Partyflock
 
Nieuws · juli 2013
­ Nederland
Het aftellen tot Pandemonium Festival is nu echt begonnen. Op zaterdag 3 augustus vindt de eerste editie van Pandemonium festival plaats. Inmiddels is de opbouw van Pandemonium festival in volle gang. Cyndium heeft ontzettend veel zin in Pandemonium en hopelijk jullie ook! Met nog vier dagen te gaan, is het tijd om de timetable en allerlei praktische festival informatie bekend te maken.
Op 31 augustus staat Factory 010 voor de tweede keer in het teken van I love Beatz. Tijdens dit evenement zullen de drie residents Paul Elstak, The Darkraver en Panic de avond vullen met een verscheidenheid aan beats op het gebied van de hardere stijlen. Om het evenement zo laagdrempelig mogelijk te houden zijn kaarten alleen aan de deur te koop voor 15 euro. Zin in een gezellige avond uit waar alles mogelijk is? Tot op I love Beatz!
Het Muziekgebouw aan 't IJ is op 19 oktober - tijdens het Amsterdam Dance Event - het toneel van de ultieme zaterdagmiddagbesteding: Club Sandwich.
Masterclasses van 'local heroes', dance- en rapbattles, blockparties, films, live optredens en DJ's. Het gebied rondom het Schieblock in Rotterdam transformeert in een hotspot voor hiphop- en cultuurliefhebbers. Tijdens de eerste editie van 24 uur SUBcultuur ontdekken bezoekers op tien verschillende locaties alle ins en outs van de rijke Rotterdamse hiphopcultuur.
De Groningse drum 'n bass act Noisia organiseert tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) een nieuwe editie van Noisia Invites in de Melkweg. Na uitverkochte clubnachten in maart dit jaar en tijdens 5 Days Off 2012 is voor zaterdag 19 oktober opnieuw een line-up van wereldformaat uitgenodigd.
Bijna drie jaar na de kick off van TIKTAK op zondag in AIR heeft de organisatie besloten dat het tijd is voor de volgende stap. TIKTAK groeit in augustus van wekelijkse clubavond naar maandelijks concept op de zaterdag. De locatie blijft hetzelfde, maar het evenement wordt groter.
Zaterdag 24 augustus presenteert The LinQed Talent Factory een avond vol met house. Dans en feest de Heideweek in met Lokale DJ's Mixteaser & RobbyVDL, D-Wez, DJ J.D.V., DJyve en hoofdact Vato Gonzalez & MC Tjen.
The Real House Event houdt haar naam eer aan en komt met een speciale Spanish Edition terug met een internationale line-up die wordt gesierd door maar liefst drie (!) Spaanse dj's: Nick & Danny Chatelain en Jesse Garcia!
Brainburst - letterlijk: hersensplitsing, staat voor een goede bak hoofdpijn. Hoofdpijn is een symptoom waar iedereen wel eens last van heeft. Brainburst is het Amsterdamse feest dat snoeiharde early hardcore combineert met heerlijk raggende tekno/frenchcore om je kop van te laten barsten - ook als je niet te dicht bij de speakers gaat staan.
Ook dit jaar is er door de organisatie in de line-up van Mindset een plekje vrijgehouden voor de toekomstig winnaar van de Mindset 2013 DJ-contest!
Free2party bedankt al haar bezoekers voor de afgelopen vijf jaar. Zonder jullie geen Free2party, Hardclassics en Freestyle Maniacs! Check hier de aftermovie van Hardclassics on the beach 2013.
Indicator maakt zich op voor de eerste outdoor editie, want 27 juli is de dag dat het staat te gebeuren! Vanaf 13:00 begint de elf uur durende beukmarathon welke rond 00:00 afgesloten zal worden door Radical Redemption! Naast deze held maken nog tien andere dj's deel uit van de programmering, waaronder Crypsis, Wildstylez, Frequencerz, B-Front, Ran-D en Chain Reaction!
