Partyflock
 
Nieuws · mei 2013
­ Nederland
Last World presenteert een flinke lijst spraakmakende namen die stuk voor stuk zin hebben om te gaan knallen op een van de podia op het Kristalpark in Lommel. Het festivalterrein op het grensgebied van België en Nederland ligt te wachten totdat de tenten en podia tussen de gigantische windmolens herrijzen. Reis jij mee om uiteindelijk op 13 juli te arriveren op 'the final destination of the harder styles'?
Ibiza in the house in Escape
vrijdag 31 mei 2013
Waarom nog naar Ibiza waar de drankjes peperduur zijn? De Ibiza experience heb je ook in hartje Amsterdam waar top DJ's elk weekend de sterren van de EDM hemel draaien! Deze maand o.a. Firebeatz en René Amesz (Stealth)! En op donderdag bij Reveal is je biertje slechts €2 dus tel uit je winst.
Cassettedecks en acid-buttons bij de hand, het is weer bijna vrijdag en dus tijd voor een live radioshow! De mannen en dame van DOTF radio gaan je een stukje muzikale geschiedenisles geven met achter de flip-over Mar, Lisette en Maurits.
Morgenmiddag om 12.00 uur begint de 'Vroegevogel voorverkoop' voor het Vogelvrij Festival 2013! Voor slechts €15,- kunnen de snelle beslissers een ticket bemachtigen en los gaan op de muziek van de spectaculaire line-up die vandaag is bekendgemaakt. Onder andere The Flexican & MC Sef, Vato Gonzalez & MC Tjen, Sandro Silva en de Bassjackers maken hun opwachting.
Nederlands favoriete dj's zullen samen komen om iedereen te trakteren op een spectaculaire avond met de lekkerste sets, de vetste shows en zomerse sferen zoals alleen de Ace Agency family dat kan.
Hoe TAG: jij 5 en 6 juli 2013?
donderdag 30 mei 2013
Na de koudste lente in 25 jaar hebben we wel een lekkere zomer verdiend. En laat de zomer dit jaar nou net beginnen met één van de meest gemoedelijke en ongedwongen festivals die Nederland rijk is; TAG:. Voor het tweede jaar slaan Zodiak Commune, DommelVallei en Superclub de handen ineen met Stichting Roti om je te trakteren op het beste dat Eindhoven 'echno City' te bieden heeft.
Na het succes van de HappydayZZ Reunion Party heeft de Crystal Venue de oude vertrouwde smaak weer helemaal te pakken. Op 15 juni staan namelijk twee zeer succesvolle concepten uit de HappydayZZ tijd op het programma: UW-XP Club Mystique vs DejaVu.
Lief Festival
donderdag 30 mei 2013
Lief wordt dit jaar overgenomen door het complete dierenrijk! Flamingo's, gorilla's, giraffen, pinguïns en meer zullen onder leiding van de losgeslagen Koning Leeuw laten zien hoe een feestje wordt gebouwd! Hij is samen met alle andere dieren druk bezig met de voorbereidingen, maar vandaag maken ze alvast de officiële programmering bekend.
In de nasleep van het faillissement van Free Record Shop hebben de diverse ticketers die de keten als fysieke outlet voor kaartverkoop gebruikten deze service stopgezet. Het bericht dat de 'hardcopy' tickets voor evenementen niet meer via Free Record Shop loopt, dook op via de websites van enkele concertzalen en evenementen. Alle ticketers bevestigen desgevraagd het vooralsnog stilleggen van de verkoop van tickets via de keten.
Dance, of EDM zoals het tegenwoordig vaak wordt genoemd, is 'booming' en dat betekent dat er ook vele lijstjes worden gemaakt. Wie is de populairste dj? Wie heeft de meeste fans? Wie doet het goed op social media? Maar uiteindelijk komt het natuurlijk neer op de pegels die met het draaien en produceren van platen verdiend (kunnen) worden......wie is de rijkste artiest?
De Amsterdamse afdeling van de JOVD, de onafhankelijke liberale jongerenorganisatie van de VVD, vindt dat de partydrug XTC voortaan gewoon in Amsterdamse smartshops en coffeeshops verkrijgbaar moet zijn. Volgens de jonge Amsterdamse liberalen kan het reguleren van XTC-verkoop voor veiliger koop en gebruik zorgen.
