Partyflock
 
Nieuws · april 2015
­ Nederland
Leo's brengt Ibiza naar Nederland
donderdag 30 april 2015
Aankomende vrijdag (1 mei) kunnen de liefhebbers van Ibiza zich klaarmaken voor een nieuwe editie van de Leo's Borrel met als thema 'Ibiza Chique'. Vanuit de organisator TV Media Partners is dit inmiddels de achtste editie en zal Villa Thalia wederom het podium zijn voor dit spektakel.
Het Groningse muziekcollectief Noisia organiseert op zaterdag 18 juli het eerste openlucht Bass music festival van het noorden van Nederland. De line-up wordt samengesteld door Noisia en zal bestaan uit een interessante mix tussen gevestigde namen en opkomend talent. Het festival vindt plaats in het centrum van Groningen, thuishaven van Noisia, op het Ebbingekartier. De Super Early Birds van €19,50 zijn nu verkrijgbaar via koop tickets.
Dit event is erop gericht om de ultieme avond te creëren voor jou als bezoeker, waarbij ze totaal niet doen aan geldbesparing wat betreft het entertainment. Alle kleuren van de regenboog staan centraal tijdens dit event: neon/glow zijn niet te missen op de avond zelf. Met de beste dj's, live saxofoon-act, danceacts, lasershows, vuurshows, entertainment door ze hele zaal en nog veel meer! Met een spectaculaire programma als dit kan het niet fout gaan en zal je de avond van je leven meemaken, so be there!
Met nog een paar dagen te gaan is Quest4Trance er klaar voor: the Spring edition 2015! Het event start om 17.00 en gaat door tot 01.00 uur. We luiden the Spring edition 2015 in met onze voeten in het zand. Met een dikke line-up, een prachtige locatie en jouw ultieme partyspirit zal deze editie van Quest4Trance de boeken in gaan als niet te vergeten! Quest4Trance heeft ook dit jaar weer de beste internationale artiesten weten te strikken. Met o.a. RAM, Signum, Darren Porter, Allen & Envy en Manuel Le Saux in de line-up gaat het 2 mei he-le-maal los bij Fuel in Bloemendaal!
Hed Kandi Gold Edition in ABE
zondag 26 april 2015
Ervaar op vrijdag 22 mei pure luxe in het historische bankgebouw van ABE Club & Lounge in Amsterdam. Geniet van de grandeur en waan je in het gevoel van New Yorkse en Parijse clubs. In samenwerking met ABE Club & Lounge zetten ze in totaal vier van de meest luxe Hed Kandi edities neer: The Gold Editions. VIP tafels, classy cocktails, uplifting house music ... The Gold Editions are all about pure pampering! See and be seen in Amsterdam's most metropolitan playground
Atomnation X Morgen.am Showcase
zaterdag 25 april 2015
Zaterdag 2 mei komt een leger aan muzikaal talent de tunnel verheerlijken tijdens de showcase van de Amsterdamse labels Atomnation en morgen.am! Met een mix van gevestigde en talentvolle artiesten als Applescal, David Douglas, Olaf Stuut en Some Chemistry belooft dat een heerlijke avond te worden.
Nog maar een paar dagen voordat het feest weer losbarst: Beat the Bridge 2015! Het beloven twee legendarische dagen te worden!
De voorbereidingen voor het evenement zijn inmiddels in volle gang en we doen er alles aan om jullie twee top dagen te geven. Hier vind je de laatste belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten.
Nomads Festival 2015
vrijdag 24 april 2015
Op 27 juni 2015 vindt de derde editie van Nomads Festival plaats. Na twee uitverkochte edities in 2013/2014 wordt dit jaar wederom Sportpark Riekerhaven als locatie gebruikt. Hier zullen rond de 5.000 nomaden verschijnen, waarvan inmiddels al 80% van de verwachte bezoekers een 'Eagle' heeft bemachtigd.
Zaterdag 25 april, het weekend voor Koningsdag ga je er alvast een feestje van maken in S.U.R.. De oldschool classics en scheurende early rave met nog wat sfeerverhogende geluiden en toebehoren gaan jullie zeker weer terugbrengen naar de 90's.
