Partyflock
 
Nieuws · februari 2015
­ Nederland
Het sfeervolle festival Electronic Family viert haar vijfde jubileum. Op 18 juli 2015 strijkt het festival wederom neer in het Amsterdamse Bos. Met muziek van hoog niveau, een nieuwe look & feel en vele andere surprises belooft deze jubileum editie memorabel te worden. Electronic Family mag dan ook absoluut niet ontbreken in de agenda voor deze zomer.
Het centrum van Groningen zal ook dit jaar weer tijdens Koningsnacht- en dag het epicentrum zijn voor alle liefhebbers van hardere stijlen. Sinds 2013 biedt Shock de uitkomst tijdens deze feestdagen voor deze liefhebbers uit het Noorden en dat wordt gewaardeerd. Zowel tijdens de eerste editie in 2013 en in 2014 was de maximum oplopende capaciteit namelijk nagenoeg bereikt. De verwachting is dat het dit jaar niet anders zal zijn want zoals gewend is Shock wederom helemaal gratis te bezoeken!
In 1992 begon Marcel met het organiseren van kleine en intieme feesten onder de naam Extrema Network. Sinds een aantal jaren groeit de dancewereld. Marcel, die ondertussen al 25 jaar bekend is met de housewereld, wil naast zijn grote festivals XO en Solar kleine feestjes terugbrengen als opwarmer voor het festivalseizoen. Aanstaande zondag vindt dan ook de derde editie van Gelikt plaats bij Club Xi in Eindhoven. Een sfeervol feestje waar veel aandacht wordt besteed aan aankleding en entertainment.
Al maanden is SFX in de EDM wereld, maar ook op de beurs, regelmatig het gesprek van de dag. Vandaag is niet anders. Robert Sillerman heeft namelijk aangegeven dat hij het bedrijf van de beurs wil halen door alle aandelen op te kopen voor $4.75 per stuk. Dit voornemen zorgt voor nogal wat opschudding onder beleggers.
De mooie industriële Maassilo vol energieke feestliefhebbers die zich laten gaan op de lekkerste beats van de grootste dj's uit de scene en samen genieten van één belevenis: Mysterious 'Wildlife'. Drie area's nemen jullie mee in een waanzinnige wildlife experience.
Van 21 t/m 23 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de drieëntwintigste editie van 'A Campingflight to Lowlands Paradise' plaats. Vandaag worden tweeëntwintig nieuwe muziekacts bekendgemaakt.
Partydrugs worden steeds zwaarder en ze worden vaker geslikt. Ook vinden jongeren in de leeftijden van 16 tot 24 jaar het steeds normaler om partydrugs zoals xtc te gebruiken als ze uitgaan. Dat blijkt maandag uit onderzoek van het Trimbos-instituut. Volgens het instituut worden de risico's van de partydrugs steeds groter.
Vrijdag 27 februari komt Klockworks labelbaas Ben Klock eindelijk naar de tunnel en om maar met de deur in huis te vallen, maakt hij er meteen een 'all night long' editie van! Als dit geen legendarische nacht belooft te worden, weet de organisatie het ook niet meer.
Het eerste Koningsdag festival van Utrecht stijgt op in de imposante Jaarbeurs: de plek waar we ons gaan onderdompelen in gekmakende house en eclectic beats bij twee dikke in- en outdoor stages! Vandaag is de line-up bekend gemaakt. Benieuwd wie er gaat knallen op de mainstage of vanaf de stage hosted by Hipster!? Check snel de teaser!
Op zaterdag 6 juni rukt danslievend Nederland uit naar Nijmegen voor het vijfjarige jubileum van Drift Festival. Wederom maakt een scherpe selectie smaakmakers uit de techno en house zijn opwachting binnen de vuige contouren van cultuurerfgoed De Vasim. Het programma bestaat uit een uitgekristalliseerde mix van wereldtoppers en vers talent. Zoals altijd is er volop ruimte voor vernieuwende kunst.
Een memorabele nacht gaat het zeker worden aankomende zaterdag. Vanuit maar liefst 14 landen zal een invasie van echte hardstyle-kenners en -liefhebbers richting het topsportcentrum in Almere komen. De primeur waar al jaren om gesmeekt en naar uitgekeken wordt gaat tijdens Hardclassics gebeuren: de officiële terugkeer van de ongekroonde hardstyle-koningin Lady Dana.