Anders dan de in Amsterdam gespoten kalkgraffiti zal Dance Valley een blijvende indruk achter laten op haar bezoekers. De eerste plensbuien zijn pas na 3 augustus voorspeld. Tot die tijd kan je er niet omheen (fietsen): De 19e editie van Dance Valley komt eraan! Op 3 augustus zetten de hotshots van de internationale dancewereld de valley op z'n kop. Zoals bekend, is de 2013 editie de eerste keer voor Sunnery James & Ryan Marciano. En nu produceert dit illustere duo ook nog eens het Dance Valley Anthem.
Nederland staat van 6 t/m 9 november in het teken van de MTV Music Week met optredens op alle muzikale toplocaties in Amsterdam! Optredens die voor iedereen toegankelijk zijn. De MTV Music Week maakt Nederland helemaal klaar voor de MTV EMA 2013 die dit jaar wordt gehouden in onze hoofdstad.
Darko Esser's techno-platform en clubnacht Balans organiseert op vrijdag 20 september zijn zesde editie in de Melkweg. Grote headliner voor deze editie is de Britse dj/producer Surgeon, die voor het eerst in negen jaar in de Melkweg staat. Staffan Linzatti is de tweede gast van de avond en komt een liveset spelen.
Zowel de organisator van een dancefeest als het Scheepvaartmuseum in Amsterdam krijgen maatregelen opgelegd van de gemeente, nadat in mei een dode viel bij een schietincident tijdens een feest in het museum.
De Kamer van Volksvertegenwoordigers in België heeft een wetsvoorstel goedgekeurd dat de doorverkoop van concert- en sporttickets voor woekerprijzen tegen moet gaan. Als het door de regering wordt ondertekend, kan het daar dit najaar van kracht worden.
Na de uitverkochte kick off van zijn wereldtour afgelopen april in Amsterdam, heeft Hardwell vandaag ook de eerste acht wereldwijde bestemmingen bekend gemaakt. De immens populaire Nederlandse DJ, die momenteel de internationale hitlijsten bestormd, zal in september zijn wereldtournee aftrappen in Jakarta, Singapore, Bangalore en Mumbai om later dit najaar Kaapstad, Johannesburg, Mexico City en Tel Aviv aan te doen.
Ook dit jaar start Bax-shop.nl met de zomerse All Inclusive weken: zes weken vol met acties, waaronder vele prijsvraag, giveaways, topdeals én geen verzendkosten op alle bestellingen! En je maakt kans op de knallende hoofdprijs van €10.000 shoptegoed!
Wat zal je deze keer meemaken binnen? Het feest is sexy en hot en er hangt een heerlijke vibe. 'Welcome to the family', zegt de organisatie altijd. Eenmaal geweest wil je je familie minstens twee keer per jaar blijven opzoeken. En omdat echt iedereen VIP wil op B.I.T.C.H is nu, vijf maanden voor het feest, de VIP online al helemaal uitverkocht. Maar niet getreurd!
Bloomingdale XXL
woensdag 17 juli 2013
Zon, (ro)zee en strand. We zijn eraan toe en hebben het wel verdiend. Een zwoele zomerse avond op het Bloemendaalse strand: zorgt ervoor dat vele de zondag al in hun agenda hebben geblokt en op 21 juli zal de houten vloer sterk op proef worden gesteld!
Als Amsterdamse organisatie met een 18-jarige historie mag Loveland niet ontbreken tijdens ADE. Sinds 2009 is de WesterUnie tijdens ADE één avond het domein van Loveland. Dat is dit jaar niet anders. Op zaterdag 19 oktober worden alle vier de zalen benut om een zeer diverse en hoogstaande line-up te presenteren.-
Poesjes en Katers had een geweldige opening in juni met een volle club NYX met de allerfijnste dames, poesjes en kittige katertjes. De tweede editie staat alweer voor de deur en na de monster line-up van de kick-off is het voor jullie niets anders.
Frenchcore s'il vous plaît
dinsdag 16 juli 2013
Met trots presenteren Noisekick Producties en Crystal Venue op 26 oktober de vijfde editie van Europa's grootste frenchcore evenement: Frenchcore s'il vous plaît. De hardste frenchcore artiesten uit heel Europa zijn geboekt om deze nacht het dak eraf te blazen.
