Partyflock
 
Nieuws · februari 2013
­ Nederland
Met bijna 21 jaar ervaring in het organiseren van succesvolle indoor events als Ghosttown en Eden Rave is voor Dance 2 Eden het moment aangebroken om de buitenlucht op te zoeken. Op zaterdag 1 juni 2013 presenteert Dance 2 Eden dan ook met gepaste trots de eerste editie van: Dance 2 Eden Outdoor – The Festival of the Harder Styles.
Op zaterdag 30 maart 2013 presenteert Radio Veronica de volgende editie van We all love 80's 90's 00's in Panama Amsterdam. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 en 00's in Panama!
De Tijdmachine
woensdag 27 februari 2013
Nog een kleine week te gaan en dan staat De Tijdmachine weer voor de deur. Inmiddels is de machine van Professor Barabas afgestoft en worden de laatste tests uitgevoerd om aanstaande zaterdag een reis terug in de tijd te maken. De Kdanz in Schagen zal wederom het toneel zijn van deze wetenschappelijk verantwoorde fuif!
Fusion of Dance Festival update
woensdag 27 februari 2013
18 mei, nu al een legendarische datum voor vele van jullie. Fusion of Dance viert dan namelijk haar vijfjarig jubileum op de Wijthmenerplas in Zwolle. Fusion of Dance Festival, wat na vijf jaar uit is gegroeid tot het grootste festival van Noordoost Nederland zal ook deze editie, welke dit jaar in het pinksterweekend valt, zichzelf van haar beste kant laten zien.
Feesten met je gezicht in de zon en je voeten in de sneeuw, dat is Dutchweek Festival. Vanaf 27 april tot en met 3 mei wanen bezoekers zich geheel in oranje sferen in het Franse Val Thorens. Dan vindt Dutchweek plaats ter ere van de laatste wintersportweek van dit seizoen. Overal in het dorp zetten Nederlandse ondernemers de Hollandse gezelligheid op de kaart.
Overclocked neemt Hardkema over
dinsdag 26 februari 2013
Na twee succesvolle edities van Overclocked in de Klok in Harkema had de organisatie besloten verder te groeien dan de Klok groot is. Met een grote editie in Damwoude was de toon gezet voor een nieuwe toekomst. Momenteel wordt er daarom ook hard gewerkt aan een vervolg op dit succes.
Na de succesvolle wintereditie van Rock the Boat zal ook de zomereditie op hèt partyschip bij uitstek, de Pure Liner, plaats gaan vinden.
Awakenings Festival line-up bekend
maandag 25 februari 2013
Monumental Productions organiseert op zaterdag 29 juni de dertiende editie van Awakenings Festival in recreatiegebied Spaarnwoude Park (deelplan Houtrak). In de line-up staan meer dan 75 (inter)nationale topartiesten.
Op zaterdag 9 maart vindt de jaarlijkse Rotterdamse Museumnacht plaats. Ruim 15.000 mensen vinden hun weg langs de prachtige musea en galeries die de, door water aan elkaar verbonden, stad rijk is. Om de Museumnacht dansend af te sluiten verzorgt Interlab Music de afterparty. Kraver, D-Ribeiro, Cat Carpenters en Kadir Pelit zorgen voor een puristische mix van nu-disco, future house en deep tech house.
De zaterdag van Club Vie is vernieuwend, fris & verrassend want ze zullen niet bekend maken welk van de onderstaande concepten er op welke datum is. Het kan dus zijn dat je binnenwandelt in de kleurrijke Neon Nights van Undercontrol of dat je welkom wordt gezongen in ROOG's House. Het enige wat je zeker weet is dat één van de roulerende concepten je een complete avond uit zal geven.
Derde editie van Mbeats in mei
zondag 24 februari 2013
Begin mei is het alweer tijd voor een nieuwe editie van Mbeats. Na twee succesvolle edities met één headliner, heeft Sound Shock nu voor iets anders gekozen, Sound Shock heeft namelijk in plaats van één headliner drie knallende artieste geregeld!
