Partyflock
 
Nieuws · oktober 2014
­ Nederland
Zaterdag 1 november om 11:11 uur precies, start de voorverkoop van Solar Weekend 2015. Hét creatieve crossoverfestival vindt komend jaar plaats op 30, 31 juli, 1 en 2 augustus 2015. Tevens kunnen creatieven zich weer aanmelden om mee te bouwen aan Solar Weekend 2015. Aan de hand van het thema "Cinema" kunnen tot 1 februari concepten worden opgestuurd naar organisator Extrema Network. Het festival is al vijf jaar op rij uitverkocht.
Vernieuwend, uitdagend en grenzeloos. Click dendert in volle vaart vrolijk door. Na een sublieme ADE 2014 editie is er geen gelegenheid om tot adem te komen. Op zaterdag 29 november wordt namelijk in thuisbasis WesterUnie het clubseizoen officieel geopend met de Melodia Marathon. Een 17 uur lang strekkend festijn met de kampioenen van Click Records. Donatello, Einmusik, Jonas Saalbach en My Favorite Robot vormen daarvan slechts het topje van Melodia's wonder-iisberg.
Club Monte Carlo volgt Matrixx op
vrijdag 31 oktober 2014
Het pand van Matrixx krijgt een nieuw leven als club-discotheek. Monte Carlo Entertainment heeft het gebouw aan de Wijchenseweg in Nijmegen gehuurd voor de komende vijf jaar. De discotheek van ruim 2.000 vierkante meter wordt vanaf 5 januari 2015 verbouwd. Een paar maanden later gaan de deuren al open onder de naam Club Monte Carlo. De nieuwe uitbater gaat zich vooral richten op liefhebbers van r&b, club en housemuziek.
Al veertien jaar zijn Jono Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamaki de smaakvolle pioniers van de Britse trance scene. Op vrijdag 30 januari staan de drie producers in Paradiso, Grote Zaal. De kaartverkoop begint vrijdag 31 oktober.
Pure Trance's has again been a rolling boulder of momentum over the last 12 months, with evermore DJs heeding the call of the PURE! The press have been kind... MIXMAG magazine called the first compilation 'highly impressive' and its second 'a huge step up again'. Last month, in a key feature, DJ Mag UK cited Pure Trance as a major catalyser in 'trance staging a major comeback'.
De MPC-tijdmachine reist weer door de meest heerlijke hiphop & r&b van nu en de afgelopen vijfentwintig jaar. Op zaterdag 15 november wordt het Rotterdam Beats festival afgesloten met het driejarig jubileum van The Scenario. 'Three is the magic number', dus het wordt ook dík gevierd met internationale acts waaronder een Grammy Award winnaar. De eerste editie in jazzpodium BIRD vond drie jaar geleden plaats. Sindsdien is het evenement van Boogie Friday uitgegroeid tot dé hiphop & r&b party van Rotterdam.
Early hardstyle cq hardstyle classics liefhebbers komen zaterdag 1 november tijdens Hardclassics Halloween weer allemaal samen om optimaal te genieten van die dikke hardstyle klassiekers van wel eer . De Amsterdamstudio's bekend vanwege het geluid dat er snoeihard en zuiver klinkt zal een totale metamorfose ondergaan geheel geweid aan het thema Halloween inclusief een creatieve schmink en fotocorner waar je je kan laten transformeren tot grootste griezel of held van de avond en deze voor eeuwig kunt laten vast leggen op foto.
Op zaterdag 28 februari 2015 vormen het Antwerpse Sportpaleis en de Lotto Arena het decor voor de tiende editie van Reverze. Na de uitverkochte editie van vorig jaar met een set-up bestaande uit meer dan 1500m2 LED, ongeveer 2000 video frames, 30 lasers, bijna 300 speaker sets en 2,8km truss om alles netjes op zijn plaats te houden, zal Bass Events de gelegenheid niet verloren laten gaan om met de 10e verjaardag van Reverze opnieuw stevig uit te pakken. Bezoekers kunnen zich nu reeds inschrijven voor de pre-registratie voor de voorverkoop en krijgen op deze manier de kans om 24 uur voordat de ticketverkoop start, zich al te verzekeren van een ticket.
