Partyflock
 
Nieuws · januari 2014
­ Nederland
Night of the dj's · Dream Dust
vrijdag 31 januari 2014
Ook in 2014 laat Takens weer van zich horen met haar succesvolle hardstyle concept Night of the Dj's. Voor de editie van zaterdag 1 februari staan er weer een aantal internationale toppers op het programma. Lees mee!
De kaartverkoop van '2014 The Official Grand Opening Beachclub Vroeger' gaat keihard en dat is niet voor niets! De grootste en beste beachclub van Europa is de plaats waar je moet zijn! Vanuit Beachclub Vroeger zullen weer veel mensen vaak de zon in de zee zien wegzakken tijdens een knallend event!
'Het is zo ver, we gaan varen!' Op zaterdag 22 februari zal Unomodo de aller, aller, allereerste We All Love 80's 90's 00's cruise gaan maken. Zwijndrecht maak je borst maar nat, want ze komen met een grote partyboot!
Vorige week maakte XXlerator de complete line-up bekend van XXlerator Outdoor. De reacties waren overweldigend en niet zonder reden! Tot de absolute headliners behoren onder andere B-Freqz live, Brennan Heart, Minus Militia live en The Masters Elite. Nu maak jij kans om in deze dikke line-up opgenomen te worden!
Hoe populair het superfeest Full Moon is blijkt dit jaar eens te meer: de kaartverkoop voor Full Moon is echt nog nooit zo hard gegaan. Op dit moment staan de allerlaatste 65 early bird kaarten online dus wees snel om van de korting gebruik te kunnen maken! Kijken jullie ook allemaal alweer uit naar de lente met een nieuwe Full Moon? Zaterdag 29 maart is het weer zover in de bekende toplocatie The Sand in Amsterdam. Natuurlijk gaat Full Moon zich in 2014 weer compleet overtreffen met een groots spektakel dat je lang bij zal blijven.
21 Februari gaan wederom alle remmen los op All You Need Is Hard in Hollywood Music Hall! Na twee geweldige edities van All You Need Is Hard met Headhunterz en Psyko Punkz is het nu de beurt aan de grote man achter 'Lose My Mind', 'Wake me up' en natuurlijk 'Imaginary'; Brennan Heart!
Paint Splash in HMH
woensdag 29 januari 2014
Na vele succesvolle edities wereldwijd is het tijd dat deze sensationele show naar de grootste discotheek van Nederland komt, de Hollywood Music Hall. Op vrijdag 7 februari 2014 zal een nieuwe editie plaats vinden van dit mega-colorspektakel, waarbij de mainzaal van de HMH wordt omgebouwd tot de Paint Splash party area. Met een combinatie van vette muziek, artiesten, entertainment en uiteraard neonverf zal dit een ervaring worden om nooit te vergeten.
HardClassics on the beach 2014
dinsdag 28 januari 2014
Free2party is druk bezig met het plannen van haar evenementen voor aankomend jaar. Na al enkele data bekend te hebben gemaakt voor Freestyle Maniacs en Hardcore Classics, maken zij ook bekend dat het paradepaardje van de deze organisatie, Hardclassics on the beach, plaats zal vinden op zaterdag 12 juli. Wederom bij Beachclub Vroeger op Bloemendaal aan Zee. Voor de vroege vogels start de ticket verkoop op 16 februari met een speciale early bird actie.
New World Punx 17 mei in Sand
dinsdag 28 januari 2014
Duizenden clubbers vanuit alle streken zijn samengekomen in de donkere arena. Een stilte heerst, zoals die alleen voorkomt bij het naderen van een zware storm, de elektriciteit voelbaar in de lucht en de spanning stijgt. Een huiveringwekkend intro breekt de stilte, de spanning groeit als plots twee felle witte lichten schijnen op deze twee 'Heavy Weights' en 'Trance Warriors' van de dance-scene, Ferry Corsten & Markus Schulz. As they are...New World Punx.
Naar jaarlijkse traditie gaat Footworxx ook in 2014 Sandy Warez zijn verjaardag vieren op zaterdag 8 februari 2014 in het ICC te Gent. Dit keer wordt het nog luider, harder en gekker... en met jou erbij! Voor deze editie hebben ze exclusief The Kotzaak Klan aka Stickhead kunnen strikken samen met meer dan 50 andere helden! Check die line-up en val achterover!