Beukgevaar
dinsdag 28 mei 2013
Aanstaande zaterdag is het zover; Beukgevaar: Guess who's back! Maanden van voorbereiding zijn er geweest om het laatste hardcore-feest in de Bazart tot de hardste ooit te maken. De Bazart gaat er mee stoppen en BML Events is er trots op dat ze diverse feesten hebben kunnen organiseren in dit bijzondere jongerencentrum.
PVDA is op 'oorlogspad' tegen hard geluid in uitgaansgelegenheden. Onlangs kon je al lezen dat de partij een campagne wil om mensen bewust te laten worden van de gevaren van hard (uitgaans)geluid en vandaag lezen we dat ze minister Edith Schippers gaan vragen een geluidlimiet van 100 dB in te stellen:
Na een eerste jaar, waarin de organisatie inmiddels gevestigde namen als Dusky, Bondax, George Fitzgerald en Girl Unit naar Utrecht bracht, is Bright niet meer weg te denken uit het Utrechtse nachtleven. Voor de achtste editie heeft Bright wederom één van de meest toonaangevende houseproducers van het moment uitgenodigd: Ejeca.
6 Juli is de datum! Een datum die bij velen van jullie vast in de agenda staat. Een datum dat je flink kunt feesten op het Free Festival. En juist omdat velen van jullie 's avonds nog flink in de mood zijn om door te knallen hebben de organisatie van Tiger Bass en Club Eindelijk Weer de ultiem aansluitende after voor jullie.
Muziekwinkel Free Record Shop vraagt faillissement aan. Er wordt met een curator overlegd over een mogelijke doorstart. Dat maakt de eigenaar van Free Record Shop, Hans Breukhoven, vrijdag bekend.
Nomads Festival 2013
vrijdag 24 mei 2013
Op 29 juni vindt voor het eerst het intieme Nomads Festival 2013 plaats. Op Dok 2013, in het westen van Amsterdam, is er dan plek voor ongeveer 2.000 mensen om tussen 11:00-23:00 te dansen op de muziek van o.a. Chez Damier Verenigde Staten, Valentino Kanzyani Slovenië, Boris Werner, Makam en Brawther Frankrijk.
Iedereen is inmiddels wel toe aan de zomer, met in het vooruitzicht: zon, zee, strand en natuurlijk de beste feestjes! SLAM! viert de start van het seizoen met het populaire strandfeest SLAM!Beachbreak. Dit jaar in een reeks van drie evenementen, waarvan twee kleinere edities en één grote finale.
Latin Lovers weer naar Club Vie
donderdag 23 mei 2013
In juni is het toch echt zomer in Nederland en dat betekent reden voor een tropisch feestje. Laat nu net het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland hier onwijs goed in zijn?
Op zaterdag 25 mei wordt een droombeeld werkelijkheid in de geliefde Sleutelstad. Leiden Ondergronds presenteert je de authentieke, klassieke house, zoals die eind jaren '70 is ontsprongen in Chicago en Detroit. De pompende beats worden op deze nu al gedenkwaardige avond aangevuld met echte disco, soul en funk, in de geest van de legendarische Paradise Garage discotheek in New York.
KNIP
woensdag 22 mei 2013
Deze week een nieuw raadspelletje! Daarnaast weer de nodige filmpjes: pratende dieren, een viral voor Harley Davidson en je leest een mop over een kloeke oma.
Voor alle dance liefhebbers uit (Noordoost) Nederland is er goed nieuws. Ruinerwold, gelegen naast Meppel, krijgt namelijk in oktober een nieuw groot dance festival! Op zaterdag 12 oktober 2013 organiseert High Energy Events, bekend van o.a. Fusion of Dance, samen met HuneFestival een nieuw dance festival genaamd Greenfields Festival.
Party Alert is de uitgaansapp van Nederland met de partyagenda van Partyflock. Je bent altijd op de hoogte van de feesten en ontvang alerts als er partydrugs in omloop zijn die een acuut gevaar opleveren voor de gezondheid. Weet wat je moet doen als iemand drugs heeft gebruikt met de eerste hulp bij drugs en bekijk de drugsbase met alle effecten en risico's per drugssoort. Party Alert is nu gratis verkrijgbaar in de App Store.
