Partyflock
 
Nieuws · november 2015
­ Nederland
Met een grote passie voor techno en events is TiT - This is Techno altijd op zoek naar de juiste combinaties waar alle elementen samen komen. Ze creëren een belevenis en niet zomaar een event.
Na drie outdoor events in De Kuip Rotterdam, mystery acts van de grootste dj's uit de scene en meerdere uitverkochte edities, viert Mysterious op tweede kerstdag maximaal haar vierde verjaardag in Maassilo Rotterdam. Naast een verbluffende line-up wordt er groots uitgepakt voor de ultieme X-mas experience met show-elementen en special effects.
Heb jij je tickets al voor Turn of the Year 2015 / 16? Je hebt nog maar een paar dagen de tijd om voordelig je tickets te bemachtigen. Bij de meeste feesten betaal je alleen al €35 entree en dan heb je nog helemaal niets! Bij Club 2 Venue betaal je €35 all inclusive voor dit geweldige feest met topline-up.
Veel mensen gebruiken alcohol of andere drugs en heel veel mensen praten erover, vaak zonder dat ze enig idee hebben waar ze het over hebben. Heb jij er zelf ook iets over te zeggen? Doe dan mee met de grootste onderzoek naar drugsgebruik in de wereld, de Global Drug Survey.
Wie aan het eerste weekend van juli denkt, denkt aan WiSH Outdoor. Met ruim 55.000 bezoekers in 2015, was het festival voor de vijfde maal op rij, ruim van tevoren geheel uitverkocht. Hoewel 1, 2 en 3 juli nog even op zich laten wachten, kunnen vroege vogels zich vanaf 1 december al verzekeren van tickets voor het Brabantse dance festival. Dit jaar zal er op vrijdag een extra stage zijn met hardstyle.
Nieuwe releases van vandaag
dinsdag 24 november 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Het gaat een superspectaculaire nacht worden zaterdag bij Full Moon & Nachtboetiek presents White Moon! Bereid je voor op de ene verbazing na de andere als de gigantische bewegende plafond delen naar beneden komen en weer omhoog. Maar liefst 500 vierkante meter bewegende oppervlakken en LED-screens die boven je hoofd en de dansvloer zweven zorgen voor een geweldig spektakel.
Nieuwe releases van vandaag
maandag 23 november 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
WeTransfer, waar maandelijks 85 miljoen mensen gebruik van maken, zal woensdag plannen voor een nieuwe muziekstreamingdienst bekendmaken. Dit maakte marketing manager Maarten Kadiks bekend. Prince, Big Gram en Disclosure hebben al nummers en video's uitgebracht via WeTransfer en het bedrijf hoopt op meer exclusief materiaal door een aparte dienst op te zetten.
Aanstaande zaterdag barst de derde editie van Rebellion los! Zaterdag pakt de organisatie uit met een stevige en gevarieerde line-up en een mooie show. Samen met de sfeer zoals je die in Haaren tijdens Rebirth gewend bent, zijn dat de perfecte ingrediÎnten voor een vet feest. De Rebellion start om 14.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Kom op tijd en zorg dat je niets hoeft te missen!
Traditiegetrouw verzorgt Breakfast Club op 1 januari de ultieme start van het nieuwe jaar met een line-up en ontbijt om je vingers bij af te likken. Dit jaar op een geheel nieuwe locatie: Oldschool. Met een oud schoolgebouw vol gangen, trappen en meerdere zalen heeft Breakfast Club de ideale plek gevonden voor haar nieuwjaarsfestijn. De kaartverkoop is van start gegaan!
De Franse routinier Technasia komt zaterdag 28 november naar de tunnel om een uitgebreide set neer te zetten! De laatste jaren bracht hij vooral platen uit op labels als Cadenza, Stereo Productions, Suara en ook kwam onlangs samen met Green Velvet nog de grote hit 'Suga' uit op Toolroom Records die door veel DJ's momenteel grijs wordt gedraaid.
Heb jij al plannen met de Kerst dit jaar? Nou, Latin Lovers kan in ieder geval alvast een avondje voor je inplannen, namelijk een extra en zeer speciale editie op Tweede Kerstdag in de tofste locatie in Hoek van Holland: Beachclub Royal! Tweede Kerstdag valt dit jaar op een zaterdag, dus we mogen ook op een prima tijdstip beginnen en langer doorgaan, dus van 22.00 tot 04.00 weet jij waar je moet zijn!
