Partyflock
 
Nieuws · juli 2015
­ Nederland
Zaterdag 24 oktober kun je in Utrecht genieten van het mooiste feest in de geweldige evenementenlocatie Central Studios: Full Moon Produkties & Nachtboetiek present New Moon! Verschillende mooie en grote zalen zullen ingericht worden in de echte sfeer zoals je die al jaren kent van alle Full Moon Produkties en Nachtboetiek feesten. Hier zal uitgepakt worden met over-the-top shows, entertainment, spectaculaire special effects, Led-screens, visuals, heerlijke muziek en alle extra's die deze feesten altijd bij iedereen populair maken. In het midden van het land, zeer gemakkelijk bereikbaar voor iedereen vanuit alle steden!
Na vier weken van voorrondes zijn de deelnemers vrijdag 31 juli aanbeland bij de finale van de Alphense DJ Contest 2015 in De Speaker! Twaalf dj's en producers hebben er om gestreden en er is flink wat talent gespot, maar door de vakjury zijn er uiteindelijk vier DJ's geselecteerd om het tegen elkaar op te nemen in de finale. Sambrosa, Dj Mug en The Dark-Joker zullen het vrijdag 31 juli tegen elkaar opnemen in de grote zaal van De Speaker.
Kort & Bondig
donderdag 30 juli 2015
Lees hier de kleine, korte nieuwsberichten die niet 'het nieuws' haalden. Kort nieuws, snippets, aankondigingen van releases, roddel & achterklap......we verzamelen het voor je! Deze week nieuws over Bart B More, Don Diablo, Kris Kross Amsterdam, Energyzed, Regain.
Menno Solo bij Beachclub Fuel
woensdag 29 juli 2015
Op zaterdag 15 augustus zal Menno de Jong zijn marathon DJ set skills weer vertonen bij Beachclub Fuel op het Bloemendaalse strand. Trance liefhebbers kijken elk jaar uit naar deze unieke kans om het beste van de huidige Trance, maar ook de classics van vroeger te horen terwijl de zon onder gaat achter de DJ booth.
Nu 50 Cent failliet is (of niet, maar dan eigenlijk nog) leek het Evenementenfirma Het Goede Doel passend hem een hart onder de riem te steken. Omdat 50 Cent moet weten dat ie ook in tegenspoed niet alleen is, vindt op 7 augustus de eerste Nederlandse benefietavond voor de rapper plaats in Amsterdam Roest.
Komen Awakenings of Sensation weer in Nederlandse handen? SFX, de organisatie van de Amerikaanse miljardair Robert Sillerman, heeft verklaard dat het de mogelijkheden bestudeert om onderdelen te verkopen.
Denken jullie ook nog vaak terug aan die goede oude tijd? Missen jullie die speciale vibe nog wel eens? Of krijgen jullie ook weer de kriebels als jullie enkele klassiekers voorbij horen komen zoals: 'Big Orgus', 'Tranceballers', 'Speed Talking' en 'I Feel Like Dancing'?
2004 Back on the floor zorgt ervoor dat jullie nog een keer terug in de tijd kunnen gaan. Op zaterdag 17 oktober zullen 'The legends of Wuustwezel' Het o zo geweldige gevoel nog eens terughalen!
Hed Kandi ADE Special
dinsdag 28 juli 2015
Op zaterdag 17 oktober, tijdens het grootste internationale clubfestival Amsterdam Dance Event stapt Hed Kandi aan boord van een favoriete en spectaculaire locatie: de Ocean Diva!
Om het spannend te houden, komt de organisatie nu pas naar buiten met de laatste hostings. Save the best for last is vaak het motto en de organisatie kon niet langer meer wachten! Na de fantastische hostings van Hardclassics, Timelock Freestyle, Crazyland main, Oldschool Gangsters komen nu de laatste twee aan de beurt die apart genoemd worden: Full Moon Exclusive en The House of Tech.
