Partyflock
 
Nieuws · maart 2015
­ Nederland
Op zondag 5 april zal voor de derde keer een editie van het Ministerie Van Duistere Zaken plaatsvinden, deze keer in de Poema RAW te Utrecht. Speciaal voor deze paaseditie is Gaiser uitgenodigd, die momenteel met zijn 'False Light' album tour op verscheidende locaties staat, zowel in clubs als op festivals. Het M.V.D.Z. is zodoende dus heel erg trots dat zij Gaiser mogen verwelkomen tijdens deze paaseditie.
De donkere dagen zijn bijna voorbij, de vogeltjes beginnen weer te fluiten en het vetste indoor festival van Nederland verplaatst zich van binnen naar buiten! Zet 12 april in je agenda, want dan is het weer tijd voor Obsessionz na de uitverkochte Christmas Edition in Amsterdam Studio's opent deze lente Beachclub Vroeger haar deuren voor Obsessionz. Met twee area's kun je dubbel genieten gevarieerde muziek en van de keiharde line-up.
Aanstaande zaterdag ga je terug naar de oorsprong van de hardstyle tot en met 2009 tijdens b2s presents Remember in 013. Bereid je voor op een avond vol met oude Knallers die zo belangrijk zijn geweest – en nog steeds zijn – voor de Hardstyle scene. De artiesten van toen, die nu nog steeds succesvol zijn, nemen je mee op een trip down memory lane waarbij het een feest der herkenning zal zijn voor jou en je vrienden. Voordat je aanstaande zaterdag naar Tilburg afreist, zijn er nog wel een aantal belangrijke praktische zaken die je vooraf dient te weten. Je leest ze in dit bericht.
Het festivalseizoen staat weer voor de deur, de Hoogste Tijd om je agenda erbij te pakken! Op 5 september organiseert EYE4Dance alweer de 6e editie van Dream Village festival plaats, al jaren dé afsluiter van jouw festivalseizoen. Ook dit jaar gaan we goed voor je zorgen met onder andere een dikke line-up, mooie decoratie, goede sfeer en 2 extra podia.
Wat ga jij doen op eerste Paasdag? Gezellig gekleurde eitjes zoeken in het gras in de achtertuin, de Paashaas uithangen bij familie of heb je zin om een lekker feestje mee te maken in Club Rodenburg? Sunday Special maakt van jouw eerste Paasdag op zondag 5 april dit jaar een supergezellige feestavond van! Samen met allemaal DJ's die je kent van de andere leuke feesten in Rodenburg kun je de hele nacht genieten van een gezellig feestje. En het allerleukste is dat je er tot 23:30 uur gratis naartoe kunt!
Hardcore Slam · Dames gratis
zaterdag 28 maart 2015
Na een korte pauze in een jarenlange reeks van legendarische birthday parties is het nu tijd om het weer een keer goed te vieren. DJ Bass-D wordt namelijk 42 jaar. Samen met zijn beste vrienden en collega's uit de scene gaat hij er op 18 april 2015 een onvergetelijke nacht van maken en dit tot maar liefst vroeg in de ochtend. Natuurlijk gaat dit gebeuren in zijn home place Almere en jij moet daar ook gewoon bij zijn.
Zaterdag 9 mei zal vanaf het strand van Bloemendaal Freestyle Maniacs showcase - Beatz of pleasure de grote opening hardere stijlen voor het zomer/strandseizoen plaatsvinden. De leden van de Freestyle Maniacs hebben voor deze editie weer een aantal collega's uitgenodigd en gaan er voor zorgen dat het zand tussen je teenslippers weggebeukt wordt en de temperatuur tot het kookpunt stijgt. Onder anderen the The Darkraver, Bass-D, Pavo, Panic, Waverider en vele andere komen langs en zullen er voor zorgen dat er een tsunami aan dikke beats Bloemendaal doet overspoelen.
Electric Orange Festival brengt onder andere supersterren Nicky Romero, Sander van Doorn, Quintino en een volledig eigen stage voor Yellow Claw naar hartje centrum en is nu al het absolute paradepaardje van Eindhoven tijdens Koningsdag 2015!