21 November 2015 zal van 11.00 tot 05.00 maar liefst achttien uur lang echte trance muziek in de Panama te horen zijn. Deze dag en nacht party sluit aan op de uitverkochte Trance Cruise Weekender van vijftien jaar Goodgreef. Honderden trance fanatics zullen om 11.00 van het passagiersschip vanuit de UK afstappen en verder feesten in de Panama te Amsterdam.
Kinky by Nature
woensdag 18 november 2015
Aanstaande zaterdag is de eerste editie van Kinky by Nature in Club 2 Venue in Almere. Het feest voor de sexy en kinky partypeople. Bij de meeste kinky party's is lak, leer en rubber verplicht. Maar vind je dit te heftig dan mag je bij dit feest ook burlesque en of kant dragen. Waarom? Er zijn mensen die hun kinky-kant nog willen ontdekken.
Nog even en we zijn alweer aan het einde van het jaar aangekomen en nadert een gezellige tijd met kerst en oudjaar samen met familie en vrienden en natuurlijk een Booming New Year! Dit feest, dat inmiddels een begrip is geworden in Nederland, mag je niet missen. Ze kunnen verklappen dat het feest een dezer dagen uitverkocht is dus wil je erbij zijn, pak dan nu je kans en koop nog gauw een late bird ticket de laatste 150 zijn ingegaan. Ook lees je meer over de, aangepast, dresscode!
Op zaterdag 16 april 2016 zal er keihard geschiedenis geschreven gaan worden door Hardshock Festival. Het vijfjarig jubileum van dit 100% Hardcore festival gaat namelijk groots gevierd worden op een nieuwe locatie; het Almeerderstrand! Ben jij een echte hardcore liefhebber? Dan mag jij 'Hardshock - The 5th Statement' echt niet missen!
Vorige maand maakte Idir van Blasterjaxx bekend dat hij zich terugtrekt uit de live optredens van het duo vanwege stress en paniekaanvallen. Hij blijkt niet de enige artiest te zijn die toegeeft dat het leven aan de top van de dance scene niet altijd even gemakkelijk is. Nicky Romero is afgelopen zondag ook met een statement gekomen. Hij kreeg steeds meer kritiek te verduren dat hij geen nieuwe releases uitbracht en voelde de noodzaak zich te verantwoorden.
Dutchweek 2016
dinsdag 17 november 2015
Wintersport -en feestliefhebbers! De winter is nagenoeg in aantocht en dus is dat de leukste tijd van het jaar. Onze ski's en snowboards kunnen weer uit het vet en iedereen weet wat dat betekent...het Dutchweek Festival 2016 komt er weer aan!
Nieuwe releases van vandaag
maandag 16 november 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Na een uitverkochte editie in de Maassilo, reist Loudness in 2016 traditiegetrouw door naar de volgende underground locatie van Nederland. Het Klokgebouw in Eindhoven wordt op zaterdag 5 maart omgetoverd tot beukpaleis voor de echte liefhebbers van raw hardstyle. De voormalige fabriekshallen van het Klokgebouw passen door hun rauwe uitstraling perfect bij Loudness. Benieuwd naar de line-up? Die kun je hieronder checken.
Het grootste en meest bekende eclectische event TIKTAK keert tijdens New Years Eve, na drie eerder uitverkochte edities, voor de jaarwisseling van 2015 opnieuw terug in de HMH. Samen met een editie in de Maassilo Rotterdam luidt TIKTAK het nieuwe jaar in. Verwacht de herkenbare TIKTAK hits met een mix van hiphop, house, trap, moombathon, electro en meer. Luidt samen met Dirtcaps, FeestDJRuud, FS Green & MC Fit, Girls Love DJs & Ron Simpson, Raynor Bruges, Sem Vox, The Flexican & Sef en natuurlijk vaste waarde The Partysquad het nieuwe jaar in.
Junkie XL kennen we vooral als dj/producer van dance-gerelateerde muziek. Maar eigenlijk is hij al enkele jaren meer een componist. Van filmmuziek. En dat doet hij zeker niet onverdienstelijk. Voor de muziek bij de film 'Mad max' heeft hij een prijs gewonnen.
Nieuwe releases van vandaag
donderdag 12 november 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
DGTL Festival, het jaarlijkse pronkstuk van evenementenorganisatie DGTL, heeft zojuist de eerste details omtrent hun vierde editie bekendgemaakt. Wederom zal het welbekende Amsterdamse festival plaatsvinden tijdens het Paasweekend (26 + 27 maart, 2016). Voor de internationale bezoekers-community die de afgelopen drie edities is opgebouwd, zal ook deze keer weer een uitmuntende line-up gepresenteerd worden.
