Partyflock
 
Nieuws · december 2014
­ Nederland
24 Hour Party People zal traditiegetrouw op 1 januari 2015 om 09:00 uur 's ochtends haar deuren openen om, zoals de naam al doet vermoeden, de klok rond te feesten.
Na de bekendmaking van de nieuwe editie van Mindcontroller ging het hart van de echte early en millennium-hardcoreliefhebber direct sneller kloppen! Met de historische 'schoen' als campagnebeeld leek het ons een goed idee eens op bezoek te gaan bij de enige echte 'Airmax' kenner van Nederland, Drokz.
De eerste vier edities van Spiksplinter nieuwjaar waren steevast uitverkocht en ook aankomende editie zal een uitverkocht spektakel gaan worden. Met een volledige make-over van de Koekbouw heeft Spiksplinter nieuwjaar dit jaar veel meer te bieden. In de nieuwe opzet is alles op de begane grond, en er wordt een splinternieuw gedeelte van CHV de Noordkade gebruikt. Er is een ruime overdekte entree waardoor iedereen comfortabeler en sneller binnen zal zijn. Zorg dus dat je deze editie niet mist en dat je één van die laatste tickets te pakken krijgt.
Voor een nacht verandert Rotterdam in Rome en wordt Sportpaleis Ahoy omgetoverd tot het Colosseum. DJ's worden gladiatoren, die het tegen elkaar opnemen in de arena. Voor het derde jaar op rij halen de hedendaagse Hardstyle helden hun strijdbijl onder het stof vandaan voor Knock Out! – The Ultimate Battle Night.
Het Zweedse hardstyle duo Wasted Penguinz is weer terug op BTB. Daarnaast maakt een ander duo hun langverwachte opwachting op BTB: Bass Modulators. In deze release natuurlijk ook weer een sterke hardcore-naam, namelijk Neophyte, en weer een paar lekkere classic en freestyle namen, zoals Zany, Ruthless en niemand minder dan 'The Queen of Hardstyle' Lady Dana.
Don't Let Daddy Know heeft het genoegen om EDM superster Martin Garrix te verwelkomen. De Nederlandse DJ is de hoofdact op de komende editie van DLDK in Nederland. Naast Garrix treden Ummet Ozcan, Deniz Koyu, Dirty South, NEW_­ID, Quintino en Sem Vox op. Het zeer populaire dance-event vindt voor de tweede keer plaats in de Ziggo Dome op zaterdag 21 februari 2015.
Vlak voor de Kerst kreeg RADION een heel mooi cadeau. Zojuist is door het Stadsdeel de exploitatievergunning afgegeven. Dit betekent dat RADION met ingang van januari volledig mag exploiteren als horeca, zeven dagen per week.
Gabber Temple is een concept dat zich richt op de genres binnen de hardcore/gabber welke volgens de organisatoren Bart Hard en Vague Entity te weinig aan bod komen. De eerste editie vond plaats op 27 september 2014 in de Hall of Fame, Tilburg. De tweede editie vindt op 27 december plaats op dezelfde locatie en De derde Gabber Temple zal 31 januari gehouden worden als onderdeel van Raw Music Invites The Sickest Squad in de Graanbeurs in Breda.
Ineens was Tilburg een Oud en Nieuw feest rijker en wat voor één! In de gigantische sporttempel het T Kwadraat stond ineens 'We Love 2015' in de agenda. Omdat het bijna zover is, werd Milou Lankester van Anyday Events aan de tand gevoeld over dit nieuwe fenomeen!
Met alweer vier edities achter zijn naam maakt de man waar het deze nacht allemaal om draait zich weer klaar voor zijn unieke zes uur durende marathon set. Traditiegetrouw programmeert BKJN Events hier een aantal zalen omheen wat resulteert in een van de dikste line-up's van het jaar! ze hopen dan ook dat iedereen weer klaar is voor het hardste indoor event dat er bestaat, want 24 januari staat North Sea Venue volledig op zijn kop als Partyraiser het startsein geeft van het nieuwe hardcore jaar!