Welcome to the Future Festival heeft na ampel beraad met gemeente en hulpdiensten moeten besluiten het evenement af te gelasten.
Zaterdag 1 augustus organiseren Girlesque events en Closure een nieuw feest. Liefde voor electronische muziek is de basis. Het gemis aan een goed technofeest in het centrum van Amsterdam met vooral een gay publiek is de aanleiding.
Vrijdag 7 augustus heeft Pllek een feestje waar de sound van het Ibiza uit de jaren '80/'90 centraal staat: Aspirations – Balearic Special met DJ's Phil Mison Verenigd Koninkrijk en Tako. Phil Mison en Tako Reyenga nemen je mee met hun favoriete zomertracks en sun-kissed platen uit Ibiza's gouden tijden.
De namen van het Suikerbeat-podium op Breda Barst zijn bekend. Gerd, Awanto 3, Anil Aras, U Know The Drill, KERK!, Eb & Vloed, Alamaison, Mia More, Flamboyant, D-Ribeiro, Philou Louzolo en Whistle & Twitch draaien op het dancepodium. Hiermee is de muzikale line-up van Breda Barst compleet.
Kort & Bondig
donderdag 23 juli 2015
Lees hier de kleine, korte nieuwsberichten die niet 'het nieuws' haalden. Kort nieuws, snippets, aankondigingen van releases, roddel & achterklap......we verzamelen het voor je! Deze week nieuws over Bassjackers, Jauz & Ephwurd, Hardwell, Jason Derulo, Stephanie, Hardwell, Dannic & Sleepy Tom.
Zaterdag 29 augustus 2015 is het Stadhuisplein in Eindhoven wederom het magische decor voor een gloednieuwe editie van het gratis toegankelijke dancefeest Sneakerz in de Stad. Van 15:00 tot 01:00 uur kunnen liefhebbers van eclectische dansmuziek hun hart weer ophalen met onder andere Marco V, Puinhoop Kollektiv, Billy the Kit, Lady Bee, LNY TNZ en de enige echte koning van de freestyle; The The Darkraver.
Op 6 september is het weer zo ver: het Blaue Laguna Open Air festival heeft echt alles wat een veeleisende partyganger zich alleen in zijn stoutste dromen kan wensen. Op de eerste plaats de Blaue Laguna met 1 kilometer zandstrand aan een idyllisch meer met drinkwaterkwaliteit. Ten tweede een massa gelijkgestemde technoliefhebbers die lekker uit hun dak willen gaan. En tenslotte natuurlijk de godfather van de techno scene Sven Väth, die hier een extended set zal draaien.
SFX heeft gisteren aangekondigd haar bedrijfsvoering te gaan wijzigen om zo de focus te verleggen naar merkniveau. Vooral Beatport zal een zeer belangrijk merk moeten gaan worden.
De Belgische politie heeft afgelopen weekend tijdens het Dour Festival een enorme drugsvangst gedaan. De recordvangst leidt ertoe dat Tomorrowland, dat komend weekend plaatsvindt, eveneens een grootscheepse controle kan verwachten. Tijdens Dour werden 192 agenten ingezet om op drugs te controleren.
Eindelijk presenteert b2s de line-up van haar indoor festival: Unlocked. Op 24 oktober 2015 start in Jaarbeurs een nieuw avontuur binnen de hardere stijlen; met meer dan vijftig artiesten, verdeeld over vijf area's en vijf unieke showcase acts die integraal de wintertijd zullen Unlocken. Dwaal door de verschillende area's met ieder haar eigen wereld, ervaar de unieke sfeer en geniet vooral van het beste wat de hardere stijlen te bieden heeft.
Het Nederlandse trio, Kraak & Smaak, staat bekend om hun unieke house, disco, funk en electronica live sound dat goed te horen is op hun meest recente single 'All I Want Is You'. Op woensdag 14 oktober trappen ze Amsterdam Dance Event af in de Oude Zaal van de Melkweg met een show vol nieuw materiaal en bijzondere gasten. De voorverkoop is gestart.
