Partyflock
 
Nieuws · januari 2015
­ Nederland
Het album United We Are van Hardwell komt deze week binnen op de eerste plaats van de GfK Dutch Album Top 100. Met het via Cloud 9 Music uitgebrachte United We Are maakt 's werelds beste dj zijn officiële debuut als artiest.
Het is nog flink koud buiten maar bij UDC loopt de temperatuur al aardig op. De Dance Valley organisatie is ver op weg met de voorbereidingen van de 21e editie op zaterdag 1 augustus 2015. Ze kunnen niet wachten tot het moment dat jullie weer los kunnen in de Velsen Valley. Ook dit jaar biedt Dance Valley je weer de mogelijkheid om te profiteren van het Flexticket systeem. De eerste maand van het jaar is alweer bijna achter de rug. Dat betekent dichterbij de warme zomer en de volgende fase van de ticketprijzen. Tot en met 31 januari koop je jouw Flexticket voor slechts €50
CRAFT Festival
woensdag 28 januari 2015
Het is ondertussen alweer 2015 en Lose Your Mind mag terugkijken op een enerverend 2014. De geboorte van CRAFT Festival mag absoluut tot 1 van de hoogtepunten van het zomerseizoen gerekend worden.
Nog een kleine week en het is eindelijk tijd voor een onvervalste portie Winterkriebels, dus is het hoog tijd om de time table bekend te maken. Check hieronder de time table! Met een overdosis aan topartiesten verdeeld over 2 Studios wordt het natuurlijk weer één groot feest! Naast de time table vind je in dit bericht ook de laatste info en dé tip om voordelig twee keer volledig los te gaan.
Langzaam maar zeker worden de dagen weer langer. Het is nog even doorbijten, maar over een half jaar staan we met z'n allen weer los te gaan aan de Maarsseveensen Plassen. En van welke muziek je ook houdt, Op Ultrasonic Festival is altijd wel een tent of outdoor area te vinden waar je je kunt vermaken.
Dit weekend is het zover! Dan staat de eerste editie van Suppression op het programma. Onder het genot van de meest rauwe tracks wordt de eerste (en meest deprimerende) maand van 2015 verlaten.
Line-up Hellbound – Hard as Hell
dinsdag 27 januari 2015
Met nog geen maand te gaan voordat het feest losbarst in de WesterUnie in Amsterdam, presenteert Multigroove met trots de bloedstollende line-up voor Hellbound – Hard as Hell; 20th Anniversary. In drie areas toont Hellbound 12 uur non-stop haar ware gezicht, onverbiddelijk en compromisloos, waarbij alle facetten van het Hardcore spectrum belicht worden.
Crazy Sexy Cool, De Carnavalse Editie, vindt plaats in Maassilo in Rotterdam. Het grootste Carnavalsfeest van het jaar knalt op 31 januari met Gregor Salto, Joey Dale, Dyna, Justin Prime, Genairo Nvilla, Delivio Reavon, Michael Mendoza, Irwan, BIGGI, MC Gee, MC Jennifer Cooke and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle info om helemaal startklaar te zijn.
Vendetta 2015 laatste informatie
maandag 26 januari 2015
31 januari is het eindelijk weer zo ver, tijd voor Vendetta! Om je zo goed mogelijk voor te bereiden hebben de organisaties de belangrijkste informatie in dit bericht voor je vermeld.
Zaterdag 31 januari, van 22:00 tot 04:00 uur, staat de Effenaar Eindhoven in het teken van Headliner • A Hardstyle Reunion! Headliner maakte furore in de opbloeitijd van de hardstyle en keert terug in Eindhoven op zaterdag 31 januari 2015 met een legendarisch gezelschap aan artiesten. Onder andere Isaac, Luna en Pavo zorgen voor een throwback naar de periode 2002 t/m 2008 en nemen je mee in de tijd van de ultieme meezingers, melodieuze hits en donkere rauwe knallers.
Een feestorganisatie dat met geheven hoofd, vrolijk gezicht, rechte rug en soepel deinend lichaam haar 8e verjaardag mag vieren behoeft geen introductie. Zonder overbodig tamtam, noch bravoure, maar wel een warm en enthousiast kloppend hart en een overdaad aan veel van het beste elektronische aanbod anno 2015 geeft Click van zaterdag 31 januari op zondag 1 februari een 21-uur-durende verjaardagsmarathon.