Hardwell won weer een rits IDMA's dus Nederland doet nog prima mee op topniveau in de dance. In clubland doen we het echter traditiegetrouw wat minder goed. DJ MAG publiceert al een aantal jaar een top 100 van 'beste' clubs in de wereld. De top 10 is vergeleken met vorig jaar niet wereldschokkend anders. Ibiza blijft het goed doen.
Dancefestival Extrema Outdoor heeft met onder meer 2ManyDJs, Madeon, Boys Noize, Nic Fanciulli, Jamie Jones, Flosstradamus, Oliver Heldens en Andrea Oliva een divers programma gepresenteerd. Het complete affiche voor de twintigste editie is vandaag bekendgemaakt. Extrema Outdoor vindt plaats op zaterdag 11 juli aan het recreatiestrand Aquabest bij Eindhoven.
Je hebt het vast al voorbij zien komen; Beat the Bridge geeft een scooter weg! Wil jij kans maken op deze vette scooter? Zorg dan dat je jouw BTB ticket vóór 1 april gekocht hebt via beatthebridge.nl/tickets. Als je al een ticket gekocht hebt, maak jij natuurlijk ook kans om te winnen. Ze verloten namelijk deze exclusieve BTB scooter onder alle mensen die vóór 1 april hun BTB ticket hebben gekocht.
Op eerste paasdag, zondag 5 april 2015 gaan de deuren van Theater de De Kattendans open voor het nieuwe concept Harder Faster Louder! Dus als jij niet vies bent van een heerlijk beuk feest mag je deze zeker niet missen!
Op vrijdagavond 27 maart wordt er opnieuw een afterwork borrel georganiseerd in de bar van het Bilderberg Parkhotel. De muziek wordt deze editie verzorgd door lokale dj's MeSoJorny (Biergarten, Soundsystem, Heavy Load) en de Broers Heij van High Soundsystem (Obvious Collective). Parkhotel Invites is een terugkerend event dat de komende maanden vaker zal plaatsvinden in de lounge van het hotel en met mooi weer misschien wel in de sfeervolle binnentuin.
Saturday March 28 is dominated by Urban! Secret Saturday with Girls Love DJs, Abstract, Toni Rodrigues & more! Are you ready for the secrets of Club Monte Carlo?
In het jaar 2015 zal Tryfecta Events in samenwerking met Subsonic weer een aantal mooie edities van Drumcage gaan neerzetten. De eerste editie van het jaar zal vallen op 10 april, wederom in de vertrouwde underground locatie van Groningen, Subsonic!
Nadat eerder al veel dj's fans verloren door een opschoonactie van Facebook, blijkt dit nu ook het geval te zijn bij festivals. Vooral dancefestivals zijn het slachtoffer van de actie. Dat blijkt uit een analyse van DDMCA in samenwerking met EB LIVE.
Free Festival - The Original komt met een dikkere programmering. In plaats van de drie stages die je gewend bent, zullen er nu vijf stages geprogrammeerd worden op het Atlantisstrand. Een grote eclectische open air stage (Release), een massive big room house/EDM tent (Fabulous), een dikke techhouse/techno tent (Dimension), een gezellige back-to-the-ninetees area (Daghap) en een powerhouse shelter. Allemaal volwaardig geprogrammeerd met nieuwe frisse namen en vertrouwde oudgedienden.
Hardwell wederom op Breda Live
dinsdag 24 maart 2015
Op zaterdag 11 juli 2015 staan een aantal van de beste artiesten van eigen bodem op Breda Live. Het Brabantse festival viert alweer haar zevende editie. Danny Vera, Kensington, Jan Smit, Chef'Special en de Bredase top DJ Hardwell zijn dit jaar de hoofdacts van het festival. Voor Hardwell wordt dit de vierde thuiswedstrijd op rij.
