Partyflock
 
Nieuws · december 2015
­ Nederland
In augustus meldden we dat Martin Garrix per direct vertrok bij Spinnin' en MusicAllStars Management. Het zag ernaar uit dat het toen reeds zou uitlopen op een kort geding, maar de partijen kwamen overeen dat Garrix de rechten op zijn muziek weer in eigendom zou krijgen. Nu krijgt het verhaal toch een staartje, want MusicAllStars Management spant nu een rechtszaak aan waarin zij genoegdoening eist voor de gemiste inkomsten van het bedrijf door het wegvallen van de jonge topartiest en Spinnin' wil een vergoeding wegens het niet meer exclusief mogen exploiteren van Garrix' muziek.
Je hebt nog maar twee mogelijkheden om Studio 80 te bezoeken. Vanavond en morgen zijn de laatste evenementen in de Amsterdamse locatie. Daarna is het over en uit en sluit de tent.
Primera gaat begin volgend jaar kaarten voor concerten van Ticketmaster verkopen in zijn filialen. Dat zegt Joost Bakker, hoofd assortimenten bij Primera, in EB Live. Primera gaat zich door deze deal in het nieuwe jaar nog prominenter profileren als dé retailer voor fysieke evenementtickets. De winkels boden al tickets van Paylogic en Eventim aan.
Top 100 DJ's op YouTube in 2015
woensdag 30 december 2015
YouTube is één van de belangrijke social media kanalen voor artiesten. Welke artiesten doen het goed op YT? Denis Doeland maakte een overzicht van het kanaal met de meeste abonnees, meeste views, meest uitgebrachte video's, grootste groei, meest gelikete video en views per video over 2015. De afbeeldingen zijn hier misschien niet even goed te checken. Je kunt ook de pdf downloaden en alles even rustig en beter bekijken!
Menno Solo 2016 – Winter Edition
zondag 27 december 2015
Na eerdere succesvolle 'Menno Solo' events brengt het nieuwe jaar weer een nieuwe editie naar Nederland. Menno de Jong zal, geheel volgens de huidige trend in de scene, een nachtvullende solo-set gaan neerzetten in Amsterdam die het fenomeen naar een hoger niveau zal tillen. Op zaterdag 9 januari vindt de wintereditie van Menno Solo plaats in de WesterUnie: de perfectie locatie voor een nieuwe setup met visuals.
Afrojack trakteert zijn fans op een bijzonder uitje. Hij neemt tien mensen mee naar Las Vegas in Amerika.
Dat heeft de dj vrijdag bekendgemaakt.
Toffler NYE 2016
vrijdag 25 december 2015
Toffler blikt weer terug op een zeer geslaagd jaar en des te meer een goede reden om dit bruisend te vieren tijdens Toffler NYE! Met vertrouwde Rotterdamse helden als Michel de Hey, Benny Rodrigues, Sandeep en Jeff Moore wordt deze jaarwisseling niet zonder kleerscheuren aan voorbij gegaan!
Traditiegetrouw zal, voor het 25e keer, de Feesttent van Mijdrecht het middelpunt tijdens de jaarwisseling zijn. Vijfentwintig jaar moet natuurlijk ook knalhard gevierd worden, deze vooral ( F )oud en nieuw zal daarom nog lang nadreunen in Mijdrecht en omstreken.
Unleashed fetish underground brings you dark night encounters and bizarre happenings in a unique fetish celebration at Club Panama Amsterdam. An international gathering of fetish fantasy with a spectacular fetish fashion show by one of the world's leading brands: Torture Garden Clothing. This New Year party is rapidly becoming a magnificent tradition among followers and fans and tickets are selling fast - get yours now!
Reis de wereld rond met Triangle
woensdag 23 december 2015
Op 29 januari staat de Maassilo weer in het teken van de muzikale drie eenheid Triangle. Reis mee naar New York, London en Tokyo, waar house, hiphop en garage bij elkaar komen.
