Partyflock
 
Nieuws · maart 2013
­ Nederland
Wasteland
zondag 31 maart 2013
Zaterdag 13 april 2013 is het weer tijd voor 'The Wildest Party on Earth'. Een nacht vol performance, kunst, sex en sensatie. Wasteland staat bekend om het mixen van kunst, creativiteit en fetish-fantasie, hierbij altijd zoekend en spelend met de grenzen.
De organisaties achter de succesvolle concepten Crazy Sexy Cool, HardLife, Rockit, Eclectic Paradise en In Search of Sunrise hosten elk een stage om je vingers bij af te likken. Ultrasonic Festival laat je een zomerdag lang compleet uit je plaat gaan. Check hier de eerste namen, trommel je vrienden op en zorg dat je er 27 juli bij bent.
Zaterdag 18 mei vindt de eerste editie plaats van Legends of Core. De Technics draaitafels worden weer uit de kast gehaald en de ouderwetse sound van vinyl zal door de speakers van Huize Maas knallen. Op Legends of Core worden grootmeesters naar Huize Maas gehaald om oude tijden te laten herleven.
Nadeklote.nl, het begint inmiddels een begrip te worden. Na drie succesvolle edities gehad te hebben, is het eindelijk weer tijd voor een nieuwe editie! Deze editie staat helemaal in het teken van de lente, al lijkt die nog niet echt door te breken, we zijn er allemaal aan toe! Op 14 april is het in ieder geval lente in Beesd.
Kreeft & Popcorn
woensdag 27 maart 2013
Vrijdagavond 12 april 2013 wordt het Atrium omgetoverd voor de vrijdagmiddagborrel Kreeft & Popcorn van 19:00 – 02:00 uur. Voor de eerste keer vindt er een vrijdagmiddagborrel plaats in het Atrium van het stadhuis van Den Haag.
De voorverkoop loopt hard van Royal Splash. Veel harder dan normaal, want de organisatie zit al aan 80% van zijn kaarten! Royal Splash is uniek, Royal Splash is speciaal. Nu na zoveel jaar weet iedereen dat het een uniek feest is dat maar één keer per jaar terugkomt.
Op zondag 31 maart wordt het weer dansen tot je er bij neer valt tijdens Lentekriebels. Op de beats van de beste dj's werk je in Central Studios aan een nieuwe dosis kriebels! Met o.a. Quintino, Lucien Foort, The Flexican, Girls Love DJs en Yellow Claw wordt de lente opgeroepen om zich te laten zien. En dat kan tot in de vroege uurtjes, want op maandag ben je vrij vanwege Pasen.
Voor de negende editie van Emporium tekent het duo Showtek voor het officiële house anthem en Coone voor het officiële hardstyle anthem van Emporium 2013. Op zaterdag 25 mei zullen beide acts centraal staan tijdens het kleurrijke en inspirerende Emporium – Colours of India. Beluister hier de tracks.
Line-up Sensation bekend
maandag 25 maart 2013
De wereldpremière van Sensation 'Into the Wild' biedt een mix van Nederlandse en internationale top dj's. Van eigen bodem staan Nicky Romero, Fedde le Grand en het duo Sunnery James en Ryan Marciano achter de draaitafels. De Britse Nic Fanciulli en Mark Knight maken samen met Sensation icoon Mr. White de line-up compleet.
Op vrijdag 17 mei 2013 maakt Nederland kennis met een ontwikkeling die de hardstyle-liefhebber zeker zal waarderen. Eindelijk raw hardstyle en hardcore in twee zalen en doorgaan tot de vroege uurtjes.
Brace yourself for a hell of a ride.
This summer Dominator will redefine the definition of thrill.
We dare you to enter our grounds of unexcelled lunacy...
Indicator · Reflections
donderdag 21 maart 2013
Het komt dichter en dichterbij: Indicator! 13 April strijkt Indicator neer in Kardinge voor de tweede editie en met de missie om de vorige editie in alle vlakken te overtreffen! Deze legendarische locatie wordt voor deze nacht grondig omgebouwd tot drie spectaculaire area's, waaronder ook het subtropisch zwembad!