Amsterdam Live On Stage is op zaterdag 25 juli terug op Sportpark Riekerhaven met optredens van o.a. GoldFish, Jett Rebel, Thomas Jack. Het festival vindt voor de derde keer plaats na 2 eerder onvergetelijke edities. Met 3 stages is het dit jaar weer een smeltkroes van verschillende stijlen. Pop, Dance, tropical house en rock komen allemaal aan bod.
Het legendarische Britse label Ninja Tune bestaat 25 jaar en viert dat met een bijzondere avond tijdens Amsterdam Dance Event. Op donderdag 15 oktober is het in de Melkweg te doen met een select gezelschap van artiesten die getekend zijn bij Ninja Tune en vrienden van hen. De line-up bestaat uit Bonobo (dj-set), George Fitzgerald, Machinedrum, Leon Vynehall en Romare.
Net na de eerste hittegolf dit jaar weten we het allemaal zeker, de zomer en het festivalseizoen zijn begonnen! Op 15 augustus vanaf 14:00 uur is iedereen welkom op de allereerste 7th Heaven Outdoor/Open Air editie, die naast Club Rodenburg zal plaatstvinden en waar je daarna lekker door kan feesten met een strakke afterparty in de club zelf. In totaal maar liefst 15 uur non-stop feesten, hoe mooi is dat? Maar voor het zover is, kunnen jullie natuurlijk eerst nog op 25 juli de hele nacht genieten van de echte 7th Heaven sfeer op de Summer Night Edition. Dus twee dikke feesten binnen één maand om naar uit te kijken!
Girls Love DJs tourt met alle liefde de wereld over, but there's no place like home!
Op zaterdag 15 augustus zijn ze weer terug in het land met een wel hele speciale gast. Vanuit de States wordt Le Youth overgevlogen om AIR op zijn kop te zetten.
Op 27 februari 2016 keert het grootste trance-festival ter wereld: A State of Trance Festival terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. Dit kondigde Armin van Buuren gisteravond aan tijdens zijn radioshow. A State of Trance bestaat in 2016 15 jaar. Dit jubileum zal het hele jaar door gevierd worden en. natuurlijk ook tijdens het festival in Utrecht. Trouwe fans worden getrakteerd op alle muzikale hoogtepunten van de geschiedenis van A State of Trance. Op 27 juli aanstaande om 10.00 uur start de pre-sale voor dit evenement; 15 uur lang worden er een beperkt aantal jubileum tickets met 15% korting verkocht via astateoftrance.com.
Ouwe Stijl is Botergeil
vrijdag 17 juli 2015
De editie van 19 september belooft een speciale te worden want Strength of Unity neemt je mee naar een loods, verscholen in een industriegebied in Amsterdam noord. Opnieuw zoals men dat op Ouwe stijl gewend is wordt alles uit de kast gehaald om er een muzikaal hoogtepunt van te maken.
Na succesvolle shows in London, Ibiza, Vegas, New York en Miami keert Nicky Romero weer terug naar Nederland en trapt hij zoals gewoonlijk weer officieel het jaarlijkse Amsterdam Dance Event af met zijn innovatieve Protocol event in de legendarische Melkweg.
Gramatik tijdens ADE in Melkweg
donderdag 16 juli 2015
De beatkunstenaar Gramatik combineert op een unieke wijze elementen van jazz, soul, maar ook zware electro in zijn instrumentale hiphop beats. Dit zorgde in de Melkweg al twee keer eerder voor een fenomenale show waarbij de speakers zijn beats als een tornado de zaal in blaasden. Tijdens Amsterdam Dance Event maakt hij zijn comeback.
