Partyflock
 
Nieuws · juni 2013
­ Nederland
Na een intensieve periode van voorbereiding en druppelsgewijs informatie delen, kondigt BEAT IT! Events vol trots aan dat ze muzikaal rond is en alle ingrediënten bij elkaar heeft gebracht die voor een geweldig feest zullen zorgen! 'Samen opstaan tegen Kanker' is het motto en om dat te benadrukken zijn ook een paar zeer bijzondere back 2 back momenten ingepland.
Amsterdamse uitgaanders waaieren steeds meer uit naar feesten buiten het gevestigde clubcircuit. Daar is alcohol minder duur en wordt minder streng op drugs gecontroleerd. Dat blijkt uit Antenne, het jaarlijks onderzoek van de UvA (Bonger Instituut) en Jellinek Preventie naar de ontwikkelingen op de Amsterdamse drugsmarkt.
Nederlandse legendes in Studio 80! In ons kikkerlandje zijn we maar wát gezegend met het pakket aan artiesten dat we door de jaren heen hebben mogen voortbrengen...
In krant De Gelderlander verscheen enkele weken geleden een artikel waarin wordt gemeld dat een nieuwe discotheek op de Korenmarkt in Arnhem twee haaien in een aquarium in de zaak wil laten zwemmen als publiekstrekker. De Partij voor de Dieren heeft hier Kamervragen over gesteld en deze vragen zijn inmiddels behandeld.
Het is zover. Eindelijk kan EBS Events met gepaste trots een fantastische eerste editie van het Elektrolite Festival presenteren. Het Elektrolite Festival zal plaatsvinden in de ECI Cultuurfabriek. EBS Events zal de drie zalen invullen met perfect licht en geluid, geweldige podia en een indrukwekkende line-up met de beste dj's en producers uit de trance en progressive scene.
Het in 2012 gestarte lesprogramma Buma Music Academy, ontwikkeld om muziekonderwijs op Nederlandse scholen nieuw leven in te blazen, krijgt in het volgende schooljaar een vervolg. In danceorganisatie ID&T is een partner gevonden om het programma verder te ontwikkelen.
Een hete zomer met ruim vijftig Totally Summer feesten in de populairste Europese badplaatsen, 65.000 feestende jongeren, 52 DJ's en 189 vluchten, staat op het punt te beginnen. Na deze grootste zomer tour aller tijden, is het tijd voor de grootste zomerreünie aller tijden!
Op vrijdag 28 juni vindt het wereldwijde charity event The Global Party plaats in club Blender. The Global Party is een wereldwijd initiatief waaraan in totaal maar liefst 120 steden meedoen. In één weekend doneren 's werelds meest toonaangevende clubs hun opbrengsten aan een lokaal goed doel. Na het grote succes van voorgaande editie doet Blender dit jaar als enige Rotterdamse club mee aan deze tweede editie.
Dance 2 Eden Outdoor aftermovie
woensdag 26 juni 2013
Bam! Dat was 'm dan! Als je op 1 juni getuige was van de geboorte van Dance 2 Eden Outdoor, dan weet je waar dit over gaat. Wat een feest! Wat een sfeer! Volgend jaar weer! Check de aftermovie en de foto's.
Over tweeënhalve week is het eindelijk zover: de derde editie van het leukste strandfestival van het jaar Turn Up The Beach. Zaterdag 13 juli tussen 13.00 en 23.00 uur zorgt de crème de la crème van de housescene voor een onvergetelijk feest op het prachtige strand van IJmuiden aan Zee. De DJ's Ummet Ozcan, Baggi Begovic, Moombahteam, Naffz en MC's Boogshe en Zawdi MC zijn aan de reeds indrukwekkende line-up toegevoegd en maken het strandfestival compleet.
Overal waar ze neerstrijken zetten ze de tent op zijn kop en maken er een feestelijk spektakel van. Wie dan? Decisions natuurlijk! Al jarenlang de meest spraakmakende feesten op toplocaties waar iedereen naar uitkijkt. Na het overweldigende succes van de eerste @ the Beach editie vorig jaar wordt het nu hartje zomer tijd voor een tweede superfeest in Beachclub Vroeger.
Afgelopen januari had Full Moon de eerste editie van Industry of Love in de Maassilo wat een groot succes was. Nu presenteert Full Moon het vervolg hierop en dat gaan ze doen op zaterdag 21 september van 22:00 tot 5:00 uur in de Maassilo in Rotterdam!
