Partyflock
 
Nieuws · september 2014
­ Nederland
Qlimax · The Source Code of Creation
dinsdag 30 september 2014
Op zaterdag 22 november 2014 vormt het GelreDome het toneel voor de nieuwe editie van Qlimax. Zoals je van Q-dance gewend bent, trekken ze weer alle registers open om de beste show in de harde stijlen neer te zetten. De kaartverkoop start zaterdag 4 oktober om 13:00 uur, alleen via Q-dance.com. Bekijk de trailer!
Je staat met al je vrienden in de rij voor een festival, bent op en top in de feeststemming en wordt dan plotseling uit de rij geplukt. Gepakt met een pilletje in je zak. Betrapte feestgangers bij grote evenementen krijgen steeds vaker ter plaatse een strafbeschikking aangeboden. Lekker natuurlijk dat je in veel gevallen weer snel het festivalterrein op mag, maar jammer dat je de komende vijf jaar kunt fluiten naar banen in de zorg, het onderwijs of als taxichauffeur.
Meer dan 300.000 bezoekers waarvan ruim 5000 muziekprofessionals, 300+ clubavonden op 80 verschillende locaties, 2000 dj's en een dagprogramma dat bestaat uit een meerdaagse conferentie: dat is het Amsterdam Dance Event! En zoals elk jaar is Escape Club één van de grootste clubs in hartje centrum waar het gebeurt.
90's Only!
maandag 29 september 2014
Veel mensen weten inmiddels al dat het jaarlijks terugkerende 90's Only! er weer aankomt. Weken van tevoren wordt er van alles geregeld om in het weekend van 11 oktober vrij te zijn van werk, kinderen, familiebezoekjes en andere verplichtingen. Waarom? Omdat dit feest elke keer bewijst dat we weer een jaartje ouder zijn geworden en dus de volgende ochtend echt even ouderwets moeten uitbrakken met complete rust. Bezoekers wanen zich op een schoolfeest of zelfs in hun oude stamkroeg/discotheek.
Anonymous Rave trekt 40-tal bezoekers
zaterdag 27 september 2014
Een enorme 'Anonymous Rave' met meer dan 50.000 feestgangers moest het worden: het protest tegen het beleid in de Amsterdamse clubscene. Er kwamen er zo'n 40 op af.
Evenementenlocatie The The Sand, waar in de nacht van vrijdag op zaterdag een dodelijk schietincident plaatsvond, wordt op last van burgemeester Eberhard van der Laan voor onbepaalde tijd gesloten.
15 t/m 19 Oktober 2014, zal alweer het 9e jaar worden dat Studio 80 deelneemt aan ADE. Belangrijk voor het nieuwe team van Studio 80 - bestaande uit Tessa Nijdam, Pieter Willems en Xander Koster - is dit jaar vooral dat het ADE-programma duidelijk weergeeft waar de club nu voor staat. De focus ligt op een breed scala aan labels, die gezamenlijk een goed beeld geven van de nieuwe richting die Studio 80 is ingeslagen. Vijf dagen, zes evenementen, tien labels en een nieuwe Studio 80 koers.
Op zondag 19 oktober zet TechnA, dé organisatie die draait om het promoten van vrouwelijke techno dj's en producers, een bijzondere stap. Tijdens Amsterdam Dance Event host TechnA zijn eerste clubnacht met een line-up bestaande uit de voornaamste female techno en techhouse dj's uit binnen- en buitenland.
Na een volledig uitverkochte editie in 2013 keert MegaWatt Festival, het grootste Indoor Dance Festival van Nederland in de maand december, terug naar de IJsselhallen Zwolle. Op zaterdag 27 september om 10.00 uur gaat op www.megawattfestival.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A28244 de Early Bird verkoop van start. Er zijn slechts 2000 Early Bird tickets beschikbaar en kosten €29,50 ex. fee.
Negen maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk 9 (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele '9 Year Anniversary Tour' door Nederland en nu ook zelfs in België: zaterdag 25 oktober in Noxx, Antwerpen met Stefan Vilijn, Marlldexx, 2Dirty, Chris Rox, Jasper Clash en MC Gimmick!