Innovatief, creatief en veelzijdig - dat is hoe techno zou moeten zijn volgens Showkaas. Op basis van deze visie besloten ze hun krachten te bundelen voor een coöperatief live techno-concept; Symbiotic Sessions. Met kisten vol apparatuur nemen ze je mee op een energieke reis van melodieus en swingend tot donkere, harde atmosferische techno, gecombineerd met een fantastische lichtshow en visuals.
Hij is een van de meest gepassioneerde en uitgesproken artiesten als het gaat om kwalitatieve elektronische muziek. Zak Khutoretsky oftewel DVS1 komt op zondag 26 april, tijdens koningsnacht naar Rotterdam voor een optreden in de Maassilo. Dit is niet zomaar een optreden, deze avond wordt namelijk het gehele geluidssysteem aangepast aan de wensen van DVS1.
Pleasure Island zal dit jaar het festivalseizoen in Nederland afsluiten. Kruis met dikke viltstift 19 september aan op jouw kalender voor de finale van alle festivals. Pleasure Island zou Pleasure Island niet zijn zonder dat er groot uitgepakt wordt. Vanaf het mooi gelegen terrein langs het water in Zaandam bij de Hemkade kun je deze dag vol genieten en knallen in één van de 6 dikke area's, vele attracties en volop entertainment.
Hair gets lighter, water gets warmer, music gets louder: life is better on the island... Op zaterdag 15 augustus viert Hed Kandi op Texel bij Paal 17 de release van het zonnigste album van het jaar: Hed Kandi Beach House 2015. Dit jaar nemen ze je mee naar het ultieme Kandi eiland gevoel!
De eerst HITEC vindt plaats in één van de vetste underground locaties in Amsterdam: Dhoem Dhaam Warehouse. Diverse dikke feesten gingen HITEC al voor, maar ook zij komen met een knaller van een feest! Zo hebben ze Kaiserdisco,en Industrialyzer Live Portugal in de lineup staan. Natuurlijk hebben ze nog veel meer muzikaal lekkers uit binnen- en buitenland in de aanbieding; check de volledige line-up!
Na drie jaar lang elke maand het mooiste urban feestje van Utrecht te zijn geweest, is Luxurious overgestapt naar een XXL editie in de Central Studios! Dit was zo'n groot succes, dat ze voortaan met Luxurious drie tot vier keer per jaar een grote editie zullen geven. Maar wees niet getreurd! Luxurious presenteert haar nieuwe aanwinst: 'Exclusive'.
Kingsland Festival gaat op 27 april 2015 de oranjekoorts naar ongekende hoogte laten stijgen. Het festival dat dit jaar voor het eerst in Den Bosch plaats vindt, presenteert meteen een line-up van Koninklijk niveau. Met optredens van onder anderen Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano, Blasterjaxx, W&W en als hoogtepunt Armin van Buuren wordt Koningsdag in Den Bosch grootser dan groots gevierd. Kaarten zijn te koop via www.kingslandfestival.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A29312
Behind Bars
maandag 20 april 2015
Op zaterdag 26 september zal de vermaarde gevangenis aan de Noordsingel (1876) haar poorten voor de allerlaatste keer openen voor het festival 12inchCity Behind Bars, het vervolg op Alcatrash. Het complex wordt hierna ontwikkeld voor andere doeleinden.
Here We F*ckin Go! (again)
vrijdag 17 april 2015
Bijna een jaar geleden maakte Nederland kennis met het toonaangevende EDM concept 'Here We F*ckin Go!'. Een begrip dat in het huidige nachtleven niet meer valt weg te denken. EDM artiesten met een internationale allure en opkomende talenten zullen mede voor een waanzinnig festival gevoel gaan zorgen in de club. Vaste bezoekers weten wat hun te wachten staat. Echter zal ME4Y Events deze speciale editie niet ongehoord voorbij laten gaan en pakt daarom groots uit met het één-jarige bestaan op zaterdag 23 mei 2015 in het Paard!