Dinsdag 30 april doet festival Oranjebitter Rotterdam op haar grondvesten schudden. Oranjebitter groeide in vijf jaar tijd uit van een 'huiskamer-festival' naar een mini-Lowlands met ook dit jaar weer een volle programmering voor de te verwachten 7.000 bezoekers.
Het kon haast niet uitblijven na de explosieve succesreeks waarbij in één jaar tijd de hele wereld werd veroverd: Diynamic presenteert dit voorjaar een eerste eigen festival! En wel in de stad, die als een van de eerste warm liep voor de warme, groovy sound van het kwaliteitsdeephouse label uit Hamburg: Amsterdam.
Komende zomer vindt er geen outdoor editie van het hiphopfestival Boogiedown plaats, zo heeft de organisatie helaas moeten doen besluiten. Het financiële risico om een nieuwe zesde festivaleditie tot een goed einde te brengen, wordt mede door de financiële crisis op voorhand als te groot gezien.
Vrijdag 5 april ga je zoals gewoonlijk weer los in de Bermuda Eindhoven! De vijfdee gaat Soixante Neuf 040 namelijk weer internationaal! Niemand minder dan één van de beste, zo niet de beste, deejay van de States dj Trauma is op vrijdag 5 april in the building.
Met een ijzersterk programma en in een geheel nieuw jasje viert Breda Live op 6 juli haar 5 jarige jubileum. Blof, Racoon, Go Back To The Zoo, Handsome Poets en als afsluiter Hardwell, de Bredase nummer 6 dj van de wereld, zijn dit jaar de hoofdacts van het populaire muziekfestival.
In 2013 zet 538 zich voor de derde keer in voor War Child. De opbrengst gaat dit jaar naar oorlogskinderen die er helemaal alleen voor staan. Honderdduizenden kinderen raken door oorlog hun ouders kwijt. Veel van hen belanden in de prostitutie, of worden uitgebuit als huisslaaf of kindsoldaat. War Child komt op voor deze kinderen en zorgt ervoor dat ze op een veilige plek weer gewoon kind kunnen zijn. In elk geval gaat er een gesigneerde Technics stereo headphones RP-DH1200 van Armin van Buuren onder de, spreekwoordelijke, hamer. Bied mee!
Op zondag 31 maart (Paasweekend) zal de Harders Plaza voor het eerst in haar bestaan de gehele locatie omtoveren tot een paleis voor de hardere stijlen. Verdeeld over vier zalen zullen niemand minder dan Radical Redemption, Crypsis, Deetox vs Titan, The Darkraver, Buzz Fuzz, Bass-D, Luna en vele andere de basis zijn van een super dikke editie van Restylerz!
Op een unieke en exclusieve locatie met privéstrand presenteert Fullhouse Events haar nieuwe evenement. En wat voor één! Geen nacht- maar dag-evenement! Iets wat Rotterdam niet heeft en waar het wel om zit te springen. De eerste editie van Mainstage! vindt plaats aan de Zevenhuizerplas op en om het terrein van Lake7.
Gregor Treshers birthday
donderdag 14 maart 2013
Op vrijdag 22 maart is Studio 80 de uitgelezen locatie voor een intiem verjaardagsfeestje. Een feestje dat Gregor Tresher niet alleen zal vieren: Petar Dundov zal ook acte de présence geven deze avond.
Trailer release Output
donderdag 14 maart 2013
Na de eerste editie op 15 september 2012 ging The Raw Society terug in de underground, op zoek naar nieuwe leden voor de volgende uitbraak van The Raw Society. De datum staat vast; op zondag 31 maart 2013, Eerste Paasdag, keert The Raw Society terug met een line-up voor de echte rawstyle freaks.
Hardclassics on the beach zal net als voorgaande edities de Noord-Hollandse Costa weer flink rocken. Free2party is er wederom in geslaagd een hoogwaardige line-up samen te stellen om deze editie weer ouderwets los te gaan.
Op zondag 5 mei gaat er een groot dance-festival plaatsvinden waarmee de dance weer terugkeert op deze legendarische dag in Zwolle. Zwolle staat bekend om het grootste bevrijdingsfestival van Nederland maar met de komst van het nieuwe outdoor dance-festival, 'Dance4Liberation', op het parkeerterrein bij de IJsselhallen, wordt er nog groter uitgepakt dan ooit.