Zaterdag 20 juli vindt in het Amsterdamse Bos het populaire Electronic Family plaats! Het grootste trance festival van de wereld groeit dit jaar naar vier stages en biedt net als voorgaande jaren een veelzijdige selectie topartiesten uit de trance scene. PT Events is één van de organisaties die het voorrecht geniet om met Grotesque een eigen stage te hosten. Na het immense succes van het eigen Indoor Festival lijkt de Brabantse organisatie de weg naar succes te zijn ingeslagen.
Minority Events organiseert op zaterdag 31 augustus Home-town Festival, op natuurbad De De IJzeren Man in Eindhoven. Centraal staan Marco V en Marcel Woods, twee Eindhovense dj iconen die in deze stad als artiest groot zijn geworden. Zij worden die dag bijgestaan door Jordy Dazz, Justin Prime en Benjamin Bates.
Het vandaag gereleasde album 'Hardwell presents Revealed volume 4' domineert nu al wereldwijd de iTunes charts. Het dance-album is vanmorgen op nummer 1 de iTunes charts binnen gekomen in Nederland, Japan, Italië en Portugal. In Amerika en Luxemburg staat het album op #2. Wereldwijd eist 'Hardwell presents Revealed volume 4' in maar liefst elf landen een plek op in de iTunes album top 5.
Het is nu toch echt officieel, want de zomer is begonnen! Natuurlijk schijnt bij Latin Lovers altijd de zon, maar op het strand is het toch wel even net iets lekkerder. Zo ook op zondag 28 juli, dan gaan we ervan uit dat er weer een heerlijke outdoor editie plaats kan vinden op het Bloemendaalse strand.
Als het van nachtburgemeester Mirik Milan afhangt, kunnen ondernemers van horeca in de toekomst samen veiligheidsteams inhuren om de Overlast in hun club en in de buurt tegen te gaan. 'Clubs vegen nu nog te veel voor hun eigen stoep', zegt Mirik. 'Elke club huurt momenteel nog zijn eigen veiligheidsteams in. Dat kost veel tijd en geld.' Mirik denkt aan een nieuw waarbij verschillende clubs samen investeren in de veiligheid en orde van hun uitgaansbuurt.
Na twee geslaagde indoor edities in Sportcentrum Kardinge waar duizenden feestgangers los gingen, is de tijd rijp voor een eerste outdoor editie van Indicator. Zaterdag 27 juli van 13:00 tot 00:00 zullen meer dan 25 artiesten in Groningen aanwezig zijn om onderdeel uit te maken van deze elf uur durende hardstyle marathon!
Hed Kandi Beach keert op zondag 14 juli terug naar Beachclub Bloomingdale voor de release van het beste en heetste zomer album van het jaar; Hed Kandi Beach House 2013. 'The biggest tracks from this season's hotttest Hed Kandi parties!'
Waanzinnig Westlands Weekend
maandag 17 juni 2013
Het Waanzinnig Westlands Weekend is een nieuw initiatief om in het Westland een festival te organiseren, waarbij de zaterdag in het teken staat van dance. Dat er gedanst zal worden, staat wel vast met in de line-up de artiesten Dennis van der Geest, Brian Chundro & Santos en Franklin Reeves, ze worden ondersteund door Kazzikazs op percussie en Saxy Mr S. op saxofoon.
Tientallen (inter)nationale dance acts spelen 25, 26, 27 en 28 juli in Lichtenvoorde op het jaarlijkse Zwarte Cross festival. Met de toevoeging van Crookers op zaterdagavond is de programmering compleet. Nieuw dit jaar is de samenwerking met Rauw en een extra festivaldag in de speciale festivalweide De Dansvloer.
Op deze avond zullen je de klassiekers van het label ten gehore gebracht worden alsmede de nieuwe en snellere plaatjes. Wie niet bekend is met Enzyme Records zal zich versteld doen staan aan de variëteit aan (industrial) hardcore, breaks, drum & bass en crossbreed die deze avond rijk is. Met grootmeesters die al heel lang meegaan en nieuw talent is hier ook een hoog diversiteitsgehalte. Met dj's waar Nederland trots op mag zijn, is de line-up geformeerd.
Eindelijk is het zo ver: Pand14 heeft zijn 24uursvergunning binnen. Deze zijn dit jaar voor het eerst verstrekt door gemeente Amsterdam. De vergunning wordt gelijk ter gelde gemaakt tijdens 24H Amsterdam op zaterdag 22 en zondag 23 juni. Dan is het de beurt aan Amsterdam Zuid/ Zuid-Oost om te laten zien wat zij in huis hebben.