8 Juni komt gelukkig steeds dichterbij, want dan is het eindelijk weer tijd voor de langstdurende Hardcore marathon van Nederland. Met alweer de derde editie van 'Together we are are Hardcore' presenteert BKJN Events events dan ook een uniek festival wat zowel buiten als binnen zal plaatsvinden. Hoogste tijd dus voor een update van dit 15 uur durende spektakel.
Populair PANN naar Nijmegen
maandag 20 mei 2013
Het 'heterovriendelijke homofeest' Pann komt naar Nijmegen. Op zaterdag 1 juni vindt de eerste editie van dit populaire feest plaats in Club Matrixx en krijgt een zomers tintje.
Tijdens festival deBeschaving, dat op 6 juli in de intieme Botanische Tuinen van Utrecht plaatsvindt, wordt een van de 6 area's gehost door het Utrechtse collectief Vers Vermaak. In het 'Vers Vermaak Village' is op deBeschaving alle ruimte voor vertier en elektronische muziek. De line- up is vandaag bekend gemaakt, met op het podium onder andere Nuno dos Santos en T. Raumschmiere.
Loodsen
vrijdag 17 mei 2013
Op 31 mei gaat Loodsen van start. The men and woman behind the wheels zijn Egbert (live), Erick Eerdhuizen, Jay Barker Verenigd Koninkrijk, Timothy Watt, Jorgensen, Farshad Kay, De La Montagne en deephouse vocaliste Jennifer Cooke.
Na het succes van afgelopen jaar brengen Breakfast Club & Les Enfants Terribles je op zaterdag 17 augustus de tweede editie van Wave Festival. Het meest knusse buitenfeest van Amsterdam strijkt weer neer in de groene omgeving van Paviljoen 't 't Twiske. Voor maar 21,50 euro brengen de organisaties een topprogramma met zes internationale artiesten naar de wateren aan het groene 't Twiske.
Reserveer zaterdag 19 oktober alvast in je agenda, voor Angels & Demons! De Hard Music Records crew komt naar Nederland om samen met Core ConneXion een nieuw concept te lanceren. De plaats die zij hiervoor hebben gekozen is Rotterdam, omdat hier volgens hun een chronisch tekort is aan hardstyle-feesten.
Een dikke club als thuisbasis, loepzuiver geluid, gruwelijke line-ups en jouw als ultieme sfeermaker hebben ervoor gezorgd dat Restylerz 2.0 een vaste prik op de agenda is geworden voor vele hardstyle liefhebbers uit heel Nederland.
Het festival is een kleinschalig, intiem buitenfeestje voor mensen uit Roermond en omstreken. Opkomend talent uit de buurt en gevestigde orde van Nederlandse bodem zijn te horen op zaterdag 25 mei op de Kop van Hatenboer in Roermond.
The Love Below
woensdag 15 mei 2013
Met gepaste trots presenteert de Rotterdamse dj en producer D-Ribeiro vanaf 24 mei aanstaande zijn resident-dj-avond in BIRD: The Love Below. Een avond vol deep soulful house, disco, breaks en hiphop met een vleugje techno. Met op deze eerste avond als speciale gast Craig Smith (6th Borough Project). D-Ribeiro vormt zonder meer één van de grootste dj/producerstalenten van Nederland.
Bodycode Goedmaak editie
dinsdag 14 mei 2013
Carlos Valdes is jarig en dus viert hij het, lang en goed. Tijdens de aankomende editie van B O D Y C O D E kun je meer dan twaalf uur lang los op de fijnste house en lekkerste techno die Amsterdam rijk is. Mirella Kroes, Anonym (live), Tim Hoeben, LET-resident Viktor Palmer en Stefan Vincent (live) zijn enkele van de mooie namen op de bill.
Hardshock Festival 2013, een festival om nooit te vergeten! Met een zeer exclusieve line-up,vijf grote area's, een nog groter festivalterrein dan vorig jaar en knetterhard, loepzuiver geluid gaat Hardshock Festival ook dit jaar de boeken in als onvergetelijk! De organisatie wil dan ook alle bezoekers enorm bedanken, zonder jullie had Hardshock Festival nooit kunnen bestaan. Check de aftermovie en beleef Hardshock Festival 2013 nogmaals!