In oktober maakte Idir van Blasterjaxx bekend dat hij zich terugtrekt uit de live optredens van het duo vanwege stress en paniekaanvallen, in november meldden we dat Nicky Romero heeft geleden onder stress en paniekaanvallen kreeg. Nu is er een volgende dj die bekendmaakt geestelijke issues te hebben. deadmau5 beledigde vorig weekend zijn fans op social media door ze te 'gewoon een nummer om mee te pochen' te noemen en hij verwijderde zelfs zijn accounts. Ook Rustie heeft aangegeven een stap terug te doen.
Weer een lijstje! Billboard heeft de 10 beste dance / electronic tracks van 2015 uitgeroepen. Check of jij het ermee eens bent.....
Op locatie in het Glazen Huis in Heerlen heeft Armin van Buuren aangekondigd dat Kensington hem zal vergezellen tijdens zijn nieuwe 'Armin Only Embrace' wereldtournee. Samen met Kensington heeft Armin vervolgens een uniek item ter veiling aangeboden. Dit jaar vragen de dj's van 3FM (Serious Request) aandacht voor de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden en de zogeheten 'Heading Up High Experience' moet daar een steentje aan bijdragen.
Op 3 mei ruilt Above & Beyond de festivalweides en arena's in voor een heel bijzonder concert in TivoliVredenburg. Deze avond voert het collectief akoestische nummers uit onder begeleiding van gast zangers/zangeressen en een orkest. Dit is het enige concert op het vasteland van Europa op deze tour. De ticketverkoop start donderdag 21 januari 2016 om 13:00 uur via Ticketmaster.
Soixante Neuf viert NYE in De Loft XL
zaterdag 19 december 2015
Oud en nieuw hoor je met je vrienden en familie te vieren. De organisatie van Soixante Neuf zal er dan ook alles aan doen, dat als je om klokslag 12 uur met je familie het nieuwe jaar inluidt, je erna naar De Loft XL kunt komen om daar met je vrienden nog een keer af te tellen en het nog eens dunnetje over te doen. Donderdag 31 december is De Loft XL ook de enige plek waar je oud en nieuw echt kunt vieren in het oosten! Dus haal je tickets snel en zorg dat jij erbij bent met oud & nieuw 2016.
HARDFEST staat garant voor keihard beuken, van euforische hardstyle tot ultiem raw en van heerlijke classics sets tot 100% hardcore! Je hoort het goed, de grote primeur van HARDFEST – Kingsday Chaos 2016 is bekend! Er zal een hardcore area worden toegevoegd waar je de je de hele dag kan rammen op de beste artiesten uit de hardcore!
Ray Charles trapt af tijdens de derde editie van oud & nieuw feest Tijdmachine. Wat verder op muzikaal gebied volgt, is een avondlange verrassing. Tijdens de editie in de Cruise Terminal in Rotterdam komt de popgeschiedenis van de jaren '50 tot en met nu voorbij, voorzien van beelden uit die tijd. Het einde van het jaar is hét moment om terug te kijken, waarom zou je dat niet op muzikaal gebied doen?
Rotterdam houdt van Rotterdam. De stad groeit en staat bol van de initiatieven. Op Secret Society Friday komt een creatief publiek samen met gelijkgestemden, mensen met een hart voor de stad én het leven. De lancering van Secret Society Friday vindt plaats op 15 januari 2016 op een geheime locatie in Rotterdam 'downtown'.
De spanning is te snijden. Het is nek aan nek met nog maar vijf seconden op de klok. Gaat het lukken of niet? Het publiek gaat compleet uit zijn dak. Het is alles of niets… Scoren moet je! Benieuwd naar wat er allemaal gaat gebeuren op Intents Festival 2016? Koop je ticket voor het 'sports-event of the year', regel je overnachting en zorg dat je klaar bent om jouw helden te supporten!
