Partyflock
 
Nieuws · augustus 2013
­ Nederland
Voor wie dacht dat de afgelopen edities spectaculair waren, heeft Kings of Ace nog een verrassing voor de trouwe fans; ook dit jaar met ADE toveren de artiesten van Ace Agency de The Sand in Amsterdam om tot hun speelparadijs. Sommigen nationaal gestationeerd en anderen internationaal ingevlogen, komen de Kings of Ace samen op 19 oktober om hun stempel te drukken op ADE 2013.
Final update Kings of Core Festival
vrijdag 30 augustus 2013
Kings of Core Festival zal zaterdag 31 augustus om 13:00 uur de poorten openen voor een elf uur durende battle waar niemand wordt gespaard. Vier keiharde stages en 45 strijders met onder meer Partyraiser, Promo, Nosferatu, The Outside Agency, DaY-már, The Darkraver, Frantic Freak, Radical Redemption, E-Force en Titan.
Wat Free2party betreft zullen beide jubileumedities de boeken in gaan als zéér geslaagd! En wat vraagt een béétje slager? Juist ja! Mag het ietsje meer zijn? Wat dacht je van nóg een schepje er bovenop? Nóg een tandje erbij? Rusten kan altijd nog! Haal moeders en dochters maar vast naar binnen, sluit ramen en deuren en hou het alarmnummer maar vast binnen handbereik, you're gonna need it.
Tomorrow Is Now, Kid! presents Point G
donderdag 29 augustus 2013
Op vrijdag 6 september aanstaande zal het Amsterdamse label Tomorrow Is Now, Kid! een primeur hebben in Amsterdam. Één van Parijs' meest underground producers komt naar Studio 80 voor een live optreden. Grégory Darsa, bekend als DJ Grégory, is met deze nieuwe alias een andere weg in geslagen. Point G staat voor rauwe, basale deephouse grooves.
On the 19th of October the creators of BKJN Events vs Partyraiser & Together we are Hardcore festival will present a new early hardcore solo concept in the North Sea Venue. Special die hard tickets are now available.
Laatste Club r_AW een feit
woensdag 28 augustus 2013
Op 26 oktober komt er een einde aan één van de langstlopende en meest grensverleggende industrial hardcore evenement concepten van Nederland: Club r_AW sluit af! Bijna tien jaar lang is er met veel passie en toewijding gewerkt om van de hardste club avond van Nederland, Club r_AW een begrip te maken in de dance scene.
Met de zomer nog in volle gang en de vakanties zo goed als voorbij is het nu tijd voor een frisse wind! Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus zullen de geschiedenis ingaan als het openingsweekend van de vernieuwde evenementenlocatie XXL Culemborg! Met op vrijdag voor slechts 5 euro een feest gevuld met heerlijke dubstep en house waar alle munten maar 1 euro kosten en zaterdag de gratis toegankelijke officiële opening met een sprankelend feest met house, latinhouse, eclectic en urban.
Aanstaande week is het Pleasure Island tijd! De weersvooruitzichten zijn goed en iedereen heeft er heel veel zin in! Nu het feest in aantocht is, willen er nog velen snel een kaartje kopen. Nu kan de organisatie garanderen dat vanavond of morgen de totale kaartverkoop van Pleasure Island uitverkocht is.
De herfst laat gelukkig nog even op zich wachten, maar wachten op een nieuwe editie van Dagverblijf is niet te doen. Daarom organiseert Dagverblijf op zaterdag 14 september 2013 het minifestival Buitenverblijf op het evenemententerrein van Dok 2013 in Amsterdam.
Pompende beats en dreunende bassen, de beste mix van lekker loeiharde dance en een aantal kleppers van formaat op het podium. Bumperzz pakt ook uit met een tribute aan Da Boy Tommy – de recent overleden grondlegger van de jumpstyle – en een groot live concert van Scooter. De rest van de line-up ziet er al even indrukwekkend uit: Marshall Masters Duitsland, Danger Hardcore Team België, Dune Duitsland, The Darkraver Nederland en Jeckyll & Hyde Nederland. Tussendoor neemt DJ Digital Kay België de draaitafels over.
Mieszko Patyk, beter bekend onder zijn hardstyle alias Crushz is 11 september jarig, een verjaardag die niet zomaar voorbij mag gaan. Daarom besloot dit hardstyle talent uit België een paar guests uit te nodigen om dit te vieren. Een birthday crash om u tegen te zeggen!