NGHTDVSN in Roest Warehouse
dinsdag 28 januari 2014
Op zaterdag 15 februari zal NGHTDVSN herenigd worden met hun geliefde loods bij Amsterdam Roest. Deze geweldige locatie is onbetwist een van Amsterdams meest sfeervolle loodsen met een waanzinnig rauw en industrieel gevoel.
Crazy Sexy Cool, The Carnival Edition, vindt plaats in Maassilo in Rotterdam. Het Carnivalfeest van het jaar knalt op 1 februari met Quintino, Gregor Salto, The Partysquad, Billy the Kit, Apster, Franky Rizardo, Lucien Foort, Roul and Doors, MC Mitch Crown and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle info om helemaal startklaar te zijn...
De schoolleiding van Bass Academy komt met brekend nieuws! Beginnend met de eerste lessen van het nieuwe studiejaar. Deze zijn namelijk verplaatst van de eerder genoemde 1 maart naar de nieuwe datum: zaterdag 15 maart. Daarnaast is er nog ander groot nieuws waarover in dit bericht een klein tipje van de sluier zal worden opgelicht.
Op zaterdag 8 februari smelten de stijlen samen en krijgen talentvolle jongens de kans om samen met de reeds gevestigde namen te beuken op een volgende editie van Bass Protocol. De earlybirds zijn nog niet eerder zo snel uitverkocht en ook de reguliere kaartverkoop loopt goed. Met een line-up waarin veel labels vertegenwoordigd zijn en ook een oude bekende van Club Rodenburg terugkeert naar zijn 'thuisbasis'.
Na maandenlang wachten is het zaterdag dan eindelijk zo ver: het grootste indoorevenement van b2s vindt plaats in het GelreDome! Dit jaar neemt Hard Bass je mee op de missie 'Exploration' waarbij de 4 teams, bestaande uit 16 DJ's & acts, er een legendarische nacht van gaan maken. Het belooft een spectaculaire show te worden, knallend van begin tot eind! Voordat je zaterdag naar Arnhem afreist zijn er nog wel een aantal belangrijke dingen die je moet weten. Al deze belangrijke info lees je in dit bericht.
All for one, one for all. Het is de plek waar je antwoorden vindt, waar geluk uit een oneindige bron geput kan worden en waar je moeiteloos mee stijgt te midden van magistrale hoogtepunten. De plaats waar de enige weg omhoog leidt en waar je vrij kan baden in het aanbod van luxe. Bestempel je paspoort met house en stap daarna de poorten binnen om volledig op te gaan in dit muzikale koninkrijk...
Zaterdag 1 februari is de eerste editie van SaturdayClub van dit jaar! Het prestigieuze Schielandshuis met haar mooie entourage is deze keer het decor van de 'Pre Valentine Edition'
Gisteren las je al dat HBO een comedy plant over de EDM scene en vandaag lezen we dat Perry Farrell een Las Vegas musical wil maken met louter housemuziek.
Op zaterdag 8 maart gaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland 'On Tour' naar de gezelligste discotheek van Ouddorp, namelijk De Kreek! De Latin Lovers karavaan zal de gehele locatie van top tot teen aankleden in de zomerse en tropische stijl van het concept met natuurlijk de beste deejays: Gregor Salto, Jasper Clash, Marlldexx, Bryan Dalton en MC Jollygood!
Het was 30 maart 2013, twintig jaar na de allereerste Eden rave ooit werden de Guides to Eden van de eerste editie herenigd in een uitverkochte Central Studios tijdens Eden Rave - The Reunion. Dat deze reünie naar veel meer smaakte, werd meteen duidelijk. Op zaterdag 5 april krijgt de succesvolle comeback van vorig jaar dan ook een vervolg. Dit keer zullen de Guides to Eden zelfs aangevuld worden met nog meer helden van het eerste uur! En net als afgelopen jaar wordt Area 2 weer het domein van de enige echte Oldschool Gangsters.
Het debuut van Kaleidoscope in Central Studios, zaterdag 15 maart, gaat niet onopgemerkt voorbij. Tickets voor het feest vliegen momenteel de deur uit, fase 1 van de ticket verkoop is nu al volledig uitverkocht – en fase 2 is ook al bijna uitverkocht. Kortom, wie deze nacht met optredens van onder meer David August, Einmusik, Detroit Swindle, Joris Delacroix en De Sluwe Vos niet wilt missen, wees er snel bij!