Levensgevaarlijke XTC aangetroffen
vrijdag 19 december 2014
De afgelopen week is er bij het Drugs Informatie en Monitoring Systeem (DIMS) een als XTC verkochte tablet ingeleverd, waarin een zéér hoge dosering PMMA is aangetroffen die levensgevaarlijk is. Het gaat om een roze "schildvormige" tablet met aan beide zijden een superman-logo. In het verleden is door het DIMS al vaker voor deze stof gewaarschuwd.
De verkoop van de Reguliere Kaarten van het gezelligste feest van het jaar is gestart! Gisteren zijn, om precies 17:00 uur, de kaarten in de verkoop gegaan voor een prijs van € 29,50 (ex. fee) per stuk. De kaarten van GO! Après Ski worden verkocht via de eigen website van het evenement.
Haal de 'Aussies', Cavello's, zonnebrilletjes en bovenal de Airmaxen maar uit de kast. 28 Februari 2015 zet het langstlopende early-oldschool-millennium hardcore event traditiegetrouw de North Sea Venue in Zaadam weer op zijn kop!
TIKTAK NYE in de Heineken Music Hall in Amsterdam is uitverkocht op enkele VIP tickets en VIP tables na. Voor de editie in Zoetermeer zijn nog kaarten beschikbaar. Met het vroegtijdig uitverkopen van de Heineken Music Hall, is de rush op kaarten voor de SilverDome nog groter geworden. Haal dus snel je tickets!
Op tweede kerstdag, vrijdag 26 december, haalt Draaimolen Dj Tennis naar Tilburg. Dj Tennis, baas van het technolabel Life and Death, zal op deze speciale kersteditie van Draaimolen een zes uur lange set draaien.
Het gevoel van vroeger dat iedereen respect heeft voor elkaar. B.I.T.C.H staat als een huis en omdat het slechts tweemaal per jaar is, kijken de mensen er ook echt naar uit. Dus: Ook deze editie gaan de kaarten zoals weer keihard. Niet getreurd de organisatie gaat de locatie niet zo volproppen dat je niet meer kan lopen. Kwaliteit voor kwantiteit is het streven. Er zijn nog 450 kaarten van B.I.T.C.H online te koop en voor je het weet moet je naar de voorverkoopwinkels om je kaartje te halen.
De donkere dagen komen er weer aan, dus is het weer tijd voor een feestje!. Op kerstavond 24 december is Starf*ckerz terug bij Absoluut en vier jee het kerstfeest met een avond vol freestyle en entertainment. Voor deze editie hebben we weer een vette line-up neergezet van house tot de hardere stijlen. Ook deze editie kan je weer all-inclusive drinken voor maar €20!
De organisatie van de Nachtburgemeester Hengelo is tamelijk trots op de kandidaten voor Nachtburgemeester Hengelo. De campagnes zijn inmiddels in volle gang en hopelijk raken die kiezers net als de organisatie onder de indruk van hun enthousiasme en de kwaliteit die ze te bieden hebben. Op koopzondag 21 december 2014 (om 15.00 uur) vindt de verkiezing plaats in Brasserie So Nice, Rabotheater Hengelo. Om een stem uit te brengen moet je daar aanwezig zijn.
Partysite Guestzone bestaat in januari 2015 vijf jaar en laat dit niet ongemerkt voorbij gaan. Op zaterdag 3 januari organiseren zij namelijk een groot feest in Club Eindelijk Weer Almere. Guestzone is in enkele jaren uitgegroeid tot één van de grootse danceplatformen van Nederland en bedankt haar members met dit jubileumfeest.
Ook dit jaar zullen jullie er in het weekend voor Kerst weer aan moeten geloven; Decisions brengt je dan alweer de negende editie van dit intussen vermaarde feest! En evenals voorgaande jaren vindt deze plaats in de luxurious danceclub Eindelijk Weer te Almere.