BAUT draait door met ADE
donderdag 25 september 2014
Restaurant BAUT gaat zijn laatste uren goed besteden. Tijdens het Amsterdam Dance Event brengt deze tijdelijke smaakmaker aan de Wibautstraat een fikse lijst avonden vol 'Dinner&Dance'. Noem het een 360-graden programmering die van 15 tot en met 19 oktober wordt voorgeschoteld, met evenementen op zowel de boven- als benedenverdieping. Een groot deel hiervan is nu al bekend, al staan er ook nog wat verrassingen te wachten –het laatste ADE van BAUT wordt bovenal een gedenkwaardige.
De muzikale alleskunner French Fries komt naar de tunnel! Zaterdag 4 oktober gaat de kleine Franse DJ, producer en labeleigenaar zijn frisse producties en unieke geluid met jullie delen. Geloof maar gerust dat deze Fransman flink wat voor je in huis heeft op zaterdag 4 oktober!
Op zaterdag 18 oktober start het nieuwe concept N8vlinders in de tofste locatie van Utrecht, namelijk in de Winkel van Sinkel! Deze nieuwe fuif staat garant voor de lekkerste deep -en techhouse door de helden uit de huidige Nederlandse scène en ver daarbuiten. N8vlinders haalt voor haar debuut pionier Benny Rodrigues voor een regelrechte underground set. Creatief, drijvend en rollend op zaterdag tijdens dit nieuwe concept in Utrecht!
Met drie zalen, een cinema, een galerie én een café is de Melkweg een bijzondere festivallocatie voor ADE. Zoals elk jaar betekent dit een breed clubprogramma met headliners zoals Modeselektor (live), Dave Clarke, Nicky Romero, John Digweed, Mathew Jonson & Minilogue (live), Henrik Schwarz, Robin Schulz, Chase & Status, Kypski (live), Noisia, Green Velvet en Prosumer.
Massief hard, groter en met stalen sets die je omver gaan knallen: Dedicated Industrial City! Op zaterdag 29 november beuk je bij de Studio A12 in maar liefst 3 explosieve area's. Bereid je voor op deze ongenadig ruige nacht van hardstyle, raw en freestyle. Dedicated Citizens opgelet: dit is de line-up!
Time Warp NL maakt line-up bekend
woensdag 24 september 2014
Time Warp NL heeft zijn line-up bekendgemaakt. De zevende editie van het techno evenement, zaterdag 6 december in de Jaarbeurs, presenteert namen als Sven Väth, Fritz Kalkbrenner, Ricardo Villalobos, Chris Liebing, Maceo Plex, Maya Jane Coles, Karenn, Sterac en Detroit Swindle. Kaarten zijn inmiddels in de verkoop.
Niemand wil denken aan het einde van de zomer, maar voordat je het weet is het weer zover. Eerlijk is eerlijk tot nu toe is het wel de beste zomer sinds jaren en hebben we veel van de zon kunnen genieten. Uiteraard is het nog niet afgelopen en al helemaal niet in Beachclub Vroeger! Tot 28 september is het elk weekend feest en kun je doordeweeks heerlijk relaxen in de grootste Beachclub van Europa. Op 28 september loopt het dan toch echt op zijn eind en is het tijd voor de legendarische 'Official Grand Closing'.
Rotterdam krijgt wellicht binnen afzienbare tijd weer een multifunctioneel muziekpodium voor drieduizend bezoekers. Enkele private investeerders zijn bereid om het pakhuis Katoenveem in Delfshaven voor 3 miljoen euro te verbouwen.
De Nederlandse danceproducer Sander van Dijck wordt aangeklaagd door Disney, omdat zijn artiestennaam teveel zou lijken op die van een personage uit de speelfilmreeks Star Wars. Van Dijck brengt producties uit onder de naam San Holo. Volgens Disney schendt de producer uit Zoetermeer het copyright van Star Wars, waarin een van de karakters Han Solo heet.
Het MC Theater in Amsterdam heeft gsiteren het faillissement aangevraagd. Het multiculturele podium in het Westerpark is in zware problemen geraakt door 'oplopende huurachterstanden en financiële tekorten', zo meldde de Volkskrant. De gemeente zou geweigerd hebben bij te springen. De hele programmering inclusief ADE is onzeker.
Nu het buiten geen strandweer meer is en het 's avonds snel koud wordt, is het ideaal voor een heerlijk indoor feest waar je kunt genieten van de Ibiza sfeer. De ultieme closing party voor het Ibiza seizoen sluit je in haar warme armen voor een topfeest aanstaande zaterdag bij C in Huizen. Alle early bird kaarten zijn uitverkocht en er zijn nog maar 100 regular kaarten verkrijgbaar. Dit is het feest dat niemand wil missen dus zorg dat je op tijd de laatste kaarten haalt!