Organiseer je een feest, maar heb je geen idee wat je moet draaien? Spotify weet hoe moeilijk het is om de juiste sfeer te bepalen met het mixen van de juiste hits. Vanaf vandaag geeft Spotify Party elke feestganger professioneel gemixte playlists met de beste beats.
Glow in the Dark keert terug. Het event dat in het teken staat van house, deephouse en future house komt op 20 februari met een gloednieuwe 'Voorjaarseditie'. De Line-up is inmiddels bekend gemaakt en bevat een Rotterdamse primeur! Benny Rodrigues en De Sluwe Vos zullen namelijk voor het eerst in de Rotterdamse geschiedenis Back to Back draaien. Samen zullen zij de afsluiter verzorgen voor Glow in the Dark 'Voorjaarseditie'.
Nieuwe releases van vandaag
dinsdag 15 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Josh Butler, Marcus Schössow & Dave Winnel en Riley Reinhold.
Na het veroveren van steden over de gehele wereld, keert Don't Let Daddy Know (DLDK) op 5 maart 2016 terug in Amsterdam. Voor de derde keer op rij wordt de Ziggo Dome aangedaan voor dit zeer populaire dance-event. Dit keer met headliner Steve Angello, voormalig lid van de Swedish House Mafia.
Merry christmas everybody. Allereerst wil de organisatie van Soixante Neuf jullie fijne kerstdagen en alvast het allerbeste voor 2016 toewensen met veel geluk, gezondheid en de allerleukste feestjes!
Gratis drinken en feesten
zaterdag 12 december 2015
Volgende week zaterdag vind er in 2 Venue weer een Booming plaats. Er zijn ontzettend veel felicitaties binnengekomen voor Susanne (mede-eigenaar 2 Venue) en daarom is besloten dat de komende Booming een speciale moet worden: Susannes verjaardag wordt groots gevierd. Om te beginnen hebben is er voor iedereen gratis entree tot 22.30 en daarbij mag je van 21.00 tot 22.00 vrij drinken. Als dat geen verjaardag vieren is?!
Tenminste, voor 2015! Natuurlijk komen er volgend jaar elke maand opnieuw hele mooie 7th Heaven feesten met nog een paar geweldige verrassingen. Maar voor dit jaar kun je zaterdag 19 december nog één keer genieten van de echte unieke 7th Heaven sfeer op de Pre X-Mas Edition! En ook voor deze speciale Pre X-Mas editie heeft 7th Heaven een mooie verrassing voor jou.
Masquerade's laatste edtie is nog maar pas afgelopen en de volgende edite staat alweer voor de deur! Tijdens de vorige editie kwam niemand minder dan Magdalena over de vloer. Ze moet als zus van Diynamic's labelbaas Solomun niet onderdoen op gebied van plaatjes draaien. Wat een prachtset heeft ze neergezet. Voor het volgende event heeft de Masquerade Crew beroep gedaan op 's werelds 18e de beste Dj Duo Mind Against! Dit blijkt toch zo uit de Resident Advisor Dj top 100 voting 2015.
De afgelopen jaren geeft Punish ieder jaar een hele dikke Bday Bash met héél veel van je favoriete artiesten! Dit keer staat dit hoogtepunt gepland voor zondag 20 december. En Punish zou Punish niet zijn als hij geen festivalwaardige line-up zou regelen, 20 december in 1841 Sneek!
het educatieve muziekevent Dancefair bekend dat het met de uitbreiding Musicfair de cross-over maakt naar andere genres als pop, rock en singer/songwriter. Op 13 en 14 februari 2016 komen in de Jaarbeurs voor het eerst artiesten en songwriters als Typhoon, Mister & Mississippi, leden van DI-RECT, Bo Saris, John Coffey, MOKE en Ronnie Flex naast DJ's als Hardwell, Steve Rachmad en Frontliner te staan.
Nieuwe releases van vandaag
donderdag 10 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Thom Bold, Florian Picasso, Tiësto & Tony Junior.