Overdag chillen in het zwembad, lui zijn op een strandbed, met blote voeten dansen op de beste zomerbeats, cocktail in de hand, zon op het ontblote lichaam.. en 's avonds verder flirten bij zonsondergang om daarna door te gaan op het ritme van de nacht: Brothers Beach House is de zomer van 2013 dag en nacht open!
Goed nieuws voor alle liefhebbers van degelijke technomuziek. Sonic Planet: komt na een pauze van drie jaar weer terug in Poppodium Perron 55! Dit legendarische club concept bracht in het verleden al internationale acts en DJ's als Len Faki, Aril Brikha, Heiko Laux en James Ruskin naar Venlo. Nu volgt er een nieuwe reeks feesten.
Girls Love DJs invites....
donderdag 13 juni 2013
Yesss...Op zaterdag 13 juli is het weer hartstikke feest in Amsterdam! Het maandelijkse parade paardje van de Girls Love DJs act en de bomvolle knaller van AIR. Alleen maar gezellige mensen, confetti-gekte, veel ballonnen en ijsjes voor iedereen. Voor een gestoorde avond weet je waar je dus moet zijn.
Op donderdag 18 juli staat de Braziliaanse electronica-legende Amon Tobin met een dj-set onder zijn alter ego Two Fingers in de Amsterdamse Melkweg. Support komt tijdens die avond van de in Haarlem woonachtige bass-producer H-SIK die een live set komt spelen.
Na een te gekke eerste editie op zomerlocatie Noorderlicht staat er op zaterdag 22 juni weer een nieuwe Fiesta Macumba gepland! De temperaturen stijgen, de truien verdwijnen in de kast, sandalen komen tevoorschijn en de jurkjes worden korter.. Kortom, tijd voor deel twee van de Latin Summer!
Na vele grote acts op het waanzinnige podium van de Matrixx in Nijmegen de revue hebben te zien passeren, is het nu de beurt aan de R&B zanger Pleasure P. - 'Hotline'. De populaire R&B zanger uit Miami zal op zaterdag 6 juli 2013 een performance verzorgen van al zijn hits. Uiteraard zullen de hits die hij met zijn voormalige groep 'Pretty Ricky' had niet ontbreken.
Als een engel feestviert is alleen het beste net goed genoeg. Aanstaande zaterdag is het tijd om de eeuwige jeugd van Decisions' captain House@ngel te onderstrepen en dat doet Decisions natuurlijk vol overgave. Een tijdloos feest voor een tijdloze dame die het roer van de topfeesten die Decisions altijd brengt stevig in handen heeft. Een topfeest gevuld met de allerbeste Partysounds en een persoonlijke touch zoals je dat van Decisions gewend bent staat op je te wachten. Als een engel: Eindeloos weer jong in Eindelijk Weer.
Terwijl de naderende zomer een explosie van groen veroorzaakt, bloeit en groeit er ook achter de schermen van Zodiak Commune weer iets moois; Tacnival 2013 staat weer voor de deur, net als voorgaande jaren een onderscheidend, maar vooral intiem alternatief voor de massale zomerfestivals. En dat gewoon in hartje Eindhoven, op zaterdag 13 juli 2013 in het Temporary Art Centre (TAC).
Latin Lovers en Anno in Almere slaan op zaterdag 22 juni hun handen ineen voor het eerste echte grote Outdoor Festival op de Grote Markt in Almere: Latin Lovers Annohouse Festival! Met een indrukwekkend en vooral leuk podium zal Latin Lovers het bekendste plein voor de Anno aan alle hoge verwachtingen voldoen.
Deze zaterdag mag Pussy lounge lounge eindelijk weer naar buiten tijdens Pussy lounge – At the park, dat plaatsvindt op het recreatieterrein van de Asterdplas in Breda. Het enige echte freestyle circus zal weer zorgen voor voldoende entertainment, gezelligheid en een verscheidenheid aan muziek: alles kan en alles mag!
De eerste Andere Koek zal op vrijdag 21 juni worden gebakken! De Wunderbar zal op z'n kop worden gezet, uitgeklopt en uitgewrongen. De vreemdste voorwerpen zullen je zinnen doen prikkelen met zowaar een heuse koekjesbakkerij voor de zoete lekkerbekjes.
Vroeg of laat krijgt praktisch iedereen een keer te maken met iemand in zijn of haar omgeving bij wie kanker wordt geconstateerd....