Apenkooi bestaat tien jaar en viert dit met een bijzondere line-up. Voor deze jubileum editie nodigt Apenkooi: De Sluwe Vos en Benny Rodrigues uit voor een drie uur durende b2b set. Hiermee heeft Apenkooi een primeur te pakken.
Toffler presents Kadir Pelit
zondag 21 september 2014
De Rotterdamse grondlegger van Undertone met Turkse roots komt zaterdag 18 oktober naar de tunnel een 'all night long' editie! Als geen ander weet Kadir Pelit hoe hij het publiek moet bespelen en ze geven hem dan ook graag de ruimte in Toffler om een 7-uur set neer te zetten.
Na een uiterst succesvolle eerste ADE Green editie, kondigen ID&T en Amsterdam Dance Event (ADE) gezamenlijk aan dat de tweede editie een uitgebreider programma omvat, en verhuist naar een nieuwe locatie, namelijk de Brakke Grond. Eergisteren maakte ADE de gevarieerde lijst met sprekers uit de line-up bekend.
Heb je een e-ticket over voor een bepaald feest, dan kan je die dus nu via deze website verkopen. Als een feest niet is uitverkocht mag de gevraagde prijs niet boven de officiële ticketprijs zijn. Als het festival wel is uitverkocht mag er wel meer gevraagd worden dan de officiële ticketprijs. Er worden aan de koper en verkoper geen kosten berekend!
Zaterdag 4 oktober gaat de kleine Franse DJ, producer en labeleigenaar zijn frisse producties en unieke geluid met jullie delen.
Café Café d'Anvers, vaste waarde in het Antwerpse en Belgische nachtleven, viert heel de maand oktober haar 25ste verjaardag. Om deze heuglijke gebeurtenis kracht bij te zetten, werkte de club met fotograaf Steven Lemmens en een aantal prominente figuren een campagne uit rond haar slogan 'Turning People Into Animals'. Resultaat werd apart artwork dat momenteel een reizende expositie vormt.
Project N50
donderdag 18 september 2014
Met temperaturen ver boven het normale gemiddelde is een hardstyle-event in koel- en vriescellen natuurlijk van harte welkom. De laatste editie van Project N50 op zaterdag 27 september zal er één worden om nooit meer te vergeten.
De 'vrije val' ervaring beleven zonder dat je hiervoor uit een vliegtuig hoeft te springen? Ook voor jou is dat mogelijk! Indoor skydiven geeft je het gevoel van vliegen. In Roosendaal vind je het enige Indoor Skydive Centrum van Nederland. Maak kans op een gratis indoor skydive!
Finalisten Vinylized 2014 bekend
dinsdag 16 september 2014
De jury was zeer tevreden over het niveau van de inzendingen, maar dat maakte de selectie er niet makkelijker op. Na lang beraad hebben de zestien juryleden uit de 100 inschrijvingen de vijf finalisten geselecteerd.
Op zaterdag 4 oktober is het weer tijd voor een gloednieuwe editie van We All Love 80's 90's 00's in de Winkel van Sinkel. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 & 00's in de Winkel van Sinkel Utrecht.
HEMQADE · A Q-dance Reunion
maandag 15 september 2014
1991 -1992, HouseQlassics en Qlubtempo. Het zijn de feesten die Q-dance op de kaart hebben gezet. Het was van 1999 tot 2005 dat Q-dance een grote groeiperiode meemaakte in de oudste en misschien wel bekendste stamptempel van Nederland; de Hemkade in Zaandam.
Het is weer even enige tijd geleden dat de Hardstyle Top 100 werd uitgezonden op Real Hardstyle Radio. Maar nu is het dan eindelijk zo ver en is hij beschikbaar op YouTube! De Hardstyle Top 100 bestaat uit de laatste, beste en meest gedownloade tracks van het afgelopen half jaar. De complete Top 100 mix is gemixt door de enige echte DJ The DizZorder bekend van MILF.
Maak je klaar voor de grootste en beste editie van Contra ooit. Op 27 september is Contra terug in het schitterende LP2!
Takens pakt flink uit in oktober
zaterdag 13 september 2014
Met een grote opening gooit discotheek Takens Balkbrug alle deuren van het uitgaanscentrum weer open. Dat gebeurt op zaterdag 4 oktober.