Dancetour is er weer klaar voor! Op Hemelvaartsdag, 14 mei 2015, knal je van 13:00 tot 21:30 in Lelystad. De locatie van het gratis dance event is net zoals voorgaande jaren Parkwijk. Dancetour zet de volgende namen op de line-up; Ruben Prince, Wessel S, Dyna, Blasterjaxx, TV Noise en The Partysquad.
Zaterdag 25 april kun je bij 7th Heaven Events genieten van maar liefst drie area's voor een mooie lange nacht gezellig feesten. Lekker van zaal naar zaal slenteren of in jouw favoriete zaal volg je de dj's en dans je lekker erop los op de dansvloer, terwijl je gedurende de avond een bakje vers gesneden fruit of een verfrissende ijsje krijgt uitgereikt door leuke dames. Tot 06:00 uur in de ochtend staat 7th Heaven Events tot je beschikking voor een nacht om niet snel te vergeten.
Met hun ultiem gestylde outfits en extravagante optredens maakt The Amazing Agency van elk doorsnee feest een magische avond. De 26-jarige oprichter Robbie Baauw is als stylist en dj de creatieve motor achter dit taboedoorbrekende partyagentschap. In de BNN-documentaire The Amazing Agency is te zien dat de wereld die Robbie om zich heen creëert totaal verschilt van het gemoedelijke en behoudende dorp waar hij opgroeide.
White · Only the best
vrijdag 17 april 2015
Met de laatste editie nog vers in het geheugen wordt er al reikhalzend uitgekeken naar de volgende Booming. En daar hoef je niet lang voor te wachten. Zaterdag 2 mei vier je dat het voorjaar is en maak je je op voor een heerlijke zomerse Booming White Edition. En alweer, het kan gewoon niet op, gewoon gratis voor iedereen tot 22.30!
Strictly RAM in Beachclub Fuel
donderdag 16 april 2015
Kan het nog beter dan vorig jaar? Vast en zeker! Terugkijkend op het bizarre succes van vorig jaar, waar alle elementen aanwezig waren, lijkt de lat wel erg hoog te liggen. Toch gaat RAM de uitdaging graag aan. Dit jaar namelijk, viert de Amsterdammer zijn twintigjarig jubileum en dat moet gevierd worden! Op zaterdag 25 juli is Beachclub Fuel natuurlijk weer de perfecte locatie om dit jubileum groots te vieren.
Op woensdag 13 mei is The Real House Event weer terug in haar Rotterdamse thuisbasis: Blender! Deze avond start Metz on Wednesday om 22.00 uur en gaat deze midweekse dansavond door tot 04.00 uur (de volgende dag is iedereen vrij ivm Hemelvaartsdag) Ooit zo'n dikke programmering gezien voor een feestje op woensdag? ROOG, Lucas & Steve, Chris Rox, Jasper Clash, Jip Deluxe en MC Roga zijn in het huis!
Op vrijdag 17 april maakt de Zweedse DJ en producer Jonas Rathsman zijn debuut in de tunnel. In de afgelopen jaren bewees hij zichzelf keer op keer door het uitbrengen van zowel innoverende producties op French Express als mixes voor Boiler Room. Mede hierdoor benoemde radio host en DJ, Pete Tong, hem tot de ster van de toekomst.
Zaterdag 6 juni zullen de makers van Full Moon voor het eerst een outdoor festival organiseren op een heel mooi terrein in het bekende recreatiegebied Spaarnwoude Park. Geniet op dit supermooie festivalterrein de hele dag van meerdere area's en stijlen, gehost door verschillende organisaties. Van house en trance tot freestyle/hardstyle en EDM/tribal, voor elk wat wils! Feesten in de zon met het gezellige festival gevoel op een zeer sfeervolle locatie aan een heel mooi zwemwater met zandstrand rondom. De hele dag lang genieten van de lekkerste beats langs het water in de open lucht!
De nieuwe, Veenendaalse organisatie Monitor springt in een gat dat al jaren aanwezig is in het lokale nachtleven van Veenendaal en omgeving. Het eerste event staat op vrijdag 17 april gepland.
DJ café Annex pizzeria Pand48, gelegen aan het Schuitendiep te Groningen, stopt met de wekelijkse programmering van DJ's en live muzikanten. Per 3 mei 2015 zal de horecagelegenheid zich uitsluitend bezighouden met het serveren en bezorgen van pizza's.