Amazing meets YMCGAY
dinsdag 16 juli 2013
Wil jij de Gay Pride feestelijk afsluiten op een van de leukste gay-friendly feesten van Amsterdam? Dan mag je Amazing meets YMCGAY niet missen! Amazing Hollywood White Edition heeft speciaal voor deze editie de krachten gebundeld met YMCGay, Rotterdams leukste openminded party.
Zakenvrouw en media-icoon Paris Hilton vormt deze zomer samen met Amnesia Ibiza een Joint Venture om het publiek een aantal evenementen met muziek en mode op het Spaanse eiland Ibiza te bieden. Hilton zal deze zomer als resident DJ in Amnesia fungeren en ze lanceert tevens een pop-up store met haar naam waar haar lijn van modieuze handtassen en accessoires verkocht zullen worden.
Op zaterdag 21 september zal Factory 010 in Rotterdam met zijn rauwe, donkere en ondergrondse sfeer het podium zijn voor een snoeiharde editie van Darkness4life. Het hardste concept van b2s zal worden opgesplitst in twee zalen: industrial & darkcore en frenchcore & terror; een nacht voor de echte liefhebbers dus!
Trancefusion · Pure Autumn
zaterdag 13 juli 2013
Zin in een weekendje Praag met Marco V, Judge Jules, Giuseppe Ottaviani live, Bobina, Myon and Shane 54, 4 Strings featuring Ellie Lawson live, Indecent Noise, Jonas Stenberg and Juventa, Talla 2XLC, Taucher, Cold Blue, DJ Falk, Charles Mc Thorn en special guest: Betsie Larkin?
Pleasure Island is veelzijdig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Pleasure Island is een festival dat net even een stapje verder gaat om het zijn bezoekers naar de zin te maken. Is dat niet in het verbluffende decor of met de te gekke shows, dan is het wel met een nieuwe en serieuze hostingpartner die heel goed in het straatje van Pleasure Island past!
Nadat dragqueen Miss Teddy (RIP) deze oproep 'Teddy4KWF' gedaan had, vonden Da Dominator Team Astrid & Marcel dat er vanuit hun scene ook een feest georganiseerd moest worden voor KWF. Een feest waarvan alle winst en omzet 100% naar KWF zal gaan.
Vrijdagavond biedt het festival plaats aan Pacha New York in combinatie met Celebrate Live met een groot aantal verschillende dj's. Zaterdag is er Dirty Dutch met ondermeer Chuckie. Zondag wordt afgesloten met 'Strangers & Friends', waarmee het concept uit Club Story in Miami voor het eerst in het Caribisch gebied is te beleven.
Wasteland in Hilton Amsterdam
donderdag 11 juli 2013
Zaterdag 17 augustus aanstaande transformeert de tuin van het statige vijf sterrenhotel Hilton Amsterdam in een vrolijke, ongedwongen festivallocatie voor de kick off van House of Bad Habits.
KNIP
woensdag 10 juli 2013
Een weekje later dan de bedoeling, maar dan toch de fotocollage van juni. Voor extra gratis krijg je deze weel een kampeertip en ook zie je een vrouw met een veel te groot wapen....
Het Sarphatipark te Amsterdam maakt donderdag 11 juli plaats voor het grootste watergevecht van deze zomer. Het initiatief komt van feestorganisatie Buitenspelen Festival. De zomerkriebels worden naar hun mening iets te heftig met het klimaat van afgelopen weken en willen deze uitgelezen kans om eens lekker gek te doen niet zomaar voorbij laten gaan.
De geruchten hingen al een tijdje in de lucht, maar nu is het dan toch echt definitief: omcirkel 21 september 2013 in je agenda, want na meer dan een jaar te zijn weggeweest keert Funkadelic eenmalig terug naar 'The town where it all started' Almere.
Op vrijdag 19 juli is de Rotterdamse koning van de decks voor het eerst te gast bij Boss.Het gaat hier over niemand minder dan Mr. Dj Superior.