Met platina albums die wereldwijd de top van de charts haalden, heeft Craig David zich in het collectief geheugen van de zeroes gegrift. Zondag 28 februari komt de Britse zanger met het exclusieve partyconcept TS5 naar de Melkweg! Verwacht hem als DJ, zanger én MC, met een unieke combinatie van eigen hits, oldschool R&B anthems, swing beat garage en de grootste hedendaagse house hits.
Carnaval is weer officieel van start
woensdag 11 november 2015
Het is vandaag de 11e van de 11e, en dit bericht verscheen exact om 11 over 11 vanmorgen, precies op het moment dat half Nederland de start van het carnavalsseizoen inluidde! Laat dat nou het moment zijn waarop de presale voor XXlerator Carnaval 2016 van start gaat!
Zaterdag zal The BOX (voorheen The Sand) in Amsterdam het domein zijn van Beatz of Pleasure XXXL de laatste Freestyle Maniacs Showcase van dit jaar. Het belooft een hete en vooral harde nacht met een dosis entertainment en beukend oorgasme aan bassen te worden. Alle nodige info inclusief de timetable vind je hieronder.
Nieuwe releases van vandaag
maandag 9 november 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Voor vele hardcore-liefhebbers is het dé start van het nieuwe party seizoen, voor anderen simpelweg het beste feest van het jaar. Eén ding is zeker: BKJN Events vs Partyraiser is een legendarische hardcore beleving die je als echte liefhebber niet kunt missen. 23 januari wordt de North Sea Venue aan de Hemkade dan ook weer het episch centrum van de dikste beats, gebracht door, hoe kan het ook anders, de koning van de hardcore: Dj Partyraiser en zijn 6 uur durende marathon set.
Na een jaar wachten mogen we aanstaande zaterdag eindelijk weer knallen op Ghosttown! Een hele nacht lang heerlijke early hardcore, millennium, hardcore en oldschool. In welke zaal van Central Studios je ook bent, de line-up is er van de bovenste plank en de muziek is er extreem lekker. Iedere bassdrum doet je verlangen naar de volgende. Maar wees gewaarschuwd voor de voodookoning en zijn zwarte magie. Zijn voodoodrums tasten je zenuwstelsel aan en hypnotiseren je tot een hakkende zombie. Zoals ieder jaar is studio 1 voor de retro die-hards. Vintage early hardcore all the way! In studio 2, de Hardcore Alliance area, wordt tot 02:00 u millennium hardcore gedraaid, waarna de DJ's met hardcore anno nu het stokje overnemen. En na het grandioze succes van de vinyl only oldschool area van vorig jaar wordt dit dit jaar nog eens dikjes overgedaan in stuido 3!
Terwijl november zich nog van zijn warmste kant laat zien, kijkt Ultrasonic alvast vooruit naar het hoogtepunt van volgende zomer: Ultrasonic Festival! Op 30 juli 2016 is het zover en worden de Maarsseveense Plassen weer omgetoverd tot een waar muziekparadijs. Omringd door prachtige stages, dikke shows en een vette line-up kun je er genieten van de beste house, hardstyle, EDM, techno, latin & urban.
Onder het mom 'vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen' opende Dagverblijf drie jaar geleden voor het eerst zijn deuren. Op zaterdag 14 november wordt dit gevierd met een jubileumeditie waarbij het beste van de afgelopen jaren staat geprogrammeerd. Waarom tot diep in de nacht doorfeesten en de hele zondag brak in je bed liggen als het ook anders kan?
Trance Nation - Together as One, dat op 6 februari 2016 zal plaatsvinden in de Heineken Music Hall, maakt met gepaste trots het eerste deel van de line-up bekend. Trance-farao's Aly & Fila zullen anderhalf uur de decks en die hard fans in de Heineken Music Hall rocken. Ook presenteert Trance Nation een pionier van de dance en de eerste trance ambassadeur van de UK en Ibiza: de legendarische DJ Paul Oakenfold. Daarnaast zullen de gevestigde namen Sean Tyas, Alex M.O.R.P.H., Chris Schweizer, Simon O'Shine en natuurlijk Trance Nation head honcho Chris Cortez pure trance ten gehore brengen. Nu al een programmering van de bovenste plank en dit is nog niet eens alles!
ST8MENT · Synth & Beat 2.0
vrijdag 6 november 2015
Het heerlijk avondje gaat weer komen! Op zaterdag 5 december 2015 is de Effenaar in Eindhoven het podium voor de intocht van de enige echte Synth & Beat. Gestoken in een nieuwe 2.0 mantel neemt de goedheiligman van 22:00 tot 04:00 uur weer de beste en hardste cadeautjes mee tijdens een gloednieuwe editie van ST8MENT presents Synth & Beat 2.0. Onder andere Coone, Crypsis en Act of Rage pakken deze avond weer flink uit en zullen samen met de enige echte Synth & Beat iedereen trakteren op een overdosis aan harde tracks.