Koningsnacht in Eindhoven betekent traditiegetrouw dat La Fête 040 de De Oude Rechtbank en het Het Tuchthuis voorziet van een 'royale' portie dampende beats. Dit jaar is de line-up wederom dikker dan voorheen, want met Technasia, UNER en Robert Dietz staan er een aantal soevereine headliners uit de internationale techno, deep- en techhouse scene op het programma!
Met nog een dikke week te gaan maakt de hardcore scene zich op een festival waar vele al maanden naar uitkijken; Hardshock Festival! Check alle belangrijke informatie en natuurlijk de timetable in dit bericht!
Zaterdag 14 maart 2015 was dus zo'n dag die de hardcore-geschiedenisboeken in kan. De geboorte van Hardcore Alliance was een feit. Behoorde je tot het elitekorps van dit hardcoreverbond, dan wil Dance 2 Eden je bij deze nogmaals bedanken voor je aanwezigheid, je enorme energie en je gezelligheid! Als je nu dacht, dat je een heel jaar zou moeten wachten op de volgende editie van Hardcore Alliance is er goed nieuws! Uiteraard zal de Hardcore Alliance Area ook weer terugkeren op Ghosttown! De datum is bekend!
Na een geslaagd proefjaar in 2014 keert Matrixx Live aan De Kade de komende Vierdaagsefeesten terug naar de Waalkade. Het concept blijft van 18 t/m 24 juli hetzelfde: een gevarieerd live programma ondersteund door de Dj's van Q-Music.
Bewoners en organisatoren van festivals staan lijnrecht tegenover elkaar in Zwolle. Bewonersorganisatie Herrie uit de Stad wil dat festivals lagere geluidsnormen handhaven. Het draait allemaal rond de festivals die plaatsvinden op het evenemententerrein aan de Wijthmenerplas.
Na twee succesvolle edities kan Latin Lovers er weer een vaste locatie toevoegen aan de inmiddels al toch zo imposante lijst: Noxx Antwerpen! Op zaterdag 23 mei keert het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland terug naar België met een heerlijke line-up: Genairo Nvilla, 2Dirty, Jasper Clash, Chris Rox, Bryan Dalton en MC Patrick Brown staan te trappelen om er een super nacht van te maken!
Op 26 en 27 april barst het weer los onder de John Frostbrug in Arnhem. Beat the Bridge viert dit jaar haar vijf jarig bestaan met meer dan vijftig artiesten, waaronder B-Freqz, Adaro, Ran-D en MC Da Syndrome, die er zo te zien helemaal klaar voor zijn! Ben jij er ook klaar voor? Check de video!
Duncan Stutterheim stopt na drieëntwintig jaar bij ID&T. Aan de vooravond van het festivalseizoen 2015 voelden hij en zijn vrouw weinig tot geen enthousiasme. Zelfs voor de door hun eigen bedrijf georganiseerde events. "Ik heb altijd op de dansvloer gestaan, altijd. Nu doe ik dat niet meer. Neem de muziek van Martin Garrix; ik kan het waarderen, maar sta er niet op te dansen.".
Marco en Francina Baalhuis van Stichting Love and Respect hebben grote bewondering voor de mensen die voor Stichting Opkikker werken. Zo groot, dat hij iets voor deze stichting wil doen. Op zaterdag 16 mei 2015 organiseren zij een evenement waarmee ze aandacht willen vragen voor Stichting Opkikker. Daarnaast willen zij met het evenement zoveel mogelijk geld inzamelen voor dit fantastische doel. Zo gaat de gehele opbrengst van de kaartverkoop gaat naar Stichting Opkikker.
18HRS Festival viert dit jaar haar vijfjarig bestaan op zaterdag 11 juli. Het programma voor deze jubileum-editie maakten ze al eerder bekend, en nu kunnen ze ook de stage-indeling verklappen. Van 12:00 uur 's middags tot 06:00 uur in de ochtend gaat het los op de Balkenhaven, gelegen aan de oevers van het Noordzeekanaal, op fietsafstand van Amsterdam.