Tien jaar geleden hadden drie Haarlemse vrienden een puik idee. Dat Haarlem Culinair, dat was wel heel gezellig allemaal maar ook erg braaf. Tijd voor een ludieke tegenhanger! Ze betrokken het bovenzaaltje van Stalker, en bouwden een knotsgek feestje genaamd Haarlem Ordinair. Een Haarlemse legende was geboren!
Madonna gaat in haar nieuwste videoclip helemaal los op de beats van Sander Kleinenberg. De Nederlandse dj (43) maakte op verzoek van de Queen of Pop een remix van haar hit Bitch I'm Madonna. Hij twijfelde geen seconde. 'Voor mij is dit de ultieme revanche.'
Na de succesvolle eerste buiteneditie van We Are Electric op het Landgoed Duynenwater in Eersel (NB) vorige maand, gaat dit internationale crossover dancefestival komend najaar weer naar binnen. We Are Electric wordt namelijk op zaterdag 14 november a.s. in het Eindhovense Klokgebouw gehouden, net als eerder in 2013 en in 2014. Toen was dit monumentale gebouw op het industriële Strijp S-terrein het decor voor twee geslaagde edities die ieder met 7000 bezoekers ruim op voorhand uitverkochten. De voorverkoop van de (gelimiteerde) voordelige Early Birdtickets start nu zaterdag 18 juli a.s. om 10.00 uur.
Strictly RAM - De officiële kick-off van zijn 'Forever Love' Worldtour.Dit unieke evenement staat vast en zeker al in vele agenda's vermeld. Strictly RAM zal in Beachclub Fuel absoluut weer een hoogtepunt worden deze zomer. Naast RAMs twintigjarig jubileum staat het feest toch vooral in het teken van zijn aankomend artiestenalbum 'Forever Love'. De wereldtour die aan het album vast hangt begint dus op zaterdag 25 juli in Bloemendaal aan Zee.
Op Internet is nogal wat ophef ontstaan rond David Guetta. Hij zou bij een stal in Ibiza een paard hebben gehuurd voor het gehele zomerseizoen. En niet om een lekker strandritje te maken. Het paard moet elke donderdag Pacha betreden om tijdens een drukke uitgaansavond David Guetta naar het podium te brengen.
De grote EDM-dj's hebben miljoenen fans over de hele wereld. Die DJ's zijn op hun beurt allemaal fan van één man: Rutger Geerling aka RUDGR. De Rotterdammer geldt op het moment als dé festivalfotograaf ter wereld. Op 14 oktober verschijnt een 320 pagina's tellend koffietafelboek met de hoogtepunten uit zijn carrière: This Is My Church. De wereldwijde pre-order start vandaag. De vroege bestellers krijgen een gesigneerd exemplaar.
Het dancefestival Open Air aan de Gaasperplas had in 2013 niet plaats mogen vinden. Dat concludeert de Raad van State, die daarmee de omwonenden in het gelijk stelt. Volgens het adviesorgaan was het houden van het festival in strijd met het bestemmingsplan.
In het bestemmingsplan staat dat alleen 'lichte recreatie' is toegestaan, maar desondanks liet de gemeente het festival toch doorgaan. De omwonenden spanden daarop een zaak aan tegen de gemeente.
Omwonenden van festival Solar in Roermond stappen naar de rechter, omdat ze bezwaar hebben aangetekend tegen de vergunning die de gemeente heeft afgegeven aan de Eindhovense organisator Extrema. Omwonenden van de Maasplassen, waar het festival al sinds 2005 plaatsvindt, hebben ook bezwaar gemaakt tegen de kampeerontheffing. Ze hebben om een voorlopige voorziening gevraagd. Daarmee worden de gevolgen van een overheidsbeslissing opgeschort. Dat betekent dat het festival misschien niet doorgaat. Deze voorziening wordt op 17 juli behandeld.
Survivors, hou je stevig vast want lang wachten wordt beloond. Hier is 'ie: hèt officiële anthem van The Qontinent 2015, geproduceerd door één van de grootste Italiaanse hardstyle iconen. Zatox!