Gay Fantasy maakt eerste namen bekend
donderdag 19 februari 2015
De organisatie van Gay Fantasy, het grootste indoor gay dance event in Europa, heeft de eerste namen bekend gemaakt. Erick E en ROOG, de nummer 21 en 22 van de wereld volgens de DJ Guide Top 50, zullen het publiek in het Sportpaleis van Ahoy op zaterdag 18 april 2015 gaan vermaken met heerlijke beats. Daarnaast zijn de N., Phil Romano en Fajah Lourens vastgelegd. Meer namen worden de komende tijd bekend gemaakt.
De UK techno frontrunner Surgeon neemt Poema RAW onder zijn vlijm scherpe mes. Tijd om 21 februari in je agenda te zetten dus!
In Club Organza wordt 4 april 2015 het eerste LimitleZZ event georganiseerd. Een nieuw concept van 16 uur lang (!) waarbij alle betrokken partijen veel eigen tijd zullen inzetten, omdat het budget zeer beperkt is en de locatie niet meer als 320 bezoekers zal kunnen ontvangen. Dit vergt een creatieve aanpak met samenwerking van personen die passie hebben voor het organiseren en entertainen met muziek en decoratie.
Met trots presenteert Tram 10 het programma voor 27 februari met Dimitri en Olivier Weiter en de Tram 10 residents. De Tram 10 reizigers kunnen weer een hoop spektakel en plezier verwachten tijdens de derde Winterparade editie. Naast Dimitri en Olivier Weiter zal Tahko zijn debuut maken als Tram 10 resident en keert Jochem Hamerling terug in de Tram.
In mei 2015 lanceert Diffuzion Records een album met nieuwe tracks van haar producers, inclusief een aantal remixen. Nieuw talent krijgt bij Diffuzion Records een kans! Wil jij met artiesten als Shockwave, The Beatcaster, Demolite en Transeuterz op het Diffuzion Records album staan? Dat kan! Maak jouw remix van de track 'Music is Life' van Shockwave.
Op 27 april keert Kingsday Festival voor de vierde keer op rij terug naar het Olympisch Stadion in Amsterdam. Een van de absolute headliners is Jack Ü; het nieuwe samenwerkingsverband tussen grootmeesters Skrillex en Diplo. Naast deze primeur worden onder meer internationale artiesten Knife Party, Kygo en Robin Schulz aan het rijtje toegevoegd.
Het zwarte pand gelegen aan de Beesdseweg wat bekend is geworden door discotheek HappydayZZ wordt aangepast tot een multifunctionele evenementenlocatie. Een drietal ondernemers (bekend uit de horeca- en evenementenbranche) hebben het initiatief genomen om de voormalige discotheek in te zetten voor onder andere dance- en themafeesten, concerten, beurzen, congressen, bedrijfspresentaties, recepties, bruiloften et cetera.
Supersized RAW Special latest info
maandag 16 februari 2015
Aanstaande zaterdag worden de Central Studios in Utrecht opnieuw omgetoverd tot een Raw Hardstyle tempel tijdens de Supersized RAW Special. De elite van de raw hardstyle scene is aanwezig om de beste rauwe kicks en screeches de zaal in te slingeren. Ben jij een echte liefhebber van deze substroming binnen de Hardstyle scene? Dan mag je het zeker niet missen. De belangrijkste informatie die je als bezoeker dient te weten, inclusief de timetable, lees je hieronder. Tot zaterdag!
Yes eindelijk is het zover en kunnen ze fase 1 van de Intents Festival zondag line-up presenteren. Eerder hebben ze al de line-up voor de vrijdag en het eerste deel van de zaterdag onthuld. Voor de zondag wordt dit de meest gevarieerde Intents Festival line-up ooit. Van (deep)house tot snoeiharde hardcore, het komt allemaal voorbij. Met maar liefst 7 area's en meerder nieuwe concepten als Dynamite, Relive en de Boombox is er genoeg voor iedereen om goed los te gaan.
Op zaterdag 18 april keert XXlerator terug naar Nijmegen voor een snoeiharde editie van XXlerator Raw op een nieuwe culturele hotspot aan de Waalkade: het Honigcomplex. Op het industriële buitenterrein en in de voormalig fabriek zullen de beats van ruim 20 artiesten rondbeuken tussen 14:00 en middernacht. Voor slechts €20 ben jij erbij!
