Partyflock
 
Nieuws · april 2013
­ Nederland
Sexy Mother Fucker
dinsdag 30 april 2013
Op woensdag 8 mei 2013, de dag voor hemelvaart, zullen duizenden mensen compleet uit hun dak gaan tijdens het zesjarig bestaan van Sexy Mother Fucker in The Sand Amsterdam. Zes jaren, elf landen, 29 steden, 35 clubs, 182 evenementen, 212 (inter)nationale artiesten en meer dan 1.000.000 partypeople wereldwijd. Dit zijn officiële statistieken van Sex Mother Fucker evenementen.
Pinksteren komt eraan en dat betekent maar één ding; Dancetour Breda! Op zondag 19 mei draaien de beste DJ's en grootste talenten van 13:00 uur tot 22:00 uur op Dancetour Breda. Laidback Luke, Vato Gonzalez en MC Tjen, Dannic, Lucien Foort, Sandro Silva, Wildstylez, MC Ambush en natuurlijk de winnaar van de Pepsi DJ Knock Out zorgen ervoor dat het een te gek feest wordt.
Vrijdag 14 juni vindt de eerste editie van de nieuwe clubnacht City Samplers @ klinch plaats in de Amsterdamse Melkweg. Dit nieuwe concept brengt de nieuwste deephouse en techno geluiden uit alle grote wereldsteden onder één dak.
Lashed in Holland staat dus als een huis en dat is ook logisch kijkende naar de opzet van dit machtige concept. Een heerlijke line-up verdeeld over twee knallende trance area's, prachtig & sfeervol décor, spectaculaire show elementen en bijpassend entertainment zijn slechts enkele onderdelen van dit zeer succesvolle evenement. Ook de derde editie zal flink uitgepakt gaan worden. Dit keer heeft de organisatie gekozen voor een prachtige locatie in midden Nederland 'Crystal Venue' te Culemborg.
Back in the House, dat op 19 mei wordt georganiseerd op het het Java Eiland in Amsterdam, heeft vandaag de definitieve timetable bekend gemaakt voor dit (nieuwe) festival. Genoeg reden om je eerste Pinksterdag in hartje Amsterdam door te brengen.
Dominator line-up & website
vrijdag 26 april 2013
The return of the world's most brutal festival is inescapable. On the 20th of July, thousands of bizarre hardcore Nomads are headed towards their Carnival of Doom.
Check out the complete Dominator - Carnival of Doom line-up on the brand new website.
Op maandag 29 april (koninginnennacht) verwelkomt Toffler twee koningen van de Rotterdamse dans-scene, namelijk Michel de Hey & Benny Rodrigues!
Aanstaande maandag is het zover. Voordat prins Willem Alexander onze geliefde Beatrix van de troon stoot zal er nog een laatste Koniginnenacht en dag plaatsvinden. Daarom pakt Bungalow 8 extra groots uit met een exclusieve headliner namelijk; Jean Claude Ades.
Het voorjaar is begonnen, de zomer komt eraan en dus begint het bij iedereen te kriebelen. Dat komt goed uit, want op zondag 12 mei maakt Grotesque in Beachclub Fuel haar debuut op het strand van Bloemendaal. PT Events verheugt zich enorm op de chille ambiance van een heerlijke zondagmiddag aan het strand met zoals altijd de unieke sfeer die de mensen meenemen naar Grotesque.
Final update P.O.R.N.
woensdag 24 april 2013
Nog een paar nachten kan je rusten tot dat je maximaal kan raven op Neerlands oudste underground hardcore feest. Industrialpartygangers, terrorheads, rauwe Frenchcorers, breakers en liefhebbers van ruige electronica kunnen hun hart ophalen in Skatepark Sweatshop te Den Haag.
Pleasure Island 31 augustus is hot! De kaarten gaan superhard en de 500 early bird kaarten tot 06.00 uur in de ochtend zijn al weken uitverkocht. Daarom heeft de organisatie nog een paar honderd extra early bird kaarten te koop voor jullie. Een early bird kaart 2, zeg maar. Voor maar €40 kun jij vijftien uur lang feesten tot 06.00 uur in de ochtend. Met alles erop en eraan.
Ook dit jaar is er weer een aantal Defqon.1 tickets teruggekomen, afkomstig van wanbetalers en mislukte credit-card transacties. Deze kaarten zullen op woensdag 1 mei om 20:00 uur opnieuw in de verkoop komen.