Op vrijdag 7 augustus organiseert Luc Belaire de eerste editie van de Luc Belaire borrel, met als kick‐off een zomerse strandborrel in Bloemendaal aan Zee. Het Franse merk tovert van 16:00 – 24:00 uur Beachclub Vroeger om tot een exclusief borrel-walhalla waar je absoluut bij wil zijn!
De Duitse DJ en producer Zedd scoort momenteel wereldwijd een hit met zijn album True Colors en de singles 'Beautiful Now' en 'I Want You To Know' met vocalen van zangeres/actrice Selena Gomez. Op zaterdag 21 november treedt hij op in de Melkweg in Amsterdam - de enige Nederlandse show tijdens zijn Europese tour. De kaartverkoop is gestart.
Vanaf 22.00u zal de loopbrug naar de Summercruise dalen om iedereen te verwelkomen op het deck. Uiteraard zal er ook gevaren worden en de beste latin beats komen van de artiesten Leroy Styles, Undercontrol, Marlldexx, Chris Rox & Jasper Clash en MC Patrick Brown!
's Hertogenbosch maakt zich op voor het meest zomerse 90's event van het jaar. Midden in het centrum op de Parade barst op 24 juli vanaf 18.00 het feest los. Parade Open Air neemt je back to the 90's. Een dag later, zaterdag 25 juli, is 't eindelijk zo ver. 's Hertogenbosch ontvangt de top van Nederlands DJ's gemixt met het aanstormend talent van dit moment.
Metz On The Beach gaat opnieuw internationaal! In augustus op zondag de 23e trek je de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en The Reall House Event host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje.
Aankomend weekend zal het Brabantse Berghem een walhalla zijn voor de dance-liefhebber, want dan is de eerste editie van het Beatz of Berghem festival een feit! Op zowel vrijdag 10 juli als zaterdag 11 juli zullen veel grote namen hun beste dj set ooit neerzetten!
Electronic Family is op zoek naar sterren voor de aftermovie. Het grote, jaarlijkse trancefeest in het Amsterdamse Bos viert op zaterdag 18 juli zijn 5 Year Anniversary en wil daarom trouwe bezoekers in het zonnetje zetten.
Voorwaarde voor mensen die zich willen aanmelden voor een rolletje in de aftermovie is dat zij geen editie van Electronic Family hebben gemist. Ze worden kort geïnterviewd en ook op het festivalterrein zoekt de camera ze nog eens op. Kleine stukjes van deze opnames zijn uiteindelijk terug te zien in de aftermovie.
Ben jij klaar voor een nieuwe stap in het spectrum van de hardere stijlen? Een stap die zorgt voor nieuwe ervaringen, een nieuwe beleving en nieuwe herinneringen. Open dan de deuren naar een nieuw avontuur op zaterdag 24 oktober 2015 als b2s een nieuw indoor festival presenteert: Unlocked.
One day in Summer
zondag 5 juli 2015
Met nog een paar dagen te gaan is Quest4Trance er klaar voor! Dan vindt het buitenfeest 'One day in Summer' plaats te Amsterdam! Het event wordt gehouden op het buitenterrein bij de Amsterdam Studio's. Het terrein zal worden omgetoverd tot een heus festivalterrein. Er wordt een fantastisch podium opgebouwd en er zijn diverse zitgelegenheden. Zoals je van Q4T gewend bent, pakken ze groots uit met een superdikke line-up...
Duncan Stutterheim heeft vrijdag de Frans Banninck Cocqpenning van de gemeente Amsterdam ontvangen.
Stutterheim is de man achter grote dancefeesten als Sensation, Mysteryland en Welcome to the Future en is oprichter van het succesvolle evenementen- en mediabedrijf ID&T.