Dit manifest is er één om voor de gaan zitten. Na maanden van speculaties kunnen ze je eindelijk het bericht geven waar je op hebt zitten wachten. Een uniek verband tussen de beste producers binnen de hardstyle. Het dreamteam Ran-D, Adaro, B-Front en Frequencerz presenteert jullie: 'Roughstate'. Een label dat de hardstyle scene met zwaar geschut binnenbreekt.
Op 6 juni viert Pussy lounge at the Park zijn vijfjarig jubileum in Breda. Vijf jaar gekkigheid aan de Asterdplas in Breda en dat belooft dus veel goeds voor deze editie. De enige echte zomereditie van het rondreizende freestyle circus mag je absoluut niet missen als je van freestyle houdt en wil feesten op een schitterende locatie aan het water.
Tijdens InTown staat de Duitse act Karocel op het grote podium van RADION. Karocel-leden Mathias Kaden, Marcel Aue en Robert Krause zullen 24 april naar Amsterdam komen om hun DJ- en producetalent ten gehore te brengen.
Alle hens aan dek! In de nacht van 26 op 27 april - Koningsnacht 2015 - enteren Give Soul, Modular, Strictly Techno en Strobe de Maassilo. Een samenwerking van vier Rotterdamse organisaties die deze nacht hun krachten bundelen en varen onder één vlag.
Net als de voorgaande jaren is ook dit jaar het Paasfeest in De Meern niet te missen. Dit jaar gooit Azotod er een schepje boven op. Met dikke namen als Girls Love DJs, Hilversum House Mafia & The South beloofd de eerste avond van het Paasweekend een spectaculair feest te worden. Met mooie danseressen, CO2 gunz, lichtshows en nog veel meer wordt dit evenement nog beter uitgepakt dan dat je gewend bent van de Azotod. Het belooft een dik feest te worden dus zorg dat je erbij bent!
De strandjutters van Bloemendaal hebben in het mulle duinzand de eerste krokusjes ontdekt. Het zonnetje is er bij gaan schijnen en het paviljoen van Beachclub Fuel staat weer klaar voor een schitterend zomerseizoen. Het moge duidelijk zijn, Bloemendaal is klaar voor The Grand Opening. Zondag eerste Paasdag presenteert Fuel in samenwerking met To The Point Management 'The Classics of Trance' Opwarmen? Nee, meteen de beuk erin!
Een opschoonactie van 'page likes' door Facebook heeft ervoor gezorgd dat een groot aantal dj's een forse hoeveelheid 'fans' is verloren. Dat blijkt uit een analyse van DDMCA en Rankingz.
De leukste Koningsnacht van Utrecht (en misschien wel van heel Nederland) komt weer naar de Domstad! Op zondag 26 april zet iedereen die nu al warm loopt voor deze festiviteit een cirkel om deze datum met een dikke (oranje) stift. Hul je zelf helemaal in oranje en kom samen met je vrienden en vriendinnen naar De Winkel van Sinkel om de hele nacht te dansen op de allerleukste muziek, geheel in de stijl van de concepten We All Love 80s 90s 00s en Het Foute Feest!
Kraantje Pappie en FeestDJRuud zijn zaterdag 13 juni aanwezig bij het kick-off festival van de Totally Summer-tour, in attractiepark Walibi Holland. Walibi organiseert al enkele jaren het zeer succesvolle feestconcept Out of Control. Het bijzondere aan dit concept is dat een dag hard gaan in alle thrill rides wordt gecombineerd met een festival. Wegens het succes van de derde editie zijn er ook dit jaar twee podia aanwezig. Deze start van het zomerseizoen is gelijk ook de grootste summer kick-off van Nederland.
Tussen 20:00 en 07:00u in de grote hallen van het Klokgebouw: Kaytranada, Karenn (live), The Gaslamp Killer, Boddika, Clark (live), Actress, Factory Floor (live), Objekt, 2562 & Heleen Blanken (live A/V), Pinch & Mumdance, Vessels (live), ZES & Dead Skull (live A/V), Cold Void & Plus Instruments, DJ DJ+, Cursed P + Eric Valentine. Koop je tickets in de voorverkoop en spaar €5!