Thunderdome is na het legendarische Final Exam van 2012 niet meer. Toch leeft over de hele wereld het Thunderdome-gevoel onverminderd voort onder hardcore liefhebbers. Vanwege de grote vraag naar een bijeenkomst van de volgelingen van de wizard organiseren de Melkweg, Thunderdome en DJ Mag NL samen met een aantal hardcore Thunderdome-verzamelaars de Die Hard Day. De Melkweg zal worden omgetoverd tot een echt gabberdomein waar 1700 Thunderdome-fans aan hun trekken komen.
Traditiegetrouw vindt het grootste Oud en Nieuw feest van Haarlem en omstreken plaats in de monumentale Lichtfabriek. 17 artiesten zullen verspreid over drie zalen (inclusief de Turbinehal) tot in de allervroegste uurtjes knallend het nieuwe jaar inluiden.
Tony junior maakt zijn debuut met zijn eigen show aankomend weekend. De eerste editie van IMMRTL vindt 7 november plaats in de Maassilo in Rotterdam.
Polar Weekend nieuw festival Extrema
donderdag 5 november 2015
Onder de noemer Polar Weekend gaat Solar Weekend in maart 2016 op wintersport! Het nieuwe festival dat onderdeel uitmaakt van de jaarlijkse BNN Snowtrip draagt zorg voor twee dagen maximaal vertier in de Franse Alpen. Hoe dan? Denk aan raven in een iglo, een gigantisch sneeuwballengevecht in plaats van het zomerse waterpistolengevecht en natuurlijk de lekkerste dj's en spannendste collectieven.
Café d'Café d'Anvers, vaste waarde in het Antwerpse en Belgische nachtleven, viert in november haar 26ste verjaardag. Onder de naam TwentySix zorgt Café d'Café d'Anvers de hele maand voor klinkende namen. Voor de liefhebbers is er een voordelig TwentySix combiticket dat toegang geeft tot alle avonden.
Nieuwe releases van vandaag
woensdag 4 november 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Slapen Is Voor Mietjes
woensdag 4 november 2015
Zondag 15 november is het dan eindelijk zover, de eerste early rave editie van 'Slapen is voor mietjes'! Deze editie zal weer in de vertrouwde club Fifties plaatsvinden, Warriors of the Core en DN Events zullen deze club om toveren tot een ware gabber tempel! Zoals jullie gewend zijn is er uiteraard ook weer een dikke lasershow aanwezig, deze zal verzorgd worden door 'ScanLight lasersystems'. Hier nog even alle info op een rijtje.
Gratis water in Patronaat
woensdag 4 november 2015
Poppodium 't Patronaat Zalencentrum is het eerste Nederlandse poppodium dat gratis water gaat verstrekken aan de bezoekers. Hiervoor is een samenwerking aangegaan met het Haarlemse bedrijf Dopper. De achterliggende gedachte is dat plastic waterflessen, waar er binnen het podium op jaarbasis zo'n twaalf- tot vijftienduizend in omloop waren, in de ban worden gedaan. Dit om de impact die het plastic op het milieu heeft te verminderen. Zowel voor artiesten backstage als richting het publiek zijn de plastic flesjes niet meer beschikbaar. Wel worden zij naar wens voorzien van gratis kraanwater.
Het jaar 2016 kan niet beginnen zonder de verjaardag van 'the man himself' op de agenda! Op zaterdag 16 januari brengt The Godfather of Hardcore: Paul Elstak een ode aan zijn carrière tot nu toe en viert hij traditioneel zijn verjaardag samen met jou! Deze editie is extra speciaal, want Paul Elstak viert zijn 50e verjaardag en dit heeft hem ook doen besluiten om deze nog een keer, maar dan wel extra groots te vieren.
Nieuwe releases van vandaag
dinsdag 3 november 2015
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases publiceerden we voorheen elke week online. Maar dan heb je alle nummers al 10x gehoord natuurlijk. We gaan dus per dag verzamelen en een bericht plaatsen! Vaak Engelstalig, maar dat moet voor jullie geen issue zijn! Vandaag nog wel even een verzameling van enkele dagen met nieuws over: Martin Garrix, Redondo, Stephanie, Mr. Belt & Wezol, Chuckie & Albert Neve & Afrojack.