Na China, Suriname, Duitsland, Turkije, Portugal, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Bulgarije & België is het tijd om weer eens een eigen feestje te bouwen in de AIR op 8 november. En...Rob Black is jarig!
Het Haagse District25 keert na een uitverkochte 'Crave Fest' terug op zaterdag 15 november met een hoogstaande editie. Het affiche is de mooiste uit de historie tot nu toe, van de organisatie die slechts 8 maanden geleden werd opgericht. Zo zijn Cari Lekebusch, James Ruskin en Pär Grindvik de headliners. De line-up wordt aangevuld met een sterke delegatie aan opkomende nationale acts.
SaturdayClub is een stijl- en sfeervol event. Het concept richt zich op de modebewuste 25-plusser en is niet meer weg te denken uit de Rotterdamse uitgaanscene. Na 2,5 jaar stempel gezet te hebben met de leukste feesten in Rotterdam zet SaturdayClub nu voet aan wal in Den Haag.
Marcel Mingers, eigenaar van Extrema Network richtte 10 jaar geleden het maandelijkse populaire feestje Gelikt in de Mezzo op. Gelikt komt terug met een bizar concept. Een extravagant luxe diner met aansluitend een sensationeel feest voor volwassen publiek om de sleur van de zondag te doorbreken. Op zondag 2 november vindt de eerste editie plaats in de recent geopende Club Xi op Stratumseind in Eindhoven.
Ze hebben het ene Franse talent nog maar net in de tunnel gehad of de andere maakt alweer zijn opwachting! Na French Fries komt zaterdag 1 november Bambounou op bezoek, bekend van zijn releases op onder andere 50 Weapons en Clekclekboom.
Pleinvrees gaat 2014 uit met een grote boem! Na de adembenemende eindshow op Pleinvrees Heroes, kan je wederom het nodige vuurwerk van Pleinvrees verwachten. Maar wees niet bang. Geen nep-vuurwerkshow dit keer, geen grimmig oud & nieuw feest, maar wel twee onvervalste Pleinvrees edities die tot in de vroege uurtjes (7.00 uur!) doorgaan. En dat in zowel Amsterdam (12 december) als Rotterdam (13 december).
Waar Rudi a.k.a. Dr. Rude zich mentaal voorbereid door keihard te chillen in de USA, is Bass-D dag en nacht in zijn studio waar hij werkt aan nieuwe producties en al druk bezig is met zijn keiharde tracklist. Beide heren maken zich namelijk op voor 'The Battle of the Glory!' die op 15 november 2014 gaat plaatsvinden in de Hedon Zwolle! Ben jij een echte #hardcore en/of #freestyle liefhebber? Dan mag jij deze 4-uur durende battle écht niet missen!
Staatssecretaris Martin van Rijn (VWS), Duncan Stutterheim (CEO van SFX Europe), DJ Oliver Heldens, Berend Schans (VNPF) en Hans Ligtermoet (VVEM) hebben samen de campagne 'I love my ears' gestart. De campagne is bedoeld om uitgaanspubliek te waarschuwen voor de risico's op gehoorschade door harde muziek. En uit te leggen wat mensen kunnen doen om hun oren goed te beschermen zodat ze een leven lang kunnen genieten van hun favoriete muziek. De start vond plaats tijdens het Amsterdam Dance Event.
Programma We are Electric compleet
maandag 20 oktober 2014
We Are Electric #2 belooft met de toevoeging van negen internationaal gelauwerde grootheden en getalenteerde nieuwkomers uit de dance, techno, electro, drum 'n' bass, dubstep en aanverwante stijlen opnieuw het meest electrifying feest van het jaar te worden: Rustie dj set Verenigd Koninkrijk, Zombie Nation (live) Duitsland, Doctor P. feat. Krafty MC Verenigd Koninkrijk, Mike Mago Nederland, Kypski (live) Nederland, Falco Benz Nederland, Destructo Verenigde Staten, Piro Nederland en Joop Junior Nederland. Het internationale crossover dancefestival We Are Electric #2 wordt op zaterdag 15 november van 20.00 uur tot 7.00 uur gehouden in het Klokgebouw in Eindhoven. Toegang vanaf 18 jaar of ouder.