Met nog maar tien weken te gaan tot Castle of Love festival 2013 zijn de voorbereidingen in volle gang. Op 26 juli vindt echter eerst nog een preparty plaats in Heerlen. Daarnaast vinden ook Fool Moon en Famous Festival plaats in het zuiden des lands!
Chain Reaction, Atmozfears en E-Force zijn drie hardstyle helden die aanstaande zaterdag stuk voor stuk een gruwelijke set gaan weggeven in Harders Plaza op een nieuwe editie van Restylerz 2.0. Restylerz is een succesvol hardstyle concept wat voor de echte muziekliefhebbers is echte 'must' is om bij te wonen.
Beachclub Vroeger zaterdag 13 juli 2013, de dag waarop waarschijnlijk bij iedere sneaker store de slingers weer tevoorschijn worden gehaald, de handjes van de boekhouders de lucht in gaan, de eerste polonaise voorzichtig al wordt ingezet en de kassa-lades nog eens extra gesmeerd worden, om er zeker van te zijn dat deze editie, net als de vier voorgaande jaren, ook weer zorgt voor zeer verrotte maandagen.
Na een geslaagde terugkeer van Putsch in april kon een tweede editie niet uitblijven. Herr Arter nodigt deze keer opnieuw fris talent en een stel interessante DJ's en producers uit die er samen een mooi feest van gaan maken daarop de zevende verdieping!
Zaterdag 16 november is het weer zover! De Full Moon party in The Sand Amsterdam. Alle voorgaande edities waren een zeer groot succes en helemaal uitverkocht. Wacht dus niet te lang om bij dit spektakelstuk aanwezig te kunnen zijn. Meer informatie over de vette DJ line-up, acts en entertainment coming soon...
Na een jaar van zware voorrondes waren het de vier beste kandidaten die streden om de titel TWSTd winnaar 2012 - 2013. Bas Dobbelaer uit Venhuizen, NTRS DNS uit Hillegom, Jhon Spark uit Amsterdam en het Belgische duo DuplicaT uit Gent hadden zich voorbereid om de perfecte set te draaien.
Op zondag 2 juni, in de hoofdstad van de Ierse Republiek, presenteerde superster DJ Ferry Corsten zijn derde achturige-epos (live) Corsten's Countdown special edition, getiteld #ccsummer. De lancering van Ferry's chart-based show on RTÉ, de nationale omroep, knalde live vanuit de in Dublin gevestigde studio. De stijgende lijn van een duizelingwekkend online publiek, maakte dat het onderwerp trending was in meerder landen.
Steam Music Network presenteert de elektronische muziek nacht Beat Palace Club in Canvas Amsterdam, op 8 juni 2013. Alwaar optreden de lokale Amsterdamse helden Mirella Kroes (Meanwhile) en Lisa Kay & Cenk Unis (Elevator Passion). Naast de stuwende techno sets, zal resident VJ SpyFly, light-painting kunstenaar Tim van Vliet en urban artist Revolt77 het feest omtoveren in een interactieve ervaring.
Vrijdag 28 juni organiseert Red Bull Music Academy een clubnacht in de Amsterdamse Melkweg. De nacht staat in het teken van de steeds populairder wordende UK bass sound met op het programma The Streets frontman Mike Skinner (dj-set), T.Williams, Cinnaman en Chaiba.
Next to the 'overall line-up', Dance Valley is very proud to have so many great and thrilling djs to represent the harder styles... Just check it out and make up your own mind. They'll make sure all hard styles will be grouped together in their own 'Hard Valley'. A fantastic spot for all lovers of hardstyle, hardcore and new hardstyle raw talents. Now go insane! If you jump often enough it becomes dancing!
Rauw gaat back to the future
dinsdag 4 juni 2013
De zesdee editie van het Rauw jubeljaar is een reis door de tijd. Tien jaar Rauw muziek passeert de revue tijdens vijf uur feest in Tivoli.
DN Events presents Invaderz
maandag 3 juni 2013
Vrijdag 14 juni organiseert DN Events i.s.m. Jongerencentrum Pulse een nieuw concept, namelijk: Invaderz. Deze avond zullen alle hardere stijlen aan bod komen, en is er natuurlijk gedacht aan een spetterende lichtshow. Natuurlijk zullen DN Events en Jongerencentrum Pulse deze keer ook weer beginnende talenten een kans geven om zich te laten zien aan het publiek.