Op 11 en 12 april 2015 is het tijd voor de kick-off van het festival seizoen op Rebirth Festival. De komende editie staat Rebirth in het teken van 'Rise of the Legions'. Heb jij je kaarten al in huis? Rebirth Day 1 is bijna uitverkocht, Rebirth Day 2 biedt je drie stages met de beste raw hardstyle, house en feestmuziek voor €25. Check hier alles wat je moet weten voordat je komend weekend afreist naar Haaren.
Deze zomer viert Decisions haar tienjarig jubileum met niet één, maar liefst twee mooie strandfeesten in Bloemendaal aan Zee. Eentje midden in de zomer op 15 augustus, maar het begint deze zomer op zaterdag 30 mei bij Beachclub Vroeger met The Marcanti Reunion. Terug naar de roots waar het voor Decisions allemaal is begonnen en zij al die leuke mensen hebben ontmoet die de toen nog verse Decisions feesten ontdekten en nooit meer weg zijn gegaan.
Prosumer naar Toffler
maandag 6 april 2015
Zaterdag 11 april komt de Duitse DJ en producer Prosumer naar Toffler! In Duitsland is Prosumer sinds jaar een dag een grote naam en vooral bekend vanwege zijn verfijnde smaak en liefde voor house muziek. Zo compileerde hij afgelopen jaar onder meer een album voor de befaamde Fabric series.
Eind vorig jaar maakte Willem Twee bekend een dance-programmeur in dienst te hebben genomen en zaterdag 11 april wordt onder de noemer W2N8 de nieuwe lijn van het nachtprogramma van Willem Twee gelanceerd met de Duketown DJ Bash. Nu staat ook de eerste elektronische live-act op het programma, want de Britse elektronicagroep 808 State komt zaterdag 13 juni naar Den Bosch.
Op zaterdag 11 april 2015 presenteert Wasteland haar editie 'Creatures of the Night' in North Sea Venue. Voor de aankomende editie van dit fetisj indoor festival wordt North Sea Venue omgetoverd tot een mix van Quentin Tarantino's 'Titty Twister' en een Louisiana 'swamp house' met veel kleine ruimtes waar de wildste fantasieën tot leven komen.
Expornstar gaat royaal en pakt op Koningsdag smeerlijk uit met een gratis Free Willy! Festival op het gigantische buiten terrein van de Silverdome Zoetermeer. Met een unieke royale line-up met onder ander De Kraaien, Dj Jean en de Afro Bros kan er tijdens Koningsdag 2015 van 13.00 tot 23.00 gefeest worden voor iedereen van 16 jaar en ouder.
Na een spetterende compleet uitverkochte eerste editie opent the Harbour Club Scheveningen op 11 april wederom haar deuren voor het classy 25+ uitgaanspubliek van SaturdayClub!
Zaterdag 4 april is het eindelijk tijd voor de allereerste editie van Hardcore at Sea – Partyraiser Stylo. In de prachtige club Fuel komen uitsluitend artiesten die in de stijl van deze held draaien of op zijn label Partyraiser Records hebben gereleased.
Don Diablo remixt Madonna
woensdag 1 april 2015
DJ/ producer Don Diablo en 's werelds grootste popdiva Madonna hebben de handen ineengeslagen voor de remix van de single 'Ghosttown'. Madonna zocht, via haar management, contact met de Nederlandse Don Diablo nadat ze zijn remixen hadden gehoord voor o.a. Ed Sheeran en Jessie J. 'Ghosttown' is de tweede single van Madonna's recent verschenen album 'Rebel Heart'.
Het feest der feesten keert op zaterdag 9 mei terug in de Havenstad: Lunapark! Dit roemruchte event zal op deze datum na het succes van de vorige twee edities terug keren in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie! Vanaf 23.00 uur zullen de deuren van deze unieke en gastvrije locatie geopend zijn voor de echte Lunaparkers van het eerste uur en verwelkomt het graag vele nieuwe nieuwsgierige gezichten.
Op zaterdag 4 april is het weer tijd voor een avond vol Drumcode geluid met de Italiaanse held Sasha Carassi! Naast zijn releases op Drumcode bracht hij ook met succes platen uit op Octopus records en zijn eigen Napolitaanse label Phobiq Records.