The moment is here! De complete line-up van Crazy Sexy Cool is bekend. Met maar liefst vijf stages ben je op zaterdag 8 augustus 2015 van harte welkom op onze geweldige nieuwe locatie: het Zuiderpark in Rotterdam! Met o.a. Benny Rodrigues, Dyna, FeestDJRuud, Girls Love DJs, The Artful Dodger, Jayh Jawson, Kenny B, Gio, Joey Daniel, Bolier en ChildsPlay hebben ze een supergevarieerde line-up samengesteld met verschillende stijlen.
31 juli 2015
Laatste 5 dagen 20 euro Super Early Bird kortingsactie voor Full Moon presents New Moon @ Central Studios 24 oktober
Vanavond finale Alphense DJ Contest in de Speaker
30 juli 2015
Kort & Bondig
29 juli 2015
Menno Solo bij Beachclub Fuel
Benefietavond voor 50 Cent in Amsterdam
SFX overweegt verkoop onderdelen
2004 back on the floor · The Legends of Wuustwezel
28 juli 2015
Hed Kandi ADE Special
27 juli 2015
Grote verrassing op Pleasure Island festival 19 september
25 juli 2015
Welcome to the Future Festival afgelast vanwege het weer
Delta: verenigd door techno tijdens Gay Pride
24 juli 2015
Ervaar het hippie eiland Ibiza uit de jaren '80/'90
Gerd, Awanto 3, Anil Aras en meer op het Suikerbeat podium van Breda Barst
23 juli 2015
Kort & Bondig
22 juli 2015
Eindhovens Stadhuisplein wederom decor Sneakerz
21 juli 2015
Blaue Lagune verhuist naar Wachtendonk
SFX verandert bedrijfsvoering · Focus meer naar merkniveau
Drugsvangst op Dour leidt tot strenge(re) controles op Tomorrowland
20 juli 2015
Unlocked indoor festival 2015 · b2s maakt line-up bekend
Kraak & Smaak tijdens ADE in de Melkweg
Amsterdam Live on Stage met Clean Bandit, Robin Schulz, Dotan en meer
18 juli 2015
25 Years of Ninja Tune in de Melkweg tijdens ADE
17 juli 2015
Kom je ook gezellig je zomervakantie bij 7th Heaven vieren?
Girls Love DJs invites Le Youth
A State of Trance Festival viert jubileum met speciale early bird actie
Ouwe Stijl is Botergeil
16 juli 2015
Nicky Romero presents Protocol x ADE
Gramatik tijdens ADE in Melkweg
15 juli 2015
Haarlem Ordinair bestaat tien jaar
Sander Kleinenberg remixt Madonna
Nieuwe editie We are Electric op zaterdag 14 november in Klokgebouw Eindhoven
14 juli 2015
Free trance event @ beachclub Fuel
Ophef rond paard in show David Guetta
Fotograaf Rutger Geerling brengt fotoboek uit
13 juli 2015
Raad van State: Gemeente mocht Open Air 2013 niet laten doorgaan
10 juli 2015
Omwonenden maken bezwaar tegen Solar festival in Roermond
The Qontinent 2015 anthem: Zatox feat. Max P · Our Last Resort
Luc Belaire organiseert dé strandborrel van deze zomer
9 juli 2015
Zedd in november naar Melkweg Amsterdam
Latin Lovers Summercruise vaart uit in Rotterdam
8 juli 2015
Parade Open Air 24 en 25 juli in Den Bosch
Metz Summer Closing met Mendo & Erick E
7 juli 2015
Komend weekend twee dagen Beatz of Berghem
6 juli 2015
Electronic Family roept bezoekers op voor aftermovie
Unlocked indoor festival: b2s presenteert nieuw evenement in Jaarbeurs Utrecht
5 juli 2015
One day in Summer
3 juli 2015
Duncan Stutterheim krijgt Frans Banninck Cocqpenning
2 juli 2015
Crazy Sexy Cool Outdoor Festival maakt volledige line-up bekend