Het festival Dance Nature zal vanaf 2015 plaatsvinden op Strandbad De De IJzeren Man in Eindhoven. Het afgelopen seizoen vond dit evenement plaats op Landgoed Velder in Liempde. Daar werd het festival bezocht door 3.500 bezoekers. De keuze voor De De IJzeren Man is vooral gebaseerd op de ligging en de aanwezigheid van het Strandbad. Dat zorgt voor een buitengewoon goede bereikbaarheid en een geweldige sfeer.
Het nieuwe jaar staat voor de deur. Dat betekent dat het de hoogste tijd is om de agenda van de eerst helft (en iets verder) van 2015 bekend te maken. Dus pak je pen en noteer de data, zodat jij ook volgend jaar niets hoeft te missen!
Dik! Gruwelijk! Beestachtig! Deze Bloody Maniacs gaan weer de boeken als bruut met muzikaal geweld! Bloody Maniacs: het meest geweldige, hardste, gratis concept strijkt in het nieuwe jaar wederom neer in club Eindelijk Weer te Almere.
Op zaterdag 23 mei 2015 zal Pacha Festival traditiegtrouw in stijl het festivalseizoen inluiden. De prachtig gelegen locatie met de Amsterdamse skyline als decor, zal voor de laatste keer als klein Balearisch paradijs dienen. Wegens bouwplannen, zal Pacha Festival in 2016 uit moeten wijken naar een andere locatie. Het Java Eiland in Amsterdam is op 23 mei gereserveerd voor Pacha. Markeer deze datum in je agenda voor de vierde editie van Pacha Festival!
Nu de winter officieel op de stoep staat, trekt de Nachtbrigade weer ten strijde. Niet gehinderd door sneeuw, ijzel of kou zetten de Nachtbrigade wederom koers richting een winters festival in Amersfoort, dat je stoutste dromen overtreft. In een omgeving van oude industriële fabrieken, een machtig decor en non-stop beleving in ieder hoekje en gaatje, vindt op 28 februari van 13.00 uur tot 01.00 uur de derde editie van de Nachtbrigade Winterparade plaats.
De vorst nog in de grond, een brandende kachel in de woonkamer, de muts tot diep over de oren en met misschien nog wel een wintersport in het vooruitzicht. De kou heeft zo zijn charmes, maar we kijken alweer uit naar de lente. b2s gaat er voor zorgen dat je winter leuker en warmer wordt. Want net voordat de winter plaatsmaakt voor de lente, staat er een nieuwe editie van Pussy lounge op de agenda. En of dat nog niet genoeg is, reist het Freestyle circus door naar een nieuwe locatie. Het terrein van Aquabest nabij Eindhoven wordt 14 maart 2015 omgetoverd tot een heus Pussy lounge wintercircus!
Begin 2015 verwelkomt Amsterdam een unieke uitgaanservaring. Vijf creatievelingen hebben midden in het centrum een intieme ruimte omgetoverd tot een levendige hangout voor lokaal en internationaal publiek.
Magistrat knalt lekker door
woensdag 10 december 2014
December is de partymaand van het jaar. Niet alleen met de feestdagen maar elke week heeft Magistrat een sterke line-up die er niet om liegt. Komend weekend hebben we twee internationale grootheden die het laatste jaar zijn doorgebroken.
Soundcloud $1,2 miljard waard?
woensdag 10 december 2014
Soundcloud voert naar verluidt gesprekken met investeerders in de hoop 150 miljoen dollar op te halen, met een waardering van ruim 1,2 miljard dollar (ongeveer 970 miljoen euro). Dat meldt de Wall Street Journal dinsdag op basis van twee ingewijden. De investeringsronde zou bedoeld zijn om Soundcloud te helpen bij het vastleggen van licentieovereenkomsten met grote platenmaatschappijen.