Jawel, we leven weer naar de zomer toe! Met de klinkende bellen van de X-Mas Sparkling Edition nog in het hoofd staat het volgende event van Decisions alweer voor de deur. Op zaterdag 1 maart gaat Soundsexy je alvast een voorproefje op de lente geven met een heerlijke zomerse sound en een dikke line-up om je een topavond te bezorgen!
Erkan Coskunsu oftewel MC Syco zit twintig jaar in het vak. Op zaterdag 15 februari gaat hij dit twintigjarig jubileum vieren met de wreedste hardcore beats en het gruwelijke geluid van Megadisco Zak te Uelsen! Vanaf 23:00 tot 07:00 wordt er gesnoeid en gebeukt in twee area's.
Calvin Harris werkt samen met Will Smith en Jay-Z voor HBO aan 'Higher', een komedieserie met afleveringen van een half uur. De serie wordt geschreven door Irvine Welsh (de auteur van Trainspotting red.) en gaat over de wereld van EDM. Harris is als songwriter, producer en dj met prijzen op zak als een Ivor Novello award en een Grammy een grote bron van informatie.
De voorverkoop van Pallet Party in De Bij Lampe in Raalte beloofd veel goeds. Uit de voorverkoop blijkt dat de jeugd geïnteresseerd is in een alternatief feest waarbij elektronische muziek centraal staat. Het concept Pallet Party dat 25 januari 2014 gaat draaien staat bekend om pallets en de diversiteit van het aantal muziekstijlen. Voor iedereen een unieke uitgaansbeleving, wie wil dat nou niet?
Uitgaansgeweld wederom afgenomen
woensdag 22 januari 2014
Het uitgaansgeweld in Nederland is voor het derde jaar op rij fors afgenomen. Vorig jaar registreerde de politie bijna 5900 gevallen van mishandeling en bedreiging in uitgaansgebieden.
Op De Valrave schudt met een bijzondere avond op zaterdag 22 maart alle ravers wakker. Deze nacht staat volledig in het teken van de legendarische serie Game of Thrones en hierbij pakt de organisatie ook uit met een extra lange set van een heel bijzonder duo: Pleasurekraft.
Rauw pakt flinkt uit in februari met drie dj's en producers van het Parijse platenlabel Marble: Surkin, Para One en Bobmo. Rauw doet eerst Tivoli in Utrecht aan, en verhuist de dag erop naar het totaal uitverkochte Bungalup in Center Parks te Zeewolde.
Club Liberty presents Hit History
vrijdag 17 januari 2014
Zaterdagavond discokoorts! Er komt weer een nieuw 80's & 90's dansfeest aan, en een betere plek dan de pas geopende Club Liberty in Aalsmeer is niet denkbaar. Gestijld naar een New Yorkse nachtclub, inclusief indrukwekkende decoratie, lijkt deze locatie gemaakt voor een onvervalst discofeest, in dit geval met de grootste klappers uit de recente geschiedenis.
Cultureel Podium De De Kelder heeft na een lange zoektocht de plek gevonden waar zij zich in de toekomst wilt vestigen: De Nieuwe Stad in Amersfoort.
Avicii heeft met zijn nummer Wake Me Up! een Top 40-record te pakken. De single heeft de magische 1000-puntengrens overschreden en behoort daarmee tot de grootste hits in de bijna 50-jarige geschiedenis van de Top 40.
Zaterdag 25 januari luidt ST8MENT samen met Coone en zijn delegatie aan internationale hardstyle dj's het nieuwe jaar op ongekend harde wijze in. Coone reist momenteel de gehele wereld over met zijn Global Dedication Album Tour en kijkt vol spanning uit naar zijn eerste Nederlandse optreden op 25 januari 2014 in de Eindhovense Effenaar.
Techno is uitgegroeid tot een enorm populaire en breedgedragen stroming. Hoogtijd, vinden Compound en Wooferland, om een totaaloverzicht te presenteren van de allereerste technoknallers tot en met de dikste techno van nu. Verdeeld over twee areas kun je genieten van de crème-de-la-creme op technogebied.
Na de spetterende uitverkochte Oud & Nieuw editie wordt het weer hoogtijd om de benen te strekken. Op 14 maart swingt Apenkooi de WesterUnie in met de Pi-Pa-Powerrr Disco en haalt het oude discoclub gevoel weer helemaal terug.