Afgelopen week meldden we al dat de DJMAG Top 100 was uitgelekt en gisteren in een bomvolle ArenA was het aftellen om te checken of de gelekte lijst correct was. De nummer 1 positie was in ieder geval geen verrassing meer. Hardwell ging er met de eer vandoor. Hij mag zich weer een jaartje nummer 1 van de wereld noemen.
Na een zomerstop komt Candyshop NL keihard terug! In samenwerking met Ex Porn Star brengen ze je het meest exclusieve feest ever! Beide concepten worden als één geheel gigantisch neergezet en de avond staat tevens in het teken van het éénjarig bestaan van Candyshop.
Op zaterdag 1 november vindt er weer een nieuwe editie plaats van Sonic Boom in het Haarlemse Patronaat. De Sonic Boom avonden staan nog steeds garant voor een avond vol dikke dubstep en opzwepende grime. Hierbij probeert Sonic Boom altijd een gebalanceerde mix te brengen tussen oude en nieuwe platen.
Na een uitverkochte editie vorig jaar, keert Vato Gonzalez vanavond terug naar het Amsterdam Dance Event met zijn eigen Dirty House label night in Club ABE. Alle voorverkoopkaarten zijn reeds verkocht, maar dat betekent niet dat je het evenement niet meer kunt meemaken.
In het weekend van Amsterdam Dance Event, van 16 t/m 19 oktober 2014, zendt Q-dance voor de 2e keer de Harder Styles Top1000 uit op Q-dance Radio. Net als vorig jaar komen de 1000 beste harde tracks aller tijden voorbij in een 4 dagen durende non-stop radio show, gepresenteerd door Q-dance Radio residents Kutski en Audiofreq.
Na grote vraag is het eindelijk zover! Soixante Neuf komt naar Tilburg en wel op zaterdag 1 november in club Epic. Tilburg maak je dus klaar voor de eerste editie van Soixante Neuf in Tilburg op zaterdag 1 november!
NYE Alkmaar
woensdag 15 oktober 2014
Alkmaar, are you ready for 2015? Er is geen ontkomen aan: jouw nieuwe jaar gaat ongeremd knallend van start tijdens NYE Alkmaar. Bereid je voor op keihard muzikaal vuurwerk tot in de aller vroegste uurtjes en vier Oud & Nieuw met een dikke show vol grootse namen: The Partysquad, FeestDJRuud, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Flexican & Sef, Dirtcaps en Girls Love DJs.
Op zaterdag 20 december organiseert High Energy Events de tweede editie van MegaWatt Festival in de IJsselhallen Zwolle. Voor deze tweede editie gaat de organisatie letterlijk het roer omgooien. Zo krijgt het Indoor Festival een compleet nieuwe indeling, gaat Housteria als main-area fungeren en wordt het groter opgezet als vorig jaar. Zorg dus dat jij deze editie niet mist en scoor je tickets vandaag nog op www.megawattfestival.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A28359!
Dance organisator UDC start een nieuw bedrijf met jong talent. Het bedrijf met de naam 'Insight' zal zich vestigen in Amsterdam. Voor 2015 staan er 15 evenementen op de planning en verwacht het 200.000 bezoekers.
Top van DJ Mag Top 100 DJs gelekt?
dinsdag 14 oktober 2014
De top 65 van de 100 populairste namen, volgens DJ MAG en het stemvee, is uitgelekt. Hardwell gaat er voor het tweede achtereenvolgende jaar met de eer vandoor. Kennelijk.....Of het waar is moeten we natuurlijk maar afwachten. Het is in ieder geval niet de eerste keer dat voor de officiële bekendmaking al namen op straat liggen. Ook in 2010 was dit het geval.
Ben jij er klaar voor om lekker te gaan feesten tijdens het Amsterdam Dance Event? Of staat er een ander spetterend concert, feest, festival of een optreden van je favoriete band op de planning? Met het unieke limited edition Alpine Dance Pakket ben je er helemaal klaar voor! Speciaal voor ADE Festival heeft Alpine een exclusief gehoorbescherming festivalpakket samengesteld. Het Alpine Alpine Dance Pakket bestaat uit zilvergrijze of zwarte PartyPlug oordoppen, een klein opbergtasje en een handig koordje. Het Alpine Dance Pakket is voor slechts € 12,95 tot en met 19 oktober verkrijgbaar.