Bij de echte Hardcore liefhebbers staat Project Hardcore 2014 natuurlijk al lang in de agenda, en aanstaande zaterdag is het eindelijk zo ver! Je kunt dan namelijk de hele avond & nacht genieten van het allerbeste dat Hardcore je op dit moment te bieden heeft, verdeeld over twee area's. Voordat je naar Eindhoven afreist, zijn er nog wel een aantal praktische zaken die je als bezoeker vooraf dient te weten. Je vindt ze, inclusief de time table, in dit bericht. Ben jij er zaterdag bij om samen met b2s Hardcore te knallen?
Met de komst van Secret Cinema naar de tweede editie van Circle belooft de 13e december een legendarische avond te worden. De rasartiest wordt met recht door velen genoemd als één van de pioniers van de Nederlandse techno scene. Al meer dan 20 jaar staat Secret Cinema, Jeroen Verheij in het dagelijks leven, aan de top van de (inter)nationale techno scene als producer én als live act. De Hollander heeft meerdere onmiskenbare techno-klassiekers op zijn naam staan.
Ze hebben zoals je gewend bent van Classified weer een spetterende line-up kunnen vastleggen waarmee jouw 2015 in ieder geval weer met een knal van start gaat! Niemand minder dan de artiesten Gregor Salto, D-Rashid, Michael Mendoza, Artistic Raw, Irwan, BIGGI, Brian Chundro & Santos, Waylon Pereira en Nafthaly Ramona verzorgen de lekkerste urban, eclectic en house muziek op deze speciale avond.
Oud & Nieuw zal dit jaar in stijl gevierd worden! Op woensdag 31 december 2014 zal Club Stairway Utrecht haar deuren wagenwijd openslaan en jou toegang bieden tot The Empire. The Empire is een party concept met alles erop en eraan. Een exclusief concept waar urban lifestyle, Art&Design, music en entertainment samenkomen.
2015 zal knallend van start gaan! Op 3 januari zal DJ Thera zijn Training Sessions album tour voorzetten in Luxor Live te Arnhem. Theracords en MBFH hebben de handen in een geslagen om deze onvergetelijke avond op te zetten. Het zal een feest vol diversiteit en snoeiharde kicks worden.
Op zaterdag 17 januari 2015 organiseert Pulse Events de eerste editie van het hardstyle event TimeLapse in het City Theater in Schijndel. Een perfecte locatie om 15 jaar nadat de eerste hardstyle platen op de draaitafels lagen, terug in de tijd te gaan! Vanaf 21.00 uur tikt de klok door de hele hardstyle revolutie van early hardstyle naar mainstream tot extra rauwe hardstyle.
Na het grote succes van afgelopen jaar keer Fête des Têtes terug! Dit feest is dé uitgelezen gelegenheid voor Haarlemse 25plussers om oudejaarsavond buiten de deur te vieren. Het wordt op 31 december in het café van de De Toneelschuur één groot toneelspel waar iedereen straalt en in de spotlights staat. Laat jezelf van een andere kant zien op dit smaakvolle feest!
Op 23 december zal het Haarlemse Storing omgetoverd worden tot een ware hardcore-tempel. Samen met de top van de hardcore-scene, de dj's uit de regio en het hardcore-publiek uit de rest van het land gaat Harlem Demolition Crew een nacht neerzetten om nooit te vergeten. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen en dit namens de hele hardcore scene te overhandigen aan het Glazen huis.
Line-up HARDFEST 2015 bekend
vrijdag 5 december 2014
Soms zijn er van die momenten dat er geen ruimte is voor twijfel en dat je gewoon door moet pakken! Dit is één van die momenten, op Koningsdag 2015 is Enschede de hoofdstad van hardstyle Nederland en verzamelt de top van Nederlandse hardstyle scene zich op Hardfest! Jij hoort daarbij te zijn om de onderstaande reden. Met grote trots presenteren ze de line-up van HARDFEST - Kingsday Chaos 2015!