R&b All Stars met Bolle Bof live
vrijdag 12 september 2014
Zaterdag 20 september is het tijd voor alweer een spetterende editie van R&b All Stars. Met deze keer niemand minder dan smooth boy Bollebof Live On Stage! Bollebof is welbekend van zijn hits 'Mijn Nummer 1' & 'No Worry'! Dames maak je klaar voor mister sexy himself en heren op deze avond zal gegarandeerd genoeg vrouwelijk schoon aanwezig zijn. Dus mis het niet!
Het wordt het laatste nachtje uit voor de hele Trancefamily in club Matrixx tijdens de Matrixx Closing Parties in november en december. Matrixx presenteert met trots de mega dikke line-up voor zaterdag 22 november: Marco V, Marcel Woods, Jochen Miller, Johan Gielen, RAM, Rank 1, Randy Katana, Cor Fijneman, Marc Simz, MC Stretch en MC Mighty Mike.
Schwung meets [In]cognito
donderdag 11 september 2014
Underground techno organisaties Schwung. en [IN]COGNITO slaan tijdens Amsterdam Dance Event de handen ineen voor een toonaangevend techno-event met maar liefst 11 internationale artiesten. Zij verwelkomen onder andere Surgeon, Cari Lekebusch, Octave One live, Pär Grindvik, Alex Bau en Anthony Parasole. Op zaterdag 18 oktober zorgen deze zwaargewichten voor een techno-nacht van kwaliteit in Amsterdam Studio's, die doorgaat tot maar liefst 8.00 uur.
Als de nachten langer en de dagen korter worden, duikt Neon Knights samen met Diep weer Backstage Almere in voor een nieuwe editie van Lume. Na een geslaagde editie op 8 maart, waar Juan Sanchez verantwoordelijk was voor het spetterende slotstuk, hebben de twee Almeerse organisaties weer een veelbelovende Lume voor hun bezoekers in petto.
Bij 'The International All-Star Acid Edition' van O.W.A.P. in april zijn de voegen keihard uit de Gashouder getrild door toedoen van o.a. Todd Terry en 'Master at Work', Kenny Dope, met groot machtsvertoon en ouderwetse spring-voor-je-leven beats. Volgens velen de allerbeste O.W.A.P.-editie tot nu. Kan de organisatie daar nog overheen? Uiteraard!
Het is weer zover! Op zaterdag 27 september 2014 gaat Unomodo terug in de tijd met We all love '80's '90's 00's in Panama.
Mini-festival Glowlands in Paradiso
dinsdag 9 september 2014
Aanstaande zaterdag vindt mini-festival Glowlands plaats in Paradiso. Het Amsterdamse poppodium staat de hele nacht in het teken van fluoriscerende kleuren, vol blacklights en met bijzondere live-acts.
Amsterdam Spook organiseert Halloweenfeesten in Amsterdam sinds het jaar 2000. Deze Halloween heeft Amsterdam Spook een pacht genomen op je ziel. Dit jaar op de officiële Allerheiligenavond 31 oktober 2014 neemt de organisatie je onverdorven geest mee door het vagevuur en laten het los om te dansen in de verzengde inferno's van de hel. Een kostuum feest als dit zou zonde zijn om te missen!
Noisekick's Terrordrang
zaterdag 6 september 2014
Wegens het succes van Noisekick's Ontbindingsdrang, wat door menig een werd bestempeld als 'het beste feest van het jaar', heeft de organisatie Noisekick Producties besloten om op korte termijn nog een Terror evenement te organiseren in Club Rodenburg te Beesd.
Aankomende zaterdag is het dan eindelijk zover, het aftellen is begonnen ! Vanaf Beachclub Vroeger op Bloemendaal, gaan we met z'n alle los met een biertje in de hand en omringd door vrienden, is deze closing van de hardere stijlen een feit. Weg met de dagelijkse sleur waar we allemaal weer aan moeten wennen na een top vakantie!
Herfstdrift maakt programma bekend
donderdag 4 september 2014
Op zaterdag 29 november kleurt het Nijmeegse najaar weer fel op tijdens de vierde editie van Herfstdrift Festival. Na de uitverkochte editie van vorig jaar wordt dit jaar het programma verbreed met een extra podium en maakt een scherpe selectie smaakmakers uit de techno en house zijn opwachting binnen de vuige contouren van cultuurerfgoed De Vasim.
Time Warp maakt aardig wat golven. Al twintig jaar produceert het techno event uit Mannheim de meest innovatieve en creatieve momenten in het nachtleven, dit jaar draait alles om het vieren van deze unieke verjaardag.