Dit jaar maakt stadsstrand en horecagelegenheid Amsterdam Roest haar debuut als officiële Amsterdam Dance Event locatie. Donderdag 17 t/m zaterdag 19 oktober staat er een hoogstaande ADE programmering klaar in de ruimtelijke Roest loods, gelegen op het Oostenburgereiland.
Het Arnhemse The The Level lokt zijn voornamelijk jonge publiek op donderdagavond met onbeperkt drinken voor een vast bedrag. Jongens mogen doordrinken voor €15 en meisjes moeten daarvoor €12,50 betalen. Volgens de club gaat het om een experiment, waarmee deze maand is begonnen. Het CDA in Arnhem heeft de kwestie aan de kaak gesteld.
Hoewel de Cyndium-gangers na Pandemonium Festival dusdanig volgepompt zijn met early sounds dat ze de lange zit tot aan de indooreditie van Pandemonium op 16 november wel zullen overleven, maakt Cyndium dat wachten wel wat aangenamer. Afkicken is namelijk niet nodig: op 24 augustus vindt er een nieuwe editie van Retrospect plaats in de P60 in Amstelveen.
Als station voice hoor je Wessel van Diepen al op 538, maar vanaf volgende maand is hij ook weer te horen als DJ. Van Diepen komt met een internationale dancechart, die hij zelf produceert en presenteert: de Global Dance Chart. De lijst beperkt zich niet tot de Nederlandse markt. De 40 tracks zijn samengesteld op basis van wereldwijde downloads, streams, radio- en dj-play.
District One
donderdag 22 augustus 2013
De Prins Bernhardhoeve zal in quarantaine worden gebracht om verspreiding tegen te gaan van een nog onbekend besmettelijk virus. Het schijnt te gaan om het radioactieve subtype H4.RD. Bij verdere progressie zijn de volgende symptomen bekend: rammen, zagen, beuken en onverklaarbare drang tot energieke uitingen.
Nog vier weken te gaan tot Sunglow Festival op recreatiegebied de Binnenmaas zijn intrede gaat doen in het festivalland en ze hebben er erg veel zin in bij de organisatie van het festival. Momenteel zijn de drie stages bekend gemaakt via de bekende social media kanalen. Een line-up die varieert van house, hardstyle tot oldschool classics...
Tien jaar B2B Productions moet in stijl gevierd worden. De voorbije edities overtreffen is de uitdaging. Dus hebben ze één doel: alles zal om excessen draaien! De line-up laat alvast niks aan de verbeelding over...
Nirvana of Noise
woensdag 21 augustus 2013
Na acht succesvolle edities van het grootste hardcore festival ter wereld, steken Art of Dance en Q-dance wederom de koppen bijeen voor een nieuw indoor hardcore concept. Op 2 november wordt de Heineken Music Hall in Amsterdam omgebouwd tot een ware hardcore heaven.
's Werelds langstlopende elektronische muziekfestival, Mysteryland, debuteert in 2014 in Amerika. Het strijkt neer op Bethel Woods, de locatie van het in 1969 gehouden Woodstock festival. Een historisch moment voor organisator ID&T, bekend van onder andere Sensation, Tomorrowland, TomorrowWorld en Q-dance.
Footworxx slaat terug en hoe
dinsdag 20 augustus 2013
Inmiddels zijn we al weer toe aan de derde editie van Footworxx in Club Rodenburg en dit gaat absoluut een keiharde editie worden! De datum om in je agenda te noteren is 28 september aanstaande!
Het laatste buitenfestival van het seizoen gaat knallen als nooit tevoren. Niet alleen is er een extra area, het anthem van Dream Village wordt harder dan ooit. Raoul van Grinsven en Bob van der Palen, beter bekend als Zany en B-Front, werken speciaal voor het festival samen aan dé plaat van dit najaar, het Dream Village anthem!
Uitgaan, wat betekent dat voor jou? Voor Famous Events betekent dat sfeer, gezellige mensen, de lekkerste drankjes, de beste dj's, mc's en live acts van het moment, maar bovenal een te gekke avond voor jou! Be famous staat voor kwaliteit.
Kletskoek: vers van eigen deeg
maandag 19 augustus 2013
Op zaterdag 21 september 2013, van 14:00 tot 23:00 uur serveert Kletskoek verse deep- & techhouse van eigen deeg! Bij Beachclub Sunrise aan het water van Aquabest, kan er binnen en buiten gedanst worden op de deepste, meest groovy en techy beats van (inter)nationale koekenbakkers en regionale koekenperen.