Moon Star Events presenteert jullie graag op 12 april een aantal talenten die samen met jullie tijdens deze reünie editie Pand 3 op zijn kop zullen zetten.
SFFRMKRS naar Matrixx
vrijdag 22 februari 2013
SFFRMKRS gaat naar Matrixx te Nijmegen, na twee jaar achter elkaar aanwezig te zijn op Matrixx at the Park waar SFFRMKRS niet onopgemerkt is gebleven, is het tijd om Matrixx nu ook te gaan vullen.
Op vrijdag 1 maart keren de hardere stijlen weer terug naar Breda. Na twee succesvolle edities verhuist het concept naar de grotere, in het centrum gelegen discotheek De Graanbeurs. Wederom gaan alle remmen los en zorgt de organisatie voor een spectaculaire show waarbij naast het geluid, ook vele visuele effecten naar voren komen.
Eindbaas @ klinch
donderdag 21 februari 2013
Van Tokyo tot New York, underground clubs worden overgenomen door een krachtig nieuw geluid. Het heet chiptunes en het wordt geproduceerd op vintage game consoles, zoals Gameboy, Atari, c64 en Amiga. Met live optredens van de beste internationale artiesten en extreem dansbare elektronische muziek is Eindbaas een van de beroemdste chiptunes feesten ter wereld.
Na een geslaagde en uitverkochte eerste editie met o.a. Partyraiser, Noize Suppressor, Tommyknocker en Buzz Fuzz, kon een tweede editie van Kings of Core niet uitblijven! De datum stond al steevast op 16 maart en het is inmiddels de hoogste tijd om de line-up vrij te geven en de kaartverkoop van start te laten gaan.
Het immens populaire Defected in the House zal op zaterdag 23 februari weer te vinden zijn in AIR. Ook dit keer trekken ze weer een blik internationale supersterren open waar je u tegen zegt. De hoofdact van de avond is de Amerikaanse house en poplegende DJ MK.
Aankomende Zondag start de eerste editie van een reeks heerlijke en vooral ook intieme, gezellige 'Sunday After' evenementen. Club Exposure te Zandvoort is een zeer luxe club met ruime dansvloer, lounge corners en een mega geluidssysteem waar het event 'Sunday After' goed op zijn plaats is.
Het zit er helaas alweer op! Dancefair heeft afgelopen weekend haar tweede (bijna) uitverkochte editie beleeft en is dankbaar voor de grote opkomst, de artiesten, de labels en de merken die op de beursvloer hun gear hebben laten zien. Dancefair trok in totaal 4600 bezoekers, 65 topartiesten en engineers die seminars en workshops gaven en 55 exposanten zoals Pioneer, Native Instruments en American DJ.
Met nog slechts drie dagen te gaan bereikt de buzz bijna z'n hoogtepunt; Dirty Dutch Aftershock brengt aanstaande zaterdag de chaos naar de Heineken Music Hall. Het aftellen is begonnen naar een editie welke garant zal staan voor die heerlijke vertrouwde, maar ook vernieuwende mix die je van Dirty Dutch gewend bent. Chuckie, Gregori Klosman, Dimitri Vegas & Like Mike, Mitchell Niemeyer, GLOWINTHEDARK en alle andere helden zijn er klaar voor!
Na de Bingo Players heeft nu ook Nicky Romero een Nederlands tintje gegeven aan de UK charts. De door Avicii & Nicky Romero geproduceerde hit 'I could be The One' staat nu officieel op de eerste plek in de toonaangevende charts in Groot Brittannië.
Crystal Venue bedankt iedereen voor een geweldig feest op 12 januari bij de eerste Raw edition van Inception. De sfeer was geweldig, de dj's draaiden dat de vonken er vanaf spatten en jullie gingen helemaal uit je dak. Het was zo lekker dat er al snel een tweede editie is gepland en dat zal zijn op zaterdag 13 april!
Zet jezelf bij twee events op 'aanwezig' in je Partyflock agenda en maak kans op een reis naar... Parijs! De winnaar wordt dan uit de aanwezige in de agenda getrokken! Klik verder om er meer over te lezen!