Dit jaar was de run op Decibel tickets groter dan ooit! Veel trouwe Decibel-fans grepen tot hun ongenoegen mis bij de verkoop. b2s is blij te kunnen melden dat een zeer beperkt aantal tickets opnieuw in verkoop gaan. Deze tickets zijn vrijgekomen door geannuleerde betalingen, valse creditcards of zwarthandel.
In de aanloop naar Sunrise Festival, dat plaatsvindt 28-29-30 juni vlak over de grens op het terrein van De Lilse Bergen, introduceert Sunrise Festival vanaf 1 juni Sunrise TV. In deze episodes zullen er interviews, de opbouw van het festival, studio shots met artiesten en updates over het festival te zien zijn...
Zaterdag omstreeks 22.00 zal Delfzijl als crisisgebied beschouwd moeten worden. Alle bewoners van Delfzijl en omgeving dienen zich te meldden bij discotheek 2night. Hier worden de bewoners opgevangen,het gaat om een enorme explosie wat de gehele nacht door zal gaan. Het gaat om het chemische middel Hardpoint.
30 juni 2013
BEAT IT! Dance Event maakt de complete line-up bekend
28 juni 2013
Amsterdams uitgaanspubliek feest wilder en illegaler
Michel de Hey nodigt Benny Rodrigues uit zaterdag
Gedoe om haaien in nog te openen Arnhemse uitgaansgelegenheid
27 juni 2013
Welke artiest wil jij zien op gloednieuw indoor trancefestival Elektrolite?
Buma en ID&T gaan samenwerking aan ten behoeve van muziekonderwijs
Grootste zomerreünie van Nederland dit jaar nog groter
26 juni 2013
Wereldwijd charity event strijkt neer in Blender
Dance 2 Eden Outdoor aftermovie
25 juni 2013
Timetable Turn up the Beach bekend
Zomerspektakel Decisions at the Beach 17 augustus met afterparty
Full Moon presents Industry of Love: early bird actie is begonnen
24 juni 2013
Grotesque @ Electronic Family 2013
Marco V en Marcel Woods laten gezicht weer zien in Eindhoven
21 juni 2013
Hardwell binnen dag met nieuw album wereldwijd in topcharts iTunes
Latin Lovers naar Bloemendaalse strand
Nachtburgemeester Mirik Milan: gezamenlijk front tegen overlast
20 juni 2013
Indicator Outdoor 27 juli aan het strand te Groningen
19 juni 2013
Releaseparty Hed Kandi Beach House 2013
17 juni 2013
Waanzinnig Westlands Weekend
14 juni 2013
Zwarte Cross presenteert danceprogramma
Enzyme Records A Gathering of Styles tour doet Club Rodenburg aan tijdens Hardcore Label Nights
Pand 14 maakt voor het eerst gebruik van 24uursvergunning
13 juni 2013
Brothers Beach House opent deze zomer dag en nacht
Sonic Planet feat. Octave One in Perron 55
Girls Love DJs invites....
Amon Tobin presents Two Fingers dj-set in de Melkweg
12 juni 2013
Nieuwe editie Fiesta Macumba op 22 juni in Noorderlicht
Pleasure P. laatste R&B ster van Pure Pressure in de Matrixx
11 juni 2013
Aanstaande zaterdag feestvieren met een engel
10 juni 2013
Zodiak Communes Tacnival 2013 laat haar wortels zien
Latin Lovers Annohouse Festival
Pussy lounge at the park latest info
9 juni 2013
Andere Koek naar Wunderbar Nijmegen
Strandeditie Love and Respect for Kika
8 juni 2013
Limburg voorzien van aantal mooie festivals
7 juni 2013
Aanstaande zaterdag Restylerz 2.0
Hardstyle Classics en freestyle met Deepack, Luna, Isaac op Bloemendaal aan Zee
Putsch op zaterdag 22 juni in Canvas
6 juni 2013
Verkoop early bird tickets Full Moon gestart
5 juni 2013
Eerste Belgische winnaars TWSTd DJ Contest ooit
Ferry Corsten lanceert zomerse live editie Corsten's Countdown
Beat Palace Club perfecte symbiose tussen techno en visual arts
Red Bull Music Academy Night @ klinch
4 juni 2013
Hard Valley at Dance Valley. Bam!
Rauw gaat back to the future
3 juni 2013
DN Events presents Invaderz
De allerlaatste kans op Decibel tickets
Sunrise Festival lanceert Sunrise TV
1 juni 2013
Partygangers worden vanavond opgevangen in discotheek 2night