A Decent Night Out
zaterdag 24 januari 2015
A Decent Night Out is Back! Jullie hebben een jaar moeten wachten, maar ADNO kan je niet zomaar vergeten! Vorig jaar dansten jullie op de sexy sounds van Jillionaire & Walshy Fire van Major Lazer, Smutlee (Mad Decent). En Fellow, Ferdows, E.L., Made in June en TNO waren op een level!
Vandaag maakt Dancefair het volledige programma voor de editie van dit jaar bekend. Dancefair is al jaren het educatieve event voor dj's en producers.
Soundsysteem Je Weet Wel en Underground Dance Events slaan de handen ineen. In de nieuwste en grootste tent van Alphen aan den Rijn De De Speaker zullen Systeem JWW en U.D.E. T3kno 4 Life lanceren. De De Speaker is een box in een box gebouw, dus maximale speakerdruk is gegarandeerd!
Bass Protocol - E-Force Special
donderdag 22 januari 2015
Dit is natuurlijk welverdiend na zijn #1 track uit 2014 'Seven' volgens de poll op Hardstyle.com.
Buiten 'Seven' om produceert hij knaller na knaller en is het dus meer dan verdiend dat deze (Raw)Hardstyle held zijn eigen avond krijgt!
Eerste editie Live At The Ballroom
donderdag 22 januari 2015
Het is al weer een tijd geleden dat Studio 80 voor het laatst haar deuren opende op een zondagavond. Op 25 januari 2015 komt hier verandering in, want Kid Sublime een van de residents van Studio 80 geeft dan het startsein voor zijn eigen avond Live At The Ballroom.
Symphony31
woensdag 21 januari 2015
Op zaterdag 14 en maandag 16 maart brengt KuMuHeadz, het bedrijf van evenementenorganisator Frits Kuijper en DJ Ronald Molendijk, een nieuw publieksevenement naar Ahoy Rotterdam waarin de emotie van een orkest samen wordt gebracht met de hartslag van dancemuziek: Symphony31.
Metz 16 years anniversary cruise
dinsdag 20 januari 2015
Wauw! Zestien maal hoera, want Metz bestaat namelijk 16 (!) jaar! Een van de meest langstlopende concepten van Nederland zal dit groots gaan vieren op zaterdag 21 februari. Metz is normaal altijd On Sunday, maar voor het 16 jarig bestaan wijkt 'The Real House Event' graag even uit naar de zaterdag. De verjaring zal dit keer gevierd worden op een exclusieve locatie, namelijk met de 'Metz 16 Years Anniversary Cruise' op de Rotterdamse Maas!
Armageddon Project, Tripped, Synapse, Negative Audio LIVE en Rude Awakening, dat zijn slechts enkele namen die op 18 april de Industrial sounds vertegenwoordigen op Hardshock Festival. Dit jaar heeft de organisatie ook niemand minder dan Daisy weten te strikken die samen met Manu Le Malin een zeer exclusieve industrial-set gaat neerzetten. Check hieronder de complete Industrial line-up en scoor je tickets vandaag nog!
All Under One Roof
maandag 19 januari 2015
Op vrijdag 30 januari vindt de eerste en laatste editie van All Under One Roof plaats in Studio/K. All Under One Roof is het resultaat van Concept56, een project van Jägermeister waarbij vijf creatieve jongeren bij elkaar zijn gebracht om samen een evenement naar eigen smaak te organiseren.
b2s presents Remember
maandag 19 januari 2015
Shiverz, I Got You, Rock Hypnotic, Rock Civilization, Attack Again; wie kent ze niet? Dit is maar kleine greep uit het arsenaal aan tracks die een lach van herkenning op je gezicht toveren wanneer ze worden gedraaid. Hierna stoot je de vrienden om je heen aan en denkt samen terug aan deze goede oude tijd.
Goldy b-day bash
zaterdag 17 januari 2015
28 januari is de dag dat dit watermannetje weer een jaartje ouder wordt. En om dat te vieren geef ik op vrijdag 30 januari weer een feestje waarbij ik al mijn muziekvrienden heb ingeschakeld om het tot een onvergetelijke nacht te maken.
Geweldig nieuws voor iedereen die Latin Lovers een warm hart toedraagt, nieuwsgierig is om eens te komen kijken en voor de liefhebbers van Utrecht: het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland is terug in de Domstad op zaterdag 28 februari!
The Girls love djs invites
vrijdag 16 januari 2015
Na een succesvol jaar van Girls Love DJs met ondere andere officiele remixes voor Beyonce en hun nieuwe track 'Be With U' komen de mannen weer naar de AIR om hun eigen concept: GirlsLoveDJs #INVITES naar een next level te brengen.