The worlds leading hardcore event returns to its pristine location in Den Bosch. With even more sound, lights, shows, styles, artists and floorspace this will be the biggest gathering in the history of Masters of Hardcore. Art of Dance unleashes the trailer for 'The Empire of Eternity'!
Op vrijdag 17 januari is het weer zo ver. De Rollerdisco is terug! Nog één keer wordt Pand14 omgetoverd tot een rollerdisco paradijs. Met draaiende vloer en wel wordt er weer gerold, swingend de nacht door. De vloer draait weer op volle toeren er zijn de meest heerlijke en vrolijke disco classics te horen!
Met Brothers Open Air in de agenda gaat het festivalseizoen goed losbarsten! Om de tussenliggende maanden te overbruggen, verklappen ze nu alvast de line-up. Zit je klaar? Ja? Komt ie!
Sinds 1994 is er voor alle muziekliefhebbers, vinylverzamelaars, Dj's, en cd-fanaten op zaterdag 25 januari in de RAI Amsterdam de eerste Platen & CD Beurs van het nieuwe jaar. Vinylplaten zijn weer ongekend populair en alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens deze editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, CD's, singles en maxisingles aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia zoals vintage posters, T-shirts en muziek awards.
Hakkûhgat
zondag 12 januari 2014
Zaterdag 1 maart 2014 is een datum die bij de Brabanders en Limburgers al dik omcirkeld staat in de agenda. Het is de eerste dag van carnaval. Maar in Eindhoven wordt dat elk jaar iets anders gevierd. Want carnavalszaterdag in Eindhoven staat synoniem voor compromisloos beukwerk tijdens de zesde editie van Hakkûhgat.
Vrijdag 14 februari 2014 komt Wunderbar terug in de Melkweg met een speciale live editie. Eerder werd de extra lange liveset van Extrawelt al aangekondigd, nu is met Arjuna Schiks en Some Chemistry & La Vondèl & ME.N.U. de line-up compleet.
Toren Overhoeks wordt getransformeerd in een multifunctionele toren bestaande uit een observatiepunt, een hotel, een club en diverse horeca waaronder een ronddraaiend restaurant. De toren gaat A'dam heten en is 24/7 geopend voor het publiek. Dit heeft de ontwikkelcombinatie bestaande uit Sander Groet (AIR), Duncan Stutterheim (ID&T), Hans Brouwer (MassiveMusic) en Eric-Jan de Rooij (Lingotto) vanmiddag bekend gemaakt.
Nu de ergste kater van alle gekte rond de jaarwisseling is opgetrokken, en iedereen weer met frisse tegenzin aan het werk is. Geeft STRAF_WERK je iets om naar uit te kijken, op vrijdag 28 februari is de Amsterdamse WesterUnie het domein van het Deense Noir Music.
Ook in 2014 is PT Events weer bereid een flink aantal super vette evenementen voor je te organiseren. Zaterdag 1 februari staat de succesformule na lange tijd weer in Factory 010 gepland. De ideale locatie om samen met het Engelse 'The Gallery' een sfeervol en intieme clubnacht te organiseren.
Diep in de Groef is met de ingang van 2014 vernieuwd. EKKO's vaste dansavond op zaterdagavond, die nu al zo'n tien jaar meedraait, was toe aan enkele updates om het concept fris te houden en om aan de vraag van het publiek te blijven kunnen voldoen. Aan de inhoudelijke opzet zal echter niet veel veranderen: het blijft een gezellige, ongedwongen dansavond met verschillende muzikale genres.
Feesten op een eiland 'ergens in de wereld'. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Party Island klinkt zo sciencefiction als wat, maar Duncan Stutterheim van de in Amsterdam gevestigde internationale dancegigant ID&T denkt dat het kan. Sterker, "het wordt onderzocht". "Als je Abu Dhabi belt, spuiten ze zo een stuk zand op", filosofeert Stutterheim.
Dat je in de dance rijk en invloedrijk kunt worden, mag allang geen geheim meer zijn. En dat blijkt nu ook uit de '30 under 30' lijst die Forbes ieder jaar samenstelt in allerlei categorieën. Muziek is er daar eentje van en in deze lijst vinden we dit jaar Calvin Harris, Zedd en Avicii.