The Pink Library nodigt je uit voor het meest legendarische New Years Eve feest van het jaar!
Het thema 'For Your Eyes Only' zegt veel: voel het, draag het uit in je kleding en leef het thema tijdens de New Years Eve in het verbazingwekkende Barbizon Palace Hotel. The Pink Library verwacht je sexy, avontuurlijk, over the top en extravagant.
Youtube's 'Rewind' met remix van Avicii
donderdag 10 december 2015
Youtube sluit het jaar traditiegetrouw af met 'Rewind'. In de zes en een halve minuut durende video zien we honderdvijftig bijdragers. Dit jaar is Avicii gevraagd om een vijf minuten durende remix te maken bovenop de traditionele mashup.
Masquerade Midnight line up & tickets
donderdag 10 december 2015
Op donderdag 31 december 2015 is Beachclub Sunrise op Aquabest bij Eindhoven wederom het magische decor van Masquerade Midnight. Van 21:00 tot 05:00 zorgt een zeer divers programma, intieme sfeer en een grote vuurwerkshow op het moment suprême voor de perfecte start van het nieuwe jaar! Masquerade Midnight is ieder jaar steevast uitverkocht en biedt met een uniek all-inclusive concept een zorgeloos oud & nieuw feest waarin mooie herinneringen en nieuwe mogelijkheden centraal staan.
Secret Affair voegt tweede area toe
woensdag 9 december 2015
Met nog drie weken te gaan totdat het feest mag losbarsten, maakt Secret Affair NYE de toevoeging van een tweede area bekend. Een tweede area gehost door niemand minder dan Charissa Jong's Diamond Entertainment; op het moment dé entertainment-leverancier op Nederlandse feesten. Op 31 december zal Charissa Jong de intieme 2de area in The BOX hosten met DJ's die niet alleen heerlijk kunnen draaien maar er ook meer dan prettig uit zien! Niemand minder dan Tony Cha Cha, Pascal Moreno, De La Noise, Kelly Ross, Goldy, A-Spendez en Charissa Jong maken hun opwachting in deze area.
SP-Kamerlid Jasper van Dijk roept iedereen op om ervaringen met dure tickets te mailen naar zijn Meldpunt Kaart te Duur. Het gebeurt regelmatig dat tickets voor concerten via internet worden doorverkocht, waarbij een veelvoud van de originele prijs betaald moet worden. Van Dijk: 'Bij de concerten van Adele waren tien minuten na aanvang van de verkoop al kaarten te koop voor 1.000 euro. Dat is belachelijk. Doorverkopers maken zwaar misbruik van het feit dat liefhebbers graag naar een concert willen.'
Nieuwe releases van vandaag
dinsdag 8 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: John Christian & Jacky Greco, Matthias Tanzmann, Dema, Firebeatz & Jay Hardway, Felix Kröcher.
De aanstaande feesten van de Crazylandorganisatie zijn allemaal al uitverkocht. Alleen voor Crazyland Super Heroes 5 maart zijn nog kaarten te krijgen, maar ook de kaarten voor dit feest gaan heel hard! Crazyland, met zijn unieke thema Super Heroes, wordt zo goed ontvangen bij de mensen dat nu al meer dan 2000 mensen zich aangemeld hebben in de Facebookagenda. Met de hostings Timelock Freestyle, Oldschool Gangsters en House Of Tech kan het alleen maar vuurwerk worden.
Deze kerst maak je echt goed af met een heerlijke avond vol trance-helden uit binnen en buitenland in Xtra Large's mainroom en energieke tribal, bigroom en techtrance sounds in de tweede area. Weer terug in de vertrouwde locatie The BOX waar Xtra Large weer gaat uitpakken met 3D-mapping projecten, mooie lasershows en alles waar je altijd van hebt genoten bij Xtra Large. Tijd om de timetable te presenteren! Wil je 26 december een supermooi feest meemaken, haal dan nu nog snel met korting jouw Early bird tickets!