Zondag 19 mei is het zover: de allereerste editie van TikTak Eclectic Music Festival in ArenA Boulevard Amsterdam. De optelsom van een reeks weergaloze avonden AIR, een bombastische Mysteryland stage en een episch nieuwjaarsfeest in de Heineken Music Hall. De meest logische stap voor Amsterdams koploper op het gebied van de eclectische dansmuziek: een eigen festival.
Eindelijk is het zover, deze zondag 17 maart opent de grootste Beachclub van Europa weer haar deuren. Iedereen zit hier al maanden op te wachten en eindelijk is het zover. Ook dit jaar is er weer vastgehouden aan de traditie en trapt NopeisDope samen met Beachclub Vroeger het seizoen af in locatie die wederom is bekroond met de Nightlife award voor beste Beachclub.
MeerBeatz Festival
dinsdag 12 maart 2013
Terwijl koning winter zijn entree al meerdere malen heeft gemaakt is de organisatie druk bezig met de voorbereidingen van MeerBeatz Festival 2013. De eerste editie van deze nieuwste dance sensatie vindt plaats op zaterdag 11 mei op Toolenburg in Hoofddorp.
Bass Academy
dinsdag 12 maart 2013
First of all BKJN would like to thank you for the amazing job you did on the last Masterclass. Not only the institution, but also all the teachers were amazed of the enthusiasm and willingness to learn from you all. They think that's one of the reasons why the official results where extremely high. And BKJN is proud to announce that 99,9 % of all students have succeeded all classes, workshops and seminars that night.
Maandag 11 maart is de kaartverkoop voor Kingsday Festival 2013 gestart. Dit is het eerste festival tijdens Koninginnedag dat haar naam heeft aangepast. Na een succesvolle en uitverkochte editie van vorig jaar, toen het nog de naam QDay Festival droeg, keert dit festival terug naar het terrein bij het Olympisch Stadion. Het belooft het grootste festival tijdens Koninginnedag 2013 in Amsterdam te worden.
Voor het zesjarig bestaan van de radioshow HEY! Music op Fresh FM begeeft de host zich op nieuw grondgebied: AIR Amsterdam. Na twee succesvolle edities in de WesterUnie gaat HEY! Muzik deze keer de AIR volledig op zijn kop zetten.
Krush Groove brengt al sinds 2008 de meest vooruitstrevende, verfrissende en grensverleggende DJ's en muziekstromingen bij elkaar. De komende editie zal dan ook niet anders zijn. Op maandag 29 april zal The Partysquad het Krush Groove concept lanceren in de Paradiso in Amsterdam.
De zesde editie van ElectroCure vindt plaats op vrijdag 5 april. Organisatoren, vrijwilligers en artiesten zetten zich opnieuw belangeloos in voor Fight Cancer van KWF Kankerbestrijding. Lanny May en Applescal zijn de bekendste namen op het affiche.
Baldadig
zondag 10 maart 2013
Is een koning nog wel van deze tijd? En zou je dan nog wel zoveel geld voor een feestje moeten neerleggen om dat te vieren? ACU en Baldadig zullen als ware revolutionisten laten zien dat het anders kan. Laat al het oranje maar thuis en kom gewoon zo als je bent. Deze avond wordt iedereen koning en koningin!
Na een zinderende indoor-editie van Hardclassics in februari kunnen de liefhebbers zich opmaken voor de zomer! Beachclub Vroeger viert dit jaar het vijfjarig bestaan van Hardclassics on the Beach. Free2party, de organisatie achter de fenomenale Hardclassics evenementen, is alweer maanden bezig om er zaterdag 13 juli weer een onvergetelijke editie van te maken.
Boat-House op New RiverZZ
vrijdag 8 maart 2013
New RiverZZ legt op 23 maart de loopplank uit voor de oudere jongeren in de Hoeksche Waard. Het woongebied rondom het Spui heeft talrijke cafés en restaurants, maar om écht lekker uit je dak te gaan moet je toch meer richting de grote stad. Vanuit een eigen wens is het concept Boat-House geboren. Partyschip New RiverZZ komt naar Oud-Beijerland om het publiek op 'eigen terrein' lokaal bedienen.
