Partyflock
 
Nieuws 2014
­ Nederland
AIR Amsterdam behoort volgens een lijst van Britse krant 'The Guardian' tot de beste 25 discotheken in Europa. De lijst is opgesteld door verschillende 'experts', zoals dj's en managers van platenmaatschappijen. AIR Amsterdam is geselecteerd door de Britse DJ Sam Divine, die er zelf ook regelmatig draait. Volgens Divine worden er in AIR regelmatig goede feesten gehouden, maar steekt de club er tijdens het Amsterdam Dance Event met kop en schouders bovenuit.
back2school latest info
maandag 22 december 2014
De donkere dagen voor Kerst zijn in volle gang en Kerstavond staat bijna voor de deur! Op 24 december ben jij natuurlijk aanwezig tijdens back2school in de Maassilo te Rotterdam. Dit is het oudste concept van b2s en neemt je mee op een reis terug in de tijd naar back2school, Hardcore classics en Hardstyle classics van vroeger. De artiesten die de laatste 14 jaar achter de decks hebben gestaan, kun je ook tijdens deze editie in de DJ booth terugvinden. Aangevuld met een aantal nieuwe talenten die de oldschool sound representeren.
De eerste artiesten voor de Dance Night van de STRP Biënnale op zaterdag 21 maart 2015 zijn bekend. Onder meer beatmaker Kaytranada en de energieke dj / producer The The Gaslamp Killer spelen in het Klokgebouw in Eindhoven. Clark, die al enkele jaren hoge ogen gooit met zijn releases op het prestigieuze Warp label, is eveneens aan de line-up toegevoegd.
Waarom het einde van het jaar niet een dagje eerder vieren op 30 december? Net als de voorgaande jaren vindt het plaats in de WesterUnie, WesterLiefde en Transformatorhuis. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd 2014 met ADE, STRAF_WERK festival, Kingsnight en natuurlijk de Noir Music Showcase. Genoeg reden voor een feestje!
4DSOUND geeft woensdag 15 t/m zondag 19 oktober tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) een showcase in het Compagnietheater met diverse optredens en masterclasses. Het systeem is een van de interessantste innovaties op het gebied van ruimtelijk geluid en krijgt lovende kritieken. Gedurende het festival zijn er diverse live performances en masterclasses van onder andere Stimming, Max Cooper, Vladislav Delay en een delegatie van het Raster-Noton label.
WR1 Halloween special
woensdag 1 oktober 2014
Vrijdag 31 oktober is het zover, de start van een nieuw seizoen van WR1 in Club Cell. Het tweede seizoen zal worden afgetrapt met misschien wel de hardste line-up tot nu toe. Van lokale dj's tot topartiesten, wie overleefd zijn/haar battle? Maak het mee op 31 oktober 2014 in Club Cell...
Anonymous Rave trekt 40-tal bezoekers
zaterdag 27 september 2014
Een enorme 'Anonymous Rave' met meer dan 50.000 feestgangers moest het worden: het protest tegen het beleid in de Amsterdamse clubscene. Er kwamen er zo'n 40 op af.
De politie is zaterdag op zoek naar iemand die eerder in de nacht een man heeft doodgeschoten tijdens een dancefeest met tweeduizend bezoekers in Amsterdam. De identiteit van het slachtoffer en de dader zijn nog onduidelijk.
Nu het buiten geen strandweer meer is en het 's avonds snel koud wordt, is het ideaal voor een heerlijk indoor feest waar je kunt genieten van de Ibiza sfeer. De ultieme closing party voor het Ibiza seizoen sluit je in haar warme armen voor een topfeest aanstaande zaterdag bij C in Huizen. Alle early bird kaarten zijn uitverkocht en er zijn nog maar 100 regular kaarten verkrijgbaar. Dit is het feest dat niemand wil missen dus zorg dat je op tijd de laatste kaarten haalt!
De 'vrije val' ervaring beleven zonder dat je hiervoor uit een vliegtuig hoeft te springen? Ook voor jou is dat mogelijk! Indoor skydiven geeft je het gevoel van vliegen. In Roosendaal vind je het enige Indoor Skydive Centrum van Nederland. Maak kans op een gratis indoor skydive!