Kinky Paradise
dinsdag 23 april 2013
Bij Kinky Paradise zul je voortaan teruggevoerd worden naar de Middeleeuwen in de veertiende eeuw. Je hebt nu op 4 mei 2013 de mogelijkheid om deze gouden tijden weer te herleven in Players te Lelystad.
Koninginnenacht en -dag zal in 2013 de laatste zijn in haar soort en dat gaat gevierd worden als nooit tevoren! Op Q-Night en Q-Day zal Shock namelijk een hardstyle stage hosten op de Ossenmarkt en de laatste viering van de koningin eer aan doen! Eindelijk maar toch kunnen ook de hardstyle liefhebbers op deze feestdagen hun energie kwijt!
Dit jaar zal het Koninginnedagfestival voor de derde keer op rij terugkeren op Plein 1940. Na de twee succesvolle edities gaan we dit jaar het grootser maken dan ooit, op Beatrix' laatste Koninginnedag! Dit jaar komen DJ grootheden Secret Cinema, Alexander Kowalski, Remy (B2B met) Darko Esser, Roger Martinez, SQL en Kaap de Goede Hoop de dikste beats draaien op het grootste festival van Rotterdam.
Aankomende Zaterdag 27 april gaan om 13:00uur de deuren open voor één van Nederlands grootste trance beachparty's op Nederlands populairste beachclub Vroeger te Bloemendaal aan Zee. Met wederom een spetterende internationale line-up, een prachtig en sfeervol thema zal deze editie ook een evenement worden die je zeer zeker niet mag missen als echte diehard trance fan. Hierbij doet de organisatie dan ook de timetable releasen.
10 en 11 Mei weer Rauw Weekender
zaterdag 20 april 2013
Rauw viert de vijfde aflevering van zijn tienjarig bestaan dubbel en dwars in Trouw en Tivoli. Op beide locaties staan naast gastheer en resident-dj Joost van Bellen ook de Engelse helden Justin Robertson en niemand minder dan Erol Alkan achter de knoppen.
Het festival waar we met z'n allen dagen, weken en sommige zelfs al maanden op wachten gaat over enkele dagen dan echt werkelijkheid worden. Een festival waarbij de muziek voor de echte liefhebber centraal staat. Een festival op één van de mooiste recreatieplassen die Nederland rijk is en waarbij meer dan 75 artiesten te zien zijn verdeeld over vijf area's! Het gaat hier over het nu al meest besproken hardcore outdoor festival van 2013!
Deze zaterdag Together
vrijdag 19 april 2013
Zaterdag is het zover.. het nieuwste feest van Creations en Eindelijk Weer... Together. Jij komt toch ook? Je wordt ontvangen door een mooie gastvrouw, kunt genieten van een spetterende lasershow, verrassende dansoptredens en de gezelligste partypeople!
55% Vet met Duits tintje
vrijdag 19 april 2013
Het vetste feestje van Perron 55 is weer terug. De avond zal deze keer een Deutsch tintje hebben. Dus laat je verrassen met wat de heren resident dj's in petto hebben voor jullie.
Het zal maar van je gezegd worden: 'Het is geen verrassing dat deze twee hoogst gemotiveerde personen behoren tot de meest veelbelovende opkomende artiesten in de hardstyle scene.' Het zijn woorden die verwijzen naar Tim van de Stadt en Kevin Keiser oftewel Atmozfears. En laat nou net dit duo de topact zijn van Takens Balkbrug op zaterdag 20 april 2013.
Zoals eerder aangekondigd gaat Melkweg bass-platform Cable deze zomer een samenwerking aan met het Servische Exit Festival. Speciaal in het kader van deze samenwerking is er op donderdag 23 mei een extra grote editie van Cable in The Max met gastoptredens van onder andere Londenaar Plastician en het Utrechtse collectief Boemklatsch.
Om de mooie ervaringen, schitterende locaties en vooral het ontmoeten van zoveel nieuwe vrienden te vieren rest dit jaar een speciale '10 jaar AD Bookings schowcase' rond. De line-ups voor deze tour zullen aangepast worden aan de specifieke locaties. Aanstaande zaterdag neemt AD Bookings haar intrede in Tresor Club in Berlijn.