Final info Hardcore Universe
vrijdag 8 maart 2013
Het is bijna zo ver Hardcore Universe zal neerstrijken op zaterdag 16 maart met een nieuwe editie 'Chain Reaction' van dit immense hardcore manifest! Lees verder voor meer informatie over de belangrijkste details.
Afgelopen vrijdag en zaterdag was het openingsweekend van de vernieuwde Club Vie en dit was dankzij de bezoekers een geweldig succes. De zaterdag concepten zijn bekend en de vrijdagen zullen ook barsten van de energie. Ze trappen aankomende vrijdag af met het debuut van het nieuwe concept 'A Night With...'
XXlerator update
vrijdag 8 maart 2013
XXlerator heeft de afgelopen tijd weer niet stil gezeten, dus de hoogste tijd voor een update! Met dit keer nieuws over de Hard Dance Awards, een terugblik op carnaval, een nieuwe eierenjacht en een nieuwe aflevering van de XXlerator show!
Tijdens de afgelopen jaarwisseling werd Crystal & Diamonds voor het eerst gehouden in Crystal Venue en het was geweldig! Ze zullen niet tot het eind van het jaar wachten en de volgende editie van Crystal & Diamonds is nu een feit: op zaterdag 27 april gaat het weer helemaal los in Culemborg!
Op maandag 29 april is het tijd voor de allerlaatste Super Sunday Queensnight Special. Prins Willem-Alexander neemt de troon van Koningin Beatrix over en dat betekent vanaf 2014 Kingsnight. Niemand minder dan 'the golden boys' Sunnery James & Ryan Marciano zullen voor een knallende laatste Super Sunday Queensnight editie zorgen.
Exclusive clubbing bij Allure
woensdag 6 maart 2013
Aantrekkingskracht, het geheim is niet goed genoeg bewaard. Gedachten zijn krachten en voor ieder die aanzien hoog in het vaandel heft staan, begrijpt dat Allure volgens 'the Law of attraction' werkt. Wie goed doet, goed ontmoet.
Easter Madness
woensdag 6 maart 2013
Pitch Black Events organiseert in samenwerking met Club Rodenburg Easter Madness. Op zondag 31 maart 2013 zullen niet alleen de eitjes van de paashaas zoek zijn, ook het gevoel van tijd zal vervlogen zijn!
Met het succesvolle House in Harmony Festival eind vorig jaar nog vers in het geheugen wordt het weer tijd dat House the 90s van zich laat horen. In het paasweekend op zaterdag 30 april aanstaande strijkt House the 90s neer in Drachten voor een samenwerking met organisatie J-Creative.
Met nog slechts een aantal dagen te gaan kijkt Club Rodenburg ernaar uit om alle hardstyle-fans met open armen te ontvangen. Het is inmiddels alweer een hele tijd geleden, maar er is dan eindelijk weer eens tijd voor een nieuwe editie van Rodenburg Label Nights, met dit keer het hardste en hotste label van Nederland: Minus is More!
Op zaterdag 18 mei vindt de derde editie van 'Hollands Biggest Dubstep Rave' plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Vandaag presenteert Resist #3 zijn volledige line-up. Namen op het ijzersterke programma zijn o.a.: Koan Sound, Murdock, 501, Jakes, Eptic, Vodex en Maestro.
Love the Music, Love Your Ears
maandag 4 maart 2013
Na een nacht lekker uit je dak te zijn gegaan wordt je in de ochtend wakker met een piep in je oren. Irritant en je gaat direct googlen naar antwoorden. Je hoopt dat het in de loop van de dag wel ophoudt. Pas op want dit is het eerste teken dat jouw gehoor overbelast is. Als dit vaker gebeurt dan heb je kans op blijvende gehoorschade. Tsja, daar denk je niet aan als je uitgaat. Gelukkig is er een hele simpele oplossing om dit te voorkomen!