Na lang wachten is het dan zover, The The Dreamteam Feest in Rodenburg. Gizmo, Dano en Buzz Fuzz zullen deze avond hun oude hits laten horen en ook live optreden samen met Da Mouth of Madness. Keyboards en drumcomputers zijn weer uit de kast gehaald.
Art is more than sound, it is expression. The ability to express oneself should never be limited to any one form. This time the path of expression takes us to near space. Noize Suppressor and StereoType take us 95,000 feet in the air to play hardcore for the first time ever in the upper atmosphere.
Vie verbouwt interieur en programma
donderdag 14 februari 2013
Groot nieuws in de dance scene: Club Vie is aan het verbouwen! En niet zomaar een verbouwing...de gehele maand februari zal de beste club van Rotterdam en omstreken haar deuren sluiten voor een complete nieuwe make-over in zowel de boven- als de benedenzaal. Wat er allemaal gaat gebeuren, blijft nog geheim en is pas te zien tijdens de Grand Opening op vrijdag 1 maart.
Op vrijdag 1 maart is het alweer tijd voor wederom een extra speciale editie van Soixante Neuf 040. De afgelopen editie waren supersterren Marques Houston en Horace Brown live on stage en ook deze keer mogen jullie zoals altijd weer iets spectaculairs van Soixante Neuf verwachten.
Na een spetterende editie in 2011, die bij iedereen nog in het geheugen gegrift staat als een onvergetelijke en gruwelijk harde nacht vol met de vetste frenchcore en terror, hebben The Sickest Squad en Noisekick wederom de handen ineen geslagen om dit op 4 mei 2013 nog eens dik over te doen.
Get ready for some Freestyle Madness
woensdag 13 februari 2013
Aanstaande zaterdag 16 februari 2013 is het eindelijk tijd voor het feest Freestyle Madness in Club Eclipse, Rotterdam. Heel de nacht de lekkerste oldschool, retro jump, early rave, early hardstyle, hardcore en meer! Beter te benoemen onder de naam; Freestyle (!) De locatie barst zaterdag letterlijk uit zijn voegen.
The final Queensday!
woensdag 13 februari 2013
Dit jaar vindt voor de laatste keer Koninginnedag plaats, wat een goede reden is om deze extra goed te vieren! Wegens het grote succes van de vorige uitverkochte editie in 2012, laat Supersized Koninginnedag dit jaar weer volledig in het teken staan van de lekkerste beats op het gebied van de hardere stijlen.
Gewoon vet Booming!
woensdag 13 februari 2013
Damn wat gaat de tijd snel. Vorig jaar voor het laatst en zaterdag 9 maart weer terug: Booming New Season! Tijd om de winter vaarwel te zeggen en nog één keer goed los te gaan voor de lente. Natuurlijk weer zoals altijd gratis toegang, geweldige dj's, een topsfeer en niet te vergeten jullie, de partypeople die weten wat lekker is.
Ontdek op 30 maart de tweede editie van een chique, stijl- en succesvol homofeest, BRUUT&nieuw genaamd. Na een succesvolle editie tijdens nieuwjaarsnacht bleek dat homo's ondanks de crisis nog steeds van luxe houden.
Zeven stages; tientallen DJ's en live acts, een flinke dosis vermaak en misschien wel de mooiste locatie van Nederland: welkom op de tiende editie van Free Your Mind Festival! Terug op de oude historische locatie Stadsblokken viert Free Your Mind op zaterdag 1 juni haar tiende verjaardag. Vandaag geeft de organisatie de eerste DJ's en live-acts prijs, want 'wie jarig is, trakteert!'
Ook Summerfestival naar twee dagen
maandag 11 februari 2013
De organisatie van Summerfestival maakte vandaag de eerste nieuwtjes bekend over de komende editie. De vijfde editie van het outdoor dance festival in Antwerpen gaat dit jaar door op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni 2013! Inderdaad, de organisatie van Summerfestival verdubbelt de fun en gaat voor twee dagen festival.
Zaterdag 23 februari zal de Bla Bla madness, na het spectaculaire 6-jarig bestaan, na weer een klapper van een vervolg krijgen met wederom een line-up van internationale toppers. Naast Bla Bla's El Mundo zal de welbekende Italiaanse deep house koning Idriss D Nederland weer bezoeken.