R&B All Stars 27 april in Rain
donderdag 18 april 2013
Zaterdag 27 april is het tijd voor wederom een keiharde R&B All Stars editie. Dit keer hebben een speciale Dirty East editie, want ze hebben niemand minder dan de nummer 1 R&B Hip Hop deejay uit het oosten in the building: Deejay SQ! Hij is 'the King of the East', want zijn skills zijn onevenaarbaar. Zaterdag de 27ste zal jij dit te zien en te horen krijgen! Dit mag je niet missen!
21.04 Bloomingdale XXL
donderdag 18 april 2013
De lente is begonnen en na een schitterende opening van het seizoen maakt Bloomingdale zich op voor de beste editie: Bloomingdale XXL! Op 21 april vanaf 16:00 uur staan de deuren open voor jou en je vriendengroep om gezellig te komen socializen, een dansje te wagen op de beste beats en te genieten van een prachtige zonsondergang aan zee. Tot middernacht los gaan!
aar heel Nederland afwacht tot de 30ste april viert NopeisDope op 28 april al de kroning van Willem Alexander. Kings on the Beach zal dus de geschiedenis in gaan als het eerste Koningsfeest van Nederland en dit gebeurt natuurlijk niet zomaar. Met artiesten als Quintino, Lucien Foort, Skitzofrenix, Tony Junior, Marc Benjamin en de Italiaanse grootheden Bisbetic zet NopeisDope een line-up neer die van koninklijk niveau is.
Voor het vijfde achtereenvolgende jaar vindt op zaterdag 6 juli het Free Festival – The Harder Styles plaats op het Atlantisstrand in Almere. Drie zeer sterk geprogrammeerde areas in een volwaardige festival-setting voor bijna niks! Art of Dance heeft getracht de line-up van voorgaande edities te overtreffen en is benieuwd of jullie vinden of dit gelukt is. De complete line-up van Free Festival – The Harder Styles...
Muziek en strijd zijn al eeuwenlang met elkaar verbonden. Bach en Händel troefden elkaar af op de klavecimbel, in New Orleans hielden jazzmuzikanten cutting contests, reggae soundsystems clashen op Jamaica en rappers duelleren in MC-battles. Deze traditie van uitdagen en imponeren wordt op 27 juni voortgezet in de Rabozaal van de Melkweg in Amsterdam.
Voormalig ABBA-leden Benny Andersson en Björn Ulvaeus hebben samen met danceproducer Avicii het nieuwe themalied geschreven voor het Eurovisie Songfestival. Het liedje heet 'We Write The Story' en dient als themamuziek voor de liedjeswedstrijd in Malmö, meldt de organisatie van het jaarlijkse Eurovisie Songfestival. Tevens zal het nummer ten gehore worden gebracht tijdens de openingsceremonie van de finaleuitzending op zaterdag 18 mei. Dat is de eerste uitvoering van het lied.
Het dj-duo Cloudriders brengt met de tweede Bassball opnieuw een ode aan de baslijn. Vrijdag 19 april hebben zij Jordy Timmaz geboekt voor een optreden in het café van het Patronaat in Haarlem. Op Bassball staat muziek met dikke baslijnen centraal.
Dimitri heeft zijn optreden in TrouwAmsterdam op 8 maart moeten afzeggen doordat hij in het ziekenhuis lag met een vooralsnog onbekende bacterie. Dit heeft tot gevolg gehad dat zijn tenen aan één voet geamputeerd moesten worden. De afgelopen weken zijn heel erg intensief en onzeker geweest voor Dimitri en helaas verliep zijn herstel niet voorspoedig.
Na de succesvolle kick off van Gatecrasher Global Amsterdam van afgelopen 22 maart in de Escape Club is de organisatie druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de tweede editie. De line-up is rond en de organisatie van Gatecrasher presenteerd met trots, niemand minder dan het DJ duo Showtek als de headliner, naast Bassjackers en de resident Chris Cortez.
Queenscore 2013
zondag 14 april 2013
Dit jaar zal Hare Majesteit plaats gaan maken voor Zijne Koninklijke Hoogheid. Dat is Inner Vision natuurlijk niet ontgaan, reden genoeg voor een feestje! En niet zomaar één als voorgaande edities... Iedereen kent inmiddels de jaarlijkse Queenscore party's. Deze laatste Queenscore zal Inner Vision nóg harder, nog wreder en nog grootser uit gaan pakken.