Op 15 en 16 mei zal op evenemententerrein de Hoop in Nuland voor het derde jaar Wasted Festival plaatsvinden. Dit jaar neemt ITSOTC Events je mee op een muzikale trip naar 'Planet Wasted'. Wasted Festival heeft het wederom gepresteerd om een gevarieerd programma samen te stellen waarbij elke harddance-liefhebber zijn vingers kan aflikken. Check hier de line-up en alle informatie.
Na een succesvol en goed ontvangen HYTE x LET editie, afgelopen vrijdag in Warehouse Warehouse Elementenstraat, strijkt LET voor hun volgende feest op zaterdag 21 maart neer in Closure. Met Luke Slater, Viktor Palmer en JP Enfant wordt een van de nieuwste locaties in het Amsterdamse nachtleven de volgende stop voor de drie organisatoren van Les Enfants Terribles.
Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes, cocktails en de lekkerste beats: Latin Lovers is deze zomer weer te vinden in Bloemendaal! Dit jaar is gekozen voor Beachclub Bloomingdale als locatie voor de zomerse 'on the beach' edities op het Bloemendaalse strand. De eerste editie kun je meteen in je agenda zetten: zondag 19 april 2015!
Op zondag 5 april, eerste Paasdag, keert It all started in the Nineties weer terug naar de Effenaar in Eindhoven. Dit keer met een Happy Hardcore editie met niet de minste namen uit de gouden jaren van de Happy Hardcore!
Na drie uiterst succesvolle edities maakt de Veerplas zich op voor alweer editie vier van Haarlems enige echte Edit Festival. De datum: zaterdag 30 mei 2015. Van bijzondere en gedetailleerde podia tot cocktails, ambachtelijke delicatessen, hangmatten, zonnebrand-services en marktkraampjes: alles is aanwezig.
Op 26 en 27 juni keert Sunrise Festival voor de derde keer terug naar het prachtige Recreatiedomein De Lilse Bergen, niet ver over de grens. Sunrise is dé opener van de Belgische festivalzomer en valt voor velen ook samen met de start van de zomervakantie. De sfeer is er dan ook ieder jaar super! De reguliere kaartverkoop voor Sunrise Festival gaat nu zaterdag 14 maart van start. Wie snel is, kan deze week nog profiteren van de Early Bird tickets die al vanaf €27,50 online te koop zijn.
Verscholen tussen de bergen van het Bulgaarse hoogland, omringd door woeste bossen en blauwe luchten, ligt de prachtige Troyan-vallei. Deze pittoreske omgeving zal van woensdag 22 tot en met zondag 26 juli het decor zijn van IZTOK Festival: een nieuw Nederlands initiatief, dat garant staat voor vijf dagen feest, avontuur, vrienden, vakantie en bovenal vrijheid.
Nabestaanden van de dodelijke stormloop tijdens de Loveparade in Duisburg in 2010 doen aangifte tegen het Duitse Openbaar Ministerie. Ze vinden dat justitie te lang over het onderzoek doet en fouten heeft gemaakt. Dat heeft een woordvoerder van de belangenvereniging Lopa2010 woensdag gezegd.
Is het niet weer eens tijd voor een avond uit? Uiteraard! Terug in de tijd met een nieuwe editie van We All Love 80's 90's 00's in de Winkel van Sinkel in hartje Utrecht. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits in combinatie met spetterende beelden uit de jaren 80, 90 & 00's op zaterdag 4 april 2015!
Eens in de zoveel tijd ontstaat er een feest waarover je jaren later en vele edities verder graag had willen zeggen: "Ik was nog bij de eerste editie!". Sommige feesten waren meteen de eerste editie al een zekerheidje andere feesten bleken pas na een aantal edities een legendarisch concept te zijn. Maar hoe dan ook was er altijd een 'eerste editie'. Aankomende zaterdag, op 14 maart, heb je dan ook de enige kans om bij de allereerste editie van Hardcore Alliance aanwezig te zijn!