Early Vibes in Heerhugowaard
vrijdag 16 januari 2015
Na acht jaar laat Massive Hardcore weer van zich horen met een geheel nieuw Early Hardcore / Happy Hardcore 1996-1999 concept genaamd Early Vibes. Nadat de organisatie 10 jaar ervaring heeft opgedaan met Massive Hardcore in de Boemerang Baarn, Repetitiehuis Amsterdam, Ijsbreker Leusden, Time Out Nieuwegein en Tagrijn Hilversum is het nu de beurt aan Discotheek Marlène in Heerhugowaard!
Nog een paar nachtjes te gaan en dan wordt het nieuwe Hardcore jaar weer traditioneel geopend met een knaller van groot formaat. Op 24 januari staat BKJN Events vs Partyraiser op de agenda en mensen die hier geweest zijn, zijn het er unaniem over eens; hier moet je bij zijn!
Het muziekfestival Down The Rabbit Hole is uitgeroepen tot beste nieuwe festival van Europa. Dat gebeurde tijdens de uitreiking van de European Festival Awards op de openingsavond van Eurosonic Noorderslag in De Oosterpoort in Groningen. I love Techno werd uitgeroepen tot beste indoor festival.
Jolanda van den Berg, alias DJ Miss Smile, heeft samen met haar team iets te vieren. Het is namelijk tien jaar geleden dat de succesvolle DJ School Nederland haar deuren opende. In 2005 trok de Gorinchemse studio voornamelijk mensen die de stoute schoenen aantrokken om eens achter de draaitafels plaats te nemen. En op die draaitafels lag in die tijd nog vinyl. Inmiddels is dat geschiedenis en is de studio volledig uitgerust met digitale equipment van de hoogste kwaliteit én breidt de school zelfs uit naar een tweede vestiging, in Den Bosch.
Timetable Crazy Town bekend
donderdag 15 januari 2015
Vergeleken bij alle feestdagen van december is januari eigenlijk maar een saaie maand. Gelukkig vindt op zaterdag 24 januari 2015 CrazyTown weer plaats in Manege De De Molenheide in Schijndel. Deze derde editie belooft met klinkende namen als The Partysquad, Thomas Newson, Alvaro & MC KC Jones, The The Darkraver, La Fuente, Dirtcaps, Lady Bee, PLN-B en Mitch The Kiss weer een dik en onvergetelijk feest te worden.
Zaterdag 4 april wordt het nostalgische Kardinge eindelijk weer voorzien van hardcore tijdens Kings of Core 'Massive Fury'. Dat het grootse gekte wordt op het grootste indoor hardcore event van het Noorden, dat staat als een paal boven water! Een megalomane line-up, een dik decor in een magische ambiance zijn enkele factoren die ervoor zullen zorgen dat deze nacht geen voet stil zal blijven staan.
Op zaterdag 24 januari zijn de heren Detroit Swindle terug in Studio 80 met hun eigen residency The Great Escape. Ze hebben opkomende en spannende namen uitgenodigd van Nederlandse en Duitse komaf.
Ook dit jaar heeft de hoofdstad van Overijssel de eer om op Bevrijdingsdag het grootste dancefestival van Nederland te organiseren. Op dinsdag 5 mei, dit jaar een officiële vrij dag, vindt het bekende festival; Dance4Liberation weer plaats. Net als afgelopen jaar krijgt het festival twee grote area's op het parkeerterrein van de IJsselhallen met alleen de beste EDM/House en Hardstyle artiesten! Celebrate your freedom with...dance!
Op vrijdag 27 februari is het tijd voor Carpenoctum zijn verjaardag! Carpenoctum wil voor zijn verjaardag geen cadeaus, geen taart en andere onzin. Hij wil zijn verjaardag vieren met zoveel mogelijk mensen en op een zo luid en hard mogelijke manier! Daarom heeft hij in samenwerking met Saw Blade Records besloten om dit plan te gaan uitvoeren.
Het platenlabel Magnetron Music bestaat tien jaar en dat wordt de aankomende maanden groots gevierd met tal van evenementen. De kick-off vindt plaats op donderdag 15 januari op het Eurosonic Festival. Magnetron Music host samen met agentschap Topbillin' een feestje op dé plek voor elektronische muziek in Groningen: Paradigm met o.a. Magnetron artiesten zoals De De Jeugd van Tegenwoordig, Falco Benz en Rimer London. In februari gaat de '10 Years of Magnetron Music; now we're talking!' clubtour van start.