FreaX
donderdag 11 april 2013
Na weer een tijdje stil te zijn geweest, keren de mannen van X-Beats op zaterdag 1 juni weer terug in Tivoli de Helling met een nieuwe editie FreaX. Dit zal de tiende editie worden in een Frans jasje, vandaar dat er iets speciaals gedaan moest worden. Laat nou net het muzieklabel Astrofonik tien jaar bestaan dit jaar!
De 'Next Big Sound' Billboard chart, hét overzicht als het aankomt op populariteit van artiesten, gemeten aan de hand van social media en muzieksites, heeft Ummet Ozcan uitgeroepen tot 'Next Big Sound' februari/Maart 2013.
Feel the summer · At my House
woensdag 10 april 2013
Het aftellen is begonnen.. Nog een paar dagen voordat jij bij Beachclub Vroeger kan genieten van het heerlijke zonnetje tijdens een knallende editie van At my House! Volgens de laatste weerberichten stijgen de temperaturen aankomend weekend tot wel 20 graden.
WLC Resident Sunday Woodstock 69
woensdag 10 april 2013
WLC brengt dit zomerseizoen eigen producties bij Woodstock. Voor deze editie artiesten die hun publiek, de strandsfeer en het geven van een lekker feest naadloos aanvoelen, ze staan er immers het vaakst.
Op donderdag 9 mei is het Hemelvaartsdag en begint bijna iedereen aan één van die lange vrije weekenden die het voorjaar rijk is. EYE4Dance en The Magic Show zorgen dit jaar dat de hardstyle en raw hardstyle naar de zee komen. Uiteraard is er geen betere plek hiervoor dan het strand in Bloemendaal, dat niet voor niets het Nederlandse Ibiza wordt genoemd.
Op zaterdag 13 april kan je vanaf 12 uur weer terecht aan de Ambachtsstraat 12 te Poortugaal voor de beste deals op het gebied van hardcore/gabber merchandise en meer! Niet alleen zijn er superkoopjes te halen zoals shirts, cd's en dvd's vanaf 1 euro maar ook kan je diverse artiesten ontmoeten en live luisteren naar de hardcoreradio uitzending.
Het Belgische dancefestival XO Belgium wil in samenwerking met vzw GreenLake haar ecologische voetafdruk reduceren. Hiervoor worden zowel voor, tijdens als na het festival verschillende maatregelen getroffen.
SLAM!FM Dutch Dance Days
zondag 7 april 2013
Van 8 tot en met 13 april staat SLAM!FM in het teken van de Nederlandse dancescene. Tijdens deze week is de gehele playlist gevuld met de beste danceproducties van eigen bodem en komen elke dag Nederlandse DJ's langs in de studio voor te gekke live sets.
Op zaterdag 18 mei palmt UrbaNice het Antwerpse Sportpaleis in. Daarmee wordt het Sportpaleis de grootste en vetste club van het land voor liefhebbers van r&b, hiphop, soul & funk en andere muziekgenres met een urban randje. Met een pimped out, chromed out decor, een indrukwekkende klank- en lichtshow en toppers uit binnen- en buitenland, zullen de temperaturen ongetwijfeld hoog oplopen.
Met nog een week te gaan stevenen we af op het grootste hardstyle event van het hoorden: Indicator! Zaterdag 13 april zal Kardinge worden getransformeerd in een waar beukdomein. 36 Artiesten worden verspreid over drie spectaculaire area's, waaronder het subtropisch zwembad.
De maand april is aangebroken, met nog een kleine vier weken te gaan maakt Nederland zich op voor het eerste officiële hardcore festival van 2013! De Wijthmenerplas in Zwolle, een van de mooiste recreatieplassen van Nederland, gaat namelijk op 27 april het decor zijn van de nu al legendarische tweede editie van Hardshock Festival. Check hier de trailer, line-up, info over het anthem release en nieuwe promomixen!
De Afterkoning
vrijdag 5 april 2013
Ook een net gekroonde koning heeft zijn behoeftes, zijn behoeftes om na al het zware werk op de Dam en het uitzwaaien op het IJ, eens even lekker los te gaan. Waar hij vroeger menig dansvloer en café als laatste verliet en hij geroemd werd om zijn 'doorzettingsvermogen' staat ons hoofd van het land tegenwoordig niet meer zo vaak in dit soort locaties.
Ken je Klassiekers
vrijdag 5 april 2013
Vroeger was alles beter, we horen het steeds vaker om ons heen... Termen als 'die goeie ouwe tijd' en 'weet je nog toen we daar heen gingen' passeren steeds vaker de revue bij de huidige 25 plussers en daaromheen. Tijd voor verandering dus en tijd om in het weekend van de bank af te komen.