Dance smelt samen met ontmoeten tijdens een nieuw festival in de open lucht; Secret Society. In het weelderige groen van het Rottegebied aan de rand van Rotterdam verrijst op zaterdag 13 juni een wereld waar klasse samengaat met verbinding, dance en fantasie. De kaartverkoop voor Secret Society Festival gaat woensdag 11 maart van start met &Friends tickets. De reguliere verkoop start op maandag 16 maart.
Zaterdag 21 maart gaan de mannen de tunnel ouderwets verheerlijken met een 7-uur durende set. Ook afgelopen jaar bewezen Nino & Frankie weer eens hun bijdrage aan de Rotterdamse scene door hun eerste CONTRA feest in de Ferro Dome te organiseren.
Meer dan veertig vooraanstaande artiesten zijn toegevoegd aan de line-up van Sonus Festival 2015. Âme, Jackmaster, Jamie Jones, Marco Carola, Monika Kruse, Rødhåd, Seth Troxler, Ten Walls live en The Martinez Brothers zijn slechts een kleine greep uit de tweede reeks artiesten die zopas werden vrijgegeven.
Valrave is terug met een wel hele speciale nacht in WesterUnie. Samen met ANNA Brazilië en Vonda7 Duitsland vormt labelaanvoerder Pleasurekraft op zaterdag 14 maart een stevige delegatie van het label Kraftek. Kraftek tourt momenteel met zijn artiesten wereldwijd, na onder andere de VS, Duitsland en het BPM Festival in Mexico wordt ook Amsterdam aangedaan.
Brutaal
vrijdag 6 maart 2015
Brutaal hard losgaan op een compleet uitgepakte party samen met de beste DJ's van Nederland? Kom dan 4 april naar het brutaalste huisfeestje van Nederland in de Music Club Kampen!
Eén van de grootste legendes uit de house scene keert eindelijk weer eens terug in Amsterdam. Niemand minder dan Erick Morillo zal vrijdag 6 maart op volledig eigen wijze Escape op zijn kop zetten. Stop zijn sexy, groovy house muziek, een internationaal hoogstaande club als Escape en alle party people van Amsterdam bij elkaar en dan weet je stiekem wel wat er gaat gebeuren. Maar Escape heeft meer in de aanbieding deze maart maand. Reveal, HouseRules, Brainwash en Like bieden elke donderdag tot en met zondag top entertainment naar hartje Amsterdam!
Als de dagen weer langer worden weet je dat de lente eraan komt! Project Houseparty luidt deze vrolijke en zonnige periode in met een waanzinnig vet feestje met een allesomvattend thema: 'Spring Break'! De Winkel van Sinkel zal een complete metamorfose ondergaan tot een magisch speelparadijs op een warm vakantieoord.
Met Have Faith in Trance wordt er een nieuw trance-concept gestart in Nederland en wel op 4 april aanstaande in Club Eindelijk Weer te Almere.
Straf_werk presenteert vandaag het eerste deel van de line-up. Na twee onvergetelijke uitverkochte edities, keert Straf_werk festival ook deze zomer terug. De derde editie van Straf_werk Festival zal op zaterdag 22 augustus plaatsvinden. Voor deze editie heeft Straf_werk o.a. Jamie Jones, Huxley & Henrik Schwarz (live) uitgenodigd.
Na een korte tijd afwezig te zijn geweest wegens de sluiting van Club LUX, is het urban feest Luxurious weer terug! Luxurious is weer helemaal back on track en bigger maar vooral better dan ooit. Met trots kondigen ze de Luxurious XXL editie aan op vrijdag 6 maart in de Central Studios in Utrecht.
Het is dan eindelijk zover! De line-up release van Rave the City 2015 is een feit! Zoals jullie van Rave the City gewend zijn komen ze wederom met een spectaculaire line-up van nationale en internationale topartiesten verdeeld over twee zalen waarbij de wensen van de bezoekers op de eerste plaats heeft gestaan.