Op vrijdag 25 december en zaterdag 26 december organiseert WAH Events wederom twee moddervette hardstyle evenementen met alleen de beste rawstyle helden van dit moment. Zo heeft de organisatie op 25 december (eerste kerstdag) niemand minder dan Gunz for Hire weten te strikken met hun nieuwe 'No Mercy' tour en staan er voor de 26ste (tweede kerstdag) diverse raw-battles op het programma.
Guestzone start artiestenbureau
maandag 7 december 2015
Guestzone maakt bekend dat zij een eigen artiestenbureau zijn gestart. ALX-Bookings geeft artiesten net dat extra zetje dat ze verdienen. Dj's die al vele jaren meedraaien, waarbij de passie voor het maken en draaien van hun muziek het allerbelangrijkste is en die alles op alles willen zetten om dit zoveel en zo vaak mogelijk te doen.
Op maandag 8 februari 2016 staat Het Stuiterbal weer op de planning van 14:00 tot 22:00. Een carnavalsfeest waar ook de hardere stijlen zijn vertegenwoordigd.De afgelopen vijf edities waren droog maar niemand vindt het leuk om in een nat pak te hossen en te stuiteren, daarom zal ook de mainstage dit jaar worden overdekt. Hiermee is Het Stuiterbal uniek in zijn soort en doet de organisatie er alles aan om de partyganger een plezierige dag te laten beleven.
Nieuwe releases van vandaag
vrijdag 4 december 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
EAW, D&B audio en natuurlijk Funktion One kennen we inmiddels als leveranciers van geluid in clubs en uitgaanslocaties. Dolby kennen we vooral van de home cinema en de bioscoopzalen. Nu gaan zij echter met hun Atmos de clubs in.
De Raad Van 11 – Carnaval op zijn Mokums is nu al negen jaar een begrip in het hoofdstedelijke nachtleven. Ook dit jaar zet De Raad Van 11 weer alle DJs op een stokje, tijdens de roemruchtste Carnavalsviering van boven de rivieren.
Dance organisator Loveland start een wekelijkse radioshow op Fresh FM onder de naam Loveland Legacy. Vanaf vrijdagnacht 4 december wordt iedere week een uur lang de meest legendarische Loveland set uitgezonden. Voor de eerste uitzending staat het Grammy-winnende duo Deep Dish tijdens Loveland ADE 2014 op het programma.
De week van de Early Dream Ticket sale voor Daydream Festival 2016 start vanaf maandag 7 december. Vanwege de enorme run op Early Dream tickets de afgelopen jaren, zal er dit jaar niet 1 Early Dream Ticket Sale moment plaatsvinden, maar zal het mogelijk zijn om 7 dagen lang Early Dream tickets te bemachtigen. Dit vergroot uiteraard de kans voor iedereen die verzekerd wil zijn van een ticket voor Daydream Festival 2016.
Op 20 november bracht Yellow Claw hun debuutalbum 'Blood For Mercy' uit op Mad Decent. Het langverwachte album dat wordt geprezen om zijn creativiteit en diversiteit overstijgt alle verwachtingen al binnen een week na de release. 'Blood For Mercy' bestormt de nationale en internationale album charts en staat momenteel op #1 in de Billboard Heatseekers Albums Chart, op #1 in Billboard's Top Dance & Electronic Albums en het album behaalde de #3 positie in de Beatport Top 10 Releases.
Ze zijn inmiddels een wereldberoemd dj-duo, maar tijdens 3FM Serious Request keren Lucas & Steve terug naar hun roots voor een speciaal evenement in poppodium Nieuwe Nor, Heerlen. Op zondag 20 december organiseren zij namelijk Skyline Sessions, een feest waarbij alle opbrengsten naar het Glazen Huis gaan -ondermeer dj's Sam Feldt, Gregor Salto, Mr. Belt & Wezol en Pep & Rash zijn van de partij!