Quest4Trance · Winter edition
vrijdag 5 december 2014
Het is bijna zo ver! Quest4Trance the winter edition in de Amsterdam Studio's. Inmiddels is de line-up compleet. Kosten noch moeite zijn gespaard om de top van de dance-scene naar Nederland te halen. Met grote namen als Solarstone, Sean Tyas en Jordan Suckley belooft het een fantastische editie te worden. Na lange tijd van afwezigheid in Nederland kun je ook gaan genieten van oa Roger Shah en helemaal vanuit de USA M.I.K.E. Push Push! Kortom een editie die je niet mag missen.
Twintig jaren vol toewijding liggen achter ons. Wat begon als een initiatief om hardcore te behouden, is uitgegroeid tot 's werelds grootste begrip. In 2015 viert Masters of Hardcore haar 20 jarig bestaan in de Brabanthallen. Daarbij is er één ding zeker: dit wordt de allergrootste en dikste editie van Masters of Hardcore ooit.
Wie kent Xtra Large niet, waar Armin van Buuren begon met zijn Armada Night en daarnaast regelmatig gast dj was, waar vele superstar dj's die nu en in de voorgaande jaren bij XL hebben gestaan. Geweldige avonden vond en vind je bij Xtra Large. Van Armada Nights tot Black Hole events en Magic Muzik avonden, alle grote labels kwamen naar XL dat je nu kent als Xtra Large. Er zijn voor de editie op 27 december twee grote namen toegevoegd aan de lineup: Andy Moor Verenigd Koninkrijk & Marco V.
Het moet makkelijker worden om festivals te organiseren in Amsterdam, vinden VVD en D66. Daartoe willen de partijen een einde maken aan de verschillen tussen stadsdelen bij de vergunningverlening. Organisatoren die al jaren hun best doen om in samenspraak met de buurt een festival te organiseren verdienen dat. Ook moeten organisatoren die het er al een paar jaar goed vanaf brengen, makkelijker een meerjarige vergunning kunnen krijgen.
De nacht van zaterdag 20 december wordt een speciale nacht want dan zal Kings of Core een meer dan waardig afscheid nemen van de geliefde thuisbasis Huize Maas. Naast een dikke line-up met o.a. Ophidian, Noize Suppressor, Miss K8 en Dyprax, gaat er ook veel aandacht uit naar de show. Dit wordt een ongekend feest voor Huize Maas begrippen.
WiSH Outdoor, het succesvolle dancefestival uit Brabant, gaat de internationale markt op. Naast de 9e editie van het festival in Nederland (3 t/m 5 juli), vindt er op 29 en 30 mei 2015 een tweede WiSH Outdoor plaats in Monterrey, Mexico. Het festival zal plaatsvinden in een van de bekendste parken van Mexico: het betoverende Parque Fundidora. Dat maakte de organisatie gisteren bekend.
DGTL Festival is terug op de NDSM-Werf. Tijdens het paasweekend vertegenwoordigen meer dan 80 artiesten van over de hele wereld de beste innovatieve elektronische muziek van dit moment. Van populaire acts als Jamie Jones, Maceo Plex, Dixon en Ten Walls tot underground-grootmeesters zoals Michael Mayer, Move D en John Talabot. Tel daar een uitgebreid kunstprogramma en het milieuprogramma 'DGTL Revolution' bij op en je hebt de perfecte opening van het festivalseizoen.
Met NYE ben je natuurlijk met bij TIKTAK aan het partyen, dus laten we bij de laatste Girls Love DJs #invites van 2014 op zaterdag 6 december knallen als oud en nieuw!
's Ochtends vroeg wanneer de vogeltjes beginnen te fluiten en de deuren van Club Fifties open gaan, zullen de eerste mainstream beats door de speakers knallen. Vervolgens zullen deze beats worden opgevolgd door de snelle bpms van de uptempo hardcore. Want op zondag 14 december organiseert Warriors of the Core een nieuwe editie van Slapen Is Voor Mietjes.