RFLX - Bass music massive
vrijdag 8 februari 2013
Op maandag 29 april vindt de allereerste editie van RFLX plaats in de Heineken Music Hall, Amsterdam. Voor deze Koninginnenacht staat een line-up van formaat geprogrammeerd met oa. Netsky Live, Sub Focus & ID, Datsik en Zeds Dead. De kaartverkoop voor RFLX start zaterdag 9 februari om 10.00 uur!
Op zaterdag 6 april a.s. staat de 1e editie van Phenomenal deejays dit jaar op het programma in de absolute hotspot van dit moment Panama A'dam
Soulheaven Festival
donderdag 7 februari 2013
Na een uitverkochte zomereditie verrast Stichting Intense Impact haar doelgroep met een wintereditie van het Soulheaven festival. Dit festival vindt plaats op zaterdag 16 februari 2013, in het Filmhuis te Den Haag.
Een breed programma verspreid over 4 zalen staat gepland! Op deze avond zullen een speciaal diner en filmprogramma niet ontbreken!
Het is 1963 en we bevinden ons op het schoolplein van een highschool in Belleville, Detroit. Twee 13 jarige jongetjes staan in een hoekje cassettetapjes uit te wisselen met daarop voor zijn tijd zeer vooruitstrevende elektronische muziek. De namen van deze twee 13 jarige ventjes? Derrick May en Juan Etkins. 40 jaar later weten we waar dit onderonsje toe heeft geleid…
Alda Events genomineerd voor IDMA
woensdag 6 februari 2013
Alda Events is genomineerd voor een de Internationale Dance Music Awards (IDMA) in de categorie Beste Event Promoter wereldwijd. IDMA is een belangrijke award show voor de dance en elektronische muziekindustrie
Met een heerlijke NYE editie nog in het achterhoofd waar 1.500 mensen weer volledig los gingen, kon het niet anders dan een nieuwe editie van Taste-it! uit de hoge hoed toveren. "Waarom zijn er toch zo weinig feesten als dit in Haarlem?", was een veel gehoorde vraag...
Na het gigantische succes van de vorige editie in The Sand en een zeer geslaagde editie van Industry of Love vorige week in de Maassilo Rotterdam is het weer tijd om ons voor te bereiden op de volgende Full Moon in The Sand! Natuurlijk gaat Full Moon weer alles uit de kast trekken om er voor jullie een spectaculair feest van te maken!
Wat een kenker party
dinsdag 5 februari 2013
Op 22 juli 2013 zal de eerste editie plaats vinden van dit hardstyle evenement. Hiermee wil organisatie en evenementenbureau Mero Events geld inzamelen om de laatste wens van Miss Teddy Pedigree Paul te ondersteunen.
Loud, Louder, Loudness
maandag 4 februari 2013
20 April zal het Klokgebouw Eindhoven, op veler verzoek, het toneel zijn van het meest vooruitstrevende RAW Hardstyle event: Loudness! Het concept behoeft geen introductie meer, want iedere fan weet waar Loudness voor staat: Loud, Louder, Loudness! Ook deze editie zal b2s een aantal nieuwe namen de kans geven zich aan de liefhebbers te representeren.
Afgelopen december maakte Music Made Addictz Events een belangrijke stap om hardstyle weer terug te brengen naar de Korenmarkt in Arnhem. Dit resultuurde in de XXL edities waarbij Frequencerz de taak had om het tot een succes te helpen, en dat is absoluut gelukt zowel de dj's als bezoekers hadden het enorm naar hun zin. Vanwege dit enorme succes gaat Music Made Addictz Events een stap verder.
Balans is niet alleen het technolabel van Darko Esser, maar ook een clubconcept dat hij door heel Nederland en zelfs daarbuiten organiseert. Muzikaal is de avond stevig geworteld in de diepere en rauwere vormen van techno, maar uitstapjes naar andere genres en stijlen worden ook zeker niet geschuwd. De artiesten hebben altijd een connectie met Darko. Dat kan persoonlijk zijn, maar ook bewondering of natuurlijk allebei.