Weet je het nog hoe Sleazers ooit begon en hoe Pat-trick ooit begon met draaien op feestjes? Het is allemaal al een tijdje geleden en het wordt tijd om dat eens goed nieuw leven in te blazen. Pat-trick gaat dat ook doen met een nieuw Exciting & New feest. Zoals we van de laatste feesten, toen nog in Dolce Vita, gewend waren met een vleug erotiek. Gewoon een lekker feestje met party people die houden van een gezellig, niet te groot feest met natuurlijk geweldige muziek.
30 april 2015
Leo's brengt Ibiza naar Nederland
Noisia kondigt eerste editie van eigen zomerfestival aan
28 april 2015
Glow House festival indoor edition
27 april 2015
Quest4Trance klaar voor Spring edition
26 april 2015
Hed Kandi Gold Edition in ABE
25 april 2015
Atomnation X Morgen.am Showcase
24 april 2015
Laatste info Beat the Bridge 2015
Nomads Festival 2015
Oldschool Gangsters timetable en laatste info
23 april 2015
ShowKaas presenteert Symbiotic Sessions
DVS1, The Harbour Union en de Maassilo ontwerpen nieuw geluidsplan voor grote zaal
HardClassics host een mega-area op Pleasure Island Festival · Early hardstyle fans opgelet!
21 april 2015
Hed Kandi viert de release van het Beach House album op Texel
Kaiserdisco en Industrialyzer op eerste editie HITEC
20 april 2015
Luxurious presents grand opening Exclusive in Maggy Malou
Armin van Buuren op Kingsland Festival in Den Bosch
Behind Bars
17 april 2015
Here We F*ckin Go! (again)
Blasterjaxx & Dyna op Dancetour Lelystad
Het Koninklijke weekend begint goed met de Kings Edition van 7th Heaven op zaterdag 25 april
BNN komt met docu The Amazing Agency over taboedoorbrekend partyagentschap
White · Only the best
16 april 2015
Strictly RAM in Beachclub Fuel
Metz pakt dik uit op woensdag 13 mei in Blender Rotterdam
Zweedse Jonas Rathsman maakt debuut in Toffler
14 april 2015
Nieuw festival New Moon at the Lake op supermooi terrein in Spaarnwoude 6 juni
12 april 2015
Veenendaal krijgt eigen technoconcept
11 april 2015
Pand48 stopt met nachtprogrammering
Vier Koningsnacht in Eindhoven bij La Nuit D'Orange
10 april 2015
Hardshock Festival timetable en festivalupdate
Aftermovie Hardcore Alliance online en bekendmaking datum Ghosttown 2015
Matrixx keert terug op de Waalkade tijdens 4Daagse
9 april 2015
Onrust in Zwolle om geluidslimieten
8 april 2015
Latin Lovers keert terug naar Noxx in Antwerpen
B-Freqz, Adaro, Ran-D en MC Da Syndrome zijn klaar voor Beat the Bridge, jij ook?
Duncan Stutterheim stopt bij ID&T
7 april 2015
Love and Respect for Stichting Opkikker
18HRS Festival 2015 line-up en podia-indeling
Rebirth Festival 2015: All you need to know + timetable
6 april 2015
Tien jaar Decisions wordt dubbel gevierd deze zomer met twee keer Decisions @ The Beach
Prosumer naar Toffler
5 april 2015
808 State brengt nostalgische acid house terug naar Den Bosch
4 april 2015
Wastelands Creatures of the night op 11 april
3 april 2015
Expornstar pakt op Koningsdag smeerlijk uit met gratis Free Willy! Festival
2 april 2015
Spraakmakend muziektrio zet dansvloer SaturdayClub op zijn kop
1 april 2015
Partyraiser breekt Bloemendaal in stijl af tijdens Hardcore at Sea
Don Diablo remixt Madonna
Lunapark komt na twee uitverkochte edities opnieuw naar Club Vie
Drumcode-geluid met Italiaanse held Sasha Carassi in Toffler
Exciting and New nieuw erotisch getint feestje op zaterdag 11 april 2015 in Rodenburg