Met een passie voor het festival wordt de lat door High Energy Events en Studio Tas steeds hoger gelegd, zo ook op zaterdag 18 mei waar wij met z'n allen het vijfjarig bestaan van Fusion of Dance Festival vieren! Bekijk hieronder de timetable en laatste info die jij als bezoeker moet weten. We all come together and fuse as one...!
Zondag 19 mei aanstaande staat de Maassilo Rotterdam in het teken van Sexed Up Dynamite! De grondlegger van dit succesvolle, vrouwvriendelijke concept van het land staat op het punt om Rotterdam over te nemen. Het gaat dan natuurlijk over niemand minder dan één van de meest besproken deejays van dit moment: Dyna.
Raw Inc. presents The Shade
dinsdag 14 mei 2013
Vrijdag 31 mei 2013 organiseert Raw Inc. Events een nieuw concept, namelijk: Raw Inc. presents: The Shade! Deze avond zal geheel in het teken staan van Raw Inc.'s resident dj / organisator: The Shade!
Adrenaline in The History
vrijdag 10 mei 2013
Na twee edities van Adrenaline in Hoogeveen is nu de tijd gekomen dat ook Tynaarlo eraan moet geloven. Adrenaline gaat verder in The History met de toepasselijke naam 'The Rush Continous'. Bassline Events heeft ook dit keer niet bezuinigd op de line-up en dat is te zien.
KNIP
woensdag 8 mei 2013
Op de vooravond van Hemelvaart een verse KNIP! Deze week een filmpje van een hondje dat danig in de war is, je leest teasers voor alle afgelopen week online verschenen recensies en je kunt checken waar onze fotografen komende dagen aanwezig zijn om jou op een event te vereeuwigen! Oh, en 'Don't Hassel the Hoff! He was born awesome!'
Na de eerste editie heeft de organisatie niets anders dan leuke reacties gekregen op wat nu al 'het hotste' feest in Breda wordt genoemd! Vandaar dat Soixante Neuf op vrijdag 24 mei nog harder terug wil komen.
Op zaterdag kan je o.a. genieten van Ahmed Romel, John 00 Fleming en Will Holland. Voor zondag komen speciaal vanuit Zweden o.a. Airbase, Johan Ekman en Sebastian Brandt het Transformatorhuis in vuur en vlam zetten. Ook exclusieve namen als Paul Webster, Will Atkinson en Stoneface & Terminal staan op het programma. Met de toevoegde area van Future Focus kan de organisatie ook mededelen dan niemand minder dan Ernesto, Aerofoil, Yves De Lacroix en Alpha Duo aan de line-up voor zondag zijn toegevoegd.
Summer Boulevard
dinsdag 7 mei 2013
Boulevard is het nummer één evenement in Brabant waar gezelligheid, beautiful people en de vrouwen voorop staan. Met Nederlands bekendste deejays & mc's, spectaculaire acts en prachtige aankleding voel je bij binnenkomst de Brabantse gezelligheid op zijn hoogtepunt.
Wasted Festival
maandag 6 mei 2013
Zaterdag 11 mei is het de dag dat Wasted Festival haar primeur zal beleven. Een gloednieuw festival naast de A59 tussen Oss en Den Bosch. Dit festival zal muzikaal opgebouwd worden met hardstyle uit 2005-2010, waarna Frontliner, Wasted Penguinz, Frequencerz vs Titan, Thera vs Chain Reaction en The Pitcher het stokje over zullen nemen. Re-Style zal het festival vakkundig afsluiten met hardcore.
Het leukste strandfeest van het jaar en voor het zesde keer op rij. Dit hoog aangeschreven dance-concept komt op zaterdag 18 mei 2013 weer naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Touch at the Sea is een zeer populair jaarlijks terugkerend beach event.
Aankomende woensdag is het tijd voor een splinternieuwe les van Bass Academy. BKJN Events events verstrekt hierbij als organisatie van 'Het instituut van het Losgaan', alle informatie die je als student dient te weten om de gehele nacht soepel en leerzaam te laten verlopen.