Nog maar net bijgekomen van het afgelopen feest en je kunt alweer aftellen naar het volgende event: Alice in Horrorland. Het sprookje wat heel lang geleden begon met de kleine Alice die in slaap valt onder een boom. Dit sprookje wordt op 1 november vervolgd als Alice in Horrorland komt waar ze niet alleen de strijd aangaat met de hartenkoningin, want er zullen in horrorland nog veel meer griezels haar pad kruizen!
Eindelijk weer Volle Gaas
zaterdag 11 oktober 2014
Het is een tijd stil geweest rondom dit concept. Er waren vele omstandigheden waardoor ze noodgedwongen een pauze moesten inlassen. Enige tijd later hebben vele bezoekers aangegeven zij weer een feest wilden hebben op de voor hun welbekende locatie. Het heeft eventjes geduurd maar goed daar is ie eindelijk weer... de Volle Gaas 'back again' edition. Zegt het voort, neem iedereen mee!
Terwijl iedereen zich nog het megafeest vorig jaar herinnert maakt 7th Heaven Events zich op voor haar 9e verjaardag op zaterdag 25 oktober. Om dat samen met jullie te vieren nodigt de crew iedereen uit om (tot 23:30 uur) gratis naar 7th Heaven Events te komen. Zowel de dames als de heren zijn tot half twaalf gratis welkom. Is dat geen mooi cadeau voor alle bezoekers? Maar het kan nog mooier, want tijdens het feest gaat de klok een uur terug en wordt de nacht een uur langer! Dubbelop feest waar je geen nee tegen kan zeggen dus. Ben jij er ook weer bij?
Partyflock wordt veel gebruikt om kaartjes te verhandelen. Niks mis mee, zolang je niet meer dan 15% extra vraagt en hier niet in valse kaarten handelt. Dat laatste is soms lastig te controleren. Uiteraard heeft iedereen manieren om te bepalen of iemand te vertrouwen is. Dat laten we ook aan jullie, want niet iedereen heeft een eigen niveau van wantrouwen natuurlijk. Waar we jullie wel even met klem voor willen waarschuwen is het opsturen van kopietjes van identiteitsbewijzen
Na twee geslaagde edities vindt het driedaagse festival Where the Wild Things Are volgend jaar opnieuw plaats, in het weekend van 6 t/m 8 maart in Center Parcs De Eemhof, Zeewolde. Gisteren werden de eerste namen van het programma bekend gemaakt, evenals de nieuwe website. De reguliere voorverkoop is gestart.
Dit jaar stond op 30 mei Walhalla in Deventer voor het eerst in het teken van Hard Reminder. En dit was zeker een avond die door de bezoekers niet snel word vergeten. Het was weer een ouderwets gezellige avond. Met een hoge opkomst, gezelligheid, en knallende dj sets van de artiesten van die avond.
De nominaties voor de European Festival Awards 2014 zijn bekendgemaakt. Dit jaar zijn er 22 Nederlandse festivals en één Nederlandse band in de running voor een prijs. De European Festival Awards worden sinds 2010 uitgereikt. Er zijn prijzen in dertien categorieën, in negen daarvan wordt door het publiek (mede)bepaald wie er wint.
Zaterdag 11 oktober 2014 worden de grenzen van de hard dance weer opgezocht tijdens een nieuwe editie van ST8MENT presents Lost Boundaries in de Effenaar Eindhoven. Een uiterst diverse editie van 22:00 tot 04:00 uur met de melodieuze sounds van Code Black, volop nieuw materiaal van Hard Driver en een stevige rawstyle set van Endymion. Eén ding is zeker op zaterdag 11 oktober: Boundaries are meant to be broken!
538 is official mediapartner van het Amsterdam Dance Event en uitgebreid in de hoofdstad aanwezig met verschillende evenementen. 538 geeft luisteraars de kans om in Hotel 538 exclusieve optredens van Martin Garrix, Nicky Romero, Hardwell en Afrojack bij te wonen. Ook zendt 538 het Amsterdam Music Festival uit waar zaterdag 18 oktober de nummer 1 dj van de wereld bekend gemaakt wordt.