De laatste vijf namen die ze toevoegen aan de toch al hele dikke line-up van Beat the Bridge 2015 zijn: The Prophet, Endymion, Act of Rage, Artifact en A-lusion. Een mooie mix tussen nieuw talent en gevestigde namen.
Hiermee is de line-up helemaal compleet en daarom maken ze nu ook de verdeling per stage en per dag bekend!
MIND is de nieuwe avond van Reza Athar en RADION. Op 30 januari trappen zij af met een avond waarbij eclectic space disco de boventoon voert. Reza Athar is de resident en curator van dit nieuwe concept. De DJ's die binnen Mind aan bod komen verstaan hun vak en onderscheiden zich door hun eigenzinnige sound en ontstijgen hiermee de middelmaat. Ze zijn in staat je in trans te laten raken. Mind begeeft zich in het linkerveld van het electronisch muziekspectrum in de achterkamer van de clubcultuur.
In 2015 is de alweer twintigste editie van het Amsterdam Dance Event (ADE), Dit jaar vindt het evenement plaats van 14 tot en met 18 oktober. Er worden dit jaar weer meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland verwacht.
De exportwaarde van Nederlandse muziek is over 2013 gestegen naar €158 miljoen, 21% meer dan het jaar ervoor. De optredens van dj's als Hardwell, Armin van Buuren en Tiësto zijn goed voor de bulk daarvan, €111 miljoen. Die verdienen ook nog eens bijna €7 miljoen aan de verkoop van nummers.
Hoelahoep heet je warm welkom en neemt je mee op een muzikale reis door Zuid-Amerika. Draai je heupen los en bereid je voor op de dikste dancehall tunes en de tropische gastvrijheid.
17 Januari is de eerste editie van LOUD!, hét nieuwe hardstyle feest in P60! Ze gaan meteen van start met een keiharde avond, want voor deze allereerste editie is niemand minder dan Crypsis uitgenodigd!
Intents is volop bezig met de line-up en ze hebben al meerdere vette acts kunnen bevestigen. Met veel trots maken ze dan ook de eerste fase van de line-up voor zaterdag bekend! Ook kunnen ze al vertellen dat ze een unieke live-act hebben als afsluiter van de mainstage op zaterdag welke zijn primeur maakt op Intents Festival.
EDM, het Paard en een waanzinnig concept als 'Here We F*ckin Go!'. Na een vol debuut in 't Paard op 22 november belooft de volgende editie een nog groter succes te worden. Op zaterdag 24 januari 2015 zal er daarom een kersverse editie in het Paard te Den Haag.
Laidback Luke in Escape
zondag 11 januari 2015
Na een fantastisch jaar in Escape met grote headliners als Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano, Sidney Samson, Roger Sanchez, Bassjackers en vele anderen is het tijd om 2015 knallend te beginnen! Op vrijdag 23 januari 2015 voegen ze nog een grote naam toe aan dit illustere rijtje.
De muziekstroming die nog steeds vele harten doet kloppen en mensen nog steeds de energie geeft om elk weekend helemaal los te gaan: hardcore! Dat is waar Definition Hardcore, het nieuwe concept van High Energy Events feitelijk om draait. Check hieronder de teaser, de timetable en het laatste nieuws en zorg dat jij er bij bent!
Na een zeer succesvol 2014 gaat Vingt-Cinq ook in 2015 verder met de succesformule voor 25 plussers in Haarlem en omstreken! Om te beginnen op zaterdag 7 februari in de vertrouwde Haarlemse Lichtfabriek. De basis ingrediënten veranderen niet in het nieuwe jaar: volwassen (25+) publiek, wijn & champagne bar, top locatie en uiteraard house music all night long!
Na het bekendmaken van de area's voor de zaterdag van Intents Festival, maken ze nu alle area's voor de zondag bekend! Ook voor deze dag hebben ze weer een paar dikke primeurs voor je in petto!
Vanaf januari 2015 brengt Beatz Per Marco Productions dat thuisgevoel van H.O.M.E.B.A.S.S mee naar een andere locatie en kun jij iedere tweede vrijdag van de maand dat overheerlijke oldschool gevoel in een nieuw jasje zelf gaan proeven en ervaren in club Eindelijk Weer.