Ben jij een muzikant, producer, dj, engineer of music creative? Zoek jij naar nieuwe inspiratie bronnen? Wil je in contact komen met andere muzikanten om samen muziek te maken? Luisteren naar industry professionals om je alles bij te brengen over de hedendaagse music bizz, publishing en muziek recht? Of wil je verdwalen op een beursvloer van 3000 vierkante meter vol muziek instrumenten, software en zakelijke dienstverleners? Pak dan nu je agenda en blok hét tweedaagse event voor music makers!
De Duitse dj en producer Paul Kalkbrenner staat op donderdag 18 februari in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 6 november om 10:00 uur.
Laat DiscoFlamingo je meenemen op een vlucht met Flight Facilities, zaterdag 14 november! Met als eindbestemming de 'Palace Of Peace' waar DiscoFlamingo haar debuut maakt in de grote zaal van het recent geopende poppodium Annabel.
Xplosion 6
maandag 2 november 2015
Zaterdag 9 januari 2016 is het weer zover! Dan vind in de De Cacaofabriek in Helmond de 6de editie van het hardstyle event Xplosion plaats. Ook deze keer heeft 4U entertainment, in samenwerking met de De Cacaofabriek, weer een aantal snoeiharde dj's weten vast te leggen.
Euphoria · latest info
maandag 2 november 2015
Aanstaande zaterdag is Euphoria eindelijk terug van weggeweest! Het succesvolle hardstyle concept bestaat alweer tien jaar en wordt daarom knallend gevierd in een volledig vernieuwde 013 (die nu tot 05.00 uur geopend is). Er wordt tijdens deze avond een ode gebracht aan tien jaar Euphoria door top DJ's en talenten. Er zijn nog wel een aantal praktische zaken die je vooraf dient te weten. Je leest deze belangrijke informatie, inclusief de timetable, in dit bericht.
30 november 2015
TiT - This is Techno nieuwe techno-organisatie in Amsterdam
27 november 2015
Mysterious viert vierjarig bestaan op tweede kerstdag
Vier Oud en Nieuw bij Club 2Venue voor €35 all inclusive
Doe mee met 's werelds grootste onderzoek naar drugsgebruik
WiSH Outdoor viert haar tiende verjaardag met hardstyle op de vrijdag
24 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
Full Moon's White Moon gaat een uur langer door
23 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
WeTransfer start muziekstreamingdienst
We will be victorious! Join the Rebellion · Timetable en laatste info
22 november 2015
Breakfast Club start het nieuwe jaar in stijl
Franse routinier Technasia volgend weekend in Toffler
19 november 2015
Latin Lovers viert tweede Kerstdag op het strand van Hoek van Holland
18 november 2015
Dit weekend achttien uur lang trance in de Panama
Kinky by Nature
Belangrijke informatie voor Booming New Year aanstaande 1 januari
17 november 2015
Almere Strand nieuwe locatie vijfde editie Hardshock Festival
Nicky Romero verklaart waarom hij minder muziek uitbracht
Dutchweek 2016
16 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
Klokgebouw Eindhoven opnieuw decor voor Loudness
TIKTAK New Years Eve opnieuw in Heineken Music Hall
13 november 2015
Junkie XL wint prijs voor muziek Mad Max-film
12 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
Eerste details en data DGTL festival 2016 bekendgemaakt
Craig David presenteert partyconcept TS5 in de Melkweg
11 november 2015
Carnaval is weer officieel van start
10 november 2015
Timetable en final info Freestyle Maniacs showcase Beatz of Pleasure XXXL
9 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
BKJN vs Partyraiser presale start & first info
Ghosttown timetable, all you need to know en laatste tickets
6 november 2015
Kaartverkoop Ultrasonic Festival 2016 van start
Zaterdagmiddagfeest Dagverblijf viert driejarig jubileum
Trance Nation - Together as One maakt eerste deel line-up bekend
ST8MENT · Synth & Beat 2.0
Thunderdome Die Hard Day komt eraan
We Love 2016 · New Years Eve in de Lichtfabriek Haarlem
5 november 2015
Tony Junior neemt zaterdag Maassilo over met IMMRTL
Polar Weekend nieuw festival Extrema
Café d'Anvers wordt 'TwentySix' en viert een hele maand feest
4 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
Slapen Is Voor Mietjes
Gratis water in Patronaat
Paul Elstak: The Godfather of Hardcore
3 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
Dancefair viert haar vijfjarig bestaan en breidt uit voor muzikanten
Paul Kalkbrenner naar Heineken Music Hall
2 november 2015
Flight Facilities in poppodium Annabel
Xplosion 6
Euphoria · latest info