Hardcore, Hardcore classics, Hardcore4ladies en Darkcore & harder: alles wat Hardcore te bieden heeft keert op zaterdag 28 februari 2015 tijdens Hardcore4life terug in de Maassilo te Rotterdam. Voor de tweede keer op rij zijn er vier verschillende area's aanwezig, allen met een eigen thema. Hardcore4life is vaste prik voor de echte Hardcore liefhebbers. Omcirkel 28 februari in je agenda, want deze editie mag je niet missen! Hardcore4life gaat altijd uitverkocht, wees er dus snel bij.
30 december 2014
19 Uur lang feest bij 24 Hour Party People
29 december 2014
Drokz over de Airmax in Mindcontroller 2015 trailer
Laatste tickets SpikSplinter Nieuwjaar nu in de verkoop
Knock Out!: The Ultimate Battle Night in Ahoy, het Colosseum van Rotterdam
Release derde deel line-up Beat the Bridge 2015
26 december 2014
Don't Let Daddy Know onthult line up voor show Amsterdam
RADION heeft haar exploitatievergunning
25 december 2014
Gabber Temple op 27 december en 31 januari
24 december 2014
Interview met de organisatie van 'We Love 2015' in het T Kwadraat te Tilburg
22 december 2014
BKJN vs Partyraiser V.I.P. line-up release
19 december 2014
Levensgevaarlijke XTC aangetroffen
Verkoop GO! Après Ski kaarten gestart
18 december 2014
Ticketverkoop Mindcontroller 2015 gestart
TIKTAK NYE Amsterdam uitverkocht · Voor Silverdome nog kaarten beschikbaar
Draaimolen presents Dj Tennis all night long
17 december 2014
Online kaarten B.I.T.C.H gaan heel hard · Laatste VIP kaarten alleen nog bij fetish winkels
Starf*ckerz met Christmas edition in Absoluut Sint Michielsgestel
Hengelo op zoek naar nieuwe nachtburgemeester
16 december 2014
Guestzone kondigt line-up aan voor vijfjarig jubileumfeest
De X-Mas Sparkling Edition al negen jaar op rij het leukste pre-kerstfeestje
15 december 2014
Festival Dance Nature verhuist naar Eindhoven
Pak je pen en agenda, want b2s maakt de evenementen tot en met de zomer van 2015 bekend
14 december 2014
Bloody Maniacs and Bloody Carnaval · F*cking confetti
12 december 2014
Pacha Festival 2015 start ticketverkoop
11 december 2014
Datum en programma Nachtbrigade Winterparade bekend
Geniet van het echte wintergevoel op het Pussy lounge wintercircus
10 december 2014
Nova nieuwe uitgaanservaring in Amsterdam
Magistrat knalt lekker door
Soundcloud $1,2 miljard waard?
9 december 2014
Project Hardcore 2014 · latest info
Circle terug in AIR Amsterdam met Secret Cinema, Juan Sanchez en meer!
Vier NYE in Taets Art and Event Park met Classified
8 december 2014
Welcome to The Empire · New Years Eve 2014 in Club Stairway
De Training Sessions album tour stoomt door naar Arnhem
6 december 2014
TimeLapse · Early to raw in Citytheater Schijndel
Fête des Têtes: oudejaarsfeest voor Haarlemse 25plussers
HDC Events organiseert benefietfeest voor Serious Request
5 december 2014
Line-up HARDFEST 2015 bekend
Quest4Trance · Winter edition
Levenslang gratis naar alle Masters of Hardcore events in NL?
Twee nieuwe DJ's toegevoegd aan line-up Xtra Large
4 december 2014
VVD en D66 willen makkelijker vergunningen verlenen voor festivals
Kings of Core zegt met 'final ode' Huize Maas 20 december vaarwel
WiSH Outdoor introduceert tweede festival in Mexico
3 december 2014
Jamie Jones, Maceo Plex en Dixon op DGTL Festival 2015
De allerlaatste Girls love DJs invites van het jaar
2 december 2014
Warriors of the Core presents Slapen is voor Mietjes
1 december 2014
Hardcore4life neemt de Maassilo over op 28 februari 2015