Schwung meets [In]cognito
donderdag 11 september 2014
Underground techno organisaties Schwung. en [IN]COGNITO slaan tijdens Amsterdam Dance Event de handen ineen voor een toonaangevend techno-event met maar liefst 11 internationale artiesten. Zij verwelkomen onder andere Surgeon, Cari Lekebusch, Octave One live, Pär Grindvik, Alex Bau en Anthony Parasole. Op zaterdag 18 oktober zorgen deze zwaargewichten voor een techno-nacht van kwaliteit in Amsterdam Studio's, die doorgaat tot maar liefst 8.00 uur.
Hooggeëerd publiek… vanaf 1 januari 2015 is er geen vaste standplaats meer voor de Matrixx en reist het hele circus door naar spannende nieuwe bestemmingen. Om alles goed af te sluiten wordt daarom in november en december het tijdperk Club Matrixx gevierd op een speciale manier:
met vijf Matrixx Closing Parties.
Op zondag 21 september is The Real House Event na een spectaculair zomerseizoen weer terug in haar nieuwe Rotterdamse thuisbasis: Blender! Deze avond start Metz on Sunday vertrouwd om 19.00 uur en gaat deze unieke dansavond door tot 01.00 uur. Met opnieuw een heerlijke line-up en het beste publiek zal dit concept op deze datum opnieuw zichzelf gaan bewijzen waarom dit het leukste feest op de zondag is!
Burgemeester Van der Laan eist dat er bij alle festivals in de stad voortaan de mogelijkheid is om bekertjes of flesjes bij te vullen. In juni kwamen er tientallen klachten over het drinkwaterbeleid op Open Air, waar geen flesjes gevuld mochten worden. 'Mijn flesje is voor mijn neus leeg gegooid nadat ik hem had gevuld met de woorden 'Jij eruit of je flesje weg'', zei een bezoeker.
Tryfecta Events presenteert Drumcage
dinsdag 26 augustus 2014
Op 19 september aanstaande zal Tryfecta Events aantreden met de eerste editie van Drumcage, dit nieuwe concept zal ten tonele verschijnen in de grootste uitgaansstad van noord Nederland. Drumcage is een duister concept in vergelijking met de andere evenementen in de stad Groningen, Tryfecta Events heeft een feest neergezet met drum&bass/crossbreed en industrial hardcore.
Sexed Up · Ghostriders on the beach
dinsdag 12 augustus 2014
Op zondag 27 juli 2014 stond Bloemendaal aan Zee in het teken van de eerste editie van Sexed Up Ghostriders! Meer dan 3000 'Ghostriders' zijn getuige geweest van een onvergetelijke avond. Een avond waarbij Dyna en zijn team de Ghostriders hebben verwend met een spectaculaire show. Heb jij de eerste editie van de Sexed Up 'Ghostriders' on the beach moeten missen? Wees dan niet getreurd, want de Ghostriders zullen nog een keer op het strand van Bloemendaal te bewonderen zijn..
Op zaterdag 13 september kun je je pre-najaarsdip alvast te lijf gaan in The Sand. In deze laatste week van de zomer vindt daar After Summer Madness plaats; het beste middel om dat sexy zomergevoel nog even vast te houden.
Op Vrijdag 17 oktober presenteren Kypski en Krampfhaft beiden hun nieuwe live show tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). De voorverkoop is gestart.
Toffler presents Moody Mehran
vrijdag 13 juni 2014
Vrijdag 27 juni is de Iranese Rotterdammer Moody Mehran op bezoek in Toffler! Van house tot disco, chicago tot funk en detroit tot juke van deze man kun je een hoop verwachten.
Eindelijk! Het is bijna weer zover! Vrijdag 27 juni mag je weer los in de Max zaal van de Melkweg op de oude vertrouwde Hardhouse beats van Tom & JP. Een avond gevuld met slechts: twee dj's, één dansvloer, één crowd en een dik licht- en geluidsysteem. Meer heb je niet nodig. Bring it on!