Om te beginnen wil High Energy Events alle hardcore-liefhebbers een knetterhard 2015 wensen! Hardcore is vandaag de dag still standing strong en High Energy Events is trots daar met o.a. Hardshock Festival een bijdrage in te leveren, ook in 2015. Op 18 april staat de vierde editie van het alsmaar groeiende Hardshock Festival namelijk weer op de agenda! Net zoals voorgaande jaren gaat Hardshock Festival ook dit jaar weer elke week een area inclusief bijbehorende line-up publiceren.
Na 8 maanden open te zijn is Club Ruis een duidelijke aanvulling gebleken voor het Haarlemse nachtleven. Er was bij een volwassen 21+ publiek duidelijk een behoefte aan een plek waar je heerlijk kan dansen en de beste cocktails kan drinken tussen leeftijdsgenoten.
The Bomb · Exclusive 5 hours set
donderdag 1 januari 2015
The ultimate battle van 2015 zal plaatsvinden op 14 maart in de totaal vernieuwde club Eindelijk Weer te Almere. Na maanden van onderhandelingen, meetings en vele concessies is het eindelijk gelukt om het gouden DJ duo Ed Mission & Ko-c te strikken voor een exclusief vijf uurs back to back set.
30 januari 2015
Debuutalbum Hardwell vandaag binnen op eerste plaats Album Top 100
28 januari 2015
Flextickets Dance Vallley vanaf 1 februari 5 euro duurder
CRAFT Festival
Winterkriebels time table en laatste Earlybirds Zomerkriebels Festival
27 januari 2015
Ultrasonic Festival maakt area's en hostingpartners bekend
Laatste info Suppression – Make RAW not WAR, Lichtfabriek Haarlem
Line-up Hellbound – Hard as Hell
Laatste info en timetable Crazy Sexy Cool • De Carnavalse Editie
26 januari 2015
Vendetta 2015 laatste informatie
Headliner, 31.01.15, Effenaar: Timetable & Final info!
25 januari 2015
Click 8 jarig bestaan 21 uur lang en timetable
24 januari 2015
A Decent Night Out
Martin Garrix geeft masterclass tijdens Dancefair
23 januari 2015
JWW & U.D.E. Legal Free Party T3kno 4 Life
22 januari 2015
Bass Protocol - E-Force Special
Eerste editie Live At The Ballroom
21 januari 2015
Symphony31
20 januari 2015
Metz 16 years anniversary cruise
19 januari 2015
Hardshock Festival 2015 · Industrial line-up release
All Under One Roof
b2s presents Remember
17 januari 2015
Goldy b-day bash
Latin Lovers zorgt voor zomerse sferen in Utrecht
16 januari 2015
The Girls love djs invites
Early Vibes in Heerhugowaard
15 januari 2015
BKJN vs Partyraiser almost sold out · Final info
Down The Rabbit Hole beste nieuwe festival van Europa volgens European Festival Awards
DJ School Nederland viert tienjarig bestaan
Timetable Crazy Town bekend
Kings of Core - 'Massive Fury' op Kardinge met oa Angerfist, Partyraiser, Dr. Peacock, Noize Suppressor, N-Vitral, F-NoIze en Tha Playah
14 januari 2015
Detroit Swindle terug in Studio 80 voor nieuwe editie The Great Escape
Dance4Liberation 2015 het grootste dance-festival op Bevrijdingsdag
Carpenoctum viert verjaardag tijdens Go Hard or Go Home
Magnetron Music viert tienjarig bestaan
13 januari 2015
Beat the Bridge line-up en dagindeling bekend
Reza Athars start met MIND eigen avond in RADION
Data Amsterdam Dance Event 2015 bekend
Top-dj's leveren Nederlandse economie €118 miljoen op
Hoelahoep met nieuwe editie in Twentysix
12 januari 2015
Aanstaande zaterdag eerste editie nieuw hardstyle event P60: LOUD!
Intents Festival zaterdag - De eerste artiesten zijn bekend!
Nieuwe editie Here We F*ckin Go! in Den Haag
11 januari 2015
Laidback Luke in Escape
9 januari 2015
Hardcore is terug in Hedon Zwolle: 17 januari - Definition Hardcore
Vingt-Cinq (25+) 7 februari met twee uur Roog in de Lichtfabriek
7 januari 2015
Intents Festival zondag · Stijlen, hostings & concepten
6 januari 2015
H.O.M.E.B.A.S.S nieuwe locatie & data 2015 bekend
5 januari 2015
Hardshock Festival 2015: Early Bird uitverkocht & Line-up release info
2 januari 2015
Everybody start 2015 bruisend in Haarlemse Club Ruis
1 januari 2015
The Bomb · Exclusive 5 hours set