Zaterdag 25 oktober 2014 zal een speciale Halloween editie van Crazy Sexy Cool plaatsvinden in de Maassilo te Rotterdam. Durf jij het aan? De organisatie, TRW Events, zal alles uit de kast trekken om dit tot een doodenge herinnering in je geheugen achter te laten... are you scared yet?
Inmiddels is de indoor editie, van het succesvolle concept Atmoz classics, op tweede Kerstdag in de Effenaar een traditie. Voor het derde jaar achter elkaar organiseert Minority Events op 26 december Atmoz classics.
4DSOUND geeft woensdag 15 t/m zondag 19 oktober tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) een showcase in het Compagnietheater met diverse optredens en masterclasses. Het systeem is een van de interessantste innovaties op het gebied van ruimtelijk geluid en krijgt lovende kritieken. Gedurende het festival zijn er diverse live performances en masterclasses van onder andere Stimming, Max Cooper, Vladislav Delay en een delegatie van het Raster-Noton label.
Zaterdag 11 oktober zal een select gezelschap in de gezellige kleine zaal op een magische manier de favoriete houseclassics (her)beleven. De ouwe sound van de jaren 90 zal dankzij o.a. dj's Buzz Fuzz, Vox & Viruz en The Pacifier trots uit de speakers knallen.
Zaterdag 15 november vindt Indicator plaats in Martiniplaza en ook dit maal is er plek op de mainstage vrijgehouden voor talent. Zeven finalisten zullen zaterdag 4 oktober in Huize Maas strijden om deze plek. De winnaar betreedt het podium van het grootste hardstyle event van het Noorden waar o.a. Adaro, Radical Redemption, Frequencerz, Bass Modulators en Atmozfears plaats nemen achter de decks.
Over twee weken is het weer zover! De 19e editie van Amsterdam Dance Event. En Miss Melera gaat een acht uur set draaien op een hele unieke locatie; het net verbouwde filmmuseum in het Vondelpark genaamd VondelCS. Deze set is dan ook meteen de langste dj-set die op deze editie van ADE gespeeld zal worden.
Tijdens het Amsterdam Dance Event, dat is uitgegroeid tot 's werelds grootste club evenement biedt Panama dit jaar een divers programma met internationale top artiesten uit de techno, house en trance wereld. Verspreid over 5 dagen zullen 6 evenementen plaats vinden waarbij maar liefst 51 artiesten plaatsnemen achter de draaitafels. Tevens zal op een creatieve wijze gebruik worden gemaakt van 3D video mapping en spectaculaire visuals.
Een van de meest langst lopende concepten van Nederland (en met name in Rotterdam) keert op zaterdag 8 november terug in de Havenstad: Lunapark! Dit roemruchte event zal op deze datum haar debuut maken in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie!
ST8MENT presents Synth & Beat
donderdag 2 oktober 2014
Zie ginds komt een gloednieuwe editie van ST8MENT weer aan en niet zomaar één! ST8MENT Presents Synth & Beat pakt letterlijk en figuurlijk uit op 6 december 2014 met een snoeiharde line-up in de Effenaar Eindhoven. Het thema van deze nieuwe editie zegt eigenlijk al voldoende. ST8MENT gaat zich wanen in de Sinterklaas sferen, maar dan met een knipoog. Synth & Beat is naast het thema ook nog een vette act op de avond, waarin de bezoeker bepaalt welke dikke hardstyle tracks in de schoentjes komen.
Na hun Nachtfestival samen met VBX op ADE'13 is Cartel terug op 's werelds grootste muziek wereld! Wederom hebben de heren een ongewone locatie weten te strikken om een feestje te geven! De Stadsschouwburg/Stanislavski was het doelwit en de heren hebben deze zo ver gekregen haar deuren te open voor een flink house-feestje.
Nederland is al jarenlang toonaangevend op het gebied van dancemuziek. Reden voor PostNL om vijf Nederlandse dancehelden af te beelden op een postzegel. De wereldberoemde dj's Afrojack, Armin van Buuren, Dash Berlin, Hardwell en Tiësto staan vanaf vandaag in aansprekende en oplichtende kleuren op verschillende postzegels geportretteerd.