Vanaf september is het tijd om jouw ware identiteit te laten zien. Feathers & Heart for Hard bundelen hun krachten en presenteren: IDentity. Dit maandelijks concept zal plaatsvinden in discotheek Highstreet te Hoogstraten met een capaciteit voor 2500 feestgangers.
Sexed Up groter en harder dan ooit
vrijdag 16 augustus 2013
Ben jij klaar om getuige te zijn van de kick-off van een geheel vernieuwde Harders Plaza Indoor Festival Center? Als dat zo is, zorg er dan voor dat jij op 31 augustus de stap waagt om in 'the wonderland' van Dyna te stappen.
Vanaf vrijdag 6 september is College Tour weer iedere week op de buis met acht bijzondere gasten uit binnen- en buitenland!
De eerste gasten die College Tour deze herfst met een bezoek vereren zijn bekend gemaakt. Daaronder is in ieder geval Armin van Buuren!
Chateau Techno, de organisatie die techno in het DNA heeft zitten, geeft op zondag 22 september voor het eerst een eigen strandfeest. En niet zomaar een strandfeestje, want om er zeker van te zijn dat deze editie een plekje krijgt in de favoriete herinneringen allertijden, vliegt Chateau drie grootheden over uit Noord-Amerika.
KNIP
woensdag 14 augustus 2013
Drinken met mate is ook goed voor je kledingmaten.
Wint superkracht van superlijm? Een Amerikaanse anabool test het even uit.
En ben of ken je degene die in de nacht van 8 op 9 augustus in Hollywood Rotterdam een Blackberry heeft gestolen?
Om zijn eerste verjaardag in stijl in te luiden houdt Op De Valrave in november een heuse marathon. Op zaterdag 23 november danst Op de Valrave met al zijn liefste ravers maar liefst twaalf uur lang tijdens Valrave Festival. Daarvoor is een batterij aan (inter-)nationale house en technohelden opgetrommeld en het allerleukste decor en entertainment geregeld.
Na het succes van de eerste Summercruise in Zwijndrecht en de tweede in Hellevoetsluis, is het op veler verzoek alweer tijd voor de derde! Latin Lovers zal namelijk voor de derde keer met haar eigen bootfeest gaan varen op zaterdag 31 augustus van Alblasserdam!
En daar gaan we dan! Iedereen die van een geweldig strandfeest houdt is inmiddels al dik aan het aftellen, want aanstaande zaterdag ga je naar Decisions on the Beach! Een keur van de lekkerste dj's in de dikste beachparty-club van Nederland.
Olaf Stuut wint Vinylized 2013
maandag 12 augustus 2013
Na een lang beraad is de jury eruit: Olaf Stuut wint Vinylized 2013. De triomferende producer wist de meeste stemmen binnen te halen met zijn track 'Siren'. Vrijdagavond werd dit bekend gemaakt tijdens Ministry of Beats, het radioprogramma van Edwin Diergaarde op Decibel FM. De track 'druipt van de kwaliteit' en 'heeft een pure, eigen sound'.
Zaterdag 23 november 2013 zal Brunssum als crisisgebied beschouwd moeten worden. Meer dan twintig artiesten zorgen ervoor dat er de gehele avond enorme explosies te horen zijn in en rondom Brunssum. Inwoners van gemeente Brunssum dienen zich te meldden bij Club Zathura.
Ruim een jaar geleden begon jongerenweblog Stuiterbeesten met het halen van bekende artiesten naar Roosendaal. Hun eerste bekende headliner vorig jaar was Yellow Claw, die destijds de hitlijsten bestormden met nummers als 'Het Allermooiste Feestje' en 'Krokobil'. Voor het dertigste feestje dat Stuiterbeesten organiseert, besloten ze de nog steeds populaire act weer naar Roosendaal te halen.
Na de uitverkochte, onvergetelijke editie afgelopen juli in Het Concertgebouw Amsterdam zal Hed Kandi haar volgende stop maken in het Muziekgebouw aan 't IJ. Op zaterdag 19 oktober zal 'The world's most glamorous music & lifestyle brand' het Amsterdam Dance Event doen schitteren.