Na alle hectiek rond kerst en oud en nieuw is het tijd om eens lekker te relaxen onder het genot van heerlijk melodieuze muziek. Aanstaande zaterdag kun jij hiervoor terecht bij de allereerste editie van Peter Woodz and Friends in Eindelijk Weer in Almere. Check hier de line-up en timetable voor zaterdag, dan zie je meteen dat je goed zit als je 11 januari naar Eindelijk Weer komt!
Euphoria latest info
maandag 6 januari 2014
Aanstaande zaterdag vindt de eerste Euphoria editie van 2014 plaats! Een breed scala aan gevestigde namen en frisse nieuwkomers reist af naar 013 in Tilburg voor een nacht die in het teken staat van de lekkerste hedendaagse Hardstyle! Er zijn twee area's aanwezig waar kan worden genoten van nieuwe tracks & bekende knallers! Alle belangrijke informatie die je als bezoeker dient te weten lees je in dit bericht.
Zaterdag 1 februari 2014 zal de gekte van Crazy Sexy Cool zich mengen met de jaarlijkse ongein die carnaval met zich meebrengt. Een groots opgezette versie in de Maassilo Rotterdam met een ongekende line-up, speciale acts en de bijbehorende carnaval madness. Dit mag je niet missen!
31 januari 2014
Night of the dj's · Dream Dust
Line-up '2014 The Official Grand Opening Beachclub Vroeger 16 maart bekend
We all love '80's '90's 00's voor het eerst op cruise
30 januari 2014
Draai jij straks op XXlerator Outdoor?
Check de nieuwe Full Moon compilatiefilm en belangrijke early bird info
29 januari 2014
Brennan Heart · All You Need is Hard in de Hollywood Music Hall
Paint Splash in HMH
28 januari 2014
HardClassics on the beach 2014
New World Punx 17 mei in Sand
Footworxx viert verjaardag Sandy Warez
NGHTDVSN in Roest Warehouse
27 januari 2014
Laatste info en timetable Crazy Sexy Cool · The Carnival Edition
Bass Academy: de eerste lessen van het nieuwe jaar
Bass Protocol onthult timetable en area-indeling
Hard Bass: Exploration · latest info
Embassy early bird kaartverkoop gestart
26 januari 2014
Ontmoet je toekomstige Valentijn tijdens pre Valentine edition SaturdayClub
25 januari 2014
Perry Farrell wil musical met house-muziek
24 januari 2014
Latin Lovers gaat on Tour naar Ouddorp
Eden Rave · The Reunion line-up release
Kaleidoscope tickets tweede fase bijna uitverkocht
23 januari 2014
Lente-preview bij Soundsexy 1 maart in Eindelijk Weer
Syco viert twintigjarig jubileum in Zak
HBO ontwikkelt komedieserie over EDM scene
Jeugd viert 25 januari feest bij Pallet Party
22 januari 2014
Uitgaansgeweld wederom afgenomen
Op De Valrave heer en meester in Westerunie met Games of Thrones nacht
18 januari 2014
Rauw in februari in Tivoli en bij Bungalup
17 januari 2014
Club Liberty presents Hit History
Amersfoortse Kelder verhuist in toekomst naar De Nieuwe Stad
16 januari 2014
Wake Me Up! van Avicii schrijft Top 40-geschiedenis
ST8MENT 25.01.14: Timetable & final info
Evolution of Techno 5 april in Taets Zaandam
15 januari 2014
Apenkooi presenteert Pi-Pa-Powerrr Disco
13 januari 2014
Masters of Hardcore · Empire of Eternity trailer
Laatste editie Rollerdisco vrijdag in Pand14
Brothers Open Air onthult line-up 2014
12 januari 2014
RAI Amsterdam wederom domein van de muziekliefhebber tijdens Platen & CD Beurs
Hakkûhgat
11 januari 2014
Line-up live edition Wunderbar in de Melkweg compleet
10 januari 2014
Toren Overhoeks wordt verticale 24 uursstad 'A'dam'
Straf_werk presents Noir music showcase
Grotesque nodigt The Gallery uit voor Factory010
8 januari 2014
Ekko's vaste dansavond Diep in de Groef vernieuwd
7 januari 2014
Droomeiland Stutterheim stap dichterbij
6 januari 2014
EDM door Calvin Harris, Zedd en Avicii vertegenwoordigd in '30 under 30' lijst van Forbes
Zaterdag wordt heerlijk genieten bij Peter Woodz and Friends
Euphoria latest info
Crazy Sexy Cool komt met een knotsgekke Carnival editie