Dalende bezoekersaantallen en stijgende operationele kosten hebben ertoe geleid dat de discotheek Zak in Uelsen voor de eerste keer een zomerstop invoert.
Even was het onduidelijk of Sunrise Festival dit jaar kon doorgaan, maar vrijdag werd het goede nieuws gedeeld met de wereld: Sunrise Festival is on! De organisatie schakelt een versnelling hoger om een stevige tweede editie neer te zetten. Over amper drie weken rijzen er maar liefst negen podia uit de grond en de line-up ziet er veelbelovend uit!
Afgelopen week lanceerden Billboard en Twitter officieel hun 'Real-Time Chart'. Deze nieuwe interactieve charts herdefiniëren hoe interactie met en door fans en populaire content invloed uitoefenen op de rangschikking van de meest populaire liedjes.
Platenmaatschappij Black Hole Recordings lanceert een nieuw online platform: Black Hole Distribution. Deze subdivisie van het wereldberoemde label zal dienen als muziekleverancier voor uiteenlopende labels en genres. Vandaag is het zover, vanaf nu kunnen klanten via overzichtelijke accounts voortaan op snelle wijze hun catalogus beheren en, met dank aan talloze (digitale) muziekproviders, wereldwijd muziek verkopen.
Op 15 november is Central Studios weer het toneel van Dance 2 Eden's langstlopende en legendarische concept: Ghosttown. Dit jaar zullen er op Ghosttown zelfs drie area's gebruikt gaan worden!
Net als voorgaande jaren kunnen early liefhebbers hun hart ophalen in Studio 1. Hier wordt strictly early hardcore (1992-1999) gedraaid. In Studio 2, de Hardcore Alliance area, wordt de eerste helft van de nacht volledig gewijd aan Millennium hardcore (2000 – 2007). Daarna is het de beurt aan het nieuwere beukwerk (2008 – 2014).
Zeven dagen lang van 12 tot en met 18 juli, meer dan 100 dj's en artiesten, 2 stages, overweldigende licht-, laser- en LEDshows, adembenemend entertainment en meer dan 10.000 bezoekers per dag. Matrixx at the Park is al twee jaar achter elkaar verkozen tot 'Leukste Locatie' van de Zomerfeesten in Nijmegen.
Voor de 26e editie van het Metropolis Festival zijn zeven nieuwe namen bekend gemaakt: Jagwar Ma Australië, New Build (zijproject van Hot Chip, Verenigd Koninkrijk), Elliphant Zweden, Kuenta i Tambu (Kuenta i Tambu, Nederland), Afterpartees Nederland, Superfood Verenigd Koninkrijk en – alweer de vierde Metropolis 2014 act uit Australië – DZ Deathrays Australië. Zij maken op zondag 6 juli 2014 hun opwachting tijdens het gratis popfestival in het Rotterdamse Zuiderpark.
This was Hardshock Festival 2014! High Energy Events wants to thank all the artists, crew, volunteers and of course all the visitors of this amazing and unforgettable edition of Hardshock Festival! Check the aftermovie here!
Op woensdagavond 30 april start de early bird verkoop van Dance Boulevard 2014. Wil je er weer bij zijn? Kruip dan de 30ste om 19.00u achter je computer en scoor een voordelig ticket voor jou en je vrienden! Er zijn 500 van deze tickets beschikbaar. Inmiddels zijn de eerste namen bekend die verdeeld over vier podia de zevende editie tot een feest gaan maken: Radical Redemption, Frequencerz, The Partysquad, Billy the Kit, Mark with a K, Ralvero,Dark-E, Dyna & Kenneth G
Na twee uitverkochte edities presenteren AIR en Paradiso u wederom met gepaste trots de derde editie van Milkshake festival, bekroond met een Gouden Kabouter in de categorie 'Beste Eendaags Festival 2012' en in 2013 geopend door de burgemeester van Amsterdam! Op zondag 20 juli 2014 vindt Milkshake plaats in het Westerpark te Amsterdam. De earlybird-tickets waren onlangs in 8 minuten en 30 seconden uitverkocht.