Wie jarig is trakteert...op 27 februari bestaat het Vieze Poezendek één jaar! En geheel in de herkenbare stijl van het Vieze Poezendek zal de allereerste verjaardag van Milkshake's hot 'n steamy poezenkind uitbundig worden gevierd. Denk aan: een extra-extravagante aankleding van de club én een extra kittige headliner, niemand minder dan The Flexican & Sef zullen deze editie achter de draaitafels de klauwen uit de mouwen steken.
Zaterdag 21 februari 2015 om 22:00 gaat de Madness beginnen in Club Eclipse, Rotterdam! Freestyle sounds all night long in één van de bekendste clubs van Rotterdam met top geluidssysteem. NRG Events presenteert Freestyle Madness met een line-up bestaand uit alleen maar Freestyle toppers! Onder andere treden op in de grote zaal van Club Eclipse; The Prophet, The Viper, Ruthless en Dr. Phunk.
Sexy by Nature is terug met een weekender! Sunnery James & Ryan Marciano zijn tijdens het paasweekend met Sexy by Nature te zien op zaterdag 4 april 2015 in de Undercurrent in Amsterdam en op zondag 5 april 2015 in de Cruise Terminal in Rotterdam. Het DJ duo staat wereldwijd bekend om hun energieke en opzwepende house sound en hun interactie met het publiek. In combinatie met deze speciale locaties belooft dit een super intieme editie te worden.
Met haar drie jarig bestaan in het vooruitzicht, maakt Klamme Handjes zich op voor Het Festival. Op zaterdag 25 juli vindt het Klamme Handjes Festival plaats in het Diemerbos.
Op zaterdag 4 april keert Subway weer terug in de Rotterdamse Maassilo! Nederlands grootste Dubstep en Drum 'n Bass concept pakt ditmaal groter uit dan ooit. Met namen als SKisM, Black Sun Empire en Trolley Snatcha komt de crème de la crème van de bassmusic richting de oude graansilo in de havenstad!
Op zaterdag 11 juli vindt de achtste editie plaats van A day at the park. A day at the park is meer dan een line-up van kwalitatief goede dance-muziek van de bekendste internationale acts en DJ's. Het eten en drinken (bourgondisch, biologisch, en bijvoorbeeld een goedgevulde picknickmand) staat zeer hoog in het vaandel en bezoekers kunnen zich volledig mee laten voeren in de sfeer van het festival door de vele theater acts, kunst en decor.
Ontsnap aan de drukte van de binnenstad van Amsterdam en waan je in de kleurrijke en rauwe omgeving van de NDSM-Werf. NDSM Vrijhaven presenteert 365 dagen NDSM in één dag!
Waar die heerlijke zwoele avondjes zijn gebleven? Die avondjes dat je mee kan swingen op Usher en mee blèren op Chris Brown? Ham kunt gaan op dikke hiphop? Avondjes waarop de heupjes meewiegen op lekkere zouk, moombahton en dancehall? Maak je borst maar nat, want die avondjes komen terug...
Nachtsport is terug in Doornroosje
maandag 9 februari 2015
Na een jaar afwezigheid is het Nijmeegse techno concept – dat bekend is van succesvolle feestjes in o.a. Doornroosje en Merleyn – terug met een nieuwe editie. Na een knallende afsluiting in het oude pand is het nu tijd om uit te pakken in het nieuwe Doornroosje. Met een waardig programma worden alle Nachtsporters op 21 maart opgeroepen om van 23:00 tot 06:00 uur flink aan de conditie te werken.
Afgelopen weken heeft Hardshock Festival al vier van de vijf area's met bijbehorende line-up aangekondigd en daar komt vandaag de Drum'n Bass/Crossbreed Area bij. Met o.a. Deathmachine, The DJ Producer, Innominate (I:gor vs Igneon System) en Thrasher is stilstaan in deze area ook écht géén optie! Check hieronder de complete line-up van Hardshock Festival 2015 en doe mee met de speciale win-actie!
De single 'Outlines' van Nederlandse DJ/producer Mike Mago is deze week één van de hoogste nieuwe binnenkomers in de officiële UK Top 40. In de eerste week van release bestormt de single meteen de Top 10 en komt op nummer 8 van de Britse hitlijst binnen. 'Outlines' is een samenwerking met de zangeres van de Canadese band Dragonette.
Tiësto heeft zondag een Grammy in de wacht gesleept. Hij won de prestigieuze prijs in de categorie best remix voor zijn versie van John Legends hit All Of Me.
Time Out on Ice
zaterdag 7 februari 2015
Time Out brengt iets unieks in de uitgaanswereld... Time Out on Ice! In het weekend van 14 en 15 maart 2015 ligt er een echte ijsbaan in de discotheek.