Tieum Solo · final info
woensdag 1 oktober 2014
Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk tijd voor Tieum zijn eerste solo feest in Nederland. Deze 'up-tempo' koning uit Frankrijk zal in club Rodenburg een speciale 7 uur durende set presenteren en wordt hier gelukkig in bijgestaan door vele bevriende collega's uit het vak. BKJN Events events presenteert dan ook met trots de draaitijden voor het hardste feest wat je aanstaande zaterdag kunt vinden in de Nederlandse party agenda.
31 oktober 2014
Voorverkoop Solar Weekend start morgen
Click organiseert zeventien uur durende marathon
Club Monte Carlo volgt Matrixx op
28 oktober 2014
Above & Beyond vrijdag 30 januari naar Paradiso
27 oktober 2014
Solarstone Pres. Pure Trance Vol. 3 - Mixed By Solarstone & Bryan Kearney
Rotterdam Beats festival afgesloten met driejarig jubileum The Scenario
24 oktober 2014
Timetable en anthem Hardclassics Halloween
Reverze 'Illumination' pre-registratie van start
Girls Love DJs #invites is back, en hoe!
23 oktober 2014
The Crave strikt Cari Lekebusch, James Ruskin en Pär Grindvik
SaturdayClub breidt uit naar the Harbour Club
Extravagant feest Gelikt na tien jaar terug in Eindhoven
22 oktober 2014
Franse underground invloeden in Toffler met Bambounou
21 oktober 2014
Pleinvrees sluit jaar af in Amsterdam & Rotterdam
Bass-D en Dr. Rude gaan met elkaar op de vuist
20 oktober 2014
'I love my ears' campagne gestart om te informeren over gehoorschade
Programma We are Electric compleet
19 oktober 2014
Hardwell wederom gekroond tot nummer 1 DJ door DJMAG
18 oktober 2014
Candyshop en Ex Porn Star komen met gezamenlijk event
17 oktober 2014
1 November nieuwe editie Sonic Boom in Haarlems Patronaat
16 oktober 2014
Vato Gonzalez presents Dirty House · Live stream voor de thuisblijvers
Q-dance presents: The Harder Styles Top1000
Epic Tilburg maakt zich op voor Soixante Neuf
15 oktober 2014
NYE Alkmaar
14 oktober 2014
Line-up release MegaWatt Festival 2014
Insight wil Nederlands grootste onafhankelijke dance organisator worden
Top van DJ Mag Top 100 DJs gelekt?
13 oktober 2014
Alpine gehoorbescherming introduceert in het kader van ADE speciaal dancepakket
Crazyland 1 november voor 85% uitverkocht
11 oktober 2014
Eindelijk weer Volle Gaas
7th Heaven viert 9-jarig jubileum met gratis entree voor iedereen tot 23:30 uur
10 oktober 2014
Partyflock consumententip: stuur geen kopie ID op bij kaartverkoop
Voorverkoop derde editie Where The Wild Things Are gestart
9 oktober 2014
Hard Reminder krijgt op 17 oktober een knallend vervolg
8 oktober 2014
Er kan weer gestemd worden: European Festival Awards
7 oktober 2014
ST8MENT presents Lost Boundaries · Final info & timetable
6 oktober 2014
Martin Garrix, Nicky Romero, Hardwell en Afrojack in Hotel 538 tijdens Amsterdam Dance Event
Crazy Sexy Cool - Halloween maakt line-up bekend
5 oktober 2014
De Atmoz family viert kerstmis in de Effenaar
3 oktober 2014
4DSOUND op ADE met oa Stimming, Max Cooper, Vladislav Delay en Raster-noton
Ducker terug naar de gloriedagen van de houseparty's
Aanschouw zaterdag 4 oktober in Huize Maas gratis de zeven talenten op de Indicator DJ-Contest
DJ Miss Melera gaat acht uur draaien tijdens op ADE
2 oktober 2014
Panama biedt een divers programma met internationale topartiesten tijdens ADE
Lunapark is terug op zaterdag 8 november in Club Vie
ST8MENT presents Synth & Beat
Tot in de vroege uurtjes housen in de Stadsschouwburg
1 oktober 2014
Afrojack, Armin van Buuren, Dash Berlin, Hardwell en Tiësto krijgen eigen postzegel
Tieum Solo · final info