PT Events heeft weer een enorme verrassing voor je in petto. Het weekend van 7 & 8 juni staat Grotesque achter de organisatie van dat wat je oprecht een magisch dubbelspel zou mogen noemen. Future Sound of Egypt vs Subculture - The Amsterdam Weekender! Een weekend lang genieten van superdikke trance met alle favoriete artiesten uit de stallen van FSOE, Subculture en Grotesque!
Op zondag 31 augustus presenteert Encore, de meest succesvolle hiphop- en R&B-clubavond van Nederland, in samenwerking met poppodium Melkweg en concertorganisator Greenhouse Talent de eerste editie van het Encore Festival. De stijl en de sfeer van de wekelijkse Encore-avonden in de Melkweg wordt op de NDSM-Werf in Amsterdam uitgebreid met een breed scala aan sterke live acts en dj's uit binnen- en buitenland.
Op zaterdag 20 april vindt de tweede editie van Klear plaats in de Tolhuistuin, in Amsterdam. Een uitzonderlijke locatie die voor het eerst wordt aangedaan. Voorgaande editie stond Kaytranada in een uitverkocht Pllek. Dit keer zijn de mannen van het label Pelican Fly aan zet.
YMCGAY goes XXL
zaterdag 15 maart 2014
Na de super editie van februari zal YMC weer groots uitpakken in april met een XXL editie. Aangezien zondag 20 april met Pasen valt, heel Nederland op maandag vrij is, zijn de tijden op deze speciale zondag van 23.00 tot 05.00 uur.
Zoals het Stereo Sunday betaamt zijn ze er weer in het eerste volledige weekend van juli, namelijk zaterdag 5 en zondag 6 juli. Gedurende dit weekend zal Venlo weer in het teken staan van dancemuziek in de breedste zin van het woord.
Vrijdag 9 mei 2014 staat er wat moois te gebeuren in club Stairway to Heaven te Utrecht: House-freaks presenteert House of Love -White Edition. Op deze avond zullen ze energieke en kwalitatieve house sounds hoorbaar maken aan het publiek. Om dit te bereiken wordt de organisatie bijgestaan door Gregor Salto, D-Rashid, The South, Religion, Eliass ElMino, House Soldiers en BoogieBlasterz.
De organisatie van House the 90s heeft de afgelopen jaren veel vragen gekregen over een vervolg in Leeuwarden. House the 90s in RED in Leeuwarden is de perfecte combinatie want één van de beste 90's feesten in één van de beste clubs van Nederland. De openingseditie op vrijdag 21 maart wordt er één voor in de boeken!
Na de prachtige editie van vorig jaar komt Daydream festival dit jaar met een knaller van een line-up. Door het enorme succes van vorig jaar wordt het tweedaagse festival in Lommel naar een hoger niveau getild. Met meer dan 180 nationale en internationale artiesten, verdeeld over 11 stages, opent Daydream Festival op 11 en 12 april haar poorten naar de meest dromerige plek op aarde.
Vrijdag 14 maart is het weer zover, dan bundelen de organisaties van Soixante Neuf en Dejavu Events wederom hun krachten om samen in de Kerkplein te Breda R&B All Stars te presenteren. Het event dat al maandelijks in Amsterdam en Utrecht volle zalen trekt en ook in Helmond zijn furore heeft gemaakt, zal op vrijdag 14 maart wederom spetteren in Breda. Als headliner heeft de organisatie niemand minder dan dj Prime van Team Encore Amsterdam. Daarnaast kun je de lekkerste R&B, Hip Hop, Dance Hall en andere eclectische tunes verwachten op deze magische avond.
Net bijgekomen van het vorige feest en het volgende feest is alweer in de maak. En wat voor een feest! Het wordt nu tijd voor het echte Crazyland feest en wel de Cleopatra-editie. Met het thema 'Cleopatra' kun je je weer flink uitleven! Zorgen jullie voor de superleuke en sexy outfits, dan zorgt de organisatie voor de decoratie en het omtoveren van de locatie tot een waar haremparadijs! En de tip om nu echt je kaarten te gaan halen geven ze alleen als het bijna uitverkocht is..