Na een uitermate geslaagde en uitverkochte 90's edition in de WesterUnie, viert Klamme Handjes op 3 april haar derde verjaardag. De laatste editie voor Klamme Handjes Festival vindt wederom plaats in de welbekende fabriekshal. Tijdens de derde verjaardag worden bezoekers mee op reis genomen richting de tropen.
Vrijdag 6 februari is het eindelijk zover! Partyraiser komt, op veler verzoek, naar Epic Tilburg. Na de vele succesvolle edities van het Hardstyle concept Epic Hard! is het nu weer eens de beurt aan het hardcore versie; Epic Harder!
Op 6 juni 2015 viert Free Your Mind alweer haar twaalfde editie en geldt daarmee inmiddels als één van de oudste dancefestivals van Nederland.
Geïnspireerd door platforms zoals Finq, Majestic Casual en A British Rain presenteren Beat 'm Up & KINGZ exclusives een geheel nieuwe clubavond 'The PLUG'. The PLUG is een concept met een internationaal karakter die zijn wortels zal vestigen in één van Rotterdams meest intieme lounges Number 14.
Electic Mansion, jouw oplossing voor de volgende uitgaansproblemen: je wil graag met je broer/zus gaan stappen, een leuke collega of met een goede vriend(in). Omdat jullie muziekvoorkeur enorm verschilt, zit een gezellige avond stappen met z'n allen er vaak niet in. Een ander voorkomend probleem is dat men niet de hele avond R&B of House wil horen, maar op zoek is naar de juiste balans tussen deze twee muziekstromen.
Magistrat Valentijnsweekend
donderdag 5 februari 2015
Het weekend van de liefde komt er aan! In Magistrat vieren se dat twee dagen lang met de beste house en disco sounds op vrijdag en de fijnste techhouse en techno op zaterdag. Zaterdag vieren ze twee verjaardagen. Van de favoriete techno Lady Estroe en van Paul Hazendonk. Zij hebben als speciale gast niemand minder dan Dimitri uitgenodigd.
Flirten, dansen, sjansen in een stijlvolle entourage met lekkere muziek en mooie mensen. Op zaterdag 14 februari is de eerste editie van SaturdayClub van dit jaar in het Schielandhuis in Rotterdam en die staat helemaal in het teken van Valentijn!
22tracks organiseert eerste festival
donderdag 5 februari 2015
Het Amsterdamse online muziekplatform 22tracks organiseert op zaterdag 18 juli 22fest, een intiem festival waar het voornamelijk draait om éénding: 'music discovery'. Het festival richt zich op een grote verscheidenheid aan stijlen die ook op het online platform te beluisteren zijn. Van hiphop, R&B en funk tot beats, disco en house, van indie naar tropical en zelfs een klassiek orkest: alles krijgt een plek op 22fest.
Frenchcore s'il vous plait. Sinds 2011 een begrip in Europa. Komende zaterdag is het tijd voor alweer de zevende editie van dit frenchcore spektakel.
Uitgaansicoon Brothers in Bunnik stopt per 1 maart als vaste clublocatie en gaat zich verder richten op het organiseren van grote evenementen. Volgens het management is het wekelijks bezoeken van een club niet meer van deze tijd.
In de zomer van 2014 streek Juice neer in Escape Lounge en vanaf dag één was het een succes. Juice bestaat echter al acht jaar met edities Paradiso, The VIP Room en natuurlijk waar het allemaal begonnen is, in de inmiddels gesloten Sinners/Club Home. Na drie maanden werd het tijd voor Juice om binnen de Escape door te groeien en naast de Escape Lounge ook de Escape Studio op de laatste vrijdag van de maand erbij te programmeren. Wat je kunt verwachten in de twee area's bij Juice kan je hieronder terugvinden.
Distortion & RTSier in de Duycker
woensdag 4 februari 2015
'OK partypeople, it's...Party kicking time'. Met deze legendarische woorden gaat Duycker 7 februari terug naar de gloriedagen van de houseparty's. Speciaal voor dit evenement hebben ze in de historie van hardcore lopen graven om een weer een speciale act neer te zetten. En kwamen deze keer uit bij de mannen van Rotterdam Terror Corps.