Laatste info Mbeats
zondag 3 februari 2013
Het is bijna alweer zover, de tweede editie van Mbeats!
Tijd om 5 uur lang los te gaan op de lekkerste Hardstyle & Hardcore beats in Meester.
Bacchanaal Carnival
vrijdag 1 februari 2013
Het geroemde, culinaire Bacchanaal keert terug tijdens een gloednieuwe editie! Na het succesvolle oktoberfest, haalt Amsterdam Roest wederom alles uit de kast, van tropische beats tot Brabantse spijzen, voor het Bacchanaal Carnival – Van Rio tot Brabant.
Nooit eerder konden de Hollanders een officiële Bonzai classics beleven, maar daar komt op 27 april verandering in. Bonzai en Minority slaan de handen ineen en staan garant voor een onvergetelijke knaller in de grote zaal van de Eindhovense Effenaar.
BKJN Events events & Dr. Peacock presenteren het grootste frenchcore feest ter wereld. Check hierbij de line-up en allerlaatste nieuwtjes...
28 februari 2013
Dance 2 Eden Outdoor · The Festival of the Harder Styles
We all love '80's '90's 00's tijdens Paasweekend in Panama*
27 februari 2013
De Tijdmachine
Fusion of Dance Festival update
26 februari 2013
Spectaculaire feesten in de Franse sneeuw tijdens Dutchweek Festival
Overclocked neemt Hardkema over
Rock the Boat 2013 op de Pure-Liner in Zwolle
25 februari 2013
Awakenings Festival line-up bekend
Design en muziek hand in hand tijdens Rotterdamse Museumnacht
Club Vie presenteert nieuwe maandprogramma na verbouwing
24 februari 2013
Derde editie van Mbeats in mei
23 februari 2013
Moon Star Events presenteert op 12 april Turning Point
22 februari 2013
SFFRMKRS naar Matrixx
Trailer en radiospecial Heart for Hard 2013
21 februari 2013
Eindbaas @ klinch
20 februari 2013
Kings of Core voorziet Huize Maas 16 maart wederom van een ijzersterke bezetting
MK en Copyright in AIR bij Defected in the House
Aanstaande zondag heerlijke, intieme en supergezellige party
Tweede editie van Dancefair groots succes
Dirty Dutch timetable & laatste informatie
18 februari 2013
Nicky Romero zorgt weer voor Nederlands succes in UK charts
Volgende Inception Raw edition op 13 april
Win een reis naar Parijs met Bizarre Festival
I AM Entertainment en Gizmania Records presenteren zaterdag The Dreamteam in Club Rodenburg
15 februari 2013
Noize Suppressor presents Hardcore off the Planet
14 februari 2013
Vie verbouwt interieur en programma
Soixante Neuf 1 maart naar Bermuda Eindhoven
13 februari 2013
The Sickest Squad vs Noisekick line-up
Get ready for some Freestyle Madness
The final Queensday!
Gewoon vet Booming!
12 februari 2013
Stijl, champagne, sushi en house in een homosfeer
Eerste namen tiende Free Your Mind Festival
11 februari 2013
Ook Summerfestival naar twee dagen
Daniel Sanchez Presents Bla Bla met Livio & Roby
8 februari 2013
RFLX - Bass music massive
Phenomenal deejays dit jaar op het programma
7 februari 2013
Soulheaven Festival
Techno legende Derrick May met Dimitri In AIR
6 februari 2013
Alda Events genomineerd voor IDMA
Taste-it! in de Lichtfabriek met Franky Rizardo & Erick E
5 februari 2013
Laatste kans vroegboektickets Full Moon
Wat een kenker party
4 februari 2013
Loud, Louder, Loudness
3 februari 2013
Music made Addictz Events gaat een stapje verder
De diepte in tijdens de nieuwe Balans in de Melkweg
Laatste info Mbeats
1 februari 2013
Bacchanaal Carnival
Bonzai Classics in de Effenaar in Eindhoven
Vive la Frenchcore · We like it Hard