Zaterdag 1 maart staat er een geweldig lekker feest op je te wachten in Almere. Het sexy zusje van Decisions is weer terug maakt zich op voor een nieuwe uitdagende editie: Soundsexy is back! Wie zich de laatste keer nog herinnert in mei vorig jaar weet als geen ander dat dit een feestje is om niet te missen. Zoals ze het zelf zeggen: geen erotic party, maar een sexy feest. Een feest waar je fantasie geprikkeld wordt en iedereen zich als een vip kan voelen. Laat je verleiden door het lekkerste feest op 1 maart!
The Fast and the Fabulous heeft nog 800 kaarten te koop voor dit exclusieve consept. Het is ook nog maar 8 dagen naar het feest toe! En zoals we de mensen er over horen heeft iedereen er veel zin in. Racepakjes worden besteld. De voorpret is begonnen.
Amsterdams grootse dance-festival op Koningsdag biedt haar bezoekers de mogelijkheid zich te pre-registeren voor early bird tickets. De early bird tickets kunnen vanaf vandaag alleen door middel van registratie worden aangeschaft. Kingsday Festival is druk met de voorbereidingen bezig en de line-up wordt volgende week bekendgemaakt.
Woensdag 1 januari presenteerde Free2party haar eigen visie op 'verplicht gezellige' nieuwjaarsrecepties: Hardcore classics 1992/2002. Een goed begin is het halve werk en om meteen maar door te pakken kan de organisatie jullie alvast een volgende editie aankondigen: zaterdag 10 mei 2014 kun je alvast vrijhouden in je agenda, dan zal de Amsterdamse The Sand namelijk wederom het decor vormen voor een Hardcore classics 1992/2002 - A trip down memory lane.
Vorige week maakte XXlerator de complete line-up bekend van XXlerator Outdoor. De reacties waren overweldigend en niet zonder reden! Tot de absolute headliners behoren onder andere B-Freqz live, Brennan Heart, Minus Militia live en The Masters Elite. Nu maak jij kans om in deze dikke line-up opgenomen te worden!
Noteer zaterdag 21 juni 2014 met grote uitroeptekens in je agenda, want dan staat er wat moois te gebeuren in onze hoofdstad. Het exclusieve house-concept Funkadelic viert op die dag haar zesjarig bestaan groots op toplocatie The Sand in Amsterdam.
Zaterdag 25 januari 2014 keer het evenement 'Roosendaal gaat los!' weer terug in Roosendaal. Dit dancefeest werd meerdere malen in de Erato gehouden en trok honderden bezoekers. In 2009 was de laatste editie en bijna vijf jaar later vond de organisatie het weer tijd om dit succesvolle concept weer uit de kast te halen.
Een mens gaat naar verluidt iedere zeven jaar een nieuwe fase in. Onder deze theorie is Click eerder een ranke, lenige kater. Zonder met hippe winden mee te waaien, vaart Click inmiddels zeven jaar een eigen koers en staat tegelijk met de donzen pootjes volledig in het nu.
Paradox in USC de Boelelaan
dinsdag 14 januari 2014
Paradox, beter bekend als de tweede zaal van Pandemonium, wordt nu ook een op zichzelf staand evenement. Deze editie van Paradox vindt plaats in de sporthallen van USC De Boelelaan. Deze legendarische locatie wordt in december 2014 afgebroken. Cyndium heeft voor elkaar gekregen dat deze geweldige locatie nog eenmaal fungeert als ultieme danstempel.
Op zaterdag 25 januari opent Club Silvera haar deuren voor het eerst dit jaar met een prachtig evenement: Past, Present, Future! Voor de kick-off van het 2014 seizoen hebben zij de Nederlandse en internationale legende DJ Jean uitgenodigd. Samen met Mona D. & Jeff R., Matt Labour en John Silvera kan je gegarandeerd genieten van de heetste muziek van toen en nu!