Kind aan huis Edu Imbernon is 8 maart terug in AIR, en ditmaal met zijn eigen clubavond. Edu is deze keer echter niet te gast in AIR, maar jij bent te gast in zijn wereld. Een wereld van Spaanse furie in combinatie met de sfeer van Ibiza.
Local Warriors
zaterdag 2 maart 2013
De derde editie van Local Warriors staat alweer in de planning. Ditmaal op zaterdag 16 maart 2013 in 't Patronaat Zalencentrum Haarlem. Voor het eerst naar Local Warriors? Nog niet zeker van wat je kan verwachten? Een aantal begrippen om je verder op weg te helpen: extravert chicks, moshpit dudes, music nerds, warfaced audience, twerk out booties.
Frank Kvitta invites...
vrijdag 1 maart 2013
Dé dag dat Breda zal trillen op zijn grondvesten. De dag dat een nieuw concept zijn intrede zal doen in Breda. Bij Kvitta invites is het concept zo opgezet dat Kvitta zelf draait en elke editie een andere grootheid zal uitnodigen.
Technoclub
vrijdag 1 maart 2013
Er zijn inmiddels een hele boel fantastische feesten georganiseerd in club Monza maar nu komt de crème de la crème. Voor Talla 2XLC zijn verjaardag hebben hij en zijn team een monsterlijke line-up gepland!
31 maart 2013
Wasteland
28 maart 2013
Ultrasonic Festival presenteert eerste namen
Levende legendes treden 18 mei aan in Huize Maas
27 maart 2013
Vierde editie Nadeklote.nl in april
Kreeft & Popcorn
25 maart 2013
Met nog drie weken te gaan kondigt Royal Splash een special act aan
Lentekriebels timetable, winactie en laatste info
Showtek en Coone maken anthems Emporium 2013
Line-up Sensation bekend
Patronaat tot 07:00 in de ochtend
22 maart 2013
Dominator · Trailer en start presale
21 maart 2013
Indicator · Reflections
20 maart 2013
Festival Oranjebitter viert groots vijfjarig bestaan
Diynamic Festival op zaterdag 18 mei
19 maart 2013
Dit jaar geen outdoor Boogiedown Breda
18 maart 2013
Soixante Neuf haalt US superstar Trauma naar Eindhoven
16 maart 2013
Weer topacts uit dance, pop en rock bij Breda Live
15 maart 2013
538 veilt gesigneerde hoofdtelefoon van Armin van Buuren voor War Child
Restylerz Indoor Festival teaser, promomixen en ticketupdate
Zaterdag 27 april breekt het los aan de Zevenhuizerplas met Mainstage
14 maart 2013
Gregor Treshers birthday
Trailer release Output
Deepack, Isaac, Luna... Hierbij de line-up van HardClassics on the beach 2013
13 maart 2013
Dance weer terug op 5 mei in Zwolle
TikTak Eclectic Music Festival debuteert met Pinksteren
12 maart 2013
2013 Official Grand Opening Beach Club Vroeger & NopeisDope
MeerBeatz Festival
Bass Academy
Kingsday Festival maakt line-up bekend en start kaartverkoop
11 maart 2013
HEY Muzik viert zesjarig bestaan vrijdag in AIR
Krush Groove tijdens Koninginnenacht in Paradiso
10 maart 2013
Lanny May en Applescal pakken strijd tegen kanker op
Baldadig
8 maart 2013
Extra early birdy tickets HardClassics on the Beach beschikbaar
Boat-House op New RiverZZ
Final info Hardcore Universe
A night with....Sunnery James & Ryan Marciano
XXlerator update
7 maart 2013
Drie zalen boordevol feest tijdens Crystal & Diamonds
Super Sunday presents Queensnight Special
6 maart 2013
Exclusive clubbing bij Allure
Easter Madness
5 maart 2013
House the 90s in het voorjaar weer terug
Minus is More labelnight in Rodenburg
4 maart 2013
Biggest dubstep rave Resist keert terug met keiharde line-up
Love the Music, Love Your Ears
3 maart 2013
La Noche de Edu Imbernon in AIR
2 maart 2013
Local Warriors
1 maart 2013
Frank Kvitta invites...
Technoclub