor niets de extended edition. Voor zover het weer het toe laat zal de tuin aan de zijkant van de Hemkade open gaan en zullen daar extra leuke loungehoekjes, hottub-baden en extra love area's komen. Uiteraard zal dit op 3 oktober ook nog staan.
Op vrijdag 11 december presenteren de legendarische hardhouse DJ's Tom Harding en JP een bijzondere line-up in twee zalen van de Melkweg met Der Dritte Raum, DJ Misjah b2b DJ Tim en DJ Per. Zelf zullen zij The Max zaal onder handen nemen met hun sets. De voorverkoop voor deze avond start maandag 3 augustus om 10:00 uur via de website van de Melkweg en Ticketmaster.
31 augustus 2015
Lil' Kleine niet meer wellom in Hilversum na arrestatie
Warning: Pleasure Island festival voor 90% uitverkocht
NOXX wordt IKON en verhoogd minimumleeftijd naar 21
Moeder van de Berlijnse techno naar Aus Berlin Festival
30 augustus 2015
Rebel Yard presents The Partysquad & Friends in de Melkweg tijdens ADE
29 augustus 2015
Don't Let Daddy Know host eigen stage op Creamfields Festival
28 augustus 2015
De leukste feesten in september 2015 met een dresscode
Ground Zero Festival last info
27 augustus 2015
Kredietbeoordelaar Moody's waardeert SFX af
We Are Electric maakt eerste 10 namen bekend
Noxx Antwerpen sluit na dit weekend deuren voorgoed
Martin Garrix per onmiddellijk weg bij Spinnin' en management
26 augustus 2015
Line-up release Ghosttown · Victims of Voodoo
Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben
25 augustus 2015
PRJCT Music Festival brengt Creamfields en Marco Carola naar ADE
Calvin Harris Cash Koning van de EDM
Magneet Festival presenteert nieuwe namen jubileumeditie
Kommune · curated by Nathan Surreal
24 augustus 2015
Soixante Neuf Birthday Beach Edition
21 augustus 2015
Amsterdam krijgt nieuwe evenementenlocatie voor 3.000 man
We Are The Future nieuw dance-event voor jongeren onder de 18 tijdens ADE
20 augustus 2015
Intercontinentaal raw-hardstyle-geweld bij volgende editie Bass Protocol
Eerste editie Sterallures op 3 oktober
19 augustus 2015
MUST en het Kurhaus 'a match made in heaven'
18 augustus 2015
Timetable en laatste info RAWdefinition outdoor
17 augustus 2015
Op zoek naar de sfeer van vroeger?
14 augustus 2015
Boatsters & Armada on Board tijdens SAIL op Supperclub Cruiser
Poema 11 years anniversary month
Afrojack weer in top Amerikaanse hitlijst Billboard
Bloomingdale XXL sluit zomer Bloomingdale af
13 augustus 2015
Spinnin' Records in Amerika uitgeroepen tot 'Best Indie Label'
Draaimolen Festival
11 augustus 2015
Aanstaande zaterdag tienjarig bestaan Decisions at the Beach
Memorylane met internationale line-up naar Klokgebouw
10 augustus 2015
Beatport gaat royalties toch snel uitbetalen
Timetable Dance Nature bekend
7 augustus 2015
Laatste Dancetour van 2015 in Doetinchem
Lekker gek, heerlijk mal, het kan bij Valrave Festival
Denis Doeland voorspelt: Martin Garrix nieuwe nummer 1 in DJ Mag Top 100
6 augustus 2015
Kort & Bondig
Vato Gonzalez lanceert Dirty House Mixtape 9
5 augustus 2015
Verkoop Dockyard Festival al in derde fase
Toffler presents ROD
Deze zondag knallen met die strandballen op Hardcore at Sea
Appelsap mag definitief doorgaan van rechter
Click at the beach
4 augustus 2015
Laatste info en timetable Crazy Sexy Cool Outdoor Festival
3 augustus 2015
B.I.T.C.H 26 september voorverkoop van start en trailer online
2 augustus 2015
Tom Harding & JP doen hardhouse herleven in de Melkweg