Terwijl het Amsterdam Dance Event volop begint te leven presenteren JAM & Above All Records hun ADE event. Vrijdag 17 oktober zal voor de eerste keer Trance Academy plaats vinden in Club Lite, Amsterdam. Met Trance Academy kun je all-in: maak kennis met nieuw talent en geniet van de beats van wereldwijd bekende DJ's.
Grotesque Indoor Festival 2014
maandag 1 september 2014
Zaterdag 8 november organiseert PT Events haar derde Grotesque Indoor Festival in alweer het vijfde levensjaar van het populaire clubconcept. Ook dit jaar presenteert de organisatie zich weer op zijn best in de Rotterdamse Maashaven, waar de robuuste fabriekshallen van de Maassilo het decor zullen zijn van een magisch Winter Wonderland! Met topentertainment in de breedste zin van het woord pakt de organisatie dit jaar extra uit om het eerste lustrum op onvergetelijke wijze te vieren!
30 september 2014
Qlimax · The Source Code of Creation
29 september 2014
Petitie Spuiten & Slikken: Eén pil te veel maakt geen crimineel
Amsterdam Dance Event in Escape met o.a. Martin Garrix, Sidney Samson & Roger Sanchez
90's Only!
27 september 2014
Anonymous Rave trekt 40-tal bezoekers
Burgemeester sluit The Sand na dodelijke schietpartij
26 september 2014
ADE-programma Studio 80 geeft weer waar de club voor staat
TechnA beleeft all female techno line-up eerste editie tijdens Amsterdam Dance Event
MegaWatt Festival 2014 · Early Bird verkoop start zaterdag 27 september om 10.00 uur
Latin Lovers 9 Year Anniversary tour gaat ook naar Antwerpen
25 september 2014
BAUT draait door met ADE
Muzikale alleskunner French Fries komt naar Toffler
Kickoff Utrechtse editie N8vlinders in Winkel van Sinkel
Amsterdam Dance Event in de Melkweg: meer dan alleen clubnachten
24 september 2014
Line-up Dedicated - industrial City released
Time Warp NL maakt line-up bekend
The Official Grand Closing' van Beachclub Vroeger is aanstaand weekend
23 september 2014
Oud pakhuis moet nieuwe Rotterdamse poptempel worden
Disney klaagt Nederlandse producer San Holo aan om artiestennaam
ADE programma MC Theater onzeker door aangevraagd faillissement
Laatste 100 kaarten en heerlijk warm indoor: 't Gooi meets Ibiza
22 september 2014
Benny Rodrigues en De Sluwe Vos voor het eerst b2b tijdens Apenkooi
21 september 2014
Toffler presents Kadir Pelit
20 september 2014
ID&T en ADE onthullen volledige ADE Green programma
Gratis kopen en verkopen van tweedehands e-tickets via Eticketbeurs.nl
19 september 2014
De muzikale alleskunner French Fries komt naar de tunnel
18 september 2014
Café d'Anvers pakt groots uit met 25-jarig bestaan
Project N50
17 september 2014
Win een sprong bij Indoor Skydive Roosendaal
16 september 2014
Finalisten Vinylized 2014 bekend
We All Love 80's 90's 00's in de Winkel van Sinkel
15 september 2014
HEMQADE · A Q-dance Reunion
13 september 2014
Hardstyle Top 100 beschikbaar op YouTube
Clubnacht Contra is terug op een bijzondere locatie in Rotterdam
Takens pakt flink uit in oktober
12 september 2014
R&b All Stars met Bolle Bof live
11 september 2014
Matrixx Closing · Trancefamily op 22 november
Schwung meets [In]cognito
10 september 2014
Grote technonamen komend weekend in Almere
Meubel Stukken en Fuse Communication present intieme primeurs bij O.W.A.P.
We all love '80's '90's 00's in Panama Amsterdam
9 september 2014
Mini-festival Glowlands in Paradiso
8 september 2014
The Underworld Halloween kostuum feest
6 september 2014
Noisekick's Terrordrang
5 september 2014
Time-table en laatste info Freestyle Maniacs showcase Bloemendaal aan Zee
4 september 2014
Herfstdrift maakt programma bekend
Time Warp's 20th Anniversary Tour bereikt climax in Nederland
JAM & Above All Records presenteren Trance Academy
1 september 2014
Grotesque Indoor Festival 2014