30 december 2014
AIR Amsterdam volgens The Guardian één van 25 beste Europese discotheken
22 december 2014
back2school latest info
19 december 2014
STRP Biënnale 2015 met Kaytranada, Karenn en The Gaslamp Killer
24 november 2014
Met Straf_werk sluit je 2014 af in stijl
3 oktober 2014
4DSOUND op ADE met oa Stimming, Max Cooper, Vladislav Delay en Raster-noton
1 oktober 2014
WR1 Halloween special
27 september 2014
Anonymous Rave trekt 40-tal bezoekers
Man doodgeschoten bij dancefeest in Amsterdam
23 september 2014
Laatste 100 kaarten en heerlijk warm indoor: 't Gooi meets Ibiza
17 september 2014
Win een sprong bij Indoor Skydive Roosendaal
11 september 2014
Schwung meets [In]cognito
2 september 2014
Matrixx Closing Parties van 22 november tot 20 december
Metz keert op 21 september terug naar Rotterdam
27 augustus 2014
Amsterdam: Festivalbezoekers mogen flesjesvoortaan vullen
26 augustus 2014
Tryfecta Events presenteert Drumcage
12 augustus 2014
Sexed Up · Ghostriders on the beach
9 augustus 2014
After Summer Madness helpt je het najaar door...
19 juli 2014
Kypski met album releaseshow tijdens ADE
13 juni 2014
Toffler presents Moody Mehran
12 juni 2014
Tom Harding & JP terug in de Melkweg
3 juni 2014
Zak voert zomerstop in, geruchten over sluiting
2 juni 2014
Sunrise Festival maakt doorstart
29 mei 2014
Billboard en Twitter lanceren real-time chart in de VS
27 mei 2014
Black Hole Recordings start online distributie platform
26 mei 2014
Ghosttown 2014: extra oldschoolarea met 6 uur lang The Darkraver
23 mei 2014
Matrixx at the Park brengt weer zeven dagen lang dance in Hunnerpark
22 mei 2014
Jagwar Ma, Elliphant, New Build en meer nieuwe namen voor Metropolis Festival
12 mei 2014
Official aftermovie Hardshock Festival 2014
30 april 2014
Early bird tickets, extra area en artiesten Dance Boulevard 2014
17 april 2014
Milkshake Festival 20 juli in het Westerpark Amsterdam
Future Sound of Egypt vs Subculture Weekender hosted by Grotesque
1 april 2014
Nederlands succesvolste hiphop- en R&B-clubavond komt met eigen zomerfestival
31 maart 2014
Klear invites Pelican Fly met oa. Cashmere Cat & Sinjin Hawke
15 maart 2014
YMCGAY goes XXL
14 maart 2014
Stereo Sunday beleeft vijfde editie
House of Love · White editon in Utrecht
13 maart 2014
Charly Lownoise & Mental Theo terug in Leeuwarden
10 maart 2014
Daydream Festival presenteert een knaller van een line-up
Nieuwe R&B All Stars in het Kerkplein te Breda
5 maart 2014
Crazyland Cleopatra komt eraan op 12 april
26 februari 2014
Soundsexy by Decisions spettert zaterdag 1 maart in Club Eindelijk Weer
21 februari 2014
Early Bird Fast and the Fabulous uitverkocht. Nog 8 dagen te gaan!
7 februari 2014
Dit jaar pre-registratie voor early bird tickets Kingsday Festival
4 februari 2014
Hardcore Classics met Shadowlands Terrorists, Stunned Guys, Viper en The Dream Team
30 januari 2014
Draai jij straks op XXlerator Outdoor?
Funkadelic viert zesjarig bestaan groots in The Sand
18 januari 2014
Organisatie 'Roosendaal gaat los!' doneert geld voor operatie stadsgenoot
15 januari 2014
Click viert zevenjarig bestaan met verjaardagsmarathon
14 januari 2014
Paradox in USC de Boelelaan
7 januari 2014
Past, Present, Future op zaterdag 25 januari in Club Silvera