Wegens tegenvallende kaartverkoop start Symphonica Elektronica een twee voor de prijs van één actie. Reeds gekochte tickets voor Symphonica Elektronica Sweat gelden nu als toegangsbewijs voor twee personen. Ook tickets die nu nog worden aangeschaft maken deel uit van deze actie.
Kiesgrube op stoom in augustus
donderdag 8 augustus 2013
Uw aller favoriete zondagsfeest bij onze oosterburen gaat een zinderende maand tegemoet. Kiesgrube gehts los, want eindelijk is datgene er waar het feest in recreatiegebied Am Blankenwasser (vlakbij Düsseldorf) zo op drijft: de zon! Kortom, tijd om je te laven in de oase die Kiesgrube heet, welkom in Eutopia!
KNIP
woensdag 7 augustus 2013
Deze week zien we de zin van condoomgebruik, een hongerige walvis en het bewijs dat vrouwen niet kunnen rijden. Ook lees je wat spacecake is en wat de risico's ervan zijn en natuurlijk de standaard onderdelen: foto van de week, recensies, anekdotes en een mop van de week!
Hardcore at Sea
woensdag 7 augustus 2013
De zomer is losgebarsten en de biertjes staan koud. Bloemendaal maakt zich op voor het hardste feest van het jaar en dat zullen ze weten ook! BKJN Events events presenteert zondag dan ook met trots: Hardcore at Sea!. En hierbij geeft de organisatie je alle informatie om deze stranddag soepel te doen laten verlopen en trakteren ze je daarbij direct op een primeur van hoog niveau!
Na een jaar wachten is het dan bijna zo ver: Decibel outdoor festival 2013! In dit bericht lees je alles wat je moet weten voordat je op 17 augustus naar de Beekse Bergen afreist. Lees deze praktische informatie goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Ga je een heel weekend naar Decibel? Lees dan ook even de extra informatie voor weekendgangers!
Herfstkriebels' Hot Summer Deal
dinsdag 6 augustus 2013
Het is nog even volop genieten van het mooie zomerweer. Maar voordat je het weet, breekt de herfst weer aan. En wanneer de blaadjes van de bomen vallen, zal Herfstkriebels weer flink gaan knallen. In de maand augustus kun je tickets voor Herfstkriebels met zomerse korting aanschaffen. Vanaf heden tot en met eind augustus, of zo lang de voorraad strekt, betaal je de speciale hot summer prijs van slechts 20 euro voor je ticket!
Zondag 11 augustus is het zover. Dan is tussen 14.00 en 23.00 uur Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee het podium voor de SLAM!Beachbreak. Naast de heerlijke zomerse temperaturen van de afgelopen tijd, is ook de line-up om het warm van te krijgen. Niemand minder dan het 17-jarige Nederlandse DJ-talent Martin Garrix – bekend van zijn hit 'Animals' – en Mr. Polska zijn toegevoegd aan de indrukwekkende line-up.
Velen van jullie zullen zijn naam niet kennen en hem persoonlijk nooit ontmoet hebben, maar toch hebben de meesten van jullie wel eens een tekst van zijn hand gelezen: Gerd Jan Vleugels. In dit prachtige jubileumjaar voor ons feestgangers is helaas een einde gekomen aan Gerd Jans 'levensfeest'. Afgelopen vrijdag is hij op 44-jarige leeftijd overleden. Partyflock spreekt haar medeleven uit aan familie, vrienden, (ex) collega's en alle mensen die zijn aangedaan door zijn overlijden.
Woensdag 16 oktober wordt het boek 'Mary Go Wild - 25 Jaar Dance in Nederland' gepresenteerd in de Rabozaal van de Melkweg. Na afloop wordt een groot feest gegeven met veel artiesten die het nachtleven de afgelopen 25 jaar kleur hebben gegeven. Het event geldt als de officiële opening van het Amsterdam Dance Event.
Op 10 en 11 augustus staat het centrum van Heerlen in het teken het popmuziek én dans. Op de line-up van het gratis toegankelijke popfestival Booch! staan dit jaar twee bijzondere Amerikaanse acts: !!! (chk chk chk) en XXYYXX.
Op 25 oktober vindt de laatste reguliere editie van Oi! plaats in Paradiso. Na negen jaar smaakmakende dubstep- en grimefeesten te hebben georganiseerd gaat Oi!-oprichter Gomes zich nu richten op het uitbrengen van muziek met het eigen label Oi! Recordings.