Heb jij ook zo'n lekker weekend gehad? Afgelopen zaterdag ging op WiSH Outdoor het dak er in ieder geval af. Honderden festivalbezoekers gingen één minuut helemaal los en lieten een waanzinnige 180° foto maken. Bekijk de gemaakte Ultimate Party Pics op www.pepsi.nl/nowmachine?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A25670. En check natuurlijk hier de trailer!
NRG Events en Rige Entertainment presenteren zaterdag 14 september 2013 het twintigjarig jubileumfeest van het Rotterdam Terror Corps! De locatie voor dit speciale evenement is Club Eclipse te Rotterdam. Met een capaciteit van 3000 mensen en drie area's met het beste geluid, licht en unieke sfeer belooft dit een feest te worden dat je niet mag en kan missen!
Met de viering van de vijftigste verjaardag van James Bond presenteert Exceptionnel i.s.m. SDC Media de mega-party 'Skyball - Sleep Another Day'. Op zaterdag 9 november worden jullie vervoerd naar de betoverende wereld van de beroemde Britse geheim agent. Bij een glamorous thema hoort ook een upper class locatie, daarom zal een sprookjesachtig klooster voor deze gelegenheid worden omgetoverd tot een Oscar-waardige set, waarbij je het gevoel zult krijgen dat je in the one and only City of Angels bent beland...
Red Bull Studios Connect brengt talent samen met hun internationale inspiratoren in de studio en op het podium. Zeven Nederlandse artiesten, waaronder Full Crate en Detroit Swindle, worden gekoppeld aan zeven internationale namen uit de muziekindustrie zoals Breach, Mosca en Jordan Peak. De koppels maken samen een muzikale reis van de studio, via de club naar Mysteryland.
Met een hartverwarmende editie in juni nog vers in het geheugen, kijkt iedereen alweer uit naar 10 augustus 2013, de tweede editie van Lakedance in 2013. De tickets lopen harder dan ooit tevoren en zoals gewend van de organisatie, staan er van 13:00 tot klokslag 23:00 uur wederom tal van wereldartiesten te schitteren aan het water bij Aquabest in Eindhoven.
Format invites Sankeys Ibiza
woensdag 3 juli 2013
AIR haalt vrijdag de banden met de buitenlandse clubscene aan tijdens Format invites Sankeys. Het is voor het eerst dat Sankeys, de undergroundclub van Manchester en Ibiza, een avond host in Nederland.
De vakantie staat voor de deur! Na The Ultimate classics Collection op 13 juli gaat ook Crystal Venue met vakantie. Maar niet getreurd, op zaterdag 7 september wordt het nieuwe seizoen geopend met een spetterende editie van het altijd gratis feest Booming New Season!
Tiger Bass is dit weekend. Een after na Free festival die jullie na een dag mooi weer tot de late uurtjes laat doorfeesten. De deuren sluiten pas om 06.00 uur en de decibellen houden pas op bij de 120. De BPM ligt nog een stuk hoger en om het jullie nog meer naar de zin te maken zullen er honderden ijsjes en fruit uitgedeeld worden.
Dancefestival Extrema Outdoor, 'XO', komt dit jaar met een wereldprimeur. Door het downloaden van een applicatie voor je telefoon kun je onderdeel zijn van de openingsshow van het evenement, hetgeen nog nooit eerder vertoond is. Dat maakte organisatie Extrema Network bekend.
Danny Firestone overleden
dinsdag 2 juli 2013
Op de Facebookpagina van Hardcore Radio verscheen vanmorgen een in memoriam voor Danny Firestone. Hij overleed gisteren op 48-jarige leeftijd.
Op vrijdag 5 juli vieren Flügel en Stuiterbeesten gezamenlijk dat de vakantie is begonnen tijdens de 'Fuck School Get Flügel Party' in El Corazon Roosendaal. Voor de echte feestbeesten is er echter nu al één klein nadeel: het evenement zal tot 3:00 duren in plaats van 4:00. Dit heeft te maken met de nieuwe uitgaansregeling binnen de gemeente Roosendaal.