Nadat het Hongaarse festival Balaton Sound afgelopen winter de European Festival Award voor 'Best Medium-Sized Festival' in de wacht sleepte, blijkt opnieuw dat het festival razendsnel aan populariteit wint. Momenteel zijn er nog slechts 3.000 tickets beschikbaar. De kans is daarmee zeer groot dat het festival voor het eerst helemaal uitverkocht raakt.
Op zaterdag 25 mei 2013 presenteert Radio Veronica de volgende editie van We all Love 80's 90's 00's in Panama Amsterdam. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 en 00's in Panama!
Na het succes van de HappydayZZ Reunion Party heeft de Crystal Venue de oude vertrouwde smaak weer helemaal te pakken. Op 15 juni staan namelijk twee zeer succesvolle concepten uit de HappydayZZ tijd op het programma: UW-XP Club Mystique vs DejaVu – The Battle of Old Glory!
Zondag 26 mei 2013 zit je vanaf vijf uur goed op het strand! Dan keert Crazy Sexy Cool terug in Beachclub Bloomingdale te Overveen voor een knallende start van het strandseizoen voor TheRealWorldEvent. Deze organisatie uit Rotterdam haalt een Nederlandse line-up binnen van internationaal formaat.
31 mei 2013
Artiesten voor Last World Festival zijn ingecheckt
Ibiza in the house in Escape
Deze week weer een verse DOTF Radio
Vogelvrij Festival maakt line-up bekend
Kings of Ace brengt topnamen naar Bloemendaal
30 mei 2013
Hoe TAG: jij 5 en 6 juli 2013?
Ben jij klaar voor de 'the Battle of the Old Glory'?
Lief Festival
29 mei 2013
Ticketverkoop via Free Recordshopfilialen ligt vooralsnog stil
Wie zijn de rijkste artiesten op dit moment?
28 mei 2013
JOVD Amsterdam wil XTC-verkoop in winkels
Beukgevaar
PVDA wil wettelijke geluidsnorm in uitgaansgelegenheden
25 mei 2013
Achtste editie Bright met Ejeca
24 mei 2013
Keihard doorstampen 6 juli na het festival van de hardere stijlen
Free Record Shop vraagt faillissement aan
Nomads Festival 2013
Trap de zomer af met SLAM!Beachbreak Fernandes City Tour
23 mei 2013
Latin Lovers weer naar Club Vie
Klassiek house-geluid krijgt voet aan de grond in Leiden
22 mei 2013
KNIP
High Energy Events lanceert nieuw dance festival in Ruinerwold: Greenfields Festival
Download nu de gratis app Party Alert met de uitgaansagenda van Partyflock
Together we Hardcore festivalupdate
20 mei 2013
Populair PANN naar Nijmegen
17 mei 2013
Elektronische muziek in Vers Vermaak Village op festival deBeschaving
Loodsen
16 mei 2013
Wave Festival op zaterdag 17 augustus in het groene Twiske
Angels & Demons nieuw hardstyle en hardcore concept in Rotterdam
15 mei 2013
Restylerz 2.0 one year anniversary met oa Chain Reaction, Atmozfears en E-Force
Nieuw Op Dreef Festival valt goed in de smaak
The Love Below
14 mei 2013
Bodycode Goedmaak editie
Aftermovie Hardshock Festival 2013
Fusion of Dance Festival timetable en laatste informatie
Aanstaande zondag Sexed Up · Dynamite
Raw Inc. presents The Shade
10 mei 2013
Adrenaline in The History
8 mei 2013
KNIP
Soixante Neuf naar Kerkplein Breda
Quest4Trance pakt 18 en 19 mei groots uit met o.a. een extra Future Focus area
7 mei 2013
Summer Boulevard
6 mei 2013
Wasted Festival
5 mei 2013
Touch at the Sea met Pinksteren in Bloemendaal
4 mei 2013
Bass Academy: de leraren aan het woord
3 mei 2013
Balaton Sound bijna uitverkocht
2 mei 2013
We all love '80's '90's 00's eind mei weer naar Panama*
Club DejaVu vs UW-XP Club Mystique
Crazy Sexy Cool keert terug op het strand van Bloemendaal