Flirtation · Winter edition
dinsdag 3 februari 2015
Op zaterdag 7 februari gaat het dak eraf tijdens de famous Women only Flirtation Winter Edtion in de Amsterdamse Club Panama. Ruim 800 vrouwen dansen, feesten, drinken, keten en flirten met elkaar op de de heerlijke beats van een fantastische line-up; DJ T'Amore, Cat Carpenters, MC Choral, Elegance Depth & Covergirl Sunny
Na een uiterst gezellige New Years Eve editie, is het zaterdag 7 februari weer tijd voor een daverende Soixante Neuf editie in Tilburg en wel in Club Epic!
De feesten van Kinky on the Beach worden gewaardeerd als geweldig. Daar is de organisatie heel blij mee en we willen dat ook in 2015 weer voortzetten. Laatst was er iemand die vroeg "Hoe kan dat nu toch dat Kinky on the Beach zo populair is, terwijl ze helemaal geen entertainment hebben?" Geen entertainment? Als je door de zalen loopt zie je één en al entertainment. Al onze bezoekers doen er alles aan om zich zo KINKY mogelijk te kleden, als dat geen entertainment is. Maar er zijn nog meer redenen.
28 februari 2015
Electronic Family viert vijfjarig jubileum
27 februari 2015
26 & 27 April gratis beuken tijdens Shock in hartje Groningen
Oprichter van XO Extrema Outdoor en Solar brengt kleine intieme feestjes terug in Eindhoven
26 februari 2015
Robert Sillerman wil alle SFX aandelen opkopen
24 februari 2015
Mysterious Wildlife · It's time to go wild like crazy animals
23 februari 2015
Tweeëntwintig nieuwe bevestigingen voor Lowlands
Flinke toename in gebruik 'partydrugs'
21 februari 2015
Toffler presents Ben Klock all night long
20 februari 2015
Kingshouse Festival presenteert line-up
Drift Festival viert vijfjarig jubileum
19 februari 2015
Final info & timetable HardClassics Holland vs Italia
Gay Fantasy maakt eerste namen bekend
18 februari 2015
Surgeon neemt Poema onder vlijmscherp mes
Limitless Music Events lanceert line-up en voorverkoop voor eerste LimitleZZ
Tram 10 nodigt Dimitri en Olivier Weiter uit
17 februari 2015
Album release & remix contest Diffuzion Records
Europees debuut voor Jack Ü (Skrillex & Diplo) tijdens Kingsday Festival Amsterdam
16 februari 2015
Nieuwe evenementenlocatie in Culemborg
Supersized RAW Special latest info
Eerste deel zondag line-up Intents Festival bekend
15 februari 2015
XXlerator Raw · The Festival Experience
14 februari 2015
Vieze Poezendek viert éénjarig bestaan
13 februari 2015
Freestyle Madness met o.a: The Prophet, The Viper en Ruthless
Sunnery James & Ryan Marciano presenteren Sexy by Nature Weekender
Klamme Handjes Festival keert terug in het Diemerbos
12 februari 2015
Subway XL8 op 4 april in de Maassilo Rotterdam · Line-up dikker dan ooit
Achtste editie A Day at the Park tovert Amsterdamse Bos om tot luxe festival-area
11 februari 2015
NDSM-Vrijhaven viert haar vijfjarig jubileum
10 februari 2015
zaterdag 7 maart is de Grand Opening van Flawless in Club Sky
9 februari 2015
Nachtsport is terug in Doornroosje
Full line-up release Hardshock Festival 2015
Mike Mago bestormt Britse hitlijsten
Tiësto wint Grammy voor remix All Of Me
7 februari 2015
Time Out on Ice
Klamme Handjes viert driejarig bestaan
6 februari 2015
Epic Harder! XL presenteert Partyraiser in Epic Tilburg
Free Your Mind Festival 2015 maakt bevestigde artiesten bekend
The Plug · een avond waar producers en djs elkaar ontmoeten
Eclectic Mansion: topavond met verleidelijke mix van muziek en publiek
5 februari 2015
Magistrat Valentijnsweekend
SaturdayClub neemt je mee naar Parijs tijdens de Special Valentine's Edition
22tracks organiseert eerste festival
Timetable uitverkocht Frenchcore s'il vous plait
4 februari 2015
Brothers stopt met club en gaat verder als eventorganisator.
Juice ook in februari weer elke vrijdag in Escape
Distortion & RTSier in de Duycker
3 februari 2015
Flirtation · Winter edition
2 februari 2015
Nieuwe editie Soixante Neuf in Epic Tilburg
1 februari 2015
Kinky on the Beach, het leukste kinky feest van Nederland, zaterdag 21 februari 2015