Wat hebben we hier naar uitgekeken! Een heerlijk zomers festival op een mooie zomerse dag: vergezeld van de zon kun je genieten van meer dan vijftig topartiesten, verrassend entertainment en natuurlijk voldoende drank en lekker eten. Een festival zoals een festival hoort te zijn! Maar het allerbelangrijkste op deze dag ben jij als bezoeker van Zomerkriebels Festival.
Eindelijk is het dan zo ver: de start van de Europese zomer is een feit en het festivalseizoen is in volle gang. Voor de Hardstyle Top 40 betekent dit veel nieuwe muziek en dat de nodige festivalhits weer uit de kast worden gehaald. De Hardstyle top 40 van deze maand wordt vooral gekenmerkt door anthems.
31 juli 2013
Pandemonium Festival 2013 timetable and final info
I love Beatz met Paul Elstak, Darkraver en Panic
Club Sandwich met lange sets Aeroplane & Miss Melera
30 juli 2013
24 uur SUBcultuur biedt platform voor de unieke urban culture van Rotterdam
Noisia aan ADE-programma Melkweg toegevoegd
29 juli 2013
TIKTAK verhuist van zondag naar zaterdag
28 juli 2013
Vato Gonzalez & MC Tjen in Edense The Talent Factory
Metz on the beach komt met Spaanse editie naar Rockanje
Strength of Unity haalt The Destroyer en Tripped naar Nederland
27 juli 2013
DJ-contest op preparty van Mindset 2013
26 juli 2013
Boom! Aftermovie Hardclassics on the beach en Freestyle Maniacs summer promomix
25 juli 2013
Final update voor Indicator Outdoor
22 juli 2013
Timetable Dance Valley 2013 bekend
MTV organiseert voorafgaand aan EMA music week
20 juli 2013
Techno-icoon Surgeon bij Balans in de Melkweg
19 juli 2013
Voorlopig geen evenementen meer in Scheepvaartmuseum
18 juli 2013
België neemt wet tegen woekerprijzen tickets aan
Eerste bestemmingen wereldtour I am Hardwell bekend
17 juli 2013
Win €10.000 bij Bax-shop.nl tijdens de All Inclusive weken
B.I.T.C.H VIP in de voorverkoop alleen nog in fetishwinkels te krijgen
Bloomingdale XXL
Grote artiesten bij Loveland tijdens Amsterdam Dance Event
16 juli 2013
Poesjes en Katers donderdag in Club Nyx
Frenchcore s'il vous plaît
Amazing meets YMCGAY
Paris Hilton vier weken resident in Amnesia
15 juli 2013
Darkness4life: hard, harder, hardst
13 juli 2013
Trancefusion · Pure Autumn
12 juli 2013
Pleasure Island invites Luminosity met topnamen
Dance to fight cancer in Organza
11 juli 2013
Pacha New York, Dirty Dutch en Club Story bundelen krachten voor Electric Festival op Aruba
Wasteland in Hilton Amsterdam
10 juli 2013
KNIP
Het Grote Buitenspelen Festival Watergevecht
Funkadelic viert vijfjarig bestaansfeestje in september nogmaals
Vrijdag 19 juli weer Boss in de Paradiso
9 juli 2013
Pepsi NOW Machine aanstaande zondag op Dancetour Leeuwarden
Line-up release van 20 Years of Rotterdam Terror Corps in Eclipse, Rotterdam
7 juli 2013
Exceptionnel and SDC Media are delighted to present a James Bond Affair: Skyball
6 juli 2013
Red Bull Studios Connect brengt talent van de studio naar Mysteryland
5 juli 2013
Lakedance maakt lineup bekend
3 juli 2013
Format invites Sankeys Ibiza
Booming New Season: gratis opening nieuwe seizoen
2 juli 2013
Aanstaande zaterdag Darkraver, Luna, Nosferatu en Dr. Rude in Almere op de after na Free festival
Bezoeker is zelf onderdeel van openingsshow Extrema Outdoor
Danny Firestone overleden
1 juli 2013
Het grootste Flügelfeest van Brabant in Roosendaal
Zomerkriebels Festival timetable en laatste info
Q-dance presents the Hardstyle Top 40 van juni 2013