Na een geweldige kick-off met Chicago veteranen Rahaan & Tyree Cooper staat 13 maart de spot op niemand minder dan DJ Karizma. Typerend voor zijn stijl is een melancholische en vooral vrolijke sounds. Spot On wordt gehost door Erik en Ocke (MyHouse) en naast hen zal ook Wendel Sield, de winnaar van de TWSTD contest 2015 op het podium staan.
31 maart 2015
Derde editie van het Ministerie Van Duistere Zaken in Poema
30 maart 2015
Obsessionz on the Beach · Are you ready for your ultimate beach experience?
b2s presents Remember – latest info
Dream Village 2015 – Early Bird, stages en Dream hotel
Sunday Special op 5 april het leukste Paasfeest met gratis entree tot 23:30
28 maart 2015
Hardcore Slam · Dames gratis
27 maart 2015
Bloemendaal aan Zee niet blij met hardere stijlen?
Electric Orange haalt Nicky Romero naar Eindhoven
DJMAG komt wederom met honderd beste clubs
26 maart 2015
Programma Extrema Outdoor 2015 bekend
Win een exclusieve Beat the Bridge scooter
Harder Faster Louder · Pasen was nog nooit zo hard
Afterworkparty in Bilderberg Parkhotel
25 maart 2015
Saturday March 28 is dominated by urban at Secret Saturday
Tryfecta Events presenteert nieuwe editie Drumcage
24 maart 2015
Ook dancefestivals zien aantal Facebooklikes afnemen
Free Festival · The Original · Line-up
Hardwell wederom op Breda Live
23 maart 2015
Ran-D, Adaro, B-front en Frequencerz vormen samen nieuw label Roughstate
Pussy lounge at the Park voor vijfde keer aan de Asterdplas in Breda
22 maart 2015
Drie grootmachten van Karocel in RADION
21 maart 2015
The Harbour Union presents Kingsnight 2015
Paazotod Dance 3 april met Girls Love Dj's, Hilversum House Mafia & The South
20 maart 2015
Beachclub Fuel & To The Point Management presenteren The Classics of Trance
18 maart 2015
Facebook schoont page likes op, óók van DJ's
Koningsnacht Utrecht in de Winkel van Sinkel
17 maart 2015
Kraantje Pappie en Feestdjruud naar Out of Control · Totally Summer Edition 2015
STRP Dance Night 21 maart in Klokgebouw Eindhoven
16 maart 2015
Wasted Festival 2015 · Join our trip to 'Planet Wasted'
14 maart 2015
LET haalt Luke Slater naar Amsterdam op zaterdag 21 maart
13 maart 2015
Latin Lovers bij Beachclub Bloomingdale op zondag 19 april
It all started in the Nineties met happy hardcore editie in Effenaar op eerste Paasdag
Volledige line-up Edit Festival bekend
Sunrise Festival voor de derde keer op Recreatiedomein De Lilse Bergen
12 maart 2015
Negen organisaties brengen deze zomer samen IZTOK Festival in Bulgarije
Nabestaanden Loveparade doen aangifte tegen OM
10 maart 2015
We All Love 80's 90's 00's zorgt weer voor de leukste avond uit in Utrecht
All you need to know to join the Hardcore Alliance
Secret Society Festival · Nieuw festival aan de rand van Rotterdam
9 maart 2015
Tweede allnighter Nino & Frankie in Toffler is een feit
Meer dan veertig vooraanstaande artiesten toegevoegd aan line-up Sonus Festival
7 maart 2015
Pleasurekraft's label Kraftek met showcase op 14 maart in Westerunie
6 maart 2015
Brutaal
Erick Morillo en meer in Escape Amsterdam in maart 2015
5 maart 2015
Project Houseparty XL · Spring Break Edition
Euforische trance-line-up Have Faith in Trance 4 april
4 maart 2015
Eerste artiesten Straf_Werk Festival 2015 bekend
Urban event Luxurious weer terug
3 maart 2015
Rave the City komt met spectaculaire line-up
DJ Karizma op de tweede editie van Spot On