Extrema Outdoor België heeft zopas bekend gemaakt haar ticketprijzen duurder zullen worden na de line-up release. Je kan wel nog steeds 'Pre Line-up tickets' kopen aan de oude tarieven tot aan het moment de affiche wordt bekendgemaakt.
Nieuwe releases van vandaag
dinsdag 1 december 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
31 december 2015
Spinnin' Records van plan om Martin Garrix aan te klagen wegens contractbreuk
De allerlaatste kans om Studio 80 te bezoeken
30 december 2015
Primera verkoopt vanaf 2016 fysieke tickets voor Ticketmaster
Top 100 DJ's op YouTube in 2015
27 december 2015
Menno Solo 2016 – Winter Edition
25 december 2015
Afrojack neemt tien fans mee naar Las Vegas
Toffler NYE 2016
24 december 2015
Darkraver brak vorig jaar de tent af met oud en nieuw….ben jij er dit jaar ook weer bij?
23 december 2015
Open your new year in the most extravagant way
Reis de wereld rond met Triangle
Mentale klachten schering en inslag onder artiesten?
22 december 2015
De 10 beste dance / electronic tracks van 2015
21 december 2015
Armin van Buuren en Kensington veilen unieke belevenis voor 3FM Serious Request
19 december 2015
Above & Beyond voor exclusieve akoestische show naar Utrecht
Soixante Neuf viert NYE in De Loft XL
18 december 2015
Groot nieuws HARDFEST - Kingsday Chaos 2016
Tijdmachine danst tijdens NYE chronologisch door de popgeschiedenis
Secret Society gelanceerd in binnenstad Rotterdam
16 december 2015
Intents Festival 2016 · Voorverkoop 12 & 14 januari 2016
Spotify Party creëert samen met Diplo de perfecte playlist voor elk feest
Benny Rodrigues b2b De Sluwe Vos tijdens Glow in the Dark
15 december 2015
Nieuwe releases van vandaag
Don't Let Daddy Know met Steve Angello naar Ziggo Dome
14 december 2015
Soixante Neuf 050 Christmas Special in Kokomo Groningen
12 december 2015
Gratis drinken en feesten
11 december 2015
Allerlaatste 7th Heaven met gratis entree voor iedereen
Masquerade haalt Mind Against naar Hamont België
Punish viert verjaardag in Club 1841 Sneek
Dancefair & Musicfair: Typhoon, Mister & Mississippi, MOKE en Ronnie Flex voor het eerst naast DJ's als Hardwell en Frontliner
10 december 2015
Nieuwe releases van vandaag
The Pink Library presents For Your Eyes Only
Youtube's 'Rewind' met remix van Avicii
Masquerade Midnight line up & tickets
9 december 2015
Secret Affair voegt tweede area toe
SP blaast meldpunt dure tickets nieuw leven in
8 december 2015
Nieuwe releases van vandaag
Booming Sexy New Year & B.I.T.C.H uitverkocht · Tijd om je kaartje te bestellen voor Crazyland op 5 maart
7 december 2015
Timetable Xtra Large 26 december · Twee verschillende zalen, kaarten nu € 12,50 korting
Twee dagen beuken tijdens kerst op de beste hardstyle
Guestzone start artiestenbureau
5 december 2015
Hossen & stuiteren op carnavalsmaandag tijdens Het Stuiterbal
4 december 2015
Nieuwe releases van vandaag
Dolby gaat zich begeven op de dance-markt
De Raad Van 11 met wereldrecordpoging langste polonaise
Loveland start wekelijkse radioshow op Fresh FM
Daydream Festival start Early Dream Ticket Sale week
3 december 2015
Yellow Claw op #1 in Amerikaanse album charts
2 december 2015
Lucas & Steve organiseren Skyline Sessions-feest ten behoeve van 3FM Serious Request
Prijzen Extrema Outdoor Belgium stijgen na bekendmaking line-up
1 december 2015
Nieuwe releases van vandaag