Vorig jaar sprak al boekdelen, dit jaar gaat 7th Sunday voor een nog heter Pinksterweekend zorgen. Dat blijkt wel uit de line-up die het Brabantse dancefestival nu bekendmaakt plus een hoop sfeerverhogende festiviteiten op het terrein.
Fade In is het gloed nieuwe elektronische muziekfestival van de Fuse, de wereldvermaarde techno club in Brussel en Time Warp, de festivalorganisatoren met als thuisbasis Mannheim. Fade in vind plaats op woensdag 8 mei 2013 in Tour & Taxis in Brussel, een unieke historische locatie.
Queensbass
woensdag 3 april 2013
Een echte battle tussen koningen en koninginnen in de hardstyle scene. De koningin zal dit jaar de troon verlaten en deze over geven aan onze nieuwe koning. Voordat dit zal gebeuren zal er eerst een echte battle plaatsvinden.
WLC opent Woodstock met Sasha
dinsdag 2 april 2013
Als er een dak op zou zitten, dan zou het er niet af gaan. Het zou de ruimte ingeschoten worden. Een strandfeest van WLC is er altijd al een voor in de boeken, dit wordt er een als in the 'Never Ending Story'. Magisch, ontroerend en overdonderend.
30 april 2013
Sexy Mother Fucker
29 april 2013
Dancetour keert terug naar Breda
Eerste editie clubnacht City Samplers in de Melkweg
Lashed in Holland keert voor de derde keer terug naar Nederland
27 april 2013
Back in the House maakt timetable bekend
26 april 2013
Dominator line-up & website
Michel de Hey en Benny Rodrigues beiden vijf uur lang in Toffler
25 april 2013
Carita La Niña viert haar verjaardag in stijl tijdens Koninginnenacht
Grotesque at the beach · Women in Control
24 april 2013
Final update P.O.R.N.
23 april 2013
Pleasure Island early bird bijna uitverkocht
Teruggekomen Defqon.1 tickets in de verkoop op 1 mei
Kinky Paradise
22 april 2013
Q-Night en Q-Day gratis knallen op Shock Outdoor te Groningen
Koninginnedag Festival 2013 Rotterdam
Hypnotize at the Beach aankomende zaterdag
20 april 2013
10 en 11 Mei weer Rauw Weekender
19 april 2013
Hardshock Festival 2013 timetable en laatste informatie
Deze zaterdag Together
55% Vet met Duits tintje
18 april 2013
Atmozfears bepaalt de sfeer bij Takens Balkbrug
Exit Festival pre-party bij bass-platform Cable
AD Bookings viert tienjarig bestaan met rondreizende showcase
R&B All Stars 27 april in Rain
21.04 Bloomingdale XXL
17 april 2013
NopeisDope 28 april met de nieuwe koning: Quintino
Free Festival · The Harder Styles line-up release
Nieuwe editie Red Bull Soundclash 27 juni in Melkweg Amsterdam
16 april 2013
Avicii maakt met voormalig ABBA-leden Songfestivalthema
15 april 2013
Jordy Timmaz muzikale roerganger op Bassball
House-veteraan Dimitri moet onderbeen missen door bacterie
14 april 2013
Showtek & Bassjackers op Gatecrasher Amsterdam 24 mei
Queenscore 2013
11 april 2013
FreaX
10 april 2013
Ummet Ozcan nummer 1 in Amerikaanse Next Big Sound Billboard Chart
Feel the summer · At my House
WLC Resident Sunday Woodstock 69
Sequence brengt op Hemelvaartsdag hardstyle naar het strand
9 april 2013
Aanstaande zaterdag weer Blow Out Sale
XO Belgium kleurt groen door milieubewuste keuzes
7 april 2013
SLAM!FM Dutch Dance Days
6 april 2013
UrbaNice voegt Tyga toe aan affiche
5 april 2013
Indicator · Reflections final update
Hardshock Festival 2013 trailer, anthem release en nieuwe promomixen
De Afterkoning
Ken je Klassiekers
4 april 2013
7th Sunday pakt uit met uitgebreide line-up
Fade In gedurfde nieuwkomer op de Europese festivalmarkt
3 april 2013
Queensbass
2 april 2013
WLC opent Woodstock met Sasha