Sandeep en Miss Melera bundelen hun krachten! Vrijdag 2 augustus staan zij samen de hele nacht back2back in Toffler om hun kunsten te vertonen.
Uit metingen van het KNMI blijkt dat Nederland zich alweer kan opmaken voor de volgende hittegolf. De oorzaak hiervan zijn de zogenaamde hardstyle/hardcore-stromingen die zich samenvoegen met de hogedrukgebieden bestaand uit early rave, oldschool en jump vanuit Zuid Europa. Deze combinatie vormt samen een hard, heet en sexy drukgebied ook wel bekend als het Freestyle Maniacs fenomeen.
De diversiteit van de stad Amsterdam laat zich misschien nog wel het best meten tijdens Gay Pride. In iedere uithoek van de stad is er voor iedere subcultuur binnen de gayscene iets te doen. Zo ook in AIR. Want de oorspronkelijke boodschap van Gay Pride, dat seksuele diversiteit niet moet worden doodgezwegen maar juist gevierd mag worden, daar staat AIR vierkant achter.
31 augustus 2013
Ace Agency presents Kings of Ace in the Sand
30 augustus 2013
Final update Kings of Core Festival
Line-up Freestyle Maniacs · Rescue 911
29 augustus 2013
Tomorrow Is Now, Kid! presents Point G
BKJN presents Frantic Frequence · The 8 hour early solo
28 augustus 2013
Laatste Club r_AW een feit
27 augustus 2013
Grand Opening XXL feestweekend vrijdag en zaterdag
Pleasure Island verwacht vandaag volledig uit te verkopen
26 augustus 2013
Dagverblijf presenteert Buitenverblijf
Bumperzz wordt vette oldschool party met oa Scooter live in concert en Da Boy Tommy tribute
25 augustus 2013
Crushz viert verjaardag in Highstreet
23 augustus 2013
Amsterdam Roest maakt debuut als ADE locatie
The Level in opspraak wegens onbeperkt drinken op donderdagen
Tweede editie Retrospect morgen in P60
22 augustus 2013
Wessel van Diepen met Global Dance Chart op 538
District One
Sunglow Festival · Alle stages op een rij
B2B productions presenteert Decennium One
21 augustus 2013
Nirvana of Noise
Mysteryland naar het originele Woodstock terrein in New York
20 augustus 2013
Footworxx slaat terug en hoe
Zany en B-Front maken Dream Village anthem 2013
19 augustus 2013
Be Famous aanstaande vrijdag in The Loft XL
Kletskoek: vers van eigen deeg
16 augustus 2013
Feathers Events en Heart for Hard met concept IDentity in Highstreet
Sexed Up groter en harder dan ooit
15 augustus 2013
Armin van Buuren te gast in NTR College Tour
Chateau Techno sluit zomer af met Sur la Plage
14 augustus 2013
KNIP
Op De Valrave terug met indoor Valrave Festival
Latin Lovers Summercruise vanaf Zuiderstek Alblasserdam
13 augustus 2013
Aanstaande zaterdag Decisions in Beachclub Vroeger met after in Eindelijk Weer
12 augustus 2013
Olaf Stuut wint Vinylized 2013
10 augustus 2013
Partygangers worden 23 november opgevangen in Club Zathura
Hitmachine Yellow Claw op Stuiterbeesten
9 augustus 2013
Hed Kandi zal Amsterdam Dance Event doen schitteren
Twee tickets voor de prijs van één voor Symphonica Elektronica
8 augustus 2013
Kiesgrube op stoom in augustus
7 augustus 2013
KNIP
Hardcore at Sea
Decibel festival 2013 timetable & latest info
6 augustus 2013
Herfstkriebels' Hot Summer Deal
5 augustus 2013
Martin Garrix en Mr. Polska toegevoegd aan line-up SLAM!Beachbreak
Dancejournalist Gerd Jan Vleugels overleden
Boekpresentatie 'Mary Go Wild' opent Amsterdam Dance Event
4 augustus 2013
Amerikaanse band !!! geeft exclusieve festivalshow op Booch!
2 augustus 2013
Allerlaatste editie Oi! op 25 oktober in Paradiso
Toffler brengt dit weekend Sandeep & Miss Melera
KNMI waarschuwt dansend Nederland voor aankomend weekend
1 augustus 2013
In AIR vier je drie dagen feest tijdens Gay Pride